עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קיבלתי את המחשב החדש שלי : Q9400 GA- EP43-DS3L 2048X2 KINGSTONE HYPERX1066MHZ בתוכנה CPUZ הוא מזהה את הזכרונות אבל רשום שהם עובדים על תדר 400 MHZ מישה ויודע למה ?? המחשב נקנה מ KSP

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by erlich9,

קניתי מחשב חדש ואמרו לי שבהתקנה הראשונה של הווינדואס צריך לפצל את הכונן הקשיח... איך עושים את זה??? האם עושים את זה בתהליך פירמוט ואם כן אז איך בבקשה אני חייב עזרההההה....

• 10 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by guy1000,

שלום לכולם, ההורים שלי קנו אתמול את המחשב מותג של lenovo הזה: http://ksp.co.il/?select=.269..1537.&list=1&sort=3&glist=1&uin=30003&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הבנתי שמחשבי מותג לא מביאים לך קוד ל-windows, ואני רוצה להתקין להם ssd על המחשב, ולהתקין שם windows 10 מחדש. השאלה אם זה אפשרי, כי לפי מה שהבנתי הם מגבילים את ה-windows לדיסק הקשיח שאיתו הגיע המחשב.. מישהו מכיר את זה? תודה! גיא

• 10 תגובות
    • 6.4k צפיות
  4. היי, הלכתי היום לעבודה,לא כיביתי אותו והמסך נכבה,עכשיו המסך פשוט לא מקבל אות ווידאו,המחשב נדלק ויש צפצוף,אני רואה שהביוס עולה והכל, אבל פשוט אין אות מהמסך,כשאני מכבה ומדליק עולה הלוגו של המסך וזה נראה שהבעיה לא במסך עצמו,יכול להיות שהכרטיס פשוט נדפק ??? הוצאתי אותו וניסיתי להריח אם יש ריח שרוף או משהו,ועדיין כלום,המאוורר מסתובב וכשאני מוציא את הכבל של החשמל הוא מצפצף,זה אומר שהוא מגיב, אולי לא מספיק.ניסיתי להחליף את הסלוטים של הזכרונות אבל עדיין אותו דבר,רק אות ווידאו לא מתקבל, יכול להיות שנדפק הכרטיס מסך ? ללא כל התראה ? יכול להיות לוח אם ? למרות שאני חושב שהוונדוס עולה והכל רק לא מתקבל אות. הכל עבד פיקס עד עכשיו. אילו דברים אני צריך לבדוק לפני שאני לוקח אותו לתיקון ??? …

• 10 תגובות
    • 11.6k צפיות
  5. שלום. יש לי מחשב שמותקנת עליו XP PRO SP2 המשמש אותי ליצירת מוזיקה בעזרת התוכנה קיובייס SX 3 (למטה תראו תמונה של המפרט שלו). בזמן האחרון אני מרגיש ירידה בביצועים של המחשב.. עקבתי אחרי זה מעט. בהתחלה הייתי בטוח שהבעיה היא זכרון מועט, אך לאחר שביררתי ובדקתי ראיתי שבמצב עבודה מלא בתוכנה המחשב השתמש בערך בשלישש מהזכרון (500-600MB מתוך 1.5GB) (למטה תראו תמונה של הביצועים של המחשב) בדקתי את הטמפרטורות וראיתי שהמעבד מגיע ל- 81 מעלות שזה הדאיג אותי מאוד בנוסף לכך אציין שהמאורר של המעבד מגיע למהירות של 4,500RPM והוא עושה רעש חזק מאוד (לא רעש של משהו שמפריע לו אלא רעש של סיבובים) ובנוסף בסכמה המובנית שבווינדוס במצב עבודה מלא ניצול מעבד מגיע ליותר מ 70%). צירפתי גם תמונה שהיא בעצם הפ…

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  6. Started by dodhaloy,

שלום לכולם, כבר כמה שבועות שדבר מאוד משונה קורה לנייד שלי. אני מתחבר לWIFI והרשת נראית כמחוברת אבל כאשר אני פותח את האינטרנט, לא משנה באיזה דפדפן הוא מראה כאילו אין חיבור לרשת ולא מצליח לגלוש. ניסיתי מכמה וכמה חיבורי WIFI שונים והוא מצליח להתחבר לכולם ורואים 'זרם' אך עדיין לא מתחבר. ניסיתי למחוק את כל רישומי החיבורים ולהתחבר שוב וכל מיני כאלה ושום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? (נ.ב. יש לי אינטרנט רימון- אולי זה קשור) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. יש לי דיסק און קי חדש של 16 גיגה יש בתוכו 6 גיגה וכשאני מנסה להעביר לו קובץ של 4 גיגה הוא כותב "הקובץ גדול מידיי עבור מערכת הקבצים המשמת כיעד" למה זה ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אז ככה לפני שבועיים המחשב מחליט שהוא נדלק לבד וזאת אחרי כיבוי מוחלט לפני שבוע וחצי החליט שהוא לא מזהה את הכוננים הקשיחים לאחר שהופעל ממצב סגור. התופעה לא קרתה שעיתי בוט חוזר אבל המעניין שלאחר ששיחקתי בכבלים ובזיכרונות התופעה נעלמה. היום היתה לי תופעה מאד מענינת. הבת שלי מודיעה לי כי הפעילה את המחשב ואין תצוגה על המסך ונורית ירוקה מרצדת (משמה שאין קשר) ואילו המחשב רואים שהוא עולה. צילצלתי לטכנאי והוא אומר תבוא נתקן לך. אמרתי לעצמי בוא נבדוק אצל השכנים ןלהפתעתי המחשב עובד. חזרתי הביתה ושם המחשב גם עובד. אז כדי שהטכנאי לא יעבוד עלי. מה הבעיה שלי נתונים חשובים אינטל 2.6 לוח ג'יגה ביט 8sq800 512 DDR SAMSON מערכת הפעלה איקס פי כרטיס מסך ATI REDEON 9500PRO דריבר אחרון 3.8 ששודר…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, רוב המחשב הוחלף לפני חודש - השארתי את הכונן הישן כי היה תקין לחלוטין (הוספתי SSD). לפני איזה שבועיים שמתי לב לכך שהוא לא מופיע ב-MY PC - רק כונן ה-SSD מופיע. מדובר בכונן של WD - רגיל. נכנסתי למנהל ההתקנים וזה מה שקורה שם. כל הדיסק UNALOCATED וגם חלק מה-SSD. ניסיתי לעבוד על"פ משהו שמצאתי ביוטיוב אך לא מצאתי את האופציה שנבחרה שם אצלי. אודה לעזרתכם! שבוע טוב.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. קניתי זכרונות G. SKILL 800MHZ ולוח אם DFI 975X/G שלפי האתר כתוב שהוא תומך גם ב800MHZ קיבלתי את הלוח והזכרונות ואת כל שאר הרכיבים חיברתי ואז שמתי לב שכתוב בהוראות הפעלה שקיבלתי עם הלוח DFI שהוא תומך עד 667, רק חיברתי את הרכיבים והדלקתי את המחשב והוא עובד אך עדיין לא התקנתי מערכת הפעלה, האם יש סיכוי שמה שכתוב באתר נכון?

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  11. החלפתי זיכרון ולא עזר ניתקתי את כונן DVD ולא עזר איך בודקים באם הדיסק תקין ,ללא צורך בפירוק וחיבור דיסק ממחשב אחר?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by amit_Sal1,

יש לי מחשב מהיר יחסית עם ג'יגה ראם ו3 ג'יגה הרץ ואתמול פירמטתי את כל המערכת והוא עובד לי לאט ואני לא יודע מה לעשות מה אתם חושבים שהבעיה?

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by vale,

אחח איזה ייאוש.. קניתי לוח אם מדגם GA-EP43-DS3L ומעבד E8400 +קירור NEXUS 2300 אתמול וניגשתי לבנות מחדש את המחשב. הלכתי לפי ההוראות בדיוק, שמתי את המעבד בסוקט כמו שצריך, מרחתי משחה תרמית על גבי המעבד והתקנתי את הקירור(מה שהיה די קשה). חיברתי את כל החיבורים הפנימיים בדיוק כמו שרשום בחוברת של המארז ובחוברת של הלוח אם. חיברתי את המחשב לחשמל הפעלתי והמחשב דלק לחצי שניה בדיוק עם הבזק של הלדים ומיד כבה.. פתחתי אותו שוב ווידאתי שהכל מחובר כמו שצריך, שהקוטביות של החיבורים נכונה, סגרתי וחיברתי אותו שוב. הפעם המחשב דלק למשך 10 שניות, נכבה ושוב נדלק אחרי שניה ונכבה שוב. החדר התמלא ריח שרוף ופשוט לא הבנתי מה הבעיה והפעם הרגשתי שהכל נדפק. מתוך הרגשה שאין לי מה להפסיד פירקתי הכל והרכבת…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הכרטיס קול בא עם הלוח asus maximus formula ובשום מקום לא מצאתי דרייבר לכרטיס קול..ניסיתי את הדיסק שבא עם הלוח אבל זה אומר שזה לא תומך במערכת שלי זה מותאם רק לאקס פי וויסטה .. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אתקנתי דיסק קשיח חדש עם חיבור SATA לאומת חיבור IDE שהיה קודם לכן. כשבתי להתקין לראשונה את מערכת ההפעלה קיבלתי הודעה שלמעשה אומרת שהמחשב לא מזהה דיסק. מה עלי לעשות במצב כזה? לוח האם שלי הוא: foxconn s775 661fx7mf-s vga+agp+l הוא כולל בתוכו גם חיבור IDE וגם חיבור של SATA. כרגע חזרתי לעבוד עם הדיסק הישן והתקול שלי. ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, יש לי כנראה בעיית חומרה אשמח אם יש פה מישהו שמכיר את התוכנה לבדיקת זכרונות MEMTEST ויוכל לעזור לי. לאחר כמה מסכים שקיבלתי עם ווינדוס 7 והפעלה מחדש אקראית של המחשב (כן כן מחשב חדש מאייבורי), עשיתי כמה בדיקות של המינידאמפ וגם ב EVENTVIEWR ודובר על בעיות ב KERNEL. מבדיקה שעשיתי באינטרנט דיברו שזה יכול להיות בעיית זיכרון. שמתי את MEMTEST86 על דיסק והרצתי במשך 6 וחצי שעות על המחשב ואכן קיבלתי שגיאות: אם אתם לא רואים את התמונה כנסו לכאן: יש לי שלושה סלוטים של זכרונות - סה"כ 3GB של RAM של גייל. לוח אם של MSI 58X - PRO-E. עכשיו מה אני צריך לעשות אחרי ההרצה הזאת? להוציא שתי זכרונות וכל פעם להריץ MEMTEST על זכרון בנפרד כדי לבדוק איזה זכרון הוא התקול? אני צריך להר…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by dmanbuhnik,

אני מחפש כבר שבוע מדריך מלא לכול האפשרויות של הביוס של GA-7VT600 1394 F4, איפה אפשר למצוא דבר כזה? (אני יודע שכול חברה משנה טיפה את הביוס אבל חייב להיות מדריך כללי של AWARD, לא?)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Höd Aşulin,

אז יש לי מסך מחשב דגם benq xl2420t המסך תומך קצב רענון של 144hz. יש לי כרטיס מסך מסוג rx580 ומחשב חדש. המסך מחובר באמצעות כבל dvi dual link למרות הכל איני מצליח להגדיר את המסך ל144hz. מערכת הפעלה ווינדוס 10 וגם בהגדרות תצוגה אין מעבר ל60hz תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by daniel89,

לאחרונה המחשב שלי עושה ריסט לפעמים בפתאומיות .. סרקתי את המחשב מווירוסים,ספייויר,רגיסטי וכו'.. ולא מצא כלום.. לפעמים שאני נכנס לתוכנה אז המחשב נתקע לשניה ואז עושה ריסט.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה לעוזרים, דניאל.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by hagay,

לפעמים המסך עושה כזה צליל של "טיק" והמסך קופץ ... וקטן ואז תוך שניה הוא חוזר לגודל הרגיל... מדוע???

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by janan,

lenono b560 6 giga ram ddr 3 פרמטתי את המחשב לאחר פירמוט התקנתי דריברים והמחשב ממשיך להיתקע בפיתאומיות יש משהו לעשות? חום תקיו נקי מאבק אגב מערכת ההפעלה 64 ביט, פורמט בפעם השנייה עם ויינדוס אחר גם 64 ביט המחשב הוא מחשב נייד אם יש קשר הוא מחובר ישירות לחשמל ללא סוללה ומאוררים פועלים כראוי יש מהשהו שאפשר לעשות?::facepalm: תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. במערכת השנייה שיש לי בבית,הספק כוח התחיל לחרחר, אז השגתי ספק כוח ישן אחר עם חיבורים דומים שידוע לי שהוא עובד בצורה מושלמת,אבל אין לי מושג איך לחבר את החיבורים האלה שמופיעים בתמונה,למישהו יש מושג או יכול לשער איך בדיוק הם אמורים להתחבר?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי יש לי מחשב שנה וחצי שנתייים מערכת הפעלה Win 7 מעבד intel core 2 duo CPU E8400 @ 3.00GHz 3.01 GHz זיכרון - 3 GB לוח אם - micro-star international co.,LTD - MS-7519 כרטיס מסך - nividia geforce 9800 GT - 1GB memory אז ככה - שקניתי את המחשב היה לי geforce 9600 512M והכל עבד כמו שצריך.. עד שהמאורר שלו התקלקל הלכתי לחנות (אייבורי) והחליפו לי במקום בגלל האחריות, שמו לי כרטיס מחודש את ה9800GT 1024M - התקנתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר. מאז הבעיות התחילו:1- שהדלקתי את המחשב, המסך לא עלה, אחרי כמה הפעלות מחדש זה נתפס.. 2 - חצי מהמשחקים היו עושים לי בעיות- תוקעים את המחשב באמצע- ואז הייתי צריך לעשות הפעלה מחדש - אבל זה הסתדר מעצמו. 3- חצי מהמשחקים לא היו עולים לי בכלל, אבל גם זה…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by A.Iniesta,

אז ככה יש לי לפטופ שפועל 24\7 והוא תמיד מחובר לחשמל דרך המטען, זה יכול לפגוע לי בבטרייה של הלפטופ? אם כן, יש איזה דרך לתקן את זה כי זה די הרבה זמן ככה...

• 10 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by TopGhost,

בכל פעם שאני צורב משהו זה ישר מתנתק מהאינטרנט ולא נותן אפשרות סינכרון, גם מפסיק את הסינכרון עד לאחרי הצריבה ורק אז הוא מסתנכרן עוד פעם ואני יכול להתחבר המלצות או פתרונות ?

• 10 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.