תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
נוצרה אצלי בעיה שבכל פעם שאני מתקין משהו מכונן הסי די רום או אפילו סתם מאזין לדיסק אני פשוט לא מסוגל לבצע שום פעולה במחשב ואני מרגיש כאילו ה סי די רום גוזל את כל המתח מהספק עכשיו המוזר הוא שאם אני עושה את אותם הפעולות אבל בשימוש הצורב הכל פועל כשורה ואין אף בעיה ... מה ניתן לעשות ? האם נדפק הכונן / ספק ?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב ככהHD6870AMD ATHLON X44 GB RAMוספק כוח לא זוכר SEASONIC 600 נראליהמשחקים עובדים לי פשוט מעפן!@BF3 אני משחק על LOWה FPS לפעמים יורד ל 30-40 !! בזמן פיצוץ וזה פשוט משגע שזה חלק חלק חלק פתאום ירידה ממש..הייתי מבין ULTA אבל זה פאקינג LOW זה לא מחשב עעד כדי כך מעפןהינא הטמפ במשחק ...זה בערך כמו שבמאמץ רק שבמאמץ זה הגיע ל 67 מעלות בכרטיס מסך!!המחשב אחרי ניקוי !! ניקיתי כל אבק שהיה אפשר לנקות ..דרייבר הכי עדכני
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כשבוע נרכש מחשב עם לוח אם gigabyte h61m-ds2 rev 4.0 והותקנה מערכת הפעלה 32 win 8.1. עד לפני יומיים הקול עבד ופתאום ישנו איקס על הצלמית של הקול ובמנהל התקנים ישנו סימן קריאה על הדרייבר. ניסיתי להתקין את כל הגירסאות של הדרייבר שקיימות באתר של גיגהבייט ושם דבר לא עוזר. מה עושים במצב כזה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בתמונה שהעליתי תוכלו לראות שהמחשב לא עולה. ניסתי למלא אחר כל ההוראות. נכנסתי ל bios ונתתי למחשב פקודה לקרוא את הדיסק קודם ולא את ההארד דרייב, בכדי לעשות "SYSTEM REPAIR" דרך ההתקנה של Windows7. אבל, כאשר ניסיתי לעשות זאת המחשב מראה שהוא לכאורה קורא את הדיסק "Boot from CD......." אבל כעבור 2 שניות אני רואה שוב את אותה הודעה שאתם רואים בתמונה, ללא הצלחה להעלות את דיסק הווינדוס. יש שאומרים שההרדיסק הלך, אבל אני רוצה לעשות את כל הבדיקות לפני שאני מגיע למסקנה הזאת, כיוון שיש לי קבצים יקרי ערך עליו. מאוד אעריך את עזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם.... יש לי את התקלה הזאת מלא זמן ואיני מצליח להתגבר עליה בשום דרך אפשרית... אולי מישהו יודע מה אפשר לעשות... כאשר אני מתקין את הדרייבים של הבלוטוס הכל מותקן כהלכה מלבד דבר אחד התקן היקפי של בלוטוס במצב התקן בתוך מאפייני התקן היקפי של בלוטוס רשום : "מנהלי ההתקנים של התקן זה אינם מותקנים (קוד 28) לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי לאתר מנהל התקן עבור התקן זה. לחץ על "עדכון מנהל התקן"" אי אפשר ללחוץ על זה בכלל... יש לי מחשב נייד dell inspiron n5110 9682
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
במה עדףי להשקיע בזיכון יותר או במעבד ? למשל G2020 8GB או I3 4GB או I5 2GB וכו' נתתי סתם דוגמא , תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. קניתי מחשב חדש, [את המפרט אתם יכולים לראות ב "המפרט שלי"] . אז הכל סבבה רק שאני מריץ משחק כבד כמו cRYSIS, או שאני שם developer 1 בCS 1.6 (1000 FPS) , אז יש רעש כזה כמו צפצוף מהמחשב.. רעש חזק שאפשר ממש לשמוע! כאילו המחשב מתאמץ יותר מידי אז הוא מתחיל לצפצף.. אבל זה לא אמור להיות ככה נכון? המחשב לא אמור פתאום בגלל משחק כבד להתחיל לעשות רעש חזק עם צפצופים.. אז מה הבעיה? ואם זה בעיה בחומרה אז זה הכרטיס מסך או המעבד או מה? זה חשוב כי יש אחריות והם אמרו לי להגיד להם מה לא בסדר ולשלוח להם את החלק בנפרד לבדיקה.. אז זה הכרטיס מסך או משהו אחר? אם זה הכרטיס אז אני אשלח להם אותו.. תודה! עריכה: עדכון: כדי לבדוק שיניתי את מהירות המאוורר של הכרטיס מסך מ30 ל 100% , חיכיתי כמה דקות וה…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לילה טוב לכל הינשופים אתמול בערב פתחתי את המחשב כדי לחבר דיסק קשיח של מחשב אחר כדי לקחת ממנו מספר קבצים. איך שהוא יצא שהתבלבלתי עם הכבלים ולא ידעתי מה לחבר למה וגם את הזכרונות הוצאתי והם עדיין לא חוזרים לחריצים בצורה מושלמת אין קליק בשני הצדדים... בהתחלה החזרתי את המחשב כמו שחשבתי שצריך ואז היה צפצוף והמחשב לא עלה. אחרי זה לא היה צפצוף אבל המחשב עדיין לא עלה. יש לי על המחשב הזה בכל מקרה 2 דיסקים קשיחים והשלישי לא התחבר כי היה לו חיבור שונה שכנראה לא נתמך אצלי(לא מבין גדול ) אם אפשר איזה שהיא הדרכה איך להחזיר את המחשב שלי למוטב? תודה מראש ול"ט
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי פתח את המחשב שלו כדי להתקין כרטיס FIREWIRE והוא חיבר הכל כמו שצריך ללוח אם (Intel D850GB) ובהתחלה זה לא זיהה.. הוא ניסה שוב.. קיצר פתאום המחשב לא עובד לו בכלל ועכשיו הוא עובד, יש חשמל בסי די רום, בהארד דיסק הנייד, בכרטיס רשת (כרטיס נפרד, לא בא עם הלוח), אבל העכבר לא עובד (יש לו עכבר לוג'יטק עם נורה עליו והיא לא דולקת), המקלדת לו עובדת והמסך עובד אך לא רואים כלום. יש לו ג'י פורס 2. מה יכולה להיות הבעיה? הוא בדק והכל מחובר כמו שצריך שום דבר לא רופף..
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם לוח gigabyte h97-m -d3h שקיימים בו חיבורי VGA HDMI ו DVI-D יש לי מסך מחשב LCD ישן עם חיבור VGA בלבד ומסך טלויזיה ישן עם חיבור VGA. אני רוצה לחבר את שניהם למחשב אבל לא מצליח. יציאת ה DVI-D לא תומכת במתאם VGA-DVI ניסיתי לחבר את הטלויזיה עם כבל HDMI-VGA שיש לי וגם לא עובד, הוא לא מזהה את הטלויזיה. מישהו יודע למה ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המסך לא נידלק אבל המחשב עובד פרקתי והרכבתי תמחשב 5 פעמים חשבתי אולי יש קצר למשהו יש רעיון העלתי למעבד טיפה מתח אולי זה שרף אותו אני צריך לדעת את מה להחליף LANPARTY UT nF4 Ultra-D מבית DFI ?Opteron64 148 (2.2Ghz) (S-939)? LEADTEK WinFast PX6800 GS TDH pci-e 256mb Kingston DDR 512MB 400Mhz*2 Thermaltake 430 WATT TR2 2 FAN
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש, הכל טוב ויפה אבל המאוורר של המארז לא עובד, הוא נמצא על 0% תמונה: ניסיתי עם MSI AFTERBURNER לא עבד, זה משנה את המאווררים של הכרטיס מסך..
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שרובכם מכירים את הבעיה הזו, אני מקבל את ההודעה הזו לפני שהמערכת הפעלה עולה. אני לא מצליח להבין איפה הבעיה. ההרדיסק הינו חדש החלפתי כבל SATA ניסיתי ספק כח אחר זכרונות אחרים התקנה מחודשת של הווינדוס (שאגב לא מזהה את ההרדיסק) הלוח הוא של MSI מה אפשר עוד לעשות בנידון?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב LENOVO 3000 N200 עם WIN7(לא יודע אם מקורי). ניסתי לפרמט אותו מספר פעמים, הישגתי את הKEY(עם תוכנה, נראה לי); שום דבר לא עבד. אני רוצה למכור את המחשב. פשוט לא רוצה שיישארו בו סיסמאות וכו'.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אז ככה נדפק לי הכרטיס רשת שעל הלוח עצמו asrok m4 extreme זה הלוח כשאני מחבר את הכבל רשת יש נורה אחת ירוקה ואחת צהובה מהבהבת במחשב עצמו כתוב לי חיבור מוגבל עם סימן קריאה fun jin ft16-04b זה הכרטיס רשת שלקחתי ממחשב ישן אבל אני לא מוצא לו דרייבר אני מחבר אליו כבל רשת שתי הנורות ירוקות אבל במחשב עצמו יש על האינטרנט איקס דרייבר יפתור את זה אבל אני לא מוצא
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, בוצע עדכון ל-WIN 10. לאחר הריסטרט, המסך החל להציג צבעים פסיכודליים לחלוטין. עדכנתי לדרייבר העדכני של נוידיה (GTX970), אך עדיין אותה בעיה. בכרטיס המסך המובנה בלוח האם הכל בסדר. למישהו הפתרונות?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום בלילה כיביתי תמחשב. אחרי כמה זמן הוא פשוט נדלק לבד אין לי מושג למה הלכתי וכיביתי אותו. אחרי זה הוא נדלק שוב (כשכבר ישנתי) וככה מצאתי אותו בבוקר. אין לי מושג למה זה נגרם. הערה: המחשב של אחותי שמחובר למחשב שלי בכבל מוצלב היה דלוק. בתודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם ניתן לבצע דחיסה לכונן מלא כידי לקבל מקום ??? מערכת הפעלה win 8 הכונן משני לא boot תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייח כבר קרוב ל-3 שנים - יום בהיר אחד (ממש כך... הוא עבד באופן מלא ללא אף תקלה עד עכשיו) הוא כבר לא הצליח להידלק יותר (הוא נדלק ונכבה בלולאה ולא מגיע ל-POST). העברתי את המחשב לחברה בה קניתי לבדיקה - והם אמרו בינתיים שהם "ניקו מגעים בלוח אם" והלוח אם עובד תקין בבדיקות מבודדות שלהם אך יש צורך בעוד בדיקות. רציתי לשאול כמה שאלות בנושא: 1. מה לפי דעתכם יכול להיות גורם סביר לבעיה הנ"ל. 2. מה זה אומר "ניקו מגעים בלוח אם" ? (הלוח אם קרוב לסוף האחריות - ואם יש בעיה בלוח אם אני לא מעוניין בפתרונות חלקיים שכאלו) 3. האם ליצור קשר עם החברות עצמם של החלקים יכול לעזור במשהו, או שאני חייב להתנהל מול הסניף בו קניתי (למרות שהם עושים לי בעיות). …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הלוח P4C800 DLX ויש בו בקר רייד ואני רוצה לחבר אליו דיסק ולהגדיר שהבקר יהיה כמו בקר IDE רגיל וכשאני מחבר אליו דיסק הביוס מזהה והWIN לא מזהה מה אני צריך לעשות ? והיו שני מקרים באחד הוא היה חדש לגמרי שעוד לא עבר פירמוט והוא לא מצא אותו בכלל (לא ביוס ולא WIN) המקרה השני היה בו חומר והביוס זיהה והWIN לא זיהה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר שמחובר בחיבור USB של TEAC בערך שנה וחצי ולא מזמן התחיל לעשות לי בעיות שאני משתמש בו לשימושים רגילים ולפעמים הוא פשוט קופא לכמה שניות (המקלדת כן מגיבה בזמן הזה) ואחרי זה משתחרר ועובד כאילו שום דבר לא היה. חשדתי שאולי הספק (chieftec aps-550s) מידי פעם לא נותן לעכבר מתח אז החלפתי את החיבור של הUSB לאחד אחר אבל זה עדיין ממשיך לעשות את אותה הבעיה.. זה קורה לא רק בתוכנה מסויימת אלא ברגעים אקראיים.. לרוב יש קבוצת רגעים כאלו ואחרי זה כמה שעות של "שקט" ואז עוד קבוצה כזאת של עכבר נתקע לכמה שניות משתחרר, עובר 10 שניות, שוע נתקע לכמה שניות, עובר עוד קצת ושוב עד שמסתיימת הקבוצה הזאת. מה עושים? לעכבר הזה יש 7 מקשים מעבר ל3 הרגילים - 5 מולטימדיה ועוד 2 שאפשר לתכנת אז אנ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום אני מנסה לפצל את כונן C שלי ומשום מה הוא מגביל אותי, אני יכול לפצל עד 242011 MB : ואם אני מנסה לבחור מעל 242011 MB זה רושם לי שהגודל לאחר כיווץ יהיה 0 MB : ויש לי 422GB פנויים, כפי שניתן לראות בתמונה : ניסיתי כמה מדריכים אבל זה לא עזר ואני אשמח לעזרה :)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט של המחשב: מעבד I5 750, כרטיס מסך HD5850, היה 4 גיגה והוספתי 4. הראם מזוהה 8 גיגה אבל רק 4 ניתן לשימוש. הטכנאי אמר שאם אני אפרמט זה יזהה את כל ה8 גיגה. 1.האם זה נכון? 2.האם יש דרך שה8 גיגה יזוהה ללא פירמוט? 3. האם כדאי למפרט הזה לשדרג ל8 גיגה או להישאר עם 4?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, לאחר כיבוי המחשב/כניסה למצב שינה,המחשב לא נדלק כשאני לוחץ על כפתור הPOWER,המחשב נדלק רק לאחר שאני לוחץ לחיצה ארוכה על הPOWER במשך 15 שניות, רק אז המחשב נדלק בלחיצה רגיל על הPOWER.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נדפק לי HD בנייד (נייד של HP) האחריות למחשב כבר נגמרה, אבל אני מבין שמגיעים לי 5 שנות אחריות של יצרן ה- HD חברת Seagate מיהו היבואן בארץ ואיך אני פונה אליו עם הבעיה? שאלה נוספת, במידה ואכן אקבל שירות, מגיע לי גם שחזור של המידע?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-