תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להריץ את Crysis 1 בהגדרות מקסימליות (Very High) ולא מצליח להגיע אפילו ל60 פריימים בשביל V-Sync. ניסיתי לשחק עם הAA, יש עד x16Q - רק כשאני מוריד לx4 אני מתחיל לגרד את ה60FPS וגם זה לא ממש יציב כדי לנעול אותו ב V-Sync. מפרט: 4790K 32GB RAM GTX770 - 4GB רזולוציה: 2560x1080 אני עושה משהו לא נכון? משחק מ2007 לא אמור לרוץ חלק לגמרי על מפרט כזה? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ראיתי את הכתבה הזאת שסוקרת סמארטפון המריץ את מערכת ווינדוס. בשם xpPhone. השאלה שלי מאיפה קונים את זה? האם זה קיים בארץ? http://www.tgspot.co.il/tag/xpphone/
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות מחשב HTPC לסלון. אני מעוניין להתנתק מהכבלים ולראות טלויזיה דרך המחשב. מה הדרך שאני יכול לעשות את זה ושלא יהיו תקיעות ולא תרד האיכות. ולמה בדיוק כרטיס טלויזיה משמש? אשמח לדעת בהרחבה כמה שאפשר
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
לאחר פירמוט של המחשב למערכת הפעלה win 7 הגירסה המיקצועית לא נותן לי את העידכון ל העברית. לאר תוכנה להוספה של ערית עדין לא נן מה ניתןלעשות תודה רבה לעזרים שבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כבר מס' ימים שלא מפסיקים לקפוץ לי popups. כפי שניתן לראות בצד שמאל למעלה, יש לי שלושה חוסמים שהורדתי ספציפית לכרום (ad block וכו'). זה מגיע לרמה שאני לא יכול להיכנס לכל מיני קישורים באתרים (גם באתר זה) עקב הpopups. מה עושים? יש לציין שניקיתי את נתוני הגלישה, איפסתי הגדרות ועוד. המון תודה מראש, אורן
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כונן SSD והמחשב עולה באותה מהירות כמו בעבר. הבעיה היא שכשwindows 7 עולה ואני למשל מנסה לפתוח את כרום או כל תוכנית אחרת למחשב לוקח איזו דקה בריאה כדי לפתוח. כך למשל אם ניסיתי להפעיל את כרום 3 פעמים הוא ימתין דקה בלי להראות בכלל שהו חושב ואז אחרי דקה הוא יפתח לי את כרום בשלוש חלונות שונים. אחרי שהדקה הזו עוברת המחשב עובד טוב..עד לריסטרט הבא..מה אפשר לעשות? עדכון: הפעלתי במצב בטוח ועשיתי סריקת וירוסים אך זה לא פתר את הבעיה. אגב גם אם אני רק מפעיל את המחשב ואז מיד אח''כ מבצע כיבוי ייקח למחשב להכבות בערך דקה. מדדתי את הזמן עד לפתיחת הכרום וזה לוקח דקה ו18 שניות. אני מאמין שישנו איזה תהליך במחשב שמעכב אותו...אשמח לעזרה !
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כבר שנה מקלדת bluetooth מסוג microsoft wedge mobile וכדי שתפעל עם המחשב הנייח שלי, קניתי דונגל. עד עכשיו הכול עבד תקין. שלשום פירמטתי את המחשב, התקנתי את כל הדרייברים עד כמה שידוע לי, הורדתי תוכנה שמזהה דרייברים חסרים והשלמתי את החסר. כל זאת, ועדיין המקלדת לא מזוהה. כלומר, כשאני הולך ללוח הבקרה ומנסה להוסיף התקן לא מזוהה דבר. כך, גם כשאני מנסה להשתמש בתוכנת הבלוטות' של הדונגל, המקלדת מזוהה, אבל אין הצמדה עם המחשב (ראו תמונה מצורפת). בנוסף, באתר של המקלדת במייקרוסופט אין דרייברים אלא תוכנת mouse and keyboard centerכזאת שגם לא מזהה את המקלדת. מה עושים? נתוני המחשב שלי: cpu intel i5 760 2.8ghz mother board: gigabye p55 usb3 windows 7 ultimate תודה מראש, או…
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם packard bell esaynote ts11 המחשב עובד בסדר גמור מהיר טוב בשימושים בסיסיים מוזיקה אינטרנט סרטים אופיס, הבעיה היא כאשר אני מפעיל תוכנה כבדה כמו פוטושופ לאחר חצי שעה הוא מתחמם מאוד ונכבה לגמרי, במשחקים תוך 10 דקות נכבה, עכשיו, המוזר הוא שאני לא שומע את המאוורר, הורדתי fanspeed מצורף תמונות, אגב ב-gpu כתוב 0 מעלות ז"א יש למחשב כרטיס מסך 540m gt אבל כנראה שהוא מת? ניקיתי את המחשב מאבק כולל החלפת משחה תרמית למעבד והכרטיס, המעלות במנוחה בין 53-63 , לא יודע מה זה אומר? איך אוכל לדעת בוודאות שזה בעיה במאוורר? איזה עוד בדיקות מומלץ לבצע לאיתור הבעיה? הבנתי מקריאה שמשטח קירור לא אפקטיבי, האמת זה היה פוסטים קצת ישנים לא יודע מ השתנה מאז אוליי מ…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני כרגע על גרסא 1.2. לפי זה חייבים לעדכן BIOS כדי לעבוד עם הכרטיס. אממה, עדכון ה- BIOS לא מומלץ עבור sandy bridge על פי MSI . דיווחי משתמשים עבור MOBOS דומים (לא זהים) נעים בין אפשרויות OC מוגבלות (לא בעייתי מבחינתי), ל- bricking. (מקור: חיפוש בגוגל "msi me8 sandy bridge"). במידה שמישהו מכיר את הנושא - האם אכן מסוכן לעדכן את ה- BIOS במקרה שלי? נ.ב. ניסיתי להתקין את הכרטיס עם ה- BIOS הנוכחי ונראה שאכן לא עובד - המחשב לא נכנס ל- POST עד שלא הסרתי את הכרטיס ושחזרתי את ה- BIOS על ידי ג'ימפור. ---- עדכון: ה BIOS עודכן והכרטיס הותקן בהצלחה. (יש לשים לב לפרמט את ה- DoK כ- FAT32)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום מחלונות 7 כשהפעלתי את המחשב לפני כמה ימים עלתה לי הודעה שצריך לגבות את הקשיח בגלל שהוא לא תקין ובאמת בדקתי עם תוכנת "Hard Disk Sentinel" וראיתי שאחוזי הבריאות הם רק 44% עם בערך 50 סקטורים פגומים ועכשיו הפעלתי את המחשב ופתאום אין שוב בעיה בקשיחים הקשיחים במחשב נקנו לפני פחות מחצי שנה של טושיבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני זמן מה ביקשתי מפרט למחשב גיימינג בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/565040-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91-4200-%D7%A9-%D7%97?p=5063028&highlight=4200#post5063028 המחשב הגיע, והוא מצויין, אבל כשניסיתי לשחק בסקיירים, שמתי לב שכאשר דמות זזה מהר (ילדים שמתרוצצים בעיר, לדוגמה), נוצר מין אפקט שמציק בעין, אני לא ממש בטוח מהו או איך הוא נקרא אבל זה קצת נראה כאילו אני עדיין רואה את האאוטליינים של הדמות לשנייה. יכול להיות שזה בגלל זמן התגובה של המסך (6ms)? אני אדבר מחר עם TMS בעניין בכל מקרה, אבל אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור אני אשמח לכל עזרה שהיא. אם הדיון לא מתאים לפה או לא מנוסח לפי חוקי הפורום…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לאמא שלי מעבד E5700 ורציתי לשדרג לה את המעבד ל E8400 משומש אבל הסתכלתי על ביצועים באינטרנט ההבדל בינהם הוא 10 אחוז זה הגיוני ? בכל האתרים ההבדל כמעט לא קיים איך זה ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו מוזר מתרחש לי במחשב, הארדיסק שלי נע בין 0 ל100 אחוז שימוש והזיכרון הוא ב68 אחוז שימוש, אין לי משהו פתוח שצריך לצרוך ככה זיכרון. זה תוקע אותי אני לא יכול לעבוד בhyper v. הוא משתמש ב5.4 זיכרון מתוך 8 לא מבין על מה נ.ב הdisc פתאום ניהיה יציב על 2 4 אחוז, אבל מקודם הוא כן השתגע עלה ל100 אחוז, והזכרון נשאר אותו דבר.
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום יש לי מזה כשנתיים מחשב עם דיסק קשיח WD קוויר בלו 500GB לאחרונה התחילו לי תקלות חוזרות שנראה שמגיעות מהדיסק הקשיח , פעם בכמה ימים/שעות המחשב פתאום לא "מוצא" את הדיסק הקשיח (לרוב זה קרה במצב מנוחה), אני נאלץ לעשות RESET ואז המחשב מבקש BOOT DISK כאילו אין לו מע' הפעלה,ואז כשאני נכנס לביוס אז הכונן כלל לא קיים , רק הCD ! לפעמים כיבוי ממושך והדלקה עוזרים והוא חוזר לעבוד , פעם אחת המחשב ביקש לעשות RECOVER לכונן ואז זה הסתדר לזמן מסוים. ניסיתי להחליף כבל SATA ולחבר לכניסה אחרת בלוח וזה לא עזר לאורך זמן. השתמשתי בתוכנת REGENERATOR שסרקה את הכונן במשך שעות ותיקנה סה"כ 50 סקטורים מתוך 250GB שסרקה ואז המחשב נתקע (לא הצלחתי לצאת מהתוכנה אז כנראה שנתקע) אחרי שעשיתי ריסט המח…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים עשיתי בנצ'מרק עם התוכנה valley benchmark ומאז נדפק הכרטיס,אחרי שאני מתקין דרייברים אני רואה "סימנים ירוקים" בboot וכשזה מגיע למסך עם הלוגו של הוינדוס אז הוא פשוט נתקע ורואים כל מיני קווים ירוקים על הלוגו של הוינדוס ואחרי זה המסך נכבה.דרך הSAFE MODE אני מצליח להסיר את הדרייברים ואז הוינדוס עולה רגיל ויש כל מיני קווים לבנים על המסך תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מפרט: I5 4670K GTX 770 8GBRAM SSD 130GB טוב אז אחרי שניקיתי את המחשב מבפנים עם פן קר התחילה הבעיה, איך שאני מתחיל לשחק במשהו כבד והמחשב צריך יותר כוח הוא פשוט נתקע כמו BLUESCREEN אבל עם צבעים אחרים.
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום יש לי אנטי וירוס של symantec שמגיע עם חומת אש ואני רוצה לעשות תיקיית משותפת ברשת אבל כשהחומת אש של סימנטק מופעלת -אין גישה לתיקייה המשותפת ממחשבים אחרים ניסיתי לפתוח את הפורטים של השיתוף -ללא הצלחה אני חושב שטעיתי בדרך שבה פתחתי את הפורט, ושצריך לפתוח את זה אחרת, אני מצרף תמונות, ואשמח אם תעזרו ךי! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, בימים האחרונים המחשב האישי שלי סובל מאיטיות מתמדת וכשאני מפעיל את המחשב לוקח לו ממש כמה דקות לעלות, שזה להבדיל מבד"כ כשהוא עולה באופן מידי. אני לא מצליח לאתר את הבעיה, ובעת ההפעלה כשאני מנסה להפעיל את 'מנהל המשימות' כדי לראות מה קורה אז הכל מידית חוזר לעבוד כשורה. היום בדקתי כמה קבצים במחשב ומצאתי קובץ חדש שמצורף להודעה הזאת, מה זה יכול להיות? בנוסף, מה כדאי לבדוק? הרצתי סריקת אנטיוירוס וזה לא מוצא שום דבר. אשמח לרעיונות, גיא.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים את המחשב הנ"ל, וכבר ביום הראשון של הגלישה נתן לי מסך כחול יפה... עדכנתי את כל מה שיכולתי לעדכן, וביום השני גם מסך כחול. הרצתי SFC/SCAN והוא מצא לי קבצים פגומים שהוא לא יכול לתקן : CSI 00000323 [sR] Verify complete 2015-06-30 06:39:09, Info CSI 00000324 [sR] Verifying 100 (0x0000000000000064) components 2015-06-30 06:39:09, Info CSI 00000325 [sR] Beginning Verify and Repair transaction 2015-06-30 06:39:09, Info CSI 00000326 Hashes for file member \??\C:\Windows\system32\drivers\el-GR\usbhub.sys.mui do not match actual file [l:28{14}]"usbhub.sys.mui" : Found: {l:32 b:g8nccOZHHN247UA…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס רשת פנימי TP-LINK TL-WN851N. חיברתי אותו מאחר וכרטיס רשת USB שלי (TL-WN721N) לא עובד עם המחשב לאחר התקנת WIN 8.1. ניסיון התקנת דרייברים הסתיים במסך כחול (הורדתי דרייברים מיועדים ל 8.1). הבעיה בכרטיס העכשווי (TL-WN851N הפנימי) היא שכל פעם שהכרטיס בודק רשתות זמינות (אפילו כשהוא מחובר) הוא גורם לרמקולים שלי (Z506 LOGITECH) לקרטע קצת ולעשות רעש של ניילון עבה שמקפלים אותו. את הצליל הזה אני מצליח לשחזר באופן קבוע על ידי פתיחת עמוד הרשתות. הרעש לא קורה כאשר לא מנוגן צליל. השאלה העיקרית שלי היא זו - האם ישנו פתרון? או האם לקנות חדש? אם כן לקנות חדש, לקנות פנימי? חיצוני? מה הממולץ היום? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
זה הלוח שלי
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה בזמן שהכרטיס מסך מחובר למסך דרך כניסה DP. מה שקורה בפועל, שהמסך מאבד אות כל כמה שניות (מסך שחור לרגע). לאומת זאת, שאני מחבר את הכרטיס דרך חיבור HDMI, אין את הבעיה הזאת. אני משתמש בדרייבר האחרון 15.7 (מפרט בחתימה). ניסיתי להשתמש בדרייברים ישנים יותר והבעיה נעלמת, אבל אין לי את כל הפיצ'רים שיש לי בזמן שאני מעדכן לדרייבר האחרון. שאני אומר פיצ'רים, אני מתכוון שב-catalyst control center אין כמעט כלום, ממש שום אופצייה...כמו שליטה במאווררים או בחירת VSR, בעצם ממש שום אופצייה לא קיימת! כמו כן בזמן שיש דרייבר ישן יותר, אפילו בMSI-AB אין שום אופצייה זמינה (מהירות שעון, זיכרון, מאווררים, או כל דבר אחר). תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא יודע אם זה המקום אבל אשאל, איך אני מתחבר עם משתמש נוסף לאותו מחשב? אני זוכר שראיתי שאפשר לעשות RDP לשם מחשב שאני עליו ואז להקיש את המשתמש ולהתחבר בלי להתנתק מהמשתמש המקומי, מישהו יודע להגיד לי איך עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. כל פעם כשאני מדליק את המחשב הFPS של המחשב לא עולה מעל 10, לא משנה איפה אני אבדוק את זה, במשחקים, בBenchmark וכו' בכולם נותן לי FPS נמוך והכל בקושי זז. אבל ברגע שאני עושה Restart למחשב, הבעיה נפטרת והFPS נהיה גבוהה והכל עובד חלק. חשבתי שיש בעיה עם מערכת הפעלה ועשיתי פירמוט למחשב, אבל הבעיה לא נפטרה, בכל זאת כל פעם שאני מדליק את המחשב, אני חייב לעשות ריסטרט כל פעם לפני שאוכל באמת להשתמש בו. מפרט: כרטיס מסך - MSI AMD Radeon R9 280x 3GB Gaming Edition CPU - Intel i7 - 4790K לוח אם - Gigabyte Z97X Gaming 5 ראם- (16GB HyperX Beast (2x8 ספק כוח - FSP Hexa Edition 700W כונן קשיח - Corsair Force GS CSSD-F128GBGS-BK 128GB SSD Sata III MLC Retail כונן קשיח Western Digital Cavi…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שקניתי לפני 8 חודש, ניסיתי היום לחבר כרטיס מסך 460gtx, אחרי שהוא עשה לי מלא בעיות החלטתי להוציא אותו ולחזור להשתמש הכרטיס המובנה. מפה לשם, המחשב לא נדלק יותר. כאילו הוא כן עובד אבל לא המסך לא נדלק, העכבר לא נדלק.. כאילו הוא חצי עובד. ניסיתי הכל, להוציא סוללת ביוס, לשחק עם הזכרונות, להוציא ולהכניס את המעבד.. כלום. שניה לפני שניתקתי את הכרטיס מסך זה עבד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-