תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מסך LG 1960TR כניסות DVI ו VGA ,מחובר ע"י כבל DVI ועובד מצויין. לאחרונה הייתי צריך לחבר אותו למחשב אחר שיש בו יציאה VGA בלבד. התברר שהמסך לא נדלק. ניסיתי לחברו למחשבים אחרים , כולל שלי - דרך VGA - לא עובד. רכשתי מתאם DVI TO VGA - לא עוזר.מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב, אז הוא מצפצף, צפצוף אחד ארוך ואינו עולה. בנוסף לכך כל המאווררים עובדים (ספק, כ.מסך ומאוורר אחורי של המארז). המאורר שאינו פועל הוא המאוורר של המעבד. אותו חיברתי לחיבור של מלבני דק שנקרא על הלוח אם "cpu fan". כשאני מכבה את המחשב ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ההפעלה, אז המאורר מסתובב לכמה רגעים ועוצר. מה יכול לגרום לכך? , אני מעדיף לא להזמין טכנאי. כמה עובדות: ספק הכח-עובד והמאוורר שלו מסתובב(Thermaltake 400W MODEL: 400PP). ספק הכח מחובר לשני הארד דיסקים. לשני הארד דיסקים האלה מחובר לכל אחד בנפרד גם כבל SATA2, שמחבר ביניהם ללוח אם. גם המאוורר של הכרטיס מסך מסתובב (8800GT Palit), ולכן אני מניח שהכרטיס מסך פועל, חיברתי אותו כראוי לסלוט שלו. הזכרונות …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הביאו לי לוח שמתי עליו את הפנטיום 3 שלי והזכרונות וכרטיס מסך וכל מה שצריך והוא לא מזהה את ההארדיסק ואת הכונן ואת הפלופי שמחובר אליו למה? ניסיתי לאפס את הביוס ועדיין הוא לא מזהה ניסיתי גם לג'מפר אחרת את הכוננים ולא עזר בבקשה תגובה מהירה כי אני פה עם כל החלקים סביבי
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הת'רד ה 10 על המחשב שלי אם לא יותר,שכה יהיה לי טוב. המחשב שלי חדש.. נקנה לפני חודשיים וחצי,הנה כל מה שקרה: לאחר התייעצות בפורום על מפרט,ולאחר כמה קיצוצים שלי ,הגעתי למפרט למחשב זה. (ראו חתימה). כשהגיע המחשב.. הוא היה בסדר בהתחלה. התחלתי להתקין אינטרנט,תוכנות הגנה וכו'. לאחר יומיים אכזבה.. המחשב ממש איטי. הכרטיס המסך הראשון - איכות ירודה,מסכים שחורים (!) ,תקיעות. הכרטיס הוחלף . לאחר מיכן המחשב נבדק,המחשב עובד כמו מחשב פנטיום 2. (אבל,המעבד עובד פיקס. הכרטיס מצויין,הזיכרון טוב ) במעבדה ששם נבדק המחשב אושר שהלוח דפוק. סיכמתי עם המעבדה שאחליף את הלוח אחרי פסח. החלטתי בכל זאת לפרמט מלחצים אחרים,פירמטתי.. המחשב נשלח למעבדה שנית,נבדק שוב.. מה קרה? פתאום הם מאשרים שהלוח בסדר. והמח…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו חבר'ה .. כבר כמה זמן יש לי כל חצי שעה - שעה בממוצע מסך כחול דבר אשר ממש מייאש אותי בעבודה על המחשב! ובכן אני חייב עזרה בנושא .. עכשיו המפרט מחשב שלי הוא: מעבד - פנטיום 4 3 גיגה הרץ ליבת פרסקוט זיכרון - 512X2 = 1 GB כ.מסך - גיפה 5200FX הארד דיסק - 80 GB SATA בטכנולוגיית ה RAID לוח אם - MSI PT-NEO 880 ספק - 500WATT נראה לי של ATX עכשיו ניסיתי לעבוד עם זיכרון אחד לבד (כל פעם ניסיתי אחד אחר) ועדיין המסכים הכחולים נמשכים ככה שזה לא בעיית זיכרון. הספק הוא יחסית חדש אז לא נראה לי שזה בעיה שלו .. וחוץ מזה הטמפ' של המעבד,הארד דיסק ולוח האם הטמפ' הם בממוצע ולא גבוהיים וגם המחשב מנוקה יסודית מאבק מבפנים. גם המחשב מנוקה מבחינת וירוסים,ספיוורים,מפתחות רגיסטרי שגויים וכ'ו וגם המחש…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים לא השתמשתי הרבה זמן בלפטופ,היום ניסיתי להכנס ליוזר אבל לא זוכר את הסיסמא איך אני יכול לעשות סיסמא חדשה או לכל היתר לשחזר אותה? WIN7
