תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
זה התחיל לפני כחודש רק כששיחקתי במשחקים יחסית כבדים, לאחר כעשר דקות היה קורס ועושה ריסטרט. בימים האחרונים זה התחיל לקרות גם מגלישה באינטרנט וכנראה כל פעולה אחרת, ממש אחרי כמה שניות. כלומר המצב מחמיר. כל המאווררים של כל הרכיבים והמארז עובדים, בדקתי טמפרטורות וגם הם תקינות. חיפשתי על הנושא ונראה שזה בעיה בספק הכוח. רציתי להתייעץ ולוודא אם זאת אכן הבעיה. אם זה משנה המפרט בגדול הוא I5 2500K GTX560TI הספק הוא של THERMALTAKE 800W המחשב בן 4 שנים בערך.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני אומר למחשב POWER -> SHUT DOWN המחשב נכבה ואז מייד נדלק שוב. פעם שעברה כשעשיתי כיבוי דרך מארז המחשב לא עלה. היתי צריך להתקין 7 מחדש, להוריד את כל העדכונים ואז עוד פעם להתקין 10. אז עכשיו אני יותר חכם ועשיתי RECOVERY דיסק אבל לא יודע מה לעשות עם הבעיה. חיפוש בגוגל נותן בעיות הפוכות בלבד... כשהייתי עם 7 גם הייתה לי בעיה כזאת אבל אז מצאתי חוקיות שזה היה קורה רק כשטלפון היה מחובר.. ממש תודה מראש לכל העוזרים ובבקשה תשתמשו במילים פשוטות והוראות למפגרים..
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
נשבר לי מסך של מחשב נייד toshiba satellite C660-2DL, אני רוצה להזמין חדש (אני יודע איך לתקן) האם אני חייב את הדגם הזה במדוייק, או שכל toshiba C660 יהיה טוב?
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שהתחדשתי בכרטיס מסך חדש התחיל כל הבלגן... קניתי gigabyth gtx960 windforce 2gb התקנתי על הלוח התרגשתי מהנושא אך בזמן התקנת הדרייבר קיבלתי מסך שחור וניתן לשמוע ברקע כי המחשב ממשיך לרוץ נתתי לזה כשעה אך עדיין ללא הואיל... הפעלתי מחדש את המחשב ואז הכרטיס מסך חזר לחיים... כלומר עד שהגיע לוינדוס שם שוב מסך שחור והמחשב ברקע ממשיך לעלות... כדי לוודא שאין בעיה אצלי במחשב לקחתי את כרטיס המסך למחשבים אחרים מתקדמים יותר משלי (הוסיף תיאור למחשב שלי בסוף) ועדיין אותה התקלה ניסיתי לעדכן bios לא עזר (יכול להיות שהייתי צריך לעשות ריסט ללוח לפני אך לא עשיתי זאת) לפי החברה הכרטיס אולי תקין אולי לא, מה ניתן לעשות? Motherboard Gigabyth GA-G41MT-S2PT Kingstone hyperx blu DDR3 1600 Ssd Ocz…
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום אני עומרי יסקוב, מישהו פרץ לי למחשב בדרך שלא ידועה לי ואין לי מושג מי זה, זה לא המחשב הראשי שלי אבל היה עליו דברים והיה גם דברים שקשורים לידידות שלי וחברים ולא נעים שמישהו יתעסק בזה. בקיצור פתחתי את המחשב הדסקטופ היה ממש ריק לגמרי, כאילו מחקו הכל, כמו אחרי פירמוט, נשאר רק סקייפ ואנטי וירוס. היה איזה הודעה שכתוב שאני על ברירת מחדל, אבל שיצאתי וחזרתי כמה פעמים זה נשאר אותו דבר- ריק!. במנהל משימות איפה שכתוב משתמשים היה כתוב 2. (2users) לא אמור להופיע רק 1?? בקיצור כל הקבצים הכל היה מחוק הייתי חייב לשחזר את המערכת, שהלכתי לשיחזור ראיתי שהנקודת שינוי האחרונה הייתה לפני יומיים ועל ידי remote control desktop משהו כזה... פה כבר הבנתי שכנראה שפרצו לי. הבעיה שלא הבנתי בדיוק א…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס זיכרון RAM למחשב נייד של ASUS בחנות שבה קניתי נאמר לי להוציא את הסוללה לפני שאני מכניס את הזיכרון למחשב. לאחר שהחזרתי את הסוללה המחשב מראה לי שהסוללה מחוברת אבל לא נטענת. מה יכולה להיות הבעיה ? חשוב לציין שהסוללה מקורית והמחשב חדש בן 10 ימים.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, עד לפני כמה ימים הכל היה מצויין עם ה- USB שלי, והיום אחרי שאני מכניס אותו לפתע זה מראה לי את השגיאה הבאה: http://prntscr.com/862hcw אני מאוד מאוד אשמח לעזרה איך לטפל בשגיאה הזאת, אני לא יכול לחיות בלעדי ה USB הזה, תודה רבה מראש!
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , התקנתי את ווינדוס 10 , וכל פעם כמה זמן מופיע לי מסך כחול עם השגיאה : dpc watchdog violation חיפשתי באינטרנט קצת ומצאתי את הפיתרון הנל : להוריד את הוי מאתחול מהיר באפשרויות סוללה בלוח בקרה וגם דרך מנהל התקנים לעדכן את הדרייבר של הדיסק הקשיח ועדיין השגיאה חוזרת חלילה. עכשיו המצב עוד יותר הסלים וכאשר המחשב עולה מחדש ואני מפעיל תוכנית פשוטה כמו דפדפן המחשב ישר נתקע ממש אחרי 2 דקות ... ולא ניתן להשתמש כך במחשב . אם מישהו גם נתקל בתופעה הזו ויודע איך לתקן את המצב אני אודה לו מאוד .
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאחר בדיקה שהתמשכה כשעה וחצי, כשהזכרונות בMODE של XMP, כמות הERRORS שהייתה לי עברה את ה10,000. כשהזכרונות הוגדרו ללא XMP לא היו ERRORS בבדיקה שנערכה כחצי שעה. הזכרונות שלי אינם תקינים?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהייתה עם WINDOWS 7 וגם עם WINDOWS 8.1 וגם היום עם WINDOWS 10. הבעיה היא שהקבצים שאני מוריד נפגמים וזה קורה כאשר מצב OC MODE מופעל במחשב. יש לי לוח אם של MSI וכרטיס מסיך של MSI, ברגע שאני מפעיל מהBIOS את הOC אז המעבד עובר פרופיל של OC, הכרטיס מסך עובר לפרופיל של OC וגם הזכרונות, שבזכורנות שם הפרופיל הוא XMP. אם מצב הOC כבוי, הקבצים שאני מוריד אינם נפגמים והכל פועל כרגיל. מה עושים בכדי שהOC יעבוד מבלי לגרום נזק?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום המחשב נייד דגם אסוס eeebok איפסתי הגדרות של המחשב. ואז הופיעה הודעה. ללחוץ על מקש f12 ועוד אפשרות שאני לא זוכר לחצתי f12 ועכשיו המחשב עושה ריסטרט ומופיע מסך כחול שיש בעיה בריסטרט. וסוג הבעיה היא. Inaccessible boot divse מה לעשות עכשיו ? אשמח לעזרה עכשיו מופיע לי מסך שחור
-
- 25 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר לוחץ F8 , המערכת עולה עם כל הנספרים , ולאחר מכן במקום להגיע למצב בטוח , מופיע לי הודעה : cannot display this video mode ' hange comuter displa input to 920X1080 @60HZ אצלי מופיע ברלוזוציה הזו. ניסיתי להוריד וגם לא עזר . עשיתי עדכון לכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עובד עם לוח אם של ג'יגה בייט (דיי ישן), Chipset VIA VT 6307. כרטיס מסך מובנה. פתאום החלו להישמע צפצופים לפני ה- POST (לא ספרתי כמה), ללא תצוגה כלל. פירקתי את כל החיבורים ורק לאחר שהוצאתי והחזרתי את הכבל 12V, של המעבד, הצפצופים פסקו, המחשב נכנס ל-POST, אך התצוגה משובשת עם הרבה פסים. האם יתכן כי רק הכרטיס מסך המובנה נדפק ואם אני אחבר כרטיס חיצוני זה יעבוד? אין לי כרגע כרטיס. אני אנסה להשיג לבדיקות. האם סביר שכל הלוח נדפק? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איני מעוניין להשתמש בWINDOWS DEFENDER ואני באופן קבוע כל כמה שעות נכנס להגדרות שלו ובהגדרה "הגנה בזמן אמת" אני בוחר בלא פעיל ומשום מה הוא תמיד חוזר לפעול. יש למישהו פתרון לבעיה הזו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום קניתי השבוע מחשב עם המפרט הבא http://pcpartpicker.com/p/JCv3D3 ואתמול הרכבתי הכל. העברתי ווינדוס 8.1 לדיסק און קי דרך התוכנה RUFUS.שאני מכניס את הדיסק און קי למחשב הוא מופיע בביוס אבל הווינדוס לא עולה. (עשיתי first boot ליו אס בי) לפי מה שהבנתי,לעשות disabled לפונקציה :secure boot menu יכול לעזור. אבל אני לא מוצא את האופצייה. ויכול להיות שהבעיה קשורה בכלל במשהוא אחר. http://sizmedia.com/my.php?i=tnrjou3m2z0c.jpg http://sizmedia.com/my.php?i=ngdmzjdmzf4r.jpg אשמח לכל עזרה
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים זה המפרט http://pcpartpicker.com/p/JCv3D3 רציתי לדעת מה אני צריך להוריד מפה https://www.asus.com/Motherboards/Z97K/HelpDesk_Download/ למעט עדכון ביוס אם יש הכל בקובץ אחד אז בכלל יהיה טוב תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כרטיס קול מובנה creative, אין יציאה ברמקולים או באוזניות וינדוס 8, היה עדכון שבוצע אבל שחזרתי מערכת ועדיין אין קול בוינדוס נראה שהכל מותקן תקין, ואפילו רואים שיש קול בגרף
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
התקנתי את windows 10 pro 32bit על המחשב אבל למשל שאני לוחץ על סמלים בשולחן עבודה יש לי אופצייה לסמן אותם כמו טאבלט וגם שמתי לב לזה :
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, מביאים לי Windows 10 enterprise 64bit מקורי ורציתי לדעת מה זה גרסאת ה enterprise? יש לי מחשב גיימינג וזה המפרט: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray Gigabyte GA-B75M-D3H Seasonic ECO 600W Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter AMD Radeon HD 7970 3GB GDDR5 OC ZALMAN 7000V Al SI EDITION
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני לא מצליח להתקין את דרייבר כרטיס הרשת שלי על ווינדוס 10 (ואכן אותו דרייבר נתמך עד לווינדוס 7). הבעיה היא שמדובר בכרטיס הרשת, ולכן אני לא יכול לבקש מווינדוס לחפש ברשת אחר דרייברים. כמובן שפשוט ניסיתי למצוא את הדרייבר בעצמי ממחשב אחר, אך לא קיים דרייבר כזה לווינדוס 10 (וגם לא עושה רושם שיהיה כזה). ניסיתי גם להתקין מרשימת הדרייברים של ווינדוס וגם לא. אז נראה שאני פשוט צריך לקנות כרטיס רשת חדש? אבל הנה הקטע: כששידרגתי מווינדוס 7 ל- 10. הדרייבר לכרטיס הרשת המשיך לפעול כרגיל, אך כשהתקנתי עותק נקי של ווינדוס 10 (לאחר פירמוט), לא הצלחתי, כאמור, להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת מחדש. מה נראה לכם עושים? תודה חברים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, יש ברשותי מחשב dell vostro 1540 כאשר הוא מחובר לחשמל כתוב לי "סוללה מחוברת, לא נטענת" והיא תקועה על אחוז סוללה מסויים שלא משתנה. כיבתי והדלקתי את המחשב, הוצאתי והכנסתי את הסוללה, עשיתי פריקת מתח, לא עזר. כשאני מדליק את המחשב מופיעה ההודעה הבאה. מה זה אומר ומה אתם ממליצים לי לעשות?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה לי האתר הזה ואין לי מושג איך אני מוריד אותו. יש לי אנטי ווירוס נורטון 360. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-