תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
lenono b560 6 giga ram ddr 3 פרמטתי את המחשב לאחר פירמוט התקנתי דריברים והמחשב ממשיך להיתקע בפיתאומיות יש משהו לעשות? חום תקיו נקי מאבק אגב מערכת ההפעלה 64 ביט, פורמט בפעם השנייה עם ויינדוס אחר גם 64 ביט המחשב הוא מחשב נייד אם יש קשר הוא מחובר ישירות לחשמל ללא סוללה ומאוררים פועלים כראוי יש מהשהו שאפשר לעשות?::facepalm: תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה לאחרונה בערך חודשיים אחרונים, כל משחק שאני משחק בו לאחר כמות זמן קצרה ומסוימת המחשב שלי מתחיל לאבד FPS, בCOD4 הוא מאבד FPS לאחר שעה וחצי של משחק בערך כי זה משחק קל אך מנגד בBF3-4 הוא מתחיל לאבד FPS אחרי 10-15 דקות קצרות של משחק, וכשהוא מאבד FPS בBF3-4 הוא יורד בהדרגתיות מהירה ל10-20 FPS וזה נוראי, בCOD 4 הוא יורד בערך ל 60-80 FPS כי זה עוד משחק שממש קל להריץ ובד"כ הייתי מריץ את המשחקים האלה על 250 FPS יציב בCOD 4 ו60 FPS יציב בBF3-4, פתאום בחודשיים שלוש האחרונים הוא התחיל לאבד מהביצועים אחרי פרק זמן מסוים של משחק. SPECS: core i5-2500 CPU 3.3 GHz RAM: 8 GB כרטיס מסך: Nvidia GTX 560 Ti זה קורה בכל משחק לא רק במשחקים שציינתי. אשמח לעזרה והצעות ממ…
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אחרי הרכבת קירור מים, אין פוסט. מעבד amd fx8350 לוח asus SABERTOOTH X990 מערכת קירור של אנטק קולר 920 בקיצור העפתי את קירור הסטוק בעדינות נקיתי את המשחה הטרמית גם מהאנטק כדאי לשים משחה חדשה של נוטקוא שנראת יותר טרייה ממה שקיים באנטק. אחרי שסיימתי להרכיב המחשב נדלק לשניה ואז נכבה. ומפה אני שובר את הראש מה קרה לו. לא משנה מה עשיתי אין יותר פוסט. מה יכול לקרות? אולי משהו פה יחשוב על משהו שלא נסיתי, פירוק והרכבה מחדש שוב. שינוי סלוט הזיכרון. איפוס ביוס. יש כמה כפתורי גיבוי על הלוח למקרים כאלה שגם לא מצליחים להדליק שוב את הלוח, רק שאני מנתק את הספק ונכבת הנורה על הלוח, ושאני מחבר שוב ומנסה להדליק המאוורירים עושים חצי סיבוב ונורה אדומה ליד המעבד נדלקת לשניה וזהו, יותר מהתהלי…
-
- 28 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
יש לי דיסק מקורי של מערכת הפעלה ווינדוס 7 שקבלתי ביחד עם המחשב הנייד שקניתי ב KSP האם אפשר להשמתש בדיסק הזה על מחשב אחר שאין לו מערכת הפעלה ?
-
- 25 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי כולם יש לי את הכ. מסך שכתבתי בכותרת (SAPPHIRE DUAL-X R9 270X 2GB GDDR5 OC WITH BOOST ) וכשפתחתי את המארז, שמתי לב שרק מאוורר אחד מסתובב, זה אמור להיות ככה? המאוורר השני הוא לOC?
