עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by asvg,

שלום יש לי במחשב כמה דיסקים קשיחים , אחד מהם מדי פעם נצבע בצבע אדום ,למרות שהוא מתפקד בצורה טובה ביותר ואין בעיות איתו, אני מעלה תמונה , מדוע הוא נצבע באדום ומה זה אומר ??? נתונים : המערכת היא 7 64 ביט אולטימט בעברית , הדיסק הקשיח 2 טרה מישהו העלה טענה שהמערכת מתריאה בצבע אדום שנשאר 15% מקום בדיסק , אבל זה לא מסתדר , בכונן D שבתמונה מצד שמאל גם לו נשאר פחות מ-15% ו- D לא נצבע באדום ??? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by shahar07,

צרפתי תמונה, מה עליי לעשות ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by michal33,

שלום, יש לי מדפסת HP 5610. פתאום באמצע ההדפסה היא השתגעה... היא מודיעה שיש בעיה בראש הדיו השחור. (החלפתי ראש דיו לפני כחודש ומאז כבר הדפסתי מספר פעמים. מדובר בראש דיו מקורי) ניסיתי להוציא ולהחזיר את ראש הדיו - לא עזר. ניקיתי את המגעים בראש הדיו - לא עזר ניקיתי את המגעים במדפסת - לא עזר מה אפשר לעשות (לפני שקונים ראש דיו חדש ומנסים איתו.... כי אם זה לא יעזור אש סימן שהבעיה במדפסת... ולפי מה שראיתי, קשה למצוא כיום מדפסות שמשתמשות באותו ראש דיו... כך שסתם קניתי אותו...) תודה, מיכל

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. המחשב קרס במהלך עבודה רגילה Out of the blue. ניסיון לאתחל את המחשב נכשל. ניסיון לבצע startup repair נכשל מיידית עם הודעת השגיאה 0xc00000e9 - An unexpected i/o error has occurred מוכר למישהו? הצעות? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by djyakini,

שלום רכשתי כרטיס מסך MSI R9 270X 2GB GDDR5 הוא אמור לעבוד על PCI EXPRESS X16 אבל מופיע לי שהוא פועל רק על X8 מצורפת תמונה: http://imageshack.us/a/img41/81 19/3wmu.jpg לוח האם הוא gigabyte p55a ud3 והכרטיס מחובר כמובן בסלוט של הX16 (גם הכרטיס הקודם ישב שם ועבד על X16) הדרייבר מעודכן בגרסא האחרונה האפשרית מאתר החברה יש למישהו רעיון איך לפתור זאת? תודה רבה יקי

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום. לא מזמן פירמטתי את המחשב שלי שמטרתו היא עיבור אודיו. בזמן העתקת קבצים או חיבור מחשב למחשב באמצעות כבל רשת המחשב פתאום מראה תצוגה מבולגנת של צבעים על המסך ולמרות זאת ממשיך לעבוד, לא קורס. כאשר אני מפעיל אותו מחדש לפעמים הוא חוזר למצבו הקודם ולפעמים הוא פשוט משמיע רעש כאילו בוא נדלק מחדש אך הוא לא מראה כלום על התצוגה. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב: עוד משהו שאולי יכול לעזור זה שמאז ומתמיד שאני מדליק את המחשב זה נראה ככה: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by puNani,

חבר שלי פתח את המחשב שלו כדי להתקין כרטיס FIREWIRE והוא חיבר הכל כמו שצריך ללוח אם (Intel D850GB) ובהתחלה זה לא זיהה.. הוא ניסה שוב.. קיצר פתאום המחשב לא עובד לו בכלל ועכשיו הוא עובד, יש חשמל בסי די רום, בהארד דיסק הנייד, בכרטיס רשת (כרטיס נפרד, לא בא עם הלוח), אבל העכבר לא עובד (יש לו עכבר לוג'יטק עם נורה עליו והיא לא דולקת), המקלדת לו עובדת והמסך עובד אך לא רואים כלום. יש לו ג'י פורס 2. מה יכולה להיות הבעיה? הוא בדק והכל מחובר כמו שצריך שום דבר לא רופף..

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by thebenjamin,

אהלן, יש לי בעיה שאני חושב שהיא בצורב... מדובר בsamsung SH-S223 כל פעם שאני מתחיל לצרוב משהו.. לא משנה באיזו תוכנה/מהירות/מערכת הפעלה...(ניסיתי VISTA/7 וNERO/ASHAMPOO) המחשב פשוט קופא... כל החלונות לא מגיבים פשוט.. ואחרי חצי 30-60 שניות הכל חוזר למצב הרגיל והכתיבה לדיסק מתחילה... מה הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. קרתה לי תקלה מוזרה שהמחשב פתאום נתקע ועשיתי ריסטרט ועכשיו המחשב לא עולה בכלל, אפילו לא הביוס. כשמדליקים את המחשב אין בכלל צפצוף של הלוח אם ועל המסך לא רואים כלום. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לשחק עם הכרטיסי זיכרון, להוציא ולהכניס, ניסיתי לאפס את הלוח אם על ידי הוצאת הסוללה אבל זה לא עזר. מדובר בלוח אם של חברת ASUS, דגם P6TD. כשמדליקים את המחשב כל המאווררים עובדים (של המארז, מעבד, כרטיס מסך וכו') והנורות על הלוח אם עובדות, רק לא רואים כלום על המסך ואין את הצפצוף הקבוע ששומעים כשמדליקים את המחשב.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by onetwo,

האם באתר סדרות הישראלי יש וירוסים, malware ושאר מרעין בישין או שהכל סבבה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by J.Dog-Christ,

אהלן חברים, יש לי מחשב שלא נותן POST. וידאתי כל חלק אחד אחד שהוא תקין, והגעתי למסקנה שאו הלוח אם או המעבד תקולים, לצערי אין מעבדות באיזור שבודקות חומרה חדשה כמו RYZEN 3700X שזה מה שיש לי.. אני מחפש מישהו מאיזור חדרה עד חיפה שיש לו לוח תומך RYZEN 3700X, או לחילופין שיש לו מעבד RYZEN דור 2 או 3 שאפשר להתקין לכמה דקות על הלוח ולהריץ בדיקת יציבות.. החלקים נקנו בחו"ל והמשלוח לאחריות יקר נורא, כל עזרה תתקבל בברכה ענקית! התקלה קצת מוזרה למי שרוצה פרטים, המאוורר של המעבד למשל פועל בצורה לא יציבה (WRAITH RBG), התאורה מהבהבת והמאוורר מאיץ ומאיט בצורה רנדומלית, מה שישר גרם לי לחשוד בלוח, אבל אז... הלד שעל הלוח שנותן חיווי תקלות נדלק על תקלת C…

12. שאני מגדיל סרטון למסך מלא לפעמים הלינק של הסרטו מוצג בפינה השמאלית למטה. זה קורה גם ביוטיוב, גם בIMDB, גם בFB ובעוד סתם אתרים רנדומלים ששמים סרטונים מובנים בעמוד שלהם. זה לא רק סרטונים שמקורם ביוטיוב. מישהו נתקל בזה? אני לא ממש מוצא מידע על זה בגוגל אבל זה קצת קשה לחפש. אודה לעזרה. תודה רבה וצום קל לכולם

13. יש לי הרדיסק חיצוני של iomega בגודל 1TB שפעל עד עכשיו (כשנה) מצויין ופתאום עובד לאט מאוד- העברות להרדיסק אחר מתחילות במהירות גבוהה (כ 60MB/S), והמהירות יורדת תוך שניות ספורות ל 2MB/S. גם unraring לוקח המון זמן (שלדעתי זה שולל אי-תקינות כבל ה USB). יכול להיות שההרדיסק הלך? תשובות בגוגל לא ממש מצאתי עריכה: מסתבר שמקומות אחרים בדיסק עובדים כרגיל... אני בודק סקטורים פגומים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. התקנתי וינדוס 10 לא מקורי .. פרוץ הכל עובד ומתקבל חוץ מהשלט למשחקים מאיפה להוריד דריוור ? זה שלט של xbox או איזה אתר להיכנס ???

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by shaithebest,

שלום חברים. במחשב נייח שהרעיש לי מאוד החלפתי את הספק כוח לחדש, את מאוורר המעבד לחדש ואת המאוורר מארז אחורי 8 ס"מ לחדש ועדיין מרעיש אותו דבר ואפילו יותר מהם הצעדים הבאים? איפה יש בביוס את ההגדרה שמורידה את סיבוב המאווררים לדקה (סלד) תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by manor94,

שלום, קודם כול יש לי וינדוס 8 64 bit ועכשיו לבעיה יש לי במחשב שני harddisk*ובמחשב שלי יש בסך הכול c/d/e/f/g הכוננים c/f/g זה כוננן אחד שהוא הראשי*וe/f זה כוננים של כוננן נוסף.גלשתי באינטרנט ואז המחשב עשה לי ריסטרט אחרי שהודיע שיש בעיה במחשב והוא צריך לעשות ריסטרט.*ומתי שהוא נדלק הוא עשה repair לכוננן G ומאז שנפתח המחשב כונן g וF לא עובדים מתי שאני מנסה לפתוח כתוב Access is*Denied.*ואני לא יודע מה לעשות.*אשמח לקבל תשובה מה לעשות.*לפי מה שקראתי בכמה אתרים באנגלית הכוננים כאילו ננעלו.*

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by WizMaster,

אהלן, בוצע עדכון ל-WIN 10. לאחר הריסטרט, המסך החל להציג צבעים פסיכודליים לחלוטין. עדכנתי לדרייבר העדכני של נוידיה (GTX970), אך עדיין אותה בעיה. בכרטיס המסך המובנה בלוח האם הכל בסדר. למישהו הפתרונות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Jules Winnfield,

הכפתור FN כאילו תמיד לחוץ גם בלי שאני ילחץ עליו לדוגמא המשפט: בעיה ע6 הכ*ת4ר FN בנייד - ב2י שהFN 214.(בלי שהFN לחוץ) בעיה עם הכפתור FN בנייד - כאשר ה FN לחוץ. מה ניתן לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by m0tek,

??? יש לי צורב , בערך שנה כבר , פלקסטור 16X בכל מקרה , לאחרונה , (לא התקנתי דבר חדש או משהו) הוא מתחיל לצרוב..שומעים רעש של הדיסק מסתובב , ואז הוא מפסיק , ככה במשך 4 פעמים בערך...ואז יש כמה אופציות. א. הוא מתחיל לצרוב..והדיסק נצרב בסדר. ב. (מה שקורה בד"כ) הוא נותן Error - שאומר - Bad Medim , יענו מדיה דפוקה (מה שלא הגיוני , כי החלפתי כבר כמה מדיות). ג.נותן ERROR של - POWER CALIBRATION ERROR בכל אחד מהמקרים - הוא לא דופק את הדיסק , במקרה ב,ג הוא רק לא צורב , וגם לא דופק את הדיסק.. פתרון????!?!?! אני נואש. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם. במחשב שלי יש לי שני כוננים קשיחים. אחד מחולק לשתי מחיצות: מערכת הפעלה וקבצים אישיים. הכונן השני הוא מעין כונן גיבוי. הכונן השני (של הגיבוי) מאז שפירמטתי את המחשב לווינדוס 7 (לפני חודש) התחיל להשמיע בערך כל כמה שעות של עבודה מעין קול כמו של הכיבוי של הכונן הראשי בעת כיבוי המחשב. גיליתי שזה מגיע ממנו ולא משום דבר אחר כי: 1. זה הרעש שאני שומע כשהמחשב נכבה, וחשדתי שזה מאחד הכוננים. 2. כשאני נכנס ל"מחשב לי" ונכנס לכונן הזה, נשמע קול של הדלקת המחשב. מה לדעתכם זה, האם זה קשור לווינדוס 7? או שאולי זה סימן לא טוב לגבי הכונן הזה? ו בכלל רעיון אחר?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by omega supreme,

אהלן, מס ' שאלות ברשותכם בנוגע לאפשרות של שדרוג מחשב נייד של HP 14 bs-101nj: לאחר עבודה על HP אחר עם SSD ומפרט חזק יותר, מרגיש לי כאילו חזרתי לתקופת האבן עם המחשב הנ"ל. אני שוקל שדרוג בהנחה וזה רלוונטי מבחינת עלות\תועלת- או שמא כדאי לי למשוך איתו ולרכוש מחשב אחר בהזדמנות? השדרוג הכי אינטואיטיבי שחשבתי עליו זה כונן SSD בתור התחלה- אני בכיוון או שזיכרון RAM קריטי יותר לביצועים בסיסיים (וורד, סרטים, גלישה)? -כרגע אני עם 8 גיגה ( Mhz 1333.3 DDR4-2666 / PC4-21300 Micron tech) איזה כונן SSD יכול להתאים ללוח האם שלי : hp 831f motherboard? על איזה דגם תמליצו בתקציב של 70-100 usd? האם אני יכול לבצע את השדרוג הנ"ל בעצמי או מו…

22. Started by corolla9,

שלום בניתי לאחרונה מחשב חדש הנה המפרט : עכשיו כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש צצה לי השגיאה הבאה " Veryfying DMI pool data........ AMD data change.. update new Data to DMI ! עכשיו מבחינתי ההודעה לא מפריעה, המחשב עולה רגיל ועובד בצורה מושלמת אך עדיין חיפוש ממושך בגוגל מראה שהבעיה נפוצה אך ללא פתרון מובן שיכול לעזור לי... זה המחשב הראשון שבניתי אז אני מפחד שאולי יש לי בעיה חומרתית שנובעת מהרכבה לא נכונה בכל מקרה אשמח אם תעזרו לי

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by maor5,

שלום לכולם ,שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה וצום קל! יש לי בעיה כבר הרבה זמן והיא כזאת איך שאני מדליק את המחשב אחרי כמה שניות יש לי מסך שחור עם _ בצד שמאל מהבב. שום מקש אינו עוזר שאני לוחץ עליו, אך אם אני עושה ריסט אז המסך השחור עם ה_ נעלם ועולה לי הויסטה במקום מה התקלה יכולה להיות? תודה לכולם

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אוקיי בתחילת ההתקנה של windows xp אני לחצתי F6 ושמתי את הדיסקט של הSATA וזה עבד כמו גדול יצרתי פרטישן חדש פירמטתי אותו והתקנתי עליו את הקבצים אחרי שהוא סיים להתקין את הקבצים הוא עשה ריסט והעלה את השלב השני של ההתקנה ששם יש את הסריאל ורשום עוד כמה זמן ההתקנה תיגמר [לא כמו בהתקנה הקודמת] עכשיו הוא בדיוק העתיק את הקבצים על ההתחלה ופתח חלון כזה שרשום שם ככה: [ואני מצטט] Software Installation Silicon 3112 RATA has not passed windows logo testing to verify it's compatibilly with windows XP והוא אומר גם שאם אתה תמשיך את ההתקנה של זה זה עלול לפגוע בwindows ושואל אותי אם להמשיך או לא אני ניסיתי להתקין פעם אחת ולחצתי כן ופעם אחת גם לחצתי לא.. ועדיין תמיד הwindows יצא דפוק ואי אפשר …

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם יש לי בבית מחשב ישן מאוד שאין לי עליו מערכת הפעלה כי פירמטו אותו יש לו הרדיסק, כונן דיסקטים גדולים ודיסקטים קטנים. עכשיו הבעיה: אין לי בבית דיסקטים ישנים גדולים ואני רוצה להפעיל את המחשב ולשחק איתו קצת הבנתי שאני צריך להשיג דיסקט boot אבל אם אין לי כזה והכונן לא כ"כ קורא דיסקטים קטנים אז מה אני יכול לעשות? יש איזשהי דרך שאני יוכל להשתמש בו בלי דיסקט בוט? אם כן איך? אולי איזשהי מערכת הפעלה שונה מדוס? דרך אגב יש למחשב הרדיסק של 50 מגה תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים