עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Mazo,

היי, יש לי איזו בעיה מוזרה במחשב, מידי פעם כשאני מדליק אותו, לאחר שהוא מראה את החלון של הלוח אם ואת החלון של העלייה של המערכת הפעלה, הוא נתקע על מסך שחור ולא עולה. בנוסף, לפעמים אחרי שאני מצליח להדליק אותו תוך דקה בערך הכל נתקע ורואים על המסך המון פסים צבעוניים. הבעיות האלה לפעמים קורות ולפעמים המחשב עולה בסדר, לא ממש ברור באיזה תדירות זה קורה, זה ממש לפעמים ככה ולפעמים ככה. לדיסק קשיח בעבר היו בעיות אז חשבתי שזה אולי קורה שוב והרצתי תוכנה לבדיקת הדיסק קשיח, התוכנה לא מצאה סקטורים פגומים וגם לא בעיות אחרות. בנוסף ניסיתי לנתק ולחבר את המחשב לחשמל, להריץ את MEMTEST על מנת לבדוק את הזכרונות (ונראה שהכל בסדר), וגם לרסט את ה-CMOS, אבל תמיד מתישהו הבעיה הזו חוזרת. בנוסף, זה גם …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by surfface,

יש לי כונן קשיח שמחולק ל3 מחיצות C,E,F (כונן קשיח שני זה D) ואני רוצה לאחד את כונן F לתוך E אייך זה עושה לי טעות ולא מאפשר לי ,יש WINDOWS XP במחיצה של E האם זה קשור ואייך אני כן יאחד תסבירו לי בבקשה. צרפתי תמונה של המחיצות מהתוכנה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. הפנתי את ההקלטות של המצלמות אבטחה לכונן רשת אבל הוא מתמלא אחרי שבוע האם יש אפשרות להגדיר שיגרוס את ההקלטות ?? כמו בDVR. נתודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. שלום רב, אתמול ניסיתי לחבר לוח אם מסוג GIGABYTE מסדרת S עם POWER SAVE (אפליקציה שבאה עם הלוח ) , הסרתי את הלוח הקיים שהיה שייך לחברת INTEL שזה לוח מובנה שבא עם מחשבי המותג של HP הסתבכתי עם המארז כי לא ניתן להרכיב את הפאנל של ה I/O ובקיצור לאחר תלאות רבות הרכבתי גם את המעבד החדש של הדואל CORE 2 ואת המאוורר של ARCTRIC COOLER . חיברתי את הספק הג'נרי שלי שהוא כביכול 450W REAL ( עלק ) , חיברתי את כל החיבורים הקטנים על הלוח , ובאתי להדליק את הכל ותתנחשו מה ? המחשב לא נדלק ולא מגיב . יש אפשרות שהמארז עם החוטים הקטנים שבו לא מתאים להרכבה שכזאת ? אשמח לקבל תגובות. תודה מציין שהלוח אם של GIGABYTE הוא מתוצרת - GA-G31M-ESL2 בכל אופן מצאתי מארז אחר ושם אני אתקין כבר את הכל מחדש .

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by shlomoreuven,

שלום לכם, 2 מסכים לחבר למחשב אחד זה פשוט, האם ניתן לחבר למחשב אחד 2 עכברים ומקלדת נוספת שתהיה רלוונטית רק למסך ספציפי? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. הי חברים לפורום קניתי את המדפסת התרמית הזאת באלי אקספרס: https://www.aliexpress.com/item/freeshipping-black-USB-Port-58mm-thermal-Receipt-pirnter-POS-printer-low-noise-printer-thermal/1166651978.html השם של הדגם: pos-5890f בManual שלה כתוב שהיא תומכת בעברית, אבל בהדפסה יוצא רק ג'יבריש. ההתקנה עברה סבבה, באנגלית זה מדפיס טוב. רעיונות איך אני גורם לה לדבר בשפת הקודש?! תודה !

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by nim901,

שלום, הרכבתי היום את הטוניק, איך שאני מחבר לחשמל - הוא נופל טוב, הרמתי תפיוז אני מחבר - הכל טוב ויפה בביוס הכל מזוהה אין בעיות. עולה המחשב - מגיעים ל XP והמחשב מצפצף כאילו אין מחר ואני גם חושב שהXP נתקע, לא בדקתי את זה לעומק (כי 2 בלילה) מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי אנשים... אני אנסה לקצר כמה שניתן , הרכבתי לידידה שלי מחשב מחלקים שונים שהיו במחשבים הישנים שלי. בסופו של דבר זה המחשב : P4 2.8 HT 256X2 PC3200 לוח אם של גיגה בייט SIS chip set fx5200 מחשב סביר ביותר , אחרי הכל המקסימום שהיא תעשה איתו זה אינטרנט\מוזיקה\סרטים\עבודות הדפסה. בכל מקרה, עשיתי פורמט , התקנתי מערכת הפעלה מחדש ודבר מוזר קורה לי.. המחשב עובד בסדר גמור , חלק לגמרי , אבל כל פעם שאני לוחץ על הכפתור הימני של העכבר המחשב מגבל כמו "לאג" קטן כזה... אם זה תוך כדי תזוזה עם העכבר , אז הוא מקרטע ל2 שניות.. אם אני ממשיך ללחוץ על הכפתור הימני בלי הפסקה תוך כדי שאני מוזיז את העכבר אז ממש הוא מקרטע לי על המסך כאילו אני מוזיז אותו עם איזה 3-4 FPS . שמתי לב שלא רק העכבר מקרטע…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. חיברתי למחשב דיסק קשיח מהחיבורים הקודמים (לפני sata 2) והוא הדיסק קשיח היחידי שלי במחשב. עכשיו כשאני מנסה להתקין את הווינדוס 7 הוא מראה שהוא קיים אבל לא נותן לי לעשות שום פעולה עכשיו שזה Format, New ... בFormat הוא מונע ממני ללחוץ עליו וביצירת מחיצה חדשה (new) הוא זורק שגיאה : failed to create a new partition on the selected unused space error. חשבתי אולי הוא מוגדר ומפורמט כבר אבל הוא לא נותן לי גם לעשות next ולהתחיל בהתקנה אבל הוא וזורק גם שגיאה : windows cannot be installed this disk. this computer's hardware may not support booting to this disk. ensure that the disk's controller is enable in the compuer's BIOS menu. נראה כאילו צריך לאשר אותו בBIOS אבל אני פוחד להתעסק ש…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by isravle,

אהלן חברה, רכשתי מחשב בחמישי, והרכבתי אותו לבד כולל קירורים וכו. השתמשתי בתוכנה CPUID HWMonitor על מנת לתעד את המערכת בזמן כמה ששיחקתי : call of duty IW DOOM Overwatch על היה על ULTRA והייתי על איזה 180-210 FPS ועל רזולוציה 1080. אשמח את עזרתכם במבט על כל המידע שבתמונה שצירפתי (אני רוצה לישון בשקט שהמחשב תקין גם בזמן מאמץ) שיחקתי בכל משחק כשעה וכשיצאתי לקחתי את התמונה הנ"ל.

11. Started by maor5,

שלום לכולם ,שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה וצום קל! יש לי בעיה כבר הרבה זמן והיא כזאת איך שאני מדליק את המחשב אחרי כמה שניות יש לי מסך שחור עם _ בצד שמאל מהבב. שום מקש אינו עוזר שאני לוחץ עליו, אך אם אני עושה ריסט אז המסך השחור עם ה_ נעלם ועולה לי הויסטה במקום מה התקלה יכולה להיות? תודה לכולם

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. הצילו! יש לי כרטיס GFORCE 4 של NVIDIA ובטעות הוצאתי לשנייה את הכרטיס שהמחשב היה מכובה והכנסתי אותו שוב ושהדלקתי את המחשב כל המסך נהיה לבן ולא רואים כלום חוץ מלבן!!!! ואז חיברתי את המסך לכרטיס מסך אחר שיש לי במחשב(אם אני לא טועה זה NFORCE 2)ורואים שוב מצוין! אבל איך אני יכול להחזיר את המחשב למצב שבו רואים שוב טוב עם הGFORCE 4 ושלא יראו לבן על המסך? בתודה ענקית מראש.....

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by asvg,

שלום יש לי במחשב כמה דיסקים קשיחים , אחד מהם מדי פעם נצבע בצבע אדום ,למרות שהוא מתפקד בצורה טובה ביותר ואין בעיות איתו, אני מעלה תמונה , מדוע הוא נצבע באדום ומה זה אומר ??? נתונים : המערכת היא 7 64 ביט אולטימט בעברית , הדיסק הקשיח 2 טרה מישהו העלה טענה שהמערכת מתריאה בצבע אדום שנשאר 15% מקום בדיסק , אבל זה לא מסתדר , בכונן D שבתמונה מצד שמאל גם לו נשאר פחות מ-15% ו- D לא נצבע באדום ??? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. עד לאחרונה לא ממש שיחקתי בשום דבר, אבל היום דווקא הפעלתי משחק. לאחר כ-2-3 דקות אל תוך המשחק המחשב פשוט קפא ושמעתי מעין צליל זמזום מהרמקולים, כאילו שגם הצליל נתקע על ריפיט של אלפית השנייה. לחצתי על ריסט, אבל המחשב לא עלה. רק לאחר שכיביתי את המחשב לגמרי והדלקתי שוב הוא עלה כרגיל. לאחר שניסיתי להפעיל את המשחק שוב - הוא שוב קפא כמה דקות אל תוך המשחק. רעיונות? להריץ מבחני ביצועים בשביל להעמיס על חלקים בודדים? prime95 ואז furmark, לראות מה כושל?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, קיבלתי מחבר כבל בשביל השלט של הטלויזיה שבמחשב. החיבור של הכבל שבור. לכבל חיבור כמו של רמקולים כזה. אממממ... אני לא בטוח איפה אפשר לקנות כזה כבל. אם מישו יודע שיגיד בבקשה זה יכול לעזור גם אולי. רציתי לדעת אם אפשר לתקן את זה אולי... קישור לתמונה: http://www.k-soccer.co.il/IM000180.JPG תודה לעוזרים יונתן

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי בבית מחשב ישן מאוד שאין לי עליו מערכת הפעלה כי פירמטו אותו יש לו הרדיסק, כונן דיסקטים גדולים ודיסקטים קטנים. עכשיו הבעיה: אין לי בבית דיסקטים ישנים גדולים ואני רוצה להפעיל את המחשב ולשחק איתו קצת הבנתי שאני צריך להשיג דיסקט boot אבל אם אין לי כזה והכונן לא כ"כ קורא דיסקטים קטנים אז מה אני יכול לעשות? יש איזשהי דרך שאני יוכל להשתמש בו בלי דיסקט בוט? אם כן איך? אולי איזשהי מערכת הפעלה שונה מדוס? דרך אגב יש למחשב הרדיסק של 50 מגה תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by dudy26,

שלום לכם אני מנסה כרגע לעשות סדר ולפנות מקום בכונן C דיסק 1TB מתוכות 100GB זה כונן C (פנוי 14GB) מבדיקה מצאתי שאת מרבית המקום תופס קובץ ה-PST של האאוטלוק (30GB בקירוב) אז ניקיתי מהמיילים יותר מ-30K מיילים, בעיקר את אלה בעלי קבצים מוצמדים למרבה הפלא, קובץ הPST לא רק שלא קטן, אלא אפילו תפח ב-1GB כמובן שהסרתי הכל גם מתיקייה "קבצים שנמחקו" באאוטלוק גם לאחר שימוש ב CCleaner המצב לא משתנה בעיה שניה, אני מנסה להקצות 50GB מכונן D עבור C בעזרת תוכנת EaseUS Partition Master לאחר שאני מחסיר מכנון D, ומנסה לעשות Marge ל-C הוא לא מאפשר לי, כשאני מסמן את C הוא מאפיר את האופציה של התוספת שהורדתי מ-D וההיפך, הוא מאפיר את האופציה של C כשאני בוחר קודם את התוספת. התוכנה מאפשרת לי לעשות Marg…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by oded6188,

אהלן לפני חודש קניתי מחשב מפנדה (והנה פרטיו החשובים) I7 920 Asus P6T G.Skill 3X2GB DDR3 חיכיתי שלושה שבועות עד שהגיעו כל החלקים. הרכבתי את המחשב בעצמי. המחשב לא היה מראה כלום על המסך, ולאחר בדיקה גיליתי שהכרטיס מסך דפוק. נסעתי לפנדה, החלפתי כרטיס מסך, ואז גיליתי עוד תקלה: הלוח לא מוכן לעבוד עם יותר מסטיק זיכרון אחד (ויש לי 3 סטיקים של 2 ג'יגה) הייתי דיי מקורי, ואפילו חיברתי את המחשב מחוץ למארז (כדי לשלול אופציה של קצר עם גוף המארז עצמו) - כמובן שגם כך המחשב לא עבד החלטתי שלוח האם דפוק וחזרתי לפנדה עם כל המחשב. המחשב נשלח למעבדה, שם נאמר לי שההרכבה שלי הייתה כושלת, חוייבתי ב 90 שקלים על הרכבה נאמר לי שהמחשב עבר את כל הבדיקות הנחוצות (כולל MEMTEST) והוא עובד בצורה תקינה היו…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by puNani,

חבר שלי פתח את המחשב שלו כדי להתקין כרטיס FIREWIRE והוא חיבר הכל כמו שצריך ללוח אם (Intel D850GB) ובהתחלה זה לא זיהה.. הוא ניסה שוב.. קיצר פתאום המחשב לא עובד לו בכלל ועכשיו הוא עובד, יש חשמל בסי די רום, בהארד דיסק הנייד, בכרטיס רשת (כרטיס נפרד, לא בא עם הלוח), אבל העכבר לא עובד (יש לו עכבר לוג'יטק עם נורה עליו והיא לא דולקת), המקלדת לו עובדת והמסך עובד אך לא רואים כלום. יש לו ג'י פורס 2. מה יכולה להיות הבעיה? הוא בדק והכל מחובר כמו שצריך שום דבר לא רופף..