-
- 27 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מדובר המחשב של לנובו G510, לא נעשה אוברקלוק או משהו, פשוט אני לא מבסוט מביצועים של המחשב שהוא חדש לגמרי, ואני מנסה להבין למה. אני משתמש בצורה אניטנסיבית במחשב בתור תחנת עבודה לרינדורים ועבודה בתלת מיימד ודו מיימד, והוא דיי עגלה, ולפעמים ברינדורים ממש כבדים של אנימציה התוכנה קורסת, ולפעמים איתו הווינדוס,אז החלטתי לבדוק למה. עשיתי את הבדיקה עם תוכנה של אינטל intel processor diagnostic tool, מה זה אומר? וזה הפלט של התוצאה: --------------------------- --- Testing Processor 1 --- --------------------------- --- IPDT64 - rev 2.10.0.0.MP --- --- Start Time: 09/30/2014 22:55:49--- --- Skipping Config --- --- Reading CPU Manufacturer --- Expected --> GenuineIntel Detected …
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון. אשמח לקבל טיפים כיצד לשמור על פנים המארז נקי מאבק, כיצד מומלץ לנקות וכו' תודה רבה אלעד
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב עבד תקין עד היום בבוקר. ניסיתי להדליק אותו כרגיל אבל הוא נתקע בהפעלה של הwindows. לאחר כמה בדיקות הגעתי להסרה של הדרייברים של nvidia, והמחשב עלה כרגיל. כשהתקנתי שוב את הדרייברים והפעלתי מחדש שוב הבעיה חזרה.. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים יותר, אך הבעיה ממשיכה גם איתם. רעיונות למישהו? הכרטיס מסך (אם זה רלוונטי) - GTX770
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל להתכבות אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש שלי GTX 770, ובדקתי וראיתי מיד אחרי שהוא נדלק שהטמפרטורות של המעבד שלי מאוד גבוהות. מה אפשר לעשות? זה המעבד: CPU Type QuadCore Intel Core i5-750, 3048 MHz (23 x 133)
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קיבלתי היום כרטיס R9 270 חדש ואין תצוגה בכלל (מסך שחור) יש כרטיס מסך מובנה על הלוח - בדקתי את ההגדרות בביוס שכרטיס חיצוני לא מבוטל ובדקתי עם שני כבלי HDMI שונים ניקיתי גם את הסוקט של הכרטיס בלוח הספק זה ANTEC EA380-D. המעבד I3 2100. חשוב לציין שעל הלוח רשום PCI-E 2.0 והכרטיס הוא 3.0 למרות שהבנתי שלא אמרוה להיות בעיה אין לי מושג אם זה בעיה בכרטיס או ספק חלש אשמח לעזרתכם! תודה
-
- 20 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ידעתי באיזה פורום לרשום את זה, מקווה שפה זה בסדר. השאלה היא כזאת: בכרטיס מסך שאני אמור לקבל מחר, יש חיבור DP, הכרטיס מסך הוא r9 290X. במסך שיש לי כרגע, אין חיבור DP. עריכה: יש HDMI השאלה היא: אם אני קונה מתאם מDP לHDMI, הכבל יפגע באיכות? זאת אומרץ, יציג לי באיכות של HDMI או DP? כי שמעתי שה DP מעביר בצורה יותר טובה מאשר ה HDMI תודה!
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , ותודה למי שמנסה ויכול לעזור לי. יש לי בעיה בגלישה באתרים/ חיבור לכתובת מסויימות. ניקח לדוגמא את אתר HWzone הפעם שיהיה קל להסביר. אני יכול לגלוש איזה חצי שעה על אתר HWzone ופתאום הוא כאילו יפול ולא יתן לי להתחבר אליו (רק אליו כל אתר אחר יעבוד אבל הוא ספציפית לא עובד) , הוא יעבוד רק אחרי המתנה של 15 דק' בערך , או אם אני יעשה ריסטרט לרואטר. והקטע שזה לא אתר אחד , זה כל אתר כל אתר שאני גולש בו יותר מ10 דק' בערך זה קורה לי , הוא נופל רק לי.... הבעיה שזה גם קורה לי במשחקים ברשת .. אני משחק ברשת ואז פתאום אובד לי החיבור ואני צריך להתנתק ולהתחבר מחדש. למה זה קורה?מה יכול להיות פיתרון לבעיה? הרצתי את ccleaner מלא פעמיים עשיתי ריסט לרואטר ים פעמיים כלום לא עזר לי. עזר…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות יד 2 את המארז הזה. ויש לי לוח אם p5kr של אסוס. ואין לח את דגם המארז.איך אני יכול לדעת אם הלוח מתאים למארז הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני נכנסת ל-BIOS ומסמנת את CD-ROM ומפעילה מחדש את המחשב ע"מ שישאב משם את הווינדוס והוא לא מתייחס (המחשב ממשיך כרגיל...) למרות שניסתי גם דרך דיסק און קי ה-BIOS לא מתייחס אשמח לכל עזרה בנושא
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים , זה שוב אני המחשב שלי ממשיך במרד שלו כלפיי. אז ככה לפעמים יש לי סאונד במחשב ולפעמים המחשב פשוט מחליט שהוא מפסיק לזהות את הרמקולים במחשב.. אני משתמש בכרטיס קול onboard והדרייבר של רילטק הוא עבד לי מצויין עד אתמול בלילה ופתאום החליט לעשות לי בעיות... הוא לא מסכים לזהות את החיבור האנלוגי מאחורי המחשב (מקדימה בכלל מנותק) להלן תמונות להמחשה: חשוב לציין: אני יכול להשתמש בסאונד דרך המסך (hdmi), אבל זה פשוט לא זה וגם אי אפשר להשתמש במיקרופון באופן זה... אני בטוח שהבעיה בדרייבר או משהו כזה כי הלוח אם מעביר חשמל לרמקולים (כשאני מחבר את הרמקול ללוח אם אני שומע את הצליל של החשמל שעובר בחלקיק שנייה הזה שלפני שמחברים עד לסוף החור)
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, החלטתי להחליף מארז למחשב שלי, מכיוון שהנוכחי קטן מדי בשביל כרטיס המסך החדש שאני מעוניין לרכוש. אני לא ממש מבין בנושא, ויש לי כמה שאלות על מנת שזה יבוצע בצורה חלקה: 1) איך אני יכול לדעת שהמארז החדש יתאים לכרטיס? 2) אילו יצרניות נחשבות איכותיות? 3) עד כמה פעולת ההחלפה מורכבת? מן הסתם צריך לפרק את כל החלקים ולהרכיב מחדש, אבל האם זו פעולה פשוטה לביצוע? יש צורך בכלים מיוחדים? 4) האם ישנם שיקולים נוספים שיש לשים אליהם לב בעת בחירת המארז(למשל התאמה ללוח האם)? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אתמול החלה לי בעיה במחשב. - לפתע הוא לא נדלק. זה קרה לאחר זמן מה שהיו תקיעות בוידאו במחשב. לפני יומיים המחשב נתקע לגמרי ולכן ניסיתי לבצע הפעלה מחדש, אך המחשב לא נדלק. התחלתי בבדיקות למציאת מקור הבעיה. ראיתי שהלד הקדמי של הפעילות במארז וגם הלד +5VSC על לוח האם דולקים בלי שאפילו אפעיל את המחשב. לחיצה על כפתור ההפעלה לא מניבה שום תגובה. זה נראה כאילו אין חשמל בכלל. לכן היום קניתי ספק חדש של CORSAIR בהמלצת המנהל ליאור(DJELECTRIC). אחרי שהתקנתי אותו עדיין לא נדלק המחשב, אך כעת הלד הדקמי והלד על לוח האם מהבהבים ולא דולקים קבוע. כפתור ההדלקה עדיין לא גורם להדלקת המחשב. ניסיתי לבצע הדלקה על ידי גרימת קצר בין החוט הירוד לבין החוט השחור שלידו בחיבור ה-24PIN, אך כנראה אני לא …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי תסטרימר הזה לא מזמן והוא עושה לי בעיות בUSB3. בUSB2 הוא עובד תקין. עשיתי איתחול לכונן בUSB2. עכשיו ככה שאני מחבר אותו למחשב בחיבור USB3 הוא מתחיל להשתגע ממש אבל כאילו יש קצר במחשב של הUSB3 של המחשב שלי לא בדקתי עם מחשבים אחרים. הלוחM שלי הוא של פטאלטי P67 אני חושב מה שבטוח הוא של פטאלטי. הורדתי תעידכונים האחרונים של הלוח ועדיין הוא עושה לי תבעייה הזאת. מה אפשר לעשות אשמח לעזרה אני יתפח תשרשור הזה גם בפורום כללי וגם בלוחותM הוא פשוט מקפיץ חלונות בלי הפסקה של לאתחל תכונן ואז זה נעלם וההודעות נשארות. כמו וירוס של פעם שפותח לך מלא חלונות. תודה מראש לעוזרים אני פשוט ניסיתי הכל ולא צלחתי.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ! אני מחזיק ברשותי כרטיס מסך HD5770 שמחוברים אליו שלושה מסכים בחיבורים להלן: DELL U2312HM - DVI DELL P2414H - DP HDTV 120Hz - HDMI כל המסכים עובדים על רזולוציה 1920x1080 @ 60Hz כשאני גולל את המסך למשל בדף אינטרנט או שהתמונה על המסך יש קריעה בקו מסויים במסך אחד מן המסכים. שמתי לב שאם אני בוחר בדרייבר שהמסך שיש את הקריעה "Make Preferred" אז הקריעה נעלמת מהמסך הזה ועוברת למסך האחר. אני בטוח שבגלל זה זה לא בעיה במסך עצמו כי הוא עובד תקין לגמרי מהרגע שאני עושה "Make Preferred", ככה שזה גם לא הכבלים עצמם. מחקתי והתקנתי באופן נקי דרייברים וניסיתי אפילו גרסאת בטא אבל הבעיה לא נפתרת. אני חושד שזה או הכרטיס מסך עצמו שכבר נמצא אצלי כמה שנים, או נקודה אחרת למחשבה היא שהקריעה התח…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון, הופיעה לי תקלה במחשב ("כשל בתצורת לחץ והפעל" ) בכל פעם שניסיתי להיכנס לאופיס. לאחר נסיונות רבים לא הצלחתי לפתור את הבעיה ומאז נוצרה בעיה חדשה... ככל הנראה מחקתי את האופיס. ניסתי להיכנס מספר פעמים והופיעה לי השאלה לגבי המפתח של התכונה (יש לציין שהמחשב שלי - לפטופ-נקנה עם התוכנה ... ) ניסיתי להכניס את הקוד שמופיע מתחת למחשב אך משום מה המחשב לא אישר זאת בטענה שזה קוד לא נכון. לכן, הורדתי תוכנה שאומרת מה הקוד של התוכנה וגם הקוד הזה לא אושר... הוררדתי עוד 2 תוכנות: 1. bittorrent ואת powerISO ושם לא מצאתי בכלל שמופיע לי אופיס. עכשיו שאני מנסה לפתוח קבצים של הוורד ששמרתי, אבל מופע לי אייקון מוזר לא של הוורד ומתקבלת ההודעה:" לתוכנית זו אין אפשרות לפעול בשל…
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
שלום, המסך התחיל להציג נקודות וקווים, והמצב החריף כשגם חלקים נעלמים בצורה מאוד דינאמית. חיברתי את המסך למחשב אחר ועבד תקין, לכן הנחתי שהבעיה הינה בכרטיס המסך. מצ"ב המפרט (מקווה שזה מספיק). האם זה באמת כרטיס המסך? אם כן,מה האפשרויות העומדות בפני? המחשב הוא משני והשימוש (כשכבר משתמשים) בו הוא לתוכנות גרפיות (CS 5).אני לא מעוניין להחליף מחשב אלא אם אין ברירה (הוא מצליח לסחוב את התוכנות עם קצת קושי...) תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב המורכב מהמפרט הבא: intel i3-4350T asus h81t corsair 8gb value select low voltage plextor ssd 128 gb כאשר הספק הוא FSP NB-Q120 PLUS אני מחבר את המסך למחשב זה לאחר ההרכבה ומדליק אותו, המחשב נדלק והמאוורר מתחיל לעבוד, אבל המסך נשאר במצב סטנד-ביי. האם יש משהו מיוחד שצריך לעשות בהרכבה של לוח זה בניגוד למחשב רגיל? הצעות, הערות והארות יתקבלו בברכה.
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שבוע טוב לכם ושנה טובה, אתמול או שישי ערב, אחרי שהמחשב שלי –מחשב נייד שעדיין באחריות של כמה חודשים לפחות HP Probook 4530s נתקע ונאלצתי להפעילו מחדש באמצעות כפתור עשיתי החלטה נבונה של סריקת מחשב מוירוסים באתר אונליין. התגלו אצלי לפחות כמה קבצים נגועים (שמעדיף לא להגיד את המספר מרוב המבוכה) וכאשר הורדתי קובץ אנטי וירוס של גרסת ניסיון לחודש ימים (ואחרי זה אני אצטרך לשלם), תוך ניסיון להתקין את התוכנה קיבלתי שיש לי תוכנת אנטי וירוס מותקנת שהייתה כנראה כבר באה עם המחשב נייד שרכשתי – Microsoft Security Essentials שכמובן אם כל עוד היא מותקנת, אזי וודאי שאני אצטרך להסירה מהמחשב לפני שאוכל להשתמש בתוכנת Eset Online Scanner. כיוון שלא רציתי לעשות את הצעד הזה, סרקתי סריקה שלמה עם …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את המחשב הזה לפני יומיים: מעבד: Intel® Core™ i7-4700HQ זיכרון 8GB DDR3 גודל דיסק: 750GB 7200RPM מסך: IPS FHD LED Backlight Non-Glare LCD Panel כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 850M 2GB RAM מ. הפעלה: windows 8.1 בקיצור, המחשב מעולה, אבל יש לו בעיה של חימום יתר. בזמן שאני עובד על הפוטושופ או אפילו שימוש רגיל כמו גלישה באינטרנט והעברת קבצים בין תיקיות. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא רק המחשב שלי שמתחמם ככה אלא כל המחשבים של אסוס בדגמים האלה. האיזור שמתחמם זה האיזור של הכרטיס מסך והמעבד. יש פה תמונות: תמונה זה איפה שרשום 48 מעלות. זה האיזור שבין המקלדת למסך. תמונה ככה הוא נראה מבפנים. בפינה הימנית למעלה איפה שהקירור נחושת מעל למאוורר זה איפה שהוא הכי מתחמם. עכשיו שתי…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-