תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעייה מוזרה: כמה שעות אחרי שכיביתי את המחשב (כיביתי ב-100% - בדקתי כמה פעמים), המחשב נדלק חזרה מעצמו!!!! מישהו יכול להסביר לי מה קורה ואיך מסתדרים את זה? תודה מראש ???
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, אתמול חיברתי את המחשב שלי לסלון, וכל פעם שאני רואה סרט, הסרט מתחיל להיתקע ולאבד סינכרון. בדקתי כמה סרטים וזה המשיך להיות ככה. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה? המפרט של המחשב: INGEL G860 GIADA H61N 2X2 GB DDR3 SEAGATE BARRACUDA 250GB 3.5'' SAMSUNG LCD 40''
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קבלתי לפני מספר ימים מחשב חדש אולם יש לו בעיה מוזרה - הוא לא מריץ לי כמעט שום משחק. התקנתי את המשחקים הבאים: DEAD ISLAND CALL OF JUARED DEUS EX HUMAN REVOLUTION רק המשחק הראשון ברשימה עבד. בשני המשחקים האחרים כשאני לוחץ להפעיל אותם אני רואה שהמחשב חושב לכמה שניות (יש את האייקון של העכבר שהופך לעיגול כזה...) ולאחר מכן לא קורה כלום... אני גם לא מקבל שום הודעת שגיאה ו/או אזהרה. יש לי מערכת הפעלה WIN 7 32 BIT DIRECTX 11 - מעודכן (וגם תומך בכרטיס המסך שברשותי). התקנתי את הדרייברים האחרונים ביותר של הכרטיס מסך שלי מהאתר של NVIDIA. וזהו... אין לי רעיונות מה עוד זה יכול להיות... יש כל מיני תוכנות שמשחקים חדשים בדרך כלל זקוקים להן - אולי אחת מהן חסרה לי? הבעיה היא שאין…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בתופעה שהעכבר שט/ נסחף על פני המסך בצורה עצמאית? לי זה קורה ורק בנגיעה בעכבר התופעה נפסקת עד הפעם הבאה. זה פשוט מעצבן. יש עצות או רעיון איך לפתור הבעיה? עכבר אופטי A4 TECH בחלונות XP SP2 תודה.......
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה BOOT לאחר כ20 או 300 דקות לערך. זה לא מערכת ההפעעלה או הHD כיוון שהתקלה חוזרת גם עם מערכת הפעלה אחרת בHD אחר. זה לא הזכרונות כיוון שעשיתי עליהם בדיקה והם יצאו בסדר. לא נראה לי שמדובר במעבד כיוון שהרצתי עליו כיווץ DVD לDIVX והוא עבד לאורך כ15 דקות ב100% . נשאר הלוח והספק. מה דעתכם? מה כדאי לעשות?
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שאני משחק ב WOT אם אני מעלה את ההגדרות ממינימום למשל למקסימום זה משפיע על ה GPU בלבד או ככל שאני משחק בהגדרות גבוהות זה גם משפיע על המעבד ? ומכביד עליו " מאמץ " . למשל המעבד יהיה ממצב של 70 אחוז מאמץ יגיע ל 100 ? נמאס לי מהמעבד הזה אני הולך לקנות I7 , מישהו אמר לי שה WOT עובד רק על ליבה אחת אבל במנהל משימות זה מראה ש 2 ליבות אצלי עובדים ב FULL איך זה יכול להיות ? ========================================================== שמתי לב למשהו שעל הנייר לא אמור להיות שיחקתי על שני מחשבים עם E5700 WIN32 2GB 430GT ו G2020 WIN64 8GB 450GTS באותו משחק WOT והמחשב שאמור להיות חלש יותר על הנייר המאמץ של המעבד היה על 60-65% והמעבד הזה שיותר חזק G2020 היה על 75-…
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אין לי תצוגה על המסך הוא רושם לי NO SIGNAL חיברתי כרטיס מסך נוסף וגם אצלו אין לי תצוגה . ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס וזה גם לא עוזר ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק את הכבל של ה24 מחובר ואת הכבל של המעבד ועדיין אין תצוגה , חשבתי שזה הלוח מת אבל שאני מוציא את הזיכרון הוא מצפצף אודה לעזרה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חברה, אולי מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי- בזמן עבודה שגרתית על המחשב, פתאום נכבה המחשב וסירב להידלק בחזרה. (לא מחובר לו UPS) פתחתי את המחשב אך לא היה שום ריח שרוף- כשניסיתי להדליק אותו שוב, ראיתי שהספק כוח בכלל לא עובד אך למרות זאת יש מנורה שנדלקת על הלוח. מה זה יכול להיות?!?!
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה של memtest עשר וחצי שעות וזה לא מצא כלום... ככה שהבעיה חייבת להיות בחומרה נכון? עכשיו אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות ואני לא מצליח לקרוא את קבצי הדאמפ אז העלתי. אז בחייאט אנשים תעזרו. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח THERMATAKE 480W PSU )PURE POWER( לאחרונה לחיצה על כפתור ה POWER לא מדליקה את המחשב. לחילופין רק כיבוי והדלקה של כפתור ה POWER הראשי מאפשר למחשב לאתחל. וגם לא ניתן להוציא את המחשב ממצב STBY. לעיתים רק ניתוק של כבל VGA ורשת מאפשר הדלקה. (מישהו מכיר את הדבר המוזר הזה ?) החלפתי לוח אם (וכרטיס מסך) מבלי לבדוק - והתופעה חזרה. (יצאתי ) האם זה באמת ספק דפוק ? אולי כפתור POWER ? אשמח לעזרה לפני שאני מחליף עוד רכיב :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני מזהה לאיזה usb מחובר המודם שלי ? אני יודע שזה נעשה דרך מנהל ההתקנים אבל לא יודע איך.
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה משונה המחשב לא נדלק בבית שלי במספר שקעים שונים. אין כל תגובה כאילו ואין מתח. אם אני עובר לדירה אחרת הוא עובד. הוחלף כבל מתח וספק וגם לא עובד. בבית יש עוד שני מחשבים שניהם עובדים ללא בעיה. בבקשה עזרה!!!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וונדוס 7 היה לי את 64 ביט והמעבד פשוט קופץ ל90 אחוז סתם ככה. [בודק דרך המנהל משימות, אין משהו בתהליכים שיוצא דופן] קניתי היום הארדיסק חדש סאמסונג F3 והתקנתי עליו 32 ביט.המעבד עכשיו עם סקייפ וגול כרום פתוחים יושב סתם ככה על 30%. פתיחת מנהל משימות מעלה תמעבד ל100% לשניה וחוזר לאיזה 40% סתם ככה. מעבד E5300 היה באוברקלוק והחזרתי עכשיו לבלי וזה לא עזר. איך אני בודק איפה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אתמול הרכבתי את הרכיבים החדשים שקניתי. מדובר ב: מעבד core i7 920 לוח אם deluxe asus p6t זכרון 3X2GB OCZ DDR3 הארד דיסק WD 1TB EADS כרטיס מסך Sapphire radeon 4870hd ספק כח hec cougar 550w מארז coolermaster cm690 חיברתי את כל הרכיבים ולאחר הפעלת המחשב אין ביפים ולא רואים כלום במסך. גם נסיון לביים תקלות (כמו למשל ניתוק כרטיס המסך מלוח האם, או ניתוק הזכרונות ונסיון להפעלת המחשב) לא גרם לביפים. מישהו יודע מה הפתרון? --- 05.03.09 --- עריכה: פתרון נערך לשם תיעוד, למקרה שאחרים יתקלו באותה בעיה. הבעיה שלי נפתרה. אבא שלי לקח את המחשב לחברים שלו מהעבודה. הם חיברו אותו והוא מיד עבד (בלי לשנות כלום). כשהמחשב חזר הביתה הוא עבד גם אצלי. לא ברור מה הייתה התקלה, אבל …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרום עם UBLOCK ORIGIN וכשאני נכנס ל MAKO הוא לא חוסם מספיק פרסומות. למרות שאני עומד על הפירסומת ולוחץ על "חסום אלמנט" , הוא ממשיך להופיע,גם לאחר ריענון הדף. בדקתי בהגדרות, אני חושש שאם אשנה משהו שם הוא יחסום לי יותר מדיי. מישהו מכיר את הבעיה? יש פיתרון ?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול התקנתי את התוכנה של הפלאפון שלי =סמסונג של חברת אורנג והכנסתי את כבל ה usb , לאחר בירור עם חברת אורנג הוסבר לי שהבעיה כנראה מהתקנים של ה usb לא מזוהה ע,י הווינדוס 0יש לי ווינדוס XP, בבקשה דלוך אני צריכה עזרה לא מצליחה להעביר תמונות או שירים מהפלאפון למחשב, תודההההההההה, מחכה לעזרתכם תודה שרית
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
בשבוע האחרון המחשב שלי נכבה כל כמה דקות - ונדלק מחדש. אני לא מצליח לאתר את הבעיה: הרצתי אנטי וירוס )פנדה מעודכן מלפני שבועיים( והכל בסדר. עשיתי סקן דיסק ותיקנתי תקלות. המחשב לא מתחמם יתר על המידה - בדקתי. שני הדברים יוצאי הדופן שעשיתי השבוע היו לשדרג את המוזילה פיירפוקס שלי ולהוריד פלאש פלייר שיתאים לו. מפרט המחשב שלי מופיע בפרופיל, מערכת ההפעלה - עדיין חלונות 98 SE. תודה מראש לכל העוזרים. אגב, ראיתי כבר הודעות קודמות כגון זו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=72583.10 וכגון זו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=55821.0 אבל לא מצאתי שם תשובות. * עריכה: נורא מוזר. הכנסתי לפני שנתיים את המפרט ללינק "מפרט המחשב", אבל אני רואה שהורידו את האופצי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי, הסרתי את הקודמים, התקנתי את החדשים וכל התפריטים והתת-תפריטים שהיו לי ב Advanced אינם זה רק אצלי ככה?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב כבר הרבה זמן.. הוא לא זז.. לפעמים כשאני שומע שירים הם מתחילים להתקע ולזוז לאט.. וגם סרטים. http://img168.imageshack.us/my.php?image=a1lo6.jpg http://img246.imageshack.us/img246/3816/a2jf3.jpg
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אוקיי , לכל מי שיש את הכרטיס הזה , האם ניסיתם להקליט באופטי למינידיסק ? אני לא יודע מה הבעיה , או שהMZR70 שלי התחרפן , או שאני עושה משהו לא נכון בהגדרות של הכרטיס , אבל הוא לא עושה לי גאפים בין השירים כשאני מקליט למיני . אודה על העזרה .
-
שידרגתי את המחשב שלי לAMD 2500 ABIT NF-... זיכרונות של קינגסטון... וזהו! נשארתי עם הכרטיס מסך הישן שלי... G-force 2 ועם ההארד דיסק הישן... WD 40GB 7200 וזהו... נראה לי... בקיצור... עשיתי שתי פרטישנים של NTFS והתקנתי XP... ומשום מה כל הזמן יש לי כאלה קרטועים כלומר המחשב נתקע כזה לאיזה שניה שתיים ואז ממשיך כרגיל... בבקשה עזרה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לאחי הקטן מחשב ישן הטמפרטורה של המעבד מגיע ל70 מעלות ניקיתי את המאוורר והצלעות קירור אפילו החלפתי קירור למעבד כולל משחת תרמיט (לא קירור קציני במיוחד ) עדין לא עוזר כלום יכול להיות שזה בעיה של מעבד ? אם אני אקנה קירור יותר טוב זה ישפר את הביצועים מדובר בסוקט 775 תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE X370 GAMING K5. האופציה Fast Boot הייתה אצלי על Disable ולאחר שהעברתי אותה ל-Ultra Fast אני לא מצליח להינס לביוס. כבר ניסיתי המון פעמים לרסט את המחשב (Windows 10) ואני רואה שרשום לי ללחוץ Delete עלמנת להיכנס לביוס, ניסיתי וניסיתי לאחר הפוסט וממש מהר לכל אורך העליה של המחשב אבל הוא שוב ושוב נכנס ישר למערכת הפעלה.
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי עוד מחשב אחד והבעיה היא בו... שיחקתי במחשב והכל היה בסדר ואז הייתי צריך ללכת אז כיביתי אותו ושחזרתי המחשב החליט לא להידלק(כנראה שהיה איזהשהו קצר בזמן הכיבוי)... אבא שלי בדק את המחשב(יש לו ידע מינימלי במחשבים)וראה שהמנורה של הספק לא דולקת(מה שאומר שהספק לא מעביר זרם למחשב)ולכן הוא הליף לי את הספק עם ספק אחר שבמקרה היה לי בבית אבל עכשיו המסך לא עובד... אני יודע שהבעיה היא לא בכרטיס מסך כי אבא שלי הוציא אותו וחיבר את המסך לכרטיס מסך המובנה וגם אז הוא לא עבד ואני יודע שזה גם לא בעיה במסך כי חיברנו מסך אחר והוא גם לא פעל... אז השאלה שלי בעצם היא מה יכולה להיות הבעיה? האם זאת בעיה כנראה בלוח אם? האם הבעיה היא במעבד? מה יכול היה להידפק כדי לגרום לכך? איך אני יכול לבדוק את …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לוח אם מבחור בטריידזון הוא אמר לי שהלוח עובד אז סמכתי עליו וקניתי ממנו באתי הביתה הרכבתי את הלוח על המארז חיברתי את הכל למקום כל הIDE PCI AGP ו... הוא נופל כל פעם שניסיתי להדליק ניסיתי לשנות סוללה HD כרטיס מסך זיכרון ספק פשוט הלוח תקול . דיברתי עם הבחור אמרתי לו שאני רוצה להחזיר לו את הלוח אך הוא מסרב לקבל אותו בחזרה מה לעשות יש דרך לתקן את הלוח משהו? תאור הבעיה: נדלק אין ביפ של הרמקול והמסך מתכבה ומתחיל להבהב עם הLED של המסך המאוורר של הCPU עובד מי שיודע נא לעזור
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-