תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה הזמנתי את החלקים האלה מפנדה Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Stepping G0 Zalman CNPS7500-AlCu LED SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4 Abit IP35-E Intel P35 Chipset Socket 775 הרכבנו אותם במחשב שלי במקום הישנים , עכשיו כשהמחשב עולה בפעם הראשונה המסך לא נדלק (מהבהב) ואז המחשב מכבה את עצמו אחרי כמה שניות ואז נדלק מעצמו , ואז אפשר להעלות את הווינדוס , כהווינדוס עולה העכבר והמקלדת לא מגיבים ואי אפשר לעשות כלום , (חוץ מזה שזה ממש לא תקין שהמחשב מכבה את עצמו כל פעם) המחשב גם מראה לי הודעה (אני לא מצליח לראות את כולה) כתוב משהו בסגנון checksum error ואז שהוא מפנה למסך הבא הוא מציג את השם של הדיוידי שלי , ניתקתי את הדיוידי הוא עד…
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לפני כמה ימים מחקתי בטעות דרייבר רשת ואני לא מצליח להתקין אותו שוב וכרגע אני בלי אינטרנט (local area connection) . השם של הדרייבר הוא realtek ethernet nic driver במחשב רשום שזה בקר ethernet בבקשה עזרה במציאת הדריבר ! יש לציין שמדובר בווינדוס xp
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חג שמח יש לי בעיה -כל הפעלה מחדש מערכת ההפעלה בודקת לי את הכונן הקשיח . במקרה הזה היא בודקת לי את הכונן e . מערכת ההפעלה יושבת על כונן C ביצעתי בדיקה סקטורים מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה בעיה שניה האם ניתן לשמן את המאוור ל הספק . מהיציאה מהספק יש יציאה של 4 פינים יש פין אחד שרוף המחשב עובד . הבעיה שאני מחליף את הספק אנני מצליח לשים את ה-4פינים ליציאות שבלוח האמ . כלומר -אם אני מחזיר את הסםק הראשון המחשב עולה -אם אני מחליף לספק חדש אנני מצליח לחבר את ה-4 פינים על הלוח מקווה שהסהרתי את הבעיה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שבת שלןם ומברוך יש לי בעיה שמשגעת אותי . המחשב קופא לא ניתן לבצע שום דבר מלבד הפעלה מחדש (לדומא היום בבוקר אני רואה שהמחשב קופא שבלילה אף אחד לא נגע בו9 בדיקת וירוסים או רגולות בוצע על-ידי מספר תוכנות . בדיקת זיכרון בוצע על הרצה 8 שעות לא נמצא שגיאות מחשב לא מתחמם בצעתי סריקה עפ התוכנה pi מה זה אומר כיצד אני בעזרתכם אפשר לעלות על הבעיה תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
ככה... המחשב עשה לי ריסטרטים כמה פעמים.. אז ביטלתי את הריסטרים כדי שיראה מסך כחול ויגיד מה התקלה הוא כתב לי שיש בעיה ב קובץ הבא: ati2cqag.dll מה יכולה להיות הבעיה ואיך לתקן אותה?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
זה סורק את מה שאני רוצה אבל הכל ירוק.. מישהו יודע אם אפשר לסדר משהו חוץ מלקנות חדש? זה דחוף לי... ואם לא האם יש לכם אתר שיש שם תמונות המסבירות איך לפתוח אותו? או אולי אתם יודעים... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב אשר נקנה בסביבות יולי שנה שעברה. כולנו מודעים לבעית החום של הפרסקוטים והחום של יולי הוא לא בדיוק החבר הכי טוב של המעבד. באותה תקופה אני זוכר (היטב, יש לציין) את התקינות של ווסת המהירות האוטומטי של המעבד: עוד לא עברו 10 דקות של עבודה וכבר כל המתים במקלט התהפכו בקברם מרוב רעש. הזמן עבר והגיע החורף. הבית קריר, המאורר לא רועש והכול סבבה. לאחרונה התקנתי כלי לבדיקת טמפ' המעבד (AsusProbe שבא עם לוח האם) וקצת נדהמתי. הטמפ' היציבה של המעבד ללא כל פעולה היא ~63c ומהירות הסיבוב של המאוורר היא 2600[RPM] שזה נמוך יחסית. מאותו רגע הגעתי למסקנה שמשהו לא בסדר. אם הטמפ' כ"כ גבוהה ומהירות המאורר כ"כ נמוכה, אז סביר להניח שמשהו לא פועל כשורה.(יש לציין כי בקיץ טמפרטורת …
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום ותודה שאתם קוראים. יש לי מחשב ישן שאני עומד להחליף עוד מעט אבל המחשב של עכשיו עדיין יעבוד אבל לא למשחקים. טוב אכשיו הבעיה: כשאני משחק במשחק אפילו משחק ממש חלש כמו NFS-U1 במסך כתוב NO SIGNAL והמסך ניכבה. אככשיו זה הניסיון ה -3 ליכתוב את השאלה הזאת בגלל שהמסך ניכבה. טוב אכשיו פתחתי את המחשב ואני רואה שהמאורר של ה כ.מסך בקושי עובד ואחרי כמה דחיפות הוא עובד יותר טוב אבל עדיין חלש )הכ.מסך שלי זה 5200 של PALIT) אפשר עזרה? להחליף כרטיס מסך? או שאפשר לסדר את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד INTEL E6600 CORE 2 DOU 2.4 GB בדקתי ב Cpu-Z בגרסה הכי חדשה 1.39 זה מראה לי שהמהירות היא 1600 וההכפלה היא 6 ובגרסה 1.27 זה מראה לי שמהירות היא תקינה 2400 וגם בבכפלה תקינה 9 הנה התמונות לפניכם : מה לעשות ? איפה עוד אני יכול לבדוק את התקינות של המעבד? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
קורה משהו מוזר. כשאני מדליק את המחשב המאורר של המעבד מתחיל להסתובב, נעצר המחשב מצפצף 2 שניות על כשל מאורר ואז הכל כרגיל. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט בצד ללא OC.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
נותנת לעשות התקנה ובעת נסיון ההתקנה זה מתרסק. מה לעשות בבקשה עזרה? העם זה בעיה עם ההרדיסק? כשזה זה עושה checking for old windows installtion זה נתקע. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, הכל קרה כשחזרתי לתומי והדלקתי את המסך ונגלה לעיני הדסקטופ עכשיו קטוע מעט כשהמסך כולו יותר ימינה ובצד שמאל יש שוליים שחורים וכשהמסך כולו קיבל גוון ירוק. ניסיתי לעשות ריסט, ניסיתי לנתק את המסך מהחשמל, ניסיתי להכנס להגדרות (עשיתי שם ריסט להגדרות זה פתר את הצבעים אבל לא את החיתוך של התמונה, וגם כשהדלקתי מחדש את המסך זה חזר למצב ההתחלתי).. המסך התחיל להתנהג מוזר לקח לו יותר זמן להדלק מהרגיל (יותר זמן על הלוגו של SAMSUNG [דגם T240]), אחרי זה בסריקה שלו אחר INPUT הוא נתקע על DIGITAL (אני משתמש בחיבור DVI). ניסיתי לחבר למסך VGA וHDMI, הVGA לא עבד, הHDMI עבד בהתחלה מעולה ולאחר מכן זה לא זיהה אותו, הוא דילג על הINPUT כאילו אין. לקחתי מסך אחר וחיברתי עם ANALOG ובאמת ראיתי את ה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה: כשאני מעתיק שירים מהמחשב לנגן הMP3 שלי, אני מקבל את ההודעה הבאה (היא רשומה בתמונה למטה), *והבעיה היא שאני לא מצליח להעתיק את השירים לאחר שאני לוחץ OK.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע הטוב הבעיה שלי היא ככה פירמטתי את המחשב לאחרונה והתעוררה בעיה מוזרה , כשאני מנסה להכנס לאפשריות של המדפסת כדי לשנות שם דברים אני מקבל את ההודע הבאה ואחר כך שאני לוחץ לו OK אני מקבל את הודע הבאה: ניסיתי להתקין את הדרייברים של המדפסת שוב בכמה דרכים ושום דבר לא עזר.. למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני לתומי הרגשתי המחשב צריך Restart ועשיתי לו כי האינטרנט היה איטי המחשב היה טיפה עמוס. הפעלתי מחשב הוא רשם לי כמה דקות Bios Recobery משהו כזה אני לא ידעתי מזה אז עשיתי Restart שוב. ואז המחשב בכלל לא עלה. כביתי. הפלעתי לא עלה. הצעדים שעשיתי הם: הוצאתי את הסוללה כמה פעמים נתתי לה לנוח - לא עזר כמובן נתקתי את המחשב מהחוטים וגם את התקעים מהחשמל. הוצאתי פעמים את הג'מפר ( CLR_PWD ) - לא עזר. הלוח אם הוא : Gigabyte-8S655FX מה אפשר לעשות כדי לסדר תבעיה? בבקשה אנשים עזרה זה דחוף! יכול להיות הלך הלוח-אם? מה מו למה מחשב חדש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ביומיים-שלושה האחרונים, בזמן משחקים (די ישנים שלא מאמצים את המחשב), התמונה נעצרת למספר שניות. לפעמים כשאני ממזער כתוב - "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור". החלטתי לעשות ניסוי, ושיחקתי בזמן שהתוכנה GPU-Z פועלת, ולאחר שזה קרה ראיתי את הדבר הבא - *מציין שכרטיס המסך שלי הוא GEFORCE 780, ושהיום התקנתי עדכון לדרייבר. תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט שלי מעבד: I7-4790 זכרון: G-SKILL DDR3 4GBX2 לוח אם: H97-HD3 ספק: FSP EVEREST 700W כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X OC 3GB יד שנייה (מ-TMS). הבעיה נראת רק בסרטים וודיאו (במשחקים לא יצא לי לראות את התופעה) אני מצרף תמונה כי אין לי מושג איך להסביר אותה במילים. אציין שהבעיה לא הייתה קיימת בכרטיס מסך קודם שהיה לי, בדקתי על שתי מסכים שונים,כבלים שונים (DVI,VGA) התופעה קיימת. מוחברת לי גם טלוויזיה בחיבור HDMI לכרטיס ומשם אני רואה את הסרטים בטלוויזיה לא מופיעה התופעה. מצרף תמונה וסרטון וידאו שצילמתי מהסלולרי כי צילום מסך לא מתעד את התופעה.
-
- 22 תגובות
- 7k צפיות
-
-
מחשב נייד DELL 500 עבדתי עםהמחשב עד שהסוללה התרוקנה לגמריי.. עכשיו שאני מוציא את המטען מהחשמל הוא נכבה דהיינו לא מטעין. באייקון למטה בוא מראה לי שהמטען מחובר . המחשב בן חודשיים הוא אף פעם לא עשה לי בעיות עם הסוללה.. יכול להיות שזה בגלל שרוקנתי את הסוללה לגמריי ?.. יכול להיות שזאת בעיה שניתן לפתור אותה בקלות (שינוי הגדרה וכו') ?.
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי מעבד celeron 2.4d והמאוורר שלו מרעיש המאוורר של המעבד מרעיש תנו לי פתרונות מה אפשר לעשות תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום רב! כאשר לוחצים על כפתור ההדלקה של המחשב הוא לא נדלק. אין תגובה משום רכיב. הבעיה החלה באופן פתאומי, לאחר שהמחשב נכבה פתאום. לפני שזה קרה היו לפעמים מסכים כחולים במחשב. בהתחלה חשבתי שהספק נשרף. ניסיתי להחליף ספק ועדין כלום לא עבד. עכשיו אני חושב שזה הלוח אם הלך. המחשב בן 4 שנים. מה אתם אומרים? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אתמול פירמטתי את המחשב, הכל עובד מצויין עד לרגע שהפעלתי את הסטים שלי וניסיתי להעלות משחק (לדוג' - BIOSHOCK). כאשר אני מעלה משחק, לא משנה איזה, ולא רק מהסטים אני נתקל בשגיאה. מצ"ב צילום מסך שמראה את הבעיה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המשחק קונקר שהורדתי, פתחתי עם דיימון טולס אומר לי אתזה, פתחת עם אלכוהול אומר לי אתזה אולי אני לא עושה כמו שצריך.. מישהו יכול להסביר לי למה אני מקבל את ההודעה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שום דיסק און קי לא פועל אצלי במחשב אני חושב שהוא נקלט כי רשום שנקלטה חומרה חדשה וגם הסמל של ה-safely remoe hardware (חץ ירוק) מופיע כשאני מחבר כל דיסק און קי אבל הכונן עצמו לא נפתח ולא מופיע במחשב שלי,העכבר שמחובר דרך usb עובד ולא עושה בעיות,מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לא מזמן את הסט האלחוטי Microsoft Wireless Optical Desktop 4000 http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=33&pcid=4e92 8caa-b20e-442e-a6d1-5dbef92442eb&crumb=catpage&cat id=c250fb0a-1613-4550-983d-ba203f357698 ויש לי בעיה איתו.. הוא עובד מצויין וטוב, אבל הבעיה היא שאני נכנס למשחקים, אז זה כאילו המחשב מפסיק לזהות את העכבר והמקלדת - וזהו כאילו נתקע בלי עכבר ומקלדת. ניסיתי להפעיל מחדש - לא עוזר. ניסיתי לעשות שוב Connect לעכבר ולמקלדת - לא עוזר. רק אחרי שאני מוציא מהחשמל ומחזיר שוב זה עובד. אם תוכלו לעזור לי זה יהיה חבל על הזמן. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-