עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DAN,

לאחר התקנת WINDOWS 98SE בלוח GIGABYTE 60XT שהחלונות עולה יש קובץ ב CONFI.SYS שמפעיל HIMEM I386 ומתקבלת הודעה שהמחשב לא יכול לבצע זאת כי יש לא בעיית מיפוי זיכרון.... חוץ מישה הכל עובד מצויין. מה משמעות הבעיה ומה הגורם לה ???

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום. לא מזמן רכשנו מחשב ומסך LCD חדשים. שמנו לי שהמחשב הרבה לעשות ריסטרט והמסך מרצד. חיש מהר לקחנו את המסך לחנות המחשבים,שם המסך עבד כמו קסם! לאחר כמה שבועות לקחנו גם את המחשב,שגם הוא עבד באורך פלא יומיים רצופים מחובר למסך. אך כאשר החזרנו את הסט הביתה הבעיות נמשכו. בחנות אמרו לנו שהסיבה יכולה לנבוע מהחשמל אצלנו בבית,שאולי הוא לא תקין. יתכן וזה נכון כי מחוברים עכשיו 2 מחשבים חדר ליד חדר(אותה נקודת חשמל,לא התקע.. אלה על אותו כבל ראשי בקיר) אך גם שהמחשב שלי מכובה והמחשב השני דולק המסך עדיין מרצד. מה יכולה להיות הסיבה להתנהגות המוזרה הזאת? תודה

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  3. אמא שלי מתלוננת שפריהנד נתקע (אם אני ל טועה רק חולנות הכלים מופיעים ולא כל התוכנה) והיא צריכה לעשות ריסט. זה קורה בעיקר כשגולשים באינטרנט באותו הזמן. אמי היא גרפיקאית והיא מתעסקת עם קבצים גדולים בפריהנד. האם הפתרון הוא פירמוט והתקנה מחדש של windows 98 או החלפה ל windows 2000, או שמא הוספת עוד 256 מ"ב של זיכרון וביטול הswap יפתרו את הבעיה? בתודה מראש, עדי רובין.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. התקנתי את אחד מהדרייברים של TP-LINK לדגם TL-WN781ND ב-Windows 8 ולהפתעתי גיליתי שה-Windows לא רוצה להדלק, irql_not_less_or_equal, זאת השגיאה. עכשיו אני מבין שהבעיה זה הדרייבר, הבעיה היא שאפילו ל-Safe Mode אני לא יכול להגיע. לפי מה שאני יודע Shift + F8 בשביל להכנס לשם, הבעיה היא שזה לא עובד. המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש, המערכת הפעלה מנסה לתקן את זה בעצמה וכמובן לא מצליחה, ואז עושה הפעלה מחדש שוב... יש למישהו עצות? בדקתי וראיתי עוד אנשים שזה קרה להם, אין לי גם איך לחרוש את גוגל כי אין לי מחשב. בכל מקרה תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך ati radeon 5750 . הסרטונים והמשחקים זזים בקושי. לאחר עדכון שעשיתי הכל רץ ועובד. העיה שלאחר כיבוי המחשב והדלקתו שוב הכל איטי. ושוב אני מתקין את העדכון של הדרייבר לכרטיס מסך. והתופעה חוזרת על עצמה. מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. המחשב הוא HP dx6120, יחסית ישן אבל אין לי דרישות מיוחדות ממנו למעט עיבוד תמלילים ועוד כמה משימות פשוטות. המחשב עבר פורמט, והותקנה עליו מחדש ווינדוס XP (SP3) כולל כל הדרייברים הרלוונטיים. המחשב עובד סבבה לגמרי - עד שמחברים אותו לרשת. שתיים שלוש שניות אחרי שמחברים אותו לרשת (עם כבל LAN), המאווררים שלו פתאום מתחילים להאיץ ולהתאמץ ממש, ומערכת כולה קופאת ואז מגמגמת. העכבר לפתע מפסיק לעבוד ורק המקלדת עוד איכשהו מגיבה. הכל חוזר לסדרו רק לאחר ריסטרט, וניתוק כבל ה-LAN כמובן. למישהו יש מושג מדוע זה קורה? תודה, אביחי

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אהלן! יש לי שני סטיקים של זיכרונות של 512 שאחד מהם תקול. אז קניתי 2 חדשים של ג'יגה כל אחד של OCZ כשחיברתי את הזיכרונות החדשים המחשב לא מגיע לPOST על מחשב אחר הם כן עולים (מחשב אינטל) יכול להיות שיש בעיה עם דגמים מסויימים של זיכרונות של OCZ עם לוחות של GIGABYTE AM2??? בחיפוש קצר בגוגל ראיתי שיש איזושהי בעיה אבל לא מצאתי פיתרון.. אם מישהו נתקל בבעיה ופתר אותה אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 730 צפיות
  8. Started by RDS,

טוב תראו... אז המפרט שלי: AMD 3800X2 1G 667 1950P זה פחות או יותר... עכשיו בזמן האחרון החלו תקיעות במחשב... אני לא יכול להגדיר שינוי מיוחד שקרה, רק אני יכול להגיד בתקופה הזאת היו הפסקות חשמל רבות (ספק ג'נרי)... אז ככה, התקיעות קורות באינטרנט, בקטעי וידאו (אני משער גם במשחקים)... כאשר זה בקטעי וידאו יש מין צליל כזה של טרררררר, ואז כלום לא מתפקד. כאשר זה באינטרנט העכבר לא זז... מה בדרך כלל גורם לכאלה מצבים? שאדע לאיפה להתחיל לפנות... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לאחרונה המחשב שלי החל להיתקע בפעולות הפשוטות כמו גלישה באינטרנט (תוך כדי גלישה, פתיחת חלון חדש ועוד). בדר"כ סגירת הדפדפן (FF 3.6.3) דרך מנהל המשימות פותרת את זה, אבל לאחרונה המחשב ממש נתקע כך שאני יכול רק לעשות ריסט למחשב. זה קורה גם שאני משחק במשחק האהוב עלי FOOTBALL MANAGER 2010. גם שם המשחק לפעמים נתקע וכמו בפיירפוקס, בהתחלה סגרתי ע"י מנהל המשימות בהמשך רק ריסט עזר. עדכנתי את הוינדוס (ויסטה 64) ואת הכ.מסך, סרקתי לספייר וור ו- וירוסים במצב בטוח. המחשב שלי בן שנתיים, לא צעיר אבל גם לא קשישא (QUAD 6600, GEFORCE 9800GTXM, 4GB RAM) יש עצות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by avivkah,

שלום, יש לי מחשב נייד חדש של אסוס, ואני חושב שיש לי בעיה עם הכרטיס מסך העבודה איטית מאד, וזה לא נראה בגלל אף אחד ממשאבי המערכת האחרים איך אני בודק את זה? תודה אביב

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by ido-nava,

אז ככה, אתמול שדרגתי לwindows 8 pro, וכל פעם שאני שומע שירים, רואה סרטים וכו', יש לי מין קפיצות כאלה בסאונד עצמו.. במוזיקה זה קורה, אך בתדירות נמוכה, לעומת בסרטים, שזה פשוט תוקע את התמונה גם... (מזכיר כמו לפני כ-5 שנים, אם היינו שמים סרטים בלי להתקין מקודדים...). ברגע הקפיצות והתקיעות, במנהל היישומים שמתי לב שצריכת המעבד עולה לכמעט 70%, ויישום בשם "פסיקות המערכת" לוקח את רוב הצריכה. ניסיתי להריץ את הקבצים ב Foobar, MPCHC, POTPLAYER, MEDIA PLAYER. המפרט של המחשב: Gigabyte EP35-DS3 Intel core2duo e7200 4GB DDR2 1066MHZ Creative X-fi Xtreme Audio Nvidia Geforce G210 אז ככה, התקנתי את הדרייבים המעודכנים של הכרטיס קול (המותאמים לוינדאוס 8 )שמחובר אנלוגית לרמקולים, בדקתי שבלו…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by kikkler,

לאחר שנשרף לי הלוח אם והמחשב נשלח לתיקון, הוא חזר סוף סוף עם לוח חדש הבעיה היא שאיך שהוא נדלק הוא מציג את ההודעה שכולנו למדנו לשנוא - "Boot Disk Failure, Insert System disk and Press Enter" עכשיו - יש סיכוי שההארדיסק לא האמת פורמט ועדיין אני אקבל את ההודעה הזאת? בדקתי את כל החיבורים מספר פעמים. מכיוון שיש עליו מידע שמאוד חשוב לי, אני לא ממהר לפרמט ולהתקין הכל מהתחלה. אם הוא כן פורמט, קיימת איזו דרך לשחזר את המידע ? חשוב לציין שמה שאני באמת זקוק לו זה סיפריה של אולי 20 מגה, כל השאר שילך קיבינימט מצידי המחשב (וההארידסק הקלוקל, כרגע יש רק אחד מהם) במפרט

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  13. שלום לכולם, אני פונה אליכם בבקשת עזרה. אני כבר לא מעורה בתחום ועסוק בדברים אחרים, ולכן זקוק לעזרתכם. יש לי מחשב נייד מסדרת ROG של אסוס. קניתי אותו לפני קצת יותר משנה. לפני שבוע בערך, או פחות, נכנעתי להתראות המציקות של מיקרוסופט וביצעתי את העדכון לWIN10. לאחר מכן היו לי בעיות רבות, בעיקר כאשר צפיתי בסרטונים המסך הבהב או היה שחור. בפעם האחרונה שזה קרה נאלצתי להפעיל מחדש דרך הכפתור את המחשב, מאחר והוא לא הגיב. כשהפעלתי, שמתי לב כי רשום לי שדרושה הפעלה מחדש בעקבות העדכון. ביצעתי, אך המחשב לא עולה. מה שקורה זה שהוא נדלק, אנישומע את הדיסק הקשיח והמעבד, האורות במקלדת נדלקים, אבל המסך נותר שחור (השארתי פתוח והיה ככה פרק זמן ארוך). זה קרה אתמול בלילה. …

14. Started by elabet,

אני מנסה לשחק "ספיידרמן 3" שלא נחשב משחק כבד במיוחד, אני משחק 10 דקות בערך ואז המשחק קופא, והמחשב עושה ריסט. אותו דבר קורה עם ניסיון רינדור קטעי וידאו שאני עורך ב-After Effects, זה מתחיל לרנדר כמה דקות ואז קופא ועושה ריסט. וכנ"ל גם עם הצמדת כתוביות ב-Virtual Dub. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט: מעבד - intel dc e7200 @ 3.8gh לוח אם - gb p35 כ מסך - geforce 8800gt 512mb זיכרונות של מושקין 4 ג"ב WIN XP HOME EDITION SP2 תודה מראש~!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by T-Flash,

אהלן :D כבר שבועיים יש לי צפצוף מעצבן כשאני מדליק את המחשב...למשך 3-5 דקות... לא ממש צפצוף אלא יותר כמו חריטה חזקה על ברזל :-\ :P אני פוחד שיכול לקרות משהו למחשב : : :-[ למישהו יש רעיונות? תודה ;)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shimon360,

ככה קנייתי לפני כמה ימים כרטיס זיכרון של חברת קינגסטון. נפח : GB2 מהירות : PC 5300 667MHz DDR2 במחשב יש לי כרגע 512MB ויש לי פינים פנויים, השאלה היא האם ההתקנה של הכרטיס יש לה דרך מיוחדת או פשוט להוציא את ה-512 ולהכניס את הכרטיס החדש? תודה רבה , שמעון.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by dugi,

שלום אנשים יקרים, אני כבר יוצא מדעתי, מאז רכשתי את המחשב החדש שלי יש לי מסכים כחולים בכל פעם כותרת המסך הכחול שונה והינה הפרטים. לוח EP45 UD3LR F7 מעבד Q8400 זיכרון 2X 2G G-skill כ.מסך ATI 3600 silent ASUS נבדק על VISTA נבדק על windows 7 ושוב על VISTA ביצעתי memtest64 בלופ של 20 סריקות - נמצא תקין החלפתי כ.מסך - עדיין מסכים כחולים ביצעתי בדיקה של הרדיסק דרך התוכנה לבדיקה במצב דוס של WD - נמצא תקין לפעמים המחשב סתם קופא ולפעמים מסך כחול עם ספירה לאחור וריסט. לפני הצגת המסך הכחול המסך מקבל מלא צבעים בצורה מטושטשת למשך פחות מחצי שניה. המסך הכחול מופיע בזמן גלישה מאסיבית עם הרבה טאבים וחלונות ולרוב כשלוחצים על הקליק בעכבר אך גם לפעמים בבוקר אני שם לב שהמחשב עבר ריסט בעקבות מס…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Rockstatement10,

זו בעיה מחרפנת ומוזרה. אחת לכמה חודשים המחשב מחליט שהוא נדלק אבל המסך לא נדלק ולא מגיב וזה מוזר. נשמע כמו בעיית מגעים אבל זה הזוי שזה קרה לי המון והסתדר איכשהו... יש לכם רעיונות? לא משמיע צפצופים ומתחבר לכרטיס מסך חיצוני... בעקרון המחשב עובד טוב אבל לא מבין למה זה קורה. אני בכל פעם משחק עם זה וזה לא עובד עד שאני משחק קצת בפנים המחשב ועובד. אולי כרטיס בעייתי?

19. היי, יש לי זכרון בבית של twinmos 512X2 667Mhz DDR2 וחיברתי אותו למחשב ישן (לפני 7 שנים...) ובהתחלה המחשב לא נדלק.. אחר כך הייתי צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה ואז הוא התחיל להידלק אבל התחלתי להריח ריח שרוף אז ניתקתי אותו מהחשמל ובדקתי שהכל היה מחובר כראוי... ניסיתי לחבר את הזכרון הישן אבל גם אז אותה בעיה... אמא שלי לקחה את המחשב לטכנאי והטכנאי אמר שלוח אם שרוף.. מכיוון שהמחשב לפני 7 שנים אין כבר מה לעשות איתו... אבל אני רוצה לדעת איך זה קרה... את הזכרון של ה-TWINMOS הוצאתי בינתיים ואני רוצה לדעת האם הוא נשרף גם?האם אני יכול לחבר אותו למחשב אחר? (אני פשוט מפחד כי אם אני מחבר אז זה למחשב חדש ויקר ואני לא רוצה שמשהו ישרף גם פה..) מישהו מוכן להסביר לי למה כל זה קרה, א…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 3p,

שלום, יש לי כרטיס מסך 6600GT שקניתי לפני שנה וחצי (ויש לו עדיין אחריות), לפני חודש בערך עשיתי לו המהרה דרך התוכנה החוקית ש-MSI נותנת באתר שלה (ואם הדיסק שבא עם הכרטיס). הכרטיס עבד יציב וחלק והייתי מרוצה (וטוב לבב...) לפני מס' ימים המחשב שלי נתקע ולא רצה לעלות וגיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך נפל ממנו!!! נראה כאילו הפלסטיק שמחבר אותו פשוט נשבר, אין לי מושג אם זה קשור להמהרה או לא, אבל מה שבטוח לא נגעתי בכרטיס/מאוורר באופן פיזי בכלל. הלכתי לחנות (לא אכפיש פה את שמם כי אסור) לבקש שיתקנו לי והם טוענים שדבר כזה לא יכול לקרות באופן טיבעי וזה נזק שגרמתי באופן חיצוני ולכן הם לא מתקנים. האם זה קרה לעוד מישהו? האם יש דרך שאני יכול להוכיח להם?? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by itai_biren,

שלום, אתמול התחילה לי בעיה מוזרה.. כל שתיים שלוש שניות כאילו מתחבר ומתנתק התקן כלשהו מיציאת USB מסויימת.. (כמובן שזה לא קורה..) ניסיתי כל דבר.. כולל התקנה מחדש של הווינדוס.. םתחתי את המארז לא ראיתי שום דבר יוצא דופן.. קודי השגיאה שמופיעים לי הם 45 (לכאורה כאשר לא מחובר..) ו43 (לכאורה כאשר מחובר) בבקשה עזרה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by L1ron,

אתמול ניקיתי את המארז ,והייתי מעוניין לראות מה היה כתוב על אחד הסטיקים של הזיכרון שלי.. ללא היסוס פשוט פתחתי את את שתי הקליפסים ושלפתי אותו.. אח"כ כשבאתי להחזיר אותו נוכחתי לדעת שהוא נכנס לתוך הסטיק ואני שומע סגירה,אבל אני רואה שמלמטה אני יכול למשוך אותו כמעט עד לגובה שהוא מחוץ לסטיק.. הוא עדיין נשאר בתחום הסטיק כל הזמן,כן? התעלמתי מכך ובאתי לחבר את המחשב,ורק הנורה של המארז דלקה,שמעתי שהמחשב עולה אבל שאר הרכיבים לא עלו..(מסך וכו') עד ששברתי את הראש עם הכאבלים פתחתי את המארז ונזכרתי בעניין הזיכרון, פשוט הוצאתי אותו וחיברתי את המחשב שוב ולפתע הוא עלה... היה מדובר ב1GB של זיכרון , עכשיו לצערי אני עם רק 1GB במקום 2 מה שאומר שאני לא יכול לשחק בשום דבר .. אין לי עוד סטיקים על ה…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by tusik,

אחר צהריים טובים שאלה לי אליכם : איך אני יכל לדעת מה מהירות הבאס של הזיכרון במחשבי או בכל מחשב בכלל ? זאת בהתחשב בעובדה שאין לי מושג איזה זיכרון זה (לא חברה ולא דגם) . שאלה שנייה : איך אני יכל לדעת באיזה מהירות באס תומך הלוח אם ? כמובן שגם זה בהתחשב בעובדה שאין לי מושג איזה לוח זה . רב תודות.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by zoman,

נדפק לי הדיסק קשיח שלי מסוג WD 160 גיגה ,לא ניתן לזהות אותו במחשב ,כיצד ניתן להוציא את המידע מימנו בלי להשקיע אלפי שקלים

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  25. שלום, יש לי מחשב נייד שהמסך שלו התקלקל ואנ י משתמש במסך חיצוני. אני לא רוצה לתקן את המסך התקול כי זה לא כדאי. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין מערכת הפעלה מחדש. הבעיה - שלא ניתן לראות את "העליה" של המחשב במסך החצוני גם לא ניתן להיכנס לבאיוס כי לא רואים אותו (כי המסך המובנה של הנייד תקול) התמונה במסך החיצוני מתחילה רק לאחר שהווינדוס עולה. אז הבעיה היא שאם ארצה להתקין ווינדוס מחדש לא ניתן יהיה לראות את התפריטים בזמן ההתקנה של הווינדוס. יש אפשרות למצוא לזה פתרון ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.