תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
באתר http://www.dailymotion.com יש סרטון שעולה תשלום לצפייה ניסיתי שתי תוכנות חינמיות שמורידות סרטים אבל כשאני מכניס להם הלינק שתיהם כותבות לי error יש דרך להוריד את הסרטון הזה ? הינה הלינק לסרטון http://www.dailymotion.com/swf/video/xsdrj8?autoPlay=1%27
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
בזמן התקנת מערכת הפעלה על דיסק SSD חדש נתקלתי בהודעה: WINDOWS SETUP COULD NOT CONFIGURE TO RUN ON THIS COMPUTERS HARDWRAE מצאתי פתרון לזה באינטרנט שבעצם דילג על התקלה והמשיך להתקין. זה הפתרון: http://www.tomshardware.com/answers/id-1651700/windows-setup-configure-run-computer-hardware.html המחשב פועל כרגע כרגיל אבל החשש שלי הוא שעדיין משהו תקול במערכת הפעלה ואולי יתגלה בהמשך. האם מישהו נתקל בדבר? האם יש לי סיבה לעשות משהו ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, שימו לב בתמונה הנ"ל: http://gyazo.com/9a02cc15141ad772656ac5afb8d01c21 כאשר אני מקיש על המחשב שלי, מופיעים לי המון התקנים שלא קיימים בפועל, K,M,I,L לא קיימים/מחוברים למחשב ועדיין מופיעים, מה גם שלמחשב עצמו לוקח המון זמן להיטען (ראו את הבר למעלה שנצבע בירוק) לוקח לו נצח להיטען ואם אני רק נוגע איפשהו על אחד הכוננים האלו. הכל נתקע. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמובן שבביוס מוגדר שעכבר לא יעיר את המחשב (אך נראה לי שזה מתייחס לחיבור PS2) וכמובן שבחלונות הלכתי במנהל ההתקנים לעכבר וסימנתי שהוא לא יוכל להעיר את המחשב... מה עושים ?
-
- 46 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה, לאחרונה יש לי בבית הפסקות חשמל גם שנגרמות לא בגלל מזג האוויר בגלל שהמתח אצלנו נמוך וגם בגלל מזג האוויר, האם אל פסק יסדר את זה? הבנתי שיש נפילת מתח וקפיצת מתח שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם, אך אני מניח שאם זה קרה לבד זה קפיצת מתח. ואם זה קרה בגלל מזג האוויר אז זה נפילת מתח נכון? שאי אפשר להרים יותר? האם זה יכול לגרום לי נזק למחשב כי עד שהחלפתי מחשב גם למחשב הקודם קרו את ההפסקות חשמל האלה ולא קרה כלום השאלה אם נניח לכרטיס מסך זה יכול להוריד ביצועים / למעבד מה שלא נראה לי הגיוני. הספק כוח שלי הוא לא ג'נרי אך בכל זאת, ואם זה חשוב זה Antec 550W. תודה לעוזרים, ושבת שלום!
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי לפטופ וכאשר אני מקליד האותיות מתהפכות לי כאשר אני מחבר מקלדת חיצונית USB זה כותב לי בסדר. לפי מה שאמרו לי צריך לשנות ברגיסטרי ב initialkeyboardindicators לשנות שיהיה 0 שזה אומר מצב כבוי לאחר שעשיתי restart הרגיסטרי השתנה שוב ל 2 מה שאומר שה num lock הופעל, איך אני מבטל אותו לצמיתות במחשב נייד?
-
- 9 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אחרי שהרכבתי כונן ssd , שכמובן לא מסתובב ולא משמיע רעש, התחלתי פתאום לשמוע סוג של תיקים/רשרוש מעצבן מהמאוורר העליון שבמארז שלי ( שכנראה היו גם קודם לכן עם הכונן המכני). אני קצת פריק של מחשב שקט ככל הניתן. האם יש דרך לשמן, או משהו שיעזור לבטל רעש זה? מדובר במארז antec p182. המאורר הוא 120 מ"מ. את שני המאוררים הנוספים של המארז ( אותו גודל) אני לא כל כך שומע.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ssd1 -ocz 60 giga ssd2 patriot torch 120 giga את שניהם הפעלתי בraid 0.המטרה שלי זה להוציא את המקסימום מהם ומי sata 2 שיש לי . שאלה ראשונה האם להפעיל אותם ברייד 0 כ180 גיגה או כ 60 גיגה (פה אני מפסיד נפח, ככה שהאופציה הזאת נפסלת) ? וכשכבר הפעלתי אותם ברייד 0 כ 180 גיגה הגעתי לשלב בהתקנת הוינדוס הוא לא מראה לי את כונן , אולי להתקין את הוינדוס מי usb? מה לא עשיתי נכון/לא נכון? תודה לפותרים את התעלומה ())
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעצתכם. מזה מספר ימים אני לא מצליח להתחבר מהמחשב הביתי לחשבון ה - one drive שלי (לשעבר sky drive). ניסיתי גם עם אקספלורר וגם עם פיירפוקס, וזה לא נותן לי להיכנס, הדפדפן כותב לי שלא ניתן לטעון את הדף המבוקש, אולי כי השרת עמוס. החלק המעניין, במחשב אחר, עם כרום, זה כן נכנס, וכנ"ל בטאבלט שלי עם אנדרויד. ניסיתי להחזיר את כרום למחשב המדובר, וזה לא עובד...ניסיתי לכבות את האנטי וירוס, לא עובד. יש למישהו רעיון איך לגשת לזה ? תודה ! נתוני רקע נוספים: חלונות 8.1, אנטי וירוס של Bit Defender (כרגע, עוד חודש נגמר הרישיון ואני לא מחדש). עדכון חדש: הרגע הצלחתי להיכנס באמצעות חלון private בפיירפוקס. חלון רגיל ואקספלורר עדיין לא נכנסים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, תודה קודם כל אתם פורום נפלא וכבר הבעיה נפתרה חלקית. מצאתי קובץ בעייתי אחד בעזרתכם, הסוס טרוייאני שהיה גרם לאינטרנט להיות איטי. הרצתי אנטי וירוס avira וfirewall עכשיו האינטרנט יחסית בסדר אבל שני קישורים לא יכולים לתפקד ביחד בצורה טובה, המחשב עושה רעש של מאמץ ומתחמם (זה מחשב נייד אז אפשר להרגיש), ופעם אחת המחשב נכבה ונכתב שמישהו מנסה לכתוב קובץ שהוא לקריאה בלבד. נכנסתי גם לקונטרול פאנל ולא ראיתי תוכנות חריגות.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כל פעם המחשב נתקע ואני מקבל את ההודעה הזאת driver stopped responding and has recovered display driver AMD driver stopped responding and has successfully recovered מישהו יודע מה זה? יש לציין שמחקתי את הדרייבר והתקנתי והבעיה עדיין לא נפתרה.
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הקדמה: המאוורר של הספק כוח התחיל להרעיש אז פתחתי אותו וניקיתי + שימון. בנוסף המחשב אינו מחובר ישירות לחשמל אלא לאל פסק. מאז אותו ניקוי מדי פעם יש כיבוי והדלקה של המסך (מיד לאחר שהוא נכבה הוא נדלק) מלווה בצליל חיבור שקע (כמו שמחברים אביזר כלשהו) עברתי על החיבורים והכל תקין... נראה לכם שדפקתי משהו? : \
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה, בדפדפן האינטרנט שלכם שאני מנסה לצפות בסרטונים לא בשידור חי מאתרי אינטרנט מסויימים, למשל מהאתר אינטרנט של מאקו, אז בערך כל 10 שניות השידור נתקע וחוזר. אני התקנתי מחדש את הדפדפן,וקודם אני גם מחקתי את המידע הקודם שלו, והפעלתי במצב בטוח, והבעיה עדיין קיימת, מה עושים? אני ביקשתי מזה עזרה בפורום של דפדפן האינטרנט של פיירפוקס מוזילה ולא ענו לי על זה. במערכת ההפעלה אני בחרית באפשרות של תיקון וזה לא עזר, אני אפילו השתמשתי בתוכנת התיקון של של חברת tweaking, ואני סימנתי ב V את כל האפשרויות חיפוש ותיקון, והבעיה הזאת לא נפתרה. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום פיצלתי כונן באמצעות מנהל הדיסקים של ויינדוס 7 ועשיתי הכל וכשאני נכנס למחשב שלי נעלם אני לא רואה את הכונן החדש שיצרתי וגם לא את הכונן הנשלף (הצורב) אלא אני רואה רק את כונן c ובניהול הדיסקים אני רואה גם את הכונן החדש שיצרתי מה עלי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה לעוזרים בהתקנת מערכת הפעלה מדיסק און קי. התקנתי וינדוס 7 במחשב נייד : Lenvo idea pad s 310 מופיע איקס על חיבור לאינטרנט אלחוטי . כותב לא נמצאו שרתים. כשנכנסתי לבדוק היכן שמופיע רשימת הבקרים , יש משולשים צהובים. התקנתי את תוכנת driver bostter ,אבל לא יכול להפעיל ללא אינטרנט. גם הכבל של האינטרנט לא מתאים לחיבור למחשב הנייד. מה לעשות ? האם יש כפתור שצריך להדליק במחשב לצורך כך ? האם להתקין מחדש את מערכת ההפעלה או שיש דרייבר שניתן להוריד ולהתקין לדגם זה ? שאלה נוספת , safe mode לא עולה בריסטרט עם f8 ,האם יש כפתור אחר ? - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.lenovo-driver.com/lenovo-drivers/lenovo-ideapad-u310-drivers-download
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום וברכה. אני מעוניין לדעת איך לעשות בדיקה כללית ללוח אם, מעבד והזיכרון ואם איזה תוכנה מומלץ לבצע את הבדיקה לראות שהכל תקין. אני לא יודע מה הטמפרטורה צריכה להיות או איך אני יודע שהרכיבים עובדים בצורה תקינה. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה או להפנות אותי למדריכים הרלבנטים. הלוח GIGABYTE G1.Assassin 2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4046#ov המעבד Intel Core i7-3930k http://ark.intel.com/products/63697/Intel-Core-i7-3930K-Processor-12M-Cache-up-to-3_80-GHz והזיכרון Crosair XMS3 8GB http://www.corsair.com/en-us/xms3-8gb-ddr3-memory-kit-cmx8gx3m1a1600c11 - - - תגובה אוחדה: - - - אגב המעבד שלי יכול להגיע ל 3.80 GHz וכרגע הוא על 3.20 GHz האם מומלץ ל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש שרטוט של מעגלים חשמליים של ספק כח hiper 425W מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס מאז שהתקנתי אותו, כל פעם שאני סוגר את המשחק Ghost Recon Phantoms, לא ניתן אחרי זה להעביר לאותיות קטנות באנגלית, יש לי או עברית או Upper Case Letters. למישהו יש מושג איך לסדר את זה?, יש לציין שריסטרט מסדר את זה, אז כל פעם שאני מסיים לשחק אני מפעיל את המחשב מחדש.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברה , ישלי בעיה מוזרה כבר כמה שבועות שאני לא מצליח לפתור , נסיתי עדכוני דרייברי כרטיס מסך , ניקוי יסודי והגברת מאוורירים ו.. נאדא. לצערי הבעיה היא כזו , לאחר מאמץ של המחשב במשחק כולשהו , לא חייב משוגע , ולא הגדרות יוצאות דופן, התצוגה במסך קורסת , לעיתים מהבהב ופסים מוזרים והכי מוזר , מתפצל לשניים wtf ( הוספתי קישור לתמונה למטה - זה לא המחשב שלי אבל זה גם מה שקורה לפעמים ) . המחשב עצמו לא הכי חדש שיש אבל אמור לעשות את העבודה , כרטיס המסך הוא amd radeon 6800x2 (crossfire)e. אני לא יודע מה לעשות ואחריות כבר עברה ככה שלפני שאלך לחנות שישדדו אותי אשמח להמלצתכם, תודה רבה לעוזרים , מעריך אתזה מאוד. התמונה המוזרה ( זה לא המחשב שלי ) http://files.macit.co.il/368733a_f…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגם הכ.מסך ATI RADEON HD5770 GDDR5 PCI-E דגם הלוח Gigabte ga g31m s2l המחשב מראה את המסך ראשוני. אבל ברגע שנדלת נורה אדומה על הכרטיס מסך המסך מתכבה . תודה מראש .
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי בעיה קטנה (ואולי לא) ואני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותה. ברשותי מדפסת משולבת של HP דגם 6500 (E709a) ועבדה תקין עד לפני מס' ימים. עכשיו היא אינה סוחבת את הדפים מהמגש, יש רעש של גלגל השיניים ואז הודעה של Out of Paper ראיתי סרטוני הדרכה של HP וגם של אחרים על ניקוי הגלגלים שיש (מכל הכיוונים), ניקיתי,וגם את הגלגלים שיורדים עם המנוף הקטן שיורד על הדף, אך עדיין הדף לא נלקח, נראה שהגומי שעל הגלגל מסתובב על ריק. אם אני דוחף עם היד נייר אזי הדף נלקח והמדפסת מדפיסה באופן תקין. בבירור שערכתי עם מחלקת התמיכה של HP אמרו לי בסוף ליצור קשר עם המעבדה, שם אמרו לי שרק הבדיקה תעלה 100 ש"ח ולא יכלו להגיד כמה יעלה תיקון (אפילו אומדן) , אני לא …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי שתי שאלות קודם כל פרטים על המחשב intel core 2 dou e8400 3.00GHZ 4.00GB RAM windows 7 ultimate 64 ביט בעיה ראשונה זה שהמחשב שלי עולה ממש לאט...ביטלתי את התוכנות בMSCONFIG.. יש לציין שעד שהווינדוס עולה לוקח כמה דקות.. משהווינדוס עולה אז כבר הכול בסדר..אין לי הרבה תוכנות..פשוט כשהווינדוס נטען (במסך השחור) לוקח המון זמן...ניסיתי לעשות איחוי לכונן C וD (יש לי שני מחיצות על המחשב בהרדיסק אחד) ניסתי סריקת וירוסים אך הכול בסדר.. בעיה שניה אני רוצה להרחיב את מחיצת C (המחיצה שעליה יושבת מערכת ההפעלה) ראיתי שבניהול הדיסקים אין אפשרות לעשות זאת , אולי מפני שעליה יושבת מערכת ההפעלה..האם בכול זאת יש פיתרון? כי בינתיים יש לי שם רק 2 וחצי ג'יגה פנויים..האם זה גם גורם לא…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש לפני כשבועיים לפי המפרט הזה : http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=10160 עד אתמול הכל עבד סבבה, ואז היה מסך כחול ראשון. אחרי כמה שעות הגיע עוד אחד (שניהם במהלך צפיה בסדרה) ומאז המצב כבר התדרדר. כל פעם שהפעלתי את המחשב מחדש אחרי כמה שניות קיבלתי מסך כחול. (לפעמים הווינדוס לא עלה לגמרי אלא פשוט קפא ב-Wellcome) אני עם Win 7 ultimate ניסיתי לעשות שיחזור ללפני עדכון שהיה באותו הבוקר אך זה לא עזר הרצתי Memtest משהו כמו שעתיים ולא קיבלתי שגיאות (הבדיקה עברה במלואה פעם אחת), יש טעם לבדוק שוב ? הורדתי והרצתי Malwarebytes, גם לא עזר הרצתי Chkdsk /f על ה-SSD וההארד דיסק ולא קיבלתי שגיאות לפי WhoCrahsed, זה מה שאני מקבל ב-Dump בד"כ On Sun 10…
-
- 15 תגובות
- 5.4k צפיות
-