עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ido135,

המחשב קורס אחרי כחמש דקות משחק בCS GO ללא התרעה פשוט נכבה ונדלק מחדש המחשב חדש לגמרי ביום שישי הגיע אלי המפרט [TABLE=class: cms_table_cms_table, width: 100%, align: center] [TR] [TD]Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [/TR] [TR] [TD]Asus H97M-PLUS for 1150[/TD] [/TR] [TR] [TD]Fractal Design Define R5 Titanium Window[/TD] [/TR] [TR] [TD]DDR3 8GB 1600 CL9 Balistix Sport 1.5V Crucial[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GTX970 G1 GAMING 4GB DDR5[/TD] [/TR] [TR] [TD]Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD]Crucial SSD 256G MX100 MLC SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD]LG DVDRW X24 SATA[/TD] [/TR] [/TA…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום, לחברה שלי יש מחשב נייד Dell Vostro 3300. יש לו שתי בעיות מוזרות: 1) הסאונד ברמקולים לא עובד. (הכוונה לרמקולים המובנים) חשוב לציין שהסאונד דרך יציאת האוזניות עובד. 2) צריכת הסוללה פסיכית. ממש קצב מטורף. כאילו יורד אחוז כל דקה בערך. הסוללה חדשה. חשוב לציין שהמחשב עבר פרמוט. בעיית הרמקולים הייתה גם לפניי הפרמוט. לא בטוח לגבי הסוללה. יש לכם רעיונות? בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. הכרום לא נפתח. אני לוחץ ולא קורה כלום. מחקתי והתקנתי כבר כמה פעמים וזה לא עזר. הוא כל הזמן עושה ליד החץ סימן שהא חושב, והוא לא נותן לי להסיר את הדפדפן או למחוק את התקיה chrome שבgoole בפרוגרם פיילז כי לטענת המחשב הם בשימוש. אחרי שאני מריץ ניקוי בCcleaner ומכבה ומדליק את המחשב אז זה כן נותן לי. אני מסיים דרך מנהל המשימות את כל התהליכים שקשורים לכרום אבל הם נפתחים שוב (בזמן שהוא עוד מותקן, אחרי שהסרתי אותו כבר אין תהליכים כאלה) היו כמה פעמים שאחרי ההתקנה הוא כן נפתח (והשתגע עם דף הבית - מליון כרטיסיות) אבל קרס שוב לאחר קצת זמן אם זה קשור אז כשנתקלתי בבעיה לראשונה היה מאוחר והייתי מתוסכל אז ניסיתי לפתוח אותו המון פעמים מה עושים???

• 5 תגובות
    • 6.1k צפיות
  4. Started by Or1987,

שלום, קיבלתי היום את הכרטיס 280X DUal X המשומש מ TMS, לאחר שהרכבתי וחיברתי אותו הכרטיס עולה עם פסים על המסך, לאחר התקנת דרייבר בכלל לא עלה, הסבירות היא שהבעיה בכרטיס נכון? גם כרטיס הONBOARD עובד בסדר מחשב חדש עם ספק Huntkey apfc 700W

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אוקי אז ככה לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך שלי תחת אחריות בחנות פלונטר. היה לי gigayte r9 290 WF תקול שהוחלף בsapphire trix. לאחר שלושה ימים שהמחשב רץ הכרטיס קרס והיה לי מסך שחור שרק הפעלה מחדש של המחשב פתרה את הבעיה. הייתי אופטימי חשבתי שזה סתם איזה משהו. לאחר שלושה ימים נוספים זה קרה שוב ואז התחלתי לבדוק את העיניין. לאחר בדיקה בפורומים בעיקר בחול ראיתי שזו בעיה נפוצה יחסית, וניסיתי את כל הדברים שהציעו כמו בדיקה במחשב נוסף, מחיקת הדרייבר לחלוטין תחת סייף מוד , התקנת דרייבר ישן יותר ועוד. יש לציין ששום דבר לא פתר את הבעיה, אך חוץ מהבעיה הזאת הכרטיס עובד מצויין, שקט מאוד ומריץ הכל כמו שצריך. התקשרתי לפלונטר היום הסברתי להם את הבעיה ומה שהיה להם להגיד זה שזה לא בעיה כזאת נורא…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by speed42,

יש לי בעיה במחשב שהתמונות מוצגות בצבע שחור - זה קורה עם כל התמונות שאני מעביר למחשב. במחשב אחר התמונות נראות רגיל. מצורפת דוגמא... מה יכולה להיות בעיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  7. Started by HWmaniak,

יש ברשותי מחשב עם לוח GA-H81M-S1 וכרטיס מסך GTX660 3GB של גיגבייט גם כן. יש לי ספק כוח 500 של סיסוניק כל מה שעשיתי לא הצלחתי לגרום לכרטיס מסך לעבוד. ביצעתי שינויים של הביוס כולל עדכון ביוס ועדיין אני מקבל תמונה אך ורק מהלוח עצמו. ביטלתי את הכרטיס של אינטל בלוח וזה לא עזר ועדיין אין תמונה מהכרטיס דחוף דחוף בבקשה מה אני מפספס או מה לא בסדר??

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by ShaharSi,

חבר קנה SSD מדגם mx100 256GB במטרה לשדרג את הכונן הנוכחי שלו במחשב הנייד.. חיברתי את הSSD אבל המחשב לא מזהה את הכונן ! מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by amosexy,

היי חברים, אשמח לדעת אם יש למישהו פה ניסיון בהתקנת מערכת הפעלה על dell vostro 3450 קראתי קצת באינטרנט ובגלל הדיסק שלו, משהו Advance format disk אני לא יכול להשתמש בהתקנה רגילה של הוינדוס.. אשמח לעזרה תודה רבה

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות
  10. Started by Mike_Shinoda,

שלום, יש לי כאן מחשב נייד של אסוס. הדגם X73E. בעלת המחשב טוענת שהוא לא נדלק לה בכלל. אבל כל פעם שהוא מגיע אליי הוא ללא בעיות. יש לה שני מטענים (אחד מקורי בוודאות, זה שאצלי) כך שלא נראה לי שהבעיה במטען. יש לכם הצעות? רעיונות? מישהו כאן נתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב המחשב בין יותר מ-3 שנים. במהלך תקופתה אחרית זה קרה פעם אחת וכשהיא שלחה את זה למעבדה קרה להם בדיוק מה שקורה אצלי. הוא פשוט נדלק ועל כן הם לא סידרו כלום. עכשיו הוא כבר לא באחריות והיא לא רוצה סתם לשלם כסף על בדיקה שלא תעזור כי המחשב עובד. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by rame84,

שלום יש לי מחשב נייח במחב יש 2 מגה זכרון אני רוצה להוסיף עוד 4 איזה סוג זכרון אני צריך יש לי לוח אם של msi ומעבד 3.2 אשמח לתושבה תודה

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  12. היי לכולם, יש כמה סדרות שאני רוצה לצפות בהן בוואלה VOD, אבל הם חסומים לגישה מחו"ל, ואין אותן עם כתוביות כלשהן בשום אתר אחר. ניסיתי עם hidemyass אבל זה לא עובד. האם למישהו יש רעיון כיצד להתגבר על המכשול? תודה

13. בבקשה עזרו לי אני צריך לבנות מערך רייד רק הבנתי שיש יתרונות לרייד ווינדוס8 שאם הלוח אם נשרף אז מחליפים ומתקינים את התוכנה מחדש וזה מזהה ואם זה חומרה אזז צריך בידיוק אותו לוח בקיצור אני מבולבל מי יכול לעזור בתחום הרייד משמש לאחסון חומר חשוב

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by rico,

שלום לכולם, קניתי סופסוף כונן קטן בשם SSD. עכשיו הבעיה שאיני יכול לחבר אותו עם החבר שלו HDD או רק להניח אותו לידו, כדי שלא יזוז. ברשותי מתקן זה: http://srv1.jpg.co.il/2/54e0c418d2766.jpg http://srv1.jpg.co.il/8/54e0c099e813f.jpg 1) אולי אני זקוק לכלים אלה אשר יתאימו לחיבור גודל 2.5 ? http://ksp.co.il/?uin=12563 - Scythe Twin Mounter 2.5 Rev.C For 2 HDD http://ksp.co.il/?uin=25565 - Gold Touch 2.5 Inch Bracket BR-2535 2) בנוסף, ראיתי שאין לי חיבור Sata 3 מאחורי המארז, מה יתאים יותר? http://ksp.co.il/?uin=13698 - SATA Slim-Line Scythe http://ksp.co.il/?uin=4128 - SATA +(בדקתי במארז) חושב שיש לי חיבור של הספק כוח, ככה ש- SATA יספיק? תודה רבה לתמיכה חברים!

• 14 תגובות
    • 7.2k צפיות
  15. שלום לכולם, בימים האחרונים התחילו כל מיני בעיות במחשב הנייח שלי (מערכת הפעלה 8.1, לאחר עדכון מערכת 8 שנרכשה כשדרוג לווינדוס 7). לאחר BOOT וכניסה לשולחן העבודה - העכבר נע ועובד אך לוקח זמן רב לתגובתיות מן המערכת (מדובר בכונן קשיח 128 C400 SSD). בשימוש בדפדפן IE יש לעיתים קרובות תקיעות (מסך לא מגיב, העכבר נע), ולעיתים הוא לא מצליח לפתוח דף חדש וטוען שיש בעיות בתקשורת על אף שאין. הבעיה הכי חמורה הופיעה כאשר במשחק CS:GO פתאום הופיע מסך כחול וכניסה לריסט. ההודעה הייתה: KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR ללא פירוט מעבר לכך. הרצתי כלים לבדיקת זיכרון וכונן קשיח - לא נמצאו בעיות. כן נמצאו קבצים corrupt שהמערכת לא הצליחה לתקן בעצמה (untitled2 - קובץ מצורף). לפני שאני קובע שזה בעיה בכ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הי. ניסיתי בחושך להכניס דיסק און קי בלוח האם אבל הוא נכנס למקום הלא נכון ונפל לתוך המחשב על הכרטיס מסך. פתחתי את המחשב הזזתי את הדיסק און קי והיה ניצוץ קטן מהכרטיס -מסך.. גם נראה שבאותו הרגע המאווררים שלו התחילו לעבוד חזק יותר. בכל אופן המסך התחיל להבהב. הוצאתי את הכרטיס -מסך ועדיין אותה בעיה. אז חיברתי את החוט לכרטיס מסך שעל גבי הלוח האם והכל עובד טוב. מה אומרים? זהו לממש אחריות לכרטיס מסך?: מדובר על הכרטיס מסך Gigabyte 7970 3GB GDDR5 OC

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yortem,

מה אני צריך לקנות? ואיך מסירים אבק שכבר נהיה דביק על המאווררים ושאר ציוד. ואילו עוד סיבות נוספות יכולות להיות למחשב שעושה רעש ממש חזק בהתחלה שמדליקים אותו?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by lilach55,

שלום רב, כיצד מחברים טלויזיה ומחשב עם כבל hdmi? חברתי את הכבל, הגדרתי בטלויזיה את הקלט , אך עדיין אין אות. מה חסר? תודה לילך

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Ben N,

היי, יש לי לפטופ Asus K55A-SX235 שקניתי לפני שנתיים וחצי בערך. בתקופה האחרונה המאוורר של ה-CPU התחיל לעשות בעיות. הוא רגע עובד רגיל, רגע מהר, רגע רגיל, רגע מהיר וכל הזמן משתגע ככה.. גם כשאני לא משתמש בכלל במחשב פתאום המאוורר מתחיל לפעול על 3800RPM. וזה מטמטם אותי כי המאוורר הזה עושה מלא רעש..! ניקיתי גם את המאוורר עם פחית של אוויר דחוס, פתחתי את המחשב ויצא מלא אבק אבל שום דבר לא השתנה.. צירפתי פה תמונה של הטמפ' ע"פ Aida64. יש למישהו רעיונות? :huh: תודה!

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by Arie Medinsky,

שלום חברים , יש לי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A300 . יש לי בעיה שכאשר מחברים מטען המחשב עושה כל הזמן ריסטריטים . זה לא קורה כאשר המחשב עם סוללה טעונה . המחשב נמסר לתיקון לאיזו מעבדה שלא הצליחה לפענח את הבעיה , אמרו אולי כ.מסך? מה הקשר ? הרי המחשב עובד רגיל כאשר הסוללה טעונה ? מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם ? האם יש בכלל צורך לתקן אותו או לבדוק אותו שוב ? המחשב די ישן . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. ברגע שעובר עם הסמן האייקונים חוזרים. כשמקטין ומגדיל מחדש- חוזר תקין. זה קורא לא רק בוורד אלא גם בPBRUSH וכד' ווינדוס 7 . מה יכולה להיות הבעיה?

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by Eargasm,

היי, ברשותי Lenovo Yoga 3 pro, ולו מסך ברזולוציה 3200X1800. הסקיילינג המובנה בווינדוס על הפנים, שמתי 250% אבל זה עדיין נראה זוועה ויש המון המון דברים שנשארו פיציים כדוגמת החלון הקטן שנפתח כשמפעילים אאוטלוק או באינטרנט כשיש אופציות בחירה שנפתחות (לדוגמה כשהתקנתי את האופיס דרך האתר של מייקרוסופט והיה צריך לבחור שפה) וזה פשוט מעצבן. יש גם דברים שמטושטשים (לדוגמה הAtera בשביל להתחבר לשרת של העסק או החלונות שהeset מקפיץ (כאילו שהרזולוציה שלהם קטנה מידי וזה יוצא בגודל נורמאלי אבל מטושטש...) מה עושים? זה נראה זוועה ומוריד מחווית השימוש של המחשב... תודה לכל העוזרים והעוזרות!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום. יש לי ידידה שקנתה מחשב נייד חדש מדגם HP 350 G1. המחשב נרכש בארה"ב והובא לארץ. למחשב מעבד Core i7-4500u, כונן קשיח רגיל ו- 8GB זכרון RAM. הידידה טוענת שהמחשב מאוד איטי. התייעצה איתי מה לעשות. ביקשתי ממנה להריץ PCMARK7. היא קיבלה תוצאה של 2300 בערך, שהיא תוצאה נמוכה ממה שציפיתי שתקבל. לדוגמה, המחשב הזה קיבל 3000. למישהו יש רעיון איך להתקדם? איך לבדוק האם למחשב יש אחריות בארץ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by janan,

שלום לכולם ברשותי לוח אם מסוג p5kpl-cm asus חיברתי לבורד את חיבור ההדלקה power and restart בדיוק כמו שמופיע פה http://www.manualslib.com/manual/438370/Asus-P5kpl-Cm-Motherboard-Micro-Atx.html?page=46#manual זה לא עובד לי זה מראה תאורה על המארז לשניה כאילו קיצר ונפל הלוח נבדק לפני כולל זיכרונות והכל יש משהו נוסף שאני צריך לעשות שלא עישתי כמו שצירך? אגב אם חיברתי את כפתור הדלקה לריסט ולהפך יש מצב שעשיתי נזק לבורד? לא נירא לי הגיוני אבל בכל זאת אשמח לשמוע דעות תודה רבה לעוזרים!Q

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. קניתי שלושה נגנים mp3 חדשים שונים דרך הרשת והמחשב הודיע לי ש"עלי לאתחל קודם השימוש", אולם מהלך האתחול לא צלח ונותרה ההודעה "שהווינדוס לא הצליח לאתחל את הדיסק" מדובר על שלושה נגנים ממקורות שונים וקשה לי להאמין שכולם פגומים מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש למגיבים ולמסייעים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים