תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי לוח אם ASUSTEK COMPUTER INC H81M-E ואני רוצה להתקין עליו מעבד חדש מסדרת Ryzen 3 האם האם אפשר להרכיב מעבד של Ryzen 3 על לוח אם זה? בנוסף המעבד שיש לי עכשיו זה INTEL CORE I3 4130 האם כדאי להחליף?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי פירמוט מחשב ועדכון דרייברים התחלתי לקבל את ההודעה הזאת הפעלה של המחשב. עקבתי אחרי ההוראות באתר הזה- https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_other-update/atkexcmdexe-has-stopped-working/a0299c08-d717-4101-b87b-838c2849ac1f?auth=1 ולמרות שעידכנתי שם את מה שצריך ההודעה עדיין מופיעה. יש פיתרון אחר שניתן ליישם?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, שלום. נמחק לי כל המידע מהמחשב. הקבצים ששמרתי בדף הבית נעלמו. כל הקבצים מכל התיקיות נעלמו. הכרום וג'ימייל נפתחו חלקים, רק כשנכנסתי לג'ימייל מחדש גם הכרום נזכר חלקית מי אני. וינדוס איתחל את עצמו לגמרי, אני מקבלת הודעות הדרכה כאילו הורדתי אותו הרגע. אין לי גיבוי לקבצי הוורד שהיו בדף הבית ובתיקיות. אני ממש צריכה אותם. מה קרה שם? והאם יש דרך לשחזר? בקיצור הצילו
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, התקנתי כרטיס רשת חדש במחשב, ומא הכרטיס קול והכרטיס רשת המובנה על הלוח הפסיקו לעבוד, והכרטיס שהתקנתי גם הוא לא ממש עבד. הוצאתי את הכרטיס החדש, ועדיין הכל היה מחורבש. איפסתי את הביוס, וזה לא עזר. הכרטיסים שמחוברים מקבלים מתח ונדלקים כאני מחבר להם כבל... פירמטתי והתקנתי מחדש (הכרטיס היה מחובר בזמן ההתקנה ), ושום דבר לא עזר. הכרטיס רשת מוצג כלא עובד עקב CODE 12, בטענה שאין מספיק משאבים. הכרטיס קול מוצג כלא עובד עקב CODE 10, THIS DEVICE CANNOT START. חיפוש קליל העלה משהו על IRQ חופפים בין התקנים, אין לי שמץ מה לעשות עם זה. לפני שאני מפרמט שוב עם הכרטיס רשת מחוץ למערכת, יש לכם הצעות למה לנסות? המערכת: P4 williamette 1.5ghz ASUS p4t-m sound card: terratec dmx…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצב מוזר מאד במחשב של אחי. מערכת ההפעלה עולה (שומעים ברמקולים), אבל אין תצוגה במסך. ניסיתי מסך אחר, ניסיתי להוציא את כרטיס המסך ולחבר לחיבור ה-VGA המובנה - עדיין כלום. ניסיתי את חיבור ה-HDMI המובנה בחיבור לטלויזיה - גם כאן אין סיגנל. איפה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. ברשות אמי מחשב נייד ישן COMPAQ עם WIN8, הHD כנראה מת (מידי פעם יש לו נקישות) אף מחשב שחיברתי את הHD אליו לא זיהה אותו. לפני מס' שנים (בתקופת WIN XP) הייתה לי אותה בעיה עם HD חיצוני (NTFS) והצלחתי עם CMD להציל את המידע שעליו. לצערי אני לא זוכר איזו פקודה הזנתי אני כן זוכר שזה לקח כמה שעות ויכולתי לראות בCMD את כל מה שהוא משחזר. ניסיתי תיקון עם chkdsk /r /f /x - לא עזר מישהו אולי מזהה עם איזו פקודה\תוכנה בCMD ביצעתי זאת? או מכיר דרך להציל את המידע שעליו? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלה בשביל חבר הוא מחק תוכנה ועכשיו מנסה להתקין גרסה אחרת כנראה שמה שהתוכנה משאירה במחשב מפריע להתקנה חדשה מה הדרך הכי קצרה ופשוטה למצוא ולמחוק מה - regedit את כל מה שנשאר? מ"ה ווינדוס 10 בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אבא שלי חושב שהמחשב שלו לא בסדר. תכנית שהוא צופה בה נתקעת, מה שלא קרה בעבר. לדעתי זה לא קשור למחשב. אבל יש בעיה שנראית יותר רצינית: הוא לא מצליח לכבות אותו. כל פעם שהוא מנסה לכבות המחשב נדלק מחדש. מה דעתכם? ארי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שיש לי את הבעיה הזאת והבלגתי אבל הגיע הזמן למצוא פיתרון. בדרך כלל זה קורה כשאני גולש באינטרנט, אני מדפדף בין כרטיסיות בדפדפן ופתאום שום אתר לא עובד השלב הבא הוא שורת המשימות הופכת להיות בצבע של הרקע של שולחן העבודה ואחר כך אני מקבל הודעה על שהוונידוס קרס. אי אפשר לעשות CTRL ALT DEL ואני חייב לכבות את המחשב דרך הכונן. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט מחשב: מעבד: Intel® Pentium® CPU D 3.00GHz. זיכרון: 4GB 2X2GB DDR2 Kingston דיסק קשיח: 250GB. מערכת הפעלה: Windows 7 Professional 32bit. גרפיקה/כרטיס מסך: המחשב הגיע אם NVIDIA Quadro FX 570 והוחלף ידנית ל- NVIDIA GeForce 210. המחשב מיועד לעבודה ביתית ומשרדית. תיאור הבעיה: בכל פעם שאני מנתק את המחשב מהחשמל ופותח את האריזה או פשוט מנתק מהחשמל, המחשב מראה את המסך : Brodcom NetXtream Ethernet Boot Agent v.9.4.4 Copyright © 2000-2006 Brodcom Corporation All rights reserved אחר כך הוא מבצע הפעלה מחדש שוב ומופיע הסמן המהבהב בצד שמאל למעלה ולאחר מכן כל מיני כתוביות ואז Press Ctrl-S to Configure Menu ומבצע סרקה של Media משהו, והוא כותב Check Cable ואחר כך כותב לי Press F1 …
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני בעל אוזניות Razer megalodon 7.1 האוזניות עובדות בכל מחשב שיש לי, מלבד המחשב החדש שלי שקניתי אותו לפני שבוע. המחשב הוא עם לוח אם MSI H87 מה עשיתי עד עכשיו : התקנתי את כל הדרייברים שיש , ללוח אם ולאוזניות בפרט כולל עדכון פרייםוואר בדקתי בBIOS ש USB SUPPORT LEACGY עובד בדקתי שאין בעיה של חשמל גם בהתקן פרמטתי את המחשב מערכת הפעלה WIN 7 ENTERPRISE 64BIT משהו מוזר שהמחשב מזהה מלבד המקלדת שלי הוא מזהה לי התקן שלא קיים בכלל בשם HOLTEK USB PHONE בתור KEYBOARD שאני מחבר את האוזניות זה מעלה לי את הארור USB NOT RECOGINZED האוזניות חדשות לגמרי ועובדות בכל מחשב אחר, התסכול גדול! אשמח לעזרה,תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם תקין שהמחשב שלי התחמם עד כדי כך שהוא גרם לעצמו לכבות ? כבר כמה זמן שאני מרגיש שהדל 1520 שלי מאוד חם באיזור הידיים ובעיקר מעל לכונן הקשיח. אני משתמש ב RMCLOCK והיום הרצתי תוכנה כלשהי (לא משהו שאמור לחמם בכוונה את המעבד) ונשאר עוד עמוד עם פלאש ברקע, עזבתי את המחשב וכשחזרתי הוא היה כבוי. אחרי שהדלקתי קיבלתי איזו הודעה על ספק הכוח ובדיקות שיש לבצע. האם זה תקין? אמנם חם בחוץ עכשיו, אבל לא צריך להיות חום קיצוני או משהו מאוד לא תקין כדי שהמחשב יגיע עד לטמפ' שהוא צריך לכבות את עצמו ?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרכבתי כמה מחשבים מאותו יבואן ומשהו מוזר קרה כולם איטיים ...אין הבדל משמעותי בינהם אולי 10 % בלחץ .. אבל לא יכול להיות הרי סלרון , או סלרון D , או AMD64 הם בעלי ביצועים שונים במהותם ... עם הסלרון יש לוח ECS 478 + ציפסט VIA עם הסלרון D יש לוח 478 ECS + צי'פסט INTEL עם וניס AMD64 3000 היה לוח ECS + ציפסט של ATI * לכולם ספקי כח ג'נרים ...של GYRO ואותם לוחות השאלה היא ככה 1 . או שהלוח הוא הבעיה ? ECS אבל הרכבתי מעבד נורפווד 2.66 FSB 533 על אותו מותג של לוח ועבד מצויין אז לא הגיוני ...FSB 533 2 . או שהספק כח הוא הבעיה ! לא מצליח לספק מתחים כמו שצריך למרות שבאברסט רשום שהכול תקין וגם בביוס .. 3 . או שהמעבדים חלשים :-[ 4 . או שהבעיה היא עם ספק האינטרנט "בזק בינלאומי " שהוא ספק…
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שומע את הצלילים מעוותים, לאחר פירמוט הבעיה אינה נפטרה. המחשב מחובר למערכת קולנוע, ובדקתי כרגע במערכת שומעים רגיל. איך אני יכול לוודאות שהכרטיס קול שלי הלך סופית? אגב, הוא מובנה על לוח-אם (Gigabyte 8S655FX-L). אולי הכבל בין המערכת למחשב נהרס? אתם מכירים את הבעיה אולי? ואם הכרטיס הלך, אני יכול לקנות כרטיס בנפרד מבלי להחליף את הלוח-אם? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, היום שיחקתי סתם בcall of duty4 ופתאום קרס לי המחשב. יש לי nvidia gtx 260 וניסיתי לעדכן שוב את הדרייב הכי חדיש שלו אבל זה לא הצליח ועדיין התצוגת מסך שלי היא קטנה (800x400 כזה) ויש מלא פסים כחולים במסך. שאני מנסה לפתוח את הקונטרול פאנל של nvidia זה פשוט כותב ''nvidia display settings are not available'' אני חושב שאולי הכרטיס מסך זז קצת מהמקום שלו .. לא ניראהלי הגיוני שזה וירוס או שהכרטיס נשרף.. אשמח לפתרונות במהרה ! תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה התחילה התוכנה בכל איחוי לחסל בערך 4 ג'יגה בכל איחוי, אני עושה איחוי בערך פעם בשבועיים, וכעת יש לי 50 מגה בלבד בדיסק C. האיחוי של וינדוס לא עוזר לנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי ראווטר ובלפטופ הרשת האלחוטית לא מצליח להתחבר רשום לי מוגבל. מישהו יודע מה לעשות עם זה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה ימים חברתי כונן SSD חדש למחשב נייח ומאז מופיע לי הודעה הזאת Sec Master Hard Disk:S.M.A.R.T. Command Faild Press F1 to Resume. בדקתי על ההודעה הזאת בגוגל והצלחתי לבטל אותה דרך ביטול שאיזה פונקציה בלוח אם שקשורה לכונן. השאלה אם להתעלם מהביעה זה הפתרון או שיכול להיגרם נזק?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב חדש (מהחודש האחרון) מהיום הראשון שקיבלתי אותו, אם אני שומע מוסיקה דרך WINDOWS MEDIA או דרך VLC או ביוטיוב או כל דבר אחר שיש לו סאונד - כל כמה זמן יש שנייהשתיים של שקט למרות שזה עדיין רץ. אלה אותם רמקולים שהיו במחשב הקודם ולא היה איתם בעיה במחשב הקודם. אני על וינדוס 10. יש כיוון מה זה יכול להיות שגורם לבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח אתמול ניקתי את המחשב הנייח שלי מאבק מיד לאחר שחיברתי אותו התצוגה על המסך השתנה לצבע כחול ( כלומר המסך מונוטוני עם תצוגה רגילה ) ביצעתי מס פעולות : החלפתי כבלים עידכנתי את כרטיס המסך ואיפסתי את ההגדרות חיברתי מחשב נוסף ו התוצאה זהה מה שמצביע על מסך תקול אבל כאשר מכבים ומדליקים את המסך עולה הלוגו של החברה בצבע מלא כנל גם תפריט המסך . אשמח לעזרתכם... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה התחדשתי במחשב חדש הכל הותקן כמו שצריך ועובד נהדר חוץ מבעיה אחת שאינני מצליח להתקין את כרטיס הרשת יש לי את הלוח MSI Z77A-DG55 : התקנתי דרייברים מתוך הדיסק WINUPDATE MSI LIVEUPDATE אינטל דרייברים ישנים יותר. רכשתי כרטיס רשת אלחוטי בכדי לאפשר לו להוריד דרייברים בעצמו וגם ללא הצלחה. חשוב לציין שלפני שהמחשב יצא מהמעבדה הכל היה עובד תקין ללא שום בעיה. מה שכן אינני בטוח כבר איזה כרטיס LAN יש לי על הלוח: Intel® 82579LM Gigabit Network Connection או Intel® 82579V Gigabit Network Connection כרגע הוא מזהה לי אותו כ-LM אבל עדיין מקבל CODE 10 אין גם אור מאחורי חיבור ה-LAN וגם לא קיים כרטיס רשת בחיבורי רשת. אם משהו לא מובן הנה בעיה דומה https://communities.intel.com/…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אך ניתן לעבוד עם כרום מבלי שהאטבים יופיעו למטה (ראו קובץ מצורף). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי כרטיס מסך חדש וספק כח חדר בשביל הכרטיס מסך - לא ג'נרי 500W אמיתי. ושבוע שעבר פירמטתי את המחשב והתקנתי מערכת הפעלה חדשה... אתמול באמצע משחק רשת בפרו אבולושן קיבלתי ריסט פתאומי (יש לציין שהמחשב עבר בדיקת זיכרון ונמצא תקין והמעבד הוחלף לפני שבועיים ושציהם תקינים בסופו של דבר). יש לציין שלפני קניית החומרה היו לי גם ריסטים לא תכופים מידי פעם בוא נגיד אחת ל3 שבועות ככה.. ניתחתי את הקובץ DUMP ויצא ככה : BugCheck 9C, {4, 80546e70, b2000000, 70f0f} Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!KeContextToKframes+1eb ) Followup: MachineOwner BUGCHECK_STR: 0x9C_AuthenticAMD CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1 DEFAULT_BUCKET_ID: DRIVER_FAULT PROCESS_NAME: pes2009.exe LAST_CONTROL_TR…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, מדובר בלוח אם Intel DH67CL עם בקר RAID מובנה. קינפגתי שני דיסקים של 1 טרה כ"א ל-RAID 1 (מירור), והתקנתי עליהם Windows 7 Pro 64bit, עד כאן הכל טוב ויפה. הורדתי עדכון BIOS (שם BLH6710H.86A, גירסה 0125), ועדכנתי. הוא איפס את הגדרות ה-BIOS, לכן נכנסתי להגדרות וקינפגתי את בקר ה-SATA למצב RAID. מכאן ואילך, הווינדוס לא עלה: בתחילת העלייה (מיד כשמופיעים החלונות הצבעוניים) מסך כחול ואחריו ריסטארט, וחוזר חלילה. בהגדרות ה-RAID (לחיצה על Ctrl+I) הכל נראה תקין, המערך מסומן כ-Bootable והכל. אפילו ניסיון להתקין מחדש ווינדוס 7 נתקל בקשיים, כאשר ההתקנה טוענת שהמחיצות על דיסק ה-RAID אינן Bootable, ולכן לא ניתן להתקין עליהן ווינדוס. ה"פתרון" היחיד שמצאתי היה למחוק את מערך ה-RAID, ל…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, נתקלתי היום באתר הזה: https://www.soluto.com מה שהוא נותן זה בעצם שירות שאני יכול להתקין תוכנה על מחשבים של אנשים שאני תומך בהם מבחינה טכנית ובעזרת התוכנה והאתר שלהם אני יכול לראות נתונים על תקינות החומרה ובנוסף אפשר לבצע התקנות והסרות של תוכנות מהמחשב. זה מבחינת מה שהבנתי מהסרטון שלהם באתר... השאלה היא האם מישהו כאן התנסה עם האתר הזה? האם זה נוח וכדאי להתקין את זה על המחשבים שאני תומך בהם? תודה למי שיוכל לענות..
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-