תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי השבוע מחשב חדש, וגיליתי שבחנות לא חיברו את הכרטיס מסך ( Sapphire hd 7950) ללוח אם והשאירו לי תעבודה. אז נאלצתי להיעזר בחבר, והתקנו את הכרטיס מסך ללוח אם בעצמנו (asus b85) הבעיה צצה שחיברתי את המחשב פעם ראשונה, גיליתי שלכרטיס מסך שלי אין כניסה של VGA , ואילו המסך שלי ישן ויש לו רק יציאה של VGA לכרטיס מסך יש כניסות של DVI, HDMI וDISPLAY PORT אז מה שעשיתי הוא, ניסיתי לחבר את הVGA באמצעות מתאם VGA to display port -לא עובד ניסיתי לחבר את הVGA לכרטיס המסך באמצעות מתאם DVI -גם לא עובד אבל שחיברתי את המתאם DVI ללוח אם דווקא, המסך כן הגיב מה יכול להיות הסיבה לכך ? אולי הכרטיס מסך לא הותקן כראוי או הכרטיס לא תקין ? או שמא החיבור והמתאמים לא תקינים ? או אולי יש סיבה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה, אחרי המון חיפושים ברשת ונסיונות התייאשתי סופית, פונה אליכם בניסיון אחרון. יש לי מסך מסוג SAMSUNG LS22A100. המחשב מחובר אליו בכבל VGA עם מתאם DVI ובנוסף לטלוויזיה עם חיבור HDMI. הבעיה היא כאשר אני מחבר את המסך אל המחשב לא רואים כלום בטלוויזיה (אין אות), כאשר המסך מנותק מהמחשב - רואים בטלוויזיה. אחרי הרבה נסיונות ובדיקת כבלים, הסרת דרייברים והתקנה מחדש ועוד הרבה דברים שניסיתי שום דבר לא עבד. חיברתי אל המחשב מסכים אחרים והכל עובד מעולה (רואים גם במסך וגם בטלוויזיה). חיברתי את המסך SAMSUNG שלי למחשב אחר וגם זה עבד מעולה!!(רואים גם בטלוויזיה וגם במסך). אני על סף לשבור משהו מרוב עצבים ותיסכול... בבקשה אשמח לעזרה נ.ב חשוב לציין שבהתחלה הכ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סתם לדוגמא אני משחק אססין קריד 3 הדרישות הן : Phenom 9550 Quad-Core Radeon HD 5770 512MB 4 GB DX 11 ולי יש: AMD PHENOM X6 1075T 3.0 OVERCLOCKED TO 3.9 CROSSFIRE SHAPPIRE 6850 X2 6GB RAM וישלי 20 FPS איך יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כן הכל עבד אבל רציתי לפרמט מחשב נייד.. אחרי הפרמוט הוא לא מזהה כלום, לא עכבר חיצוני ולא דיסק און קי גם... שום דבר. אבל את הכונן דיסקים למשל הוא כן מזהה.. למה זה ככה? מה גם שהוא די איטי וזה לא מובן לי כי הוא אחרי פרמוט מלא... יש מצב שהתקנתי וינדוס לא טוב וצריך לפרמט שוב? התקנתי דרייבר של CHIPSET ועדיין לא מזהה כלום
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי, יש לי ווינדוס 7 pro מעבד 4 ליבות של אינטל וכרטיס מסך 9600GT NVIDIA זה קרה שהמחשב נכבה לאחר איזה חצי שעה ךא נכנס למצב שינה פשוט מסך נכבה ואז שאני מנסה להזיז עכבר מקלדת רואים המחשב פועל אבל המסך לא נדלק , זה קרה לי פעם טחת שבזמן שאני עובד על המחשב עצמו פתאום המסך רושם "NO SIGNAL " ואז בשני מקרים אני מכבה טת המחשב ומדליק ומסתדר , מה ניתן לעשות ? ניסיתי להחליף מסך בזמן שזה קרה ולא עבד מסך נוסף , שיחקתי בין כל סוגי מתבי שינה של המחשב ו BALANCE וכו ולא הצלחתי , מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, הבעיה במחשב היא, מספר דקות לאחר ההדלקה ה taskbar וכל מה שקשור לווינדוס לא מגיב. לא ניתן לפתוח תיקיה חדשה, לא ניתן להשתמש בלחצן start, אך חלונות פתוחים ממשיכים לעבוד כרגיל וניתן לסגור אותם. ניתן להגיע ל task manager רק ע"י לחיצה על CTRL+ALT+DEL, וברגע שנכנסים לשם, מופיע windows - not responding. מה הבעיה, ומה ניתן לעשות כדי לפתור אותה? (האחריות למחשב הסתיימה) תודה, שמעון.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי מערכת חדשה (חוץ מהכרטיס מסך שהשארתי את הישן מסיבות תקציביות) והרצתי לה בדיקת 3dmark אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי על התוצאה שהתוכנה הגיעה כי אני לא ממש מבין בעניין, תודה. התוצאה כאן - http://www.3dmark.com/3dm11/9001624
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שבוע מחשב חדש שכולל את המפרט הבא: I5 4690 Gigabyte h97 hd3 Kingston 8 giga fury Hitachi 1Tb Gigabyte gtx 560 ti Seasonic s12ii 520w ופתאום אני מקבל הודעה מווינדוס שביצועי המחשב איטיים ומומלץ להחליף לערכת צבעים בסיסית במקום ערכת aero של ווינדוס. יש לציין שבמשחקים שאני משחק כגון assassins creed black flag שפועל על הרמה הגרפית הכי גבוהה המשחק רץ חלק ומצויין. אני אשמח לקבל תשובה מדוע אני מקבל את ההודעה הזו מווינדוס? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני זוכר כאשר רכשתי את הרמקולים בהתחלה עלה לי איזה שהוא תוכנה בה אני יכול לשחק עם ההגדרות שלהם. עכשיו אני מנסה למצוא שוב איך מגיעים לשם ולא מוצא... זה משגע אותי. אם זה משנה משהו אז הרמקולים שיש לי הם microlab m 700 איך אני יכול למצוא את התוכנה היעודית שלהם?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב אשר יש לו רמקולים מסוג: Logitech Z506 5.1 (בוקסה 1 גדולה ו- 5 רמקולים צדדיים) אשר נקנו מזמן בחנות של Ksp - http://ksp.co.il/?uin=11889 הבעיה שלי נובעת מכך שאין באפשרותי לשמוע מוזיקה עם כל כלי אשר משמיע Audio כלשהו במחשב (אינטרנט, תוכנות, משחקים וכו'). אני חושב שהבעיה נמצאת בחומרה של המחשב, זה הגיוני? (החיבור מאחורה לא מצליח להשמיע קול וכן גם החיבורים שיש מעל המחשב- הכוונה בחיבור עגול= רגיל. הוא עושה קולות שכאילו מנסה להשיג קול אך בעצם זה "כמו" רעש של רדיו ישן אשר לא עובד ועושה רעש לא מובן של גרררררררררררננננווווווווווווווווווו (קשה לתאר את הקול במילים). * איננו חיבור USB , פשוט חיבור רגיל. אין לי חיבור USB ברמקולים הנ"ל, אך יש אפשרות לחבר במחשב, הא…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming G1 קניתי 2 כונני samsung SSD 840 evo 250 Gb. אני רוצה לעשות UEFI RAID 0 פעלתי עפ"י ההוראות של הלוח אם: לאחר השלב הזה אני שומר ויוצא אבל המחשב נתקע, הBIOS לא מצליח לעלות בלוח אם הצג נתקע על ההתראה AD שלפי החוברת זה AD = Issue Ready To Boot event for OS Boot. . והדרך היחידה היא ללחוץ על הכפתור איפוס של הBIOS והוא חוזר להגדרות המקוריות. אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה, תודה. (קישור לUser's Manual)
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שיש נושאים דומים, אך לא מצאתי פתרון מיוחד... לכן אני שואל ומקווה לתמיכה. כן, גם אני קיבלתי מסך כחול.... ממש עצוב ומדאיג. למזלי הצלחתי Recovery ... זה מה שעלה אחרי- Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: a0000001 BCP1: 0000000000000005 BCP2: 0000000000000000 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\092714-31559-01.dmp C:\Users\huber\AppData\Local\Tem…
-
- 21 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום פתאום היום אני רואה בעיה מוזרה בחיפוש בגוגל ,אני מצרף תמונה להודעה הבעיה היא שתמיד שחיפשתי בגוגל היה מציג תוצאות והיה אפשרות למעלה [מעל התוצאות חיפוש] בדף לשנות העדפות מסויימות כמו "כלי חיפוש " וחפש רק בדפי אינטרנט בעברית" ועוד, היום שמתי לב שזה נעלם , לציין הבעיה קיימת עם כרום וגם אקספלורר כך שזה לא בעיה של דפדפן מסויים, אני מעלה תמונה וסימנתי בחץ איפה שהיו ההעדפות , מה אפשר לעשות על מנת להחזיר את המצב לקדמותו ?? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אז אחרי שהכניסה ללוח אם של חיבור רשת התחילה לעשות בעיות, החלטתי לקנות מתאם רשת אלחוטי שעבד מעולה עד ממש לאחרונה. לסרוגין האינטרנט פשוט מתנתק/איטי בצורה מחרידה. כמובן שמדובר רק ברשת האלוחטית ולא בכל המחשבים שמחוברים קווית. אני כמעט בטוח שזה לא ספציפית למחשב שלי שיש בעיה, וגם בחיבור WIFI בפלאפון יש בעיה כשיש SPIKE כזה. צירפתי תמונה כדי שתראו קצת PINGING לוואלה, יכול להיות גם SPIKE ל900MS, זה לא רק לWALLA. משגע לי תשכל, החלפתי סיסמא לאלחוטי ועדיין המצב לא משתפר. נראה לי שבזק לאחרונה העלו רשת אלחוטית חינמית באיזור שעלולה לגרום לבעיות. למישהו יש עצה? המתאם האחלוטי של TPLINK WN821N לוח אם MA770UD3.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו הזוי. תמיד הרמקולים עבדו לי סבבה בכל המשחקים. עכשיו קניתי את המשחק FAR CRY 4 המקורי וקורה שם משהו ממש מוזר. במשחק עצמו לא יוצא סאונד מהרמקולים (בתפריט המשחק כן יש סאונד, במשחק עצמו אין). מה שיותר מוזר זה כשאני משחק עם האוזניות הכל תקין. הסאונד עובד סבבה גם במשחק וגם בתפריט. מה זה לעזאזל?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
במה עדףי להשקיע בזיכון יותר או במעבד ? למשל G2020 8GB או I3 4GB או I5 2GB וכו' נתתי סתם דוגמא , תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר שנים קניתי לוח אם של GIGABYTE דגם x58a-ud7 ולאחרונה החלטתי לשדרג את הביצועים של המחשב של באמצעות כרטיס SSD 256 GB עשיתי טעות ולא בדקתי לעומק את נושא ההתאמה של לוח האם להארד דיסק החדש. האם מישהו פה מכיר דרך להתאים בניהם? ההרגשה כרגע היא - כאילו הוא משמש בתור הארדדיסק רגיל. תודה רבה !
-
- 45 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
לאחרונה פרמטתי את המחשב מ XP כדי לשים לו 7 , אבל מאז השדרוג ה USB נהיה בלתי שמיש, מחבר את העכבר, נדפק אחרי 5 דקות ורק ריסטרט יעזור כדי להחזיר ושוב חוזר ככה כל הפורטים של ה USB... ויש 5 מאחורה ו2 מקדימה וכולם נדפקו, לפחות 1 או 2 לא עובדים בכלל והשאר עובדים רק כשנוח להם לכמה דקות ואז מפסיקים עם MALFUNCTION ERROR או שגיאה כזאת או אחרת בחומרה של ה USB ומדי פעם זה גם נותן לי BLUE SCREEN OF DEATH ועושה ריסט... עכשיו אני שואל יכול להיות שאם אני יחזיר ל XP זה יסתדר? קראתי שיש איזה משהוא שאם אתה מוריד מהרג'יסטרי זה לא נותן ל USB לכבות את עצמו בכלל (מעבר ל POWER SAVING) . ואם לא האם יש איזה דרך שאני יכול למצוא על הלוח עצמו פיזית את הבעיה? או אם יכול להיות שהבעיה היא בכלל בספק כוח? …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , רציתי לשתף בעיה שיש לי מספר חודשים ללא מציאת פתרון רציני שאני משחק במשחק לא חשוב איזה אני מקבל הודעת שגיאה והמסך ניהיה שחור , ההודעה שמתקבלת " display driver stopped responding and has successfully recovered nvidia" עשיתי חריש עמוק ברשת וניסיתי באמת הכל ללא הועיל, האם מישהו חווה את התופעה והצליח להתגבר עליה באמת ולא קיבל את ההודעה שוב<? אני שוקל לקנות כרטיס מסך עד שבוע הבא במידה ולא אצליח להתגבר על התופעה. המפרט הרלוונטי - WIN 7 64BIT ספק כח 1200 thermaltake מעבד i5 2500K כרטיס מסך GTX580 לוח Z68A H3 B3 8 גיגה זיכרון שני מסכים 27 אינץ כרגע מחובר רק לאחד מה שניסיתי הוא כמעט כל הסרטונים ביוטיוב ללא הצלחה אני רק רוצה לדעת האם מישהו חווה ו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, נכנסתי עם Fraps ל-Far Cry 4, ישר שנכנסים למשחק זה טוען קצת ואז מראה את הלוגו של UBISOFT, של NVIDIA ושל המנוע של המשחק, ואז רשום Far Cry 4 ואז התפריט.. עד שאני מגיע לתפריט, אני רואה ב-Fraps שה-FPS עולה ל2800, ושהוא עולה זה בהתחלה מ-250 ל2800 בערך ואיתו עולה רעש מוזר מאוד מהמחשב ובתפריט זה יורד חזרה ל280 אז הרעש מפסיק, זה מאוד מוזר אין לי כל כך איך להסביר, ה-FPS עולה בצורה מוגזמת עד ל2800 ושומעים צפצוף מהמחשב, ואין לי מושג מאיפה זה בא.. כשהגעתי לתפריט, הפעלתי את ה-vSync.. יצאתי מהמשחק ונכנסתי שוב, ה-FRAPS נעול על 60 והרעש הפסיק.. מישהו יודע מה היה שם ? ולמה ה-FPS עלה בצורה כזו ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן המתנתי למשחק הזה, ועד שהוא יצא לצערי הסאונד לא עובד במשחק (מקורי). יכול להיות שמדובר בדרייברים? איך ניתן לדעת איזה דרייבר אני צריך להוריד? או שיתכן בכלל שמדובר בבעיה אחרת? בינתיים לא שמעתי על מישהו נוסף שיש לו את הבעיה הזו, לכן אני מתאר לעצמי שמשום מה הבעיה היא רק אצלי, אבל זה מוזר מאד מפני שכל שאר המשחקים עובדים בצורה תקינה לחלוטין...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חברים שלום, כשהיה לי תוכנת הפעלה ווינדוז xp pro הטלוויזיה החכמה שלי היתה מחוברת למחשב ויכולתי לראות חומר מהמחשב בטלוויזיה (חיבור אלחוטי בעזרת דונגל). עברתי ל-8.1 ואני מקבל הודעה במסך התקנים ומדפסות "התקן לא מאושר ע"י ווינדוז. כיצד להתגבר על הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
המקלדת שלי בצורה ספונטנית מתנתקת ומתחברת וחשבתי שזה המקלדת אז לקחתי לחברה שלי כדי לוודא. והכל בסדר אצלה. העכבר עובד מצויין אין בעיות איתו. ניסיתי את כל הכניסות של הUSB USB3 and USB2 ניסיתי כבל אחר עם המקלדת, (יש לו כבל נשלף) כיביתי את הקונטרולר של USB3 בלוח אם. עדיין יש בעיה. מקלדת Cooler master trigger cherry black מה אתם אומרים לקנות PCI של USB2 ב40 שקל בKSP לראות אם זה עוזר. או שיש לי בעיה ענקית ואני מסכן את כל המחשב שלי? תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה. זה כרגע התנתק ואני אצל החברה. יששש, עדיין יש לי אחריות על מקלדת. תודה לאל חשבתי יש לי בעיה במחשב.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
מדובר בלפטופ Hp של לקוח של החברה בה אני עובד. אתמול הלקוח הביא את הלפטופ בפעם השנייה והתלונן שאין לו תצוגה. בפעם הקודמת שהוא הביא את הלפטופ, היה לו בעיה שהמסך היה מרצד והתברר שזה היה בעיה של מגעים. את זה סידרתי לו. הפעם הדלקתי את המחשב ולא הייתה תצוגה כלל, רק תאורה מהפלורסנטים של המסך. החלפתי כבל מסך (לחדש) וכרגע יש תצוגה, אבל בצד השמאלי של המסך יש פס לבן רחב לאורך כל המסך ומלא בקווים צבעוניים. ניסיתי לשחק עם המגעים, לא עזר. חיברתי את המחשב למסך חיצוני ורואים יופי. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, מה היא הדרך המהירה והקלה ביותר להריץ מאק על ווינדוס? יש לי את 8.1 תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-