עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם. תופעה מאד מאד מוזרה. אני מקבל מסך כחול מיד כשאני מנסה להפעיל קבצי וידאו מקומיים וגם סרטים שאני מנסה לראות אונליין (יו טיוב למשל) . אבל ואבל גדול.. התופעה קוראת אך ורק לאחר שאני משחק משחק תלת מימד כלשהו. איך הבעיה נפתרת? אני מבצע ריסטרט למחשב ואז יכול לראות סרטים ללא כל בעיה! שיחקתי שוב משחק? שוב אני מקבל מסך כחול בהפעלת קבצי וידאו. מה ניסיתי לעשות על מנת לפתור את הבעיה? 1. הסרה לגמרי של דרייבר כרטיס מסך,כרטיס קול,צ'יפסט,כרטיס רשת והתקנתם מחדש בגריסה הכי מעודכנת. 2. הסרה של חבילת codec pack (משתמש בK-LITEׂ) והתקנה מחדש 3. הרצה של אנטיוירוס ותוכנה נגד רוגלות. 4. בדיקת זיכרון ארוכה של ווינדוס. נ…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by HingedEmu2,

היי, לאחרונה היו לי בעיות במחשב. החלטתי שנשרף הלוח אם וקניתי לוח אם חדש ומעבד. את הזיכרון החדש לקחתי ממחשב אחר שבו הזיכרון היה פעם, ככה שכל הרכיבים האלו תקינים. כאשר אני מדליק את המחשב הא נדלק לכמה שניות ואז נכבה. אחרי כמה שניות הוא נדלק שוב, וחוזר חלילה. ניסיתי להדליק את המחשב מספק כוח אחר, וניסיתי כאשר הSSD לא מחובר, ושום דבר לא עזר, זה ממשיך אותו דבר. אני חושד שמדובר בספק, אבל זה גם מוזר כי הוא חדש יחסית ולא ג'נרי (seasonic 560). בפעם האחרונה שהמערכת עבדה הייתי עם לוח אם שונה ומעבד שונה (ישנים), וחיברתי כרטיס מסך ללוח בזמן שהמחשב היה דלוק . האם זה יכל לפגוע לי גם בספק? אני אשמח אם מישהו יעזור

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by פרקדוש,

שלום, 1. האם ניתן לחבר כונן (SATA SSD (SAMSUNG 850 EVO לשקע M.2 על לוח האם (ASUS H110M-A/M.2)? 2. אם כן, לאיזה שיפור בביצועים אפשר לצפות אם בכלל? תודה מראש.

4. היי לכולם אודה לסיוע, אני מנסה להתקין דרייבר של אינטל לכרטיס אונבורד במחשב LENOVO V520, ערכת שבבים B250 כאמור. אני חושב זה intel hd graphics 530 אני מבין שאין תאימות לWIN7 ולכן אין אפשרות אני עדיין לא יכול לשדרג לWIN10 לכן אני חייב למצוא פיתרון ל WIN 7 אולי מישהו פתר את העניין

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Harel Sadika,

אני בונה מחשב חדש קניתי תחלקים עכשיו חסר לי ספק כוח אני ישלח לך תמערכת ואשמח אם תמלץ לי ספק כוח  https://www.amazon.com/gp/product/B077JQNQKM/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B06Y46X4L9/ref=ox_sc_act_title_2?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B076LQ39XV/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A2T6N244WTLWGU&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B0088PUEPK/ref=ox_sc_act_title_4?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B07621PNWC/ref=ox_sc_act_title_5?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by erantheking21,

שלום יש לי מחשב חדש שקניתי לא מזמן עם מעבד I7, זכרון 16G, לוח Z88 ויש לי בעיה כזו.. מדי פעם שאני מכבה את המחשב, הוא נותן לי הודעת שגיאה DRIVER_POWER_STATE_FAILURE עם הודעת שגיאה, ואז הוא עושה סריקה של בדיקת זכרון ולא מוצא כלום..(צירפתי תמונה עם ההודעה) אחרי זה אני עושה ריסטרט והמחשב עולה כאילו כלום. התקנתי מחדש את המערכת ההפעלה אבל ההודעות האלה חוזרות, לא באופן קבוע אבל מדי פעם.. אתמול בלילה שוב קרתה לי הבעיה הזו שוב בלילה, כלכך התעצבנתי, והרצתי ידנית בדיקת זכרון של WIN7 הוא לא מצא כלום, אבל קרתה בעיה נוספת, לפתע נתקע לי בSTARTING WINDOWS וזה אף פעם לא קרה, מישהו קרה לו שנתקע לו המסך שם? הייתי צריך לכבות שוב ולהדליק, אז הוא הריץ לי ואמר שיש בעיה בWIN וצריך לעשות REPAIR, …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by L1ron,

לפני יומיים רק קניתי מחשב, אין לי ידע בOC , אבל קראתי מדריכים והתחלתי להגדיר הגדרות , אח"כ העלתי את התדר מ3.3 ל3.5 , והמחשב עשה CHKDSK לבד , ואח"כ עשיתי ריסטרט וישר ניכנסתי לביוס וראיתי שהתדר ירד ל3.3. עשיתי LOAD OPTIMIZE כלומר הגדרות ברירת מחדל . ואח"כ המחשב התחיל לעשות כל מיני דברים מציקים ,פתאום האינטרנט לפעמים ממש איטי,או עם אני מתקין משהו הוא נתקע,או פתאום דברים עובדים קצת לאט. והמחשב לא אמור לעבוד ככה אף פעם כאשר המפרט שלי הוא : I5 2500K 4GB RAM P67A-UD3

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by smoke_man,

יש ברשותי 2 כוננים פנימיים של WD וכונן SSD של קורסייל שקניתי במכירה הקבוצתית אני מנסה להגדיר אותו והוא לא מזהה אותו אלה רק בניתוק שני הדיסקים הקשיחים התקנתי עליו מערכת הפעלה ואחרי זה חיברתי את הדיסקים הקשיחים וזה לא מזהה אותו מיותר לציין שבזמן ששלושת הכוננים מחוברים המחשב לא עולה אז ניתקתי את הSSD בינתיים ומחכה לעזרה תודה וערב טוב

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שבוע טוב לכם ושנה טובה, אתמול או שישי ערב, אחרי שהמחשב שלי –מחשב נייד שעדיין באחריות של כמה חודשים לפחות HP Probook 4530s נתקע ונאלצתי להפעילו מחדש באמצעות כפתור עשיתי החלטה נבונה של סריקת מחשב מוירוסים באתר אונליין. התגלו אצלי לפחות כמה קבצים נגועים (שמעדיף לא להגיד את המספר מרוב המבוכה) וכאשר הורדתי קובץ אנטי וירוס של גרסת ניסיון לחודש ימים (ואחרי זה אני אצטרך לשלם), תוך ניסיון להתקין את התוכנה קיבלתי שיש לי תוכנת אנטי וירוס מותקנת שהייתה כנראה כבר באה עם המחשב נייד שרכשתי – Microsoft Security Essentials שכמובן אם כל עוד היא מותקנת, אזי וודאי שאני אצטרך להסירה מהמחשב לפני שאוכל להשתמש בתוכנת Eset Online Scanner. כיוון שלא רציתי לעשות את הצעד הזה, סרקתי סריקה שלמה עם …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by md22,

מדי פעם (בתדירות גבוהה) המחשב נתקע ומופיעה ההודעה הנ"ל . הדרייבר שמותקן במחשב 28.32 ביצעתי פרמוט והתקנה חדשה וזה לא עזר

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by eyal00,

שלום, אני לא מצליח לפרמט את המחשב הישן של בן דוד שלי רשום לי במסך הכחול:setup did not find any hard disc drives installed in your computer זה הדגם של הלוח אם: BIOSTAR P4VMAM

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Avi Belchatovski,

קניתי לאחרונה נייד של אסוס n550jk וניסיתי לחבר אותו למסך מחשב אחר שיש לי שבו יש רק חיבור VGA או DVI אז קניתי כבל עם יציאה של DVI ל-HDMI, הבעיה היא שכשאני עושה את החיבור המסך מראה שאין סיגנל... אגב חיבור HDMI לHDMI אני כן מצליח, אז או שזה עניין של דרייברים או שיש בעיה בכבל, מה דעתכם?

13. התקלה רשומה בכותרת, אני לא יודע אם הבעיה בזכרונות או בלוח אם עצמו בכל מקרה המחשב נדלק לא משדר אות למסך ומצפצץ רצוף לפני שאני רץ לקנות זכרונות חדשים יש למשהו מושג מה התקלה? בדקתי בגוגל אין הרבה מידע לא הצלחתי להעלות על הבעיה תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by דני35,

התחדשתי בשעה טובה בכונן חדש מדגם wd black sn 750 וחיברתי אותו עם מתאם pci,אני מקבל מהירות יחסית איטית ליכולת של הכונן, זה בגלל החיבור דרך מתאם?מצרף צילום מסך של המהירות,ולינק למוצר עצמו, והאם יש אפשרות בלוח אם ישן לעשות העתקה של כונן מערכת ההפעלה לכונן החדש? דגם הלוח אםhttps://www.gigabyte.com/il/Motherboard/GA-H77M-D3H-rev-10#ov לינק לכונן המדובר https://www.amazon.com/BLACK-SN750-500GB-Internal-Gaming/dp/B07MH2P5ZD לינק למתאם ששמתי במחשב https://www.ebay.com/itm/Pro-M-2-Nvme-Ssd-Ngff-To-Pcie-3-0-X16-X4-Adapter-M-Key-Interface-Card-Full-E6H9/333230729702?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 תודה לכם מראש.

15. Started by ggg ggg,

ספויילר מראה לי את ההודעה הזאת שאני מפעיל את המחשב שלשום המחשב עבד חלק ורק היום התחילו השגיאות האלה בעקבות מה זה קרה? ספויילר ספויילר ספויילר

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום, המסך של המחשב נכנס למצב שינה ולא נדלק ע"י תזוזה של העכבר או מקלדת רק אם אני לוחץ על הכפתור Exit במסך הוא נדלק שוב יש לציין המחשב לא נכבה או יש שגיאות וזה מחשב חדש שנקנה לפני פחות מחודש. חומרה מסך MAG 23 inch מעבד I7 4790K כרטיס מסך 780GTX TI MSI לוח אם Asus z97 sabertooth mark 1 תודההה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by satlan1,

היי, יש לי מחשב AIO של GATEWAY. הווינדוס לא עולה בשום צורה. לפני שאני מפרמט אותו אני מעוניין לבדוק את הHD. ניסיתי עם הכלי של היצרן אבל הוא מחזיר שגיאה אחרי מספר שניות של ריצה. מישהו יכול להמליץ לי על כלי לבדיקת הHD (bootable) ..? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by eytan243,

היי חיפשתי מידע על המחשב הזה עכשיו קיים על המחשב זיכרון DDR3 1066Mhz סה"כ שני סטיקים של 2GB ושל 1GB סה"כ 3GB חיפשתי מידע עד כמה זיכרון המחשב יכול לתמוך ובאיזה קצב הכי גבוה אפשר אודה מאוד לתגובתכם המודל הספציפי C500-H.ARPPEP

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. יש לי כמה בעיות , ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי להתגבר עליהן , נראה לי שהמחשב מאוד איטי בגללן... תודה על הכוונה מראש , וכולי תקווה שתצליחו לעזור... 1 . עולה לי כל פעם שאני מדליק את המחשב , מן חלון של קבצים - שנמצאים בתוך : c:\program files\microsoft\highlighter איך אני מונע מזה לעלות לי על הדסקטופ , כל פעם שהמחשב עושה ריסט , הפעלה מחדש. 2. יש לי קבצים שהמחשב לא מאפשר לי למחוק. קבצי סרטים בעיקר- שהורדתי בקאזה. בדקתי שהמחשב לא משתמש בהם עם שום תוכנה שאני מכיר - עדיין לא מוחק. ניסיתי למחוק בסייפ מוד - עדיין לא מוחק עשיתי תיקון ובדיקה לדיסק הקשיח - עדיין לא מוחק. הוא מראה מן הודעה כזו : או שבהרד דיסק שלך אין מקום או שמשהו משתמש בקבצים הללו. יש לי בהרד דיסק מקום…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, יש לי כונן רשת מתוצרת Western Digital מדגם My Book World Edition (הדגם החדש עם התאורה הלבנה) והוא התקלקל לפתע: - הוא לא זמין יותר ברשת הביתית. הנתב לא מזהה אותו ולא מספק לו כתובת IP. - הוא לא מגיב ללחיצות על כפתור ה-POWER ועל כפתור ה-RESET. רק ניתוק פיזי מהחשמל מכבה אותו. - התאורה הלבנה מקדימה תקועה כך שרק השליש התחתון של הפס מואר באופן קבוע. - אני חושב שאני שומע את הדיסק מתחיל להסתובב כשהוא נדלק. האם מישהו יודע מה התקלקל? האם יש לי סיכוי לחלץ את המידע מהכונן? האם אפשר לחלץ את המידע מהכונן גם מבלי לפתוח את המארז? פתיחת המארז תביא לביטול האחריות ושאלה אחרונה - רכשתי את המוצר מאייבורי והשירות שלהם גרוע - הם לא יודעים לתקן, רק מציעים להחליף במוצר של יצרן אחר. …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by rgb00,

שלום, בסיום ההתקנה (אחרי הrestart) מופיעה ההודעה הבאה: https://db.tt/XW4O3x7f אח"כ אני מקבל הודעה שההתקנה נכשלה. התקנתי שוב ואותה תקלה חוזרת. אשמח לעזרה, תודה מראש. מעבד Intel Core i5 S1155 2500 3.3Ghz לוח אם Asrock H67M-GE B3 זיכרון G.SKILL 8192MB (4096MBX2) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X דיסק קשיח Samsung F3 1TB SATA2 7200RPM ספק כח Seasonic S12II 430W Bronze מארז Antec Sonata III צורב LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by er0101,

כשאני משחק NFS Most wanted אחרי כמה זמן המחשב עושה ריסט. האם זה בגלל שהמעבד מגיע ל56 מעלות והלוח ל41 או בגלל שיש לי ספק כח פשוט? המחשב עבר כמה פרמוטים ככה שזה לא נראה בעיה בXP. איזה טמפ' נחשבת גבוהה ללוח אם?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by דןזט,

היי. אני לא מצליח להתקין את דרייבר כרטיס הרשת שלי על ווינדוס 10 (ואכן אותו דרייבר נתמך עד לווינדוס 7). הבעיה היא שמדובר בכרטיס הרשת, ולכן אני לא יכול לבקש מווינדוס לחפש ברשת אחר דרייברים. כמובן שפשוט ניסיתי למצוא את הדרייבר בעצמי ממחשב אחר, אך לא קיים דרייבר כזה לווינדוס 10 (וגם לא עושה רושם שיהיה כזה). ניסיתי גם להתקין מרשימת הדרייברים של ווינדוס וגם לא. אז נראה שאני פשוט צריך לקנות כרטיס רשת חדש? אבל הנה הקטע: כששידרגתי מווינדוס 7 ל- 10. הדרייבר לכרטיס הרשת המשיך לפעול כרגיל, אך כשהתקנתי עותק נקי של ווינדוס 10 (לאחר פירמוט), לא הצלחתי, כאמור, להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת מחדש. מה נראה לכם עושים? תודה חברים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. זה משהו שהרבה זמן מסקרן אותי. נניח שאני מתקין תוכנה ולוקח 20 דקות להתקין אותה. איזה חלק צריך לשדרג כדי שיקח פחות זמן להתקין אותה? ssd? מעבד? אולי כמה חלקים משפיעים על התהליך?

דיונים חדשים בפורומים