עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Quickly,

קודם כל סליחה אם זה לא הפורום הנכון . אני צריך לדעת איפה אני משיג מתאם שקע חשמלי בין שקע אנגלי ושקע ישראלי תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. התקנתי את המשחק Test Drive Unlimited שמתי על הגרפיקה הכי גבוהה אני מתחיל לשחק וש תקיעות קטנות ומעצבנות כמובן שזה הורס את החווית המשחק גם במשחק Crysis יש לי את התקיעות הקטנות האלו זה המפרט מחשב שלי intel core 2 duo processor E8400 3.0GHZ 1333MHz 6 MB ARctic Cooling Freezer 7 Pro GiGabyte Ga-P45-DS3 G.Skill DDR2 4096MB 800MHz Pi Cl4-4-4-12 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200RPM 16MB GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 NZXT Teampest SeaSonic S12II-500W זה המסך שלי עם זה חשוב http://zap.co.il/model.aspx?modelid=410956 עשיתי כמעט הכל עשיתי עדכון לכרטיס מסך עשיתי עדכון ל Bios ועדיין יש תקיעות קטנות

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by pc student,

hey guys ihave ageforce 4 mx 440 and acooling that dont get up too 100 rpm am i need too buy a new cooling? thanks pc student

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. קניתי צורב LG חיבור SATA יש לי במחשב 2 חיבורי SATA לחיבור אחד כבר מחובר לו הדיסק קשיח והשני ריק חיברתי את הצורב והמחשב לא מזהה אותו מישהו יכול לעזור בקשה? תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by 1_AviV,

אני מעוניין לקנות את זה. http://ksp.co.il/?uin=14427 עכשיו המוכר שאל אותי אם יש לי PCI Express[כמובן לא ידעתי] ואמר שאם המחשב שלי לא תומך אין להם אחריות[טוב בצדק]. קיצור מה שרציתי לשאול: אני צריך עוד משהו חוץ מהחיבור הזה בלוח אם? זה שבתמונה זזה כן? אם הוא תומך יש לי עוד שאלה....

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. בעקרון הוא מהיר אבל לעיתים חלה איטיות בעבודה השותפת, ואני לא מדבר על משחקים. למשל כשאני פותח כמה כרטיסיות בדפדפן אז חלה איטיות לעיתים.. אני חושב שהמעבד כבר מתיישן והגיע הזמן להחליפו? i3 2100 8GB RAM Samsung 840 EVO 120GB SSD - הבנתי שמדובר בדגם בעייתי, אולי זאת הבעיה?

7. Started by RMX,

שלום, יש לי צורב דיוידי מבית LG. עכשיו לפני כמה שבועות הצורב התחיל כל פעם לאחר תחילת הצריבה להקפיץ הודעה של failed. עד עכשיו ניסיתי 2 סוגים של דיסקים שעבדו לפני זה בצריבה והכל היה בסדר. אז לפני שאני מתלבט אם לקחת לתיקון מה יכול להיות הבעיה?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by MoAv,

לפני כמה ימים השארתי את המחשב דולק להורדה . הזזתי את העכבר כדי להדליק מחדש את המסך , שום דבר לא קרה . המחשב מעלה את הווינדוס עד הסוף , שומעים סאונד והכול , פשוט מאוד אין סיגנל מהכרטיס ... לפי מה שאני זוכר ממקרים אחרים שנתקלתי בהם ( לא במחשב שלי ) כאשר יש בעיה בכרטיס המחשב צועק עוד לפני ה-BOOT שיש בעיה והוא לא מעלה כלום . ניסיתי להחליף מסך , להעלות את המחשב דרך הטלויזיה , הכל חוץ מלשים את הכרטיס במחשב אחר ( כי אין לי ) . מה הסיבה ? יכול להיות שזה משהו בכלל בלוח אם ולא בכרטיס ? ד"א הכרטיס הוא 6800GT , וממש חבל לי לאבד אותו . אשמח לקבל הצעות ודעות

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by eyal m,

ושאני מכבה ומדליק שוב, זה עולה רגיל. *קניתי את המחשב לפני חודשיים מ-Ksp [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by X-_PLOSIVE,

ביקשו ממני להיכנס לחשבון בנק באתר של בנק הפועלים והוא נותן לי את ההודעה הבאה: Forbidden You were denied access because: Access denied by access control list. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by CoolOne,

המעבד הדו-ליבתי (הישן) שלי נראה כאילו יש לו ליבה אחת, וכך גם מזהה אותו הווינדוס שלי. יש לכם מושג למה? (האם המעבד מזוייף/פגום, או שזה יכול לנבוע מהגדרות מוטעות בלוח אם?) תודה מראש! מצורפת תמונת מסך של CPU-Z [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by urilevi,

אז ככה חברה הבעיה שלי לדעתי נובעת מהכרטיס מסך והיא נמשכת כבר הרבה מאוד זמן והחלטתי לשים ל זה סוף! אין לי שמץ של מושג מהיא הבעיה או איך לפתור אותה מה שמביא אותי אליכם.... כל מי שיש לו שמץ של מושג ממה זה נובע או איך אפשר לטפל/לפתור את הבעיה מוזמן להגיב להודעה שלי אך בבקשה ממכם כאשר יש לכם פיתרונות נסו להסביר אותם ולפרט אותם לעומק עד כמה שתוכלו כי אין לי ידע מעמיק כל-כך וזה מה שהביא אותי אליכם אז תודה על ההבנה הכרטיס: shapphire ati x1900gt ddr2 256mb המחשב נמצא אצלי משו כמו שנתיים + ובזמנו הוא היה נחשב למחשב מצויין שקניתי אותו אבל בזמן האחרון משום מה הוא עושה בעיות למשל במשחק החדש של הניד פור ספיד אנדרקובר הוא מעלה לי אותו עם קווים שחורים ולא רואים תמכוניות עד שהמש…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום ידידיי אני קיבלתי היום דיסק קשיח חדש של WD 80JB זה עם ה8 מ"ב באפר ולמזלי הטוב כמו תמיד אני לא מוצא את הווינדוז 98 אין לי איך לפרמט בFAT מה אני עושה ? כמו כן אני חושש לבעייה הדיסק אמנם לא מפורמט אבל זה בסדר אם אני לוחץ מאפיינים והוא רושם לי 0 מ"ב פנויים ו0 בשימוש ? אני מבואסססססס ביותר תעזרו לי חבר'ה עריכה של גוסט - פעם הבאה כותרות ענייניות ונורמליות, בלי סיפורים מיותרים.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Dudu Abitbol,

שלום לכולם וחג שמח אתמול ניקתי את המחשב הנייח שלי מאבק מיד לאחר שחיברתי אותו התצוגה על המסך השתנה לצבע כחול ( כלומר המסך מונוטוני עם תצוגה רגילה ) ביצעתי מס פעולות : החלפתי כבלים עידכנתי את כרטיס המסך ואיפסתי את ההגדרות חיברתי מחשב נוסף ו התוצאה זהה מה שמצביע על מסך תקול אבל כאשר מכבים ומדליקים את המסך עולה הלוגו של החברה בצבע מלא כנל גם תפריט המסך . אשמח לעזרתכם... תודה רבה

15. עברתי על כל הלינקים בגוגל ועשיתי כל מיני דברים שרשומים שם אך שום דבר לא עזר והקובץ הזה מאט את המחשב:huh::huh:

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם, אודה לעזרתכם עם המקרה הבא: מדובר במחשב נייח כבן 3-4 שנים, אשר לא היה בשימוש בשנה אחרונה, אך למיטב הבנתי, לפני כן עבד ללא תקלות. הבעיה - המחשב מבצע Restart בערך כל 2 שניות (המחשב כאילו נכבה ונדלק מחדש כל 2 שניות בערך, כך שהמאווררים מפסיקים לפעול ואז נדלקים מחדש). - כל עוד כונן ה-DVD וכונן ה-SDD היו מחוברים, אז נשמע מהם מעין רעש מוזר ברגע האתחול (ברגע בו נכבו המאווררים). אך מה שמוזר הוא, שגם כאשר ניתקתי אותם, גם מהחשמל וגם מכבלי ה-data, הרעש פסק, אך התופעה ממשיכה. - ניתקתי את הכבלים המובילים לכפתורי כיבוי/הדלקה/אתחול, כדי לשלול קצר בהם. - ניתקתי את החיבור לכניסות הקדמיות במארז (usb ואדיו). …

17. מה קורה המחשב שלי הוא I7 עם 4 גיגה ראם.. עכשיו הבעייה היא כשאני מעביר נגיד סרט לסידק און קי הוא עובר נורא לאט נגיד בשביל גיגה יותר מ 4 דקות שזה ממש לאט.. יש לי גם כונן קשיח חיצוני שהוא USB 3 שאמור להיות מהיר בערך פי 2 וזה אומר שאמור לעבור בשנייה איזה 500-600 מגה וזה ממש לא ככה.. אז מה יכול להיות הדבר שמעמיס לי על המחשב עד כדי כך שהוא יהיה איטי במצב הזה...? עדכנתי עכשיו את הבדיקת ווירוסים ועדיין אותה בעייה תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. יש לי מדפסת 840c שקניתי אותה לפני בערך שנה וחצי,ולאחר שאני מכבה אותה למשך תקופת זמן מסוימת (שבוע ימים ויותר) ולאחר מכן מנסה להדפיס בה אז יוצאים לי או דפים בלי כלום או כמה שורות בכתב מוזר מאוד. ולאחר שאני מנסה כמה דברים( הדלקה מחדש, ניתוק הכבל של המדפסת וכיביו המדפסת והדלקתה). במשך חצי שעה ושעה (במקרים קיצוניים) אז היא נזכרת להדפיס כמו שצריך. כמו כן אני מודע לכך שהבעיה הזאת נפוצה מאוד יש אותה לכל מי שאני מכיר שיש לו מדפסת hp. תודה מראש. עריכה:תודה על הרעיון באותו זמן שכתבתי את הכותרת הייתי לחוץ בזמן.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by baragg,

שלום חברים , היה לי במחשב windows 8.1 ורוצה להעביר ל 7 אני בא להתרין את ה windows 7 וזה השגיאה שאני מקבל. "ל windows אין אפשרות להתקין קבצים נדרשים . ודא שכל הקבצים הנדרשים להתקנה זמינים והפעל מחדש את ההתקנה. קוד שגיאה: x800700010" מזה אומר? ספויילר

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by dodhaloy,

שלום לכולם.. יש לי מחשב דל אינספירון עם 4 GB RAM רציתי להוסיף עוד 4 GB, וראיתי שהוא מסוג DDR3 אבל כתוב לי שה: DRAM frequency הוא 665MHz ראיתי רק זכרונות עם תדרים של 1333, 1600, ו1066 ואנילא יודע מה אני צריך להתקין אצלי... כמו כן הבנתי שקינגסטון היא חברה הכי טובה לזה, מה אמורים להיות המחירים, מאיפה לקנות? והאם אני יכול להתקין אותו לבד, אני קצתמבין בחומרה הפנימית.. תודה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לחברי הפורום בלפטופ של דל, האפשרות להעיר את המחשב מהמקלדת האלחוטית, לא זמינה. יש לציין שעידכנתי את הביוס ואת כל הדרייבים. בנוסף הפעלתי את האפשרות מהביוס, רק ממנהל ההתקנים האפשרות אפורה ולא זמינה. חיפשתי בהמון פורומים ולא מצאתי פתרון. אודה לכם על העזרה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by mironm,

כשאני מכניס דיסק לכונן זה עושדה רעשים והנורה נדלקת כאילו הוא קורא את הדיסק אבל כלום לא קורה שעה המחשב נתקע ורק כשאני מוצאי את הדיסק המחשב חוזר לפעול למישהו יש מושג מה זה ויכול לעזור לי??? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום חברים! אבא שלי רכש מחשב חדש אך יש בעיה רצינית איתו! התקנתי לו את המשחקים Far Cry 2 וCall of Duty : Modern warfare ובשניהם בזמן המשחקים פתאום קופץ מסך חום כהה עם פסים ותוקע את המחשב לגמרי ודורש בוט. בזמן המשחקים שומעים את המחשב מתאמץ נורא ואז זה מופיע.. האם יש דרך לבדוק מהי בדיוק התקלה? להלן המפרט:

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by shahar07,

מספר קבצים אשר תופסים לי נפח לא קטן מהדיסק, ורציתי לדעת האם ניתן למחוק: קיבצי SYS: 16 ג'יגה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. Started by omri55,

יש לי מחשב נייד דל 1557 מעבד I7. כל כמה דקות הוא נתקע ואז אני צריך לכבותו. עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר כי אין לי נקודה ישנה מאוד. זה קורה בדכ שאני נכנס לסרטונים (למשל בחדשות וואלה) אבל יכול לקרות גם סתם ככה. ניסיתי בכל הדפדפנים ואותו דבר. WIN 7 64 BIT תודה

דיונים חדשים בפורומים