תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
עשיתי בפורמט חלונות 7. ריסט פתאום לא עולה ביוס והרבה זמן לא שינוי. (תמונה) עשיתי ללחץ DEL או TAB F5ועוד לא עוזר. לוח אם gigabyte GA-EP43-S3L בבקשה עזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז יש לי מאוד מטומטמת עם ה DOK מישהו יודע איך להתקין אותו ב win 98 ?? הורדתי את הדריוורים מהאתר והוא התקין אותם לתקייה c:\diskonkey כשאני מכניס את ה DOK הוא מזהה USB DRIVE ואותר להביא דריוורים אני מכוון אותו לתיקייה שאמרתי קודם והוא אומר לי שאין שם דריוורים מתאימים ניסיתי את זה ב 4 מחשבים שונים help ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי ארד דיסק שרוף ורציתי לדעת אם יש דרך לתקן אותו ואם כן כמה זה עולה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קצת פרטים: AMD Athlon x4 640 Gigabye MA-770T-UD3 rev 1.1 3X8Gb ram Nvidia GTX460 1Gb. כשאני מדליק אותו, נשמע צפצוף ארוך והמסך נשאר כבוי. מבירור שעשיתי הרכיב הבעייתי יכול להיות כ.מסך, זכרונות, מעבד או לוח. מכיוון שאין לי מחשב עם פלטפורמה דומה, הרכיב היחיד שיכולתי לנסות לאתר איתו את התקלה היה כ. המסך. כשניסיתי, אותה תקלה המשיכה להופיע. לאחר מכן ניסיתי כל מודול בנפרד, ובסלוטים שונים, כלום. ביאושי פירקתי את הקירור מהמעבד ומכרטיס המסך וניקיתי משחות. כשהחזרתי, המחשב עלה כרגיל, עד שעשיתי ריסטרט. מאז שוב אותה תקלה, לא מוכן להידלק. יש לציין שהוא ממשיך לעלות, אבל לא מוצג כלום. מאחר שיש 2 כרטיסי מסך שאחד תקין בוודאות עם אותה תקלה, אני חושד בסלוט ה Pci-e שעל הלוח. הגיוני? למראית עין…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן... הבוקר ניסיתי להפעיל אתה המשחק GTA SA, וכל פעם שאני מתחיל לשחק לא עוברים חמש דקות והמחשב שולח לי הודעה ש'GTA SA .exe' הפסיק להגיב. ניסיתי את פותר הבעיות של ווינדוס או להוריד איכות וזה לא עוזר. למען הסר ספק – המחשב שלי עומד בקריטריונים של המשחק (יש לי מעבד Intel® Core i5-3470 CPU @ 3.20GHz , שמונה ג'יגה RAM' יש לי מתאם תצוגה Intel® HD Graphics ואפילו התקנתי עכשיו DirectX וזה עדיין לא עוזר.) אז אם יש למישהו שמץ של מושג מה לעשות, אשמח לשמוע...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול המחשב התחיל להקפיץ לי את הפקק בארון החשמל (מאמ"ת), ולאחר שניסיתי להחליף את כבל החשמל הגעתי להבנה שכנראה מדובר בספק הכח שקיצר. החלפתי את הספק הקודם (Seasonic SS-650RT) בספק חדש (Corsair 650cx) וזה תיקן את הבעיה של הקצר - הפקק לא קופץ והמחשב נדלק. לאחר מספר דקות עבודה, המחשב נתקע לחלוטין (קופא לגמרי), אי אפשר לעשות כלום, ctrl alt del לא מגיב, חייבים לרסט. האם יש למישהו רעיונות? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב שיחקתי עם ההגדרות של הניהול וביטלתי בטעות את ההרשאות עקב קח שפתחתי בישביל להעביר קבצים ( באבטחה וכרגע מופיע לי שגיאה שכונן C חסום ואין לי דרך פתוח אותו אולי למישהו יש מושג איך מחזירים את זה בחזרה . לא ניתן לעשות גם שיחזור מערכת זו השגיאה .
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל ראיתי תמיכה תכנית וזה הפורום שנראה לי הכי מתאים לבעיה שלי. קניתי היום ההרדיסק חדש של מקסטור חיברתי אותו (פעם ראשונה בחיי בלי הוראות) והכול הלך חלק נכנסתי לווינדוס XP והוא זיהה את ההרדיסק אבל כשאני ניכנס למחשב שלי אני לא רואה שום כונן חדש בבקשה עזרה איך אני מגדיר את ההרדיסק החדש ככונן.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של HP עם ויסטה בלי שום סיבה אחת לכמה ימים היה הכונן נעלם וחוזר נעלם וחוזר ונכון לעכשיו כבר זמן רב שהוא פשוט איננו.. הכונן מחובר ואין בעיה במגעים כי חשמל מגיע אליו הנורה דולקת ונשמע שהוא עובד אך הוא לא מופיע בין כונני המחשב שלי.. אין לי ידע יותר מדי עמוק במחשבים אז אשמח אם התגובות וההמלצות יהיו מפורטות עם הסברים.. בתודה מראש שי [br]פורסם בתאריך: 10.11.2008 בשעה 11:01:41 שכחתי לציין:הכונן הופיע לי בזמנו כהתקן שניתן להסרה בסרגל הכלים של ויסטה כמו שנראה התקן USB כשמחברים אותו.. למרות שלא נראה לי שהסרתי אותו בצורה כזו, אם כן ובטעות לחצתי עליו.. איך אני יכול להחזיר אותו?! איך אוכל לגרום למחשב לזהות אותו? דרך אגב, בהדלקה וכיבוי מלאים הוא לא מזהה מחדש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיבור LINE-IN מקבל כבל מיציאת האוזניות של הטלוויזיה. חיבור LINE-OUT יציאה לרמקולים, לא עושים רעש כאשר לא מחוברת יציאת הLINE-IN הכרטיס Realtek HD כלשהו, הרמקולים של Harman Kardon מה אני אמור לעשות כדי להפטר מהזמזום שיוצאת כניסה הLINE-IN מהטלוויזיה, אני פשוט רוצה להשמיע דרך הרמקולים של המחשב דרך בקרת סאונד מהמחשב את הסרטים בטלוויזיה ללא רסיבר(הרמקולים מספיק טובים) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד עם כ60 ג'יגה. לגבות אותו כל פעם על כונן קשיח חיצוני יכול לקחת זמן... רציתי לשאול אם כונן רשת, משהו כמו http://www.wallashops.co.il/%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-1tb-3-5-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-lan/pi1djwd35mwe יכול להיות פתרון טוב? האם אני פשוט מחבר אליו כבל רשת ואז אני יכול להעביר 100 מגה בשניה? האם זה כזה פשוט? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני התחלתי לקבל את ההודעה הזאת מה זה ? שגיאה ב WINDOWS ? המערכת ההפעלה חדשה !
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים. וירוס (כניראה) תקף את המחשב והעלים/הסתיר/מחק קבצים ממנו, בערך חצי. נכנסתי לשחזור קבצי מערכת, ומצאתי נקודת שיחזור של יומיים לפני האירוע. כשניסיתי לבצע את השחזור, נתקלתי בבעיות הבאות (צירפתי תמונות) אשמח לעזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי יתכן וארצה לחבר שני מחשבים שונים לאינטרנט (יודע שישנה אופציה להשתמש בוואיי פאי או בכבל מהראוטר שיש אך כרגע זה לא רלוונטי). קיבלתי תשובות שונות מנציגים שונים כך שאני לא יודע מה נכון. 1. האם ניתן לחבר שני ראוטרים עם אותו יוזר? 2. במידה ולא. האם אני צריך שני יוזרים ותשתית אחת או שני יוזרים ושתי תשתיות? אם מדובר בשני יוזרים ותשתית אחת, ונניח שיש לי 50 מגה, האם כל יוזר יקבל 50 מגה או חצי מזה? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה כבר תקופה....הבעיה היא רעש צורם מאיזור הלוח אם. הכל הוחלף ספק, מעבד,זיכרונות, מאווררים, מארז ,כרטיס מסך וכל הציוד ההקיפי וזה עדיין נשאר וזה בטוח מאיזור המחשב בלוח אם הרעש מושמע כאשר יש תזוזה של העכבר או פעולה כלשהי במחשב. ניסיתי כבר הכל אולי יש למשהו פתרון. אשמח לעזתכם תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 8G RAM קניתי כרטיס 8G נוסף אבל הWINDOWS לא מזהה אותו מפרט לוח אם Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT הbios מזהה את הכרטיס החדש אבל הwindows לא נסתי להחליף ביניהם להפעיל רק עם החדש, לא עוזר
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
חברה אני מדליק את המחשב והוא נתקע לי אחרי 30 שניות. גם אם אני נכנס לביוס הוא נתקע(פשוט לא מגיב)וגם כשאני נכנס לווינדוס ...באמצע מסך ההפעלה... מה עלי לעשות??? האם הלוח אם שלי נדפק כי ככה אמרו לי או שהמעבד שלי נדפק...אני לא זוכר ממש... בבקשה תעזרו לי...
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים בוקר טוב, אני עובד ב- RDP מתחבר מהמשרד לבית ולהיפך. יש לי אינטרנט 500 מגה של הוט גם בבית וגם במשרד. הבעיה נוצרת כאשר פתאום וללא שום סיבה נראיית לעין מהירות ההורדה יורדת מ-400-500 ל-60 לאחר רענון של החיבור (כיבוי והדלקה שם מתאם הרשת) המהירות חוזרת. יש למישהו רעיון איך לשמור על מהירות קבועה ? חיים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נוכחתי לדעת ש-60GB לכונן עם מערכת הפעלה לא באמת מחזיק הרבה זמן, ולאחר שנתיים החלטתי להחליף לכונן SSD חדש. רציתי לדעת כמה זה אפשרי באופן עצמאי להחליף כונן כך שהמחשב יזהה את הכונן החדש עם המערכת הפעלה + כל הדרייברים המותקנים עליו. בעצם אני רוצה להעתיק את התכולה הנוכחית של הכונן 60GB שלי לחדש בלי שיווצרו בעיות ברישום ובדרייברים של המחשב. בנוסף, האם הכונן הזה - [h=1]Corsair Force LS CSSD-F240GBLS-BK 240GB[/h]טוב? אם לא, אשמח לדעת למה והמלצות לכוננים אחרים (במחירים של עד 550 ש"ח) בתודה, חנן.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, המחשב לאחר פירמוט, ההתקן PCI device לא מזוהה בלוח : MSI RC410M -H (MS7173 לא מזוהה היכן ניתן למצוא דרייברים מתאימים על מנת לעדכן אותו (מצורפים קבצים עם הנתונים) תודה, [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל פעם האקספלורר נתקע ואז סוגר את כל החלונות אני משתמש באקספלורר גירסה 7. אמרו לי להוריד ולהתקין מחדש את הפלאג אין של הפלאש, זה לא עזר
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי תופעה מוזרה בעבודה. בעת ביצוע זימון לפגישה ביומן של OUTLOOK 2010 למשתמש אחר שגם עובד עם OUTLOOK 2010 בתוך האירגון - הזימון מגיע כטקסט בלבד ולא בתוך היומן של היוזר. לקבל זימונים הוא מקבל חופשי וכמו שצריך- אצל שאר המשתמשים אין את התופעה המוזרה. אודה למסייעים.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בתודה מראש!!!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-