עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by TUCG,

כל כמה שעות שאני משתמש במחשב, הוא פתאום נכבה ומתחיל לצפצף (צליל דומה לסירנה) ואני נאלץ להדליק אותו מחדש ואז הוא עובד בסדר לכמה שעות עד שזה שוב קורה. מה יכולה להיות הבעיה (אולי משהו בזיכרון או בכונן הקשיח)? בפעם האחרונה שזה קרה, העפתי מבט בביוס, ומיד אחרי זה, הטמפרטורה של המערכת הייתה 44 מעלות צלזיוס ושל המעבד 62 מעלות. זה נחשב נורמלי? המחשב שלי: מעבד את'לון XP 2500+ לוח אם NF7-SL של אביט כרטיס מסך Geforce 4 Ti4400

2. עד לפני כמה ימים המחשב היה נכבה במשחקים.. עכשיו הוא כבר נכבה לי לפעמים גם כשאני נכנס לאתרים מלאי תמונות אפילו כמו ONE וSPORT5 =\ אחרי שהוא מכבה את עצמו אני מדליק והוא נכבה עוד פעם במסך הטעינה של ווינדווס אני צריך לחכות כמה דקות ואז להדליק שוב והוא עולה המפרט שלי : AMD ATHLON 4800X2 9600GT GIGABYTE GA-MA78GM-S2H עזרה בבקשהה

• 14 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by b11y,

זה קורה בלי שום התראה ואין לזה תדירות קבועה זה יכול להיות כל 10 דקות או פעם בשבוע והמחשב נתקע והמסך נשאר איפה שהיה מקודם עם אותה תמונה ואי אפשר להזיז את העכבר או המקלדת ואפשר לעשות רק ריסט! זה בטוח לא הכרטיס מסך מפני שהחלפתי אותו וזה ממשיך! בבקשה תעזרו לי!!

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  4. * מחשב נייח * סוג מערכת הפעלה, כמה ביטים? WINDOWS XP 32 BIT באנגלית התקלה היא כזאת: הייתי בקיובאייס 5, ופתאום המסך החשיך אבל המחשב המשיך לעבוד, ז"א הוא עדיין השמיע רעש רגיל כאילו לא נכבה.. ניסיתי להזיז את העכבר, ניסיתי להדליק ולכבות את המסך... לא עזר כלום אז כיביתי ידנית את המחשב ע"י הכפתור שבמארז. אחרי שכיביתי את המחשב, הוא הפסיק לעשות את הרעש של המאווררים, ואכן המחשב התכבה - -- אבל! האור של המארז נשאר עדיין דולק בכאילו המחשב דולק. אז ניתקתי את המחשב משקע החשמל וחיכיתי כמה שניות וחיברתי חזרה. הדלקתי את המחשב והוא נדלק סבבה אבל המסך לא פועל... הקטע הוא שהמסך עצמו פועל הוא פשוט רושם לי "NO SIGNAL" זה מסך של LG ... הוא די חדש אין לי איתו בעיות ולפי מה שאני רואה הוא עוב…

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by cyberX,

אני לא ידעתי אם זה הפורום המתאים אבל בכל מקרה התקנתי לאח שלי משחק שאמור לעבוד לו (זאת הרחבה למשחק אחר שעובד לו מצוין) ואחרי בערך 5 דקות שהוא משחק המחשב פתאום עושה לו ריסט, כאילו מישהו בא ולחץ על הכפתור של הריסט

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by cyberX,

יש לי את המשחק החדש של קריסיס, אני שם על הגדרות הכי גבוהות ומשחק ברזולוציה 1280-1024 פועל חלק, אבל מדי פעם (בערך אחרי שעה-שעתיים משחק) הוא עושה לי ריסט למחשב, בלי מסך כחול המפרט שלי בצד, אני מניח שזה לא בעיה של חוסר זיכרון והספק שלי לא ז'נרי, ספק טוב מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה ? תודה

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  7. שלום לכולם, לפני חודש בערך שלחתי הודעה בפוסט כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=412438.msg3540922#msg3540922 " mehir " הציע לי לשלוח את הכרטיס מסך לחנות שממנה קניתי אותו והוא חדש לגמריי.. בסוף הביאו לי כטריס מסך חלופי 7300 והנה גם הוא עושה ריסט באמצע משחק PES9 .... התקשרו אליי בדקו את הרכרטיס שלי במעבדה והוא נמצא תקין... מה זה כבר יכול להיות ??בדקתי זיכרון וגם HD ונמצאו תקינים - שניהם ! מעבד החלפתי לפני חודשיים כי אני בטעות שברתי את הפינים שלו... אני מעלה לפה קובץ DUMP שתוכלו לראות במה מדובר... [attachment deleted by admin]

• 45 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. יש לי את המחשב שנה בחיים לא היה לי את הבעיה הזאת אני משחק 20 דקות חצי שעה ואז המחשב עושה ריסטרט בלי שום הודעה ושום שגיעה אני רוצה לדעת ממה זה יכול לקרות לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד Q6600 כרטיס מסך palit 9600gt 512mb ספק כחsmart-com 500W תמונה של הטמפרטורות אני לא יודע ממה זה קורה מקווה שמישהו יכול לעזור

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. 10 דקות אחרי שאני מתחיל לשחק בCOD:MW2 המחשב עושה ריסטרט בלי מסך כחול.. המפרט שלי די חלש אבל הוא אמור להחזיק את המשחק הזה די טוב: AMD ATHLON 4800 X2 GIGABYTE GA-MA78GM 2GB 9600GT 512MB ARTIC COOLING FREEZER 64 ניסיתי לעשות מה שכתוב בנעוץ עם קבצי הדאמפ ולא נשמרים לי קבצי דאמפ בכלל=/ מייד אחרי שהמחשב עשה ריסטרט נכנסתי לביוס לבדוק טמפ' וזה הראה לי שהמעבד על 37-40C שזה נורמלי מאוד לפי מה שהבנתי איך אני יכול להתחיל לברר מה הבעיה? תודה מראש למי שיוכל לעזור.

10. Started by tzahi211,

כבר איזה חודש המחשב שלי עושה ריסטרטים לבד הוא עושה פתאום איזה 3 4 ריסטרטים כל אחד אחרי איזה 10 דקות 15 דקות ומתכבה ניסיתי לנקות אבק זה לא עזר .. מה צריך לעשות?ופירמטו לי תמחשב לפני 4 5 חודשים עם זה חשוב אבל זה קרה הרבה אחרי .. עם אפשר איזה תוכנה או משהו לסדר את זה אז תודה זה דחוף ואי אפשר ככה עם המחשב .. ותוכנה שעושה מהר תעבודה כי עם מפעילים תוכנה הוא גם מתכבה עם מפעילים מלא לחץ על המחשב גם דוגמא פייסבוק איסקיו פוקר יוטוב אחרי 5 דקות הוא מתכבה כמעט בטוח עם הבנתם אז תודה

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by R_G,

שלום לכולם יש ברשותי מחשב יחסית ישן, פנטיום 4 2.0 אם אני זוכר נכון.. עבד מצויין עד לא מזמן.. לאחרונה הוא התחיל לעשות ריסטרטים לעצמו - אני מדליק אותו, מגיע עד השלב של הטעינה של הווינדוס - וריסטרט.. ככה שוב ושוב ושוב.. מצד שני אני רוצה לציין שתי נק' "חריגות" 1. בתחילת השבוע הוא עלה ועבד 6 שעות רצוף בלי שום בעיה.. לעיתים רחוקות הוא כן עולה ועובד ולפעמים רק אז עושה ריסטרט.. כרגע הוא במצב שבשלב הטעינה של הווינדוס עושה ריסטרט שוב ושוב. 2. היום אחרי שהוא עשה ריסטרט לעצמו, הוא נתן לי לבחור באופציה של SAFE MODE - והוא נתן לי חצי דקה לבחור.. בחצי דקה הזאת בכוונה לא בחרתי בכלום, רציתי לראות אם הוא יכבה את עצמו.. וכלום - עבד כל ה-30 שניות בלי בעיה, בחרתי במצב בטוח ואז הוא נתקע.. מוזר…

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  12. יש לי מחשב נייח WIN7, פורמט אתמול ונוקה היטב (לא נראה לי שזה קשור לעינייני חום כמעט 100%). הבעיה היא כזאת, שאני נכנס לדפדפן ויוצא ממנו המחשב קופא (אם אני נשאר עם דפדפן פתוח הכול מצויין, אני יכול להיות במחשב ולא יקרה כלום) זה משהו הזוי לא יודע מה זה, עכשיו גיליתי שזה קורה לי גם שאני יוצא מהמדיה פלייר . בדקתי את הדיסק הקשיח עם תוכנה והתוצאה היתה טובה, בדקתי זכרונות והתוצאה טובה אני חושב אולי זה משהו בכרטיס מסך יש דרך לבדוק אתז ה? המחשב די חדש, והוא גם חזק, I5 , 4RAM DDR3 אחלה מחשב לא ידוע למה הוא עושה את הבעיות האלו. לפני הפירמוט המחשב גם היה קופא אבל בלי קשר אם אני נכנסל דפדפן או למדייה פלייר היה קופא מידי פעם ורק ריסט עוזר. עכשיו משהו חדש, לפני שהוא קופא יש מין פס ש…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  13. מחשב המריץ Windows 7 גרסת 64 ביט. המחשב קופא לגמרי למשך מס' שניות מדי זמן רנדומלי, ללא כל קשר לפעולה שמתבצעת או לאו בו. אין כל הודעת שגיאה, לא מסך כחול. המחשב פשוט קופא ולאחר מס' שניות המצב חוזר לקדמותו. כיצד ניתן לאבחן את הגורם לזה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, יש לי בעיה עם המחשב כבר תקופה ארוכה (כמה חודשים), שלא הצלחתי לפתור והחלטתי שנמאס לי, והגיע הזמן לסדר את זה כבר... טוב אז ככה, המחשב קורס משהו כמו פעמיים ביום או לפעמים פעם ביומיים. זה התחיל כשהוא הראה מסך כחול, ועשה הפעלה מחדש מיד אחרי, אח"כ זה עבר לזה שהוא פשוט קורס ונכבה וכשאני מדליק אותו הוא שואל אותי איזה פרופיל הגדרות להעלות (ברירת מחדל או פרופיל ההגדרות התקין האחרון - כל זה באנגלית כמובן לפני שהווינדווס 7 עולה). אחרי שהוא שואל איזה פרופיל הגדרות להעלות, ואני בוחר בברירת מחדל, הוא עולה כשהשעון והתאריך לא מכוונים והאינטרנט לא עובד (חלק אתרים כן וחלק לא - בעיה כלשהי עם אישורי אבטחה של אתרים מאובטחים). רק אחרי שאני מכוון את התאריך והשעה האינטרנט מסתדר, והכל כ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Rainor101,

יש לי בעיה המחשב לא עולה ואני לא מתכוון לWIN שהוא לא עולה. מתי שאני מפעיל את המחשב המאוורר של המעבד מסתובב לאט ,המנורות במקלדת לא מאירות והמסך לא עולה. יש לי ספק גרוע ויש לי בעיה עם הכרטיס מסך עם הספק הזה ,כל פעם שעולה הWIN צריך לעשות RESTART כי הגראפיקה נראת מוזר ,אז חשבתי שהרסתי את הספק. אז החלפתי ספק (הספק ששמתי עכשיו הוא מאותו סוג - גרוע). והוצאתי גם את ההרדיסק והכרטיס מסך ועדיין לא עובד. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  16. שלום, אח שלי התלונן על בעיה שהמחשב קופא לו באמצע משחק, בדקתי את זה קצת וראיתי שזה הכרטיס מסך. עכשיו, אני לא יודע ממש מה לעשות - ניקיתיאת המחשב, ניקיתי אבק וזה - הטמפ' במנוחה זאת אומרת שלא מופעל עליו משהו כבד זה 40 וזה יחסית נורמלי. עכשיו למשל שמפעילים משחק אחרי איזה 4-5 דק' הוא ישר קופא, אז בדקתי את זה וראיתי את הטמפ' של הכרטיס מסך באופן מפליא קופץ מ40 ל70 ב2 דק', 75 הוא כבר מתחיל להתקע. אחרי שאני עושה מינימייז למשחק הכבד תוך 10 שניות זה חוזר ל40 מעלות. אין לי מושג מה לעשות - יש רעיונות? אגב זה לא קרה בעבר.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by The_Matrix,

שלום, יש לי מעבד 2.2 AMD Athlon ולוח אם של Gigabyte.. לא יודע למה.. היום המעבד החליט להתחמם(הרבה הרבה הרבה) עד כדי כך שאפשר לעשות עליו חביתה תוך איזה שלוש שניות אחרי שאני מדליק את המחשב הוא מתחמם רצח! נכנסתי ל-BIOS ואלה הטמפרטורות שהיו: CPU 43/109 F SYS 35 וה-FAN במהירות של 4821 RPM (זה המהירות או סיבובים לשנייה או משהו כזה ?) מישהו יודע אולי ממה זה יכול לקרות ? ואיך אפשר לסדר את זה ? ד"א: לא עשיתי OverClock ...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום קודם כל מצטער אם זה לא הפורום הנכון להגיד את הבעיה.. יש לי בעיה בזיכרון RAM, ששום דבר לא רץ ברקע אבל מנהל המשימות מראה שהזיכרון מאוד גבוה. יש לי 4 ג'יגה בכללי וכאשר שום דבר לא רץ הוא מצביע על כך ש 1.5 ג'יגה RAM תפוסים (אפשר לראות בתמונה שצירפתי שרק החלון של האינטרנט איפה שאני כותב את ההודעה בפורום פתוח ומנהל המשימות וזהו, והזיכרון מצביע על כמעט 2 ג'יגה תפוסים). תהיתי אם זה נורמלי או בסדר ואם לא אז אולי מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי מה לעשות? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. התקנתי JAVA לתצוגה של דברים באינטרנט או מה שזה לא יהיה הכל טוב ויפה אחרי 10 דקות פתאום קרה משהו למסך והתצוגה על המסך שלי מוזרה לאללה. אני רואה את המסך בצבעים טיפה אחרים ופסים רועדים לרוחב המסךוהוא נהיה טיפה חשוך פעם ראשונה שזה קורה לי ופעם ראשונה שאני רואה כזה דבר. יש למישהו מושג מה קרה פה ?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by shahark55,

שלום לכולם לאחרונה אני נתקל בבעיה לחבר מכשירים דרך הUSB. מתקבלת ההודעה: USB DEVICE NOT RECOGNISED (וכמובן שאי אפשר לעבוד עם המצלמה) הדבר היותר מוזר הוא שעכשיו חיברתי עכבר אופטי לאותו חיבור USB והוא זיהה אותו ועובד איתו בצורה חלקה! יש המלצות? תודה שחר

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  21. כמו שאתם רואים יש לי בכרטיס מסך של הווידאו רשום 256 אך אני משפר את הזכרון הזה האם הוא בא עם הכרטיס מסמך האם הוא לוקח מהRAW 256 זה קצת אין פלא שמשחקים עובדים אצלי באיכות מגעילה מה ניתן לעשות בכדי לעשות המשחקים יעבדו באיכות טובה יותר או פשוט אך להגיד את הזכרון של ה56 שיש לי על הווידאו כמו שמצוין בפירוט

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  22. שלום לכולם! לאחרונה שמתי לב שהזכרונות שלי עובדים במהירות של 400 mhz לעומת מה שהם אמורים לעבוד שזה 800, מצורף צילום מסך אשמח לעזרתכם. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  23. Started by s1nus,

שלום, אני תמיד מחבר את המחשב הנייח שלי לטלויזיה בלי בעיה, רק לתקוע את הכבלים והכל עובד.. עכשיו הבאתי מחשב נייד, אני מחבר את אותם חיבורים, עם אותם כבלים..... ו.. כלום ניסיתי לשחק בהגדרות, וגם, כלום מה עושים?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  24. הבעיה צצה רק לפני כמה זמן חשוב לציין שזה קורה רק במשחק COD 4 .... - זאת לא בעית התחממות , הפעלתי את התוכנה S&M למשך לילה שלם והכל עבר - חיפשתי ברשת על בעיות דומות, לחלק היה בעיה עם הכרטיס קול ולחלק הספק לא הספיק פתאום. - עוד דבר, הריסט קורא באופן רנדומלי, לפעמים אני יכול לשחק 20 דק' ולפעמים איך שזה נכנס למפה זה עושה את הריסט המפרט שלי : AMD ATHLON 5600X2 2GB 667 Trenscard 8800GT Palit 320GB WESTERN DIGITAL GIGABYTE GA-790X-DS4 HEC 450W NOISE KILLER

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  25. צהריים טובים. לאחרונה פירמטתי את המחשב, זאת לא פעם ראשונה שאני עושה זאת, אני דיי בקיא בנושא. אני לא נוהג להשתמש הרבה בצורב הDVD שלי, אך בסביבות שבוע אחרי הפירמוט כאשר ניסיתי לצרוב, גיליתי שהצריבה היא מאוד איטית ובנוסף בזמן הצריבה כל המחשב נתקע. נתקע זאת אומרת העכבר זז באיטיות ובלאגים, אם יש מוזיקה ברקע, או סתם צליל הודעה בתוכנת מסרים, הצליל נשמע בצורה איטית כאילו הוא בSLOW MOTION. השתמשתי בכונן לפני הפירמוט והכל היה בסדר, וכאשר פירמטתי התקנתי כרגיל את כל הדרייברים המגיעים עם הלוח אם וכו', למרות שאני דיי בטוח שהכונן תמיד משתמש בדרייברים של XP. חשוב להדגיש שהבעיה חוזרת גם בזמן צריבת דיסק, וגם בזמן קריאת דיסק (למשל סרט או שירים שמנוגנים מדיסק). אין לי מושג איך לתקן את בעיית …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.