תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
THE SECOND NTFS BOOT SECTOR IS UNWRITEABLE תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע התחלתי לחוות כל מיני תקלות גרפיות במשחקים (מריחות למיניהן בעיקר). לפני מספר ימים, לאחר שהפעלתי משחק קיבלתי את הודעת השגיאה הנהדרת "nvlddmkm stopped responding and has recovered". ניתן לקפוץ לכיתוב הכחול, כל השאר זה הסברים על מה עשיתי לאנשים שאולי התקלה אצלם וזה יכול לעזור גם להם... לא רלוונטי למי שאין לו את התקלה ויכול לעזור לי. חיפשתי בכל הפורומים שיכלתי למצוא (אפילו קיים אתר מיוחד בשביל התקלה www.nvlddmkm .com), התקלה הזאת בגדול אומרת "יש משהו לא בסדר במחשב שלך"... לך תחפש במה מדובר. אני רוצה לשתף אתכם בפעולות שעשיתי לפני שאני משלם סתם כסף לטכנאים בחנות שבה קניתי את המחשב... אגב, רק לשם פורמליות- זה המפרט שלי (למרות שלפי דעתי הוא לא כל כך רלו…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ,קניתי כרטיס מסך למחשב של חבר HD5450 מותכן אצלו WIN7 64Bit ,חיברתי את הכרטיס הדלקתי את המחשב והוא ניתקע בסמל של החלונות (הסמל ממשיך "לנשום") אבל המערכת לא עולה. הוא יכול להישאר ככה גם שעה ולא להראות סימן שהוא ניתקע פשוט לא לעלות את המערכת ,אם אני מחבר את המסך לכרטיס המובנה של הלוח אם ,אפילו כשהכרטיס מסך יושב בPCIE המחשב כן עולה . אבל ברגע שאני מחבר את המסך לכרטיס החדש המחשב לא מסכים לעבוד ...אני כבר עובד עצות : : את הכרטיס חיברתי למחשב אחר (לשלי) עבד מצויין בבקשה עזרה תודה לכולם
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול ניקיתי את המארז ,והייתי מעוניין לראות מה היה כתוב על אחד הסטיקים של הזיכרון שלי.. ללא היסוס פשוט פתחתי את את שתי הקליפסים ושלפתי אותו.. אח"כ כשבאתי להחזיר אותו נוכחתי לדעת שהוא נכנס לתוך הסטיק ואני שומע סגירה,אבל אני רואה שמלמטה אני יכול למשוך אותו כמעט עד לגובה שהוא מחוץ לסטיק.. הוא עדיין נשאר בתחום הסטיק כל הזמן,כן? התעלמתי מכך ובאתי לחבר את המחשב,ורק הנורה של המארז דלקה,שמעתי שהמחשב עולה אבל שאר הרכיבים לא עלו..(מסך וכו') עד ששברתי את הראש עם הכאבלים פתחתי את המארז ונזכרתי בעניין הזיכרון, פשוט הוצאתי אותו וחיברתי את המחשב שוב ולפתע הוא עלה... היה מדובר ב1GB של זיכרון , עכשיו לצערי אני עם רק 1GB במקום 2 מה שאומר שאני לא יכול לשחק בשום דבר .. אין לי עוד סטיקים על ה…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי החל להיתקע בפעולות הפשוטות כמו גלישה באינטרנט (תוך כדי גלישה, פתיחת חלון חדש ועוד). בדר"כ סגירת הדפדפן (FF 3.6.3) דרך מנהל המשימות פותרת את זה, אבל לאחרונה המחשב ממש נתקע כך שאני יכול רק לעשות ריסט למחשב. זה קורה גם שאני משחק במשחק האהוב עלי FOOTBALL MANAGER 2010. גם שם המשחק לפעמים נתקע וכמו בפיירפוקס, בהתחלה סגרתי ע"י מנהל המשימות בהמשך רק ריסט עזר. עדכנתי את הוינדוס (ויסטה 64) ואת הכ.מסך, סרקתי לספייר וור ו- וירוסים במצב בטוח. המחשב שלי בן שנתיים, לא צעיר אבל גם לא קשישא (QUAD 6600, GEFORCE 9800GTXM, 4GB RAM) יש עצות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התוכנה Who Crashed מראה את ההודעה הבאה לאחר מסכים כחולים: [לקרוא אני יודע, לאבין מה הבעיה - לא כל כך] On Thu 5/12/2011 5:11:22 PM GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\051211-26785-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7FD00) Bugcheck code: 0x7F (0x8, 0x80050031, 0x6F8, 0xFFFFF800031B8406) Error: UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System Bug check description: This bug check indicates that the Intel CPU generated a trap and the kernel failed to catch this trap. The cra…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב מחבר. הוא אומר שהמחשב לא עובד ושהטכנאי חשד בלוח אם. חיברתי וניתקתי זיכרונות החלפתי בין שני כוננים קשיחים והספק כוח ששמתי לו לא תואם את החיבור בלוח אם (בלוח אם יש יותר זוגות של כניסות) אך בכל זאת המחשב נדלק. כשהדלקתי את המחשב לא הייתה תצוגה והמחשב לא צפצף. למחשב יש כרטיס מסך מובנה שעדיין לא ניסיתי אותו (כי אין לי כבל VGA). יכול להיות שזה הכרטיס מסך? אולי הספק כוח? הלוח אם? תודה רבה (:
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי זכרונות DDR2 KINGSTON 800MHZ 2X1GBאך לא הצלחתי להתקין אותם שירוצו ביחד עם 2X1GB של קינגסטון 667MHZ DDR2 הלוח אם שלי http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLE/ ASUS P5-KPLE ברגע שהתקנתי את 2 הסטיקים של 800 בסלוטים הצהובים ואח"כ את 2 הסטיקים של 667 בסלוטים השחורים המחשב נתקע ומצפצף ללא הפסקה בהדלקה ולא עולה. ברגע שהוצאתי סטיק אחד של 667 (כלומר נשארתי עם 3 סטיקים) המחשב עולה יש למישהו פתרון? איך אני יכול לשלב את כל ארבעת הסטיקים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-יש לי מחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 HOME PREMIUM -מדפסת HP PSC 1310 מחוברת עם USB -כאשר אני רוצה להדפיס אז אופצית "הדפס לקובץ " נשארת כבויה ואין אפשרות לבחור בה. -האם יש פתרון שיפעיל אופציה זו ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש לפני שבועיים i7 2600 h67a-ud3h עכשיו זה קורה לפעמיים אני מזכיר מראש הסאונד לפעמיים לא מגיב וזה רק ביוטייב או במשחקים. בשירים במחשב ותוכנות דיבור זה עובד פיקס עם אני עושה צא או ריסטרט זה מסתדר מה לעשות מקורי windows7 64bit home permium
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מצב מוזר מאד במחשב של אחי. מערכת ההפעלה עולה (שומעים ברמקולים), אבל אין תצוגה במסך. ניסיתי מסך אחר, ניסיתי להוציא את כרטיס המסך ולחבר לחיבור ה-VGA המובנה - עדיין כלום. ניסיתי את חיבור ה-HDMI המובנה בחיבור לטלויזיה - גם כאן אין סיגנל. איפה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן פירמטתי את המחשב שלי שמטרתו היא עיבור אודיו. בזמן העתקת קבצים או חיבור מחשב למחשב באמצעות כבל רשת המחשב פתאום מראה תצוגה מבולגנת של צבעים על המסך ולמרות זאת ממשיך לעבוד, לא קורס. כאשר אני מפעיל אותו מחדש לפעמים הוא חוזר למצבו הקודם ולפעמים הוא פשוט משמיע רעש כאילו בוא נדלק מחדש אך הוא לא מראה כלום על התצוגה. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב: עוד משהו שאולי יכול לעזור זה שמאז ומתמיד שאני מדליק את המחשב זה נראה ככה: [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בחדר יחסית הרבה מוצרי חשמל מערכת קולנוע שני מחשבים טלוויזיה בלא בלא בלא קיצר קצת עמוס עכשיו מה שקורה זה שהמחשבים עושים בעיות ויש תקלה מסויימת שחוזרת על עצמה במחשבים שמחוברים בחדר הזה המחשב לא מראה תמונה ונדלק ונכבה ונדלק ונכבה לבד בלי הפסקה (קרה עם שני המחשבים) שני המחשבים שונים לגמרה אחד מהשני ומחוברים יחד עם שאר החדר על רשת של שקעים ומפצלים שמחוברים בסופו של דבר על אותו כפתור בלוח חשמל כשקרה לי התקלה עם המחשב הראשון הלכו לי שני כרטיסי מסך (HD 6950) ועכשיו כשזה קורה במחשב שני אני מבולבל .... משהוא הורס לי אותם אין לי מושג מה אבל זה פוגע בשניהם וזה למה אני חושב על החשמל שהם מקבלים (אולי יש עומס יתר? ) בנוסף לזה יש לי מכשיר של YES (MAX HD) שאם ה…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי תצוגה על המסך הוא רושם לי NO SIGNAL חיברתי כרטיס מסך נוסף וגם אצלו אין לי תצוגה . ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס וזה גם לא עוזר ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק את הכבל של ה24 מחובר ואת הכבל של המעבד ועדיין אין תצוגה , חשבתי שזה הלוח מת אבל שאני מוציא את הזיכרון הוא מצפצף אודה לעזרה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בוקר טוב ושבוע טוב. היום בבוקר ניסיתי להדליק את המחשב שלי כרגיל, המפרט הוא Intel Core I3 Gigabyte GA-H55M-S2H 2GB Kingston x 2 Samsung Spinpoint 500GB SeaSonic S12II Bronze 430W וגיליתי שהוא נדלק אך לא עולה ואין POST. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורים מסתובבים. כמו כן על הלוח אם שלי יש מה שנקראה Phase Leds, 4 נוריות ליד הסלוט הימני של הזכרון שכולן היו דולקות (2 ירוק, 1 צהוב, 1 אדום) הבנתי מהאינטרנט שזה כנראה מצב רגיל על שהוינדוס לא עולה, אך מעולם לא שמתי לזה לב. הוצאתי את כל הזכרונות (2 סטיקים) הדלקתי והמחשב ציפצף ללא הפסקה (עכשיו שאני חושב על זה לא ספרתי את כמות הציפצופים וכיביתי את המחשב באמצע). הכנסתי את הסטיקים אחד אחד לכל סלוט בתורו וניסיתי להדליק, אותו המצב, אין POST …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך טלוויזיה מסוג 32LF15R ואני מחבר אותו למחשב דרך HDMI עכשיו כנראה הוא לא מזהה אותו שאני מנסה לעלות דרך מצב רגיל לא SAFE MODE הוא עולה עם הביוס אבל לא אומר ש"אין אות" בחלק שהווינדוס עולה (7 Professional), שאני עושה screen resoulotion הוא מראה לי ככה, שפעם היה רשום LG MONITOR או משהו כזה: ] עכשיו אני לוחץ על advanced settings וזה מה שיוצא לי: Uפעם הכל עבד ודפק והיה טוב מאוד ועכשיו זה לא עולה. בתודה מראש, ניב טל.
-
- 10 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
היי חברים יש לי מחשב מדגם DELL 1525 INSPIRON לאחרונה החלטתי לנוסת לחבר אותו לטלוויזיה בסלון באמצעות HD אך לא הצלחתי אין תגובה בין המחשב לטלוויזיה שיחקתי קצת עם ההגדרות של הכרטיס מסך ושל הווינדאוס 7 לא הלך אין הגדרה מיוחדת בטלוויזיה שמונעת את זה בדקתי טוב טוב אשמח לקבל עזרה תודה מראש כפיר
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הבעיה: כשאני מדליק את המחשב הוא לא תמיד נדלק באופן מלא, לא נדלק באופן מלא הכוונה שהמתח נדלק (מנורת החיווי על המארז עצמו נדלקת), המאוררים נדלקים אך אין את הציפצוף של ההדלקה וכמובן שלמסך לא יוצאת תמונה. עצות? נ.ב: הבעיה קיימת כבר שנים, אך כעת כשהחלטתי לקנות מחשב חדש ואת הישן להעביר לחמי הגיע הזמן לתקן
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, פרמטתי את המחשב הנייד, וגיביתי את המוזיקה לתוך כונן גיבוי חיצוני. אחרי שהעברתי את כל המוזיקה חזרה, הפעלתי שיר אחד מהווינדוס מדיה פלייר ואז המחשב נכנס לאינטרנט לאתר של מייקרוסופוס בטענה שאני צריך להוריד רישיון לשירים כי הם מוגנים (העתקתי את השירים מדיסקים) הורדתי את הרישיון ולאחר מכן שהשמעתי את השירים רובם (חלק נשמעים כרגיל) נשמעים מקוטעים ומסתיימים אחרי 3 שניות. כלומר, אני לא שונע את השירים בכלל- אני שומע רעשים של קירטוע ואז נגמר השיר. -זאת לא בעיה של הרמקולים של המחשב, או של המחשב עצמו, כי ניסיתי את אותם שירים במחשבים אחרים, וגם בעזרת רמקולים אחרים, והבעיה נמשכת. איך אני פותר את הבעיה? הדיסקים שמהם העתקתי לא ברשותי יותר...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי איזו בעיה מוזרה במחשב, מידי פעם כשאני מדליק אותו, לאחר שהוא מראה את החלון של הלוח אם ואת החלון של העלייה של המערכת הפעלה, הוא נתקע על מסך שחור ולא עולה. בנוסף, לפעמים אחרי שאני מצליח להדליק אותו תוך דקה בערך הכל נתקע ורואים על המסך המון פסים צבעוניים. הבעיות האלה לפעמים קורות ולפעמים המחשב עולה בסדר, לא ממש ברור באיזה תדירות זה קורה, זה ממש לפעמים ככה ולפעמים ככה. לדיסק קשיח בעבר היו בעיות אז חשבתי שזה אולי קורה שוב והרצתי תוכנה לבדיקת הדיסק קשיח, התוכנה לא מצאה סקטורים פגומים וגם לא בעיות אחרות. בנוסף ניסיתי לנתק ולחבר את המחשב לחשמל, להריץ את MEMTEST על מנת לבדוק את הזכרונות (ונראה שהכל בסדר), וגם לרסט את ה-CMOS, אבל תמיד מתישהו הבעיה הזו חוזרת. בנוסף, זה גם …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה במחשב שנמשכת כבר הרבה זמן... אני מחבר כבל HD לטלווזיה שלי בבית מהמחשב ומשום מה אני לא שומע כלום בטלוויזיה... ניסיתי לפרמט את המחשב... ניסיתי להחליף כבל... זה לא עובד... מישו אולי יודע מהה הבעייה? WIN 7 ULT HEB GEFORCE 9500 GT חיפשתי קצת באתר של NVIDIA וכתוב שלכרטיס המסך הזה יש את היכולת להעביר שמע... http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9500gt_us.html
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום מדובר על לוח אם ABIT IP35 וספק כוח OCZ 600W כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק לשניה ונכבה והמנורת ביקורת בלוח אם נכבת גם היא ואי אפשר להדליק את המחשב שוב אלא אם אני מנתק את הספק מהחשמל ומחכה כמה שניות ואז זה חוזר חלילה.. האם זוהי בעיה של הספק? או שמה זה קשור ללוח אם או אולי איזשהו קצר הוא שגורם לכך? כי זה נראה כאילו שהספק קורס כל פעם אבל מדוע?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בעייה מוזרה שהחלה לאחרונה קורה לפחות פעם ביום, לרוב זה קורה שאני באתרי אינטרנט שרצים סרטוני פלאש, אבל לא רק שם. קרה למישהו בעבר?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחשב נייד Hp ברשותי 4 שנים לפני כמה חודשים הופיע כתם שחור בפינה הימנית העליונה של המסך ומאז הוא רק הולך וגדל היום הופיעו גם 2 פסים קצרים בחלק האמצעי של המסך מצד ימין יש תמונה מצורפת.מה הסיבה?האם יש פתרון זול לתיקון המצב מאשר ללכת ולהחליף כרטיס מסך ? תודה מראש לעוזרים. מצרף תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 14k צפיות
-
-
אני אנסה לפרט כמה שיותר על הבעיה הזאת. המחשב שלי הוא לא כזה חדש, הוא דיי יישן האמת, כבר כמה שנים טובות. אז ככה, עד לפני כמה ימים הכול עבד טוב ויפה, במהלך היום לפני בערך 4 ימים, המחשב שלי כנראה היתחל את עצמו ומשום מה לא יכל להשלים את ההיתחול, הוא היה עוצר קצת אחרי ההפעלה, זאת היית איזה בעיה עם ה CD BOOT או משהו כזה, אני לא הייתי ליד המחשב שכל זה קרה, בכל מקרה קראתי לטכנאי והוא עשה איזה REBOOT והתעסק בכל העניין של ה-BOOT הזה במחשב, הוא סידר את העניין. אחרי שהוא הלך התחלתי להשתמש במחשב ואז התחילו צרות משונות, כל פעם שאני גולש באינטרנט הCPU קופץ לי ל- 100%, לא משנה איזה דפדפן אני משתמש, FIREFOX, EXPLORER, CHROME. ממש לא משנה, ואני סתם גולש גלישה רגילה בכל אתר רגיל כמו YNET לצ…
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-