עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני מספר חודשים התחילה תקלה שבהתחלה הופיעה מדי פעם, לא כל יום. התקלה היא החשכת המסך ולאחר מספר שניות, המסך חוזר ומופיעה הודעת שגיאה: display driver NVIDIA window kernel driver version ... stopped responding and has successfully recovered בשבוע שעבר התקלה התרחשה בפרקי זמן קצרים מאד - דקות / שניות עד להחשכה מוחלטת וקריסת המערכת. כשהתחילה הבעיה, עדכנתי גירסת דרייבר של כרטיס המסך אך הבעיה המשיכה. המחשב עצמו באחריות ולכן מסרתי אותו למעבדה. אחרי יום במעבדה הודיעו לי שאחד ההרד דיסקים תקול וצריך להחליף אותו. ההרד דיסק הספציפי כבר לא באחריות ולכן רכשתי כבר הרד דיסק חדש. הטכנאי אמר שהריץ תוכנה שבודקת את מהירות הסיבוב והיו נפילות משמעותיות. טען שבעיה זו יכלה לגרום לתקיעה ונפילת המ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by bennyye1,

שלום רב, המערכת הפעלה שלי מותקנת בכונן C שהוא דיסק SSD של 120GB הכונן מראה לי שכביכול נשאר לו 11GB פנויים בעוד שבתכלס רק 67GB בשימוש. מצ"ב תמונה סימנתי את כל הקבצים והתקיות שיש כולל המוסתרות והקבצים המוסתרים של ווינדוס, וראיתי שהכל תופס רק 67 איפה כל השאר נעלם? מה אפשר לעשות? עשיתי כבר ניקוי דיסק, איחוי דיסק, ובדיקת דיסק, זה הוסיף לי בערך 2GB אבל עדיין יש פה פער של כמעט 30GB יש למישהו רעיון?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Rockstatement10,

בשבועיים האחרונים היו לנו לפחות 5 הפסקות חשמל בבית כשהמחשב היה דולק. האם זה עלול להזיק למחשב עצמו או לציוד שלו? יש לי ספק איכותי במחשב יש לציין.

4. יש ברשותי מקלדת גיימינג מוארת, ולאחר שהמחשב נכבה אז היא נשארת דולקת. הבנתי מאחרים שבמידה וארכוש עכבר מואר, אז כשהמחשב ייכבה אז העכבר לא יישאר דולק. האם יש אפשרות שגם העכבר יישאר דולק? בביוס או וואטאבר?

5. Started by ikehgl,

שלום י ש לי תוכנת הפעלה windows 7 בעברית לאחרונה נתקלתי בבעייה שהמסך שלי לא נכנס למוד שינה-- הוא כל הזמן עובד על שומר מסך (שיקופיות מתחלפות) אבל למרות שבחרתי: לוח בקרה > התאמה אישית > שומר מסך > ריק (מסך שחור) וזאת אחרי 10 דקות השיקופיות ממשיכות להתחלף.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. הי. פתחתי לא מזמן את הדיון הזה 15/2/15 http://hwzone.co.il/community/threads/559557-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%95%D7%9E%D7%94%D7%91%D7%94%D7%91-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%94%D7%99%D7%94-%D7%A0%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A5-%D7%9E%D7%94%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A#.VOXjbOasW30 אולי בגלל הכרטיס מסך נגרם נזק לעוד רכיב? המחשב לאחר הוצאת הכרטיס מסך וחובר לכרטיס מסך של הלוח אם.. עבד הכל טוב עד אתמול (עבר יומיים לאחר הבעיה עם הכרטיס מסך ) . המסך פתאום נתקע עם קווים לבנים לאורך (לא משהו שנראה שקשור לכרטיס הפנימי אלא כי המחשב נתקע והתחיל להתכבות ולהדלק ) . שהוא נדלק כל המאוורים עובדים. ניסתי שוב ושוב אך לא עוזר. ה…

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  7. לפני כמה זמן קניתי מחשב קטן מסוג banana pi m1. ורציתי לחבר אותו למסך של המחשב נייד. כך שאני יראה רק את הbanana pi. אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by shayshaf1,

היי,קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן ואתמול מסך חדש,226v4lab או ה lsb לא יודע,קיצר הכל מגעיל וקטן ומשטושטש ויש ריצוד ומריחות במשחקים אמר לי משהו מהתמיכה שאין פלא כי אני לא שם על רזולוציה של 1920x1280 משהו ואמרתי לו שאין לי אז הוא אמר שאני צריך להתקין תדרייבר שבא עם המסך אבל אין לי צורב במחשב בקיצור הוא אמר לי להוריד מהאינטרנט איזה דרייבר,הורדתי איזה ראר שיש בו כמה קבצים אבל אין לי מושג איפה לשים אותם,קיצר הראש שלי כבר מתפוצץ ואין לי כוח ונמאס לי מההתעסקות בזה..,מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by יאיר ברגל,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם כרטיס הרשת האלחוטי המובנה שלי במחשב הנייד, הוא מתחבר לרשת נשאר מחובר להרבה זמן ואז אחרי זמן מה הוא מתנתק וצריך לאפס אותו, ככה זה כל הזמן קורה פעם אחר פעם וכנראה אני מעריך שיש בעיה עם הכרטיס, ווינדוס אומר שיש איזשהי בעיה עם כרטיס רשת או ETHERNET, אני מצרף קובץ של מה שהווינדוס אומר על הבעיה, רצוי לציין כי אין לי יכולת להחליף את הכרטיס מכיוון שזה עלות גבוהה ללכת לטכנאי אז אולי הפתרון יהיה לקנות כרטיס רשת חיצוני חדש שיקלוט WIFI? תודה לכולם,יאיר [ATTACH]8164[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shay_1,

שלום, יש לי מחשב נייד חדש חדש כבין חודשיים מחשב מסוג lenovo z40-70 לאחרונה כשאני מפעיל אותו אני נתקל בכמה הודעות שגיאה (מצורף תמונות) כל לחיצה על אינתר מעבירה אותי להודעת שגיאה אחרת עד להגעת מסך שחור שבו רשום No bootable device--Please restart system ואני צריך להפעיל את המחשב מחדש ואז הוא עולה רגיל וגם עובד בצורה מעולה. יש לציין שזה לא קורה לי כל הפעלה מחדש זה קורה מתי שמתחשק לו. מישהו יודע מה יכול לגרום לבעיה ואיך פותרים אותה? מצורף תמונות של ההודעות שגיאה. תודה מראש. http://jpg.co.il/view/54e47d151e77c.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47d74c6017.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47d95ed2b6.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47db94bfce.jpg/ http://jpg.co.il/view/54e47dd99cccc.jpg/ h…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, יש לי בעיה במחשב בתקופה האחרונה, בעת עליית ווינדוס 7 המחשב נכנס בדוס לCHKDSK בגלל איזושהי בעיה, מסיים את הבדיקה ומעלה את ווינדוס. עשה את זה בעבר בצירוף מסכים כחולים, פירמטתי עכשיו והתקנתי מחדש, עדיין עושה זאת... הדיסק - תקין זכרון - תקין מעבד AMD X3 4500 זכרון 4GB לוח אם asus m2a-vm hdmi וינדוס 7 64BIT אודה לעזרתכם! מצורף קובץ הלוג של הchkdsk האחרון: Checking file system on C: The type of the file system is NTFS. One of your disks needs to be checked for consistency. You may cancel the disk check, but it is strongly recommended that you continue. Windows will now check the disk. CHKDSK is verifying files (stage 1 of 3)... 145664 file reco…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הרכבתי מחשב מהרכיבים החדשים הבאים: Intel Core i5 4690K Gigabyte GA-Z97-D3H G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz Crucial MX100 Inch 256GB Western Digital Red 3TB x2 Scythe Ninja 3 Rev.B Seasonic 650W 80+ Gold X-650 ולקחתי מהמחשב הישן Sapphire HD7850 ומארז Antec P180 הבעיה היא כזו: מידי פעם המחשב לא עולה (לא עובר את ה- POST) כשמנסים להדליק אותו. במקום זה, הוא נכנס ללופ של בוטים, בהם מוצג הלוגו של ג'יגהבייט, לאחריו מסך שחור ואז ריסט (ושוב מההתחלה, ללא הפסקה). הדרך להדליק אותו כשהוא במצב כזה, היא לכבות אותו, לחכות חצי דקה ולהדליק שוב. ברוב המקרים הוא עולה כרגיל אחר כך, ואם לא, אז אחרי ניסיון נוסף או שניים הוא עולה. דרך נוספת להדליק אותו היא לעשות Clear CMOS באמצעות הפינים בלו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. בניתי רייד עם לוח גיגהבייט x97 ,רייד5. דיסקים מסוג סיגייט של 8 טרה 5יח'. הכל עובד אחלה השאלה איך אני יכול לעקוב אחרי מצב דיסקים דרך תוכנה ? או האם יש דרך אחרת? ואם חלילה דיסק נופל איך אני ידע איזה? תודה לעונים .

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Ben N,

היי, יש לי לפטופ Asus K55A-SX235 שקניתי לפני שנתיים וחצי בערך. בתקופה האחרונה המאוורר של ה-CPU התחיל לעשות בעיות. הוא רגע עובד רגיל, רגע מהר, רגע רגיל, רגע מהיר וכל הזמן משתגע ככה.. גם כשאני לא משתמש בכלל במחשב פתאום המאוורר מתחיל לפעול על 3800RPM. וזה מטמטם אותי כי המאוורר הזה עושה מלא רעש..! ניקיתי גם את המאוורר עם פחית של אוויר דחוס, פתחתי את המחשב ויצא מלא אבק אבל שום דבר לא השתנה.. צירפתי פה תמונה של הטמפ' ע"פ Aida64. יש למישהו רעיונות? :huh: תודה!

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by ido135,

המחשב קורס אחרי כחמש דקות משחק בCS GO ללא התרעה פשוט נכבה ונדלק מחדש המחשב חדש לגמרי ביום שישי הגיע אלי המפרט [TABLE=class: cms_table_cms_table, width: 100%, align: center] [TR] [TD]Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [/TR] [TR] [TD]Asus H97M-PLUS for 1150[/TD] [/TR] [TR] [TD]Fractal Design Define R5 Titanium Window[/TD] [/TR] [TR] [TD]DDR3 8GB 1600 CL9 Balistix Sport 1.5V Crucial[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GTX970 G1 GAMING 4GB DDR5[/TD] [/TR] [TR] [TD]Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD]Crucial SSD 256G MX100 MLC SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD]LG DVDRW X24 SATA[/TD] [/TR] [/TA…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום, לחברה שלי יש מחשב נייד Dell Vostro 3300. יש לו שתי בעיות מוזרות: 1) הסאונד ברמקולים לא עובד. (הכוונה לרמקולים המובנים) חשוב לציין שהסאונד דרך יציאת האוזניות עובד. 2) צריכת הסוללה פסיכית. ממש קצב מטורף. כאילו יורד אחוז כל דקה בערך. הסוללה חדשה. חשוב לציין שהמחשב עבר פרמוט. בעיית הרמקולים הייתה גם לפניי הפרמוט. לא בטוח לגבי הסוללה. יש לכם רעיונות? בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. אוקי אז ככה לאחרונה החלפתי את כרטיס המסך שלי תחת אחריות בחנות פלונטר. היה לי gigayte r9 290 WF תקול שהוחלף בsapphire trix. לאחר שלושה ימים שהמחשב רץ הכרטיס קרס והיה לי מסך שחור שרק הפעלה מחדש של המחשב פתרה את הבעיה. הייתי אופטימי חשבתי שזה סתם איזה משהו. לאחר שלושה ימים נוספים זה קרה שוב ואז התחלתי לבדוק את העיניין. לאחר בדיקה בפורומים בעיקר בחול ראיתי שזו בעיה נפוצה יחסית, וניסיתי את כל הדברים שהציעו כמו בדיקה במחשב נוסף, מחיקת הדרייבר לחלוטין תחת סייף מוד , התקנת דרייבר ישן יותר ועוד. יש לציין ששום דבר לא פתר את הבעיה, אך חוץ מהבעיה הזאת הכרטיס עובד מצויין, שקט מאוד ומריץ הכל כמו שצריך. התקשרתי לפלונטר היום הסברתי להם את הבעיה ומה שהיה להם להגיד זה שזה לא בעיה כזאת נורא…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by oneq,

יש לי מערכת עם i5 2500 ו-7950 (משומש) עם 8GB של RAM. מערכת הפעלה שלי היא Windows 8.1 Pro ומשום מה יש לי יותר מדי תקיעות, אם זה שאני משחק ב-PES 2015 או צופה ב-Google Earth. שמתי לב שיש לי ניצול גבוה מדי ב-Memory, בדקתי ב-Resource Monitor והשימוש בזיכרון הוא כ-37% כשהדפדפן Google Chrome פתוח ברקע. השימוש במעבד הוא בסדר, משהו כמו 7% במנוחה. יש לכם מושג מה אפשר לעשות בנדון? אני משתדל להימנע מפרמוט מיותר של המערכת. תודה.

• 17 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. היי לכולם, יש כמה סדרות שאני רוצה לצפות בהן בוואלה VOD, אבל הם חסומים לגישה מחו"ל, ואין אותן עם כתוביות כלשהן בשום אתר אחר. ניסיתי עם hidemyass אבל זה לא עובד. האם למישהו יש רעיון כיצד להתגבר על המכשול? תודה

20. Started by ShaharSi,

חבר קנה SSD מדגם mx100 256GB במטרה לשדרג את הכונן הנוכחי שלו במחשב הנייד.. חיברתי את הSSD אבל המחשב לא מזהה את הכונן ! מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by speed42,

יש לי בעיה במחשב שהתמונות מוצגות בצבע שחור - זה קורה עם כל התמונות שאני מעביר למחשב. במחשב אחר התמונות נראות רגיל. מצורפת דוגמא... מה יכולה להיות בעיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  22. Started by rame84,

שלום יש לי מחשב נייח במחב יש 2 מגה זכרון אני רוצה להוסיף עוד 4 איזה סוג זכרון אני צריך יש לי לוח אם של msi ומעבד 3.2 אשמח לתושבה תודה

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  23. בבקשה עזרו לי אני צריך לבנות מערך רייד רק הבנתי שיש יתרונות לרייד ווינדוס8 שאם הלוח אם נשרף אז מחליפים ומתקינים את התוכנה מחדש וזה מזהה ואם זה חומרה אזז צריך בידיוק אותו לוח בקיצור אני מבולבל מי יכול לעזור בתחום הרייד משמש לאחסון חומר חשוב

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. הי. ניסיתי בחושך להכניס דיסק און קי בלוח האם אבל הוא נכנס למקום הלא נכון ונפל לתוך המחשב על הכרטיס מסך. פתחתי את המחשב הזזתי את הדיסק און קי והיה ניצוץ קטן מהכרטיס -מסך.. גם נראה שבאותו הרגע המאווררים שלו התחילו לעבוד חזק יותר. בכל אופן המסך התחיל להבהב. הוצאתי את הכרטיס -מסך ועדיין אותה בעיה. אז חיברתי את החוט לכרטיס מסך שעל גבי הלוח האם והכל עובד טוב. מה אומרים? זהו לממש אחריות לכרטיס מסך?: מדובר על הכרטיס מסך Gigabyte 7970 3GB GDDR5 OC

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by lilach55,

שלום רב, כיצד מחברים טלויזיה ומחשב עם כבל hdmi? חברתי את הכבל, הגדרתי בטלויזיה את הקלט , אך עדיין אין אות. מה חסר? תודה לילך

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים