עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הוצאתי את הבטרייה ואיפסתי את הסימוס, עכשיו עשיתי ךו LOAD DEFOULT ואני צריך לשחזר את כל ההגדרות ידנית ואני לא יודע איך לעשות את זה , המחשב לא פועל לי ואני חושב שזו עלולה ליהות הסיבה אולי. בכל אופן תקראו בבקשה את הת'רד הקודם שלי להבנת מקור הבעייה, ותודה לולכם אם יש משיהו שיכול לעזור לי באיי סי קיו ולהסביר לי איזה הגדרות אני צריך לשנות אני אודה לו מאוד: 124109853

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. (המפרט בצד ימין) * ספק הכוח, הדיסק הקשיח והמארז הם בני 4 שנים, שאר הרכיבים חדשים. הרצתי בדיקת "System rating" שמובנית ב-Windows 7, ואחרי כמה דקות (במהלך הבדיקה כנראה) המחשב כבה והיה קצת ריח של משהו שרוף. לא זיהיתי מאיפה הריח בא אבל המחשב עבד כרגיל מיד אחרי שהוא נכבה... אני חושד שהספק לא עמד בעומס(?) של הבדיקה הזו, אבל אין לי מושג מה יכול היה להישרף כי המחשב עדיין פועל. מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by yaron@,

שלום לכולם לפני מספר ימים הרכבתי מחשב חדש וגיליתי בעייה שאני מקווה שתוכלו לעלות עליה.... קרה לי פעמיים שפתאום באמצע המחשב נתקע כולל הסאונד ולא מגיב לכלום וחייבים לעשות לו ריסטארט כדיי שיגיב. מפרט המחשב: INTEL CONRO E6300 7600GT GAIWARD SEAGATE 250GB 16MB KINGSTON 1 MODULE OF 1GB FSP GLN 350W MB GIGABYTE GA 965P S3

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אהלן חברה מה הולך אני חדש פה אז תפרגנו אז ככה: את המפרט של המחשב שלי אתם יכולים לראות כבר <= המחשב קורס עד מסך כחול לפחות כמה פעמיים ביום במצבים שונים שלא כ"כ קשורים אחד לשני (פעם במשחק, פעם בווינדאוס אבל בעיקר בהמתנה). ישנן תקופות ארוכות ללא נפילה אבל כאשר יש נפילה אני מחליף את החלק שנראה לי בעייתי, ואז ישנה תקופה ארוכה של שקט (בערך כחודש) עד הנפילה הבאה. מהפעם הראשנוה שהתחילו הנפילות הוחלפה כבר כל המערכת למעט המעבד. השגיאות שקורות בד"כ הן: 0x0000001a - הנפוצה ביותר 0x000000be 0x000000f4 ועוד כמה שאני לא כ"כ הספקתי לקרוא. זה האיבחון של הווינדווס לנפילה האחרונה. נפילה זו באה אחרי נפילה (0x0000001a) במצב המתנה. Problem signature: Problem Event Name: Bl…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום, אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה windows 7 ultimate 64 bit על מחשב חדש שיש בו רק כונן SSD הבנתי שכדי לעשות את זה חובה לשנות משהו ב BIOS השאלה מה צריך? תודה .

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by bg1987,

יש לי מחשב די ישן, שכל הזמן מצפצף בטון גבוהה כזה, זה יותר דומה לרעש של זרם חשמלי מאשר משהו אחר. ניסיתי לאתר את מוקד הרעש, אז החלפתי הארד-דיסק. וזה לא שינה, הספק שקט, המאורר של המעבד שקט, הארד דיסק גם בסדר. אבל הוא עדיין עושה קולות, ניסיתי לברר מאיפה זה בא וזה נשמע כאילו זה מתוך המעבד, או אולי אחד הקבלים לידו, רק שזה לא נשמע לי כ"כ הגיוני, משהו מכיר תופעה כזאת? זה פשוט מטריף לי את השכל (הצפצוף הזה בטון גבוהה ש"חודר" רעש של טלויזיה או מוזיקה) זה המפרט של המחשב.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by shapin,

