עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by grove,

שלום לכולם אני חושב שאני בפורום הנכון זו תופעה שמטרידה אותי כבר שבוע המחשב הוא לא שלי הוא של חבר שלי שביקש שאני אקנה לו את המחשב מפרט: GA-G31M-S2L 2XSAMSUNG DD2 667 1GB=2GB E4600 מאוורר למעבד רגיל WD500GB SATA2 LG DVDRW SATA 8500GT GIGABYTE 512MB EZCOOL 450W ההתקנה שלי של XP היא רגילה לחלוטין התקנתי עם הדיסק הזה עשרות עמדות כך שזו על בטוח לא בעיית חומרה עידכנתי ביוס כמו שהומלץ באתר הזה באחד מהדיונים אין וירוסים הרצתי MEMTEST על הזכרונות לילה שלם 21 סייקלים והכל תקין הרצתי PCMARK 3DMARK הכל תקין פיקס המסך BSOD מופיע באופן אקראי לחלוטין מספר השגיאה היא כללית מאוד STOP 0X0000007F ואז הוא כותב שהוא יוצר קובץ DUMP וזהו. חיפשתי לעשות עידכון ביוס לכרטיס מסך אבל עוד לא יצא. למיש…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום חברים. ברשותי מודם ראוטר TPLINK VR600. כשאני מעלה נתונים לענן בלפטופ באמצעות WIFI, במחשב השני אני מקבל חיבור ממש איטי וצריך לחכות כמה שניות כדי שכל דף יפתח. להבנתי הנייד תופס את כל נפח הגלישה ולכן המחשב שמחובר בLAN מקבל גלישה איטית. יש דרך לתעדף את המשתמשים? ברצונ שהמחשב שמחובר בLAN יקבל את מלוא התעבורה, והלפטופ שמעלה בWIFI, ישתמש במה שנשאר. דרך וינדוס? תוכנה? תוכנה לא חינמית? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב מזה כבר כמה חודשיים, אני רק לא סגור אם זה בעיית חומרה או תוכנה, הבעיה : כשאני מפעיל מוזיקה במחשב המוזיקה מתנגנת אבל לא ברצף זה כאשר השיר על המחשב ובמידה אני שומע אותו בYOUTUBE השיר עובד בכמה שניות הראשונות ולאחר מכן מפסיק כנ''ל על סרטונים בFACEBOOK ובYOUTUBE אני באמת כבר לא חושב על פתרונות עדכנתי דריברים החלפתי אוזניות בדקתי את זה בכמה דפדפנים החלפתי חיבורים של כרטיס הקול במקום החיבור של הפרונט חיברתי מאחור יש לציין שכאשר שיר מחליט שהוא עובד הוא עובד עד הסוף ,כנל על הסרטונים זה קורה מידי פעם בקיצור עוד רעיונות לפני שאני זורק את המחשב מהחלון? המחשב וותיק בן חמש לפחות אבל החומרה מצוינת , הלוח אם ASUS P5QC מעבד E8400 כרטיס מסך 260GTX 3G DDR2 …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Maor_Splinter,

שלום, יש לי לוח אם של MSI מדגם 865PE NEO3 וHD של סמסונג בתקן SATA. ניסתי לפרמט ולהתקין WIN XP ושהעלתי את תוכנת ההתקנה של הWIN לחצתי Enter להתקנה ואז הופיעה הודעה שבפירוש קצר לעברית היא אומרת "שאין HD במחשב", גם בביוס אין זיהוי של HD. בדקתי את החיבורים והכל תקין. האם זה קשור לזה שהHD הוא SATA? האם זה קשור לדרייבר מסויים שצריך להתקין? ואם כן האם אפשר להביא לי אותו בבקשה (אין לי שום דיסקים או דיסקטים של הלוח אם או של הHD). מה לעשות, תודה מראש :s05:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by boogala,

מה לעשות? למחשב שלי כניראה נטיות אובדניות, כי כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה, כעבור מספר שניות אני מתחיל לשמוע זימזום, אחר כך פיצפוצים קלים, ולאט לאט העוצמה גוברת. הצליל של הפיצוצים אינו של התנגשות מתכת או פלסטיק במשהו, אלא פיצוצים של ממש! כשאני משאיר אותו הרבה זמן דולק הוא ממש מעלה עשן!!! מ-ה ל-ע-ש-ו-ת??

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  6. Started by extasa,

יש לי בעיה דאי נפוצה שאני משחק במשחקים וכו'.. או סתם לא נוגע במחשב (ליפעמים) אז המחשב פשוט נתקע לי פריז כלום לא עובד זה כבר דאי הרבה זמן : pissed:היום הוא כבר עשה לי RR למחשב פעם ראשונה ! ----------------------------------------------------------- המפרט : CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G-RH Leadtek Geforce 7.3GT 256MB 128BIT x16 pci E DRAM Slot #1 512 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) DRAM Slot #2 512 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) ------------------------------------------------------------ טמפ: Cpu 46 GPU 40 WDC 32 Cooling FAN 2.2 CPU core 1.3 ------------------------------------------------------------- טמפ בשעת מאמץ של …

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by ithamar22,

שלום לפעמים כשאני מעיר את המחשב ממצב שינה המחשב קופא מה יכולה להיות הבעיה? WINDOWS 8.1

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, היום כרטיס המסך שלי גרם לכמה ריסטים ובאיזשהו שלב Windows הפסיק לזהות אותו. אני עדיין יכול לגלוש, לראות סרטים, אבל לא לשחק באף משחק ולא יכול לבחור רזולוציה שמתאימה למסך שלי (16:9). ב-Device Manager יש את השגיאה הבאה: וב-dxdiag הפרטים של כרטיס המסך בכלל לא מופיעים: בנוסף, כל פעם שאני מפעיל את המחשב, במסך ה-boot הראשון (עם הלוגו) יש נקודות/ריבועים לבנים על כל המסך, שמופיעים אך ורק בשלב הזה. רציתי לדעת אם יש איזשהן בדיקות שאני יכול לעשות כדי להבין מה לעזאזל קרה, האם זה בטוח בעיית חומרה בלתי-הפיכה וצריך לקנות כרטיס מסך חדש, או שאולי זה בכל זאת יכול להיות משהו שקשור אך ורק לדרייברים. פרטים נוספים: Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHz (3.2 Ghz) NVIDIA GeForce 8…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Goat17,

שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח IP-35 PRO של אביט מעבד 6550, כ.מ.8800GTS וספק thermaltake 480 ללא אוברקלוק, במשך 4 חודשים המחשב עבד פיקס עם 2 סטיקים של OCZ Platinum 1GB 800Mhz, אתמול החלטתי להוסיף לו עוד שניים כאלה- זהים ב100%. המחשב התחיל להתקע בשלבים שונים של העליה, כשהוא כן הגיע לווינדוס הוא התחיל לזרוק לי בBSODים, ניסיתי כמה ריסטים ואז ניכנתי לביוס וגיליתי שההגדרות הפכו פתאום מעצמן לUSER DEFIEND, אבל אותן הגדרות כמו שהיו קודם.. החזרתי אותן לDEAFULT- לא עזר, אותן בעיות, בסוף הדבר היחיד שעזר לי נכון לעכשיו זה להוריד את התדר ל667... שזה דיי מבאס בהתחשב בזה שהזיכרונות אמורים לעבוד ב800. שוב המחשב עבד פיקס עם 2 סטיקים של אותו הזכרון בתדר 800! אם למישהו יש רעיון של משהו שאפשר …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by spektrum,

הסימפטומים: - המחשב נתקע באופן אקראי. - לפעמים נתקע לפני ההתחלה של וינדוס. - המסך נשאר על אותה תמונה, אי אפשר להזיז את העכבר או המקלדת. עשיתי חיפוש לוירוסים ולא מצאתי כלום. עזרה בבקשה! תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי לוח אם ASUS P4P800. יכול להיות שהלוח אם שלי נשרף כאשר הנורה שיש עליו בכל זאת דולקת ??? בתודה מראש. גיא.

12. Started by Xstyle,

חבר שלי ניקה את המחשב מאבק וכשהוא הוציא את המעבד כנראה הוא לא ידע לחבר . המעבד P4 2.66 והלוח אם ABIT BH7 . עכשיו : המעבד מחובר לגוף קירור ולמאוורר ואי אפשר להפריד בניהם אז איך אני יכול לחבר לו את המעבד ?איך צריך ?

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by zxcvbnm,

שלום, יש לי 2 גיגה זיכרון אבל הוינדוס טוען שרק 1.87 גיגה זוהו. יש פתרון? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by or,

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  15. היי, אני מתקין מחשב חדש: לוח אם Intel DQ35MP, מעבד 2180, זיכרון קינגסטון ספק HEC כשהתקנתי את המחשב עם כונן WD IDE בהתקנת XP, בשלב של זיהוי החומרה כשמגיע ל "starting windows'" (המעבר מההתקנה הטקסטואלית הראשונית ה-DOSית), מהבהב ל 3 שניות ומתקבלת הודעת מסך כחול הבאה - stop : 0X0000007B . הכונן עובד תקין על מחשב אחר, וככה גם הזיכרון של המחשב. אמרתי ננסה עם כונן WD SATA 160G חדש. בדקתי את הכונן על מחשב אחר והוא תקין. התחלתי את ההתקנה... ואותה בעיה בדיוק. (הביוס מוגדר על SATA במצב מדומה IDE) מה זה ה-7B הזה? מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  16. Started by N N C,

בזמן האחרון קורה לי הרבה שפתאום המסך מאבד פוקוס והכתב נהיה טיפה מטושטש ואני לא יודע מה יכול לגרום לבעיה צימצמתי את הבעיה לשני גורמים: 1. מסך מתחמם 2. כרטיס מסך באוברקלוק אולי תוכלו לעזור לי אם אתם יודעים מה עלול לגרום לבעיה

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by Yakir001,

אוקי יש לי Windows 7, ובתוך "המחשב שלי" לא מופיע לי הכונן דיסקים, לא יודע כאילו שהמחשב לא מזהה אותו, ונכנסתי למנהל ההתקנים ואני רואה שם שיש לו סימן קריאה צהוב עליו, הנה תמונה: הדגם של הכונן זה LiteOn iHAS322 8, תודה מראש על העזרה.

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  18. Started by tsvika,

רכשתי לא מזמן כרטיס מסך Radeon X1650XT לPCIe חיברתי אותו הכל עבד מצויין למשך שבועיים אחריי שבועיים כיביתי את המחשב לכמה שעות וכשהדלקתי אותו שוב הכרטיס לא עבד והמסך לא הציג כלום חיברתי את המסך לכרטיס המובנה על הלוח והכל עובד מצויין מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by lumi,

זה ישמע דבילי ובטוח יש לאנשים תשובה, אבל אני לא יודע איזה לוח אם יש לי :-\ מעיון בפורום הבנתי שישנה התוכנה sisoftware sandra ;D הורדתי התקנתי ומה שהיא רושמת לי הוא שיש לי לוח אם של compaq מסוג evo הכל טוב ויפה אבל באתר של compaq יש מלא סוגים של evo. איך אני יודע איזה לוח ספציפי יש לי ???

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by עינב,

שלום . יש לי מחשב שקניתי אותו לפני שנה וחצי בערך פנטיום 4 1.6 .. יש לו מאוור קידמי במארז שאחרי שנה הוא התחיל לעשות לי רעש מחריד , אז ניתקתי אותו... התקנתי מאוורר בפנל האחרוי של המארז מאוורר יותר גדול מהקדמי . יש לציין שהמאוור הקדמי ישב צמוד לHD . מאותו זמן שניתקתי את המאוור הקדמי המחשב שלי עושה ריסטים כל כמה שעות ... יש לציין שהטמ"פ של המעבד היא בממוצע 27 מעלות צלסיוס ... מה יכולה להיות הבעיה , אודה אם תעזרו ...

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  21. היי, הבעיה המתוארת בכותרת מורכבת קצת יותר, אשתדל לתמצת: על המחשב היה מותקן WinXP שהתחיל לעשות בעיות (לעבוד לאט, להיתקע) עד לשלב שהוא נתקע באיתחולים באופן חוזר על אחד משלבי ה-CHKDSK של חלונות. הוחלט לפרמט ל-Win7. מעט לאחר ההתקנה והורדת עידכונים המחשב החל להגיב באיטיות ולהיתקע. לאחר מכן, כל איתחול לווה ב-CHKDSK שמחק ושינה כל מיני דברים. ניסיתי לבדוק את מצב הכונן עם HD Tune Pro אבל משום מה לא היה שום מידע על הכונן (SMART). כך גם בניסיון בדיקה עם תוכנת WD Data Lifeguard. ניסיתי להחליף כבל SATA ועדיין אותן בעיות. חיברתי את הכונן למחשב אחר, כל התוכנות שלעיל קראו את הכונן כמו שצריך ונתנו חיווי תקין לגבי מצבו. גם הזיכרון נבדק עם MEMTEST - נמצא תקין. מה לעזאזל יכולה להיות הב…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by BloodyW,

זה קרה בלי סיבה כשפתחתי את המחשב. ניסיתי להוציא את כונן הדיסקים ולהחזיר. ניסיתי לשים את דיסק ההתקנה של הווינדוס. ניסיתי להוציא את הסוללה בלוח האם ולהחזיר. ניסיתי לעשות ריסט לביוס, למרות ששם כל הHDD והCDROM מוצגים. כלום לא עובד איך אני מסדר את זה? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 7k צפיות
  23. Started by sharpsharp,

אהלן יש לי 4 USB אחוריים ו 2 קדמיים. 4 ה USB טיפה מזייפים אבל לא בכל דבר שאני מחבר. אם אני מחבר סורק או מדפסת או מצלמה או נגן הם מזוהים ישר. אבל אם אני מחבר את המשדר של העכבר והמקלדת האלחוטיים יש לי MIcrosoft 1000. אז הוא לא מזהה ישר. אני צריך לחבר ולנתק אותו כמה פעמים ולהעביר אותו בין חבורי ה USB השונים עד שזה עובד. והוא משפיע גם על החיבורים האחרים. אם אני מחבר את המדפסת והסורק ביחד הם לא מזוהים אלא רק אם אני מחבר אחד מהם (מדפסת HP 840C סורק HP scanjet 2200C) ו 2 ה USB הקדמיים לא מזהים שום דבר “USB device not recognized” (יש לציין שהם עבדו מלכתחילה בצורה טובה ולא היו בעיות, פתאום התקלה) מה שמפריע לי במיוחד שהשתיים הקדמיים לא מזהים שום חומרה. קראתי באינטרנט כל מיני דברי…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by m0sh,

טוב חברה יש לי מחשב די חדיש 939 וינצ'סטר 3000+ עם 2X512 TwinMos Twister עכשיו לפעמים אחרי כמה ימים הפעלה של המחשב הוא נהיה איטי בצורה דרסטית...לא יודע פתאום בקושי זז בין תיקיה לתיקיה ובכלל גם הפיירפוקס איטי... האם זה בטוח בעיה של הזכרונות? הטמפ' של המעבד נעה בין 28-37 מעלות משהו כזה...עם קירור זלמן והספק 430 וואט של ט'ראמל טייק... אני יציין שיש לי לצערי כונן C שהוא רק 5 גי'גה ופנוי רק גי'גה ויש לי כונן SATA 200 ג'יגה וATA 80 ג'יגה ישן אבל אני בספק שזה הגורם הפתאומי לאיטיות מפחידה... אנא עזרו לי, תודה

• 9 תגובות
    • 5.6k צפיות
  25. Started by dave25,

שלום, יש לי את הכונן DVD הנ"ל שכך לפתע הפסיק לקרוא דיסקים. המחשב עדיין מזהה את הכונן ומאחר וניסיתי לחפש פיתרון ברשת, גיליתי שמסונג גרועים לא רק בפלאפונים ויש ל-DVD שלהם בעיות... אני משער שיש סיכוי שהחומרה עצמה עדיין לא נדפקה, אלא זה עניין של קינפוג מחדש. האם מישהו יכול לעזור??

• 9 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.