עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by godisme171,

:יש לי בעיה עם המסך יש משחקים מסויימים מתי שאני משחק איתם אז הם זזים לצד כזה ואז אני צריך לכוון את המסך כדי לראות טוב אפשר לפתור את זה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום . אני ניסיתי לפרמט נכנסתי להתקנה ולחצתי enter להמשיך ואז צצה לי הודעה לא זיהה דיסקים (כוננים) יש לי sata חברה gigabyte של הלוח . ניסיתי שני דיסקטים של sata שהכנתי מיקודם אבל בכל זאת מראה לי שגיאה , למה ?

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  3. Started by DragonPokemonFan,

זה מה שאני מקבל בבדיקת מהירות. יש לי סיבים אופטיים 1 ג’יגה, מחובר עם כבל. בפועל אני מקבל פינגים גבוהים בכל משחק כמעט שאני משחק. יש משחקים שזה מראה לי שהחיבור שלי לא טוב, במשחק הספציפי הזה בקושי הרגשתי לאגים אבל זה מגביל אותי בהתחברות לחדרי משחק ואנשים נמנעים מלשחק איתי. במשחקים אחרים בעיקר משחקי FPS הפינגים שלי עוברים את ה100-200

4. Started by ליאור לוי,

יש לי מעבד amd sempron 3850 ואני רוצה לדעת באיזה מהירות ראם הוא תומך . ואם נגיד המעבד תומך בראם של 1600 mhz אז הוא לא יתמוך בראם של 1333 mhz? תודה

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Kitt0s,

טוב אז ככה, לאחר שהלוח מת לפני כשבוע או קצת יותר.. עכשיו גם הדיסק קשיח.. אני לא יודע מה קורה פה... אבל אני כבר ממש מתעצבן הדיסק הוא WD SATA 160GB ויש אחריות עליו ל3 שנים אצל הדובים... יש דרך שאני יכול להחיות אותו בלי לשלוח אותו עד קיסריה?!? יש שם ממש דברים חשובים.. אני מעדיף אפילו להציל אותם מאשר את הדיסק עצמו.

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  6. חברה אני ממש בפנינקה! אני בטעות שמתי את הזכרונות שלי (ראו מפרט) על 800מה"ז במקום 667 ואז המחשב לא עולה! הוא חדש! אני חושב שזה בגלל שהלוח אם יכול רק 667 ומשהו, אבל לא 800! כשהו נדלק הוא עושה 3 ציפצופים ארוכים ואז פשוט כלום! אפשר איך שהו לאפס או משהו? בבקשה תעזרו מהר!

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  7. שלום עשיתי בדיקת זכרון על מחשב חדש שקניתי מעבד e67500 לוח אם GAP35CDS3R של Gigabyte זכרון F2-6400CL4D-2GBHK של G.SKILL. השתמשתי בתוכנת memtest שמצורפת ללייב CD של Ubuntu האם זה מעיד על בעיה רצינית או שאפשר להתעלם? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  8. שלום לכולם לפני יומיים קניתי דיסק קשיח wd3200aaks של Western Digital המחשב שלי מסרב לזהות אותו. בחיפושים באינטרנט מצאתי שלצ'יפסט בלוח האם שלי - vt8237 אין תאימות עם SATA II (אבל יש עם SATA I). באתר של ווסטרן דיגיטל הציעו לשים ג'מפר וכך לקבע את הדיסק למהירות של SATA I אבל זה לא עובד... אני ממש אשמח לשמוע הצעות לפני שאחזור לחנות לבקש שיחליפו לי לדגם אחר (והרבה פחות משתלם..)

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by eli33,

שלום קניתי מחשב חדש לפני בערך חודש חודשיים בהתחלה הכל היה סבבה אבל אחרי איזה שבועיים בערך המחשב התחיל לעשות רעש קצר כזה שהוא נדלק ממה זה יכול להיות והאם אפשר לתקן את זה? זה בערך המפרט של המחשב asus A8N-E לוח אם GIGABITE 6600GT כרטיס מסך ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? AMD ?160GB SATA II 7200RPM 8MB? WD ?HEC Compucase CI-6A21 400W? ?NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? תודה מראש .. :2gunsfiring:

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  10. Started by clubbers guide,

שלום לכולם, רכשתי היום כרטיס מסך חדש gtx 560 gigabyte, אך הוא אינו עובד. אני מחבר את המסך ולא רואים כלום וגם המאווררים לא עובדים. אני חושד שאין מספיק מתח ו500W לא מספיקים למרות שרשום על הGTX560 שצריך מינימום 500W.. מפרט מחשב intel i7 3770 Gigabyte-GA-H77-DS3H זיכרון: Gskill 2X4GB 1600Mhz דיסק קשיח: wester digital 1TB מאוורר Scythe Katana CPU cooler ספק: Termaltake TR2 500W Active PFC בלי הכרטיס הכל עובד פיקס כאשר אני מחבר את המסך לכרטיס המובנה בלוח אם... למישהו יש רעיון? תודה

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  11. שלום אתמול קרה משהו למחשב שלי והייתי צריך לעשות ריפייר לווינדוס...עשיתי והכל הלך חלק. עכשיו,אני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך (Radeon 9600XT) ואני מקבל את השגיאה הבאה: setup was unable to complete the installation. try to setup your display adapter with a standard vga driver before running setup. ניסיתי להתקין את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי ולא עבד,ניסיתי גם להתקין את הדרייברים הכי מעודכנים מהאתר של ATI וגם לא עבד...ושהסתכלתי במנהל התקנים שמתי לב שהוא לא זיהה את הכרטיס מסך בכלל...לפני הריפייר הכל עבד בסדר גמור,ואני תקוע עכשיו עם גרפיקה ירודה ולא יכול לעשות כלום חוץ מלגלוש וגם זה בקושי(בכרטיס טלויזיה רואים את כל הפיקסלים בגלל שאין דרייברים,ושאני מדפדף בדפים או מגל…

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  12. Started by Moo,

בעיה שעדיין לא פתרתי ... המחשב עושה לי ריסט פתאומי במשחק או ב 3DMark2001 אין לי מושג למה זה קשור איך אתם ממליצים לי לבדוק מאיפה באה הבעיה? כנראה מהכרטיס מסך...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי מחשב חדש Q9550, לוח Asus P5Q Pro. חיברתי אליו דיסק IDE ישן של WD 40GB עם מערכת הפעלה win 2000 כדי שהמחשב יעלה עם המערכת הישנה שלי. אני מקבל הודעת שגיאה :A Disk Read Error Occurred. Please press control alt delete to reboot. אני מניח ש-Win2000 לא מכירה מעבדים עם 4 ליבות אבל עדיין לפי הודעת השגיאה הזו (שמופיעה ממש אחרי הבדיקת זיכרון ב-boot, ולא באמצע העלאת ווינדוס) אני חושב שמדובר בבעיה אחרת. אציין שהדיסק תקין כי הוא עובד ו-win2000 עולה במחשב הישן שלי.

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  14. שלום לכולם, לפני כשבוע התחלתי לחוות כל מיני תקלות גרפיות במשחקים (מריחות למיניהן בעיקר). לפני מספר ימים, לאחר שהפעלתי משחק קיבלתי את הודעת השגיאה הנהדרת "nvlddmkm stopped responding and has recovered". ניתן לקפוץ לכיתוב הכחול, כל השאר זה הסברים על מה עשיתי לאנשים שאולי התקלה אצלם וזה יכול לעזור גם להם... לא רלוונטי למי שאין לו את התקלה ויכול לעזור לי. חיפשתי בכל הפורומים שיכלתי למצוא (אפילו קיים אתר מיוחד בשביל התקלה www.nvlddmkm .com), התקלה הזאת בגדול אומרת "יש משהו לא בסדר במחשב שלך"... לך תחפש במה מדובר. אני רוצה לשתף אתכם בפעולות שעשיתי לפני שאני משלם סתם כסף לטכנאים בחנות שבה קניתי את המחשב... אגב, רק לשם פורמליות- זה המפרט שלי (למרות שלפי דעתי הוא לא כל כך רלו…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. הבעיה התחילה לי השבוע....כל הזמן שהדלקתי את המחשב או עשיתי רסט, המחשב מתחיל לעלות ואז הוא עושה רסט ושוב עולה כאילו שום דבר והמסך רושם שומר אנרגיה משהו כזה....ואחרי זה המחשב עובד רגיל מה זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by za-david,

איך אני יכול לבדוק אם הספק כח שלי תקין יש לי ספק של HEC 650W http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=certified_psu&model=zephyr אם ישנן תוכנות לבדיקה אודה לכם אם תוכלו לצרף לינקים

• 10 תגובות
    • 13.7k צפיות
  17. Started by Goldlm,

שלום מדובר על לוח אם ABIT IP35 וספק כוח OCZ 600W כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק לשניה ונכבה והמנורת ביקורת בלוח אם נכבת גם היא ואי אפשר להדליק את המחשב שוב אלא אם אני מנתק את הספק מהחשמל ומחכה כמה שניות ואז זה חוזר חלילה.. האם זוהי בעיה של הספק? או שמה זה קשור ללוח אם או אולי איזשהו קצר הוא שגורם לכך? כי זה נראה כאילו שהספק קורס כל פעם אבל מדוע?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by shalito,

The program can't start because OpenCL.dll is missing הדלקתי את המחשב וזה קפץ לי יש לי הרגשה שזה איכשהו קשור לכרטיס החדש שקניתי... 6870 של ATI.... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by FC Chelsea,

ביום ראשון כיביתי את המחשב ופתחתי את המארז ע"מ לחבר כרטיס רשת. לאחר החיבור המחשב הפסיק להגיב לכפתור ההדלקה.. פתחתי וסגרתי אותו שוב ושוב כדי לבדוק אולי ניתקתי בטעות איזה כבל חשמל או משהו, אבל לא מצאתי שום דבר חריג. ניתקתי את הספק מהחשמל כמו שכתוב בסטיקי ולחצתי על כפתור ההדלקה כמה פעמים אך ללא הועיל. אני חושב שהלך לי הספק כוח, אבל איך אני יכול לאמת את זה סופית לפני שאני קונה ספק חדש? איך אני יכול לשלול בעיה בשאר החלקים? (אין לי בבית עוד ספק שאני יכול לבדוק איתו) תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי מקרופון TEAC T3, אין לו איזשהיא תוכנה שבאה איתו, יש לי איתו בעיה, שאני על סקייפ איתו, בקושי שומעים אותי, אני נשמע נורא חלש ומרוחק, שאני מנסה לדבר איתו במשחקים לא שומעים אותי בכלל. אני כמעט בטוח שחיברתי אותו למקום הנכון במחשב כי שאני מחבר אותו זה מראה לי שחובר משהו לפתח של שהמקרופון, אני לא מבין מה הבעיה, שאני מחבר אותו לנייד שלי הכול עובד מעולה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by David Ell,

שלום לכם (: קניתי מחשב לפני שנה וחצי (נובמבר 2011) ובזמן הזה אמא שלי חפרה לי לנקות אותו, ידעתי שהיא צודקת אבל לא עשיתי כלום, לא יודע למה.. עכשיו אני רואה שהוא פול אבק, בתוך הכרטיס מסך, מאחורי המאווררים, משהו מזוויע, כל מקום גושים של אבק, לא פלא ירדו הביצועים. מה לעשות? בינתיים ניקיתי אותו ממש בכללי כזה עם מברשת רכה, במאווררים ובכרטיס. איך אני אמור לנקות? לשלוח לתיקון? בבקשה עזרה מהירה (:

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by Dubek,

יש לי מחשב ישן שלא עובד (לא מתחיל עם ה-BOOT ולא שולח אות למסך). במהלך נסיונותיי לאתר את מקור התקלה צמצמתי את האפשרויות כך שאני יודע שהבעיה היא במעבד או בלוח האם. רציתי לדעת אם יש אפשרות לברר מה מקור התקלה (אם אין לי מחשב נוסף שבו אני יכול לבדוק את המעבד).

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. טוב קניתי מחשב חדש עם לוח עם abit ip35-e חיברתי הכל טוב ויפה בא להדליק, נדלק אבל לא מראה כלום אחרי כמה בדיקות הוצאתי את הג'מפר של הלוח אם איפסתי את הלוח ואז המחשב התחיל לפעול שמח ומאושר אני מתחיל להתיקן את הוינדוס מגיע לשלב שהוא צריך לעשות restart ראשון הוא שוב נתקע בboot שוב פעם איפסתי שוב פעם עבד, הצלחתי ככה פעם אחרי פעם לעשות את זה ולהגיע לוינדוס עם אינטרנט בשביל לשאול למישהו יש מושג למה המחשב לא מצליח לעשות לעצמו ריסטרנט או יותר נכון למה הוא נתקע בבוט אחרי הראשון? בנוסף המחשב גם מתחיל מוזר, בהתחלה הוא מתחיל לכמה שניות מתכבה וכמה שניות ושוב מדליק את עצמו (קורה גם במקרים שהוא עולה בסוף וגם באלה שהוא לא ) אני ממש צריך ומבקש שמישהו ינסה לעזור לי כי זה ממש מעצבן אותי כל ה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by taI,

בעיה שהתחילה לפני כיומיים וחשוב לציין כי היא התחילה בפתאומיות(בלי התקנה של תוכנה\דרייבר כלשהו, הוספתי הארדיסק חדש אבל זה לא אמור להשפיע...). הבעיה היא שפתאום הכרטיס קול לא מוציא סאונד, עכשיו לכל אלה שיציעו לי לבדוק את הווליום של הסאונד כבר בדקתי 1000 פעם וזו לא הבעיה, צירפתי גם תמונה שתראו שהתוכנות מוציאות סאונד ובכל זאת לא שומעים כלום.. ניסיתי להחליף רמקולים, להתקין את הדרייברים מחדש כלום לא הולך :'( חשוב לציין שהמחשב גם לא מציג שגיאה כלשהי והוא מזהה את הכ.קול כרגיל ולא רושם שהוא תקול או משהו מקווה שמישהו נתקל בבעיה כזו... ??? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.