תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
גלשתי עם כרום במשך הרבה שנים פתאום אני לוחץ על האייקון של כרום ושום עמוד לא נפתח. עשיתי ריסטרט למחשב כמה פעמים ואותו דבר שום עמוד לא נפתח מה זה יכול ליהיות ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
החיבור הקדמי לאוזניות נדפק..נשבר בתוכו חלק מחיבור האוזניות. ניטרלתי, ניתקתי מהלוח אם. קניתי מתאם USB עם כניסת מיקרופון ואוזניות /רמקולים. בווינדוס 10 אפשר להגדיר שזה יהיה דיפולט פלייבק, או רמקולים רגילים המחוברים בפאנל אחורי (פלאג ירוק רגיל) איך עושים שהכל יעבוד יחד תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן,משום מקום אתמול התחילה לי בעיה במחשב שהמחשב לא מסוגל לטעון את הרזולוציה המקסימלית של המסך (1920x1200).המסך הוא Samsung T260HD.הכרטיס מסך HD 6870.ניסיתי לעדכן דרייברים ללא הצלחה, גם ב-Safe Mode.חשבתי שמדובר בבעית זכרונות אז הרצתי MEMTEST והכל היה בסדר.כשאני מפעיל Safe Mode המחשב עולה (לא ברזולוציה הטבעית כמובן). כשאני מפעיל את המחשב בצורה רגילה הוא מגיע למסך כניסה, אני שם את הסיסמה והוא פשוט מרסט את עצמו, צירפתי תמונה).כרגע מה שקורה זה שנעלם לי הדרייבר של המסך וגם של הכרטיס מסך.המסך עובד נהדר במצב טלויזיה (HDMI) אז ככה שלא נראה לי שהוא הבעיה.זו התופעה:http://up415.siz.co.il/up2/ymzymtznvwyh.jpegמה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברה מה שלומכם? אובכן הלכתי לחנות מחשבים לקנות מאווררים למארז , קניתי שלושה , אחד גדול ושניים קטנים הגדול חיברתי ללוח ואת השניים האחרים חיברתי לספק באתי להדליק , יצא עשן , כיביתי עכשיו אני מדליק אותו , דולקת במהירות נורה אדומה והמחשב נכבה מה לעשות?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב למחשב של הבן שלי היו בעיות בתקשורת, הוא התקשר לבזק (ספק התשתיות שלו) ולאחר בדיקה טלפונית הודיעו לו שהתקלה היא בגלל "כרטיס רשת" פגום הסימנים : במודם לא דלקה נורת ה ppp ב system Hardware ---< Device Manager ---> Network Adapters על ה : WAN Miniport(IP)-AVG miniport driver מופיע עיגול צהוב עם סימן קריאה. בבדיקה נוספת של טכנאי נטען שאין זו בעיית כרטיס הרשת, והומלץ על התקנה מחדש של חלונות. הבאתי את המחשב לדירתי וחיברתי אותו במקום המחשב שלי. בדירתי ספק התשתית הוא בזק-כמו אצל הבן " " האינטרנט הוא בזק בינלאומי אצל הבן נטוויזיון " מותקן מודם רשת בעוד אצל בני מודם רגיל. כאשר אני מחבר את המחשב של הבן אצלי בדירה, אין צורך לפנות לחייגן כי אצלי יש מו…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר פירמוט של המחשב למערכת הפעלה win 7 הגירסה המיקצועית לא נותן לי את העידכון ל העברית. לאר תוכנה להוספה של ערית עדין לא נן מה ניתןלעשות תודה רבה לעזרים שבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קודם כל מצטער אם זה לא הפורום הנכון להגיד את הבעיה.. יש לי בעיה בזיכרון RAM, ששום דבר לא רץ ברקע אבל מנהל המשימות מראה שהזיכרון מאוד גבוה. יש לי 4 ג'יגה בכללי וכאשר שום דבר לא רץ הוא מצביע על כך ש 1.5 ג'יגה RAM תפוסים (אפשר לראות בתמונה שצירפתי שרק החלון של האינטרנט איפה שאני כותב את ההודעה בפורום פתוח ומנהל המשימות וזהו, והזיכרון מצביע על כמעט 2 ג'יגה תפוסים). תהיתי אם זה נורמלי או בסדר ואם לא אז אולי מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי מה לעשות? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מריץ לינוקס בVM של Oracle. היות והמעבד הוא 2600X ללא ליבה גרפית, רציתי לעבוד עם הזכרון שלכרטיס המסך, RTX2060 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לקישור להתקנת מצלמת רשת חברת elta דגם 104 לא מצאתי בשום מקום כבר מיואשת.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב P3 866Mhz בתצורה רגילה (אפילו פשוטה!) לאחר מספר שבועות של עבודה מתחיל להיתקע (WinXP) ולאחר מכן הספק כח פשוט נשרף ולא עובד...! החלפנו ספק בפעם השלישית כבר!!! והתופעה חוזרת על עצמה?! יש למישהו רעיון?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה התחילה אצלי תופעה מוזרה, כשאני נכנס לאתר http://www.nrg.co.il/ וגם לכל דף פנימי שלו (כלומר בכל רחבי האתר לא משנה איפה). התופעה היא כזאת: ברגע שנכנסתי לדף כלשהו באתר, אם אני לוחץ עם העכבר איפשהו על כל נקודה בדף - העמוד הנוכחי נפתח מחדש בטאב חדש (ואם לחצתי על לינק, אז הלינק), הדפדפן מדלג לטאב הזה, ובטאב הישן - נפתחת פרסומת. מעיין pop-under אבל כזה שמשתמש בטאב הנוכחי בשביל הפרסומת במקום לפתוח חדש, וזורק אותך עם העמוד שעליו אתה מסתכל לטאב חדש. מוזר. אם אני ממשיך ללחוץ וללחוץ אני יכול למצוא את עצמי עם עשרות טאבים של הפרסומת שנפתחים בכל לחיצה. הלינק שאליו טאב הפרסומת הזה מפנה הוא זה: http://www.iforex.co.il/landing_pages/br4/he/ForexGuide…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בעיה ב USB, כל פעם שהמחשב "חושב" אז רכיב ה USB שמחובר למחשב - עכבר וכו'... מפסיק לפעול לאותם מספר שניות בהם המחשב חושב, או לחלופין מתנתק ומתחבר מחדש. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים! כל זכרון שאני מנסה להכניס למחשב בין אם זה הארד דיסק חיצוני או usb קטן כמו ה16 גיגה או 8 המהירות שאני מעביר אליו את הקבצים היא איטית להחריד... סרט של hd ששוקל 4 ג'יגה יכול לקחת 20 דקות ויותר! יש איזה פתרון לעניין הזה??אני משתמש במערכת הפעלה windows 7
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי הארד דיסק חיצוני WD My Passport.. לא מזמן האנטי וירוס שלי NOD32 החליט שכל הקבצים שם מסוכנים משום מה, ושלח אותם לQUARANTINE.. כאשר עשיתי באנטי וירוס RESTORE מהQUARANTINE, הכל חזר, אבל כל התיקיות הפכו ל"קיצורי דרך" של התיקיות האמיתיות, אבל כל הקבצים היו שם.. שרדתי עם זה, אבל מאז חיברתי אותו למחשב נוסף בטעות וכל התיקיות וקיצורי הדרך נעלמו. כאשר אני מסתכל בPROPERTIES של ההארד דיסק, רשום לי שיש לי 450 ג'יגה מלאים, וכשאני מסמן את כל מה שאני רואה בתוכו, זה שוקל בסה"כ 40 ג'יגה ככה.. דרך חיפוש ניתן להגיע לחלק מהתיקיות.. בכל מקרה רציתי לדעת האם יש דרך לשחזר את המידע מבלי לשלוח למעבדה כי יש לי שם קבצים רגישים פשוט.. תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאז שקניתי את המחשב שלי יש לי בעיה.כשאני נכנסתי למשחקים המחשב/מסך מתחיל "למצמץ" לאיזה חצי דק' ואז הכל בסדר. הסתדרתי עם זה ולא היה לי בעיה עם זה,כי בסופו של דבר המשחק עבד.הייתי בטוח שהבעיה היא של המסך כי הוא ישן. לפני יומיים הבעיה של המחשב החמירה,המחשב מיצמץ אבל אז מופיעות קוביות בכל מיני צבעים על המסך או שהמסך נהיה כולו לבן והדרך היחידה היא לעשות ריסטארט. עכשיו החלפתי את הצג לצג אחר שבחיים לא עשה בעיות,אבל הבעייה נשארה והמחשב עדיין עושה את זה. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך אבל הדבר לא עזר והמסך עדיין עושה בעיות. אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור כי בדיוק עכשיו יש חופש ואני אשתעמם תחת בלי אפשרות לשחק בכלום. תודה.מפרט טכני:אי-5300,כרטיס מסך 4870 HD.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ביומיים האחרונים קיבלתי שני מסכים כחולים שאת המינידאמפ של האחרון צירפתי להודעה. המסכים כחולים הופיעו דווקה כשהמחשב לא היה במאמץ. אחד היה באמצע עבודה עם PDF והשני בגלישה באינטרנט. המחשב המדובר זה Q9550 EP45UD3P ו 4GB זיכרון של CORSAIR. מעבד מומהר ל 4GHZ. בדקתי עם LINX במשך 3 שעות המחשב נשאר יציב. הרצתי לו גם כל מיני בנצ'ים סתם כדי להעמיס ולא היה שום מסכים כחולים, כך שאני חושב שזה לא הOC. אולי מערכת הפעלה? עבר כמעט שנה מפרמוט האחרון... ד"א מישו יכול להסביר לי איך להבין מהמינידאמפ מה בעיה?ש [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, נתקעתי עם כונן ה System שלי (Drive C) שהתמלא והמחשב שלי משותק. רציתי להרחיב את מחיצת (Partition) C. נכנסתי ל Disk Management וקיבלתי את מפת הדיסק כמוצג בתמונה הרצ"ב. מימין ל C קיים שטח בעל 350 Mg ללא שם Volume, עם הכיתוב: Healthy Recovery Partition. רציתי לצרפו ל C ומתפריט מקש ימין על C אני מקבל אך ורק את האפשרות Shrink Volume. ניסיתי למחוק את ה Volume מימין ל C אך מתפריט מקש ימין על על המחיצה חסרת השם המוצבת מימין ל C אני מקבל רק את האפשרות Help. ב Help הופניתי לאתר של Microsopft ושם יעצו לי לבחור מתפריט מקש ימין ב Computer Management על Computer Management לבחור את האפשרןת: Run as Administrator. האפשרות הזו איננה קיימת אצלי בתפריט מקש ימי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה לדעתכם יותר שווה לקנות ומה ההבדלים בין 1070 ל 1070ti? האם יש הבדל משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייץ אתכם לגבי בעיית חומרה שיש לי לאחרונה, אני צריך עזרה בזיהוי ודאי של הבעיה. יש לי מחשב בן קצת פחות משנתיים: לוח אם - Asus P5LD2-SE מעבד: Core 2 Duo E6300 1.86 זיכרון: 3GB, לפי החלוקה הבאה: 2X1GB + 2X512MB. כרטיס מסך: ATI CONNECT 3D Radeon X300 256MB. לפני כחודש ימים, התחלתי לראות תופעה מוזרה של "מריחות צבע" סביב אייקונים שונים, לדוגמא של תיקיות. הכוונה היא שמסביב לאייקון הצהוב המוכר, הופיעו נקודות ועם הזמן גם קוים ירוקים וסגולים. דבר דומה קרה באינטרנט, לדוגמא סביב הלוגו של האתר Facebook מופיעה לעיתים מריחת צבע סגולה. המחשב גם היה עמוס, אז החלטתי לפרמט אותו, אם כבר אז כבר. פירמטתי את המחשב והתקנתי חלונות XP מחדש עם SP3. אבל הדבר לא פתר את הבעיה, ואליה נוספ…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קנתי היום זכרונות חדשים למחשב. לוח אם: intel d845gebv2 זכרונות: ceon ddr400 1gb cl3 כשחיברתי את הזכרונות למחשב הוא לא עלה ונשמעו 3 צפצופים ארוכים, עכשיו אני עובד עם הזכרונות הקודמים. אני מבין שיש בעיה עם הזכרונות, אבל מה הבעיה? אשמח לעזרה! תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בזיכרונות של המחשב לפני חודשים בערך קניתי עוד זוג זיכרונות למחשב שכל אחד מהם 4 גיגה (סה"כ 8 גיגה), היה לי במחשב 4 גיגה (2 סטיקים של 2 גיגה) הבעיה היא כשאני מחבר את הזיכרונות הישנים לבד או החדשים לבד או אחד חדש ואחד ישן בהצלבה הם עובדים לי והכל בסדר, אבל שאני רוצה לחבר את כולם יחד (סה"כ 12 גיגה) אז המחשב מצפצף ולא עולה (המחשב מצפצף פעם 1 הרוך ו 3 קצרים). מבדיקה שערכתי יש לי BIOS של AWARD והצפצופים אומרים שהכרטיס ה RAM אינו נימצא למרות שהוא כן וששמתי אותם כמו שצריך. את הביוס עדכנתי לגירסה האחרונה שיצא לו. הלוח אם שלי הוא gigabyte GA-MA770T-UD3P והמעבד AMD phenom II x4 925 הזיכרונות הם מדגם DDR3 1333 דגם הזיכרונות החדשים הם: F3-10666CL9-4GBNT ודגם הזיכר…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה נייד של אסוס n550jk וניסיתי לחבר אותו למסך מחשב אחר שיש לי שבו יש רק חיבור VGA או DVI אז קניתי כבל עם יציאה של DVI ל-HDMI, הבעיה היא שכשאני עושה את החיבור המסך מראה שאין סיגנל... אגב חיבור HDMI לHDMI אני כן מצליח, אז או שזה עניין של דרייברים או שיש בעיה בכבל, מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מופיע ההתראה שלא מאפשרת פעולה תקינה של התוסף adblock. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב מתמלא לי באבק כל שבוע!! וזה משגע אותי אז לקחתי מאוורר מהמחשב הישן וחיברתי אותו כשהמחשב דולק נגעתי באיזה חוט של הספק והוא נשרף..האם זה יכול לגרום לעוד משהו להשרף?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1)אמרו לי שמייקרוסופט דופקים ב UPDATES שלהם לווינדוסים פרוצים וירוסים שדופקים את ה BOOT FILE! זה נכון??? 2)כתוב לי INVALID BOOT.INI ! מה עלי לעשות! ? (( (כשאני פותח את המחשב) 3)אני חושד שיש לי וירוסים ב BOOT.INI, מה עלי לעשות? 4)משחקים הולכים לי בעומס על 500 פינג! והם אמורים ללכת בעומס מאקסימום עד 180 פינג! יש לי ISDN 64KBS, בחיים לא היו לי במשחקים בארץ מעל ל 100PING! תמיד היו לי ב 40PING! והם גם הולכים ממש איטי! (אני מדבר על ET ) 5)GTA VC אני חושב נובע מאותה בעיה של 4! ניתקע מלא פעמים, יענו לבקושי 10 מאיות אבל מרגישים את התקיעה וכששומעים שירים ברדיו זה פשוט מרגיזזזזזז! ולפעמים זה מגיע לזה שזה תוקע את כל המשחק!!!!!!! (((((( 6)אמרו לי בפורומים אחרים פשוט מאוד לפרמט ו…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-