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Guy950,

בוקר טוב לחברי הפורום, התלבטתי האם לפתוח את השרשור הזה בתת-פורום ווינדוס או כאן, אבל הגעתי למסקנה שכאן יתאים יותר. אני מקווה שצדקתי. חבר טוב פנה אליי בבקשה שאפרמט את המחשב המיושן שלו. המחשב בן 8-7 שנים, לצורך ההבהרה מדובר במעבד אינטל דור שני, 8GB ראם וכרטיס HD 5850 וHDD בודד. אני הרכבתי לו את המחשב בזמנו, אז זה מה שאני פחות או יותר זוכר מהמחשב. כששאלתי אותו לסיבת הפרמוט הוא רק הסביר שיש יותר מדי זבל במחשב, הוא רוצה מחשב נקי עד שירכוש מחשב חדש בעוד כשנה-שנה וחצי. כעת אני בדילמה ואני צריך חידוד רציני לגבי האופן שבו ווינדוס 10 פועל. כרגע יש לו ווינדוס 7, הוא לא הפעיל בזמנו את הווינדוס 10 אז הוא לא זכאי יותר לווינדוס 10 בחינם. באמצע…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני מנסה לחבר בין המחשב למסך עם כבל HDMI-HDMI וזה תמיד מראה "אין אות" ניסיתי את זה בשתי טלוויזיות , אז חשבתי זה אולי בעיה בחיבור עצמו וקניתי כבל HDMI-DVI וזה אותו דבר..... המסך עובד לי רק אם אני מחבר כבל שהוא לא מאחד היציאות של הכרטיס מסך, אין לי מושג מה הבעיה זה פיתאום הפסיק לעבוד.. הכרטיס מסך הוא טוב וגם די חדש מסוג SPARKLE GTX 670 יכול להיות שהוא לא מוגדר או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. התחיל להיות לי מסכים כחולים אז הביאו לי את התוכנה MEMTEST עשיתי אותה וגילתי שהזיכרון מקולקל אז הלכתי והחלפתי אותו שהלכתי לחנות ראיתי אותו מוציא מקופסא חדשה זיכרון חדש של (TwinMos 1 GB DDR2 667 ) סלוט אחד בקיצור אותו דבר כמו שהיה לי ובחנות עשו בדיקה עם MEMTEST ולא היה שום שגיאה אדומה אז לקחתי את המחשב הביתה אני מגיע משחק במחשב ויום למחרת אני מדליק אותו שומע שירים באיסקיו ופתאום מסך כחול אני מכניס את הMEMTEST ואני רואה שגיאות אדומות ועוד פעם הזיכרון דפוק! תגידו לי מה הבעיה? אך בחנות הזיכרון בלי שגיאות ועובד טוב וכעבור יום הזיכרון שוב דפוק! יכול להיות שזה משהו במחשב שגורם לו להיות פיתאום דפוק? מזה יכול להיות? בבקשה תעזרווו לייי המחשבבבב חדששש

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היי, בכל הפעלה מחדש של המחשב שלי, לפני עליית מערכת ההפעלה, מופיע המסך המצורף להודעה זו כתמונה. הוא משתחרר רק בלחיצה על F1 ורציתי לדעת איך אפשר להיפטר ממנו ולתת למערכת ההפעלה לעלות באופן רגיל. תודה רבה :-)

24. שלום לכולם. במחשב שלי יש לי שני כוננים קשיחים. אחד מחולק לשתי מחיצות: מערכת הפעלה וקבצים אישיים. הכונן השני הוא מעין כונן גיבוי. הכונן השני (של הגיבוי) מאז שפירמטתי את המחשב לווינדוס 7 (לפני חודש) התחיל להשמיע בערך כל כמה שעות של עבודה מעין קול כמו של הכיבוי של הכונן הראשי בעת כיבוי המחשב. גיליתי שזה מגיע ממנו ולא משום דבר אחר כי: 1. זה הרעש שאני שומע כשהמחשב נכבה, וחשדתי שזה מאחד הכוננים. 2. כשאני נכנס ל"מחשב לי" ונכנס לכונן הזה, נשמע קול של הדלקת המחשב. מה לדעתכם זה, האם זה קשור לווינדוס 7? או שאולי זה סימן לא טוב לגבי הכונן הזה? ו בכלל רעיון אחר?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. ערב טוב, כמו בכותרת היום החלפתי את הכונן הקשיח של המחשב asus u36 sg ועכשיו בזמן התקנת תוכנות אני שם לב שהמחשב לא מזהה את הכרטיס מסך הנוסף (geforce 610m) אלא רק את המובנה של אינטל. בגלל שזו לא הפעם הראשונה שאני עושה דבר כזה אני בטוח כמעט בוודאות שלא נגעתי בשום דבר חוץ מהברגים שמחברים את הכונן למקום ולא עשיתי שום נזק בפנים ובכל זאת מדובר בלפטופ בן 4... ניתן איכשהו לבדוק מה הבעיה איתו? אוי לפתוח אותו שוב ולבדוק נזק חיצוני? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים