תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לא מזמן ביצעתי פירמוט למחשב ולמרות שהתקנתי את כל הדרייבים של המחשב אני מעוניין לוודא כי היציאות של הUSB3 שלי אכן מתפקדות במהירות הגבוהה ביותר האפשרית. במנהל ההתקנים אומנם אני לא מזהה בעייה http://gyazo.com/afbaddac17ef3279a4a17e5d7c56a930 אם זאת בגלל שיש לי מלא יציות USB3 ו 2 אני רוצה לעבור אחד אחד פיזית ולדעת שהוא עובד במהירות גבוהה. איך ניתן לבדוק זאת?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב שחבר לי הביא הגיע עם ריח שרוף והוא לא נדלק. החלפתי ספק, כשמדליקים את המחשב נדלקת נורת POWER על הלוח (נורה אדומה), המאוורר של המעבד מסתובב לשניה וזהו... אין תגובה נוספת, הלוח לא מתעורר. מה אני יכול לעשות? כמו מה זה נשמע לכם?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי מסרב להיכנס למצב שינה,גם לאחר כתיבת הפקודה:msconfig->שלילת שירותים בלשונית שירותים + שלילת אפשרויות בלשונית הפעלה (אפילו שלילה של כל השירותים + כל האפשרויות בלשונית הפעלה) גם כן.גם לאחר התקנת Windows מחדש=לא עוזרת. מה הסיבה,ואיך פותרים בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם היום כשהדלקתי את המחשב המסך נשאר שחור. המאווררים עובדים, הכל נראה תקין- אך המסך מחשב נשאר שחור, וערוץ הHDMI בטלוויזיה לא מופיע (הטלוויזיה לא מזהה שמחובר אליה משהו בHDMI). ניתקתי את הDVI ובמסך הופיעה הודעה שהוא לא מזהה חיבורים (מן הסתם) חיברתי את הDVI והמסך חזר להיות שחור. חיברתי את המסך ישירות ללוח בחיבור DVI והווינדוס עולה. המאווררים של הכרטיס מסך עובדים ואין שום סימן חיצוני עליו. בTMS אמרו לי לנסות לנתק את הכרטיס מסך ולחבר אותו שוב, עשיתי זאת אך כלום לא השתנה. TMS אמרו שהם יאספו את המחשב. אך לפני שאני שולח את המחשב- האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות ולבדוק? יש לי מבחן גדול בתכנות שבוע הבא, ואני די צריך את המחשב. חייב לציין את השירות המצויין של TMS, תמיד מדברים …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית את המחשב האישי שלי שמחוברים אליו 3 מסכים 2xHDMI + 1xDP, בנוסף יש לי את הלפטופ של העבודה, אני מעוניין ליצור מערך שבו בלחיצת כפתור אוכל להחליף תצוגה של המסכים מ ה PC ל LAPTOP בלחיצת כפתור שיכלול גם את המקלדת והעכבר. סביר להניח ש KVM יעשה את העבודה אבל ממש הלכתי לאיבוד ואשמח אם מישהו יוכל לייעץ ולכוון איך להתחיל ומה באמת צריך כדי לקבל תוצאה אופטימלית. עריכה: במידה ו 3 מסכים זה בעייתי, אני מוכן להתפשר על 2 מסכים וזה יראה ככה: מסך אחד יהיה קבוע של ה PC 2 מסכים יקפצו בין ה PC ל ל LAPTOP
-
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
(המפרט בצד ימין) * ספק הכוח, הדיסק הקשיח והמארז הם בני 4 שנים, שאר הרכיבים חדשים. הרצתי בדיקת "System rating" שמובנית ב-Windows 7, ואחרי כמה דקות (במהלך הבדיקה כנראה) המחשב כבה והיה קצת ריח של משהו שרוף. לא זיהיתי מאיפה הריח בא אבל המחשב עבד כרגיל מיד אחרי שהוא נכבה... אני חושד שהספק לא עמד בעומס(?) של הבדיקה הזו, אבל אין לי מושג מה יכול היה להישרף כי המחשב עדיין פועל. מה לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתקין דרך usb וכל פעם בסוף ההתקנה זה פשוט נכנס ללופ מחדש של ההתקנה גם הוצאת הדיסק או קי או שינוי הבוט בbios לא עוזר , וכשאני משתמש בhdd הוא מתקין בלי בעיה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עקרונית קיבלתי מחשב נייד HP PAVILON DV5000 המאוורר לא היה עובד אז פירקתי את המחשב נייד עד למאוור ניקיתי את האבק מהמחשב ומהמאוורר שמתי משחה תרמית חדשה שימנתי את המאוורר המאוורר עובד מצויין עכשיו. הבעיה שלי שמחשב נכבה ברגע שאני מנסה להתקין על המחשב WINDOWS XP בשלב ההתקנה של המסך הכחול כמו כן המחשב גם נכבה ברגע שאני נכנס לביוס. עכשיו בוינדוס זה לא נכבה לי הרצתי עליו SPUERPI איזה חמש דקות בדקתי טמפ' בעזרת SPEEDFAN והטמפרטורה היא 90C האם זה תקין ? אם זה לא החום של המעבד מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הפעלתי היום את המחשב השני בבית (שמפרטו בצד), והוא נתקע בזמן ה boot על press any key to boot from CD (שהיה ריק בזמן הזה), ריסטטי את המחשב, קפצה הודעה bios update failed, ומאז המחשב נדלק (מאוורים מסתובבים) ואחרי כמה שניות נכבה, וחוזר בלופים, אין תצוגה על המסך ואין ציפצופים מהלוח . לא ניסתי לעדכן את הביוס, והכונן DVD היה ריק (גם לא היה מחובר USB שיכול לעדכן או משהו כזה) ניסתי לאפס ביוס, לא עזר. החלפתי ספק, גם לא עוזר ניסתי כול מיני קומבינציות (סטיק אחד של זיכרון, בלי זיכרון, בלי ברטיס מסך, בלי HDD והכונן DVD), אותה תוצאה כול הזמן
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב עבד תקין עד היום בבוקר. ניסיתי להדליק אותו כרגיל אבל הוא נתקע בהפעלה של הwindows. לאחר כמה בדיקות הגעתי להסרה של הדרייברים של nvidia, והמחשב עלה כרגיל. כשהתקנתי שוב את הדרייברים והפעלתי מחדש שוב הבעיה חזרה.. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים יותר, אך הבעיה ממשיכה גם איתם. רעיונות למישהו? הכרטיס מסך (אם זה רלוונטי) - GTX770
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה SAMSUNG LA32B530 וכרטיס מסך GAINWARD GEFORCE GT9600 עם לוח אם GIGABYTE GA-M720-US3 REV 1.0 העברתי כבל HDMI בין היציאה של הHDMI של המחשב (מהכרטיס מסך) לכניסה של הHDMI בטלויזיה (HDMI1) ומסתבר שאין אות של קול... העברתי חוט קטן כזה כמו שהיה פעם את החיבור מהCD לסאונד בלסטר (אני לא יודע את המונח המקצועי) מהכרטיס מסך לאיפה שרשום על הלוח אם SPDIF ויש שם את הפינים האלה. יש לי בפאנל האחורי של המארז שני חיבורי יציאה של SPDIF , אחד אופטי ואחד קואקסוילי. ובטלויזיה לא ראיתי שיש רק אופטי ליד החיבור של המחשב... אז קניתי בטעות כבל 3.5 בKSP.... כשראיתי שזה לא מה שאני צריך אז הם לא הסכימו להחזיר / להחליף... בטענה שאין להם כבל אופטי והם נותנים החזר רק מסכום מסויים או משהו כזה..…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים המחשב של אבא שלי מלא בזבל ! ניסיתי להתקין NOD אבל בסוף ההתקנה הוא מוחק את ההתקנה - כנראה שיש איזשהו וירוס שמפריע להתקנה . בכל אופן אשמח לשמוע המלצות למה אפשר לעשות - אולי אנטיוירוס שעולה מהדוס או משהו כזה או פורטובאל . תודה ויום מצויין
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה , יש לי לוח אם DG41RQ של אינטל , מעבד E8400 , היה לי עד לפני כמה ימים מאוורר ג'נרי של דיפ קול , שמסתבר שצבר ליכלוך ואבק בין התושבת של המעבד והלוח אם לבין המאוורר בצורה קטסטרופלית , המאוורר היה מגיע למהירות של 2250 RPM והמעבד מסתבר בניטור של הביוס היה מראה לי 60 ומשהו מעלות בIDLE , אבל בתוכנות ניטור דרך הווינדואז הראה טמפרטורות תקינות של 30+ אבל לפעמים גם הגיע ל40+ , פירקתי את המחשב לחלוטין על מנת לנקות אותו כי זה היה ממש נוראי , החזרתי את הלוח למקום והברגתי כמו שצריך חיברתי את הכל, כמובן שמרחתי משחה טרמית חדשה , ואחרי גם שניקיתי את המאווררים החזרתי אותם למקום גם של המארז וגם של המעבד, גם פתחתי את הפתח איפה שהמאוורר של הספק כי גם שם היה אבק, אבל לא פתחתי את …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני בעל אוזניות Razer megalodon 7.1 האוזניות עובדות בכל מחשב שיש לי, מלבד המחשב החדש שלי שקניתי אותו לפני שבוע. המחשב הוא עם לוח אם MSI H87 מה עשיתי עד עכשיו : התקנתי את כל הדרייברים שיש , ללוח אם ולאוזניות בפרט כולל עדכון פרייםוואר בדקתי בBIOS ש USB SUPPORT LEACGY עובד בדקתי שאין בעיה של חשמל גם בהתקן פרמטתי את המחשב מערכת הפעלה WIN 7 ENTERPRISE 64BIT משהו מוזר שהמחשב מזהה מלבד המקלדת שלי הוא מזהה לי התקן שלא קיים בכלל בשם HOLTEK USB PHONE בתור KEYBOARD שאני מחבר את האוזניות זה מעלה לי את הארור USB NOT RECOGINZED האוזניות חדשות לגמרי ועובדות בכל מחשב אחר, התסכול גדול! אשמח לעזרה,תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי באיזה שהוא סרטון על איך סטודנטים בנו איזה 20 מחשבים בידיוק אותו דבר ואיך שהו חיברו ביניהם ויצרו מחשב על קטן אז ככה יש לי שתי מחשבים איך אני מחשב ביניהם ככה שהם יחלקו את אותם משימות ואותו כוח עיבוד?? אני יודע שאפשר דרך הethernet אבל איך ויש עוד דרך?? אני מחפש בינתיים אם יהיה הצלחה אני יפרסם איזה מדריכון
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, לפניכם המפרט של המחשב שלי: I7 6700K Asus Z170-A Corsair Vengeance LPX DDR4 2666MHZ Antec 550W 80+ Gold EDG550 MSI GTX1080 AERO Creative Sound Blaster Z Samsung EVO 850 256gb WD 2TB Black מערכת הפעלה WIN10. הבעיה היא כזו, הייתה לי לפני חודשיים תקלה שבגללה הייתי צריך לתת למחשב הרבה פעמים HARD-BOOTS, התגברתי עליה (פאקינג כבל היה דפוק) אבל אז מ"ה לא עלתה (BSOD סטייל WIN10) אז הייתי צריך לפרמט ולהתקין מחדש. עשיתי והמחשב עלה רגיל והכל היה תקין. אלא שלא - מאז אני חווה את הבעיות הבאות: 1) 90% מהפעמים שהמחשב עולה הוא עולה ללא סאונד, נדרש אתחול ברמת מ"ה כדי לקבל סאונד חזרה (התקנתי מחדש את הדרייבר…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי אני לא מצליח להתקין דרייברים לWIN 7 64 ללפטופ דל E5430 (דור 4) מה לא ניסיתי כמובן שהייתי באתר של דל והכנסתי מזהה ולא הצלחתי להגיע לדרייברים הנכונים הגעתי למצב שכרגע מותקן כרטיס רשת broadcom אבל לדעתי הוא לא הנכון כי אצלחבר שיש לו אותו מחשב מותקן דרייבר אחר איפה אני מוצא דרייברים ? יש תוכנה חינמית שבודקת מה צריך ? מה שחסר לי כרגע שאין אינטרנט אלחוטי (רק חוטי) המון תודה כי ממש התייאשתי ??? ??? ???
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח בשום פנים ואופן לחבר מחשב לטלויזיה שלי בחיבור hdmi ניסיתי לחבר גם את המחשב הנייח שלי וגם את המחשב הנייד שלי שמצליחים להתחבר לטלויזיות אחרות בבית אבל הם לא מזהים את הטלויזיה חיבורי ה-hdmi של הטלויזיה ככל הנראה תקינים מכיון שהם עובדים עם הממיר ניסיתי עם כמה כבלים שכולם תקינים ניסיתי גם לכבות ולהדליק את הטלויזיה ולחבר ולנתק אותה מן החשמל אני קצת אובד עצות במה הבעיה מכיון שהטלויזיה התחברה בשבוע שעבר למחשב samsung smart tv 32 inch UA32EH4500
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס הטלוויזיה שלי הוא : Hauppauge WinTV PVR150 MCE קניתי אותו אולי לפני 3 שנים בהערך ועכשיו הוא לא פועל לי. יום אחד רציתי לראות טלוויזיה וכשפתחתי אותו כול השידור היה בתקיעות , רואים שהוא קולט אבל לא ראים בברור את הערוץ, ניסיתי לבדוק את החיבורים , להחליף כבל לבודק את הממיר עצמו ולהחילף לממיר אחר אבל שום דבר מזה לא פעל. עכשיו הוא בכלל לא קולט לי ערוצים ובהגדרות של הMediaCenter הוא לא מצליח בסירקה למצוא שידור. יכול להיות שהוא לא פועל בצורה טובה בווינדוס 7 64bit ?(לפני חודש התקנתי) לפי מה שראיתי הוא כן פועל ב64 והווינדוס גם מתקין לו את הדרייבר ב"ניהול" של המחשב הוא מציג את הכרטיס טלוויזיה. ניסיתי למחוק את הדרייבר להתקין שוב אבל לא עובד, יש אולי תוכנה או דרך לבדוק את הכרטיס …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים הרכבתי מחשב חדש וגיליתי בעייה שאני מקווה שתוכלו לעלות עליה.... קרה לי פעמיים שפתאום באמצע המחשב נתקע כולל הסאונד ולא מגיב לכלום וחייבים לעשות לו ריסטארט כדיי שיגיב. מפרט המחשב: INTEL CONRO E6300 7600GT GAIWARD SEAGATE 250GB 16MB KINGSTON 1 MODULE OF 1GB FSP GLN 350W MB GIGABYTE GA 965P S3
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר הכנסת דיסק און קי במחשבים של המכללה, כל הקבצים/תקיות שנמצאים בדיסק און קי הפכו לקיצורים דרך ואי אפשר לפתוח אותם, זה לא פעם ראשונה שזה קורה, פעם אחת זה נפתר על ידי הכנסת הדיסק און קי למחשב האישי שלי (יכול להיות שמדובר בוירוס והמחשב שלי הסיר אותו?). החומר שם מאוד חשוב, יש דרך להציל אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חייייייייייב משחקים לMP הזה!!..קיבלתי אותו עם 2 משחקים מעאפנים טילים וניסיתי לשים כל מיני משחקים ..אבל הMP לא הפעיל אותם חיפשתי במ-ל-א אתרים ולא מצאתי כלווום.. :s05: הקיצר מי שיעזור אני יודה לו מאוד.. בבקשה תמצאו לי..
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב והתקנתי עליו WINDOWS 10. מערכת הפעלה חמודה, אבל אני מעדיף הרבה יותר את הWIN 7.. במדריכים שמצאתי רשום איך לחזור מWIN10 לWIN7 לא איך להתקין את זה מההתחלה לגמרי.. מישהו שמתמצא בזה יכול לעזור בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום המפרט כזה- AMD PHENOM II X4 955 קירור AC FREEZER 7 PRO GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H סטיק DDR3 של קינגסטון סטיק DDR3 של מושקין HD 4870 גרסת רפרנס SEA SONIC 520 W ושני הארד דיסקים, אחד של 500 גי'גה, אחד של טרה. WIN 7 ULTIMATE 32 BIT המערכת לא באובר קלוק. המחשב קופא לעיתים קרובות בצורה רנדומלית ובלי שום חוקיות גלויה לעין. לדוגמא- אני יכול לשחק כמה שעות במטרו והוא לא יקפא לשנייה ואילו כשאני אגלוש באינטרנט יהיה פריז. לפעמים הפריזים כשהמסך במצב שינה אז הוא לא נידלק שוב. פריזים יכולים ליהיות גם שניות אחרי ההדלקה, גם ימים אחריה... פשפשתי באינטרנט ומצאתי פיקס לווינדואוס 7 שמתקן את הבעייה- התקנתי והוא לא עזר, הפריזים ממשיכים. תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאני מעלה את המחשב יש לי שגיאה a disc read error occurred בבקשה תעזרו לי תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-