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , המחשב עבר ניקוי אבק ולאחר חיבור המחשב לחשמל המחשב השמיע רעש חריג כמו של מסור, בעת הסתכלות פנימה המאוורר של המעבד לא מסתובב לקח לו בערך דקה עד שהתחיל לעבוד ברגע שהווינדוס עלה . לאחר שהווינדוס עלה הוא החל להסתובב לסירוגין וכעת הוא התייצב ומסתובב קבוע ( לפחות ב10 דקות שאני מסתכל עליו כשמארז פתוח ) בתוכנת AIDA64 ניתן לראות שהמאוור מסתובב בממוצע 950RPM והטמפ' בממוצע 25 מעלות . האם זאת התנהגות טבעית וככה צריך להיות או שיש כאן בעייה ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אשמח לשמוע רעיונות איך לתקן את הבעיה הבאה הצמדתי את כרום לשורת המשימות, וכשאני לוחץ עליו קליק ימני לא נפתח לי תפריט מלא ובחירה של גלישה נסתרת למשל וכן בתפריט לא מופיע הפקדים בצד ימין.. ושמתי לב לעוד דבר, כשאני נניח פותח כרטיסיה חדשה משורת המשימות ואחר כך פותח שוב את כרום משולחן העבודה אז אני כביכול פותח דפדפן חדש ולא כרטיסיה חדשה , כלומר שני דפדפנים רצים במקביל צירפתי תמונות להבנה של הבעיות, יש לומר שאני אחרי התקנה מחדש של הוינדוס (1607) וכן התקנה מחדש של הכרום..וגם איפוס שלו! תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי דיסק 1TB היה עובד בחלונות 10 64 , הדיסק ריק העברתי אותו למחשב אחר של חלונות 7 64 ביקש שאפרמט אותו ובסופו הוא מראה כי הקיבולת שלו 32 MB , כם כשהעברתי אותו חזרה למחשב הקודם הוא מראה לי כי הקיבולת 32 MB כיצד ניתן להחזיר את הדיסק לנתוני המפעל 1 TB תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, אתמול רציתי לצרוב דיסק, ניסיתי לפתוח את הצורב והוא לא נפתח. פתחתי אותו עם סיכה לתוך החור והכנסתי דיסק. הצורב לא קרא את הדיסק והבנתי שאין ברירה - צריך צורב חדש. העניין הוא שהמחשב שלי ישן ואני לא יודע אם צורב חדש (למשל, זה: http://ksp.co.il/?select=.37..1039.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=8908&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= ) יתאים לחיבורים שיש לי בלוח אם. זה הדגם של לוח האם שלי: GA-945GCMX-S2 (קישור לעמוד שלו באתר ג'יגהבייט: http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-945GCMX-S2-rev-66#ov ) האם חיבור צורב חדש יתאים ללוח? אודה לעזרתכם כמה שיותר מהר,…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק נוסף של 500 GB של טושיבה חיברתי אותו והוא עובד רק בעייה שהוא עושה מן רעש של זמזום כזה ממש מעצבן ודי חזק, הרעש ממש מפריע לי ואני בדקתי ובוודאות הוא מגיע מההארד דיסק החדש מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב כמה דיסקים קשיחים , אחד מהם מדי פעם נצבע בצבע אדום ,למרות שהוא מתפקד בצורה טובה ביותר ואין בעיות איתו, אני מעלה תמונה , מדוע הוא נצבע באדום ומה זה אומר ??? נתונים : המערכת היא 7 64 ביט אולטימט בעברית , הדיסק הקשיח 2 טרה מישהו העלה טענה שהמערכת מתריאה בצבע אדום שנשאר 15% מקום בדיסק , אבל זה לא מסתדר , בכונן D שבתמונה מצד שמאל גם לו נשאר פחות מ-15% ו- D לא נצבע באדום ??? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הצילו! יש לי כרטיס GFORCE 4 של NVIDIA ובטעות הוצאתי לשנייה את הכרטיס שהמחשב היה מכובה והכנסתי אותו שוב ושהדלקתי את המחשב כל המסך נהיה לבן ולא רואים כלום חוץ מלבן!!!! ואז חיברתי את המסך לכרטיס מסך אחר שיש לי במחשב(אם אני לא טועה זה NFORCE 2)ורואים שוב מצוין! אבל איך אני יכול להחזיר את המחשב למצב שבו רואים שוב טוב עם הGFORCE 4 ושלא יראו לבן על המסך? בתודה ענקית מראש.....
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי שני יציאות קדמיות 2 Usb יציאה לאוזניות ולמיקרופון ושאני מנסה לחבר מיקרופון או אזניות לא שומעים באוזניות ואי אפשר להקליט עם המיקרופון . שאני מנסה לחבר משהו ל USB ( למשל עכבר ) העכבר לא עובד ורשום לי בווינדוס ( XP ) שזוהתתה חומר חדשה ( לא ניסיתי להתקין ) איך אני יכול לסדר את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב ממש ישן (בערך 5 שנים) לפני איזה שנה שידרגתי לוח אם, כרטיס מסך וזיכרון הנה המפרט שלי: nvidia 9500gt 2gb ram מעבד intel pentium dual core ישן ספק כוח 500W חברה ג'נרית gigabyte g31 motherboard וכונן קשיח 160GB סמסונג אם אני לא טועה. יש לי באחד הרכיבים (או בכמה) בעיה שנמשכת למעלה משנה כבר. זה לפעמים הולך וחוזר. הבעיה היא כזאת: אני שומע סוג של ניתוק חשמל ממש שקט (כמו כשהמחשב נכבה) ואז אני שומע סוג של צליל חשמלי סטטי של החזרת חשמל (כמו כשהמחשב נדלק) הפעולה הזאת ^ שתיארתי לפעמים קוראת פעם~פעמיים כאשר המחשב דלוק, וככה בעצם גורמת לווינדוס להיתקע אבל לחזור לעצמו לאחר כמה זמן לפעמים היא קוראת ממש הרבה פעמים 30+ ללא הפסקה, ואז יש לי מסך כחול ואז המחשב עושה ריסטרט. לפ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה.. אחרי הפסקת חשמל המחשב נותן לי אפשרות לבחור בין העלאה רגילה שלו, ל-safe mode וכו', שזה סבבה. רק מה, המקלדת לא עובדת. אוקיי, אז אני מחכה 30 שניות, עולה המסך של תחילת הטעינה של ווינדוס (http://2.bp.blogspot.com/_RuAk6FdPyJw/SwLsarNjLgI/AAAAAAAAARU/N2PJjBx-TIA/s1600/windows_xp_boot_screen.jpg), ואז אני רואה מסך כחול לשבריר שניה ומתבצע reset. מנסה להיכנס ל-BIOS, מצליח, ורק אז המקלדת נזכרת שהיא לא עובדת... המקלדת עצמה כן עובדת עם מחשב אחר בלי שום בעיה. ווינדוס XP אגב אם רלוונטי.. אשמח לשמוע מה אתם חושבים על התקלה לפני שאני לוקח את המחשב לטכנאי.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם =] יש לי כרטיס מסך ישן RADEON 9800 PRO, מלפני איזה ארבע שנים, שירת אותי בסדר עד כה.. אממ טוב.. אני אספר לכם מה קרה לי.. אני משחק ב-RACE 07 (משחק מירוצים), כבר שיחקתי בו לפני והכל עבד מצוין, הגדרות נמוכות אבל אין תקלות... באמצע המשחק פתאום מופיעים לי פסים דקים ירוקים לאורך המסך.. חשבתי שזה שטויות, קרו לי דברים דומים בעבר, ריסטרט יטפל בזה.. עושה ריסטרט... והפסים האלה ממשיכים להופיע אפילו בשולחן עבודה, בכל מקום, גם בתמונה של WINDOWS כשהחלונות עולה יש כל מיני ריבועים אפורים כאלה.. אפשר להשתמש במחשב, בקשר למשחק לא ניסיתי להפעיל אותו שוב אז אני לא יודע, וגם לדוגמא כשאני מגלגל דף באינטרנט זה זז לאט כזה ומנסה להימרח... ניסיתי לכבות את המחשב לאיזה שעה כדי שהכרטיס ית…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהוא יכול להציע פתרונות לבעיה יש לציין כי אין בעיות טמפרטורה וגם אין בעיות של יציבות של המארז יאולי הספק,DRIVERS או משהוא אני ממש לא יודע תודה לכל העוזר בדר SUBX2 במערכת חלונות XP המחשב לא מצליח לגמור את ההתקנה בWIN98 מהדורה 2 לאחר זמן מה המערכת נופלת [מופעלת מחדש] ממש מבאס .....
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Hello, I have a P4 2.53 pc with Radeon 9700 pro by Gigbyte. every time i run the game (or any other ea game like NBA 2003) the computer runs the game and restarts it self. I have the latest Catalyst Drivers and Directx 8.1 and all the latest drivers for every part of my computer. what should I do?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב חדש! קיבלתי את החלקים היום, ואחרי שהרכבתי נתקלתי בבעיות הבאות: 1. כפתור כיבוי המחשב לא עובד כמו שצריך. הכפתור אמור לכבות את המחשב, אך הוא מבצע ריסט, ואם לוחצים עליו מספר שניות רצופות, רק אז הוא מכבה את המחשב. אם מנסים לכבות תחת windows 2000 אז מתבצע ריסט. מה בדקתי? את החיבור ללוח אם (הכל בדיוק כמו שכתוב בחוברת!), קיצרתי את הפינים שמהווים shut down (בלוח האם) ורק אחרי כמה שניות המחשב נכבה, ניסיתי להחליף בין כפתור הריסט לכפתור הכיבוי, לא עזר. בדקתי כמובן בביוס, שם יש הגדרה של הכפתור, הוא מוגדר on/off ולא standby, למרות שהוא מתפקד כמעט כמו standby (אומר שהמחשב נכבה רק אחרי 4 שניות שהכפתור לחוץ, ואם פחות, אז המחשב עובר ל-standby). 2. לאחר שכיביתי את המחשב באי…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: מעבד amd 1600 לוח gigabyte 7vrxp rev 1.1 HD נישלף מארז VIRGO 350 W 4 מאווררים מודם כבלים מתב הוא לא מתחמם 55 מעלות -62 ולוח 41-5 בבקשה תעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חבר'ה, אני רוצה לשאול אם מישהו מכיר ואני חוזר מכיר תוכנה שיכולה להפוך משחק "פתוח" זאת אומרת אחרי צריבה או מקורי לISO רגיל??? ??? :'( :'( :'( :'( :'(
-
שלום לכולם. יש לי לפטופ של HP שתקוע בלופ. הוא טוען קבצים במסך LOADING FILES...... ועושה ריסטרט ואז עוד פעם LOADING FILES...... ועוד פעם ריסטרט. קראתי בגוגל שאפשר למחוק את קובץ הHIBERNATE והוא יעלה בוט רגיל. אז עליתי עם היירנס בוט ומחקתי את הקובץ הזה. אבל שאני מאתחל עדיין הוא מנסה לטעון את הקבצים (כמו מקודם) אולי צריך לאפס לו הגדרה כלשהי כדי שיפסיק לחשוב שהוא בהייברנייט? לא מצאתי על זה משהו בגוגל. יש למישהו מושג איך עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב ומפעיל את הכרום הכל עובד פנטסטי, אבל אחרי איזה 2 דקות האינטרנט לא עובד בכלל (לא skype, steam, torrent וכו') וחוזר לעבוד רק אחרי 5-10 דקות כרגיל ללא תקלות. הערה קטנה, זה קורה רק אצלי מבין שני המחשבים בבית. במחשב השני (שכמובן מחובר ישירות לראוטר, כמוני בדיוק) זה לא קורה. מה גם, ניסיתי להחליף כבל אינטרנט, ריסט לראוטר ולמודם, ריסט למחשב, עדכון דרייברים לכרטיס רשת.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! שלשום קניתי מחשב חדש ומהרגע הראשון יש לי רעש של פיצוצים קטנים מהרמקולים רק בזמן שהם מנגנים/משמעים משהו בהתחלה חשבתי שהבעיה ברמקולים, ניסיתי לחבר רמקולים אחרי וגם אוזניות והבעיה לא נפתרה חשבתי אולי יש לי בעיה בשקע החשמל. ניסיתי שקעים אחרים ואפילו העברתי את המחשב לחדר אחר והבעיה ממשיכה. אחרי זה חשבתי שאלו הדרייברים או מערכת הפעלה...שניהם הוחלפו והבעיה ממשיכה. משהו ששמתי לב אליו- בזמן שאני מעתיק מכרטיס זיכרון(שמחובר בUSB למארז של המחשב) הרעש מפסיק עד סיום העתקה ובנוסף גם בזמן משחק הרעש נעלם לגמרי. מישהו מכיר את הבעיה? אשמח לרעיונות נוספים מה לבדוק לפני שאני מכניס את המחשב למעבדה(אני מנסה להמנע מזה כי המחשב משמש אותי לעבודה ולא בא לי לחזור לעבוד על המחשב הישן) ת…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-