עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לאחר עדכון ווינדוס 10 המערכת לא מתקינה דרייבר לכרטיס מסך עד מלפני העדכון הכל עבד מעולה בווינדוס 7 כרגע לא מתקין וגם לא מביא להתקין מחדש דרך אתר NVidia

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Doron Pagot,

היי יש לי מחשב שקניתי ב KSP, והוא מרסט; לפעמים אחרי עשר דקות ולפעמים אחרי שעתיים מהרגע שפותחים אותו. זה קורה גם בביוס, אז אפשר לשלול את המערכת הפעלה מה שכן, הבאתי אותו לבדיקה כמה פעמים בKSP והם טוענים שזה לא קורה להם. מבחינתם המחשב עובד מצויין בלי בעיות בבית ניסיתי להחליף את הכבל חשמל (ניסיתי 3 כבלים שונים) וניסיתי לחבר לשקעים שונים ברחבי הבית. ניסיתי לנתק הכל חוץ מהכבל חשמל וזה עדיין קרה. בהתחלה חשדתי שאולי זה קשור להתחממות אז קניתי מערכת קירור למעבד. זה לא עזר דברים שלא עשיתי שחשבתי לעשות: לנתק את ההארדיסקים ואת הצורב להחליף ספק לנסות לשים אותו אצל שכנים שלי לעמוד על רגל אחת ולקפץ שבע פעמים בזמן שהמחשב עולה ... הבעיה שהמחשב אצל ההורים שלי אז אין לי כל כך זמן…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by DISSOHEAD,

אז ככה, מדובר במחשב חדש שהרכבתי לפני פחות משבועיים. רכשתי SSD חדש שעליו מותקנת מערכת ההפעלה ואני משתמש בשני הארד דיסקים ישנים בשביל המדיה וכל התוכנות שמותקנות במחשב. אתמול נתקלתי במסך שחור כאשר הפעלתי את הווינדואס (8.1), חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזו בעיה די נפוצה. ניסיתי כמה מדריכים שמצאתי כדי לנסות ולסדר את הבעיה אך ללא הצלחה. לבסוף החלטתי פשוט לפרמט את הSSD ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה, גם ככה מדובר במחשב חדש שלא מותקנות בו הרבה תוכנות וכל המדיה על הארד דיסקים גם ככה. מאז שפרמטתי אחד מהארד דיסקים (זה שעליו היו מותקנות כל התוכנות) לא הופיע, כמובן שניסיתי לאתר אותו בDisk Managment אך הוא לא הופיע שם וגם לא בBIOS. ניסיתי להחליף חיבורים וכבלים ושום דבר לא עבד. לבסוף אפיל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. יומיים אחרי השידרוג המחשב הפסיק לגלוש אני מקבל "ללא גישה לאינטרנט" בעוד מחשבים אחרים שלא שודרגו גולשים רגיל והכל תקין מה הבעיה?? דיברתי עם בזק אצלהם הכל תקין, מופיע לי על הרמת קליטה של הWIFI משלוש צהוב עם סימן קריאה (!) וכתוב ללא גישה לאינטרנט

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שאני מנסה לעשות תיקון לווינדוס 10 לא מופיע לי שום סימן של עכבר. ראו דוגמא: איך אני פותר את הבעיה הזו?

• 26 תגובות
    • 5.1k צפיות
  6. היי לכולם אני כבר 3 ימים לא מצליחה לפתור את הבעיה. יש לי מיני נייד של אסוס עם WIN7 STARTER שעבד בלי בעיה עם WIFI על הראוטר בבית, פתאום ביום בהיר אחד מופיע לי על סימון הקליטה של הרשת למטה סימן קריאה צהוב, וכתוב ללא גישה לאינטרנט. הסרתי את התקן כרטיס הרשת, התקנתי, הוצאתי את הראוטר והחזרתי, החזרתי את המחשב להגדרות היצרן וכלום לא עוזר. מחיפושים ברשת הבנתי שזו בעיה ידועה בווינדווס 7 אבל אין פתרון אחד. חשוב לציין- ניידים אחרים וסמארטפונים עובדים בלי בעיה על הראוטר הזה, והמחשב הנייד שלא עובד, כן מצליח לקבל גישה לאינטרנט דרך ראוטר אחר. מישהו נתקל ויכול לעזור? תודה רבה מראש!!

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Skipper,

היי כולם, יש לי נייד של לנובו כ-4 שנים. לפני כמה חודשים פירמטתי אותו, ובזמן העדכונים כנראה שהסכמתי להוריד מלא עדכונים לכונן C וכרגע נשאר רק 1GB מקום פנוי (מתוך 30GB) יש בכונן D כ250GB אבל אני צריך להתקין דברים על כונן C. איך אני מוחק את העדכונים האלו? או איך אני מגדיל את הזכרון בכונן על-חשבון הכונן D? יש כזו אפשרות? תודה לעוזרים!

8. Started by bati6,

יש לי שני מחשבים בבית, אחד עם ראוטר השני עם מתאם לראוטר, שניהם עובדים על ראוטר אחד, במחשב אחד וינדאוס 7 במחשב השני וינדאוס 8.1, במחשב עם המדפסת(המחשב עם המתאם) הגדרתי לו אפשרות לשיתוף וכו'. ואז הלכתי למחשב בלי המדפסת(עם הראוטר) והלכתי למדפסות הוספתי מדפסת חדשה, הוא לא מצא לי בחיפוש האוטומטי שלו, אז לחצתי להוסיף בעצמי, ואז הוא נותן לי את היוזר של המחשב השני, אני מנסה להכנס אליו והוא רוצה שם משתמש וסיסמא, ועל מה הוא מדבר? לא שמתי שם שום סיסמא, איך אני אמור לדעת סיסמא ושם משתמש שלא הגדרתי בכלל? - - - תגובה אוחדה: - - - אוקי אני מעדכן שהצלחתי, אבל עכשיו יש בעייה נוספת. כשאני מנסה להוסיף אותה, אני לוחץ על הוסף מדפסת, בוחר את המדפסת ומוסיף, ואז הוא נותן לי שגיאה שלא נמצא עדכו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מאז ששדרגתי לWIN10, כל פעם שאני מוריד בטורנט, המחשב מגיע ל100% ניצול של הזיכרון מה שגורם למחשב להיתקע. התקנתי מספר תוכנות של אנטי וירוס ועשיתי סריקה גם בSAFE MODE ועדיין הבעיה קיימת. מה עושים חברים?

10. שלום, עוד מישהו נתקל בצריכה גבוהה של memory ע"י התהליך system? יש דרך לפתור את זה או לפחות לשפר את המצב, בוינדוס 8 לא הייתה בעיית זכרון ניסיתי בעזרת Poolmon לאתר את מקור הבעיה אבל לא הצלחתי. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by ronmar,

היי, היה לי היום הפסקת חשמל ומאז המחשב שלי לא נדלק - לפעמים הוא נדלק לשנייה ונכבה. החלפתי ספק כוח(חיברתי הכל חוץ מה כ. מסך) זה גם לא עזר אז חשבתי אולי יש קצר באחד החלקים אז ניתקתי הכל חוץ מהכרטיס מסך והוא נדלק. אחרי זה חיברתי את הכונן קשיח ואת הכונן האופטי והוא עוד פעם לא נדלק אז עוד פעם ניתקתי הכל ועדיין הוא לא עובד. לאחר כמה זמן חיברתי הכל והדלקתי את המחשב והוא נדלק אבל המסך שלי לא קלט את המחשב.. כאילו הכרטיס מסך היה מת למרות שהמאווררים בו עבדו. יש לציין שהמאווררים נראלי היו ממש חלשים - המחשב היה על הצד והם לא זזו אבל נתתי להם סיבוב והם החלו לעבוד... אני לא מצליח להבין במה הבעיה.. אשמח לעזרתכם

12. שלום קניתי והרכבתי לפני כחודש, מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד i7-5820k, כרטיס מסך gtx-970, לוח אם asus x-99/a, זכרון 16GB ddr4. מארז fractal design r5 וספק כח seasonic 650w x-seriers gold. הבעיה/תופעה שיש לי היא שכל 2 או 3 הדלקות אני מקבל מסך של הביוס שבו הביוס מתריע לי שהיו power surges (ספייק מתח או זרם) מספק הכח. צירפתי תמונת מסך של ההודעה. האם המשמעות היא שספק הכח בעייתי ועלי להחליפו במסגרת האחריות ? נ.ב לא שמתי לב לחוקיות בהופעת ההתראות הללו לשימוש שלי במחשב (משחק או רק גלישה באינטרנט).

13. הפנתי את ההקלטות של המצלמות אבטחה לכונן רשת אבל הוא מתמלא אחרי שבוע האם יש אפשרות להגדיר שיגרוס את ההקלטות ?? כמו בDVR. נתודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by avi03,

שלום אם מישהוא מכיר איש מחשבים תותח להרכבת מחשב מערכת הפעלה באזור המרכז אשמח לדעת(אפשר בפרטי) תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Hodi21,

שלום לכולם, לאחר ההתקנה של Win 10 כל ההגדרות בגוגל כרום וחלק מהתגובות של אנשים באתרים מסוימים מוצג לי כריבועים במקום עיברית. יש לציין שחלק מהעיברית כן מוצגת. פתרון אפשרי ?

• 21 תגובות
    • 14.1k צפיות
  16. אחרי ששידרגתי לWindows 10 הטמפרטורה של המעבד עלתה. לפני השידרוג: היה בין 31 ל32 מעלות אחרי השידרוג: בין 36 לבין 40 מעלות בלי קשר לשידרוג, אני מנקה את מארז המחשב פעם בחודש. האם זה תקין? ואם לא מה אפשר לעשות בנידון?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. כאשר בדקתי ב-BlueScreenView שבמחשב החדש של אימא שלי, האם היו לה איזה שהם מסכים כחולים (היא מתלוננת שהמחשב נתקע לה לפעמים), התברר לי שהיה לה מסך כחול ב-9/7/2015. אני מצרף את קובץ הטקסט של ה-Dump files ששמרתי. לוח אם: Gigabyte H81M-S1 REV: 1.0 מעבד: Intel Pentium G3240 @ 3100 MHz זיכרון: Kingston 4GB DDR3-SDRAM ערכת שבבים: Intel Haswell ביוס: American Megatrend Inc. כרטיס גרפי בשימוש: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB (גם המובנה של לוח האם לפי דעתי פעיל) כרטיס קול מובנה: GigaByte Technology 8 Series/C220 Chipset Family High Definition Audio Controller כרטיס רשת מובנה: Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום יש לי מחשב מסוג HP Pavilion Dv6 3125ej עם מערכת הפעלה WINDOWS 8.1 גרסה 64 ביט. יש לי תקלה שנמשכת כבר המון זמן ואני לא מוצא לה פיתרון. כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש, אני מגיע למסך שחור ולא קורה שום דבר. רק לאחר שאני עושה הארד ריסט, המערכת הפעלה עולה. מישהו נתקל בזה? אגב בדקתי את גרסת BIOS, והיא הכי מעודכנת (F.29)

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by arielman22,

בהמשך לפוסט הקודם שלי שזכה להרבה צפיות אבל ללא תגובות: http://hwzone.co.il/community/threads/566869-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%93-%D7%A8%D7%99%D7%A1%D7%98 אני מפרסם שאלת המשך כאשר אני מפעיל מצב שינה, ומנסה להעיר את המחשב, אני רק מקבל מסך שחור. רק אחרי הארד ריסט המחשב עולה חזרה. ראיתי המון פוסטים באנגלית על זה אבל עדיין לא מצאתי פיתרון. אני מאמין שהבעיה הזו קשורה גם לבעיה שפרסמתי בפוסט הקודם - - - תגובה אוחדה: - - - מצורף קובץ של הרצת הפקודה powercfg /energy

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Jviega,

הרגע שמתי לב לזה שיש לי רק 36 ג'יגה פנויים מתוך 111 בכונן C, זה נורמאלי? כי חוץ מתוכנות אני לא מתקין כלום שם, המשחקים, הסרטים וכל ה- MEDIA שלי נמצאים בכונן אחר. אני לא אומר שיש לי בעיות במחשב או משהו, אבל זה לא נראה לי תקין ש75 ג'יגה תפוסים אך ורק על ידי תוכנות מה אפשר לעשות כדי לבדוק את העניין?

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. קנו לי מחשב נייד חדש ואין לו כרגע וינדוס ויש לי בUSB וינדוס 7 הבעיה אני לא מצליח להעלות אותו דרך הביוס בוט וכדומ..אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי אפילו טלפונית.. - - - תגובה אוחדה: - - - יש לציין שבדקתי אופציה להציב את הUSB ראשון ברשימה ולא הצליח

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  22. Started by orel80,

שידרגתי את הווינדוס לפני שבועיים ועד עכשיו הוא היה עובד בסדר, היום מחקתי כמה דברים אולי בטעות הסרתי משהו גם שאני לא צריך והווינדוס לא עלה. הגעתי לחלון הזה: אבל אני לא יכול לעשות דרכו כלום, רציתי ללכת לאפשרויות מתקדמות ולעשות אולי תיקון אבל המסך תקוע ניסיתי לעשות ריסט מאה פעמים ללחוץ על כל כפתור אפשרי אבל עדיין אני לא יכול לגשת לאפשרויות מתקדמות כי המסך הזה לא מגיב ... יש משהו לעשות עם זה ? אני לא יכול לפרמט עכשיו יש לי מלא דברים חשובים במחשב הזה ואין לי גיבוי לרובם ..

23. אז ככה, למחשב שלי יש מספר תופעות- 1.הDUAL BIOS של הלוח אם שלי תקול (המשני) לפעמים הלוח אם מנסה להעלות את הביוס במשני ומאתחל. ואז נכנסים ללופ של אתחולים ביוס משני->אתחול וכך הלאה הפתרון הוא לסגור את המחשב או מהסוויץ מאחורה או בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה ואז חוזרים לביוס הראשי והכל עובד 2.אחרי שמכבים את המחשב ברוב הפעמים המחשב לא נדלק בכלל. לוחצים על כפתור ההפעלה וכלום לא קורה פתרונות (לא בטוח מה מהם עובד) א. ניתוק זכרונות, להכניס אחד, להדליק ולראות שעובד ואז לכבות ולחבר את השני ב.ניתוק המתח מהכרטיס מסך (אל תשאלו איך הגעתי לזה) ג.אם מקצרים את הCLR_CMOS אז אפשר לשמוע שהרמקולים נדלקים לשניה ואז נכבים (הקיצור מדליק את המחשב בוודאות כאשר הכל עובד) 3.המחשב נדלק אבל המסכים …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם! קודם כל אני חדש פה, אז בהצלחה לי! שנית, התחלתי לקחת עבודות כטכנאי עצמאי אם זה לקחת מחשבים אליי או ללכת לבית לקוח. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר מקום שעובד עם טכנאים ומוכר חלפים וציוד בממש זול באיזור ת"א רבתי?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by Cynicoren,

שלום, קיבלתי מחשב חזרה מתיקון, אבל הוא תקוע בשלב DMI Pool Data Verifying. למחשב מספר כוננים, חיברתי את כולם, אך זו עדיין התוצאה. איך מתקדמים מכאן ? תודה

דיונים חדשים בפורומים