עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי בעית קריסות שלא מאפשרת לי לשחק באופן רציף המחשב יחסית חדש עם 16 גיגה זיכרון (בדקתי שהוא לא בעייתי עם תוכנה אחרת) אני ממש לא יודע כבר מה לעשות - ניסיתי הכול אבל לא ברור מה הבעיה , ככל הנראה הטמפ בסדר , יש ספק 650 ואט איכותי הקריסה הייתה ממש ב 22:16 דקות -ועצרתי את הלוג כמה שניות לאחר מכן עצות ? CPU_Z.pdf

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by sagytb,

יש לי דיסק קשיח של segate barracuda 3tb שכנראה נפח את נשמתו. כשאני מחבר את הדיסק הקשיח למחשב, בעליית המחשב, הביוס לוקח לו לעלות כמה דקות טובות (לא משנה אם אני נכנס לביוס או שה windows עולה - בשניהם אותו דבר). כשהביוס עולה הוא לא מזהה ת הדיסק הקשיח. הבעיה שכל הגיבויים שלי נמצאים שם, כל התמונות. יש דרך להציל את הדיסק הקשיח ? או להציל את המידע? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום התקנתי וינדואוס מחדש על המחשב שלי, התקנתי את כל הדרייברים שבאו עם הלוח אבל מסיבה כלשהיא כנראה שהדרייברים של הכרטיס רשת האלחוטי או שלא הותקנו או שלא עובדים כמו שצריך ואני לא מצליח לראות רשתות WIFI. אשמח לדעת כיצד ניתן לפתור את זה , תודה מדובר על חלונות 7 64ביט

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by RMX,

שלום, יש לי צורב דיוידי מבית LG. עכשיו לפני כמה שבועות הצורב התחיל כל פעם לאחר תחילת הצריבה להקפיץ הודעה של failed. עד עכשיו ניסיתי 2 סוגים של דיסקים שעבדו לפני זה בצריבה והכל היה בסדר. אז לפני שאני מתלבט אם לקחת לתיקון מה יכול להיות הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by MoAv,

לפני כמה ימים השארתי את המחשב דולק להורדה . הזזתי את העכבר כדי להדליק מחדש את המסך , שום דבר לא קרה . המחשב מעלה את הווינדוס עד הסוף , שומעים סאונד והכול , פשוט מאוד אין סיגנל מהכרטיס ... לפי מה שאני זוכר ממקרים אחרים שנתקלתי בהם ( לא במחשב שלי ) כאשר יש בעיה בכרטיס המחשב צועק עוד לפני ה-BOOT שיש בעיה והוא לא מעלה כלום . ניסיתי להחליף מסך , להעלות את המחשב דרך הטלויזיה , הכל חוץ מלשים את הכרטיס במחשב אחר ( כי אין לי ) . מה הסיבה ? יכול להיות שזה משהו בכלל בלוח אם ולא בכרטיס ? ד"א הכרטיס הוא 6800GT , וממש חבל לי לאבד אותו . אשמח לקבל הצעות ודעות

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום! ניתקלתי בבעיה שמתמשכת כבר כמה שבועות. בזמן שאני משחק במשחקים במחשב שפעם היו עובדים לי חלק וסיימתי אותם והכל טוב יפה לדוגמא: The Godfather, FIFA 08, POP3 וכו'... אז בעת ההרצה שלהם אני יכול לשחק זמן מסויים(הזמן לא קבוע כל פעם זמן אחר 5 דקות 2 דקות רבע שעה...) ופתאום המחשב מתכבה ללא הודעה(מסך כחול), פשוט מתכבה וזהו. עכשיו בדקתי כמה אופציות בדקתי את החום של המחשב בזמן מאמץ והטמפ' של הכרטיס מסך(ATI X1800XT) יציב בין 51c עד 60c בעת הפעלת משחק והטמפ' של המעבד(AMD Athlon 64bit 3500+) גם יציב 37c עד 45c בעת הפעלת משחק (כמובן לפעמים גם יותר במספר קטן של מעלות). הגעתי למסקנה נוספת אולי זה בעיה בספק הכוח? התחממות של ספק הכוח? או שהספר כוח כבר לא עובד כראוי? בקיצור הגעתי למסקנות…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by b007,

שלום, יש לי בעיה ב USB, כל פעם שהמחשב "חושב" אז רכיב ה USB שמחובר למחשב - עכבר וכו'... מפסיק לפעול לאותם מספר שניות בהם המחשב חושב, או לחלופין מתנתק ומתחבר מחדש. מה אפשר לעשות? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Gimel,

לפני חודש התקשר אלי חבר ואמר שהמחשב שלו לא נדלק (מאווררים מסתובבים אבל אין POST). היה לו ASUS P4P800... היום גם המחשב שלי הפסיק לעבוד! האם אורך חיי הלוח הזה הוא 4 שנים בדיוק? איזה לוח כדאי לקנות במקומו?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by topgun,

בזמן האחרון יש לי בעיה שפשוט מטריפה אותי: הרבה (מאוד!) פעמים בעבודה שוטפת בווינדוס, למשל העברת קבצים מתיקיה לתיקיה וכאלה, יוצאת לי הודעה כזאת: ולפעמים מצורפת אליה גם הודעה נוספת (שכרגע אין לי תמונה שלה, אני אצרף בפעם הבאה שזה יקרה) עם משולש צהוב. עכשיו הקטע הוא, שלפעמים אני סוגר את ההודעה (בין אם בלחיצה על OK, ביטול או סגירת החלון) וזהו, הכל ממשיך כרגיל. ולפעמים מופיעה ההודעה השניה וכנ"ל. אבל לפעמים מופיעות שתי ההודעות או רק הראשונה, ואחרי שאני סוגר אותן האקספלורר כאילו עושה רפרש, השורה של ההתחל נעלמת, כל החלונות שקשורים לאקספלורר ("המחשב שלי", תיקיות למיניהן....) נסגרות. ומשהו ממש מעצבן זה שלפעמים זה קורה לא רק בהעברת/מחיקת קבצים אלא גם סתם בפעולות אחרות (למשל הה…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. לאחר פירמוט של המחשב למערכת הפעלה win 7 הגירסה המיקצועית לא נותן לי את העידכון ל העברית. לאר תוכנה להוספה של ערית עדין לא נן מה ניתןלעשות תודה רבה לעזרים שבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by 16Dan,

יש לי אתר....שבוא אני צריך להגיש עבודה בפיסיקה.....אני רוצה לפרוץ אליו ולשנות את הציון שלי.... מישהו יכול לעזור? למישהו יש מדריך לפריצת אתרים? תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Culandur,

אני מחפש דרייברים לכרטיס קול AESS Audio Driver ES1869/1857 תודה איגור

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. קניתי לוח אם משומש בזול asus p5kpl-c. התקנתי וינדוס הכל עבד קשורה אחרי עידכון הוינדוס 7 כיבוי והפעלה מחדש הכרטיס רשת לא מגיב יותר הלדים שלו לא נדלקים. הוא גם לא מופיע ברשימת החומרה שמותקנת בוינדוס. התקנתי וינדוס מחדש פעמיים וזה לא עזר איפסתי ביוס וזה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Chana,

שלום, קניתי כונן SSD פנימי חדש של סמסונג (V-NAND SSD 850 EVO), כשחיברתי את הכונן למחשב באמצעות מתאם לחיבור USB, הכונן לא הופיע במחשב. ניסתי לאתחל אותו בניהול דיסקים והופיע שגיאה: a fatal device hardware error. אז ניגשתי ל-Disk Part במטרה לפרמט אותו משם, אבל הכונן בכלל לא הופיע ב-list disk. איך אפשר לעורר את הדיסק לחיים? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. בהמשך ל- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457459.0 בבעיה מעט דומה. לפני שהחלפתי כרטיס מסך היו כמה פעמים שהמחשב כביכול נתקע ואתחל את עצמו, כאשר הייתי באמצע משחק בד"כ, אך לעתים גם ללא "פעילות מאומצת" מצד המעבד/כרטיס מסך. חשבתי שזה אולי התחממות יתר של כרטיס המסך (בגלל שזה במשחק) או אולי של המעבד, אך הטמפרטורות לא נראו גבוהות בצורה מסוכנת (אולי ערכת השבבים של הלוח? בערך 40 מעלות). לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות כי זה קרה רק מספר פעמים קטן ואחרי שהחלפתי את כרטיס המסך זה לא קרה כלל (שיחקתי וכו' והכל עבד כרגיל), עד אתמול. אתמול זה קרה פעם אחת, שוב בזמן משחק, ולאחר מכן המחשב עלה כרגיל, לאחר מכן לא נכנסתי שוב למשחק מחשש שזה יקרה שוב ולא רציתי להתעסק עם זה באותו רגע. הי…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לחברי הפורום בלפטופ של דל, האפשרות להעיר את המחשב מהמקלדת האלחוטית, לא זמינה. יש לציין שעידכנתי את הביוס ואת כל הדרייבים. בנוסף הפעלתי את האפשרות מהביוס, רק ממנהל ההתקנים האפשרות אפורה ולא זמינה. חיפשתי בהמון פורומים ולא מצאתי פתרון. אודה לכם על העזרה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by 6kwar,

שלום, לפני כשבוע קיבלתי את הלוח שלי, A7V333 בנוסף ל Xp 1800 ו Mushkin Pc 3000 256 MB ברוב טיפשותי עידכנתי את הביוס מגירסה 1006 ל 1007 אך עשיתי את זה דרך התוכנה של ASUS ה Live update וכמו שאתם יודעים התוכנה לא יודעת לצרוב את הביוס כמו שצריך... אז ככה, שמעתי שיש דרך לצרוב את הביוס דרך לוח אחר או משהו כזה... אבל אני לא נתקלתי בזה אישית, כרגי אני לא יכול לצרוב את הביוס חיצונית עם צורב מתאים מסיבה של העדר ציוד מתאים, יקח איזה שבועיים עד שאני יכול לקבל גישה לציוד מתאים, עד אז יש רעיונות לגבי השיטה הזאת ? 27990580-ICQ

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם יש לי קובץ שהוא קובץ של תמונה ואני רוצה להעביר אותו לקובץ וורד איך אני עושה זאת? תודה לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by neil4,

ברשותי לוח- ecs k7s5a זיכרון -sdram 133mhz 256mb מעבד -athlon xp 2000+ כ.מסך -ecs xabre 400 64mb מאוורר וולקנו 8+ הבעיה היא שכשאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות המחשב נתקע לי ואני חייב לעשות ריסטרט לדעתי הבעיה היא לא של המעבד מפני שהחום של המעבד לא עולה על 55 עם מארז פתוח והבעיה מסתדרת רק כשאני שם עליו מאוורר ביתי קטן רגיל שנושף בתוך המארז ואז המחשב לא נתקעבכל אופן הבעיה לא נראית לי של המעבד גם מפני שכשאני מפעיל 20 דפי אינטרנט ,עם מירק ,עם אימיול וצריבה מהצד הכל סבבה -לא נתקע ברגע שאני עושה משהו בקשר לכרטיס מסך כמו להפעיל משחק הוא נתקע לכן חשבתי שאולי הבעיה היא של הכרטיס או של הזיכרון אולי מפני שגם לפעמים על אוברקלוקינג וfsb עולה הרבה יותר מ133

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by amittt,

יום אחד השארתי את המחשב דלוק בלילה ובלילה הייתה הפסקת חשמל עכשיו הדלקתי אותו בבוקר והוא התחיל לעשות רעשים וזה... קיצר הייתי בטוח שזה המאוורר וניתקתי אותו ועכשיו הכל עובד טוב... עכשיו זה בלי מאוורר יש לי שאלה.. האם המחשב יכול לעבוד תמיד ככה בלי מאוורר???? ומה עושים אם לא???

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. (VIA PCI Audio Controller (Wdm אני לא כל כך בטוח שזה הכרטיס קול שלי זה פשוט מה שרשום לי כשאני לוחץ על "מנהל ההתקנים" ואז על "בקרי קול, וידאו ומשחק " תודה מראש לכל מי שמגיב

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. בעיה מוזרה מאוד. חלק מהתוכנות שאני פותח נפתחות חלק. הרוב מנסות לגשת לדיסקט (אין דיסקט בפנים..) אני שומא קול קטן כאילו מחפשים דיסקט הלד של הכונן דיסקטיםנדלק ל 2 שניות ואז הן נפתחות כרגיל. חלק לא מסכימות להיפתח אם אין דיסקט בפנים. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה המרגיזה הזאת?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by MDK,

יש לי מסך "17 של belinea (ישן לפני 3 שנים, רגיל, לא שטוח מן הסתם). הוא גם כולל רמקולים מובנים. מדי פעם המסך עושה מסך שחור ואז חוזר לאחר כמה שניות. תופעה זו מתרחשת בזמן שאני גולש, שומע מוסיקה וכו'. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? ממה זה נגרם? :

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Tzur Mantzur,

לפני כמה חודשים התחיל לעיתים רחוקות להיות מסך שחור ואני יודע שהמסך עובד מתחת למסך השחור.. (ע"י team viewer ו Spotify) היום המסך שחור ולא מתפקד כלל איך אני יודע איזה חלק להחליף, לוח אם או הכרטיס מסך? דרך אגב אני צריך את המחשב נטו לאינטרנט אשמח גם להצעה, איזה חלקים הכי זולים תוכלו להמליץ... אני יודע שהכבלים עובדים ובדקתי עם מספר מסכים ככה שהבעיה גם לא מהמסך..

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by gogogo455,

יש לי gtx 1060 6gb i5 7400 400w power supply כל המשחקים חוץ מcsgo רצים מעולה כמו שgtx 1060 אמור להריץ אותם אבל בcsgo אני מקבל 140-210 fps ואני לא מבין למה יש למישהו פתרון אולי רוצה עוד information?

דיונים חדשים בפורומים