תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון (קורה אחת לחודש בערך לפעמים יותר), כשאני מדליק את המחשב אז אין תצוגה במסך בכלל, וכשאני מחבר לכרטיס מסך המובנה אין בעיות בכלל. בדרך כלל המחשב עובד מצוין וטוב אבל לפעמים הוא מתנהג מוזר.. אני מנסה לחבר שוב לכרטיס החיצוני ואין תצוגה וצריך לשחק עם זה עד שזה יעבוד, והכרטיס מחובר תקין בוודאות ונקנה לא מזמן. לא יודע מה הבעיה, לעיתים גם אם לא נוגעים במחשב הרבה זמן אז הוא נכנס למצב שינה כזה ואז אם מזיזים את העכבר המסך לא נדלק ואז צריך לשחק שוב עם הכבל שם.. היום גם במקרה כשהמסך לא נדלק אז יחד איתו גם העכבר והמקלדת לא הגיבו בכלל, לא יודע מה הסיבה לזה.. יש לי ספק כוח איכותי שקניתי לפני כמה חודשים אז פה לא הבעיה. אולי לוח נדפק?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
התקנתי לפני כשבועיים - שלושה התקנה נקייה של ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט (SP1), ובשבוע-שבועיים האחרונים יש בעיה מוזרה ומציקה, בה כל הסאונד במחשב פשוט מפסיק לעבוד באופן רנדומלי. הפתרון היחיד שמצאתי לזה הוא או ריסט למחשב, או ריסט לWINDOWS AUDIO דרך SERVICES.MSC. עשיתי CHKDSK וכל הTOOLS של ווינדוס, הדרייברים הורדו מהאתרים של אותו רכיב בגרסא הכי חדשה ובווינדוס XP שהיה מותקן לפני לא היה בעיה עם הסאונד. גם בתחילת השימוש עם הווינדוס 7 לא זכור לי שהבעיה הזאת הייתה קיימת ואני לא מצליח לשים לב לאיזהשהו PATTERN קבוח שגורם לבעיה, לפעמים כשאני עוזב את המחשב היא נעלמת מעצמה. הלוח אם הוא P5KPL-CM של אסוס כאשר רק אוזניות ומיקרופון מחוברים בחיבור 3.5. אני די עובד עיצות בעניין, גם חיפוש…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום במהלך משחק היום המחשב קרס ולא הציג כלום על המסך. אחרי כיבוי והפעלה מחדש עדיין לא ראוים כלום ובנוסף לא שומעים את מערכת ההפעלה עולה (כנראה נתקע במהלך הBOOT). כדי לבדוק אם הבעיה בכרטיס המסך הוצאתי אותו וחיברתי את המסך לכרטיס המסך המובנה על הלוח אם. התוצאה היתה זהה. אחרי איפוס של ה-BIOS המחשב עלה על הכרטיס המובנה. בהפעלה התבקשתי לבחור איזה גירסה של BIOS אני רוצה לעלות, את הבררת מחדל או את האחרונה שהיתה. בחרתי באחרונה והמחשב עלה כמו שצריך כולל מערכת ההפעלה. כדי להיות בטוח שהתקלה בכרטיס מסך חיברתי אותו בחזרה למחשב. אבל פתאום גם כרטיס המסך(החיצוני) עובד כמו שצריך ואין בעיות. אחרי זה החלטתי לחזור לשחק אבל שוב המחשב קרס והכול התחיל מחדש. ממה יכולה להיות התקלה הזאת כרטיס תקול?…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי למחשב של אחותי כרטיס מסך gt 530 הוא התחבר והכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להתקין לו את המנהל התקנים וככה המחשב ״לא מזהה״ שיש את הכרטיס עצמו וככה הוא לא נותן לה להיכנס למשחקים לדוגמא. כשאני מפעיל את המחשב הוא מנסה להתקין משהו שקשור לpci slot אבל נכשל. ובwindows update הוא מזהה מנהלי התקנים גם לnvidia וגם למעבד הגראפי של אינטל אבל הוא לא נותן לי להתקין וכותב לי קוד שגיאה 80070005. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הצלחתי לפתור את הבעיה המציקה הזו מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, השתדרגתי במערכת חדשה יחסית (חוץ מהכונן קשיח שעליו מותקן וינדוס מהמחשב הקודם) ולאחר חיבור של כל החלקים הוינדוס לא עולה, הוא בא לטעון את הוינדוס ומיד עושה ריסטרט, ולאחר הריסטרט הוא רושם שהמחשב לא הצליח להעלות את הוינדוס ושואל אותי אם להפעיל בצורה נורמלית או על ידי שחזור הגדרות (משהו כזה) וגם שניסתי לעשות שחזור מערכת זה חזר לאותו חלון שוב השאלה שלי אם פירמוט של המחשב יעזור או שיש דרך אחרת?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לפני כשבוע עם כרטיס מסך - GAINWARD GeForce GTX 970 Phantom 4GB. בנוסף קניתי כבל DVI מהחנות שקניתי בה את המחשב. הכל עבד נהדר כמה ימים ואז התחילה בעיה מוזרה - כל זמן מסוים (לא קבוע) המסך ניהיה שחור לכמה שניות וחוזר לעצמו ישר, לפעמים זה היה קורה כל כמה דקות ולפעמים כל כמה שעות. חשוב להדגיש כי הבעיה לא הייתה רק בהרצה של משחקים כבדים אלא גם בגלישה רגועה באינטרנט. בכדי לבודד את מקור הבעיה חיברתי את המסך עם כבל VGA (בכרטיס אין יציאת VGA רק DVI אבל מגיע איתו מתאם וחיברתי דרך המתאם) והבעיה אכן הפסיקה והתגלתה בעיה חדשה - כשהוא מחובר עם הVGA בעת הרצת משחקים כבדים המסך מרצד (מעין פסים כאלו שזזים למטה). אציין גם כי התקנתי את כל הדריברים הכי חדשים וכו.…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כבר כמה זמן שהרמקולים של המחשב שלי לא עובדים ואני לא מבין למה יש לי מסך L22H81 של mag והמסך מחובר למחשב בחיבור hdmi יש תמונה במסך אבל אין צליל!!! הרמקולים של המסך עובדים (שאני מעביר לטלוויזיה שומעים קול) וגם הכבל בסדר גמור. בדקתי ושום דבר לא מסומן על off בהגדרות שמע ואני לא מבין למה אין צליל עוד משהו נוסף: לפעמים שאני מדליק את המחשב יש רעש מהרמקולים כמו פצפוצים כאלו כאילו הכבל לא מחובר עד הסוף והם עוברים אחרי 10 שניות. אם מישהו יודע מה הבעיה או איך לפתור אותה שירשום בהקדם האפשרי. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
החלפתי HDD בCrucial MX100. לאחר שה Migration שניסיתי לעשות על ידי Acronis לא צלח (מסך כחול) אני מנסה להתקין מחדש Win 8.1. הבעיה היא שמנהל האתחול (Boot Manager) לא מזהה בשום צורה את הDOK, למרות שהוא מזוהה בביוס, כאילו הוא לא Bootable. ניסיתי הכל: להוריד ווינדוס מחדש עלי ידי Windows Media Creation, לאתחל את הDOK עם Rufus כ GPT, עם Diskpart, כמובן גם שביטלתי Secure Boot, ניסיתי User Mode, Setup Mode, למחוק את הסרטיפקטים הקיימים - כלום. ניסיתי גם לעשות Legacy Mode במקום UEFI, גם במצב הזה הוא לא רואה את הDOK. תודה מראש לכולם.
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שבוע טוב, היי לכולם אני משתשמש במחשבים שמתאפסים בכל הפעלה מחדש. כלומר אין אפשרות להתקין תוכנה חדשה שתהיה קיימת במחשב מעבר להפעלה אחת וכיבוי בנוסף אי אפשר לשמור כלום על המחשב הוא ימחק בהפעלה הבאה שלו וכל פעם מחדש הוא מתקין לי את הדיסק און קי כשאני מחבר אותו. צירפתי מספר תמונות מסך של התכונות המותקנות במחשב. האם תוכלו לעזור לי לזהות את התוכנה הזו ? אודה לכם מאוד אנא עזרו לי. Elad
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול בערב מצאתי זמן לנקות את המארז של המחשב אצל אבא שלי. יש לו מארז מסוג Antec GX500 לוח אם Asrock G41C-GS מעבד Intel E8400 tray קירור למעבד Arctic Alpine 11GT rev. 2 זיכרון G. Skill DDR3-1333 CL9-9-24 1.5V 4GB כונן SanDisk 64GB SDSSDP064G כרטיס מסך NVidia Geforce 9500GT ספק כוח Xtreme P-4 500W ניתקתי את הלוח מכל החיבורים והוצאתי את המארז כדי לנקות אבק ולכלוך (לא מהלוח עצמו, הוא יחסית חדש ונראה די נקי). החזרתי הכל למקום וחיברתי בחזרה את כל החיבורים, אבל כאשר הדלקתי את המחשב - כלום לא עלה על המסך, נשאר שחור (no signal). כיביתי, הדלקתי, reset, כיביתי, בדקתי שוב את כל החיבורים, וידאתי שהכל מחובר נכון. שום דבר, רק אורות ומאווררים מסתובבים. הנורה של הדיסק הקשיח דל…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי עם סיסמה אך בלי סיסמה אני כן מצליח ,יש לציין שמכל מחשב אני לא מצליח להתחבר לרשת שלי עם אותו הכרטיס רשת,אשמח לקבל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. קניתי הארד דיסק של טושיבה 1 טרה לפני כחודש. מערכת ההפעלה לא מותקנת עליו. אחת לשבוע בערך הוא פתאום קורס ונעלם מהמסך (לא מזוהה במחשב שלי) אתמול קרה לי באמצע העברה של קבצים. אחרי ריסטארט הווינדווס עולה ומזהה אותו בלי בעיה עד לפעם הבאה. כמו כן, המחשב פתח לי עליו תיקייה שנקראת IDE ובתוכה כל מני קבצים של visual studio ניסיתי למחוק את זה איזה יום והכונן גם לא זוהה אחר כך. עשיתי ריסטראט המחשב יצר את התיקייה שוב וזיהה את הכונן. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ?
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הביעה היא כזאת, כבר יותר משבוע ה Hard Drive שבו נמצאת מערכת ההפעלה ממשיך להצטמצם, והדבר הכי מוזר, המקום לא מתועד בכלל, יש פער של בערך 10 GB בין הפענוח מקום , למקום בפועל לפי WinDirStat (והפער גודל כל הזמן) עד עכשיו עשיתי את הדברים הבאים: - ניקוי של כל הקבצים הזמניים - בדיקת מערכת בעת הפעלה - בדיקת ה drive בעת הפעלה - הרצת Ccleaner - בדיקת ה drive באמצעות WinDirStat שאמור לדווח גם על כל הקבצים הנסתרים - בדיקת וירוסים באמצעות avast גם בהפעלה, וגם רגילה (בדיקה מעמיקה), כולל בדיקת הרשת האלחוטית * קבצי הגיבוי שלי בכונן אחר בכלל אז זאת לא הבעיה. המון המון תודה מראש למי שיוכל לעזור לי! וגם למי שינסה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אתמול כשניסיתי לעבוד עם המחשב, התחילו לקפוץ לי תפריטים. הייתי בטוח שזו בעיה של המקלדת, ולכן דבר ראשון ניקיתי אותה טוב טוב. לא עזר. ניתקתי אותה לגמרי ועשיתי RESET למחשב אבל גם זה לא עזר. שמתי לב שהבעיה היא בכל תפריט קיים. ברגע שאני נכנס לדף עם תפריט ולוחץ על אחת הרובריקות, הוא מתחיל לרוץ כלפי מעלה עד שהוא מגיע לסוף. אפילו שפה אני לא יכול להחליף כי הוא יש עובר ישר לשנייה. SFC אני לא יכול לרשום ב- CMD כי באות הראשונה שאני רושם הוא ישר מריץ לי כל מיני שמות קבצים. גם במצב safe mode התקלה נשארת. אני חייב לתקן את הבעיה ומהר. אני חושב לעשות פירמוט למחיצה ולהתקין OS מחדש אבל אני לא יודע אם הבעיה היא חומרה או תוכנה. בבקשה עזרה אני חייב את מחשב.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיית התחממות במחשב .. קצת רקע - המחשב נקנה לפני כחודשיים. אני מריץ עליו משחקים וסרטים.. לא שמתי לב להתחממות בחודשיים האחרונים עד אתמול ששיחקתי BF4 ופתאום שמתי לב לחום שהוא פולט, ממש התחמם לי כל איזור הרגליים. פתחתי את המחשב ובדקתי המצאות אבק, לא היה יותר מדי, רק על המאווררים הקדמיים וניקיתי אותו. לאחר מכן הרצתי אותו ווידאתי שכל המאווררים זזים... המאווררים במחשב הם שניים בכרטיס מסך - זזים. שניים מלפנים - זזים. אחד בקירור של המעבד - זז. אחד שלא זז מאחור.. לא בטוח אם הוא מתישהו זז אבל בכל מקרה עכשיו שמתי לב שהוא סטטי. הורדתי SpeedFan וצילמתי את התוכנה בזמן שאני משחק BF4.. זה לאחר כמה דקות משחק : אשמח לעזרה .. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול המחשב נכבה לי 3 פעמים עקב הפסקות חשמל. אני לא בטוח אם זאת הסיבה אבל מאז המחשב מתחיל לקרטע לי, מין תקיעות קטנות ומהירות שאני יכול לשים לב אליהן בזמן משחק וגם בגלישה. התקיעות מופיעות במשחקים למרות שיש לי 150+ FPS. איך אני יכול לבדוק כדי להיות בטוח שהבעיה היא המעבד? - - - תגובה אוחדה: - - - לא יאומן! התקנתי דריבר ישן יותר וזה עובד פרפקט. ויותר מזה, עכשיו המשחקים עובדים טוב יותר מבעבר. אל תתקינו את הדרייבר החדש AMD 14.11.2 Beta !!!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בחודשיים האחרונים פעם בכמה ימים, המחשב פשוט מתחרפן ונתקע לבדו כאשר אני גולש באינטרנט ועושה דברים בסיסיים. אין לי מושג כתוצאה ממה זה יכול לנבוע, כי המחשב נקי משטויות, נקי מוירוסים, כל הדרייברים הכי מעודכנים ומדובר במחשב חזק יחסית. ניסיתי לבדוק את המעלות של המערכת, והכל נראה תקין לחלוטין כך שאיני יודע ממה זה נובע. יש תוכנה שיכולה לבדוק את תקינות המערכת?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז חשבתי שהבעיה היא בכונן שהתחיל לעשות רעשים, וקניתי אחד חדש והתקנתי עליו ווינדוס, אבל אחרי כיבוי המחשב הווינדוס לא עולה ושוב נכתב להכניס דיסק, bootable ורק אם מניסים את דיסק ההתקנה של הווינדוס, המחשב מזהה את הכונן עם מערכת ההפעלה..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול לוח אם ומעבד חדש ומשום מה זה גרם לי לתקלה בווינדואס (הוא לא עלה) בניסיון לתקן את התקלה התקנתי עוד ווינדואס על הדיסק קשיח השני שלי שאני יוכל להריץ תוכנות לבדיקת הדיסק קשיח הראשון (ו למנוע פירמוט) אחרי כמה נסיונות ראיתי שזה לא עובד ופירמטתי את שני הדיסקים הקשיחים והתקנתי ווינדואס על הדיסק קשיח הראשון הכל עבר בהצלחה והווינדואס עולה כמו שצריך אבל המחשב עדיין נותן לי שתי אופציות של ווינדואס לעלוץ מהם (כמו שהיה כשבאמת היו לי שני וואינדואס מותקנים אחד על כל דיסק קשיח) למרות שהדיסק קשיח הראשון גם פורמט וריק מווינדואס איך מעלימים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני שולח מייל , מופיע למי שמגיע פעם השם שלי כשולח דוד, ופעם אחרת "אני" כשולח. נכנסתי להגדרות ומוגדר כדוד. מה פתרון בעיה הזו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב-Eset Smart Security כבר שנים, מאוד אוהב אותו ומאוד מרוצה ממנו.. תמיד אני שם את ה-Firewall על מצב ידני, שכל דבר שפונה לאינטרנט שיקפיץ לי הודעה של Allow ו-Deny ואני אאשר. לאחר הפירמוט האחרון, התקנתי את ה-Smart Security 8 .. וכרגיל שמתי את הפיירוול על מצב ידני, הוא הקפיץ לי הודעה סתם דוגמא של Google Chrome, עכשיו אני אצרף שני תמונות ואסביר: בתמונה הראשונה, שאף V לא מסומן, הוא מבקש ממני לאשר כתובת אחת, ואז כל אתר שאני נכנס אני צריך ללחוץ מיליון פעמים על Allow, ולא עושים את זה, בתמונה השנייה יש V על Remember Action, שזה מאשר את כל מי שפונה בתוכנה הספציפית הזאת, ובזה משתמשים. עכשיו כאן מתחילה הבעיה, לאחר הפירמוט האחרון, כל פעם שאני מסמן V על Remember …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד סמסונג מדגם NP530UC שקניתי לפני כשנה ומספר חודשים. בזמן האחרון הוא נהיה איטי יותר ויותר, למשל אם פתוחים כ 20 חלונות כרום וקובץ אקסל, הוא מתחיל לקרטע (כשפעם זה היה פחות קריטי). ביטלתי ב MSCONFIG את כל הדברים שעולים בסטרטאפ וגם את השירותים שלא נראו הכרחיים, כמו של ADOBE ו APPLE, אבל זה לא ממש עזר... מה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב 8 גיגה 4X2 של חברת פטריוט 1333 DDR3 העניין שהזיכרון עף מהר בקלות אני מגיע ל 50 - 100 אחוז ניצול ברגע שהורדתי את ה V מהניהול האוטומטי של PAGE FILE הרגשתי שיפור ניסיתי לבדוק איך קובעים ידני את הזיכרון הוירטואלי ראיתי 100 עצות וכל אחד אומר אחר למה מופיע לי במחשב במנהל משימות זיכרון פיזי 8155 מגה בייט ? צריך להיות רשום 8192 לאן ההפרש הלך ? אין לי כרטיס מסך OB יש לי כרטיס מסך חיצוני GTS450 בהתחלה רשמתי גודל התחלתי 8155 וגודל מירבי פי 2 אחר כך ראיתי שיש כאלה שרושמים לפי " זיכרון מומלץ " מה שרשום למטה למשל 12232 אז בשתי השורות התחלתי ומירבי רושמים 12232 איך באמת רושמים ידנית ? עכשיו שמתי לב למשהו חשוב הזיכרון הפיזי 8155 + הזיכרון הוירטואלי 8154 SWAP יוצר זיכרון ויר…
-
- 37 תגובות
- 9k צפיות
-
-
יש לי תוכנת רוגלה במחשב האינטרנט אחרי סריקות מרובות עובד כבר טוב אבל כל הזמן מוצא קובץ פרסום מעקב העוגיות וכדומה מה שקשור לעוגיות אני חייב איזה תוכנה חזקה להסיר את מה שמייצר את הקבצים האלה את התוכנת ריגול.... תודה ותבורכו מפי עליון
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לעזרה. בהדלקה המחשב נכנס מיד ל setup utility ולא מעלה בשום מצב את מערכת ההפעלה WIN 8 יואב
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-