עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב, לאחרונה, בחודש האחרון, מדיי פעם, ללא כל סיבה ברורה, בסביבת וינדואס, המחשב (מהמארז) מוציא צליל ארוך ומוזר, אולי מהביפר, מעיין "טיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי" שנעצר וזהו.. וזה מופיע פעם במלא זמן, לא בתבנית קבוע, בצורה רנדומאלית ולא ברורה, הטמפרטורות תקינות לחלוטין, מעבד I7 920 ב35 מעלות IDLE 40-45 מעלות ב LOAD, כרטיס מסך 260GTX נראה בסדר, אני לא ממש זוכה לשחק מאז שאני סטודנט אז לא ברור........ גם שהמחשב נכנס ל SLEEP פעם אחת, אז פשוט שמעתי את הצפצוף הזה......... כאשר שום מארברר והכל דומם במחשב כיאילו הוא כבוי... ממש מוזר הלוח הוא GIGA BYTE EX58 UD3R אני לא הצלחתי למצוא שום פתרון ברשת, למישהו יש מושג מה זה לעזזאל ? ואיך פותרים את זה ? תודה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום רב, אני באמת שכבר לא יודע מה לעשות אני חייב את עזרת המומחים אני מקבל ביפ מהספיקר הפנימי מהלוח אם לא בהפלעת המחשב בכלל ! אפעם לא... אין איזה פטרן קבוע או משהו שאני יכול להעיד, אבל בזמן שאני משתמש במחשב, בלי כל קשר לשימוש, (לפעמים שומעים את הביפ אפילו שהמחשב בSLEEP !) זה פשוט BEEP אחד, לא חזק מדיי שאורך בערך 2 שניות ומספיק. הם מופיעים בהבדלים של שעה לכל היותר... מה לא נסיתי... נסיתי לעקוב בשעה שיש את הביפ על ה EVENT VIEWER של וינדוס, ואין שום דבר שאני מצליח להבין שמה בכלל או משהו סדרתי שקורה... ביטלתי את ה SMART FAN בביוס... נסיתי לבטבל אפילו מהREGISTRY את הספיקר, ושניתי את הערך שלו ל NO אבל עדיין, יש את הצפצוף אין לי כל הסבר לזה........ זה כבר מלווה אותי איזה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by diosan,

אהלן בעיה מוזרה שקרתה היום. הדלקתי את המחשב שלי (windows 7 x64) ובמקום קול רגיל אני שומע ביפ רציף ורעש סטטי חלש (גם רציף יחסית). הביפ והרעש הסטטי ממשיכים גם אם אני עושה mute על הסאונד. כשלחצתי כפתור ימני על האייקון של הקול יש אפשרות ל- volume control options, שם אני רואה 3 sound devices: speakers digital audio (s/pdif) headphones האייקון של האוזניות מהבהב כל הזמן. אני מניח שזה קשור לתקלה אבל לא יודע מה אם זה הגורם. אשמח לעזרה.

• 19 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by HwareNewb,

שלום לכל חברי פורום תמיכה טכנית! קודם כל, ולפני שאגש לבעיית ה*ביפ* אפרט על "היסטוריית" הבעיות של המחשב שלי(מפרט בחתימה). מאז שקניתי את המחשב, לפני שנה, תמיד היו לי בעיות עם הביצועים שלו ( למרות שהתוצאה ב3D MARK הייתה כמו שצריך, הוא לא הריץ משחקים כמו שצריך). פניתי למספר פורומים בארץ ובעולם, שלא ידעו מה לעשות, החלפתי ספק כוח לספק אנרמקס, שכן היה לי ספק גנרי ( לא באשמתי...), קניתי קירור AC Silencer לכ. המסך אך הכל לשווא... יש לציין כי זכור לי שפעם אחי, שאתו אני חולק את המחשב, הסיר דרייברים בצורה לא תקינה והתקין דרייברים חדשים ( והוא עשה זאת מספר פעמים), ויתכן כי יש קשר בין הדברים אם כי אני בספק שכן ביצועי המחשב מעולם לא היו כפי שהיו אמורים להיות. אשמח אם למישהו יש רעיון (…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  5. Started by casio222,

שלום, כאשר אני מפעיל את המחשב אני מקבל ציפצופים - ביפים קצרים בלתי פוסקים ושום דבר לא מופיע על המסך. כדי להפעיל את המחשב אני נאלץ לכבות את המתג של הספק למספר שעות ורק אז המחשב פועל, לכן כל פעם שאני סוגר את המחשב אני סוגר גם את המתג, לא הגיוני כ"כ להמשיך ככה. יש איזה פיתרון כלשהוא? לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3 מעבד: Intel Pentium 4 3.00GHZ כרטיס מסך: Radeon X700 *ניסיתי בעבר לעשות RESET לביוס אך הדבר לא עזר. *שמתי לב שהמאוורר של הכרטיס מסך לא פועל כשהמחשב מצפצף. תודה מראש, עמית.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by M@or,

יש לי כרטיס און-בורד, הלוח אם הוא: Gigabyte GA-K8NF-9 אני כל הזמן - אבל כל הזמן, שומע ביפים שקטים, בהפרש של שניה. זה כמו שעון שמתקתק בביפים... כשאני משתיק את הליין אין, זה מפסיק. יש סיבה לדבר הזה בכלל והאם אפשר לבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  7. מרחבא אז ככה יש לי בעיה מוזרה ברגע שאני גולל עמוד באינטרנט או משחק באיזשהו משחק [לפעמים זה אפילו קורה לי שאני מוציא את רובה הצלפים בSof2] יש לי ביפים מוזרים מהספיקר הקבוע במארז/לוח אם איפה שזה לא נמצא מה הבעיה ? אפשר לסדר את זה [נא לא לשלוח אותי לבדיקת חום כי המארז קריר לגמרי עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי שלא נגעתי בו כמה ימים] אפשר לחתוך את הכבל שמפעיל את הספיקר המזורגג הזה ? אם כן איפה הוא ממוקם כי אני אקרע את האימא שלו אם זה לא יעשה לי בעיות זה מעצבן אותי לגמרי המפרט שלי Abit nFORCE 2 Amd athlon +2800 Hec 475w Geforce 7800gs .. וזהו בערך לא נראה לי שצריך יותר מזה תודה רבה לפותר הבעיה...

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  8. באתר הבא ניתן למצוא במרוכז את משמעות הביפים של רוב סוגי הביוס ועוד הרבה אינפורמציה מועילה, גזור ושמור. http://www.computerhope.com/beep.htm

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. עכשיו אני באמצע התקנת וינדוס ואז צריך להפעיל מחדש את המחשב וזה פשוט נתקע ולא מפעיל כלום זה קרה גם בוינדוס הקודם כשהייתי צריך להפעיל מחדש זה לא נתן לי וזה קורה גם כשאני יוצא מהBIOS זה נתקע על מסך שחור ולא עושה כלום מה לעשות זה דיי דחוף!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  10. ברשותי מחשב נייד דל VOSTRO, עם מערכת חלונות 7. אני רוצה לעשות Factory Reset למחשב אבל לא מצליח. ניסיתי לעשות F8 שהמערכת מתחילה לעלות, אבל אין שם אופציה ל FACTORY RESET. ניסיתי דרך מערכת ה- Dell OS recovery באתר של דל, אבל לדגם הזה אין אפשרות. הצעות יתקבלו בברכה, תודה מראש.

11. Started by ilanb0,

לוח אם GA-P35-DS3L ומעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - האם ניתן לבצע OC לשפר קצת הביצועים?

12. הלוח אם שלי הוא: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ שמעתי שעידכון ביוס יכול להועיל למערכת ואפילו לשפר אותה קצת. חיפשתי באתר של ג'יגהבייט מדריכים לזה אבל לא מצאתי וגם לא מצאתי את העידכון עצמו.. משהו יכול להסביר איך עושים את זה ומאיפה למצוא את העידכון? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by iyehuda,

האם יש אתר שבודק ביצועי הכוננים אני שואל את השאלה כי נתקלתי בבעיה יש לי DVD מסוג ASUS X16/X48 יש לי כ 200 סרטי DVIX/S-VCD את כולם אני ללא בעיה פרט לסרט ( Blade 2 ) שאותו אני רואה בקפיצות החלפתי את ה DVD ב CD X24 של TEAC והכל הסתדר האם יש לי בעיה ב DVD או שזה בגלל שזה DVD או ש ASUS פשוט גרועים מה שכן החלפתי גם ל CD X52 ASUS וגם בו ראיתי ללא הקפיצות ברגע שהחזרתי את ה DVD חזרו הקפיצות אך רק בסרט הנ"ל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by For3444,

אני יודע שכבר GTX560 TI כבר לא נחשב היום רמה אבל... אני לא יודע למה.. הינה המפרט של המחשב שלי (אני לא יודע אם הבעיה שייכת לפה) GTX 560 TI 8 RAM AMD Phenom II 955 3.20 הוא מריץ לי משחקים על 20 FPS על האיכות הכי גבוהה כמו Assassins creed III/IV ואלה הדרישות שלהם Recommended configuration: Operating System: Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions) Processor: Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz or better RAM: 4GB or more Video Card: Nvidia GeForce GTX 470 or AMD Radeon HD 5850 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0) or …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by CraZy,

המחשב בן קצת יותר משנה הוא היה ככה מהיום הראשון הוא פשוט לא מהיר וסתם כבד כבר עבר מספר התקנות מחדש כולל את כל הדרייברים הכי עדכניים כך שזאת לא בעיית תוכנה המחשב עובד בטמפ' נורמאלית של לא יותר מ 70 מעומס והוא מאד נקי מאבק בפנים השאלה שלי האם דגמי ה 2.8 האלו סתם עייפים? המפרט P4 2.8HT לוח אינטל מקורי סוקט 478 אני חושב זכרון 2 גיגה 2.5 CLI 400MHZ כרטיס ATI 9600 PRO דיסק WD 80 SATA 72000 אני עובד הרבה עם פוטופוש (לכן 2 גיגה זכרון) ומעט מאד משחקים אבל הזחילה מורגשת גם ביישומים של מייל ואינטרנט/אופיס והרבה פעמים נוצר מצב של של שעון חול לכמה שניות מעצבנות... החליפו לי כבר את הלוח, הזכרון, כבלי SATA והספק עדכנו BIOS ועברנו על ההגדרותשלו 100000 פעם ללא שינוי …

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by MDtgif,

הציון הקודם של PCmark היה 940 . הדיסק הוא maxtor 80gb 7200 8mb cache עכשיו הוא יושב על באס אחד עם הסי די והציון 780. עשיתי לו לפני כמה ימים אופטימיזציה עם ספיד דיסק אז אני לא מבין מה הבעיה יכול להיות שה שמחובר ל Slave מפריע ל MAster מה יכולה להיות הבעיה\ תודה דוד

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by J0HNiE,

שלום, המפרט שלי בצד אז הנה הבעיה אני תמיד מרגיש שהמחשב לא נותן את הביצועים הרגילים שלו... הכוונה אחרי שאני יוצא ממשחק כמעט לא משנה מאיזה אבל בעיקרון כאלה קצת יותר "כבדים" ואני לא משתמש בOC או בדברים מיותרים למשל דרך הביוס אני יכול לבחור ביצועים קצת יותר מתקדמים וגם את זה אני לא בוחר קראתי גם את הFAQ ועכשיו אני עושה את הdump עוד מעט אני יעלה אבל וזה לא רק הביצועים קרה לי היום המסך הכחול וכל מיני סרקתי וירוסים וmalware ולא מצא אני גם שומא על המחשב עם firewall וסגרתי כמה services שאין בהם צורך יש איזה דרכים ?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  18. היום פתאום שמתי לב שחלק מהמשחקים עובדים לאט (קרטועים קלים, גם בשולחן העבודה). בדקתי עם SisoSandra ואכן ביצועי המעבד קוצצו בחצי (50%) מהנורמל (XP2500@3200, Twinmos 512MB 3200): תמונה עליונה: זכרון, תמונה תחתונה: מעבד) בדקתי ב-Task Maneger והכל נראה תקין: לא זוכר שהתקנתי שום תוכנה לאחרונה. לא התעסקתי עם שום רכיב (המחשב לא נפתח בחודשיים האחרונים), אותו כנ"ל עם הביוס. בדקתי וירוסים (NAV2004 מעודכן), Ad-Aware - לא נמצא כלום. מישהו יכול להושיע? מה קורה פה? רעיונות?

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  19. Started by J0HNiE,

שלום, בזמן האחרון בערך ביום\יומיים האחרונים אני ממש מרגיש שהמחשב לא נותן את הביצועים שלו... אני יכול להרגיש ולראות זאת מתי שאני מנסה להפעיל סרט דרך Windows Media Player או כל נגן אחר וכל המחשב נתקע ! בנוסף לזה שאני נכנס למשחק CSS לוקח למשחק 1-2 דקות להיכנס ואז שאני מנסה להכנס לאיזה סרבר המשחק נתקע ואני צריך לעשות End Task. וגם שאני עובר בין תוכנות (alt+tab) או דרך העכבר לוקח לו די הרבה זמן עד שהוא עובר ! ניסתי לעשות ריסט, לא עזר ובנוסף יש לי תוכנות עיצוב (RK launcher, Window Blinds וכו'...) והזיכרון הוירטואלי מוגדר כX1.5 מהזיכרון הפנימי... כלומר 768 ו1536 סרקתי את המחשב עם MS Antispyware,a-squared,regvac,NOD32 ויש לי גם תוכנות Real-time protection. (המפרט בצד) מה יכול…

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by ben007,

שלום! לאחרונה הוספתי סטיק של חצי ג'יגה למערכת שלי, ומאז גם לפי העין וגם לפי תוכנות ניטור הביצועים דווקא ירדו. [ שני הסטיקים זהים, 512 DDR של A-DATA בעלי אותם צ'יפים במהירות 400, מוגדרים בביוס לעבוד על 2.5 ] מה הבעיה?

• 14 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by SlyFox,

רציתי לדעת כיצד אני בודק את הביצועי מחשב שלי ואם יש איזו בעיה מסדר אותה תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Ashand,

שלום יש לי מעבד AMD 64BIT 939 שמשום מה ב-TASK MANAGER כל פעולה קטנה הוא מראה לי שימוש רב בעיבוד,,,משבו חשוד לי במעבד הזה +3200 המעבד עם 2 GIGA זכרון בדואל מוד המחשב הוא מפלצת תאמינו לי אבל משהו חשוד במעבד הזה! האם ישנה אפשרות לבדוק ביצועי מעבד? איך אני בודק? איך אני יודע שהמעבד שלי הוא בסדר גמור? אני משתמש ב-WIN XP SP2 ולא 64BIT חייב לפתור את זה מהר... תודה!

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by roi777,

קניתי מאיביי סוללה לנייד אסוס ומבדיקה עם HWMonitor נראה שיש ירידת ביצועים של 5% (תמונה מצורפת). האם זה הגיוני לסוללה מקורית (OEM) חדשה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by doryshe,

יש ברשותי ספק 350 W שעובד על לוח ASUS P800 DELUXE. ביצועי הספק שלי הוא 3308 סיבובים לדקה והטמפ' נעה ב 42 מעלות. שמתי לב כאשר אני שם יד מאחורי המאורר של הספק אני בקושי מרגיש את האוויר. כאשר אני נוגע בספק הוא ממש חם. האם לפי הביצועים של הספק שכתבתי הנ"ל אילו ביצועים תקינים? האם בכלל שווה לקנות ספק חדש? נ.ב. ביצעתי ניקיון של אבק בספק + שימון המאוורר.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  25. Started by elikbelik,

שלום. לאחר שבע שנים של עבודה נאמנה, זריזה ומסורה, המחשב התחיל לבצע הכל באיטיות מחרידה. האם יש דרך לזרז את הביצועים בצורה משמעותית מבלי לפרמט הכל או לעדכן לוינדוס 7? [יש לי תוכנה שכבר איננה מיוצרת שעובדת רק עם XP]. המצב הזה די מתסכל... דיסק קשיח של 320 ג'יגה, שהוא די מלא, אך עליו מותקנת הXP, ועוד דיסק של 1 טרה. Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz (2 CPUs) Memory: 2048MB RAM Card name: NVIDIA GeForce 8500 GT אם צריך עוד מידע על המחשב אשמח לספק אותו. תודה רבה! אלי

• 7 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.