יש לי בעיה בווינדוס מאז שהתקנתי אותו, כל פעם שאני סוגר את המשחק Ghost Recon Phantoms, לא ניתן אחרי זה להעביר לאותיות קטנות באנגלית, יש לי או עברית או Upper Case Letters. למישהו יש מושג איך לסדר את זה?, יש לציין שריסטרט מסדר את זה, אז כל פעם שאני מסיים לשחק אני מפעיל את המחשב מחדש.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by moshe20,

הי שאני לוחץ על העכבר פעם אחת הוא לוחץ איזה שלוש פעמים זה ממש מעצבן איך אני משנה זאת ניסית בהגדרות של הווינדוס אבל אין שם אופצייה כזאת

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום. ההודעה cmos checksum error מופיעה אצלי בעת הדלקת המחשב. החלפתי בטריה לחדשה היום, כפי שהצעתם לי כאן בפורום. הבעיה ממשיכה! באתר של לוח האם שלי, תחת שאלות-ותשובות (FAQ), ניתנה התשובה הבאה: Please check whether the jumper for "Clear CMOS" was lost or being set at "2-3". If so, please set the jumper back to "1-2 ON" to get the system resuming its normal service. אם כי מבין גדול במחשבים אני לא, נראה לי שאכן ה"Jumper" הזה [יהיה מה שיהיה הדבר הזה] יושב במקום הנכון. האם יש הצעות נוספות? אשמח לשמוע, ותודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. יש לי פלאפון מדגם c2 של נוקיה ובתוכו כרטיס זיכרון מיקרו, ויצרתי לפני הרבה זמן סיסמא לכרטיס בפלאפון נוקיה ועכשיו כשרציתי לפתוח אותו שחכתי את הסיסמא, ואני לא מצליחה להזכר בה. הכרטיס לא נפתח לי בשום צורה אחרת לא דרך קורא כרטיסים ולא בשום צורה. אשמח לדעת אם יש איזשהיא דרך לשחזר את הסיסמא של הכרטיס או לאפס אותה. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by law89,

היי חברה האם יש אפשרות לשכפל דיסק און קי? יש בו התקנה של גרסה ישנה של וינדאוס ואני רוצה להעתיק אותו כך שתהיה אפשרות להתקין מדיסק און קי אחר את הוינדאוס. (זה דיסק און קי שיצרתי בו התקנה של וינדאוס עם הכלי שיש באתר של מיקרסופט) תודה

12. אורח אוהד
    Started by אורח אוהד,

שלום, נתון: 1. מחשב אשר עבר פירמוט בעקבות בעייה בווינדוז 2. הארד דיסק חיצוני אשר מכיל קבצים לגיבוי כל הקבצים על ההארד דיסק החיצוני מועתקים בהצלחה לוינדוז חוץ מאילו אשר נמצאים בתיקיית מוסיקה. ההעתקה נתקעת. ביצעתי צ'ק דיסק, יצא תקין. ניסיון להריץ את הקבצים מהכונן, עובד. ניסיון להעתיק את הקבצים למערכת הפעלה אחרת (אובנוטו) נתקע. ניסיון להעתיק אותם למקום אחר בכונן, נתקע, ניסיון לדחוס התיקייה בכונן, נתקע. רעיונות יתקבלו בברכה, אוהד

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by msa90,

שאני מעלה את המחשב יש לי שגיאה a disc read error occurred בבקשה תעזרו לי תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by yot,

שלום חברים היום הגיע המחשב הנייד החדש (Dell V131) ומייד התחלתי לעבוד איתו. ניסיתי להתחבר לרשת האלחוטית הביתית (המחשב זיהה המון רשתות באזור) ולאחר שלא זכרתי את הסיסמה התחברתי לרשת אחרת. עבדתי עם המחשב בערך רבע שעה עד שמצאתי את הסיסמה של הרשת, אבל כשהתנתקתי מהרשת שהייתי מחובר אליה, המחשב כבר לא זיהה לחלוטין אף רשת אלחוטית. בדקתי את כל מה שאני יודע לבדוק, שה-WiFi מופעל (גם בווינדוס וגם בתוכנה של אינטל).. אבל אני דיי תקוע. דבר חשוב שאני צריך לציין, שבכמה הפעלות הראשונות של המחשב הותקנו עידכונים של הווינדוס - אני חושב שאולי פה מקור הבעיה. (חשבתי לנסות לעשות System restire, אבל החלטתי להתייעץ כאן קודם). אשמח לעזרה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אהלן חברים המחשב של אבא שלי מלא בזבל ! ניסיתי להתקין NOD אבל בסוף ההתקנה הוא מוחק את ההתקנה - כנראה שיש איזשהו וירוס שמפריע להתקנה . בכל אופן אשמח לשמוע המלצות למה אפשר לעשות - אולי אנטיוירוס שעולה מהדוס או משהו כזה או פורטובאל . תודה ויום מצויין

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. היי קניתי מארז דיסקים חיצוני כדי לחבר דיסקים 3.5 ide בusb למחשב שלי שאין לו חיבורי ide בלוח למארז יש ספק כוח משלו. כשאני מחבר את הדיסק למחשב הוא מזוהה ועובד אבל מבצע כל פעם ניתוק וחיבור מחדש. בניתוק וחיבור מחדש הכוונה שהוא נעלם מהכוננים ב"מחשב שלי" וכל פעולת קריאה/כתיבה אליו נעצרת בשגיאה. רגע אחרי זה הוא מזוהה מחדש כאילו חיברתי אותו באותו רגע (קופץ החלון האוטומטי בוינדוס ושומעים קולות ניתוק וחיבור) זה קורה בעיקר כשאני כותב לדיסק וכמעט באופן מיידי. החלפתי כונן ide/כבל usb/חיברתי לפורט usb אחר. גם עדכנתי את הוינדוס והדרייברים ללוח וusb. לא היה כל שינוי. אם אני מחבר את המארז למחשב הנייד שלי, הכל עובד תקין. המחשב הנייח: לוח אם:gigabyte z97x-gaming 5 מערכת הפעלה: windows 7 64b…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. היי שלום יש לי מחשב פניטיום 4 3ghz זיכרון 2GB וספק 400W המחשב פעל טוב אבל קצת התחמם אך לא עשה בעיות , למרות זאת החלטתי להשקיע וקניתי מאוורר חדש למעבד והתקנתי אותו לאחר שהתקנתי אותו המחשב נדלק עובד בערך גג דקה ואז רושם שהוא מתחמם יתר על המידה ומתכבה החזרתי תמאוורר הישן כי חשבתי אולי שיש בעייה במאוורר החדש ושוב הוא עושה את אותה הבעייה (נדלק מודיע שהוא מתחמם ונכבה) למרות שלפני שהחלפתי אותו הוא עבד פיקס אני לא יודע מה לעשות? מה יכולה להיות הבעייה? אודה לכם מאוד על העזרה תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by alex542,

כיצד אני יכול לגבות את הכונן דרך מחשב אחר?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by shahar91,

כרטיס הטלוויזיה שלי הוא : Hauppauge WinTV PVR150 MCE קניתי אותו אולי לפני 3 שנים בהערך ועכשיו הוא לא פועל לי. יום אחד רציתי לראות טלוויזיה וכשפתחתי אותו כול השידור היה בתקיעות , רואים שהוא קולט אבל לא ראים בברור את הערוץ, ניסיתי לבדוק את החיבורים , להחליף כבל לבודק את הממיר עצמו ולהחילף לממיר אחר אבל שום דבר מזה לא פעל. עכשיו הוא בכלל לא קולט לי ערוצים ובהגדרות של הMediaCenter הוא לא מצליח בסירקה למצוא שידור. יכול להיות שהוא לא פועל בצורה טובה בווינדוס 7 64bit ?(לפני חודש התקנתי) לפי מה שראיתי הוא כן פועל ב64 והווינדוס גם מתקין לו את הדרייבר ב"ניהול" של המחשב הוא מציג את הכרטיס טלוויזיה. ניסיתי למחוק את הדרייבר להתקין שוב אבל לא עובד, יש אולי תוכנה או דרך לבדוק את הכרטיס …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. יש לי מלא בעיות בארד דיסק כלומר כל מיני כוננים לא רצויים. אני רוצה להפוך את ההארד דיסק לאיך שהוא היה כשהיה חדש. כלומר.כונן סי בלבד.כונן ריק מתוכן כלומר מפורמט.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Evgeni Gofman,

היי, אני מנסה למצוא את הפרטים על הלוח אם ישן שנמצא אצלי אך אני לא יודע איפה בדיוק הדגם

22. לכונן SSD הקודם באורח פלא היו סקטורים פגומים (הבחור במעבדה אמר שבחיים לא ראה דבר כזה), אחרי שהוחלף לחדש שוב התחילו אותם הבעיות שהווינדוס לא עולה והוא נכנס ללופ של ריסטים... יכול להיות שיש בעיה בלוח אם (המחשב בן 4)? יש תכנה שבודקת לוחות אם? רעיונות נוספים יתקבלו בברכה. תודה. נ.ב - מדובר בכונן M4 128GB

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. הפעלתי היום את המחשב השני בבית (שמפרטו בצד), והוא נתקע בזמן ה boot על press any key to boot from CD (שהיה ריק בזמן הזה), ריסטטי את המחשב, קפצה הודעה bios update failed, ומאז המחשב נדלק (מאוורים מסתובבים) ואחרי כמה שניות נכבה, וחוזר בלופים, אין תצוגה על המסך ואין ציפצופים מהלוח . לא ניסתי לעדכן את הביוס, והכונן DVD היה ריק (גם לא היה מחובר USB שיכול לעדכן או משהו כזה) ניסתי לאפס ביוס, לא עזר. החלפתי ספק, גם לא עוזר ניסתי כול מיני קומבינציות (סטיק אחד של זיכרון, בלי זיכרון, בלי ברטיס מסך, בלי HDD והכונן DVD), אותה תוצאה כול הזמן

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. My comp specs: CPU: i7 8700k GPU: 1080Ti Zotac Extreme Core 12GB MOTHERBOARD: Z370 Aorus Gaming 7 RAM: 16GB CORSAIR DOMINATR 3200MHZ SSD SAMSUNG 512GB PSU: GIGABYTE(don't remember correct name) 1200W בPUBG לצורך הענין, הגדרות הכי נמוכות, נפילות מ144 ל45FPS. זה קורה בעוד משחקים. הכל מעודכן, מערכת הפעלה נקיה WIN 10 64BIT. כמו כן כל הזמן הכרטיס קול מתנתק ומתחבר, קופץ המסך של התוכנה של הכרטיס קול. לפעמים גם שומעים אותו כמו חייזר דרך המיקרופון, ולפעמים איכות הקול מאד יורדת. אשמח לשמוע עצות

25. שלום לכולם, לא מזמן ביצעתי פירמוט למחשב ולמרות שהתקנתי את כל הדרייבים של המחשב אני מעוניין לוודא כי היציאות של הUSB3 שלי אכן מתפקדות במהירות הגבוהה ביותר האפשרית. במנהל ההתקנים אומנם אני לא מזהה בעייה http://gyazo.com/afbaddac17ef3279a4a17e5d7c56a930 אם זאת בגלל שיש לי מלא יציות USB3 ו 2 אני רוצה לעבור אחד אחד פיזית ולדעת שהוא עובד במהירות גבוהה. איך ניתן לבדוק זאת?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים