עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, יש לי מחשב נייד מסוג lenovo חדש עם מערכת הפעלה וינדוס 8.1 ועד היום היה לי בשורת המשימות אייקון של בית (ממש ציור של בית) שאני לוחץ עליו נפתח לי החלון כמו של ההתחת במערכות הפעלה הקודמות לא הלחצן שמעביר אותי למסך עם הקוביות. בכל מקרה שאני לוחץ עליו פתאום רשום לי הפריט "HostAppService.exe" אליו מפנה קיצור דרך זה שונה או הועבר,כך שקיצור דרך זה לא יפעל כראוי." איך מחזירים אותו?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. היי לכולם אודה לסיוע, אני מנסה להתקין דרייבר של אינטל לכרטיס אונבורד במחשב LENOVO V520, ערכת שבבים B250 כאמור. אני חושב זה intel hd graphics 530 אני מבין שאין תאימות לWIN7 ולכן אין אפשרות אני עדיין לא יכול לשדרג לWIN10 לכן אני חייב למצוא פיתרון ל WIN 7 אולי מישהו פתר את העניין

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום. היה לי הפסקת חשמל וכשאני מדליק את המחשב ממש עוד בהתחלה לפני ספירת הזיכרון המסך תקוע ומציג את ההודעה הבאה: הוא כותב שהוא מזהה את המעבד.. main processor amd athlon 3200... ופה השורה המוזרה (cpuid : 0ff0 patch ID:003A) זהו..שום דבר לא מגיב ..למשהו יש מושג מה זה ?! הקיצור פתחתי תמחשב ניקיתי הכל.. הוצאתי ת'בטרייה הזו אבל עדיין ההודעה קיימת.. מפרט: amd athlon 3200 939 gigabyte ga-k8nf גיגה זיכרון a-data 400ddr x800xl pci-e 120sata1 גיגה wd ספק hec 400 *המקלדת לא מגיבה לא ניתן להכנס לביוס.נסיתי 2 מקלדות. *טוב נראה לי הבנתי משהו.. לפי דעת הלוח הלך למה? בגלל שאפילו המקלדת לא פועלת..מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אהלן אנשים! יש לי בעיה ואני צריך את עזרתכם בבקשה, המחשב שלי בשבוע האחרון באמצע גלישה או שימש פשוט עובר תהליך של כיבוי עצמי, אמנם נפתחת חלונית ומודיעה שמתבצע כיבוי המחשב עם ספירה לאחור של 50 שניות בערך, ההסבר שהכיבוי נעשה בגלל: NT AUTORITY\SYSTEM 32 קוד תקלה: 2147483641 אני רק יציין שהמחשב חדש חדש,ולאחר פורמט עקב הסיבה הנ"ל,חשבתי שזה מה שיעזור וזה לא. ??? המחשב גם מעלה מסכים כחולים,לא הסקפתי לרשום את הקוד תקלה מכיוון שהוא מיידית מבצע ריסטרט, אך משיטוט באינטרנט הבנתי שהקוד תקלה המקביל לתופעה הזאת במסך הכחול הוא: 0x80000007 . המחשב לא מתחמם והוא ממש חדש,יש לי אותו בדיוק יומיים. מישהו יודע אולי מה הבעייה וכיצד מסדרים אותה? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Real_Me,

בעמדת מחשב משרדית, מדפסת הסיכות הישנה בחיבור פרללי, לא עובדת. האם ניתן להשתמש במדפסת הזרקת דיו השניה, עם חיבור USB בלבד, בסביבת דוס ותוכנות דוס כמו חשבשבת, עצמאית וכו'? האם ניתן להגדיר בתוכנות עצמן מדפסת רצויה שתעבוד עם USB? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by ikehgl,

כשאני נכנס למחשב האישי ומתחיל לגלוש תכף מופיעה לי ההודעה הבאה: personalozation This item can't be applied to the desktop ,try clicking a different theme אני מוחק את ההודעה ואחרי כמה שניות היא שוב מופיעה , בסוף היא נעלמת, עד הפעם הבאה. נראה לי שזה קורה כשאני גולש דרך דפדפן Firefox איך מפסיקים את זה ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by satlan1,

היי, יש לי מחשב AIO של GATEWAY. הווינדוס לא עולה בשום צורה. לפני שאני מפרמט אותו אני מעוניין לבדוק את הHD. ניסיתי עם הכלי של היצרן אבל הוא מחזיר שגיאה אחרי מספר שניות של ריצה. מישהו יכול להמליץ לי על כלי לבדיקת הHD (bootable) ..? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by blackmore,

מחשב חדש https://www.tms.co.il/60614 מגיע לטמפרטורות גבוהות המעבד מגיע במאמץ בסטרס טסט לבין 89-93 והכרטיס ל80 יציב במשחקים המעבד נע בין 78-83 תלוי במשחק ובעומס הכרטיס במשחק 75-79 הטפרטורה משתנה לפעמים יותר נמוך גם עשיתי בדיקה עם דלת פתוחה ירד בערך 10 מעלות עשיתי עוד בדיקה עם דלת סגורה וכל המאוררים על פול ירד 10 מעלות מחשב חדש נקנה לפני 4 ימים בTMS מה יכולה להיות הבעיה RTX2080TIOC I7-9700K

9. הי, במשהו כמו חצי שנה-שנה האחרונה אני יצא לי חוות קצת פריזים. כל התצוגה קופאת, אי אפשר לעשות כלום, עושה ריסטרט וזה עובר. לא ייחסתי לזה חשיבות במיוחד. זה קרה לי בערך פעמיים בהפרשים של מספר חודשים. עכשיו אני פעם שנייה חווה מסך כחול שמקריס לי את המחשב (כנראה כשל חומרתי כלשהו). לפעמים אחרי ריסטר שוב יש כשל והמחשב לא עולה. Start up repair כמובן לא עוזר. היום שוב קרס וזה כבר נראה יותר מדיי חשוד (חומרה כלשהי גוססת?) דבר נוסף מוזר - אני חווה "פיקים" בצריכה של המעבד מדי פעם. לא ברור מה זה, ווידאתי שזה לא קשור ל AVG וכל מיני פרוססים כאלו ואחרים. משהו מוזר. זה המפרט: AMD Athlon II X3 450 Gigabyte GAMA-78LMT US2H Trancsend 4GB RAM Windows 7 64-Bit מארז דיי גנרי עם מאוורר קדמי 120mm…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היי, עשיתי בדיקות בעזרת 2 תוכנות, אחת AS SSD BENCHMARK, והשנייה התוכנה של Samusng Magician , בשתיהן הEVO 840 מגיע לתוצאות\מהירויות יותר טובות. איך זה הגיוני ? הEVO PLUS 970 זה כונן M2 NVME לפי מה שאני יודע, אמור לתת ביצועים יותר טובים (לא?). מצרף צילומי מסך של הבדיקות - EVO PLUS 970 EVO 840 - תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ggg ggg,

ספויילר מראה לי את ההודעה הזאת שאני מפעיל את המחשב שלשום המחשב עבד חלק ורק היום התחילו השגיאות האלה בעקבות מה זה קרה? ספויילר ספויילר ספויילר

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by oren417,

שלום יש לי מחשב נייד די חדש של hp יש משהו שמעסיק את הדיסק הקשיח הוא כל הזמן על 100% . כמובן שסגרתי הכל שום דבר לא עובד ועדיין אני רואה במנהל המשימות שהוא על 100% והמחשב איטי. איך אני יכול לדעת מה גורם לדיסק לעבוד ככה? אודה על כל עזרה/ עצה. Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Azriel Itzchaki,

שלום. שאלה טכנית בנוגע לדיסק קשיח. יש לי דיסק תקול. כנראה שהמחט הלכה.. האם אני חייב אותו דיסק בדיוק כדי להעביר את הפלטות? או שאפשר דגם שונה. למשל WD250YS דיסק תקול. האם אני חייב כזה בדיוק? או שאני יכול לקחת 250JB והוא גם יקרא אותו. או בכלל האם אני יכול להעביר רק פלטה אחת לדיסק אחר אפילו 120GB. יש כאן מישו עם נסיון בנושא.. ? ועוד, היכן אפשר למצא חלקי חילוף לדיסקים קשיחים.. PCB מצאתי. אבל מחט וכו'. יש בנמצא? או שצריך לקחת מדיסק אחר בלבד?

14. Started by er0101,

כשאני משחק NFS Most wanted אחרי כמה זמן המחשב עושה ריסט. האם זה בגלל שהמעבד מגיע ל56 מעלות והלוח ל41 או בגלל שיש לי ספק כח פשוט? המחשב עבר כמה פרמוטים ככה שזה לא נראה בעיה בXP. איזה טמפ' נחשבת גבוהה ללוח אם?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ori1,

היתה לי בעיה במחשב והוא לא עלה בכלל. התקנתי מחדש את הווינדוס תוך מחיקה של הדיסק. מדובר בSSD של סמסונג 128G לרוע המזל למרות שחשבתי שכל החומר שלי מלבד המערכת נמצא בדיסק השני, בכל זאת היה קובץ אחד ששמרתי בטעות על שולחן העבודה. רציתי לשאול אם יש למישהו רעיון דרך איזו תוכנה לשחזר את הקובץ. אני לא מדבר על שחזור של אלפי שקלים במעבדה. אודה מאוד לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by דןזט,

היי. אני לא מצליח להתקין את דרייבר כרטיס הרשת שלי על ווינדוס 10 (ואכן אותו דרייבר נתמך עד לווינדוס 7). הבעיה היא שמדובר בכרטיס הרשת, ולכן אני לא יכול לבקש מווינדוס לחפש ברשת אחר דרייברים. כמובן שפשוט ניסיתי למצוא את הדרייבר בעצמי ממחשב אחר, אך לא קיים דרייבר כזה לווינדוס 10 (וגם לא עושה רושם שיהיה כזה). ניסיתי גם להתקין מרשימת הדרייברים של ווינדוס וגם לא. אז נראה שאני פשוט צריך לקנות כרטיס רשת חדש? אבל הנה הקטע: כששידרגתי מווינדוס 7 ל- 10. הדרייבר לכרטיס הרשת המשיך לפעול כרגיל, אך כשהתקנתי עותק נקי של ווינדוס 10 (לאחר פירמוט), לא הצלחתי, כאמור, להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת מחדש. מה נראה לכם עושים? תודה חברים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by jonbir2,

קניתי מחשב נייד של asus דגם u46e ובמפרט שלו כתוב שיש לו בלוטוס, אבל כשאני מנסה לשלוח משהו בבלוטוס (קליק ימני-שלח אל-bluetooth file transfer) נפתח חלון שליחת הקבצים וכתוב בחר לאן לשלוח את הקובץ אבל החלון מטושטש ואין אפשרות לשלוח איך אני אמור להפעיל את הבלוטוס?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם, לא מזמן החלפתי את המארז של המחשב שלי ואת הספק כוח במטרה שהמחשב יהיה שקט יותר ואכן המארז החדש (של זלמן) גורם למאוררים להיות יותר שקטים כי גם אפשר לשלוט בעוצמה שלהם. אך ישנו רעש מתכתי שאפילו יותר מעצבן מהמאווררים והוא מאזור המעבד אם למישהו יש מושג ממה הוא נובע ומה יש לעשות בשביל למנוע אותו יותר מאשמח.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היי יש לי מקרים לפעמים שאני רואה שהמסך לא נדלק לאחר שהמחשב בשומר מסך, הכוונה שהמחשב דלוק מהבוקר ואני עובד איתו רגיל ,אבל כשאני עוזב את המחשב לפעמים לזמן מה ושומר המסך נכנס לפעולה לאחר 2 דקות כמו שכיוונתי והגדרתי שלא יראו כלום על המסך (בלי שום אנימציה , פשוט מסך שחור) אני מנסה להפעיל אותו דרך העכבר או המקלדת ופשוט אין תגובה ביכלל ואני רואה שהמחשב דלוק ושומע אותו עובד , גם הגדרתי את המחשב שלא יכנס למצב שינה ביכלל ,אלה רק כיבויי הרדיסיקים לאחר 10 דקות, מה עושים במקרה כזה מוזר? להפעיל את המחשב אני יכול רק אם אני לוחץ על כפתור ריסטט . רוני

