עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kfir91,

תראו כל פעם שאני רואה משחק כדורגל במחשב או צופה בסרט בצפייה ישירה המחשב קופא אחרי איזה 20 דקות לגמרי ורק ריסט דרך הכפתור עוזר. זה קרה לי ב media player ב flash באינטרנט ועוד תוכנה אחרת של צפייה המחשב קופא ושומעים את הצליל האחרון שנשמע בוידאו בתקיעה כזאת ארוכה שלא משתחררת עד ריסט כמו איזה קצר חשמלי. שמתי לב שכאשר הוא קופא עולה לפני במנהל משימות התוכנית NT Kernel & System וקראתי בגוגל שיכול להיות שהבעיה היא בזה משהו המחשב: מחשב נייד acer 5740DG כרטיס מסך ATI radeon 5600 2.27 GHZ ו 4GB זכרון פעולות שכבר ביצעתי: מחקתי את הפלאש והתקנתי מחדש מחקתי את ה shockwave והתקנתי מחדש מחקתי את vlc והתקנתי מחדש מחקתי את ה k-lite codec והתקנתי מחדש התקנתי את הדרייברים הכי עדכ…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by shimi 1,

אהלן, יש ברשותי מחשב עם כונן חדש (הוא הראשי + היחידי) ,לאחר יום בערך (לפני שבועיים) הדלקתי את המחשב כרגיל בבוקר ו..הופ המחשב לא עלה והציג לי את השגיאה של windows error recovery. אז כמו ילד טוב תיקנתי את זה עם הדיסק ואכן חזר לעבוד (נאלצתי כמובן לשחזר עם תוכנה את כונן D) . הבעיה היא ששוב היום התופעה הזו חזרה! , אחי הדליק את המחשב והופיעה לו השגיאה הזו. הכונן עצמו חדש, לא פגום ונוסה במחשב אחר ועבד מצוין, הוא נקי כמעט מתוכנת ויש עליו ווינדוס , תוכנות מעטות (5-6 לא יותר) ובערך 160GB של תוכן (מתוכן 70 י'גה סרטים, 25 ג'יגה טיול משפחתי , וכל השאר תוכן רגיל). אני מתחיל לחשוב שיש כאן בעיית חומרה? הסיבה שהחלפתי כונן מלכתחילה היא שהכונן הקודם הציג לי את אותה בעיה בדיוק כשניסיתי…

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. אפשר ששני כרטיסי המסך בעצם ישמשו כריבוי יציאות? אני לא מחפש פונקציות מיוחד... אני מתכוון כמו שלמשל היום אני מחבר בDVI (בכרטיס מסך חיצוני, לא אונבורד) את המסך ובHDMI של אותו כרטיס את הטלוויזיה ואני יכול לעשות CLONE EXTENDED וכאלה... אז באותה מידה אפשר לחבר HDMI של הכרטיס החיצוני למסך מחשב, וHDMI של הONBOARD לטלוויזיה ויש לי את אותן אפשרויות?? *** אם זה משנה אז לוח אם[h=1]Asus H87M-PLUS LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI[/h]

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Omega81,

בעיה שאני לא מצליח להבין את המקור שלה: יש לי מחשב עם לוח אם של Gigabyte Z77X שקניתי לפני יותר משנה, איתו קניתי סט זכרונות של 8GB. לפני מספר חודשים התחילו כל מיני בעיות מוזרות ומסכים כחולים ולקח לי בערך שבוע עד שהבנתי שהבעיה היא בזיכרונות. לאחר בדיקה מקיפה שכללה הצלבה של כל הזכרונות בכל הסלוטים נמצא כי רק אחד הזכרונות דפוק (את הבדיקות עשיתי עם Windows Memory Diagnostics). מימשתי את האחריות לכל החיים, לקח כמה זמן שלקח ובסוף קיבלתי זוג זכרונות חדש. התקנתי אותו והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש באותה הזדמנות. לאחר יותר מחודשעבודה עם הזכרונות החדשים ללא שום בעיה פתאום החלו אותם בעיות שהיו לפני, כל מיני מסכים כחולים, תוכנות קורסות וכל מיני הפתעות. עשיתי שוב את אותן בדיקות מקיפות והנ…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום , יש לי בעיה במחשב נייד קצת ישן: dell i-3 M370 2.4Ghz 4gb ddr3 1066Mhz אני מדליק אותו הוא יכול להגיע גם למסך הוינדוס ואפשר להתחיל לעבוד עליו אך פתאום לאחר זמן לא ברור הוא נכבה. מצד שני יש גם מקרים שהניתוק שלו מתבצע כבר בבוט עצמו של המחשב. ממש לא ברור מה קורה, ניסיתי להיכנס בסייפ מוד וגם נכבה אחרי זמן לא ברור. הזמנים של הניתוק נעים בין 5 שניות ל-2 דקות. כמובן שאת הבדיקה עשיתי שהמטען מחובר למחשב. אשמח לעזרה, תודה.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by urion,

אז ככה , יש ברשותי לפטופ בן כ שנתיים (GT70) של MSI. עד לפני כחודשיים הכל עבד טוב ויפה כאשר בזמן זה התחיל להופיע לי בשורת המשימות איפה שיש אייקון המדווח על מצב הבטריה הודעה עם איקס אדום שצריך להחליך את הבטרייה. לא התרגשתי כי ידוע שלאחר כשנתיים של טעינה ופריקה הסוללה מתבלה. אף על פי כן, המשכתי לעבוד אם כי חיברתי באופן קבוע את המחשב למטען. לפני כחודש לערך התחילה תופעה חדשה שהמטען לא מטעין את הסוללה. אין זיהוי של המחשב שהוא מחובר למקור מתח, ונורית החיווי של טעינה לא נדלקת. עכשיו זה קרה לפרקים. כלומר פעם הייתי מחבר את המטען והוא היה מטעין ופעם כלום. לפני שבועיים לערך אחרי שאני משתגע מהתופעה הזו של פעם מטעין ופעם לא חשבתי שאולי זה השקע ושיניתי מיקום. גם זה לא עזר. מה שכן, ה…

• 10 תגובות
    • 6.2k צפיות
  7. Started by prxc,

החלפתי כבר ספק ועדיין הסנסר מראה שהבעיה לא נפתרה מצורף מתו ךך תוכנת אוורט Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8705F (ISA 290h) Temperatures: Motherboard 42 °C (108 °F) CPU 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #1 47 °C (117 °F) CPU #1 / Core #2 46 °C (115 °F) Aux 51 °C (124 °F) WDC WD15EADS-00W4B0 [ TRIAL VERSION ] WDC WD5000AAKS-00V1A0 …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. מומחים שלום, כבר הרבה זמן שאני סובל מבעיה במחשב ולא מצליח למצוא את הבעיה. כאשר אני מוריד מהאינטרנט המחשב הופך להיות איטי באופן שלא ניתן לעבוד (העכבר גם לפעמים קופא למספר שניות). זה בעיקר קורא כאשר מורידים מטורנטים או קבצים גדולים באופן ישיר. גם כאשר אני רואה סרט ביוטיוב באיכות גבוהה יש לי קפיאות כאלו והמחשב מאד (הסאונד הופך למתכתי ובסלומוושן). יש לי חיבור מהיר ולפי ווינדוס אני מגיע ל20%-25% מהרוחב פס של הכרטיס רשת (כלומר 20-25 מגה). ניסיתי גם ווינדוס 7 וגם ווינדוס 8 (בשניהם מחשב נקי עם כל העדכונים) בווינדוס 7 המצב היה קצת יותר טוב. ווינדוס חוקי! יכול להיות שהבעיה בכרטיס רשת? הגדרות ווינדוס? כוננים קשיחים? עוד משהו חשוב – הזיכרון שלי נראה קצת מזייף, הזיכרון צריך להיות במהי…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. ערב טוב לכם חברים אני מנסה להכנס לאתרים הללו: https://www.downrev.net/browse https://www.golantelecom.co.il אני מקבל את השגיאות הללו בשתי האתרים.. מה הסיבה לכך? וכיצד אני מתגבר על כך. אשמח את עזרתכם. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. לאחרונה המחשב שלי מסרב לעלות כמו שצריך. באמצע הטעינה מופיע מסך שנראה ככה: לאחר שהמסך מופיע המחשב מסרב להמשיך לעלות. ניסיתי לעשות את מה שמוסבר בסרטון (www.youtube.com/watch?v=vPt78weVKac) וזה החזיק מעמד לריסטרט אחד, אבל אז הבעייה חזרה. ניסיתי להתקין את הדרייבר המעודכן ביותר, ולאחר מכן דרייבר ישן מ-2011 אבל שניהם לא עזרו. יש הצעות אחרות? (חוץ מלא לעשות ריסטרט לעולם...). יש לי כרטיס מסך Nvidia 8500GT, ו-Windows 7 64bit

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by motkesabari,

לא רואה את האפשרויות בלשונית adjust desktop size and position ,פעם ראיתי ועכשיו לא יודע מזה הבאג הזה..

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by sfx,

ניסיתי את "פתח כל תיקיה באותו חלון" והבעיה עדיין ממשיכה לא מצאתי באינטרנט שום פיתרון לבעיה זו וזה קרה פתאום בלי שום הודעה מוקדמת ובלי שום שינויים שעשיתי במחשב הבנתי שזה בעיה בריג'סטרי אבל אני לא מבין בזה כל כך ואני לא רוצה להתעסק כי יכול להיגרם נזק למחשב תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by d30DK,

לפני כשבועיים-שלושה קיבלתי מחשב חדש שידידה רכשה ב-TMS, בחלקים (בכוונה). הרכבתי את המחשב לפני כשבועיים והחזרתי לקרטון (מחוסר זמן להתקנות). הערב פתחתי את המארז, הרכבתי מסך וכו', אני מדליק אותו, הוא נדלק ונכבה אחרי כמה שניות. אין אפילו אורות בלוח אם. רק אור כחול של המארז (R4) שנדלק ונכבה כשהמחשב נדלק ונכבה יחד. מדובר בספק כוח חדש מהניילון, FSP RAIDER 650W וידאתי כי הזכרונות במקום (ניסיתי גם להחליף מיקומים לפי ההוראות), חיבור 24 פינים + 8 פינים. הכל נראה תקין לחלוטין. אף פעם זה לא קרה לי. יש מצב שספק הכוח פגום למרות שהוא חדש מהאריזה ולעולם לא אבד? מישהו נתקל בבעיה כזאת בעבר? תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: זה לא ספק כוח. מצאתי ספק אחר שיש לי וקורה אותו דבר …

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום לכולם, בתקופה האחרונה אנחנו נתקלים בבעיית רשת מוזרה מאוד במחשב מסויים במשרד. אתחיל עם פירוט הרשת במשרד: מודם כלשהו של בזק - > ראוטר Checkpoint 620 Firewall - > בכבל רשת אחד לסוויץ TL-SG1016 - > פאץ' פאנל (אם אינני טועה) - > שקעים ברחבי המשרד (בני מאתיים, אבל זאת לא הנקודה). מבחינת אנטי וירוס וfirewall - לכולם מותקן Bitdefender Gravityzone Endpoint, שמנוהל מרחוק - על כל המחשבים מוחלת אותה מדיניות. כל המחשבים, כולל זה, מריצים Windows 8.1. כל המחשבים והמדפסות ברשת עובדים בסדר גמור, ללא יוצא מן הכלל. גם ברשת הפנימית, וגם בגישה לאינטרנט. בראוטר הכל מוגדר (לדעתי) כמו שצריך. כל מחשב מקבל IP על פי כתובת MAC, ואין שום התנגשות. בסך הכל יש 7…

• 10 תגובות
    • 6.6k צפיות
  15. Started by Itayz,

שלום רב, יש לי מחשב מסוג: Acer Aspire AM3970G-UW10P במחשב יש 3 יציאות למסכים (כרטיס מסך) ובנוסף יש עוד 2 יציאות בלוח אם מובנה (HDMI וגם VGA). אני רוצה לחבר מסכים אך החיבור שמובנה בלוח אם לא פעיל ואני לא יודע למה. רק החיבור בכרטיס מסך עובד. אשמח שתעזרו לי בבקשה. אני רוצה סה"כ לחבר 3 מסכים למחשב. תודה לעוזרים בברכה איתי

16. אני מעוניין להתחבר למחשב מרוחק במחשב מותקנת תוכנת VNC אבל הנתב לא מוגדר להעביר את הבקשה למחשב יש כמה מחשבים ברשת על כולם מותקנת התוכנה אני רוצה לשלוט במחשב אחד לפחות משם אני יגדיר את הנתב להגדרות ממחשב מרוחק איך אני יכול לשלוט ב לפחות באחד מהמחשבים מרחוק יש לי את כתובת ה האי פי אבל עוד לא הכנתי TROJAN הצורך הוא לבדוק את שלום הילדים שלי במקום שהם נמצאים בו תודה מראש לכל מי שימצא לי פיתרון

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. היי חבר'ה, השבוע אני הולך להתחדש במחשב חדש ורציתי לשאול אם יש אפשרות שלא להתקין את כל תוכנות הצד שלישי שמגיעות איתו וביחד עם הווינדוס, אלא מערכת הפעלה נקייה לגמרי. האם אפשר לעשות זאת באיזה שהיא צורה? הנייד הקודם שלי לדוגמא הגיע עם אנטיוירוס של מקאפי, תוכנת power dvd ועוד כל מיני דברים לא שימושיים. תודה,

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני משתמש במקלדת אלחוטית: Logitech MK520 כאשר אני מחבר דיסק און קי למחשב המקלדת מתחילה לזייף. היא כמעט ולא מגיבה, ואם היא כן מגיבה אז בדיליי של 10 שניות בערך וחלק מהמקשים מתפספסים. מאוד דומה למצב שבו הסוללות כמעט ריקות. הדיסק און קי שחיברתי הוא זה: SanDisk Cruzer Ultra Fit 64GB USB 3.0. מישהו במקרה מכיר את הבעיה או שיש למישהו דרך לפתור/לבדוק מה בדיוק הבעיה? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום רב לכולם, יש ברשותי מחשב אסוס שקניתי בארה״ב. למחשב נשבר החיבור בין המקלדת למסך - המסך עדין מחובר ועובד כרגיל. התיקום שנדרש הוא חיבור החלקים מה שמצריך אולי חלקים חדשים. שאלתי היא האם נראה לכם שיהיה ניתן לבצע תיקון מקומי או שהעניין חמור יותר? והאם למישהו יש המלצה על מקום אמין באיזור הצפון או המרכז

• 10 תגובות
    • 5.4k צפיות
  20. Started by Teknik,

שלום, ראיתי כמה דילים טובים לזיכרון למחשב. אך יש כמה אופציות ובניהם זיכרון למעבדי AMD בלבד, והם גם יותר זולים מכאלה שתומכים באינטל או גם וגם. במיוחד בזיכרונות ישנים יחסית כמו DDR2 ו DDR3 1333. אני מגגל את זה כבר כמה ימים אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית, האם זה באמת תומך אך ורק ב AMD. כמה מהממצאים שמצאתי: 1. זה עודפי מלאי של זכרונות שהיו במחשבים בנויים או משהו אחר שגרם לעודפים. (ואני גם זוכר שראיתי תגובה של מפורום ברשת שאומר שזה בגלל זה והם עובדים על לוחות של אינטל והוא מדבר מניסיון) 2. high density ram(גם לא ככ הבנתי את המושג) שבתקופה מסויימת רק לוחות של AMD תמכו בזה. 3. מתח הזכרונות - לוחות של AMD תמכו בכ עד 1.8v בעוד שאינטל תמכו עד כ…

21. Gigabyte ga-z970x-sli Radeon r9 290 Intel i7 4970k (ללא oc Seasonic 620 bronze נתחיל בזה ש עדכנתי את המחשב ל win 10. לאחר מכן נסיתי לחזור ל win7 וגיליתי שאני לא מצליח להכנס לביוס . שהמחשב עלה היה סימן של הלוח אם אבל שום קומבינציה של מקשים לא הכניסה אותי לביוס. שלחצתי על F12 המחשב נכנס למסך שחור עם מצביע של עכבר גדול ו זהו...ניסתי לעשות ריסט לביוס ..הוצאתי את הבטריה ל 10 דקות -30 דקות -וגם שעה... אחרי שחיברתי אותו לחשמל והדלקתי ..אותו דבר רק תמונה של הלוגו של גיגביט ולאחר כמה שניות ומסך שחור בלי שום אופציה ... בלוח אם שלי אין ג'אמפר רק 2 פינים שהבנתי שצריך לגעת בהם עם מתכת כול שהיא..חושב לציין שאחרי שניסיתי את זה במחשב רק עו…

22. Started by Höd Aşulin,

אז יש לי מסך מחשב דגם benq xl2420t המסך תומך קצב רענון של 144hz. יש לי כרטיס מסך מסוג rx580 ומחשב חדש. המסך מחובר באמצעות כבל dvi dual link למרות הכל איני מצליח להגדיר את המסך ל144hz. מערכת הפעלה ווינדוס 10 וגם בהגדרות תצוגה אין מעבר ל60hz תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. איך אני מתקין? אני יכול להוריד מהאינרנט ואז לשים את הסריאל או שאני חייב את הדיסק? מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד? לצרוב את הדיסק? אשמח לקבל הסבר מפורט כי עוד מעט אני מקבל את המחשב ואצטרך להתקין תודה.

24. Started by דן שלו,

שלום. תודה מראש על האתר (פורום). שאלתי: אני צריך ליצור קובץ אימג' - אסביר מה אני מבין שזה: קובץ שיקוף של כל הכונן הרצויי כולל תוכנות והכל ובהפעלתו ניתן להפעיל את כל המערכת מחדש לגמרי. המצב שלי הוא כזה: יש לי כונן במכונה מסויימת (אין נגישות למערכת חלונות שבה). 1.אני רוצה להתחבר עם מחשב נייד לדיסק הקשיח (הוא SSD) של המכונה לשאוב את התוכן ושזה יצור לי קובץ אימג 2. ואז את הקובץ הזה לשתול בתוך כונן SSD חדש ע"י חיבור הכונן למחשב הנייד הנ"ל. 3. לחבר את הכונןן החדש למכונה להדליק ושזה יראה לי זהה למערכת שהעתקתי. האם הדבר ניתן? וע"י איזה תוכנות (לא מוכרח חינמיות העיקר שיהיה טוב) תודה רבה דן

25. Started by מלי191,

שלום לעוזרים! ניסיתימלפרמט את המחשב שלי ונתקלת בהודעת שגיאה. מצורפת תמונה. מה אפשר לעשות?! תודה רבה מראש לעונים מלי

• 10 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים