תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
היי , היום כשחזרתי הביתה החלו בעיות במחשב הוא נדלק ונסגר בלופים תחילה המחשב עולה כרגיל עם הלוגו הזה של Gigabyte motherboard - חייב לציין שניסיתי ללחוץ על F9/ F12 /DEL ושאר האופציות וזה לא עובד ואז המחשב קופץ למסך כחול כשלמעלה רשום Gigabyte - UEFI DualBIOS ניסיתי לכבות והדליק, והלוציא את כל הכבלים ולחבר מחדש לאחר מספר דקות ללחוץ על כל הF למיניהם , עדיין אותו דבר יש לציין שיש מצב שאחי הקטן נגע לי במחשב ולחץ על כפתורים ככה שאין שמץ ממה זה נובע.. אשמח לעזרה
-
- 43 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום, בהמרת קבצים של MP4 ל MKZ המחשב קודם לי מידי פעם עם מסך כחול. האם מישהו יודע לקרוא ולאתר את הארוע? אשמח לכל עזרה שאוכל לקבל תודה הנה הקובץ: https://www.firedrive.com/file/1703FE3C21D1337B תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שפתחתי (לצורך בדיקה אם יש השפעה על טמפרטורת הכרטיס ללא דופן - לא נגעתי בכלום) את דופן המארז וסגרתי המחשב עבד כשעה ואז נתן מסך כחול. כיבוי והדלקה של המחשב - שוב מסך כחול אחרי כמה דקות בודדות. פתחתי שוב והוצאתי/הכנסתי את הזכרונות וכרטיס המסך - שום שינוי. הוצאתי את כרטיס המסך וניקיתי מגעים - שום שינוי. הפסים הצהובים זה מה שאני רואה כשהמחשב עולה (התמונה היא מהמסך של הבוט רק כדי להבליט אותם). כמה שניות אחרי שיש את הסרגל של WIN7 המסך מחשיך ולא קורה כלום. בזמן ההדלקה אין שום ציפצופים. מחשב וכרטיס מסך ישנים GeForce 9800GT וC2D E6700 תיכננתי לקנות חדש בקרוב ממילא אבל הטיימינג... אשמח בעזרה לפתרון שייתן מרווח נשימה עד לקניית מחשב חדש. חיים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז קניתי היום HDD חדש ובגלל שאני מפגר החלטתי שהחוטים שארגנתי אתמול כשהרכבתי את המחשב אתמול לא נמצאים טוב אז פירקתי הכול ואחרי שסיימתי להרכיב הכול ולארגן את החוטים הוא כבר לא נדלק. אחד הברגים שתופסים את הלוח אם מלמטה היה מסתובב באוויר אחר כך סידרתי אותו חוץ מזה כל שאר התהליך של ההרכבה הלך חלק ואני יושב על זה כבר כמה שעות ולא יודע איך לטפל בזה... זה המפרט מארז-NZXT Phantom 410 לוח אם-H81M-S2PV מעבד-I7 4790 קירור מעבד-Katana V4 כרטיס מסך-R9 290
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סליחה על אזעקת השווא, לחיצה כפולה צילמתי, alt_f4 חולצתי מהמודול... win8 מבלבל אותי...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש, אז החלטתי להתקין ווינדוס מחדש. לפני ההתקנה פירמטתי את המחיצה שעליה הייתה מותקנת מערכת ההפעלה הקודמת, בלי "שדרוגים" ודברים כאלה שאשף ההתקנה מציע. עכשיו, הכל טוב ויפה, רק שהתקנתי משחק מסויים, וכשאני מנסה להיכנס אליו כתוב לי XINPUT.DLL חסר. ברגע שהתקנתי את קובץ ה-DLL החסר, פתאום הופיעה הודעה נוספת שחסר עוד קובץ DLL. עד שהגעתי להודעה של0xc000007b, וכשהרצתי חיפוש בגוגל היו לא מעט פתרונות שונים ואף אחד מהם לא פתר לי את הבעיה. החלטתי שוב פעם למחוק את מערכת ההפעלה ולהתקין הכל מחדש, אבל זה שוב מופיע. והפעם ניסיתי להתקין מערכת הפעלה שונה, Windows 7 64bit Home Premium הייתה הקודמת ועכשיו אני על Windows 7 Ultimate. מה אפשר לעשות בנדון? זה קרה למיש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבתי גם הסט וגם העכבר אמורים לעבוד עם אותו רסיבר (Unifying receiver) אבל זה לא מצליח. העכבר עובד רק עם המשדר שלו והסט עובד רק עם המשדר שהגיע איתו. מה צריך לעשות שהם יעבדו על אותו אחד? אני רוצה להשתמש במקלדת מהסט ובעכבר M705. תודה - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי תודה -
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יום אחד גיליתי שלא כל הסניפים של IVORY נותנים שרות מעבדה אתה קונה בסניף קרוב אבל אם קורה משהו שולחים אותך רחוק. ומה בנוגע KSP מישהו יודע אם יש בכל הסניפים שרותי מעבדה או שגם שם אתה הולך למעבדה אזורית ?
-
- 3 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה עם המחשב היא התחילה בערך לפני חודש, כאשר אני מפעיל את המחשב הוא עובד כמה זמן בסדר(בערך 10-40 דקות ) ואחר כך הוא פשוט קופא ולא מגיב ואחר כך מסך ניהיה שחור והמסך השחור מתחיל להבהב ואז עושה ריסטרט(או לפעמים נתקע וזהו)יצא לי כמה פעמים מסך כחול עם שגיאה של video_tdr_failure ניסיתי להחליף דרייברים,לעשות פירמוט,להעדכן BIOS לעדכן CHIPSET,החלפתי לכרטיס מסך ישן שיש לי, וכלום....עכשיו זה קורה כמאט כול 5 דקות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול קניתי את הR9 290 ומארז NZXT Phantom 410. ואחרי שחיברתי את המחשב והדלקתי אותו שמתי לב שהשימוש בדיסק מגיע ל50%+ ושזה ממש תוקע את המחשב ובכללי כל המחשב שלי חדש (אצלי חודש) חוץ מהכונן קשיח שנמצא אצלי בערך 6-7 שנים. הגיע הזמן לשדרג גם אותו?. ובמארז הגיעו לי כמה כבלים שבחיים לא ראיתי תמונה חיברתי רק את הmolex וסגרתי את המחשב. מישהו יכול להגיד לי למה הכבלים האלה?.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.קניתי כרטיס מסך R9 290 וברצוני לחבר למחשב 2 מסכים : מסך אחד של המחשב ועוד מסך טלוויזיה. היציאות של כרטיס המסך הם : DISPLAY PORT, HDMI, DVI רציתי לשאול מה הדרך הכי טובה לעשות את את הפיצול הזה ולקבל את התוצאה הכי איכותית? ובאיזה יציאות להשתמש? האם כדאי לפצל את אחת היציאות עם מפצל? (למשל לקנות מפצל HDMI וממנו להוציא שני כבלים של HDMI אחד למסך של המחשב ואחד לטלוויזיה - בהנחה שזה לא יפגע באיכות העברת הנתונים). אשמח להכוונה! 2. עד היום היה לי מחשב אחד בבית. בעוד כמה ימים יהיו שניים. מה אני צריך לעשות על מנת לחבר את שניהם לאינטרנט? אחד מהם מבחינתי יכול להיות רק על WI-FI (כלומר, אם ניתן לוותר על כבל רשת מטעמים לוגיסטיים אז עדיף לי). אציין כי יש לי כיום ראוטר בחדר. השאלה היא מה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הארדיסק חדש חצי טרה של ו.דיגיטל ווין xp פרו חדש מהניילון הביוס מסודר להפעיל את הדיסק ומזהה את ההארדיסק..אין תגובה אבל גם כשהוא אומר לי להכניס דיסק הפעלה וללחוץ כפתור אז אני לוחץ והוא פשוט לא עושה כלום..לא מופיעה לי אותה הודעה שוב ושוב.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
נעשה WIPE למחשב שעליו היה ווינדוס 7 מקורי שנרכש עם המחשב. אשמחלדעת אם אפשר לשחזר את מערכת ההפעלה בלי לקנות אחת אחרת.. אם לא אשמח לדעת איפה לא מאוד יקר ואיך לדעת לאיזה מעבד לקנות (64 או 32?) תודה רבה^^!
-
- 29 תגובות
- 8k צפיות
-
-
קרה לי שאני עובד על המחשב...הולך להתקלח 10 דק, אני חוזר אני רואה שהמחשב לא מגיב עושה ריסטסט,שומע את המחשב עולה אבללל לא שומע ציפצופים בעליה של המחשב ושום חיבוא לא מגיב לא כרטיס מסך לא לא עכבר לא מקלדת... מה שכן יש אורות על הלוח אם מאווררים עובדים רגיל מה לדעתכם הבעיה מה גודל הנזק? איפה מומלץ לתקן ככה שאם אני קונה את החלק הפגום אצלהם גם מאתרים את הבעיה ,וגם מתקינים את זה במחיר שפוי במידה וזה לוח אם איך אני בודק מה מתאחם לי ? המעבד q9400 כרטיס מסך hd5750
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הי האם הבעיה היא בדרייורים ? הגדרות ? המחשב הוא LENOVO I3 WIN 7
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי חברה, מה שלומכם? בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעשות בעיות בעלייה. אני די בטוח שזאת בעייה חומרתית מאחר וכשאני מדליק אותו אני רואה מסך שחור, כלומר עוד לפני שמגיעים לווינדוס. הוא מצפצף שני צפצופים, ובזה זה נגמר. בנוסף, כשהמחשב במצב שינה, אני מנסה "להעיר" אותו, והמצב דומה - מסך שחור. לרוב אני עושה ריסט ואז יש צפצוף אחד והכל בסדר. בעיה נוספת ששמתי לב אליה במקביל היא כשאני מנסה להפעיל סרטון ביוטיוב בHD הסרטון מקרטע, כאילו הביצועים של המחשב נפגעו. יש לי לוח אם מסוג gigabyte p35 dsl3, כרטיס מסך g8800gt, מעבד q6600. אנא עזרו לי בבקשה למצוא את מקור הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. פרסמתי את השאלה בפורום אחר אבל נראה לי שמחקו לי את זה אז אני אשאל פה את זה. יש משחקים שכשאני מעביר לאיכות הכי גבוהה בהם ולפעמים גם בבינונית זה קורה המחשב פשוט קורס... לא בדיוק קורס, במשחק אחד המחשב פשוט קופא אחרי כמה שניות שהמשחק נדלק ויש לי על המסך No Singal Input ואני לא יכול לשמוע כלום.. לא את המוסיקה שהייתה פתוחה קודם ולא סקייפ ולא כלום. במשחק אחר שהוא טיפה יותר כבד (Battlefield 4) אני משחק זמן מה ואז פתאום יש לי פסים בגוון אפור-חום כזה אבל אני עדיין יכול לשמוע את הכל. בהתחלה חשבתי שהבעיה במסך בגלל שזה התחיל לקרות רק מאז שקניתי מעבד חדש,לוח אם חדש ועוד זכרון.. ואף פעם לא הייתה לי שום בעיה עם הכרטיס מסך... אבל אז ניסיתי את זה על מסך אחר ועדיין יש את הבעיה. עידכנת…
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אהלן, קניתי נייד חדש מדגם Hp Probook 430 g1 ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט (לא אלחוטי ולא באמצעות כבל). הורדתי מהאתר של HP את עידכוני הדרייברים ואני עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט. ב"מנל המשימות" יש איקסים צהובים בכל המקומות שקשורים ביבורי האינטרנט, וממה שהבנתי המחשב לא מזהה את החיבור למרות שהתקנתי את הדרייברים. אשמח לכל עצה תודה עמי
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי כרטיס מסך "חדש" 9800GT 1GB DDR3 הכל בסדר ב5 הדקות הראשונות במשחק, לאחר 5 דקות יש ירידה דרסטית ל 9-10 FPS למשך 3 דקות בערך ואז זה חוזר להיות רגיל, ואז שוב הלופ. בדקתי וב3 דקות של הירידת FPS, המעבד על 100% שימוש ואחריי ה3 דקות הוא חוזר להיות רגיל 20-40 (כמובן עם המשחק ברקע) לפי מה שאני יודע זה התופעה שנקראת צוואר בקבוק בגלל חומרה לא מתאימה אחד עם השני, אבל אני לא מבין למה כי המעבד E8400, כ.מסך 9800GT, 4GB RAM DDR3 המעבד והכ,מסך יצאו בערך באותה שנה והם אמורים להתאים, זה לא ששמתי 780GTX... אפשר לפתור את זה? ניסיתי OC אבל אחריי שהעלתי 10 FSB המחשב נדלק אבל לא עושה בוט לWIN, בהעלאה של 2-3 FSB המחשב כן עולה אבל זה כמובן לא מספיק. לוח אם MSI G41 P26
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר מספר חודשים שאני חווה קריסות רנדומליות בזמן משחקים שונים, ללא דפוסי זמן קבועים. לרוב הקריסות מסתיימות בחזרה לwindows, נדירים הפעמים בהם המחשב קופא לחלוטין. פרמטתי והתקנתי שוב מספר פעמים, בווריאציות שונות ובכולם חזרו אותן התקלות ביצעתי בדיקות מאמץ למעבד ולזכרונות, יצא תקין. שלחתי את המחשב לבדיקת מעבדה, החליפו לי כרטיס מסך ועדין התקלות נמשכות.. מפרט: מעבד i7 1150 quad 4770k (לא מוגדר oc) קירור של noctua nh-d14 ספק 750wשל corsair לוח asus maximus vi gene זכרונות 2 של 4gb 1600mhz מדגם cl9v corsair דיסק ssd sandisk ultra plus 64gb עליו מותקנת מערכת ההפעלה דיסק WD 2T עליו מותקנים המשחקים כ.מסך gtx760 oc 4gb-5 של gigabyte חיפשתי והפכתי ועדין לא מצאתי את הגאלוה, א…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן יש לי בעיה עם זיכרון הראם במחשב שלי ואח שלי השיג לי 2 כרטיסי ראם אבל אני לא מצליח להבין אם הם תואמים לי ללוח האם או לא כרטיסי הראם 4GB 2Rx4 PC3 10600R 09 10 E1 P1 4GB 2Rx4 PC3 10600R 09 10 E2 D3 לוח האם gigabyte ga-g31m-es2l תודה לעוזרים (:
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה לי מאוורר של ASUS 775 פשוט כמו סטוק עכשיו מגלישה קלילה באינטרנט ראיתי שהמאווררים הפשוטים תומכים עד 75 W והמעבד שלי קציצה 90W אז רציתי לפנק אותו במאוורר שלא עולה הרבה כסף 10 דולר בערך ZALMAN CNPS90F מסתבר שהוא בדיוק אותו מאוורר סטוק אפילו לא מעלה אחת פחות למרות שהוא נראה דיי הייטקי כזה אני מתחיל עם 45-50 מעלות פנטיום D ובמשחקים הוא קופץ חזק ל 60-70 מעלות דיי בקלות קראתי על הזלמן שהוא תומך במעבדים 95W כמו הפנטיום D איך הוא לא מצליח לקרר אותו ? הטמפרטרוה קופצת בקלות במשחקים
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך ATI Radeon HD 4200 שהטלוויזיה מחוברת אליו ל-HDMI. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד מסך מחשב חדש שקניתי, איך עדיף לחבר אותו: 1.עם כבל VGA 2. או לקנות מפצל HDMI אקטיבי שייכנס למחשב וממנו כבל HDMI-DVI למסך מחשב? (והטלויזיה גם תתחבר למפצל עם כבל HDMI) ? אורך הכבל צריך להיות 3 מטר. (לחבר מסך אחד ל HDMI ואת המסך שני ל DVI לא עובד, הכרטיס הזה לא יודע להוציא 2 יציאות דיגיטליות במקביל, אז אחד מהם צריך להיות דרך ה VGA (או לפצל את ה- HDMI כמו שאמרתי)) אז מה עדיף מבין השתיים? תודה..
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח עם Core i7 920 GIGABYTE EX58 Extreme 4GB RAM. עכשיו הנה הבעיה, מציג לי שיש לי 4GB RAM (2GB usuable) עד עכשיו זה לא הפריע לי.. עד ששיחקתי Bioshock Infinte וזה ביקש ממני לסגור את התוכנה כי אין לי מספיק זיכרון!! כרגע לקנות זיכרון הוא לא אופציה (אני חיילת). יש איזשהו פתרון לזה? יש לי מערכת הפעלה של Windows 7 64-bits, ככה שלא אמור להיות בעיה.. תודה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. רכשתי לאחרונה את ה-HP Deskjet Ink Advantage 4645 ואם אני מדפיס בשחור, יש חלקים קטנים דהויים. ניסיתי להדפיס ריבוע אדום ומופיעים פסים לרוחב הריבוע. ניסיתי לעשות ניקיון למחסניות, אבל זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שקיבלתי מחסניות פגומות? או שיש בעיה במדפסת עצמה?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-