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. היי לכולם, יש לי תופעה מוזרה בעבודה. בעת ביצוע זימון לפגישה ביומן של OUTLOOK 2010 למשתמש אחר שגם עובד עם OUTLOOK 2010 בתוך האירגון - הזימון מגיע כטקסט בלבד ולא בתוך היומן של היוזר. לקבל זימונים הוא מקבל חופשי וכמו שצריך- אצל שאר המשתמשים אין את התופעה המוזרה. אודה למסייעים.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. חיבור LINE-IN מקבל כבל מיציאת האוזניות של הטלוויזיה. חיבור LINE-OUT יציאה לרמקולים, לא עושים רעש כאשר לא מחוברת יציאת הLINE-IN הכרטיס Realtek HD כלשהו, הרמקולים של Harman Kardon מה אני אמור לעשות כדי להפטר מהזמזום שיוצאת כניסה הLINE-IN מהטלוויזיה, אני פשוט רוצה להשמיע דרך הרמקולים של המחשב דרך בקרת סאונד מהמחשב את הסרטים בטלוויזיה ללא רסיבר(הרמקולים מספיק טובים) תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Spectalecy,

אהלן, יש לי הארד דיסק חיצוני WD My Passport.. לא מזמן האנטי וירוס שלי NOD32 החליט שכל הקבצים שם מסוכנים משום מה, ושלח אותם לQUARANTINE.. כאשר עשיתי באנטי וירוס RESTORE מהQUARANTINE, הכל חזר, אבל כל התיקיות הפכו ל"קיצורי דרך" של התיקיות האמיתיות, אבל כל הקבצים היו שם.. שרדתי עם זה, אבל מאז חיברתי אותו למחשב נוסף בטעות וכל התיקיות וקיצורי הדרך נעלמו. כאשר אני מסתכל בPROPERTIES של ההארד דיסק, רשום לי שיש לי 450 ג'יגה מלאים, וכשאני מסמן את כל מה שאני רואה בתוכו, זה שוקל בסה"כ 40 ג'יגה ככה.. דרך חיפוש ניתן להגיע לחלק מהתיקיות.. בכל מקרה רציתי לדעת האם יש דרך לשחזר את המידע מבלי לשלוח למעבדה כי יש לי שם קבצים רגישים פשוט.. תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by erantheking21,

שלום יש לי מחשב חדש שקניתי לא מזמן עם מעבד I7, זכרון 16G, לוח Z88 ויש לי בעיה כזו.. מדי פעם שאני מכבה את המחשב, הוא נותן לי הודעת שגיאה DRIVER_POWER_STATE_FAILURE עם הודעת שגיאה, ואז הוא עושה סריקה של בדיקת זכרון ולא מוצא כלום..(צירפתי תמונה עם ההודעה) אחרי זה אני עושה ריסטרט והמחשב עולה כאילו כלום. התקנתי מחדש את המערכת ההפעלה אבל ההודעות האלה חוזרות, לא באופן קבוע אבל מדי פעם.. אתמול בלילה שוב קרתה לי הבעיה הזו שוב בלילה, כלכך התעצבנתי, והרצתי ידנית בדיקת זכרון של WIN7 הוא לא מצא כלום, אבל קרתה בעיה נוספת, לפתע נתקע לי בSTARTING WINDOWS וזה אף פעם לא קרה, מישהו קרה לו שנתקע לו המסך שם? הייתי צריך לכבות שוב ולהדליק, אז הוא הריץ לי ואמר שיש בעיה בWIN וצריך לעשות REPAIR, …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by amit rotem,

אהלן! מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שיכולה לעקוב אחר ה idle time של המערכת (win 8) ושנותנת רשימה של התוכנות או התהליכים שמאפסים אותו? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by R.E.A,

איזו תוכנה טובה יש לשחזור קבצים שפורמטו ???

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים