תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
בעיה מוזרה.. כשאני עומד יחף על הרצפה ונוגע במארז של המחשב אני מקבל זרם חשמלי. זה קורה גם כשהוא לא דלוק, ברגע שהספק מחובר לחשמל אני מתחשמל. יש למישהו מושג/רעיון מה לעזאזל?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פתאום היום ללא סיבה כפתור הF2 לא עובד. השתמשתי הרבה בקיצור הזה בשביל לשנות שמות של קבצים. אני לא בטוח שהבעיה במקלדת LOGITECH WAVE. איך אני יכול לבדוק שהכפתור הוא לא זה שדפוק?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן בשבת שלום! קניתי לא מזמן מחשב חדש. התקנתי בו ווינדוס דרייברים ועוד כמה תוכנות כמו אופיס אדובי סטים וכו' ועד עכשיו יש לי בעיה שמציקה לי כל הזמן... כל כמה שעות המחשב פשוט 'קופא', התצוגה במסך קפואה ולא זזה, אין זרם במקלדת ובעכבר. ורק כפתורי הכיבוי והריסטרט מגיבים. אין שום דוחות לנפילה, לא BSOD, שום דבר שיכול להראות לי על שגיאה.... הטמפרטורות במחשב תמיד נמוכות ואין שום OC. עדכנתי BIOS ודרייברים ושום דבר לא עובד לי..... מפרט: Gigabyte z68x ud3p intel i5 2500k 8GB Crucial HIS Radeon HD5770 באמת שאשמח לעזרתכם לפני יום ראשון בגלל שאני בצבא ואני סוגר 21! תודה רבה ויום טוב...
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום למומחים, מצטער שלא הצלחתי לנסח כותרת אינפורמטיבית יותר - קצת קשה לתאר במילים ברורות את התקלה הזאת. מדובר בלפטופ LG E500 (בן 4 בערך). בריא בדרך כלל... היום, באמצע גלישה סולידית באינטרנט, התצוגה התחרפנה פתאום והתחיל להופיע פס שלג-ורוד-ירוק-מלוכלך לכל רוחב המסך. חששתי שמדובר בוירוס או השתלטות מרחוק כלשהי וכיביתי מיד את המחשב. מאותו רגע - המחשב הפסיק לעבוד. לחיצה על כפתור ההדלקה מפעילה את הספק, שומעים קצת קולות של התעוררות, אבל אחרי כ-8 שניות הוא משתתק. המסך שחור כל הזמן. יש למישהו רעיון מה קרה פה? לדעתי זאת לא בעית מסך בגלל שאין לי צליל פתיחה של windows (אין לי כאן מסך חיצוני כרגע כדי לבדוק את זה). אולי וירוס? תקלת חומרה כלשהי? יש טעם לפתוח ולראות מה מצב הלוח אם? מוכן …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. לאחרונה החלה בעיה במחשב של דוד שלי ולכן אל תתיחסו למפרט הנוכחי של המחשב שלי. הבעיה היא בבקר ה-USB של המחשב שבכל מה שאני עושה פשוט לא עובד. העכבר והמקלדת כן עובדים אבל כל השאר פשוט לא עובד טוב,במיוחד הארד דיסק חיצוני שאני מחבר והוא לא מזהה. ניסיתי הכל,למחוק ולהתקין מחדש דרך מנהל ההתקנים, ולמרות זאת הוא טוען שההתקן לא עובד כראוי... השתמשתי אפילו בתוסף של מיקרוסופט FIX IT...,הוא מזהה את הבעיה, מנסה להתקין מחדש את ההתקן ועדיין זה לא מצליח. אודה מאוד לכולם על העזרה מראש. שגיא.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה... יומיים יש לי את המחשב וכשאני מפעיל משחקים המחשב ממש מתחמם.. ולא כולו רק האזור העליון שלו איפה שנמצא הספק. מסך: DELL ULTRASHARP 23" U2311H מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - TRAY לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 זיכרון: KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 כמות:2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL כמות:2 מערכות הפעלה: Windows 7 HOME PREMIUM - 64 Bit - ENG - OEM ספק כוח: HEC COUGAR "A" 760W - RETAIL קרור למעבד: SCYTHE MUGEN II REVB מארז: FULL TOWER 3D AURORA דיסק קשיח: WD 1TB Black יכול להיות שהספק ממש מתחמם ? הטמפרטורה של המעבד היא 40 מעלות
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אתמול פתאום ישבתי על המחשב ובאתי להכנס לתקיה של המוזיקה שלי והמחשב נותן לי הודעה שהתקיה פגומה. הינה: http://www.cue.co.il/i/cue-0252h9r377.png אין לי מושג למה זה קרה אבל בנוסף לזה המחשב שלי פשוט היה במצב קטסטרופלי, בערב כול הזמן נתקע והמסך שלו הפך לשחור. רק במצב Safe Mode הצלחתי להשתמש במחשב. כרגע פרמטי את המחשב והכול עובד מצוין. בבקשה עזרה כול התקית שירים שלי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, בתור אחד שיצא לו לתקן כל מיני תקלות, אני חייב לציין שעדיין לא נתקלתי במשהו כזה (אני בכוונה נותן תיאור מפורט ככל שאפשר - לכן צריך קצת סבלנות בשביל לקרוא את הכל): נתון מחשב PC נייח, מסך LCD עם חיבור VGA, וכרטיס מסך מובנה על לוח אם. כשאני מדליק את המחשב, המסך נדלק לכ3 שניות, רואים את המסך של הדוס, אחרי 3 שניות הוא נכבה. אחרי מספר שניות - רואים את המסך טעינה של ווינדוס (בסביבת הדוס) - אחרי 3 שניות הוא נכבה. אחרי זה רואים את התמונה של ווינדוס כשהוא כבר בסביבת וינדוס - ואחרי 3 שניות הוא נכבה. בכל אחד מהפעמים שהמסך נדלק - אין שום עיוותים בגרפיקה/צבעים/ריצודים או כל תקלה ויזואלית באיכות התצוגה. עכשיו הנה עוד קטע מעניין - אם אני מוציא את חיבור הVGA מהחיבור במחשב, ומחזיר - המ…
-
- 9 תגובות
- 21.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ניקתי את המחשב עם ספריי לחץ אוויר דחוס ולאחר מכן המחשב לא עולה. חיברתי את כבל החשמל למחשב והלוח אם מקבל נורה ירוקה ככה שכן זורם חשמל, הקטע הוא שהכפתור של המארז לא מגיב הוצאתי את החיבורים בין הספק ללוח אם ואת החיבורים שבין המארז ללוח אם וחיברתי שוב וזה לא עוזר. איפה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס+כבל+דיסק מכאן והוא קורא אותו ב-device manger (את הכרטיס) ואז חיברתי את המצלמה והוא מציג אותה ב-devices and printers בכפתור ההתחל (Panasonic NV-GS25) ועכשיו אני לא יודע מה לעשות, שם דבר לא קופץ ולפי דעתי צריך לעשות משהו עם הדיסק, יש שם מלא התקנות של תוכנות ואני לא יודע מה להתקין ואיך עובדים עם זה, זה מה שיש בדיסק, מה אני אמור לבחור: Uploaded with ImageShack.us מישהו יכול לעזור לי?
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם משחק כלשהו וגיליתי שהבעיה היא שהinternal ip והexternal ip הם זהים. ולכן רציתי לדעת אם יש אפשרות לתקן את זה ולעשות שהם לא יהיו אותו דבר? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מת לי הלוח אם והוא הוחלף במעבדה במסגרת האחראיות (אני מאוד מקווה שהוא הולף לאותו הדגם כמו שהיה לי). האם יש צורך לפרמט/להתקין מחדש את וינדוס? תודה רבה מראש!
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
עבדתי לא מזמן במחשב כשפתאום הוא נתקע והפסיק להגיב(גם הnum lock לא עבד). איתחלתי וניסיתי לעבוד עליו שוב אבל קיבלתי מסך כחול. בעיה דומה התרחשה בהתחלה כשקניתי את המחשב(לפני כמה שנים) עקב זיכרון פגום שאותו החליפו לי בחנות. אז, ניסיתי להוציא את אחד מהסטיקים של הזיכרון(יש לי 2*1GB זיכרון DDR2) ואז הכל עבד. ניסיתי להחזיר את הסטיק ואז המחשב עבד לכמה שניות (הספקתי לפתוח תפריט התחל ועוד משהו) ואז שוב מסך כחול. ניסיתי לאתחל, שוב מסך כחול. הסרתי אותו שוב. ומאז הכל עבד ועובד נפלא. השאלות שלי הם: האם אפשר בוודאות לדעת שזה או סטיק ולא משהו אחר שגורם לזה? למה זיכרון יפסיק לעבוד פתאום אחרי כמה שנים שהוא היה בסדר? האם אני צריך לנסות איזה תוכנת איבחון או שאין צורך בזה?
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מחשב ובעת שימוש של כחצי שעה המחשב נכבה. מדובר במעבד AMD דאול קור (פרטים נוספים לא יודעים איך מדובר במחשב פשוט) עם ספק כוח גנרי של 450W. לאחר שהמחשב נכבה ומנסים להדליק מחדש את המחשב הוא נכבה שוב ברגע שתפריט הטעינה של הוינדוס מופיע. בבדיקה בביוס לחום של הלוח אם מופיע 35C והחום של המעבד נא בין 70-75C בנגיעה בצלעות הקירור ובאזור אין הרגשה של חום. האם יש צורך להחליף משחה? האם צריך להחליף לספק איכותי יותר? מודה למי שיעזור
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם , בזמן האחרון אני שם לב כי התמונות במסך מחשב שלי נמרחות. יש לי סוג של פתרון , אבל הוא זמני בלבד : אני מנתק את הכבל שמחובר מהמסך לכרטיס מסך , עושה כמה נשיפות לכיוון הכבל ולכיוון החיבור ואז מחבר בחזרה. המסך חוזר להראות את הצבעים בצורתם הרגילה , אבל לאחר כמה ימים שוב פעם התקלה חוזרת על עצמה. רציתי לדעת היכן כנראה הבעיה? *** אם חשוב לדעת אז המחשב שלי נמצא מעל הממיר(תמונות של המסך+מיקומו יעלו בהקדם) *** סוג המסך- Samsung Full HD LCD 2333SW 23'' 5Ms 1:20000 המיקום של הממיר והמסך - תודה, ערן
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כנראה שזה לא היום שלי פירמטתי את המחשב עברתי ל WIN 7 במקום XP לאחר איזה 2-3 כיבויים המחשב עושה טובה שהוא עולה שום דבר לא עוזר ניתוק מחשמל ומחכים רבע שעה ואז הוא מגיב כנראה לקראת גסיסה יש למישהוא רעיון מה הולך להדפק HHD, POWER SUPPLY התופעה קרתה פעם פעמיים ב XP לא יותר קצת לפני הפירמוט אך לא נאלצתי לחכות רבע שעה פה אפילו RESET לא עוזר אני לא אתפלא אם זו שירת הברבור האחרונה שלו נא עזרתכם תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת i5-2500 8gb 1333mhz gtx460 768mb ספק 520 antec המשחק כ"כ כבד שהוא לא אמור לרוץ חלק? שמתי הגדרות הכי גבוהות כמו בכל משחק, והוא לא רץ חלק האמת גם כשהורדתי זה לא הסתדר. יש רעיונות? ד"א cod wm עובד חלק על הגדרות הכי גבוהות
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, היום שמתי במחשב כרטיס מסך gts 450 oc וספק 620w סיסוניק.... ומשום מה, המשחקים במקום לרוץ חלק הם פשוט כבדים... מדובר על משחקים כמו פיפא וgta v. המעבד שלי הוא קוואד קור q8300 2.5. לא יכול להיות שבמקום לשדרג את המחשב עשיתי מעט יותר גרוע. אשמח לפתרונות, תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הכל היה בסדר עם המחשב עד שכיביתי אותו והדלקתי יום למחרת, פתאום המסך הכחול הזה קופץ והמחשב קופא (הוא אפילו לא עושה ריסטרט) h ttp:// up3 53.s iz.c o.il/up1/tz yritfmimzw.jpg להוריד רווחים לפי מה שכתוב ולפי מתי המסך הכחול הזה קופץ אני כמעט בטוח שזה בגלל הראם, השאלה אם אחד הסטיקים נידפק או שהתקנתי תוכנה כלשהי שצורכת הרבה ראם והמחשב קורס? (מחשב ישן, 1gb DDR1) פעמיים המחשב קרס בפייר פוקס עם בערך 4 כרטיסיות וביניהם עם יוטיוב (בשביל המחשב שלי זה נחשב הרבה אבל תמיד הייתי עם כפול כרטיסיות מזה ולא קרה כלום...) עוד כמה פעמים זה קרה שעשיתי סריקת שגיאות של כונן C של הWIN, מפה אני מבין שיכול להיות שהצטבר אבק בגוף קירור של המעבד, הוא מתחמם והלוח - אם גורם למחשב לקרוס במקום לכב…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי כרטיס gts 450 oc ואני מרגיש שהתגבר לי הרעש של המאווררים מהמחשב. זה רעש לגיטימי של מאווררים לא נשמע לי משהו חריג, אבל יכול להיות שזה התגבר בכלל שעל הכרטיס עצמו יש מאוורר? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
[table][tr][td]שבת שלום לכולם. במהלך התקנה של מערכת הפעלה חדשה נתקלתי בדבר המוזר שנראה כמו שורות שורות של סימני דולר ע"ג מסך כחול. יש תמונה מצורפת. המחשב מבוסס מעבד AMD Athlon 64 3200 ע"ג לוח אם של ALBATRON דגם KM51PV. ראו תמונה מצורפת של תכונות הלוח. כמובן שלא המשכתי בהתקנה, למרות שהמחשב כן המשיך לבצע את העתקת הקבצים. בהתחלה (למרות שמראש זה לא היה לי הגיוני) עשיתי LOW FORMAT לדיסק הקשיח. בהמשך שמתי לב שתופעת ה"דולרים" הופיע כבר בהתחלת ה-BOOT כלומר במסך השחור שמופיע ב-STRAT כשפתחתי את המכסה שמתי לב לכמה קבלים שלכאורה נראה שהכובע שלהם קצת נפוח. צירפתי תמונה עם סימון חצים אדומים שמראים איזה מהם התנפחו. כמו כן ה-NORTH BRIDGE זה עם ה-COOLER עליו (מסומן עם חץ סגול) מאוד מאוד ח…
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
טוב, לי נמאס, מזה כשנה יש לי את הצרה הצרורה הזאת ושום דבר לא עוזר. כשאני משחק במשחקים (לא כבדים במיוחד.. LOL לדוגמא למי שמכיר) המחשב פתאום נתקע.. ואז: במקרה הטוב הוא חוזר לעצמו.. ואני מוצא את עצמי מת במשחק.. או שהוא פשוט נתקע לי טוטאלית ואין תמונה על המסך.. ואז אני צריך ריסטארט. עכשיו, שימו לב, זה לא קורה רק במשחקי מחשב, זה גם קורה לעיתים רחוקות יותר אמנם, כשאני סתם גולש באינטרנט. ואז כשהוא חוזר לעצמו (אם הוא חוזר לעצמו) רשום משהו בסגנון "מנהל התצוגה הפסיק להגיב והצליח לשחזר את עצמו". בזמנו קראתי מלא פוסטים בחו"ל ובארץ של הרבה אנשים שנתקלו בדיוק באותה הבעיה וכל מה שאמרו להם זה לעדכן דרייברים לכרטיס מסך או להחליף אותו.. אז עשיתי את שניהם.. עדיין לא עזר. היום נשבר הקש האח…
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה יש לי HD של SAMSUNG HD204UI 2T הוא עבד נפלא והכל מצויין אבל ניקיתי את המחשב וסידרתי את כל החוטים ושהדלקתי את המחשב מחדש הHD זוהה כ 1T לא מפורמט גם בוינדוס וגם בביוס למה ? כאשר הפעלתי תוכנה minitool partition ראיתי שגם כאן הארד דיסק מוגדר כ 1T אבל כאן הצלחתי לראות את כל הקבצים שנמצאים בו איך אני יכול להציל את הקבצים, זה חשוב כל הסרטים הסדרות וכו' נמצאים על HD הזה , ולהחזיר אותו ל 2T תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני מספר ימים החלטתי לנקות את המחשב לאחר שחודשים לא עשיתי כך עקב הצטברות אבק עצומה. המחשב אצלי דולק כל הזמן רצוף במשך כמה חודשים בגלל הקלטה רצופה של מצלמה נסתרת. כשהתחלתי לנקות הייתי חייב לפרק כמה רכיבים אבל בגלל שאין לי כל כך מושג החלטתי לפרק רק את כרטיס המסך(9600GT) כיוון שהיה מאוד מלוכלך...במהלך הניקוי פירקתי גם את המאוורר שלו-אין לי כל כך מושג מה זה קשור לקצר שנגרם אבל אני מעדיף לספר הכל-וניקיתי בעדינות כדיי לא להרוס את השבב. בכל אופן, התקנתי הכל כמו שצריך בחזרה למקום אבל בשניה שחיברתי את הכבל חשמל לספק כוח כל העסק התפוצץ! הספק שייך לחברה EZcool ויש לו הספק של 450W. המחשב עצמו מכיל חומרה ישנה- מעבד פנטיום 4 3.00 Ghz לוח אם p5gd2-x של asus. כרטיס מסך ge…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מזה 3 ימים כל פעם שאני חוזר מהעבודה, וכשאני מנסה להזיז את העכבר על מנת "להעיר" את המחשב, אני רואה תמונה לפחות משנייה, ומייד לאחריה מסך שחור. כשאני מכבה את המחשב ומנסה להדליק, קורה אותו דבר, רק עם תמונת הביוס. רואה אותה למספר רגעים, ומייד לאחר מכן מסך שחור קבוע. חשוב לציין שאחרי כמה הדלקות (4-5) המחשב נדלק כרגיל ועובד בצורה חלקה. למישהו יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? המון תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-