תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש עם לוח אם מדגם Gigabyte Z87X-D3H הבעיה היא שכל כמה זמן המסך שלי נכבה לכמה שניות (2-3) ונדלק כשהסמן מופיע במרכז המסך בלי קשר למיקום הקודם שלו. זה מרגיש כאילו ניתקתי את המסך וחיברתי אותו שוב והמחשב רק כרגע זיהה אותו פעם ראשונה. ב- device manager אני רואה שעל הכרטיס מסך המובנה (Intel HD Graphics 4600) יש סימן קריאה צהוב. בנוסף בכניסה למאפיינים של הכרטיס המובנה מופיעה ההודעה הזו: Windows has stopped this device because it has reported problems. Code 43 ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הצ'יפסט ושל הכרטיס מסך לגרסאות האחרונות מהאתר של ג'יגהבייט. מיד אחרי העדכון אני מקבל חיווי כאילו הדרייבר הותקן בהצלחה (במנהל יישומים הסימן קריאה נעלם) ושצרי…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, פרמטתי היום מחשב שהיה מותקן עליו Windows XP והתקנתי עליו Windows 7 Ultiamte 32Bit כבר מההפעלה הראשונה המחשב עושה בעיות ואין לי מושג למה. כשאני בווינדוס המחשב בסה"כ עובד בסדר אבל אם אני מנסה להפעיל מחדש (למשל אחרי התקנת עדכונים) אז המחשב נתקע במסך שבו כתוב Starting Windows. כמה הערות חשובות: הווינדוס עולה במצב בטוח גם אם אני עושה Last known good configuration זה בד"כ עולה עשיתי בדיקה להארד דיסק והוא תקין אני מריץ עכשיו Memtest ובינתיים הכל נראה תקין יש לכם רעיונות? אני יכול להתקין שוב אבל אני לא רוצה להתקין סתם על עיוור. מישהו נתקל בתופעה הזו? יש לזה סיבה? אם כן מהי הסיבה ומהם הפתרונות?
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מממ אוקיי קצת קשה להסביר אני מקווה שתבינו נכון שמדליקים את המחשב והמחשב עולה לווינדוס יש ל הפסים האלו שעוברים בצבע כחול\ירוק עכשיו פעם זה היה עושה 3-5 פסים ועולה לווינדוס ולא מזמן זה התחיל לעשות לי איזה 30+ עד שזה עולה לווינדוס (לוקח כמה דקות) עכשיו אולי הסיבה היא שהתקנתי ווינדוס 64 ביט ליפני ופיתאום זה קרה או שלא יודע מה.. בכל מקרה בעיה מרגיזיה חשבתי על לעדכן את הביוס אבל עוד לא ניסיתי ודרך אגבבבב פורמטטט לא פותר לי את הבעיה!!! יש לי לוח DFI NF4 Ultra Infinity
-
- 9 תגובות
- 600 צפיות
-
-
פתאום שאתמול הדלקתי את המחשב אחרי תקופה ארוכה שהוא עובד כמו שצריך מופיעה לי ההודעה הבאה: http://img59.imageshack.us/img59/8730/dsc00326oo.jpg שלפניי ההודעה הזאת הופיע זאת(שאני לא כל כך חושב שזה משנה): http://img338.imageshack.us/img338/8084/dsc00319t.jpg אז אתמול ניסיתי כמה דרכים שאנשים אמרו לי....להגדיר את ה- Hard Drive וכ'ו אז עשיתי את השלבים הבאים שכבר צילמתי כדי לחסוך במילים: 1. http://img685.imageshack.us/img685/6287/dsc00321bf.jpg 2. http://img842.imageshack.us/img842/4880/dsc00322a.jpg 3. http://img827.imageshack.us/img827/4600/dsc00323o.jpg אז גיליתי שאני לא יכול בכלל להגדיר את ה - Hard Drive כי הוא בכלל לא מופיע שם....אז מה אני בעצם עושה עכשיו? תודה מראש לעוזרים.…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק חדש שקניתי וככל הנראה הוא תקול פיזית. לא גיליתי את זה עד שניסיתי לבצע לו גיבוי ותוכנת הגיבוי לא הצליחה לקרוא מספר סקטורים. ביצעתי בדיקה לדיסק עם תיקון של bad sectors וזה לא עזר. אני שוקל להחזיר את הדיסק ולהפעיל את האחריות אבל חושש לאבד את המידע (שוב, הגיבוי מסתיים עם הודעות שגיאה, כך שלא ברור לי אם ניתן יהיה לשחזר). יש לציין שבשימוש יומיומי לא נתקלתי עדיין בבעיות. השאלה שלי היא, האם ואיך אפשר לדעת ממספרי הסקטורים הפגומים איזה קבצים נפגעו (איזה קבצים יושבים על הסקטורים הפגומים) ?. כמובן שאני אהיה הרבה יותר רגוע אם אלו קבצים זניחים שלא אכפת לי לאבד. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני לפעמים נכנס לראות סדרות באתרים כמו free-tv-video-online.me cucirca.eu/ וכדומה. ובזמן האחרון אני מקבל כמעט כל פעם איזה malware שלוקח לי שעות אחר כך לחסל אותו. יש דרך *בוודאות* לראות סדרה / סרט בלי לקבל וירוס כלשהו? אני עובד עם מחשב לצורכי עבודה, אני לא יכול להרשות לעצמי שהוא ייפגע. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי במחשב כונני SSD של Intel בגודל 120GB שניהם בנויים בRAID0 מזה שנה ו8 חודשים מותקן עליהם WINDOWS 7. היום ניגשתי לפרמט את המחשב איך אי אפשר. בבחירת ההארד דיסק שאותו אני רוצה לפרמט ולהתקין את הווינדס לא מופיע שום דבר. האם מישהו יודע מה ניתן לעסק אני חייב לפרמט את המחשב כמה שיותר דחוף. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי נייד חדש והוא הגיע עם חלונות 11 מותקן כבר. יש במחשב SSD עם 512 GB שהוקצו כולם למחיצה אחת (C, שעליה מותקן גם הווינדוס מן הסתם). אני רוצה לפצל מחיצות שיהיה לי 2 לפחות, האחת תשמש למערכת ההפעלה ודברים שקשורים אליה וכל שאר הדברים יהיו במחיצה השנייה. השאלה שלי היא האם בשביל שיהיו 2 מחיצות שונות לגמרי יש צורך לפרמט את המחשב?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
קודם כל תודה שנכנסתם לתרד'. לפני בערך שבוע קניתי מחשב חזק ב -9400 ש"ח המפרט: matherboard: ABIT NF7 -SL Ver.2 V.Card: Hercules 9700 128mb Memory : DDR-Ram 512*2 (1Gb) Memory Sumsung CPU: AMD 2100 P\S: Hec 475 צורב כרטיס קול וכו'..... כשאני נכנס לGTA3 המחשב מסתדר יפה בהתחלה אבל כאשר אני מגיע לקטעים קשים עם יריות וכו הוא מתחיל לקרטע . חבר שלי מערכת פחות טובה ממני ועובד אצלו חלקקקק מה אני יכול לעשות בקשר לזה תודה לכל העוזרים נ.ב: הדרברים הם הכי עדכניים נ.ב 2: הלוח תומך ב DUAL האם יכול להיות קשר בין זה שהזיכרון לא DUAL לבין זה שהלוח תומך בפונקציה זו?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במהלך ההתקנה של WINDOWS XP (מקורי וגם לא מקורי) אחרי הסריקה של המחשב מופיע start windows setup משהו כזה ואז מופיע מסך כחול עם המספרים0x0000007B בדקתי באתר הזה http://support.microsoft.com/kb/324103/he אבל לא מצאתי שם תשובה. המחשב חדש התקנתי עליו וינדואס 7 64 BIT והוא פועל מפרט : INTEL PENTIUM G640 לוח אם :ASUS P8H61-M LX R2.0 זיכרון 2GB דיסק קשיח:HITACHI HDS721616PLA300 160 GB כונן דיסקים: HL-DT-ST DVDRAM GH24NS72
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה עם הכרטיס קול שלי ( עושה לי מסכים כחולים ועוד כמה בעיות ) אז קניתי כרטיס קול חדש. הכרטיס קול הישן שלי מחובר ללוח אם ביטלתי אותו בביוס חיברתי תכרטיס קול החדש וחיברתי תכבל הזה שיש לו ל CDROM שאני מפעיל את האונדאוס ושם את הדיסק ההתקנה של הכרטיס קול זה מתקין ואחרי כמה זמן זה כותב לי את השגיאה הזאת : Setup could not detect any Sound Blaster hardware on your system. Please ensure that your Sound Blaster hardware is properly installed before running this Setup pregram. Setup will now exit. למה זה קורה? אין לי עכשיו SOUND במחשב... עם אתה יכולים בבקשה לעזור לי..
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, ישלי מחשב נייד לנובו 530s בזמן האחרון מלא ניתוקים פתאומיים בויפי, אני גולש ופתאום לא עובד, זה רק במחשב הנייד כי שאני גולש מהפלאפון על הויפי זה עובד חלק, בדקתי ואין לי עדכון גרסא לדרייבר של הרשת, מה עושים? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לאחר ששידרתי את המחשב ל4 ג'יגה RAM החלו להופיע לי מסכים כחולים מידי שעה בערך שכתובשהוא עושה dumping לדיסק (אני לא ממש יודע מה זה אבל הבנתי שזה בערך בעיה בזכרונות) עכשיו ניסיתי עם כל סטיק לבד (2X2) ועדיין זה המשיך. לפני זה היה לי 2 ג'יגה(1X1) אחרים אחרי שהמסך הכחול קורה אז המחשב נתקע שהוא מגיע ל100% בdunping דיסק אבל אז שאני עושה ריסטרט בפעם הראשונה הוא לא עובר את הpost אבל אחרי עוד ריסטרט הוא עולה.. מה עושים? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 4 עכשיו יש לו בעיה קטנה המחשב נידלק והכל בסדר איתו אבל אין תצוגה על המסך המחשב לא מצפצף שהוא נידלק הדיסק שלו בסדר נבדק במחשב אחר המחשב עבר איפוס ביוס מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
ברשותי כונן DVD מסוג LG DRD 8160B ובזמן אחרון הוא הפסיק לקרא דיסקים DVD. שמעתי שלאחר מספר פעמים שעובדים עם דיסקים מאיזורים שונים הוא ננעל ומפסיק לקרא DVD. האם משהו יכול לעזור פה?
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של segate barracuda 3tb שכנראה נפח את נשמתו. כשאני מחבר את הדיסק הקשיח למחשב, בעליית המחשב, הביוס לוקח לו לעלות כמה דקות טובות (לא משנה אם אני נכנס לביוס או שה windows עולה - בשניהם אותו דבר). כשהביוס עולה הוא לא מזהה ת הדיסק הקשיח. הבעיה שכל הגיבויים שלי נמצאים שם, כל התמונות. יש דרך להציל את הדיסק הקשיח ? או להציל את המידע? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרגע קיבלתי את הקונן הקשיח החדש שהזמנתי והוא W.D 80 gb special edition 8 mb buffer חיברתי הכל טוב ויפה. הביוס מזהה אותו כמו שצריך. אני בא לעשות לו פארטישן וה f-disk מזהה אותו רק כקונן של 10gb!! אני משתגע פה! מה עלי לעשות?? בבקשה עזרה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 ומילניום מערכת ההפעלה לאחר שפירמטתי את המחשב והעליתי את התוכנות לא עובד לי הקול , אין צלמית של רמקול בצד ואין קול מהרמקולים, והם מחוברים לשקעים הנכונים, יש לי כרטיס קול של pci multimedia audio device וcommunication device , והתוכנות של sound blaster live value אבל למרות התקנתם אין עדיין צלמית ואין קול מהרמקולים, ולאחר שניסיתי להוריד גם דרייברים מהאתר של sblive דרייברים לאחר ההתקנה קיבלתי הודעה שלא נמצא אצלי כרטיס קול בכלל והכל עבד קודם, בבקשה עזרה :'(
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אני די מתבייש לפרסם את הבעיה הזאת מכיוון שהיא גובלת בטמטום גדול מאוד מצידי, ואף שקלתי לפרסם זאת בעילום שם, אבל עזרתי אומץ והחלטתי לצאת נקי. הסרתי מן המחשב כרטיס PCI בזמן שהוא היה דולק (הייתי מאוד, אבל, מאוד עצלן), וזה כנראה היה רעיון די גרוע - אך אני חושב שיצאתי בזול. כעת, המחשב מסרב לזהות את הכונן הקשיח שלי כ-Master (כן, ניסיתי לג'מפר אותו), וכאשר הוא מנסה לעשות boot המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש. אני חושב שזה קורה רק כאשר נעשה boot מהכונן הקשיח (אבדוק על bootable cd מאוחר יותר). >איפסתי את הגדרות הביוס > ניסיתי להפעיל את המחשב כאשר רק כ.מסך זכרון ומעבד מחוברים אליו. יהודים רחמו נס!!! :-*
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני סובל מבעייה במחשב לאחרונה שאני רואה לפי הטוקבקים פה שאני לא היחיד.. . בדומה ללטענות קודמות פה - סבלתי מזה שהמחשב היה עושה ריסט לעצמו מבלי שום הודעה מוקדמת תוך כדי עבודה לעיתחים קרובות. לפעמים אחרי הדלקה הוא היה מחזיק קצת הרבה יותר מ-5 דקות אך לאחרונה הוא היה מוציא לי הודעה אחרי ההפעלה מחדש על overclocking fail שאני מעולם לא ניסתי לבצע overclocking. בנוסף אציין שעקבתי בביוס אחרי הטמפרטורה של המעבד והלוח אם וניראות לי סבירות בהחלט - סביבות 50-52 מעלות. לאחר ניקויי הצלעות קירור של המעבד המחשב חזר לעבוד פעם אחת לתקופה ארוכה ולאחר מכן הודיע על cpu fan fail. החלפתי אצ המערכת קירור לאחרת חדשה ובעיית cpu fan fail נפתרה אך בעיית הריסט נשארה. כאשר אני מסתכל על המתחים המ…
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי אוורסט אולטימייט, ובדקתי טמפ'. צירפתי תמונה של מה שאני רואה בsidebar. יש לי מעבד 4 ליבות Q9450, ויסטה 64, 4 גיגה זכרון. אני לא מבין מה ההבדל בין מה שהוא רושם עבור CPU, לבין מה שהוא רושם עבור כל 4 הCPU האחרים. עבור CPU הוא רושם 34 מעלות. עבור האחרים כמעט כפול. מה הקובע? הרי יש לי 4 מעבדים, אז מה זה המעבד הבודד שהוא רושם? זה לא יכול להיות ממוצע של הטמפ'... האם להתחיל לדאוג? אנא הסבירו.... תודה! רועי [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הכונן הקשיח שלי מחולק ל - 3 חלקים( C D ו-ניחשתם נכון: E) מאז שקניתי את המחשב לא היה ניתן לגשת לכונן E מהדוס אלא רק מה WIN , זה לא הייתה אף-פעם בעייה רק שהשבוע רציתי לפרמט, והשאלה היא האם E מוגדר דרך איזה דרייבר חיצוני בווינדוס או משהו כזה, כך שאחרי הפירמוט הוא יעלם , או ש WIN יזהה אותו גם אחרי הפירמוט עזרה מישהו?
-
Gigabyte 7VTX Asus V7700 Pure 32MB כששניהם עובדים ביחד, המחשב שלי מאוד לא יציב במשחקים ובשינויי רזולוציות, בעיקר, מסיבה לא ברורה, ב-Half Life. הוא מרבה להתקע.. הבעיה הזו קיימת מאז שקניתי את המחשב, לא היתה לי אפשרות להחליף את הכרטיס מסך מכיוון שהוא נקנה בארצות הברית. את הלוח לא שלחתי לאחריות בארץ מתוך עצלות. בכל אופן, הלוח עובד ללא תקיעות עם GeForce 2 MX תוצרת חברה לא ידועה. הכרטיס מסך עבד מצוין במחשבים נוספים שניסיתי אותו בהם. הבעיה לא נפתרה גם אחרי שעידכנתי את הביוס של הלוח, אבל המחשב יותר יציב מאז שעידכנתי, אבל עדיין נתקע הרבה. חשבתי שאולי זו בעיה של חום, אבל אז הגיעו אלי ה-Blue Orb והיטסניקים לזכרונות מתוצרת ThermalTake. ואם זה לא מספיק, הנחתי מאוורר פנפלו 80 מ"מ מעל ה…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך דריבר לגיים פד של maxtro או maxxtro מדגם JPD310 חיפשתי באתרים שבדביק ובגוגל ולא מצאתי. תעזרו לי בבקשה
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב מסדרת lenovo m55e/a55 ככל הנראה... לוח אם : L-I946F REV כך נראה הלוח אם: http://www.teleful.com/media/catalog...59_42y6493.jpg הרכבתי ללוח האם מעבד (intel), ספק,זכרונות, כונן קשיח... בקיצור הרכבתי מחשב (לפי הנתונים שמצאתי על הלוח עם הרכיבים מתאימים לדרישות) המחשב פועל ומציג תמונה אבל לאחר שלוש מסכי פתיחה הוא נתקע, כאילו יש איזו שהיא בעיה ב-BOOT שלו או בביוס... זה נראה ככה: בשלב הזה המחשב נתקע... המקלדת מגיבה אבל לא ניתן לבצע שום פעולה בעזרתה (נשמע צפצוף) וניתן רק לאתחל ()ALT+CTRL+DELET) כמו כן ניתן לפנות למסך הבא ע"י לחיצה על CTRL+S : ניסיתי להגיע למסך הגדרות הביוס ע"י לחיצה על כל כפתור אפשרי כמעט אך לשווא... חשוב לציין שהמחשב הזה…
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-