תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי יתכן וארצה לחבר שני מחשבים שונים לאינטרנט (יודע שישנה אופציה להשתמש בוואיי פאי או בכבל מהראוטר שיש אך כרגע זה לא רלוונטי). קיבלתי תשובות שונות מנציגים שונים כך שאני לא יודע מה נכון. 1. האם ניתן לחבר שני ראוטרים עם אותו יוזר? 2. במידה ולא. האם אני צריך שני יוזרים ותשתית אחת או שני יוזרים ושתי תשתיות? אם מדובר בשני יוזרים ותשתית אחת, ונניח שיש לי 50 מגה, האם כל יוזר יקבל 50 מגה או חצי מזה? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! יש לי בעיה כבר תקופה....הבעיה היא רעש צורם מאיזור הלוח אם. הכל הוחלף ספק, מעבד,זיכרונות, מאווררים, מארז ,כרטיס מסך וכל הציוד ההקיפי וזה עדיין נשאר וזה בטוח מאיזור המחשב בלוח אם הרעש מושמע כאשר יש תזוזה של העכבר או פעולה כלשהי במחשב. ניסיתי כבר הכל אולי יש למשהו פתרון. אשמח לעזתכם תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 8G RAM קניתי כרטיס 8G נוסף אבל הWINDOWS לא מזהה אותו מפרט לוח אם Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT הbios מזהה את הכרטיס החדש אבל הwindows לא נסתי להחליף ביניהם להפעיל רק עם החדש, לא עוזר
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי תופעה מוזרה בעבודה. בעת ביצוע זימון לפגישה ביומן של OUTLOOK 2010 למשתמש אחר שגם עובד עם OUTLOOK 2010 בתוך האירגון - הזימון מגיע כטקסט בלבד ולא בתוך היומן של היוזר. לקבל זימונים הוא מקבל חופשי וכמו שצריך- אצל שאר המשתמשים אין את התופעה המוזרה. אודה למסייעים.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים בוקר טוב, אני עובד ב- RDP מתחבר מהמשרד לבית ולהיפך. יש לי אינטרנט 500 מגה של הוט גם בבית וגם במשרד. הבעיה נוצרת כאשר פתאום וללא שום סיבה נראיית לעין מהירות ההורדה יורדת מ-400-500 ל-60 לאחר רענון של החיבור (כיבוי והדלקה שם מתאם הרשת) המהירות חוזרת. יש למישהו רעיון איך לשמור על מהירות קבועה ? חיים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש שקניתי לא מזמן עם מעבד I7, זכרון 16G, לוח Z88 ויש לי בעיה כזו.. מדי פעם שאני מכבה את המחשב, הוא נותן לי הודעת שגיאה DRIVER_POWER_STATE_FAILURE עם הודעת שגיאה, ואז הוא עושה סריקה של בדיקת זכרון ולא מוצא כלום..(צירפתי תמונה עם ההודעה) אחרי זה אני עושה ריסטרט והמחשב עולה כאילו כלום. התקנתי מחדש את המערכת ההפעלה אבל ההודעות האלה חוזרות, לא באופן קבוע אבל מדי פעם.. אתמול בלילה שוב קרתה לי הבעיה הזו שוב בלילה, כלכך התעצבנתי, והרצתי ידנית בדיקת זכרון של WIN7 הוא לא מצא כלום, אבל קרתה בעיה נוספת, לפתע נתקע לי בSTARTING WINDOWS וזה אף פעם לא קרה, מישהו קרה לו שנתקע לו המסך שם? הייתי צריך לכבות שוב ולהדליק, אז הוא הריץ לי ואמר שיש בעיה בWIN וצריך לעשות REPAIR, …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! לא יודע לאיזה פורום זה שייך ללפטופים או תמיכה טכנית. יש לי לפטופ של דל n4050 ו lcd של פיליפס 42 אינץ' 42PFL5604H/12 במשך שנתיים היו מחוברים בכבל hdmi ללא בעיות פתאום הפסיק הסאונד לעבור לטלוויזיה ונשאר ברמקולים של הלפטופ. מה לא ניסיתי.. עדכון דרייברים, שחזור לנקודה ישנה יותר, עדכון גרסא ל lcd, החלפת כבל hdmi אין לא הצלחת למצוא פתרון. מה זה כבר יכול להיות? יש לציין שהתמונה עוברת חלק וללא בעיות רק הסאונד לא עובר ולא מופיע אפילו בלוח הבקרה/סאונד. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,הבעיה שלי התחילה שהמחשב נדלק לשניה ונכבה אז אחרי שפתחתי אותו והתחלתי לצמצם אופציות ראיתי שכאשר אני מוציא את הכרטיס מסך הוא נדלק וכנראה הכרטיס מסך מקצר או שרוף החלפתי כרטיס מסך המחשב נדלק לחצי דקה-דקה נכבה ושוב נדלק וממשיך לעבוד אבל בלי תצוגה במסך בנוסף שמתי לב שאין סוללה בלוח אם?האם זה קשור ליכולת של המחשב לעלות?או מה יכולה להיות הבעיה?4 נורות PHASE_LED שעל הלוח אם דולקות קבוע האם יכול להיות שהלוח אם תקול?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב החל לקפוא בצורה אקראית תוך כדי עבודה בווינדוס. מחיפושים שערכתי ברשת הבנתי שייתכן ומדובר בבעיית חומרה ולא בבעיית תוכנה. חשבתי בכיוון של הזכרונות, יש לי שלושה זכרונות SDRAM של 128,128 ו256, והרצתי בדיקת memtest86 לכולם ביחד, והבדיקה נתקעה די בהתחלה, ואז הרצתי בדיקה לכל אחד בנפרד והבדיקה נתקעה שוב אבל בשלב מתקדם יותר של הבדיקה.שמתי לב שכל בדיקה נתקעה בערך אחרי אותו זמן, והבדיקה של כולם ביחד נתקעה קודם כי היא איטית יותר. אז חשבתי בכיוון של התחממות ובדקתי בעזרת EVERST והטמפרטורות של המחשב: מעבד: 30-37 דיסק קשיח: 30-35 לוח אם: 60-80 קודם כל, האם התוכנה הנ"ל אמינה? אפשר שם של תוכנה נוספת כדי לוודא שהנתונים נכונים? האם סביר להניח שהבדיקה של הזכרונות נתקעה בגלל…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הטקסט לא מוצג בצורה טובה. אם אני מסמן את הטקסט ואחר כך מבטל את הסימון רואים את הטקסט בצורה ברורה . תמונות להמחשה : https://www.dropbox.com/s/ufbhe4aeck6sd4u/2.png https://www.dropbox.com/s/wbe5ppqfb8hfacj/3.png הטקסט לאחר סימון הטקסט https://www.dropbox.com/s/d8916pcurz9ch5i/1.png אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, הכנתי BOOT DOK של ווינדוס 8, הDOK הוא 32GB, האם אני יכול להעביר אליו עוד דברים, או רק אחרי שאפרמט אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מערך רייד 5 עם בעל 3 דיסקים של 500 ג'יגה, כבר בן כ-4 שנים. לוח P67 על RST. לפני כשבועיים, אחד הדיסקים עף מהמערך. הכנסתי אחד אחר שיש לי ספייר, והכל חזר לתיקנו. לפני כשבוע התחיל אחד הדיסקים "תקתוקי מנוע", כלומר המנוע מפסיק וחוזר לפעולה כל כמה שניות לעיתים. חיכיתי בסבלנות שבוע שהדיסק הארור יפול מהמערך, אבל הבקר לא רוצה להוציא אותו. מישהו מכיר דרך אינטיליגנטית לבדוק את הדיסקים אחד אחד כדי לראות איזה מהם עושה צרות מבלי לגבות את כל החומר ולפרק את המערך?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לפני כשבוע עם כרטיס מסך - GAINWARD GeForce GTX 970 Phantom 4GB. בנוסף קניתי כבל DVI מהחנות שקניתי בה את המחשב. הכל עבד נהדר כמה ימים ואז התחילה בעיה מוזרה - כל זמן מסוים (לא קבוע) המסך ניהיה שחור לכמה שניות וחוזר לעצמו ישר, לפעמים זה היה קורה כל כמה דקות ולפעמים כל כמה שעות. חשוב להדגיש כי הבעיה לא הייתה רק בהרצה של משחקים כבדים אלא גם בגלישה רגועה באינטרנט. בכדי לבודד את מקור הבעיה חיברתי את המסך עם כבל VGA (בכרטיס אין יציאת VGA רק DVI אבל מגיע איתו מתאם וחיברתי דרך המתאם) והבעיה אכן הפסיקה והתגלתה בעיה חדשה - כשהוא מחובר עם הVGA בעת הרצת משחקים כבדים המסך מרצד (מעין פסים כאלו שזזים למטה). אציין גם כי התקנתי את כל הדריברים הכי חדשים וכו.…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי אז ככה, לפני כשבועיים קניתי 4GB ראם במקום 2GB שהיו לי, אם זה משנה הראם במהירות 667mhz של G.Skill חיברתי אותם והכל היה בסדר (היה לי 32bit ולכן הוא השתמש רק ב 3ראם) אז התקנתי windows 7 64bit וכמו שאתם יודעים 32bit משתמש עד 3ראם ו64 ל3ראם+ אחרי שזה סיים לחצתי התחל > קליק ימני על המחשב ומשום מה זה לא השתנה עדיין רשום שהמחשב קולט 4GB ראם אבל הוא משתמש רק ב 3GB ראם האם יש לכם פיתרון לזה? בבקשה תעזרו לי כי לא היתכן שקניתי 4GB ראם ואני יכול להשתמש רק ב3 כמו שאתם רואים המחשב קולט שיש לי 4GB ראם אבל הוא משתמש ב3GB ראם למרות שמותקן עליו קראתי גם מלא בגוגל דברים ומלא דרכים לסדר את זה וכלום לא עזר לי מישהו יודע איך לסדר את זה? =\
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי אנטי וירוס של symantec שמגיע עם חומת אש ואני רוצה לעשות תיקיית משותפת ברשת אבל כשהחומת אש של סימנטק מופעלת -אין גישה לתיקייה המשותפת ממחשבים אחרים ניסיתי לפתוח את הפורטים של השיתוף -ללא הצלחה אני חושב שטעיתי בדרך שבה פתחתי את הפורט, ושצריך לפתוח את זה אחרת, אני מצרף תמונות, ואשמח אם תעזרו ךי! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי הרבה ניסיון במחשבים אבל אשמח אם תאירו לי את הבעיה. לפני כחצי שעה התחלתי לקבל פריזים במחשב פתאום, הכל קפא. בדקתי טמפ' וראיתי שהמעבד עומד על 90%. אז פתחתי את המחשב והופתעתי לגלות שכל המאווררים חדלו מלפעול. המאוורר של המעבד ניסה לזוז קצת אבל נעצר אחר תנועה קלה. חשבתי שזו בעיית חשמל אולי והכבל שאחראי על המאווררים התקלקל או משהו אבל כשהחלפתי את המאוורר של המעבד בחדש (שהסתבר שהיה מחובר ישירות ללוח אם), הוא עבד בלי בעיה באותה נקודת חשמל של המאוורר הקודם. כך שהחשד שלי כרגע הוא שכל המאווררים התקלקלו פתאום, אבל זה נשמע לי מוזר מידי, יש לכם עוד רעיון מה קרה לעזאזל פתאום? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקשיבו לא יודע מה קרה פתאום כל הקבצים שיש במחשב לא יודעים איך להפתח, מבקשים ממני שאני יבחר בעזרת איזה תוכנה הם יפתחו, ממש כל הקבצים, אני לא יכול לפתוח שום דבר!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לנקות מקום בהארד דיסק שעליו מותקנת מערכת הפעלה win 10 / ניסית את רוב המדריכים אך ללא הצלחה כאשר מגיע לניקוי דיסק לא מופיע אצלי התיקייה הרצויה למחיקה יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי בעיה מוזרה מאוד, מקווה שאתם יכולים לעזור לי. אז ככה, בכל פעם שאני מכבה את המחשב המאווררים ( של הספק כוח, המארז והמעבד) ממשיכים לעבוד ועושים רעש. ניסתי לאפס את הביוס כמה וכמה פעמים וזה לא עוזר. אני לא יודע איפה מקור הבעיה. יכול להיות שזה בעיה של ניהול צריכת חשמל? הבעיה היא בספק כוח או בלוח אם? מה אתם אומרים? בכל מקרה זאת בעיה מטורפת כי אי אפשר לישון בחדר כשיש בו רעש כזה. בינתיים אני מנתק בסיום עבודה את כל המחשב מהחשמל ומחבר אותו כשאני חוזר לעבוד. תודה לעוזרים ושבת שלום.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ati radeon 5750 . הסרטונים והמשחקים זזים בקושי. לאחר עדכון שעשיתי הכל רץ ועובד. העיה שלאחר כיבוי המחשב והדלקתו שוב הכל איטי. ושוב אני מתקין את העדכון של הדרייבר לכרטיס מסך. והתופעה חוזרת על עצמה. מה לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, התחדשתי בDELL XPS13 מארהב, כמובן שהוא הגיע עם חיבור אמריקאי לחשמל והחלפתי את הכבל מיקי מאוס המקורי באחד אירופאי. הכבל האירופאי מאוד מסיבי וכבד ורציתי לשאול אם אפשר לוותר על ההארקה? או מאיפה אני יכול לקנות כבל קצר וקומפקטי? תודה מראש, אוראל
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי עדכון של ווינדוס - יש לי 7 ואז הפעלתי מחדש את המחשב. משום מה הוא לא זיהה את המסך (זה כבר קרה לי בעבר) אז חיברתי את הכרטיס מסך שוב. המחשב עלה ופתאום אני רואה את האייקונים של הרשת עם איקס אדום עליהם - בקיצור אין רשת. ניסיתי להפעיל מחדש. לא עזר . עשיתי SYSTEM RESTORE כי אמרתי בטח העדכון דפק את זה. לא עזר ניסיתי להחליף כבל רשת - הוא לא מזהה בכלל את החיבור. הקטע הוא אבל שהוא לא מזהה בכלל שקיים כרטיס רשת. אולי כדאי לי לנסות לבצע SYSTEM REPAIR? עכשיו אני בהתלבטות מה לעשות. או להתקין מחדש את המערכת הפעלה או שיכול להיות שזה תקלה טכנית בכרטיס רשת המובנה ואז אני צריך לממש אחריות...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני חייב אתר שנותן שרותים כמו האתר bravenet.com זה ממש דחוף לי!!!! לנושא חשוב ביותר!!! אם תוכלו לעזור אז תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים. וירוס (כניראה) תקף את המחשב והעלים/הסתיר/מחק קבצים ממנו, בערך חצי. נכנסתי לשחזור קבצי מערכת, ומצאתי נקודת שיחזור של יומיים לפני האירוע. כשניסיתי לבצע את השחזור, נתקלתי בבעיות הבאות (צירפתי תמונות) אשמח לעזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-