עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pc student,

hey guys ihave ageforce 4 mx 440 and acooling that dont get up too 100 rpm am i need too buy a new cooling? thanks pc student

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by puGs,

אוקיי אני לא בטוח מה קרה,אני מניח שזה וירוס.. אתמול בלילה הורדתי איזו תוכנה,אם אני לא טועה הייתי צריך לעשות ריסט כדי שהיא תעבוד. אחרי שהדלקתי את המחשב,הXP נטען ונטען אבל בסוף הוא נתקע על מסך שחור,ובסוף התחלף למסך כחול שכתוב בו STOP: c0000218 unknown error מישהו יודע מה קרה? ד"א ניסיתי סייף מוד וגם יש מסך כחול עם שגיאה אחרת.. תודה רבה מראש לעוזרםי ישלי שם דברים חשובים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by shus2000,

יש לי דיסק קשיח WD10EARS GREEN 1TB לפני מספר ימים החלפתי לעצמי את לוח מעבד וזיכרון מאז הדיסק קשיח פעם מזוהה פעם לא בביוס. ניסיתי לחבר דרך USB גם לא מופיע. שכחתי לציין שזה דיסק משני שבוא נשמרים קבצים לא מערכת הפעלה. הורדתי את תוכנת בדיקה של WD כשדיסק מחובר ב USB הוא מזווה על ידי תוכנה אך לא נותן לעשות שום בדיקה נופל קבוע לאחר איזה 40 שניות. לדיסק יש אחריות. אך אני מעוניין לפני להוציא ממנו את המידע... ולא אכפת אל אחריות.... בבקשה מי יכול לעזור לי בהוצאת מידה שיש על דיסק קשיח תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by matizami,

אהלן חברים, קניתי מחשב חדש בהמלצת הפורום הכולל SSD SAMSUNG 840 ודיסק קשיח רגיל אך אותו אני לא רואה. כאשר התקנתי את הוינדוס (שמונה) ראיתי את שתי הכוננים והתקנתי על הSSD. אחרי ההתקנה, אני לא רואה את הדיסק השני במחשב שלי. במנהל ההתקנים אני רואה את הדיסק השני.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אהלן, אני עומד להתקין H100i במחשב שלי, ויש לי בעיה קטנה. החיבור חשמל שלו הוא SATA כמו של כונן קשיח רגיל, ויש לי כבר כבל אחד מהספק עם שלושה חיבורים כאלה שאחד מהם כרגע פנוי. אני מעדיף לא להוציא עוד כבל עם שלושה חיבורים מהספק רק בשביל ה-H100i וגם לדחוף עוד כבל מיותר בסידור כבלים. מה שאני צריך זה כבל מאריך SATA שיתחבר לחיבור השלישי הפנוי בכבל שכבר בשימוש, בדקתי ב KSP, TMS, אא מחשבים ואין להם דבר כזה... נראה לי שאני צריך משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/12-SATA-15-Pin-Male-to-Female-Power-Extension-Cable-/161031826927?pt=US_Power_Cables_Connectors&hash=item257e3eadef מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ אם בכלל? אם לא אני אזמין מאיביי. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by אנדי,

היי לכולם, בימים אלה סיימתי להרכיב מחשב שולחני חדש שהורכב מהרכיבים שלהלן (לאחר התייעצות כאן בפורומים): מעבד - AMD reizen 3700x לוח אם - gigabyte B450 AORUS elite (ביוס מעודכן לגרסה F41) כונן - Adata XPG spectrix S40G 256GB NVMe M.2 כרטיס מסך - evga geforce 1660ti ספק של seasonic (650W מודולרי, אקטיבי) הועבר מהמחשב הישן. שלושה כוננים מכאניים הועברו מהמחשב הישן שני כוננים אופטיים הועברו מהמחשב הישן התקנתי בהצלחה את מערכת ההפעלה (windows 10 pro) ואת כל מנהלי ההתקנים הרלוונטיים. הסיפור הוא כזה - המערכת מזהה את שני הכונים האופטיים אבל רק אחד משלושת הכוננים המכאניים. בדקתי את חיבורי החשמל …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום רב. יש לי XP, כ. קול (כנראה ישן מאוד אבל זה מה שיש כרגע...) של קריאטיב דגם CT4810 ובדריבר ג'יניוס התוכנה מצאה לי דריבר בשבילו.זה לא עזר. עדיין לא שמעתי כלום. ד"א בדקתי ה-כ-ל. חיבורים,התנגשוית,ווליומים למיניהם... ואין כלום. זה בעיה של דריבר פה? אולי הדריבר לא מתאים? ואם כן,יש למישהו דרך להשיג אותו? * קיבלתי ממישהו דריבר SBAudioSetup_W2k מהאתר http://ccftp.creative.com/manualdn/D...oSetup_W2k.zip אבל עדיין אני לא שומע כלום.וד"א זה אותו דריבר בדיוק שהXP נתן לי כשהוא זיהה אותו אוטומטית. אז מה? הכרטיס דפוק? זה כבר כרטיס שני שאני מכניס. ד"א,במנהל ההתקנים הוא נראה כך:‬ Creative AudioPCI (ES1371,ES1373) (WDM) תודה מראש!;-)

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by nadav_g,

אתמול קניתי לוח אם חדש חיברתי אותו וחיברתי את המעבד המחשב עובד 5 דקות ונכבה בדקתי את הטמפרטורה של המעבד בביוס הוא מגיע ל 100 מעלות ונכבה. פתחתי את המארז והצמדתי לו מאוורר של בית על הרמה הכי גבוהה עדיין אותו דבר מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by iosi,

שלום, לאחרונה המחשב החל לקפוא בצורה אקראית תוך כדי עבודה בווינדוס. מחיפושים שערכתי ברשת הבנתי שייתכן ומדובר בבעיית חומרה ולא בבעיית תוכנה. חשבתי בכיוון של הזכרונות, יש לי שלושה זכרונות SDRAM של 128,128 ו256, והרצתי בדיקת memtest86 לכולם ביחד, והבדיקה נתקעה די בהתחלה, ואז הרצתי בדיקה לכל אחד בנפרד והבדיקה נתקעה שוב אבל בשלב מתקדם יותר של הבדיקה.שמתי לב שכל בדיקה נתקעה בערך אחרי אותו זמן, והבדיקה של כולם ביחד נתקעה קודם כי היא איטית יותר. אז חשבתי בכיוון של התחממות ובדקתי בעזרת EVERST והטמפרטורות של המחשב: מעבד: 30-37 דיסק קשיח: 30-35 לוח אם: 60-80 קודם כל, האם התוכנה הנ"ל אמינה? אפשר שם של תוכנה נוספת כדי לוודא שהנתונים נכונים? האם סביר להניח שהבדיקה של הזכרונות נתקעה בגלל…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by MENASHEHE,

שלום, יש לי כרטיס מסך מדגם: Gigabayte HD4350 אני עובד עם שני מסכים ולשנייהם יש רק יציאת VGA אחד מחובר ישר לכרטיס והשני מחובר עם מתאם VGA DVI ברגע שאני מכבה את המחשב או עושה הפעלה מחדש למחשב שני המסכים לא עובדים כאילו יש התנגשות בנייהם ניסיתי להחליף מתאם וניסיתי גם את הכרטיס מסך במחשב אחר וניסיתי גם את הדרייבר הכי חדש ועדיין הבעיה נשארה, אבל שאני מחבר שני מסכים לכרטיס עם כבל אחד ישיר ל DVI ואחד ישיר ל VGA המסכים עובדים מצויין ואין שום בעיה, האם הכרטיס מסך דפוק? כי לפני זה היה לי גם כרטיס מסך פשוט אבל של NVIDIA והוא היה מחובר בידיוק עם אותו מתאם לאותו מחשב והוא לא עשה שום בעיה. זה הקישור לכרטיס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2924&dl=1#ov

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יש לי Windows Vista ובזמן האחרון מידי פעם יש אתחולים.. כשהמחשב עולה מחדש הוא רושם שהיתה שגיאה/בעיה והיה צריך לאתחל. הנה מה שזה רושם לי: http://img821.imageshack.us/img821/3825/75245465.jpg ממה זה נובע? ואיך פותרים את זה? תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by yosda-boy,

שלום, לפני כ-3 חודשים החלה בעיה לאגים במשחקי מחשב חשוב לציין שמדובר בכל משחק (CSS B3 MW הכל) והדבר לא משפיע על הדברים מחוץ למשחקים... נגיד באינטרנט אני מוריד על מהירות גבוהה (12 MB משומש עד הסוף). עשיתי בדיקת מהירות תוצאות כמו שאמורות להיות. לפני בערך 3 חודשים החלפתי כרטיס מסך לכרטיס מסך יותר גרוע, האם יש סיכוי שהכרטיס מסך משפיע על הלאגים? בתודה מראש Mystery

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by MoAv,

לפני כמה ימים השארתי את המחשב דולק להורדה . הזזתי את העכבר כדי להדליק מחדש את המסך , שום דבר לא קרה . המחשב מעלה את הווינדוס עד הסוף , שומעים סאונד והכול , פשוט מאוד אין סיגנל מהכרטיס ... לפי מה שאני זוכר ממקרים אחרים שנתקלתי בהם ( לא במחשב שלי ) כאשר יש בעיה בכרטיס המחשב צועק עוד לפני ה-BOOT שיש בעיה והוא לא מעלה כלום . ניסיתי להחליף מסך , להעלות את המחשב דרך הטלויזיה , הכל חוץ מלשים את הכרטיס במחשב אחר ( כי אין לי ) . מה הסיבה ? יכול להיות שזה משהו בכלל בלוח אם ולא בכרטיס ? ד"א הכרטיס הוא 6800GT , וממש חבל לי לאבד אותו . אשמח לקבל הצעות ודעות

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. קניתי מחשב לפני כמה ימים עדכנתי את הכל כל הדרייברים מהאינטרנט לא עשיתי אובר קלוק והמחשב הפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים. יש לי אינטל 3.0 512 זיכרון רדאון 9800 se ואם אתם צריכים לדעת עוד משהו תגידו. תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by shibby15,

שלום כשאני מנסה להריץ סרטים או את סנדרה ועוד כל מיני תוכנות (כולל WORD) המחשב נתקע ורק העכבר רץ אחרי שניה או שתים הוא משמיע ביפ וגם העכבר נתקע. יש לכם מושג מה זה יכול להיות? אחרי הריסטארט הXP מריץ בדיקה לאחידות קבצים משהו בקשר לFAT 32 בכונן C (למרות שזה ווינדוס XP אז לא מובן לי מה הולך...)

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by roi777,

קניתי מאיביי סוללה לנייד אסוס ומבדיקה עם HWMonitor נראה שיש ירידת ביצועים של 5% (תמונה מצורפת). האם זה הגיוני לסוללה מקורית (OEM) חדשה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. DELL VOSTRO 2520 עם I3 דור שני ו4 גיגה ראם, הוספתי 4 גיגה ראם זהה לחלוטין, החלפתי כונן לSSD EVO 850 שהתפנה לי, התקנתי וינדוס חדש, והמחשב נשאר עגלה. אפשר עזרה עם זה? תודה רבה!!

18. שלום כשאני מעלה את ההמחשב שלי הוא מקבל הודעת שגיאה cpu fan error press f1 to contine והמחשב עצמו לא מצליח להחזיק הרבה זמן 20-30 דקות עד שהוא נכבה לבד נסיתי לפתוח אותו ולנקות את כל האבק המצטבר \ הוצאתי את מאוורר המעבד ולנקות אותו ראיתי שהמשחה הטרמית יבשה לגמרי \ עכשיו אני מחפש תשובות והבנתי שיכול להיות שזה בעייה אחרת בספק הכוח , מישהו יכול לתת כיוון...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום רב , קניתי לוח אם חדש וזכרון חדש. לוח האם - H87-HD3 של ג'יגהבייט הזכרון : DDR 3 16G (8Gx2) 1600 Kingston HyperX Blu Kit כאשר אני נכנס לביוס , משום מה אני רואה שהזכרון עובד במהירות של 1333 . ה system memroy multiplier מכוון ל auto מה אני אמור לעשות על מנת שיעבוד ב 1600 ? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by wtf,

שלום,כבר שבוע שהמחשב שלי לא פועל כמו שצריך במצב הרגיל הווינדוס 7 עולה אבל יש רקע שחור ורק סימן העכבר נראה ניסיתי לעשות שחזור דרך המצב הבטוח אך ללא הצלחה,ניקיתי את הדיסק עם ccleaner ועדיין איטי במצב הבטוח ועכשיו אני לא מצליח בכלל לנסות לשחזר דרך המצב הבטוח יש דרך לתקן את זה? כי דבר דומה קרה לי בעבר והצלחתי להפעיל במצב רגיל דרך שחזור

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אהלן לכולם, לפני כחודשיים בניתי את המחשב החדש שלי כדי להחליף את מחשב העריכה הישן שהתבסס על i7-2600k @4.5Ghz . ה 2600 החזיק (עדיין מחזיק) יפה מאוד את רוב המשימות אבל עם השכיחות של קבצי 4K ופלאגינים כבדים יחסית של red giant וכדומה הבנתי שהגיע הזמן לשדרג ואחרי המוווון בדיקות ומחקרים של הנושא חשבתי שהשדרוג הנכון יהיה ל i7-8700k . אז בניתי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: i7-8700k (עדיין ללא אובר קלוק, יקרה בהמשך) לוח אם: Asrock fatal1ty k6 זכרונות: Trident z 4X16GB 3200MHZ כרטיס מסך: Gainward GTX1070 כוננים קשיחים: מערכת הפעלה: Crucial MX100 500GB קבצי מדיה ומקור: Samsung 950 Evo nvme 1TB מדיה קאש: Crucial BX200 500GB …

22. כמו שאמרתי- המחשב פתאום קופא, בזמנים שונים (באמצע עבודה בווינדוס, בעליה של המחשב ואפילו לפני POST. פתחתי את המחשב ושמתי לב שכאשר המחשב קופא המאוורר של הכ. מסך מפסיק להסתובב, ושבחיבור של החשמל מהספק ללוח יש סימנים חומים על הפלסטיק כאילו הוא נשרף\ התחמם יותר מדי. יש ארבעה סימנים כאלה, כולם בשקעים של חוטים אדומים ???. בביוס יש טמפרטורת POWER (לא יודע איפה החיישן.. בספק? ) ואחרי הריסט שעשיתי באחת הפעמים הוא הראה 51 מעלות. יש לציין שכשמדליקים את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא היה כבוי הוא עולה ודולק לכמה זמן בלי בעיות. פעם אחת כשהמחשב הצליח לעלות בדקתי אותו דרך פריים 95 ובמקביל הסתכלתי על הטמפ'. כשהתחילה הבדיקה טמפ' #3 (שתואמת עם הספק כנראה) התחילה לעלות מהר, אפילו בקצב של המעבד ואח…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by amittt,

יום אחד השארתי את המחשב דלוק בלילה ובלילה הייתה הפסקת חשמל עכשיו הדלקתי אותו בבוקר והוא התחיל לעשות רעשים וזה... קיצר הייתי בטוח שזה המאוורר וניתקתי אותו ועכשיו הכל עובד טוב... עכשיו זה בלי מאוורר יש לי שאלה.. האם המחשב יכול לעבוד תמיד ככה בלי מאוורר???? ומה עושים אם לא???

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by leoleo,

היי, מזה כחודש בשימוש בדפדפן chrome הוא נתקע לאחר זמן או נהיה איטי מאוד. הסרתי והתקנתי מחדש ונראה שהבעיה ממשיכה. אני לא יודע אם זה בגלל המחשב או הדפדפן או משהו אחר. השימושים פשוטים מאוד:אינטרנט, מוזיקה ומשחקי ילדים קלים במיוחד. אשמח להתייחסותכם.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.