עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב אשמח אם תוכלו לעזור לי אני מנסה להתקין דרייבר למדפסת אך כל הזמן נתקל בהודאת שגיאה DIFxDriverPackageInstall Error=1006 שוחחתי עם נציג תמיכה של BROTHR אך גם הוא לא יכל לעזור הוא טען שכנראה יש בעייה במערכת ההפעלה. כמובן אני מציין שמערכת ההפעלה היא WIN8 64Bit הודה לכל מי שיוכל לעזור או למי שכבר נתקל בבעיה שכזו ומצא פתרון:-)

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. Started by ras81,

שלום יש ברשותי סורק MUSTEK-BEARPAW 1200 ומערכת הפעלה XP עכשיו ניסיתי להוריד ממספר אתרים כולל האתר של החברה את הדרייבר לסורק (הוא אינו מזוהה בווינדוס - או לפחות לא הצלחתי) וכשאני לוחץ על הקובץ הוא תמיד כותב לי : the system file is not suitible for MS-DOS and microsoft widows applications. choose 'close' to terminate the application מה לעשות? תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by זכי24,

שלום יש לי בעיה כשאני מתקין את הדרייבר המחשב מציג לי הודעה משהו שקשור לשינוי סיביות והוא רושם system/windows/autoexec.net והוא אומר לי לסגור מה אני יכול לעשות במקרה כזה?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  4. היום התחדשתי לי במחשב נייד חדש מדגם GIGABYTE W468N. לאחר שהתקנתי את המערכת הפעלה, הכנסתי את הדיסק עם כל הדרייברים, דיסק שקיבלתי מג'יגבייט. נראה שהכל עובד טוב ויפה חוץ מהכרטיס רשת. זאת הפעם הראשונה שלי עם רשת אלחוטית, אז יכול להיות שיש משהו שאני לא מבין. כל פעם שאני מנסה להתקין דריבר לכרטיס רשת, ממשיכה לקפוץ לי הודעה של DRIVER NOT INSTALLED וקופץ לי חלון של INTEL WIRELESS TROUBLESHOOTER רק שהוא לא ממש יעיל. המחשב שלי בכלל לא מזהה את הרכיב. כשאני מפעיל בפותר בעיות הזה דיאגנוסטיקה, אני מקבל ב HARDWARE TEST "wireless hardware is not bound to transport driver" ניסיתי להוריד גם דריבר מהאתר של אינטל, אך גם זה היה ללא הצלחה. יכול להיות שהבעיה היא בחומרה, או שאני עושה משהו לא …

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by dor21600,

יש לי geforce 9500gt וברגע שאני מתקין את הדרייבר בגירסת 64 ביט יש לי מסך כחול בצד השמאלי של המסך הוא מופיע בשולחן עבודה במשחקים סרטים בהכול אי אפשר ליהפטר ממנו עזרה בבקשה

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  6. Started by disturbed,

יש לי מע' הפעלה : windows xp 32 מחשב נייח עדכנתי את כל הדרייברים במחשב להכי מעודכנים.. וכאשר ניסיתי לעדכן את הדרייבר של ה AHCI זה ביקש ריסטרט.. ועשה לי מסך כחול.. וכניראה שלא התקנתי אולי נכון את הדרייבר.. ואחרי זה הוא עלה מאוד מאוד לאט.. ולעפעמים גם לא עלה בכלל.. ולפעמים הוא לא מוצא את אחד ההארד דיסקים.. כניראה ששיבשתי משהו שמה.. ואני חושב שצריך פשוט להתקין מחדש את הדרייבר הזה .. והייתי רוצה עזרה בנושא אם אפשר.... כאשר המחשב מחובר רק עם ההארד דיסק של ה-40 ג'יגה שעליו מותקנת מע' הפפעלה המחשב עובד חלק.. כאשר אני מחבר לו את הטרה.. הוא לא מזהה אותו כמו שצריך והמחשב נתקע כל הזמן.. ואני יודע שזה לא בעיה בהארד דיסק כי הבעיה התחילה בדיוק אחרי שניסיתי לעדכן אתה דרייבר של הבקר

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  7. שלום. ברשותי מסך MAG Innovision 786FD ואיני מצליח להתקינו כראוי בWINDOWS XP PRO הוא רושם לי שיש לי DEFAUL MONITOR ומסרב לראות את הדגם של המסך. הורדתי את הקובץ הבא מהאתר של MAG , זה אמור להיות דרייבר למסכי הCRT שלהם. http://www.maginnovision.com/driver/Mag_inf.exe זה קובץ ZIP שפשוט נפתח לתיקיה לפיבחירתי.. ולא עושה כלום... ניסיתי לעשות UPDATE DRIVER בDEVICE MANAGER-->MONITOR-->PLUG AND PLAY MONITOR ובחרתי שיחפש את הדרייבר בתיקיה שאליה נפתח הקובץ שהורדתי מהאתר של MAG והוא אומר שלא מצא דרייבר מתאים שם. לי זה נראה מוזר מאוד. האם מישהו נתקל בבעיה הזו עם המסך הזה??? אשמח אם תתנו לי רעיונות... או פתרונות.. אם כבר יש כאלה. ואם יש למישהו דרייבר שבטוח עובד אני אשמח לקבל אותו…

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by zoyaniv,

שלום יש לי לוח של GIGABYTE GA-7VAX שאני מנסה להתקין את הדרייבר המצורץ עם הדיסק או את הדרייבר מהאתר שלהם הוא רושם שאני לא יכול להתקין בלי לאשר את ההסכם קצה של מיקרוסופט או משהו בסיגנון למרות שאני לוחץ על אשר בהסכם או לא נותן לי להתקין ועכשיו יש לי בעיה בהתקנים ובנוסף המחשב לא פותח ולא קורא מהצורב

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. קניתי בחו"ל את הכרטיס msi gtx 1080 gaming x, והשתמשתי בו למחשב החדש שלי. התקנתי בו ווינדוס 8 (מדיסק שנעשה בו שימוש למחשב הקודם שלי), וחבר שלי השתמש בתוכנה (לא ידוע לי איזו) כדי לשדרג לווינדוס 10. ניסיתי להתקין בו את הדרייברים של אנוידיה, אך הם לא הותקנו- בטענה שהם לא תואמים לגרסה זו של מערכת ההפעלה. ניסיתי גם מהאתר של אנוידיה להוריד את הדרייברים ונתקלתי באותה בעיה. ניסיתי לאפס את המחשב גם כן, וזה לא עזר. ניסיתי גם להשתמש ב-(DDU (driver download uninstaller ולהתקין מחדש, ועדיין לא הצלחתי להתקין את הדרייברים. אם מישהו יודע בוודאות מה לעשות, או שהוא יודע שיש סיכוי טוב שיוכל לעזור, אני אשמח מאוד. כל שאר הדברים תקינים ועובדים. אם יש צורך בעוד…

10. אז זה הסיפור הביאו לי לסדר מחשב נייד ACER TRAVELMATE C112TCI פירמטתי והתקנתי עליו XP PRO +SP2 הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים שלו מהאתר של ACER בכתובת: http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/tm_c110.html ועדיין אני מקבל את השגיאה הבאה http://rotter.name/User_files/nor/459e4eaf1c1311ba.jpg ובנוסף, דבר שעוד יותר מטריד אותי זה שהמסך הוא מסך נגיעה שעבד עד לפני הפירמוט ועכשיו הוא לא עובד! יש איזה תוכנה מיוחדת שצריך כדי להפעיל את האפשרות של הנגיעה? הבעיה במנהל ההתקנים היא במודם ובכ. רשת האלחוטי, המחשב לא מקבל את הדרייברים שהורדתי מהאתר של ACER יש למישו רעיון?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום, התבקשתי לפרמט לחברה של חברתי את המחשב הנייד, ולצערי ניסיון עם ניידים אין לי יותר מדי... התקנתי וינדוווז והשתמשתי בכל הדיסקים המצורפים ועידכנתי עם התוכנה של lg... ועדיין המחשב לא מוצא את כרטיס הקול הוא כותב בהתקנה של העדכון שההתקן לא נמצא או הוסר ידנית.... בכל מקרה ניסיתי להוריד מהאתר של cmedia...לא עובד ניסיתי לחפש בbios אפשרות לראות אם הכרטיס על disabled או משהו בסגנון ואין שם איזכור בנושא... לא יודע עוד מה לעשות... הכרטיס קול עבד לפני הפירמוט....מחפש רעיונות או כל עזרה אחרת תודה...

12. הורדתי את הדרייורים של הלוח GIGABYTE GA-8I945PL-G מהאתר של החברה בכתובת הזו: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1915&dl=1#dl (גרסא 2) וגם גירסא 1 מפה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1884#dl אחר כך התקנתי את הדרייורים ועשיתי איתחול למחשב כפי שמיתבקש... ולהפתעתי המחשב נשאר כמו קודם,שום התקנה של דרייור לא נקלטה! מישהו יודע מה הבעיה ומה הפתרון? תודה מראש TANGUSH

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by guyfaran,

שלום לכולם קניתי הארד דיסק חדש של ווסטרן דיגיטל http://www.wdc.com/en/products/productkit.asp?DriveID=66 160גיגה אבל אני לא יודע איך לחבר אותו זאת אומרת שאני לא יודע מה לעשות עם כל המסטר וסלייב... יש עליו 5 אפשרויות הארד דיסק הקיים הוא של מאקסטור ולו יש רק ארבעה אפשרויות אנא תעזרו לי אם חסרים פרטי ם אשמח להוסיף תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  14. Started by LORIANTA,

יש הצעות? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 831 צפיות
  15. קיבלתי מחבר הגה ודוושות של Genius הדגם הוא: SpeedWheel 2, הוא הביא לי אותו בלי הדרייבר לכן נאצלתי להוריד מהאינטרנט אחד ולהתקין, חיברתי את ההגה, התקנתי את הדרייבר, המחשב זיהה הכל טוב ויפה ואף התווסף לי אייקון בשורת ההתחל של יישום שדרכו אני מכוון את כפתורי ההגה, אך מה? היישום הזה לא מזהה את ההגה, וכשאני נכנס בלוח הבקרה לבקרי משחק אני מקבל את הדבר הבא: המחשב מזהה את ההתקן כלא מחובר, ולכן ההגה לא פועל גם. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה! כמו כן ההגה מחובר בוודאות וגם נורות הבקרה שעליו נדלקות.

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by Alpha_Romeo_dx,

שלום! קניתי דיסק קשיח חדש. התקנתי winxp כאשר עשיתי boot מהדיסק בהתקנה קבעתי שני מחיצות c and d ואפשרתי להתקין windows על c התקנתי,ואז שוינדוס עלה בסדר והכל עובד אני שם לב שה "d" שלי זה ה סידירום [היחיד שיש לי] והמחיצה השניה הינה E איך אני מסדר את זה להיות מחיצות הדיסק הקשיח c/d והסידירום e אל תדאגו, לא התקנתי כלום כל e כך שאין אחרי זה הרבה עבודה ;D בתודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  17. ככה, קניתי מחשב חדש של דל ווסטרו. המחשב הגיע עם מערכת לינוקס אובונטו עליו. התחלתי להתקין עליו את הווינדווס 7. אבל בחלון של בחירת המחיצות הוא לא נתן לי לבחור בשום מחיצה ורשם לי: אין אפשרות להתקין את Windows בדיסק X מחיצה מספר Xושעושים הצג פרטים אז רשום : אין אפשרות להתקין את Windows בשטח דיסק קשיח זה. יש להתקין את windiws במחיצה שאותחלה כ - NTFS. מתחת לזה רשום :אין אפשרות להתקין את windows בשטח דיסק קשיח זה. המחיצה היא מסוג לא מזוהה. חיפשתי קצת ומצאתי את הדיון של הבחור פה שהייתה לו בעיה זה דומהhttp://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7668263 בעקבות הדברים שם הורדתי GParted, צרבתי אותו והרצתי אותו בהפעלת המחשב אבל גם שם נתקלתי בבעיה בחלון שנפתח http://image…

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by pc34,

קיבלתי מחשב חדש עכשיו שאני באה להתקין את הווינדוס בשלב שלפני ההגדרות כוננים בערך הווינדוס מבקש מימני מנהל התקנים אז הכנסתי את הדריבר של הלוח אם אבל אני לא יודע מה להתקין ושאני נותן לווינדוס לסרוק לבד הוא אומר לי שהוא לא מצאה עזרה בבקשה!!!! זה לוח אם MSI B75MA-E33

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. בקיצור: אני מכניס את הדיסק של ווינדוס אקספי boot מה-cd-rom הכל טוב ויפה, Setup is inspecting your hardware configuration ואז במקום שיפתח לי הסטאפ המסך הופך שחור ונשאר כך. איך אוכל לפתור את הבעיה, האם יש דרך אחרת לפרמט אקספי? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by bugabuga,

שלום, אני צריך עזרה ממש דחופה. המחשב החדש הגיעה אלי היום ואני ואבא שלי מתקינים עליו עכשיו את הווינדוס (הפרוץ, אם אפשר לומר). נתקלנו בבעיה, המחשב אומר ללחוץ אנטר ע"מ להתחיל את ההתקנה, ואז הוא טוען כל מיני דברים בשורה למטה, לאחר מכן הוא כתב לנו שההתקנה אינה מזהה כונן קשיח על המחשב, ויש לבדוק אם בכלל מותקן על המחשב אחד כזה. עכשיו, כמובן שהוא נמצא שם, אני רואה אותו דרך החלון של המארז. מה אני עושה? ניסינו לעשות ריסטרט ולהתחיל מחדש, לא עזר, ניסינו לקחת דיסק מקורי (אך עם סיריאל משומש כבר), לא עבד. הכונן הקשיח הוא MAXTOR 160GB SATA2 8MB. ניסיתי לחפש באתרים באנגלית ומצאתי אנשים עם אותה בעיה שפתרו אותה בעזרת איזושהי הגדרה בביוס. אם תוכלו לומר לי מהר מה לעשות אני אודה לכם עד מאוד. ה…

• 11 תגובות
    • 724 צפיות
  21. אוקיי... אז קניתי מחשב חדש הכל טוב הקיצר אני בא מכניס את הדיסק של הווינדוס... ברגע שזה מגיע להתחלה זה פשוט שולח לי את זה: http://img237.imageshack.us/img237/4889/dsc01428yc0.jpg http://img530.imageshack.us/img530/4269/dsc01429zs2.jpg אני לא יודע אולי לא הגדרתי טוב את המחיצות אולי הדיסק לא טוב... תעזרו לי בבקשה זה מאוד חשוב.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  22. Started by לילי1,

אהלן.. יש לי בעיה מעצבנת, אני מכניס את הדיסק של הוינדאוס מתחיל ההתקנה עם המסך הכחול [כמו פירמוט - רק למחשב חדש, שאין בו מערכת] ואז יש את loading files... טעון קבצים.. ואן הוא מגיע ל sutup is atarting windows ונתקע, אין יל מושג מה הבעיה מה שבטוח זה לא בדיסק, ניסיתי עם 5 דיסקים שונים של וינדאס ולא עבד, הוצאתי את כל הזכרונות והשארתי אחד ולא עבד.. מישהו מכיר את הבעיה? יש לכם הצעות לפתרון? תודה.[br]פורסם בתאריך: 29.06.2007 בשעה 13:11:12 מסקנות שהתעוררו עם הזמן - הבעיה לא נובעת מ: hard disk , זכרונות, דיסק של הוינדאוס.מחכה לעזרה.

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by D[i]Ma,

פירמטתי את המחשב אתמול והכול הלך בסדר עד שהגעתי לקטע הזה: http://img685.imageshack.us/img685/887/image0064m.jpg את הCopying Windows File זה עובר יותר מידי מהר בשביל להיות אמיתי ובExpanding Windows File זה עולה לאחוז מסויים ואז מפסיק הנקודות אחרי האחוזים זזות הכונן עושה אורות (קורא את הדיסק) הנורה האדומה גם כן אבל זה לא זז שלוש שעות זה היה תקוע לי על 8 אחוז ואז התיאשתי וכיביתי את המחשב ניסיתי 2 דיסקים שונים שניהם ממקורות שונים ואובונטו זה מתקין לי כמו שצריך איך אני מתקן את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  24. אחרי שאני מפרמט דרך cd אני מגיע לשלב של ההתקנה והוא מפעיל מחדש את המחשב לאחר כמה דקות של התקנה לפעמיים גם נתקע באמצע בבקשה תעזרו לי תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  25. Started by eitanas1,

אהלן, אני מנסה להתקין וינדוס XP במחשב הנייד שלי דרך USB, שכן אין במחשב הנייד כונן תקליטורים. הצלחתי להפעיל את ההתקנה, אבל ההתקנה לא מזהה את הדיסק הקשיח שלי, בגלל שהוא מוגדר כ-NTFS, ואם אני לא טועה הדוס לא עובד עם המערכת הזאת.. ניסתי להגיע איכשהו לMS-DOS, בשביל להשתמש ב-FDISK, אבל לא הצלחתי להפעיל את המחשב בדוס... למישהו יש רעיונות? אני מרגיש אבוד.. תודה מראש =)

• 4 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים