עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by topgun,

עכבר אלחוטי של A4tech, דגם RFSOP-35A. הוא אצלי כבר מעל שנה (קיבלתי אותו משומש מקרוב משפחה), ולא עשה עד עכשיו שום בעיות. בשבוע האחרון הוא מתחיל ממש לעלות לי על העצבים: מרגע עלית המחשב הוא עובד טוב והכל, ולאחר איזשהו פרק זמן (יכול להיות דקה ויכול להיות 3 שעות), הוא פשוט מפסיק להגיב. זה יכול להיות שסתם הסמן פתאום לא זז, ויכול לקרות אפילו באמצע גרירה - ואז האוביקט הנגרר פשוט נשאר תלוי באמצע הדרך... מרגע שהוא נתקע - כלום לא עוזר. ניסיתי להחליף בין 2 הערוצים שהוא פועל עליהם (בעכבר ובמקלט), ניסיתי לחבר אותו לטעינה דרך החיבור של העכבר ישירות ל-USB (העכבר בא עם כבל שמחבר אותו ל-USB, ואז הוא הופך לעכבר חוטי לכל דבר - יכול לפעול עם/בלי סוללות). הבעיה היא לא בסוללות - קודם כל הס…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. מדובר במחשב נייד HP Pavilon ze4523EA אני מעוניין לפרמט ולהתקין חלונות מחשב. הבעיה היא שאין לי את הדיסקים של חומרת המחשב, אני חושש שלאחר הפירמוט אני אדרש לדרייברים של לוח אם / סאונד / כרטיס רשת וכו', כמו כן מותקן איזה דרייבר שמאפשר להשתמש בכפתורים ובמשטח העכבר (עם האצבע) המובנה במחשב (OneTouch למיטב זכרוני). מה עלי לעשות כדי להבטיח שלאחר הפירמוט לא אתקע ? תודה !

3. יש לי מחשב לא משו מיוחג אבל בסדר שאני וחבר עושים עליו ניסויים ולפני יומיים ניסינו לקחת כרטיס 6800עא של leadtek ולשים על מחשב החדש זה דרש הרבה התעסקות להזיז את הGF4 שהיה והכרטיס קול והכרטיס רשת וכשגמרנו אם זה חיברנו את המחשב מחדש ולחצנו על הכפתור הדלקה וכלום9 לא קורה זה ככה כבר 3 ימים ואני מתגעגע למחשב שלי.. אם מישהו יכול לעזור זה יהיה נפלא........ :'( :'( :'( :'(

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אהלן. יש לי מחשב מחשב חדש, עם רכיבי חומרה מעולים, ווינדוס XP עם SP2, תוכנות פיירוול, אנטיוירוס, תוכנות נגד רוגלות וכל מה שצריך. דרייברים מעודכנים לכל החלקים. הכל הכל!!! מה שקורה זה, שלאחר 10 דקות רבע שעה של הפעלת אימיול וגלישה בדפדפן האינטרנט, פתאום מופיע לי מול הפרצוף מסך כחול למשך שנייה אחת, ואז המחשב מופעל מחדש. עוד פעם, אני רוצה להפעיל אימיול, גולש בדפדפן כמה דקות, ועוד פעם מסך כחול ישר בפנים למשך שנייה אחת, ואז המחשב מופעל מחדש. סתם ככה, בלי שום אזהרה, בלי שום סיבה!! מה קורה כאן??? המחשב חדש, משחקים אפילו עוד לא הפעלתי בו (כמובן שאי אפשר, להוריד באימיול אי אפשר להמשיך יותר מרבע שעה). לפעמים אני אפילו מפחד מהאימיול, אז אני רק גולש קצת בדפדפן ומפעיל קצת מוזיקה, וב…

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  5. יש לי סמכים כחולים והמחשב היה אצל טכנאי הוא הפחדי את תדירות הבעיה אבל זה ממשיך אולי יש התנגשויות חומרה ואם כן איך עולים על זה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. הכל מחובר משחה טרמית קירור, זיכרון, גימפור והכל. לוח DFI LANPARTY NF4 ULTRA D יש 4 מנורות LED שהן אמורות להיות סטטוס, כולן דולקות באדום.... מחר אני נוסע למעבדה, אבל אם אפשר לחסוך, למה לא? בתודה מראש, אבי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היה לי את האנטי וירוס פנדה מחקתי אותו (חשבתי שממנו נובע הבעיה ) לא עזר שלחתי את המחשב למעבדה 4 פעמים בדקו את כל החלקים ולא מצאו כלום (לא חום לא ווירוסים כל החלקים תקינים) התכנאי אמר לי שזה יכול להיות מתוכנה יש מצב שזה מתוכנה ??

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  8. אז ככה.. המחשב שלי מחליט לכבות את עצמו בלי שום אזהרה מוקדמת די הרבה בזמן האחרון.. הוא פשוט נכבה, ואחר כך אני לא יכול להדליק אותו למשך 10 דקות בערך, בנוסף לזה יש הרבה קפיאות שמצריכות את כיבוי המחשב (לא מסכים כחולים, התמונה המסך פשוט קופא) מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה?.. תודה ענקית מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. [לאחר חיפוש מעמיק בפורום לא ניתקלתי בבעייה דומה לשלי לכן אני פונה למומחים שבינכם לפתרון או זיהוי הבעייה... מדובר על פנטיום 2 כ-360M RAM מעבד של 350MHZ מעה"פ XP לאחרונה המחשב התחיל לקפוא (הוא עבד עם XP מצויין כבר יותר משנה) ולכן בלי לחשוב פעמיים החלטתי לפרמט. וכאן התחילה בעייה מאוד מוזרה.... XP בהתקנה בשלב לאחר העתקת הקבצים להתקנה בתחילת המסך הויזואלי המחשב מבצע ריסטארט וחוזר חלילה... התיאשתי, והתקנתי ןןינדוס 98 שעבר בהצלחה אבל אחרי 2 שניות שימוש קפא המחשב או ביצע ריסטארט. בדקתי זכרונות עם MEMTEST - עבר תקין הוצאתי את כל הכרטיסים המיותרים ואפילו החלפתי כרטיס מסך - לא עזר.... החלפתי ספק - גם לא עזר... לוח אם ניראה תקין (לא התנפח שום קבל) בדקתי את הדיסק הקשיח - תקין לחלוטי…

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  10. לפני כשבועיים היתה לי בעייה הייתי מפעיל את המחשב הוא היה מגיע לטעינה של הווינדוס ואז עושה רסטרט הלכתי למעבדה הם אמרו לי שהבעייה היתה בהארד דיסק והחליפו לי אותו כי יש לי עליו אחריות עכשיו אחרי שקיבלתי את ההארד דיסק החדש הבעיה ממשיכה... מישהו אולי יודע מה עוד יכול לגרום לבעייה תעזרו בבקשה כי בישביל לבדוק אני נוסע לכפר סבא מנתניה כי שם יש לי אחריות וזה דראך ארוכה יחסית... תודה לעוזרים!!!!

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  11. אוקי כולם המחשב של אח שלי מת והחלטנו להחחזור למחשב אחד משותף עד עכשיו היה לי כונן יחיד של 80 גיגיה נ ide עכשיו לקחתי תהרד דיסק שלו 40 גיגה גם ide וחיברתי אותו כסלייב וגם גימרפי אותם ככה עכשיו המחשב מזהה אותו ואני יכול להכנס ולשים שם קבצים ואני רואה תקבצים מהמחשב של אח שלי קיצר ניסיתי לפמרט אותו על ידי המאתחל של הווינדוס איך שאני מתחיל אני מקבל תשגיאה הבאה "אין אפשרות לאתחל כונן זה, צא מכול כלי השרות לדיסק או מתכניות אחרות המשתמשות בכונן זה, וודא שתוכן ההכונן אינו מוצג בחלון כלשהו, ולאחר מכן נסה לאתחל שנית" אז עשיתי ריסרט ועדיין לא נתן לי נכנסתי לכנון מחקתי הכול !@ אבל הכול והוא לא נותן לי מה שמוזר הוא שזה מראה לי שיש עוד 7 וחצי גיגה תפוסים !@# איך זה ? ה…

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by no nick,

שלום, אני לא בטוח שזה המקום הנכון אבל אני מקווה שכן.. יש לי בעיות קרטוע במחשב לאחרונה ותקיעה לזמן רב... זה גם מורגש בניגון מדיות למיניהן(אודיו-יש קטיעות, וידאו - קטיעות קול וקפיאת תמונה). זה מסתדר רק אחרי ריסט.. פרמטתי את המחשב אבל הבעייה עדיין קיימת. אני לא בטוח שזו בעיית חומרה לכן אני מצרף את רשימת התהליכים הפעילים אולי אחד מהם מהווה בעייה. המערכת שלי: ASUS P4S533 P4 2.4 GHz 512 MB WinXP pro SP2 מקווה שתוכלו לעזור לי.. תודה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ברשותי מחשב חדש בקונפיגורציה הבאה: לוח - GIGABYTE GA-K8N Ultra-9 מעבד Athlon 63 3000+ 959 דיסק - SATA2 כרטיס מסך - 6600GT של GIGABYTE הלוח הוא בעל Chipset nforce4 ultra כאשר אני מתקין XP PRO ההתקנה עוברת בשלום אולם לאחר האתחול (כאשר XP לוקח פיקוד) המקלדת מפסיקה להגיב (PS2). כאשר אני מנטרל את ה USB על לוח האם אז המקלדת עובדת, אבל אז אין לי עכבר. בנוסף התקנת הדרייברים של ה 6600 הופכת את המערכת ללא יציבה ונראה שהמחשב מנסה כל הזמן לבצע משהו ברקע כגון המתנה להתקן או התקנת דרייור. האם מישהו כבר נתקל בתופעות האלה ובעיקר איך יוצאים מזה. קניתי מחשב חדש וכבר שלושה ימים שאני משתעשע בהתקנת XP

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by nim901,

מדי פעם המחשב מתכבה לי בלי קשר למה שאני עושה למה? וגם לפעמים שאני משחק ב ET הוא פתאום יוצא לי מהמחשק

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by ziv13,

שלום! תמיד שאני מכבה את המחשב הספק של TT ממשיך לפעול והוא נותן כוח למקלדת ואז בעזרת CTRL F1 אני מפעיל את המחשב.. עכשיו אני לא רוצה שהספק ימשיך לפעול בגלל הבלאי אחד כאן אמר שאפשר לבטל זאת בעזרת הביוס אבל אני לא רואה שם אפשרות כזאת!א איך קוראים לזה? תודה רבה לכם!

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  16. אני ממשחק במחשב לתומי פתאום קופץ לי מסך כחול עם ההודעה הבאה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQURL מה זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by silky,

איזה כיף לכתוב כותרת מגניבה הא?(כל מי שחשב שיש פה איזה קשר לסרטים כחולים ונכנס בגלל זה יצא דביל :-) ) בכל מקרה , לעניין. אני סובל ממסכים כחולים מזה חודש פרמטתי את ה HD מספר פעמים, התקנתי מערכות הפעלה שונות ומשונות מכל הגרסאות של XP(אפילו חוקי, מה תגידו?) ואני עדיין סובל מזה. זה פשוט קורה לסירוגין בלי קשר לגורם מסויים. התקנתי SANDRA שתבדוק את המחשב והיא לא מצאה כלום. ואז פתחתי את המארז וחיפשתי בלוח איזה קבלים שנוטים הצידה או שהתפוצצו במקרה ואז ראיתי את זה........... המאוורר של הכרטיס מסך שלי GEFORCE 4 mx 440 128MB, כבר לא יושב על שתי סיכות עם קפיץ(שנראה ממש כמו מתלה מקצועי של אופניים בקטן נכון??) אלא רק על אחד. ולא ממש יושב בדיוק מעל המעבד של הכרטיס ולא ממש דבוק אליו. האם …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Milk-Inc,

שלום , אני כותב עכשיו דרך המקלדת הזאת של ווינדוס וזה מאוד לא נוח (לכן אני יקצר במילים) עכשיו הגעתי הביתה ופתאום גיליתי שהמקלדת לא פועלת , הנורה של המקלדת דלוקה , אבל המקשים לא מגיבים. אני בדקתי שהכל מחובר בפורט כראוי , אך זה לא עזר , ניסתי מקלדת אחרת וזה גם לא עזר. אני ממש לא מצליח להבין מה יכולה להיות הבעיה מכיוון שלפני כמה שעות הכל פעל טוב. *לאחרונה דברים פועלים פחות ופחות , הכוונה שלי היא שפתאום הצורב מפסיק להגיב , אז הוצאתי את הסי די הרגיל כי חשבתי שזאת בעיה בחשמל ואז הכל פעל כרגיל. אוקיי לאחר שבוע , שוב נהיו בעיות והצורב שוב לא הגיב(לא נפתח כשלוחצים עליו) אז שוב חשבתי שזאת בעיית חשמל אז ניתקתי את המאוורר לדים של קולר-מאסטר , והכל פעל כרגיל(ככה זה קרה שוב ושוב ע…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני יושב לי על המחשב ומתחיל להריץ AD-AWARE פתאום אני שומע טיק (דומה לזה שיש כשמכבים את במחשב) ואז הכל קופא באופן עצבני אני עושה ריסט מנסה להריץ Diskeeper אותו דבר. נכנס ללחץ (ולכן הולך ו ) מפעיל את הTOOLKIT (הדבר הכי עצבני שהורדתי בחיים) אחרי וידוי שהבעיה היא לא בHDDים שלי ולא בזכרון אני שואל מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  20. כשאני מדליק תמחשב לפעמים הוא רושם לי לפני שהווינדוס עולה A DISK ERROR משהו כזה ואני צריך ללחוץ Ctrl+Alt+Delete ולפעמים זה חוזר על עצמו, מזה? וגם לפעמים העכבר לא זז כשהמחשב נדלק ואני צריך להוציא אותו ולהכניס עוד פעט את החיבור שלו ל USB /מה אני אגיד, זה היה ממש קשה/

• 10 תגובות
    • 698 צפיות
  21. נתקלתי בשגיאה די מוזרה בווינדוס 98. בזמן עבודה עם המחשב, לפתע מופיעה הודעת שגיאה בכל מיני תוכנות: "אין מספיק זיכרון לביצוע הפעולה...". ההודעה באה בואריאציות שונות בתוכנות שונות אבל המכנה המשותף דומה: הודעה כאילו אין מספיק זיכרון. בדקתי את משאבי המערכת. 20% פנויים. בדקתי את השטח הפנוי בדיסק: יש ג'יגה שלם פנוי. אין וירוסים. אין תוכנות מזיקות. למחשב יש 256MB זיכרון. למישהו יש רעיון מה עוד יכול לגרום לזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by theone123,

שלום לכולם רכשתי לא מזמן XBOX ויש לי בעיה שאין FONT לעיברית הXBOX לא קורא עיברית אני מקווה שלמישהו יש פיתרון (סרטים ב XVID DIVX לדוגמה)

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. מקווה שזה הפורום המתאים לאחרונה המאורר של הלוח אם עושה המון רעש, מישהו יודע ממה זה נובע ואיך אפשר לסדר? לוח אם: abit nf7

• 10 תגובות
    • 745 צפיות
  24. יש אפשרות להפוך את המחיצות מ FAT32 ל NTFS בלי לפרמט?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מפרט: P4 2.4B ASUS P4S8X 768MB 333MHZ DDR MSI RADEON 9800 PRO HEC 300W ART WIN XP SP2 עכשיו ככה לפעמים שאני משחק במחשב, לאחר זמן די ארוך של משחק (שונה ממשחק למשחק, אחד נתקע אחרי 20 דקות אחד אחרי 10 ( הוא פשוט נתקע ומפסיק להגיב, זה קורה לעיתים רחוקות אבל אני לא מבין למה בידיוק תמיד שהוא נתקע אני עושה RESET...

• 10 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים