תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
??? יש לי בעיה במחשב שלי הוא נידלק כל פעם שאני מדליק נורת פלורסנט בבית או אחד השכנים יש לי מחשב עם לוח אם GA-7VRXP מעבד AMD1800 מי שהוא יודע מה הפתרון?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל כמה דקות מופיע הודעה של עליית מתח ביציאת רכזת לא יודע מה זה אומר כך זה ניראה מצורף קובץ תמונה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החלפתי מאוורר למעבד כי הקודם התקלקל. שמתי משחה תרמית ועדיין המחשב מגיע ל85-90 מעלות אחרי 2 דקות. בדקתי בביוס והמעבד על 1.2Ghz מתוך 2.5Ghz והאוברקלוק אוף. המחשב מתחיל מ-30 מעלות בביוס ואחרי 2-3 דקות מגיע ל-85-90. אני מתוסבך מזה כבר אין לי מושג מה לעשות. מישהו יכול לעזור?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי היום להתקין משחק, שהתקנתי כבר כמה פעמים מאותו דיסק... באמצע ההתקנה אני שומע פתאום... בום! , חשבתי כבר הלך לי ה-CD ROM, פתחתי אותו, אני רואה הדיסק מרוסק לחלקים בכל המקומות בCD-ROM. ניקיתי את הCD ROM מכל הרסיסים של הדיסק... ואז פתאום בנס הCD ROM פועל. השאלה היא, למה זה בכלל קרה?! חוץ מזה, זה סידי רום חדש שקניתי לפני חודשיים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המסך שלי הוא MAG : XJ700T וקניתי אותו עוד עם המחשב הישן שלי... בשנת 98 הבעיה היא שהתמונה קופצת כזה התמונה מתכווצת ואחרי שניה מתמתחת וחוזרת לגודל הרגיל הקפיצה קטנה נורא אבל עדיין זה מעצבן כרטיס המסך שלי הוא: G FORCE 3 TI 200 האם זו בעיה עם הדריוורים של הכרטיס מסך או שעבר זמנו של המסך? בתודה מראש... אייל עריכה: שיט שיט שיט לא שמתי לב שאני נמצא במפרטי מחשב בטעות שמתי את זה פה... :AR15:
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מסך DELL U2417H - עבד בלי בעיות. משמש כמסך משני/שני ( עובד על שני מסכים) פתאום באמצע שימוש הופיע פס לדים מתים - אנכי - שחורים אבל ממש בדיוק באצע המסך. - לא ממכה לא משום דבר אחר. פתאום באמצע השימוש. המסך לא המסך הראשי של העבודה. אבל מבאס. יש אפשרות לתקן כזה דבר? שווה? או לסבול בשקט/להחליף? כבר עברו 3 שנים והוא לא תחת אחריות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלומות , אני מעוניין לדעת אם התקלה הזו (בתמונה) היא נראת כמו תקלה בכרטיס הגרפי ? הנ"ל מופיע בזמן משחקי מחשב בשבוע האחרון , והוא תוקע את כל המחשב . לעיתים זה מופיע גם בהפעלה מחדש (כמו בתמונה) , אבל נעלם לו אחרי הפעלה חוזרת . המחשב עובד תקין כשהוא לא תחת מאמץ של משחקים , תודה מראש , ג'ו
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מלא בעיות בארד דיסק כלומר כל מיני כוננים לא רצויים. אני רוצה להפוך את ההארד דיסק לאיך שהוא היה כשהיה חדש. כלומר.כונן סי בלבד.כונן ריק מתוכן כלומר מפורמט.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי בארצות הברית את הטאבלט פי סי של סמסונג (samsung series 7 slate pc) ואחרי שבועיים בערך הופיעה לי מקודה אדומה קטנה על המסך שכשאתה מתקרב אלייה אתה מבחין שהיא מורכבת מכמה נקודות וקוים קטנים. הנקודה נעלמת וחוזרת. זה פיקסל תקוע? מה האפשרויות שלי? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים המחשב של אבא שלי מלא בזבל ! ניסיתי להתקין NOD אבל בסוף ההתקנה הוא מוחק את ההתקנה - כנראה שיש איזשהו וירוס שמפריע להתקנה . בכל אופן אשמח לשמוע המלצות למה אפשר לעשות - אולי אנטיוירוס שעולה מהדוס או משהו כזה או פורטובאל . תודה ויום מצויין
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זקוק לעזרת המומחים.. במחשב ישן (פנטיום 4, לוח אינטל D850MV) לא ניתן לעשות בוט מ-CD. יש שני כוננים CD ו-DVD (ה-DVD חדש דנדש), שניהם מזוהים בביוס ושניהם מזוהים במערכת ההפעלה וניתן להעלות מהם דיסקים. אממה, אי אפשר לעשות מהם בוט (למרות שהוגדרו כהתקן איתחול ראשון בביוס) ואני לא מצליח להעלות התקנה של חלונות XP (מדיסק מקורי). הוא כאילו מדלג על השלב Press any key to boot from CD.. מה לעזאזל? למה זה קורה? הג'ימפור של הכוננים נכון (DVD סקונדרי מאסטר ו-CD סקונדרי סלייב), ניסיתי עדכון ביוס, ניסיתי הכל
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב והתקנתי עליו WINDOWS 10. מערכת הפעלה חמודה, אבל אני מעדיף הרבה יותר את הWIN 7.. במדריכים שמצאתי רשום איך לחזור מWIN10 לWIN7 לא איך להתקין את זה מההתחלה לגמרי.. מישהו שמתמצא בזה יכול לעזור בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
עידכנתי את הביוס ועידכון מופיע בפוסט השאלה אם צריך לעשות איזהשהוא איפוס שכל העידכונים וכו' וכו' יעבדו . הלוח הוא של ABIT . IS7-E
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאני מעלה את המחשב יש לי שגיאה a disc read error occurred בבקשה תעזרו לי תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! מפרט המחשב: לוח אם:abit ip35 מעבד: INTEL E8400 כרטיס מסך: ATI HD4850 חזרתי מהצבא ובאתי להדליק את המחשב והוא לא מגיב לכפתור ההפעלה, פתחתי את המארז והמנורה שעל לוח האם דולקת מה שמעיד שהלוח אם מקבל חשמל וזה שולל בעיה בספק כמו כן ניסיתי להחליף גם את כפתור ההפעלה של המחשב וגםאת הבטרייה של לוח האם אבל שום דבר לא עזר? אשמח לקבל עזרה! תודה ויום טוב!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מסך מחשב חדש Dell UltraSharp U2414H 23.8 הוא מחובר למחשב, וגם הטלוויזיה מחוברת למחשב באמצעות כבל HDMI כאשר אני מכבה את מסך המחשב, אוטומטית מתכבה גם מסך הטלוויזיה יש אפשרות שתסדר את העניין?, או מה אני צריך לעשות שזה לא יקרה , ומסך הטלוויזיה ישאר דלוק בעת כיבוי מסך המחשב? במסך הישן שלי זה לא היה קורה פשוט הייתי מכבה את המסך של המחשב ונשאר עם מסך טלוויזיה דלוק תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מאז ומתמיד המחשב שלי זיהה התקנים בלי בעיה ועבד כשורה. לפני כמה חודשים קניתי כוננים קשיחים חדשים (1TB HDD + 160GB SSD) ושמתי אותם במקום הקודם שאותו העברתי למחשב אחר. כמובן שזה אומר להתקין את המערכת הפעלה מחדש, וכך עשיתי. וובכן, התקנתי את המערכת (WIN 7) ללא בעיות והייתה לי בעיה שהדרייבר של לוג'יטק לא זיהה את העכבר (G700) בשום אופן. עשיתי מלא שיטות שהיו רשומות באינטרנט ואף אחת מהן לא עבדה, עד היום לא הצלחתי לגרום לדרייברים לזהות את העכבר! לעניין - באיזשהו שלב ביצעתי את אפשרות ה"תיקון" שנמצאת בדיסק של הווינדוס, זה לא תרם במיוחד. היום רכשתי לי מקלדת מכאנית של רייזר ועכבר חדש מבית רייזר, יאי! תתחדש לי! מה הבעיה? המחשב לא מזהה את העכבר ולא את המקלדת. מחקתי והתקנתי א…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני מריץ את הבדיקה מופיעים טונה שגיאות ובנוסף ליד איפה שאמור להיות רשום מידע על ה ציפסט והזכרונות לא רששום כלום יכול להיות שהבעיה לא בזכרונות אלא לוח האם? תודה .
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרכבתי כמה מחשבים מאותו יבואן ומשהו מוזר קרה כולם איטיים ...אין הבדל משמעותי בינהם אולי 10 % בלחץ .. אבל לא יכול להיות הרי סלרון , או סלרון D , או AMD64 הם בעלי ביצועים שונים במהותם ... עם הסלרון יש לוח ECS 478 + ציפסט VIA עם הסלרון D יש לוח 478 ECS + צי'פסט INTEL עם וניס AMD64 3000 היה לוח ECS + ציפסט של ATI * לכולם ספקי כח ג'נרים ...של GYRO ואותם לוחות השאלה היא ככה 1 . או שהלוח הוא הבעיה ? ECS אבל הרכבתי מעבד נורפווד 2.66 FSB 533 על אותו מותג של לוח ועבד מצויין אז לא הגיוני ...FSB 533 2 . או שהספק כח הוא הבעיה ! לא מצליח לספק מתחים כמו שצריך למרות שבאברסט רשום שהכול תקין וגם בביוס .. 3 . או שהמעבדים חלשים :-[ 4 . או שהבעיה היא עם ספק האינטרנט "בזק בינלאומי " שהוא ספק…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
My comp specs: CPU: i7 8700k GPU: 1080Ti Zotac Extreme Core 12GB MOTHERBOARD: Z370 Aorus Gaming 7 RAM: 16GB CORSAIR DOMINATR 3200MHZ SSD SAMSUNG 512GB PSU: GIGABYTE(don't remember correct name) 1200W בPUBG לצורך הענין, הגדרות הכי נמוכות, נפילות מ144 ל45FPS. זה קורה בעוד משחקים. הכל מעודכן, מערכת הפעלה נקיה WIN 10 64BIT. כמו כן כל הזמן הכרטיס קול מתנתק ומתחבר, קופץ המסך של התוכנה של הכרטיס קול. לפעמים גם שומעים אותו כמו חייזר דרך המיקרופון, ולפעמים איכות הקול מאד יורדת. אשמח לשמוע עצות
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי win7 32bit השעה כל הזמן מישתבשת\מתאפסת ל 2/1/2003 אני מחזיר את זה וכשאני מדליק את המחשב יום למחרת זה שוב מיתאפס וזה חוסם לי אתרים... התקלה בערך כמה חודשים ככה... יש לי גם כמה בעיות את הביאוס ההגדרות כל פעם נימחקות שם... כל פעם שאני מדליק את המחשב אני לוחץ על F1
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב (ממש לא מזמן) היה ליד כפתור ההתחל של ווינדווס עוד כפתור שאם אני זוכר נכון היה בצורה של בית וכשלוחצים עליו זה היה נראה כמו ההתחל הישן של ווינדווס 7 וXP ועכשיו הוא נעלם וחבל כי הוא היה ממש שימושי נתן לעשות חיפוש מהיר והפעלה מהירה של תוכנות. חיפשתי ממש הרבה באינטרט ולא מצאתי פתרון (windows 8.1). מישהו יודע איך להחזיר את הכפתור הזה? אתם בכלל יודעים על איזה כפתור אני מדבר? כי יכול להיות שזאת תוספת של לנובו (המחשב הוא Y50-70). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום התותחים ! יש לי מחשב נייד מסוג lenovo z570 ביום בהיר הוא עשה ריסט לבד.ומאז הוא לא עובד .שמדליקים אותו הוא מבצע ריסטים בדיוק בשלב שהווינדוס עולה.ניסיתי לפרמט ל win 7 ו win 10 והוא נתקע בול באותו מקום בהתחלה של ה win . גם בsafe mode הוא לא עולה. קניתי ארד דיסק חדש מקופסה . ואותו שגיאה באותו מקום בדיוק... מישהו נתקל בתופעה הזו? לביוס כן אפשר להכנס..
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, לפניכם המפרט של המחשב שלי: I7 6700K Asus Z170-A Corsair Vengeance LPX DDR4 2666MHZ Antec 550W 80+ Gold EDG550 MSI GTX1080 AERO Creative Sound Blaster Z Samsung EVO 850 256gb WD 2TB Black מערכת הפעלה WIN10. הבעיה היא כזו, הייתה לי לפני חודשיים תקלה שבגללה הייתי צריך לתת למחשב הרבה פעמים HARD-BOOTS, התגברתי עליה (פאקינג כבל היה דפוק) אבל אז מ"ה לא עלתה (BSOD סטייל WIN10) אז הייתי צריך לפרמט ולהתקין מחדש. עשיתי והמחשב עלה רגיל והכל היה תקין. אלא שלא - מאז אני חווה את הבעיות הבאות: 1) 90% מהפעמים שהמחשב עולה הוא עולה ללא סאונד, נדרש אתחול ברמת מ"ה כדי לקבל סאונד חזרה (התקנתי מחדש את הדרייבר…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדריך לתיקון מחשבים ניידים אחת הבעיות הנפוצות ביותר עם מחשבים ניידים ההזדקנות היא התחממות יתר, משהו שאנשים רבים אינם בטוחים כיצד לתקן. אנו נעזור לך להבין מה גורם לחום וכיצד לשמור על תפקוד המחשב בטמפרטורה נמוכה יותר. התחממות יתר של המחשבים עלולה לגרום לבעיות רבות, החל מקריסת מסך כחולה אקראית לכאורה לאובדן נתונים. אולי אתה אפילו לא מבין כי התחממות יתר היא שורש הבעיות שלך, ולפני שאתה יודע את זה יש לך לוח אם שרוף על הידיים. בואו נלך צעד אחר צעד ולראות איך אתה יכול להתמודד עם מחשב overheating. אנחנו נדבר בעיקר על מחשבים ניידים, אבל רבים מאותם עקרונות חלים על מחשבים שולחניים, כמו גם. וכמו תמיד, לפני שתתחיל להתעסק עם חומרה - במיוחד כל דבר המעורב בפירוק - קח את הזמן …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-