עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pantera,

לאחרונה אני נתקל בבעיה שלאחר כמה ימים מרגע שאני מפעיל מחדש את המחשב מתחיל לי בעיות latency שמדי כמה שניות קופץ ה-latency לרמה גבוהה מה שגורם לשמיעת "פצפוצים" מדי כמה שניות מהרמקולים בזמן צפיה ביוטיוב למשל... מדובר בווידוס 8.1 ובכטיס קול realtek HD on board. בנוסף בדקתי ועשיתי את התיקון של ה- power management וזה לא שינה הרבה אם כי זה טיפה שיפר. כמו כן מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים מה שלא עזר. אשמח לעזרה אם מישהו נתקל בבעיה דומה או מבין בזה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by mironm,

כשאני מכניס דיסק לכונן זה עושדה רעשים והנורה נדלקת כאילו הוא קורא את הדיסק אבל כלום לא קורה שעה המחשב נתקע ורק כשאני מוצאי את הדיסק המחשב חוזר לפעול למישהו יש מושג מה זה ויכול לעזור לי??? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה להשתמש בהארד דיסק ישן אבל לא רוצה לפרמט אותו כי המידע חשוב לי. אין לי כרגע דיסק קשיח פנוי שאני יכול להתקין עליו מערכת הפעלה. קיימת דרך להשתמש בו מבלי לפרמט אותו? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Krishi,

קיימת חיה כזאת כבר? ואם לא, מישהו יודע על צפי? בנוסף, אם לא, אשמח להמלצה במחיר סביר (עד 500 שקל) לכרטיס מסך תומך 4K, לצפיית סרטים בלבד (וגלישה רגילה באינטרנט). כמו כן תמיכה בתקן HDCP 2.2 (או אולי 2.3 אם יש כבר) אגב, אם יש עוד רכיבים במחשב שצריך לשדרג כדי שתהיה צפיה נקיה ב4K אשמח לדעת מה תודה מראש

5. שלום. יש לי בעיה במסך שמוציאה אותימדעתי. אני מדליק את המחשב וכעבור שניה מדליק את המסך ( LG Flatron L1750SQ), המסך נדלק, במרובע מלבני כותב הודעה כזו: Stromsparmodus ואז המסך חוזר להיות שחור ולא מופיעה תמונה ולא כלום. ( האור הירוק בפינה, שאמור להראות שהמסך דולק, הופך לכתוןם. ) כרטיס מסך - ATI Radeon HD 5600 מישהו יכול לעזור לי? מה זאת המילה הזאת שהמחשב מציג? ( Stromsparmodus ) תודה ויום טוב, רונן.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by roi777,

קניתי מאיביי סוללה לנייד אסוס ומבדיקה עם HWMonitor נראה שיש ירידת ביצועים של 5% (תמונה מצורפת). האם זה הגיוני לסוללה מקורית (OEM) חדשה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אז ככה, יש לי את הבעיה הזאסת קרוב לשלושה חודשים.. זה סיוט, נסיתי הכל, מחקית דרייבר, התקנת דרייבר, פירמוט, שום דבר לא עוזר! מה הפיתרון לעזלזל!? http://imgur.com/PyFQJho קניתי את המחשב בKSP, יש לי עדיין אחריות.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. כשאני מריץ את הבדיקה מופיעים טונה שגיאות ובנוסף ליד איפה שאמור להיות רשום מידע על ה ציפסט והזכרונות לא רששום כלום יכול להיות שהבעיה לא בזכרונות אלא לוח האם? תודה .

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום! יש לי Voodoo 3 ואני מקבל Refresh Rate גרוע במשחקים. אני יודע איך לשנות Refresh Rate בכל הנוגע ל Desktop, אבל ברגע שאני משתמש ב OpenGL, אז ה Refresh Rate משתנה לפי הגדרה כלשהי. ב Voodoo 1 הישן הייתה אפשרות לשנות ב Autoexec.bat את ההגדרות של ה Refresh Rate עבור מצבי Glide ו OpenGL. מישהו אולי יודע איך לעשות את זה ב Voodoo3? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. בזמן האחרון כמעט כל התוכנות שלי קורסות כל הזמן (after effects , photoshop, cinema 4d, cod4, steam) וגם המחשב שלי כל כמה זמן עושה FREEZE ונתקע, בנסוף יש לי מידי פעם BLUE SCREEN וזה לא רק מעומס יתר לפעמים אני סתם משאיר את המחשב דלוק בלילה והוא עדיין עושה BLUE SCREEN ! בבקשה שמישהו יעזור לי!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by silky,

היי, קניתי את המחשב הנ"ל לפני כ-3 חודשים (עם שדרוג ל i5-8xxx) שלשום, הבת שלי זחלה והתחילה לכבות ולהדליק במשך כמה פעמים. אחרי שלקחתי אותה משם והדלקתי את המחשב נשמעו לראשונה חמשת הצפוצים בעליה כאשר אין תמונה. הסתכלתי בפורום ברשת וגם כאן, רק שלי יש טוויסט - בחנות (KSP), המחשב עבד בצורה תקינה. וכשחזר היום הביתה, הוא שוב לא עבד עם חמשת הצפצופים. מחר נוציא את הסוללה מהלוח ונחכה כמה שעות. ואם לא יעזור אולי אחזור בעצמי ל KSP. מעבר לזה , יש עוד רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by eliom,

שלום. אני רוצה לקנות טאבלט מבוסס אנודראיד. עם מעבד Intel atom השאלה שלי האם אני יוכל להתקין עליו ווינדוס 7 או 8? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by jcena,

שלום חברים! כל זכרון שאני מנסה להכניס למחשב בין אם זה הארד דיסק חיצוני או usb קטן כמו ה16 גיגה או 8 המהירות שאני מעביר אליו את הקבצים היא איטית להחריד... סרט של hd ששוקל 4 ג'יגה יכול לקחת 20 דקות ויותר! יש איזה פתרון לעניין הזה??אני משתמש במערכת הפעלה windows 7

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. המפרט שלי מופיע בצדץ הסיפור מקרה פשוט -- השארתי את המחשב דולק, כשאני חוזר המסך מכובה ושום דבר לא מגיב..אין ריח של שרוף או משהו ואף אחד לא שמע ציפצופים... פתחתי לראות מה הסיפור -1. כרטיס מסך זה לא, בדקתי והוא עובד. 2.המעבד לא נראה שרוף או משהו אבל ה-4 נורות PHASE_LED דולקות כל הזמן, אין ציפצופים שאני מדליק אבל לא רואים כלום במסך. 3. אין קבלים שרופים על הלוח אם והוא נראה בסדר 4. ניקוי CMOS לא עוזר מישהו יכול להגיד לי מה עוד לבדוק???

15. היי חברה מה שלומכם? אובכן הלכתי לחנות מחשבים לקנות מאווררים למארז , קניתי שלושה , אחד גדול ושניים קטנים הגדול חיברתי ללוח ואת השניים האחרים חיברתי לספק באתי להדליק , יצא עשן , כיביתי עכשיו אני מדליק אותו , דולקת במהירות נורה אדומה והמחשב נכבה מה לעשות?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. לפני שאני הולך לישון אני משאיר את המחשב דולק ומכבה את המסך. קורה לי לפעמים שהמסך פשוט לא מגיב אחרי שאני רוצה להפעיל אותו למחרת. החשמל במסך מגיב אך הוא נשאר חשוך כאילו לא נגעתי. יש למישהו מושג מה הבעיה? זה מחשב חדש.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by d3vil,

עד ימים אלה נהנתי מהדריברים גירסא 7.58 שלי.. אבל לא יודע מה נפל עלי, החלטתי להשאיר אותם מאחור ולעבור הלאה.. הורדתי את ה21.83, אך אבוי, מאז אני לא מצליח להתקיו אותם או לחזור ל7.58... בפעמים שהוא כן מקבל את ההתקנה הווירז מודיע בסוף כרגיל אפשר לציין: an error occurred during the installation of the device the system cannot find the file specified ניסיתי להשתמש אפילו ב-detonator destroyer אך גם זה לא עזר. נכון לעכשיו אני די תקוע. אני יכול להקתין לפעמים את ה21.83 לקבל את הERROR ולעבוד "רגיל" בלי ריסט, לאחר הריסט כמובן יש בעיות ואני חזור למצב של 256 צבעים. הא כן, מפרט כמובן מימין, מערכת הפעלה ווינדוס2000 פרו, SP2. מישהו יכול להושיע?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Doron Pagot,

היי יש לי מחשב שקניתי ב KSP, והוא מרסט; לפעמים אחרי עשר דקות ולפעמים אחרי שעתיים מהרגע שפותחים אותו. זה קורה גם בביוס, אז אפשר לשלול את המערכת הפעלה מה שכן, הבאתי אותו לבדיקה כמה פעמים בKSP והם טוענים שזה לא קורה להם. מבחינתם המחשב עובד מצויין בלי בעיות בבית ניסיתי להחליף את הכבל חשמל (ניסיתי 3 כבלים שונים) וניסיתי לחבר לשקעים שונים ברחבי הבית. ניסיתי לנתק הכל חוץ מהכבל חשמל וזה עדיין קרה. בהתחלה חשדתי שאולי זה קשור להתחממות אז קניתי מערכת קירור למעבד. זה לא עזר דברים שלא עשיתי שחשבתי לעשות: לנתק את ההארדיסקים ואת הצורב להחליף ספק לנסות לשים אותו אצל שכנים שלי לעמוד על רגל אחת ולקפץ שבע פעמים בזמן שהמחשב עולה ... הבעיה שהמחשב אצל ההורים שלי אז אין לי כל כך זמן…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by 1_AviV,

אני מעוניין לקנות את זה. http://ksp.co.il/?uin=14427 עכשיו המוכר שאל אותי אם יש לי PCI Express[כמובן לא ידעתי] ואמר שאם המחשב שלי לא תומך אין להם אחריות[טוב בצדק]. קיצור מה שרציתי לשאול: אני צריך עוד משהו חוץ מהחיבור הזה בלוח אם? זה שבתמונה זזה כן? אם הוא תומך יש לי עוד שאלה....

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by רקיע,

גלשתי עם כרום במשך הרבה שנים פתאום אני לוחץ על האייקון של כרום ושום עמוד לא נפתח. עשיתי ריסטרט למחשב כמה פעמים ואותו דבר שום עמוד לא נפתח מה זה יכול ליהיות ?

21. בעקרון הוא מהיר אבל לעיתים חלה איטיות בעבודה השותפת, ואני לא מדבר על משחקים. למשל כשאני פותח כמה כרטיסיות בדפדפן אז חלה איטיות לעיתים.. אני חושב שהמעבד כבר מתיישן והגיע הזמן להחליפו? i3 2100 8GB RAM Samsung 840 EVO 120GB SSD - הבנתי שמדובר בדגם בעייתי, אולי זאת הבעיה?

22. Started by tomegozi12,

עשיתי התקנה נקיה של win8.1. בהתחלה לא עבדה מקלדת .כרטיס רשת פנימי. אחרי חיפוש הצלחתי להתקין.כרגע לא עובד בלוטוס. וקול .ההודעה שמופיעה זה לא מותקן התקן פלט שמע. ואייקון עם רמקול ואיקס אדום. איך אפשר לסדר בנוסף גם לא מזוהה כרטיס מיקרו sd

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by spike_staff,

שלום לכולם, ביומיים האחרונים קיבלתי שני מסכים כחולים שאת המינידאמפ של האחרון צירפתי להודעה. המסכים כחולים הופיעו דווקה כשהמחשב לא היה במאמץ. אחד היה באמצע עבודה עם PDF והשני בגלישה באינטרנט. המחשב המדובר זה Q9550 EP45UD3P ו 4GB זיכרון של CORSAIR. מעבד מומהר ל 4GHZ. בדקתי עם LINX במשך 3 שעות המחשב נשאר יציב. הרצתי לו גם כל מיני בנצ'ים סתם כדי להעמיס ולא היה שום מסכים כחולים, כך שאני חושב שזה לא הOC. אולי מערכת הפעלה? עבר כמעט שנה מפרמוט האחרון... ד"א מישו יכול להסביר לי איך להבין מהמינידאמפ מה בעיה?ש [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by meni7702,

חברים בעיה . אני מתחבר לדומיין של החברה שלנו כתובות איי פי ו די אן אס תקינים הכל כמובן משרת dhcp יש חיבור לדומיין אבל אין גלישה התקלה היא no internet access למישהו יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by cmicky86,

היי , יש לי בעיה דיי מוזרה , אנסה לתמצת , יש לי מחשב לפטופ של DELL E7440 ועליו מותקנת מע' הפעלה חוקית ENTERPRISE , קניתי מקלדת גיימרים פשוטה : Sharkoon Skiller Pro + אבל היא לא פועלת כשאני מחבר אותה למחשב , המחשב מוצא שיש USB KEYBOARD אבל לא מצליח להתקין אותה , מה שלא קרה לי כשחיברתי את אותה מקלדת למחשבים אחרים כשאני מחבר ללפטופ הזה מקלדות פשוטות של MICROSOFT או DELL או LOGITECH הם פועלות בלי בעיה , רק המקלדת הזאת לא עובדת עם המחשב הזה ... התקנתי את התוכנה של המקלדת SKILLER החדשה שלי ועדיין ברגע שאני מחבר אותה למחשב היא לא פועלת , דבר מוזר נוסף - כשאני עושה ריסט למחשב בזמן שהמקלדת מחוברת היא נדלקת לי ועובדת כמו שצריך , …

דיונים חדשים בפורומים