תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
בעיה נפתרה! את כבל ה-DP העברתי דרך חור מאחורי המסך שאמור לסדר את כל הכבלים, וברגע שהסרתי אותו מהמעבר דרך אותו חור התצוגה הסתדרה. כנראה שההשחלה דרך אותו חור, יחד עם כבל החשמל וכבל ה-USB, גרמה ללחץ מסוים על הכבל DP ושיבש את הקליטה, מאוד מוזר.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום לכם אולי מישהו מכיר את התופעה,לאחר שהמחשב קר (מנוחת לילה) בהדלקה המאוורר מתחיל מעט להיסתובב ומפסיק מייד המחשב ממשיך לעבוד רגיל ואז אחרי כ ...20 30 שניות הוא מתחיל לעבוד ברציפות ללא בעייה לאחר בדיקות שונות ראיתי בביוס שזה קורה הטמפרטורה נימצאת מתחת ל 19 מעלות ורק אחרי שהיא עולה מעל 22 מעלות אז הוא מתחיל לעבוד כרגיל נאמר לי ממישהוא שזה בסדר וכל עוד הטמפרטורה יורדת מתחת ל 19 מעלות אז הוא יפסיק אני לא יודע אם זה נכון ? האם מישהוא מכיר את זה המעבד הוא 3.0 G אינטל 775 מאוורר מקורי לוח אסוס לא ידוע לי בדיוק איזה אני פשוט עוזר למישהו....
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בעיה בוינדוס 7 אוליטמה 64 ביט . המחשב חדש מאוד . נפח דיסק קשיח הוא 500 ג'יגה . משום מה במחשב שלי יש רק כונן C שמכיל רק 200 ג'יגה . מה עושים איפה עוד כונן או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
איך אני נכנס לשחק ברשת? אני נירשמתי לאתר וגם שיחקתי באימון .אבל זה לא נכנס לי לשחק עם רב משתתפים .מה עושים
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בכול מני משחקים נלחץ לי מקשים כולשהם בלי סיבה כך שאי אפשר לשחק.כאילו משהו לוחץ כול הזמן על החץ למטה במיקלדת. ניסיתי לנתק את כול התקני הusb וזה לא פתר את הבעיה. יש עולי תוכנה שמאתרת מאיפה מגיעה לחיצות או משהו? יש לי מחשב חלש אבל אני מריץ עליו משחקים קלים בשביל לכיף. כול מקרה כמה משחקים קצת ישנים כמו need for speed underground 2 או icy tower לא נותנים לי לשחק. עדכון:לא רלוונטי הסתדרתי. היה לי תוכנה בשם GRemote במחשב שדפקה לי משהו בדרייברים. כול מקרה הלכתי למנהל התקנים>בקרי קול וידאו ומשחק>והפכתי את הדרייבר של GRemote ללא זמין.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם הוא החליף את המתח הוא בטוח שרף את הספק נכון? (המחשב לא נדלק) עכשיו השאלה שלי, האם זה אפשרי ששאר החלקים במערכת נשרפו? אני פשוט עוד לא הייתי אצלו בבית ורציתי לדעת אילו חלקים להביא. אז זה אפשרי שחוץ מהספק עוד משהו התקלקל? תודה!
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי כמה מערכות וידאו- למי שיודע אלה מחשבים מאוד חזקים, מרובי הארד דיסקים עם כרטיסי עריכה, ועולים יקר מאוד. אחד מהם עושה בעיה: לוח אסוס P5WD2 PREMIUM, מעבד 820, ספק אנרמקס 420, כרטיס מסך X800GTO2, וגם 7 הארד דיסקים גדולים של 250. המחשב עד עכשיו לא עשה שום בעיה דומה- למשל כשאני כניס את אחד הדיסקים קשיחים, שהוא במגירה נשלפת, גם בעדינות- המכשב נכבה כאילו נפל החשמל. מכה קטנטנה עם היד/רגל/כסא, מכה שלא אמורה אפילו לנדנד אותו- הוא נופל גם. לאחר מכן הוא לא יידלק, עד שאני מוציא את החשמל, פורק את הלוח מחשמל, ואז מחבר ומדליק שוב. זה לא היה בעבר, בעבר יכלתי לבעוט בו. כבר ניתקתי את כל החוטים וחיברתי חזרה-לא ממש עוזר. מישהו נתקל בזה ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שחרשתי על הזיפ, נוכחתי לגלות שאלה כלל וכלל לא דרייברים שנועדו לעדכן את כרטיסי הקול מסידרת ה Live. אלא את ה Codec הידוע שנמצא בלוחות אם רבים בהם הסאונד הוא כביכול בנוי, ה AC'97. לפחות אם אתם מפרסמים דרייברים להורדה, וודאו קודם כל שאכן מדובר בדרייברים שציינתם. תודה.
-
שלום, עשיתי פורמט למחשב, ולצערי הווינדוס לא מזהה את הכרטיס קול. אין לי את הדיסק של ההתקנה ואין לי מושג איזו חברה ואיזה דגם זה. כיצד אפשר לדעת איזו חברה זה, ואיזה דגם זה והיכן ניתן למצוא הגדרות לכרטיס ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אהלן, מס ' שאלות ברשותכם בנוגע לאפשרות של שדרוג מחשב נייד של HP 14 bs-101nj: לאחר עבודה על HP אחר עם SSD ומפרט חזק יותר, מרגיש לי כאילו חזרתי לתקופת האבן עם המחשב הנ"ל. אני שוקל שדרוג בהנחה וזה רלוונטי מבחינת עלות\תועלת- או שמא כדאי לי למשוך איתו ולרכוש מחשב אחר בהזדמנות? השדרוג הכי אינטואיטיבי שחשבתי עליו זה כונן SSD בתור התחלה- אני בכיוון או שזיכרון RAM קריטי יותר לביצועים בסיסיים (וורד, סרטים, גלישה)? -כרגע אני עם 8 גיגה ( Mhz 1333.3 DDR4-2666 / PC4-21300 Micron tech) איזה כונן SSD יכול להתאים ללוח האם שלי : hp 831f motherboard? על איזה דגם תמליצו בתקציב של 70-100 usd? האם אני יכול לבצע את השדרוג הנ"ל בעצמי או מו…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן (פנטיום 3 500) אני רוצה לפרמט אותו להשים לו ווינדוס אקס פי או 98( מה אתם ממליצים?) כשאני בא להתקין ווינדוס אקס פי, בהתחלה הוא עושה מן טסט מימורי (test memory) שזה לוקח המון זמן (10 דק' ויותר) אח"כ המחשב לא קורא את הסידירום שיחקתי בביוס ובכבלים ואז הוא מצא את החומרה. עכשיו לפעמים הוא מעלה את הדיסק ולפעמים לא כשהוא לא מעלה הוא רושם boot from atapi cd-rom ואז אחרי 5 דקות הוא רושם לי נכשל. ואז הוא כביכול מעלה את הווינדוס אבל הסיבה שאני רוצה לפרמט כי הווינדוס לא טוב הוא רושם שנמחק קובץ ה- system מהמחשב והוא אינו יכול להעלות את הווינדוס. לפעמים הוא קורא לי את הדיסק ואז שמופיע המסך הכחול של ההתקנה של הווינדוס אחרי כמה זמן הוא כותב שהקובץ vga.sys corrupt אני …
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
בירור אני רוצה לבנות מחשב עןןם מעבד דור 10 איזה לוח אם מומלץ h470 או z490 והאם זה מצדיק את המחיר לעלות ל z490 ואיזה דגם מומלץ
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום הבאתיי מחשב חדש עכשייו אני יודע איך להרכיב אותו אבל אני צריך שתיעצו לי איך כי אני לא כל כך טוב בזה ...
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש היום וכשסיימתי לבנות אותו קרו כמה בעיות מוזרות בהתחלה הוא נדלק לכמה שניות בלי להראות תמונה ואז נסגר ואחרי שתי שניות נדלק שוב וככה זה חוזר חלילה בלי אפשרות לכבות את זה בפעם אחרת שניסיתי להדליק הוא נדלק רק בזמן שלוחצים על הכפתור וברגע שעוזבים הוא נכבה ובאופן מוזר בלדים של המאווררים היו מהבהבים בפעמים אחרות המחשב פשוט לא היה נדלק מישהו יכולה להגיד לי מה לעשות בשביל לאתר את הבעיה בבקשה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לבנות אותו בעצמי. כלומר לקבל הכל בקופסאות ושאני ארכיב בעצמי וישים כל דבר במקום. כבר התעסקתי עם מריחת משחה טרמית, הוצאת והכנסת גופי קירור, הוצאת ספקים וחיבורם, והוצאת HDD וחיבורם וגם הוצאת כרטיסי מסך וחיבורם. אבל אם צריך להגדיר משהו בלוח אם וכדומה איך שמדליקים את המחשב וזה - אני פשוט לא יודע. אשמח לשמוע על כאלה שניסו להרכיב בעצמם ונתקלו בבעיות כלשהן. ואחרי שאני מרכיב ? יש איזושהן בדיקות שאני צריך לעשות ? שהכל תקין ופועל כראוי ? בתודה, Quantom.
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אם לא תפנו אותי. הזמנתי מחשב חדש בחלקים, כדי לבנות אותו לבד. תיקנתי ובניתי כמה הרבה מחשבים, אבל ישנים, אף פעם לא חדשים לגמרי. עכשיו לפני שאני הולך לבנות רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריך לדעת,להזהר, לבדוק בבניה של מחשב חדש לגמרי. תודה
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את חלקיי (ראה מפרט) ועכשיו לבנות! מכיוון שזאת פעם ראשונה שלי בבניית מחשב אשמח אם תעזרו לי.. לוח אם... איך אני מחבר אותו בכלל למארז ?! ואיך אני שם את הפאנל מהאלומיניום על המארז.. ! יענו איפה שהיציאה של הסאונד וכל הדברים מהלוח-אם..הוצאתי את הישן ואיך אני שם את החדש (הגיע עם הלוח אם). לגבי ג'ימפור לוח-אם... אני צריך לג'מפר משו בלוח אם הזה ?! תודה רבה רבה לכם, ובטח יהיו עוד שאלות : תודה, תום.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום רב! הזמנתי מלפני חודשיים חלקים לבניית מחשב והם סוף סוף הגיעו. האחרי שהרכבתי הכל, חיברתי כבל לספק כוח וכבל אייצ' די אם איי לכרטיס מסך ולמסך ולאחר מכן גם לכניסה של הלוח אם עצמו, אבל לא ראיתי שומדבר על המסך. המפרט: ספק כוח - סיסוניק פוקוס גולד 850w לוח אם - asus prime x570-p מעבד - ryzen3700x זיכרון - patriot 2X16GB ddr4 viper steel כונן קשיח - crucial 1TB m.2 SSD מארז- Cooler Master MB250 כרטיס מסך - Nvidia 1070gtx אז עקבתי אחרי מדריכים מהארינטרנט וחיברתי הכל, ניסיתי לחבר למסך וראיתי שהמאווררים של המעבד, הלוח אם עצמו ושל המארז גם מאחורה וגם מקדימה עובדים. האורות בתוך המחשב נראי…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בבקשה עזרו לי אני צריך לבנות מערך רייד רק הבנתי שיש יתרונות לרייד ווינדוס8 שאם הלוח אם נשרף אז מחליפים ומתקינים את התוכנה מחדש וזה מזהה ואם זה חומרה אזז צריך בידיוק אותו לוח בקיצור אני מבולבל מי יכול לעזור בתחום הרייד משמש לאחסון חומר חשוב
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי את המכשיר S8500, אני מחבר אותו דרך USB למחשב ועם תוכנה ייעודית המחשב מזהה אותו (משהו בסגנון ה - ITUNES לאייפון\אייפוד). בסיום כאשר אני מנתק אותו - עושה ניתוק כמו שצריך (גם במכשיר וגם במחשב) ברגע הוצאת הכבל מהמחשב מופיע מסך כחול והמחשב עושה RESET. יש למישהו רעיון למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
בניתי את המחשב הראשון שלי לפני כחודשיים ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה ובגללה המחשב שלי מאוד איטי, קורס, ויש בעיות בהארד דיסק. לפעמים כשאני פותח אותו ההודעה הזאת מופיעה לי, מישהו יודע איפה טעיתי ואיך לתקן?
-
- 2 תגובות
- 406 צפיות
-
-
טוב אז אני וחבר שלי בנינו מחשב ביחד ויש לנו כבר את כל החלקים כולל דיסק של וינדוס וכו'... אבל הכונן לא נפתח לנו! בהתחלה הוא היה מחובר ככה- כבל חוטים (שמעביר חשמל עם הראש הלבן, לא הרחב)שמחובר לספק כוח ולכונן דיסקטים ו(לא בטוח) להארד דיסק והכבל הרחב שמעביר נתונים היה מחובר לכונן, ללוח האם ולהארד דיסק(שמחובר גם הוא ללוח אם) אז כשזה היה ככה הכונן עבד פיקס בלי בעיות, אבל עכשיו שינינו שם משהו ועכשיו הוא לא נפתח. ניסנו לשחזר את החיבורים שלמעלה אבל זה לא עובד! עזרה בבקשה! תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
עשיתי את זה עוד הרבה פעמים לפני כל החלקים דנדשים לוח ג'יגבייט GA M51GM S2G (עם כרטיס מסך מובנה) עוד מכל מני דברים וכרטיס מסך 7300GS של גיין וארד הדלקתי את המחשב ובאף אחד משני החיבורים אין תצוגה כיביתי, ניתקתי את הכ. מסך הלא מובנה- והדלקתי מחדש... עדיין אין תצוגה... למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה! שכחתי לציין- אין ציפצופים בהדלקה
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מה פשר הדבר ? כשניסיתי לחבר את המסך למשב ע"י SVIDEO (אבל בתצורה של טלויזיה ולא בתצורה של מסך ממשי) הוא עבד, אבל ראו ברזולוציה נמוכה, והגבהה של הרזולוציה לא ממש אפשרית (כרטיס מסך דיי מיושן, voodoo 3 VIVO) מישהו יכול לעזור? אני אישית משער שהבעיה היא שהכרטיס לא יכול למשוך לרזוולוציה של המסך, אבל... אני לא בטוח
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני צורב עם NERO והוא צורב לי את הקובץ הזה:MSO410.NRI מה זה הקובץ הזה?
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-