עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dav120,

יש לי מחשב windows 7 64 bit שפה אנגלית וכאשר אני רוצה להתקין משחק המחשב רושם לי : windows cannot find "c:/downloads/skyrim/setup.exe" make sure you type the name correctly, and then try again וזה רושם לי את ההודעה הזאת בכל משחק שאני מנסה להתקין כולל משחקים שכבר התקנתי ומחקתי תודה לעוזרים... תמונה:http://imagizer.imageshack.com/img538/8897/RMb1JR.png תעתיקו את זה ותדביקו כדי שהקישור יעבוד לכם שוב תודה לעוזרים...

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by nadabometal,

שלום חברים, ברשותי מחשב נייד inpirson 1525 של DELL. המחשב כבר עייף אבל עדיין עושה עבודה טובה (לימודים, אינטרנט...). מה שקורה שהרבה פעמים ש cpu usage שלו גבוהה מאוד 90-100% ולכן מקרטע. האם יש דרך לשפר זאת? כרגע יש לי שני זכרונות RAM של 1G אולי על ידי שיפור שלהם ל4G ישפר את הביצועים של המחשב? צירפתי תמונה של הtask manager שמציג את הבעיה.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by aviad024,

שלום חברים! יש לי מחשב נייד ויציאת הHDMI שלו נהרסה.. הלכתי לטכנאי ולא ניתן לתקנה.. עד עכשיו חיברתי את המחשב לLCD עם כבל HDMI ל HDMI וכך ראיתי סרטים. היציאה הנוספת שיש לי מהמחשב היא רק VGA. אך ב LCD אין לי כניסת VGA. עכשיו אני לא יודע מה כדאי לי לעשות.. הבנתי שלא ניתן לחבר VGA ל HDMI כי הראשון אנלוגי והשני דיגיטלי.. ישנה אפשרות לקנות כבל עם ממיר שימיר את האות שלו מאנלוגי לדיגיטלי אך עלותו כ 200 ש"ח. ישנה עוד אפשרות לחבר ביניהם?? האם חובה כבל עם ממיר כזה? אם לא ניתן בעוד דרך זולה יותר לחבר ביניהם אז אולי כבר כדאי לי לקנות רספברי פיי. עלותו זהה לכבל כ 200 ש"ח אומנם אצטרך לקנות לו הרחבה לזיכרון.. אך אוכל לחברו HDMI לHDMI ולראות כך סרטים שהורדתי בטלוויזיה. השאלה היא אם כן א…

• 10 תגובות
    • 5.1k צפיות
  4. Started by Liquidator,

אני לא יכול להיכנס לשום אתר עם אינטרנט אקספלורר זה פשוט נתקע ולא מגיב ואז רושם: תיאור: ‏‏ ניסיתי לאפס את הדפדפן אבל זה לא עזר כלל. ניסיתי לעשות תיקון וזה לא פעל. איך אני מסדר את הבעיה?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by janan,

lenono b560 6 giga ram ddr 3 פרמטתי את המחשב לאחר פירמוט התקנתי דריברים והמחשב ממשיך להיתקע בפיתאומיות יש משהו לעשות? חום תקיו נקי מאבק אגב מערכת ההפעלה 64 ביט, פורמט בפעם השנייה עם ויינדוס אחר גם 64 ביט המחשב הוא מחשב נייד אם יש קשר הוא מחובר ישירות לחשמל ללא סוללה ומאוררים פועלים כראוי יש מהשהו שאפשר לעשות?::facepalm: תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by tal12,

שלום! מפרט המחשב: לוח אם:abit ip35 מעבד: INTEL E8400 כרטיס מסך: ATI HD4850 חזרתי מהצבא ובאתי להדליק את המחשב והוא לא מגיב לכפתור ההפעלה, פתחתי את המארז והמנורה שעל לוח האם דולקת מה שמעיד שהלוח אם מקבל חשמל וזה שולל בעיה בספק כמו כן ניסיתי להחליף גם את כפתור ההפעלה של המחשב וגםאת הבטרייה של לוח האם אבל שום דבר לא עזר? אשמח לקבל עזרה! תודה ויום טוב!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Rockstatement10,

המחשב שלי פתאום קפא באמצע גלישה באינטרנט וזה לא קרה אף פעם אז עשיתי ריסט מהכפתור ואחרי זה המסך לא נדלק ושאני מחבר לכרטיס המובנה זה עובד.. המאווררים של הכרטיס עובדים. מה לעשות

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. בהנחה שזה דרייבר לא BETA, הטמפ של GPU-Z מראה 45 מעלות, אני אמור לצפות קריסות כאלו ? איך מתחקרים את זה ?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by ikehgl,

שלום בדיסק הקשיח יש לי אזור סי ודי. איזור סי עמוס ומתקרב לתפוסה מלאה. איך אני מעביר קבצים (ראיתי שקבצי מוסיקה וסרטים תופסים הרבה מקום והייי תי מתחיל איתם) מאיזור סי לדי ? ידוע לי שאפשר לעשות זאת בעזרת תוכנת טוטל קומנדר. יש לי אותה אבל אני לא יודע להשמש בה. אני מחפש את הדרך הפשוטה והבטוחה ביותר כדי שלא אגרום נזק. למה יש בעייה בהקלדה באתר שלכם ? צריך להקליד חזק ולאט כדי שהאותיות יתפסו

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. מדובר בלוח אם ASUS X99-DELUXE וזכרונות G.Skill Ripgaws 4X4GB DDR4 2400 Mhz הביוס והוינדוס מזהים שתיים מתוכם אבל CPU-Z מזהה את כל הארבע... יש למישהו מושג למה? תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אני זוכר כאשר רכשתי את הרמקולים בהתחלה עלה לי איזה שהוא תוכנה בה אני יכול לשחק עם ההגדרות שלהם. עכשיו אני מנסה למצוא שוב איך מגיעים לשם ולא מוצא... זה משגע אותי. אם זה משנה משהו אז הרמקולים שיש לי הם microlab m 700 איך אני יכול למצוא את התוכנה היעודית שלהם?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Domovoi,

אהלן,התקנתי Windows 8.1 64 bit על כונן מכני (בהתקנה הוא זיהה את ה-SSD ) מדובר ב Сrucial MX100 256gb.אני לא מוצא את הכונן ב-"This pC" . ב-BIOS כן רואים את הכונן.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by zam,

היי. אתמול כשניסיתי לעבוד עם המחשב, התחילו לקפוץ לי תפריטים. הייתי בטוח שזו בעיה של המקלדת, ולכן דבר ראשון ניקיתי אותה טוב טוב. לא עזר. ניתקתי אותה לגמרי ועשיתי RESET למחשב אבל גם זה לא עזר. שמתי לב שהבעיה היא בכל תפריט קיים. ברגע שאני נכנס לדף עם תפריט ולוחץ על אחת הרובריקות, הוא מתחיל לרוץ כלפי מעלה עד שהוא מגיע לסוף. אפילו שפה אני לא יכול להחליף כי הוא יש עובר ישר לשנייה. SFC אני לא יכול לרשום ב- CMD כי באות הראשונה שאני רושם הוא ישר מריץ לי כל מיני שמות קבצים. גם במצב safe mode התקלה נשארת. אני חייב לתקן את הבעיה ומהר. אני חושב לעשות פירמוט למחיצה ולהתקין OS מחדש אבל אני לא יודע אם הבעיה היא חומרה או תוכנה. בבקשה עזרה אני חייב את מחשב.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by יוספי,

ניסיתי להתקין דרך USB ניסיתי דרך 2 דיסק און קיי שונים והורדתי כל פעם את הווינדוס ממקום שונה, בדיסק און קיי הראשון אני מקבל שגיאה כזאת כאשר הוא מתחיל להתקין את הווינדוס מנהל התקן נדרש של כונן תקליטורים\DVD אינו זמין. אם יש לך מנהל התקן בתקליטון, תקליטור, DVD או כונן הבזק מסוג USB, נא הכנס אותו כעת בדיסק און קיי השני אני מקבל http://srv2.jpg.co.il/8/547109abac84e.jpg מה ניתן לעשות בבקשה? תודה

• 10 תגובות
    • 5.1k צפיות
  15. Started by Gute,

שלום לכלום, ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS 8.1 . הבעיה שיש לי היא די מורכבת,רכשתי עכבר (Ebay) שנועד למשחקים הכל עבד כמו שצריך עד שהמחשב לא זיהה אותו פתאום וקפא. עכשיו בכל פעם שאני מחבר אותו המחשב "קופא" וצריך לבצע ריסטארט. החלפתי עכבר והכל הסתדר אך הבעיה הנוספת שצצה היא כאשר במצב צריכת החשמל המסך נכבה (הכוונה היא שאם מוזיזים את העכבר המסך נדלק) אז כשאני מנסה לחזור ממצב ה"שינה" המסך נדלק והרקע שחור כלומר לא רואים את שולחן העבודה . לאחר מכן אני צריך לבצע ריסטארט ואז המחשב מראה לי מסך כחול ורשום Recovery ושום מקש לא עובד ולפעמים את הבעיה של Crl+Alt+Del To Restart והמחשב עושה הפעלה מחדש בלופים. אשמח לפתרון מועיל בבקשה אני משתגע כבר . נ.ב אם אני מתקים מחדש את הווינדוס ובוחר לשמור…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. יש לי ציפצופים מוזרים כאלה מהרמקולים של המחשב וכשאני אני גם מחבר אוזניות לחיבור הקידמי של המחשב ..מה עושים ?

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by יוספי,

http://srv1.jpg.co.il/10/5494233d9a639.jpg התקנתי ווינדוס לפני כמה ימים...הכל עובד בסדר,אבל עכשיו שאני מפעיל את המחשב הוא מציג לי את המסך הנל חיכה חצי דקה עשה ריסטרט ואז הריץ וניכנס לווינדוס. מה הבעיה? כמובן שהדיסק של ווינדוס לא מחובר, תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by proevo4ever,

היי, המעבד מגיע לטמפרטורה מטורפת. מה אני יכול לעשות בנוגע לזה? יש למעבד מאוורר ייעודי

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה אני מקבל את המסך הכחול הבא: בחיפוש באינטרנט ראיתי כל מיני סיבות ואחת מהן מצביע על ההארדיסק. ברשותי 3 הארדיסקים. 1-SSD- עליו מותקנת המערכת הפעלה - הרצתי עליו מספר בדיקות ונמצא תקין. ועוד 2 הארדיסקים של טרה וגם עליהם עשיתי מספר בדיקות ונמצאו תקינים. בנוסף, לאחרונה קיבלתי את המסך הבא: לא יודע אם לקשור את זה למקרה של המסך הכחול. ניסיתי לנתק את כל מה שמחובר למחשב כולל הכרטיס מסך וכרגע אני עובד עם הכרטיס המובנה והכל עובד כמו שצריך. בנוסף עשיתי גם בדיקת מאמץ לכרטיס מסך שלפתע עשה רעשים מוזרים (רק במהלך הבדיקה), שינמכתי\עידכנתי דרייברים ועדיין חוזר על עצמו מידי פעם. חשוב לציין כי המחשב נקנה לפני שנה וקצת (הכרטיס מסך הוא - 280x) האם מישהו נתקל בכזה דבר?…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by shay_1,

שלום, יש לי מחשב נייד חדש (חודש אצלי) מדגם lenovo z40-70 עם מערכת הפעלה וינדוס 8 מקורי כמובן. רציתי לדעת איך אני מפרמט אותו? אין לי דיסק אין לי כלום ואני גם לא יודע איפה נמצא הסיריאל של הוינדוס. אמרו לי שהיום כבר לא מפרמטים עם דיסק יש אפשרות דרך המחשב,מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך עושים את זה? והכי חשוב איפה אני מוצא את הסיריאל כי בטוח הוא יבקש ממני במהלך הפירמוט. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by ליאור לוי,

יש לי מעבד amd sempron 3850 ואני רוצה לדעת באיזה מהירות ראם הוא תומך . ואם נגיד המעבד תומך בראם של 1600 mhz אז הוא לא יתמוך בראם של 1333 mhz? תודה

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Ben N,

היי, יש לי לפטופ Asus K55A-SX235 שקניתי לפני שנתיים וחצי בערך. בתקופה האחרונה המאוורר של ה-CPU התחיל לעשות בעיות. הוא רגע עובד רגיל, רגע מהר, רגע רגיל, רגע מהיר וכל הזמן משתגע ככה.. גם כשאני לא משתמש בכלל במחשב פתאום המאוורר מתחיל לפעול על 3800RPM. וזה מטמטם אותי כי המאוורר הזה עושה מלא רעש..! ניקיתי גם את המאוורר עם פחית של אוויר דחוס, פתחתי את המחשב ויצא מלא אבק אבל שום דבר לא השתנה.. צירפתי פה תמונה של הטמפ' ע"פ Aida64. יש למישהו רעיונות? :huh: תודה!

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by ido-nava,

אז ככה, אתמול שדרגתי לwindows 8 pro, וכל פעם שאני שומע שירים, רואה סרטים וכו', יש לי מין קפיצות כאלה בסאונד עצמו.. במוזיקה זה קורה, אך בתדירות נמוכה, לעומת בסרטים, שזה פשוט תוקע את התמונה גם... (מזכיר כמו לפני כ-5 שנים, אם היינו שמים סרטים בלי להתקין מקודדים...). ברגע הקפיצות והתקיעות, במנהל היישומים שמתי לב שצריכת המעבד עולה לכמעט 70%, ויישום בשם "פסיקות המערכת" לוקח את רוב הצריכה. ניסיתי להריץ את הקבצים ב Foobar, MPCHC, POTPLAYER, MEDIA PLAYER. המפרט של המחשב: Gigabyte EP35-DS3 Intel core2duo e7200 4GB DDR2 1066MHZ Creative X-fi Xtreme Audio Nvidia Geforce G210 אז ככה, התקנתי את הדרייבים המעודכנים של הכרטיס קול (המותאמים לוינדאוס 8 )שמחובר אנלוגית לרמקולים, בדקתי שבלו…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. לפני יותר מחצי שנה המחשב נקנה. הוא היה שקט ונקנה גם לצורך זה. פתאום לאחרונה הוא התחיל להמהם לי בצורה ממש מציקה. הרעש לא נשמע כמו מאוורר סורר, כזה שאנחנו מכירים מהספקים והמאווררים הזולים כי אלו פשוט מטרטרים קבוע ככה: טרררררררררר. כאן הרעש הוא מעיין זמזום עולה ויורד בגלים כמו סינוס: אררר.... אררר.... ארררר..... פתחתי את המארז והדלקתי את המחשב, עצרתי את כול המאווררים שהיה באפשרותי לעצור, חוץ מהספק שהמאוורר שלו פנימי ופונה למטה. הרעש לא הפסיק. איך אני יכול לאתר את מקור הרעש? במארז שלושה דיסקים קשיחים SATA של 1TB, שניים של SEAGATE ואחד של SAMSUNG. אני מיואש ,מדובר במפרט שאמור היה לספק שקט ברמה 9-10 לדעתי... מה לעשות??

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש (מארז יותר נכון) שהחלק העיקרי שאני מתמקד בו זה המעבד AMD A8-5600K - ואמנם הוא לא אמור להיות חזק במיוחד אבל ציפיתי לשיפור ברור לעומת המחשב הישן שלי ועד כה אני ממש מאוכזב. לפני הקנייה קראתי ביקורות עליו (רציתי מעבד שכולל מעבד גרפי בשביל משחקים בהגדרות נמוכות). אז גם כדי לוודא את זה הרצתי סידרה של בנצ'מרקים כמו PassMark ו-Unigine ו-3dMark (שהאחרון לצערי נופל כל פעם ולא מסיים את הבדיקה) שתמיד משתמשים בהם בביקורות חומרה ונראה לי שהתוצאות לא טובות. המפרט: מעבד: AMD A8-5600K זכרון: Kingston 4GB DDR3 1333Mhz כרטיס גרפי (שהוא גם המעבד): AMD Radeon HD 7560D לוח אם: Gigabyte GA-F2A75M-D3H ספק כוח: Thermaltake Smart 530W קבצים מצורפים: 2 בדיקות ש…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים