תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום התותחים ! יש לי מחשב נייד מסוג lenovo z570 ביום בהיר הוא עשה ריסט לבד.ומאז הוא לא עובד .שמדליקים אותו הוא מבצע ריסטים בדיוק בשלב שהווינדוס עולה.ניסיתי לפרמט ל win 7 ו win 10 והוא נתקע בול באותו מקום בהתחלה של ה win . גם בsafe mode הוא לא עולה. קניתי ארד דיסק חדש מקופסה . ואותו שגיאה באותו מקום בדיוק... מישהו נתקל בתופעה הזו? לביוס כן אפשר להכנס..
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה המחשב שלי חדש ועידכנתי את הכרטיס מסך אך שאני נכנס ל screen resolution למה לא כתוב לי את הכרטיס מסך? הוא מחובר בכבל DVI
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין windows 11 על נייד חדש. בשלב מסויים אני מתבקש להתקין network driver. הורדתי את הdriver מהאתר של Lenovo. אבל אני מקבל את ההודעה "No network drivers found"
-
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
[boot from USB] [הפעלה דרך ה- Boot Menu] שלום, 1. האם ניתן ליצור מערכת הפעלה Windows על התקן נייד (כדוגמת דיסק-און-קי), כך שתפעל על כל מחשב מכל יצרן PC? פעם על Dell פעם על Toshiba פעם על Sony וכו'...? 2. האם זה מחייב להתקין מחדש את מערכת ההפעלה על ההתקן הנייד או שניתן גם להעביר מערכת הפעלה קיימת על כל התוכנות והתוכן שלה? 3. באיזה אמצעי אחסון מומלץ להשתמש למטרה זו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה, נרשמתי לאתר רק בשביל זה. מי שיפתור לי באמת תותח. ניסיתי הרבה מדריכים וכלום לא עזר, השגיאה עדיין מופיעה. ב cmd (צירפתי תמונה) שם המחיצה של מערכת הפעלה הוא בג'יבריש, זאת כנראה הבעיה, אשמח אם יענו לי רק מי שבאמת מבין בזה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב פועל רק בסייף מוד בגלל בעיות עם הכרטיס מסך צריך לקנות חדש בנתיים אני בסייף מוד ואין את הדרייברים של הקול ואני ממש רוצה לראות תסדרות שלי מבלי לקחת תלפטופ להעביר לדיסק און קי את הסדרות ואז לחבר תמסך ללפטופ ולראות בו זה מעצבן ומסורבל ולוקח לי המון זמן בקיצור האם יש דרך להעלות גם תדרייברים של הקול בסייף מוד עם רשת? עוד שאלה קטנה: המחשב נדלק לכמה שניות ואז נכבה כשיש לי 4 ראם ואם אני מוציא סטיק אחד אז המחשב עולה כרגיל הבעיה קוראת כל איזה שנה לאיזה כמה ימים ואז הבעיה תוקנה באורך פלא למישהו יש פיתרון לזה?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע מחשב לשימוש משרדי\אינטרנט בחנות RSM , סניף ת"א - מפרט המחשב למטה. התקנתי עליו Windows7 ביט 32 עם כל העידכונים. אנטי וירוס חינמי של AVG. הוא עבד יום אחד ולמחרת קיבלתי מסך כחול והוא לא עלה יותר. :s05: נסיונות ההתקנה מחדש גם לא צלחו - נתקע בזמן העתקות הקבצים מה-DVD. כיביתי אותו מספר פעמים ובפעם החמישית הצלחתי להתקין מחדש. רציתי לציין שמרגע ההדלקה הראשון הכונן הקשיח עבד יותר ממה שנראה סביר (ומעט יותר רועש ממה שאני רגיל) גם כשהמחשב היה במצב IDLE - ז"א לא הרצתי שום דבר. עתה אני שומע את הכונן עובד בפולסים כל 7-5 שניות. הרצתי בדיקות של windows לזיכרון וכונן קשיח והכל תקין. מאז הוא נתקע לי שוב פעמיים-שלוש (מאט ונעצר ללא מסך כחול) אך איתחול ולעיתים restore ש…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברת EPOX נתנה בדסיק של הדריברים שלה תוכנה שנקראת Magic BIOS ואני ברוב טיפשותי הפעלתי אותה , התוכנה התחברה לשרת הורידה את הBIOS החדש שאלה אותי אם אני מוכן לעשות את זה והאם לנקות את ה CMOS אמרתי לה כן בשניהם ואז הפעילה איזה תוכנה שרצה ואמורה לעשות FLASH ללוח האם אחרי כל העניין היא ביקשה להפעיל מחדש את המחשב ואז התחילו כל הצרות. בתחלה המחשב floppy disk(s) fail (40) אחר כך כיביתי את המחשב והתכנתי את הכונן (הוא לא היה מחובר) ברגע שהדלקתי הוא הביא לי הודעה CMOS checksum error - default loaded אחרכך כיביתי שוב סמתי דיסקט וברגע שהדלקתי הוא הביא לי את ההודעה הזו secondary IDE channel 80 conducor cable installed CMOS checksum error - default loaded כיביתי הוצאתי את הדיסקט והדל…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
My comp specs: CPU: i7 8700k GPU: 1080Ti Zotac Extreme Core 12GB MOTHERBOARD: Z370 Aorus Gaming 7 RAM: 16GB CORSAIR DOMINATR 3200MHZ SSD SAMSUNG 512GB PSU: GIGABYTE(don't remember correct name) 1200W בPUBG לצורך הענין, הגדרות הכי נמוכות, נפילות מ144 ל45FPS. זה קורה בעוד משחקים. הכל מעודכן, מערכת הפעלה נקיה WIN 10 64BIT. כמו כן כל הזמן הכרטיס קול מתנתק ומתחבר, קופץ המסך של התוכנה של הכרטיס קול. לפעמים גם שומעים אותו כמו חייזר דרך המיקרופון, ולפעמים איכות הקול מאד יורדת. אשמח לשמוע עצות
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
נקנה לפני כ4 חודשים הדלקתי אותו מקודם והוא עושה רעש מאוד חריג לפעמים הוא ממש משמיע רעש כמו אגזוז של אוטו מירוץ וזה מדאיג אותי.. מה הפיתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שנה בערך עם מעבד I5 3.2GHZ אתמול באתי להיכנס למשחק וראיתי שהוא נתקע קצת כשנכנסתי למנהל משימות ראיתי שהשימוש במעבד עומד על 100% ניסיתי לסגור את כל התוכניות שעל המחשב וגם עשיתי ריסטרט אבל עדיין הוא מראה 100 אחוז עשיתי סריקות של רוגלה ווירוסים המחשב לא מצא כלום (יש לי נורטון מקורי וMalwarebyte ) בדקתי את הטמפרטורות של המעבד והן רגילות. מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה? ד"א יש לי ווינדוס 7 אם זה משנה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אני פונה אליכים לאחר נסיונות רבים לשקם את המחשב אך ללא הצלחה! יש לי פנטיום 4 3ג 512 לוח אם של גיגהבייט GA81G1100 עם 512 זכרון! העניין הוא שאני מדליק את המחשב ולא רואה תמונה!!! כל המאווררים דולקים,כולל של המעבד כל ההארדיסקים תקינים ועובדים אבל אין תמונה! הייתי בטוח שהלוח אם נדפק אך לא כך המקרה החלפתי אותו היום בחדש אך עדיין לא עובד מה שמשאיר את המעבד והכרטיס מסך שגם אותם בדקתי והם תקינים במחשב אחר למישהו יש רעיון???דרך אגב גם היציאה לסמך און בורד אינה מוציאה תמונה! וכן מיותר להגיד שהמסך תקין!!!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדריך לתיקון מחשבים ניידים אחת הבעיות הנפוצות ביותר עם מחשבים ניידים ההזדקנות היא התחממות יתר, משהו שאנשים רבים אינם בטוחים כיצד לתקן. אנו נעזור לך להבין מה גורם לחום וכיצד לשמור על תפקוד המחשב בטמפרטורה נמוכה יותר. התחממות יתר של המחשבים עלולה לגרום לבעיות רבות, החל מקריסת מסך כחולה אקראית לכאורה לאובדן נתונים. אולי אתה אפילו לא מבין כי התחממות יתר היא שורש הבעיות שלך, ולפני שאתה יודע את זה יש לך לוח אם שרוף על הידיים. בואו נלך צעד אחר צעד ולראות איך אתה יכול להתמודד עם מחשב overheating. אנחנו נדבר בעיקר על מחשבים ניידים, אבל רבים מאותם עקרונות חלים על מחשבים שולחניים, כמו גם. וכמו תמיד, לפני שתתחיל להתעסק עם חומרה - במיוחד כל דבר המעורב בפירוק - קח את הזמן …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. דסקטופ חדש. קרס עם מסך כחול. הורדתי את wincrashreport היעילה. הנה התוצאה. השאלה: האם למישהו יש מושג איך אני מטפל בעניין זה?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אודה לכם אם תוכלו לעזור לי... המחשב שלי מחובר לטלויזיה עם כבל HDMI לפני זה היה לי כרטיס GTX 580 ולא היתה שום בעיה והסאונד עבד כמו שצריך ... לפני כמה זמן החלפתי ל HD 7970 ואין לי סאונד במחשב ... לא משנה מה אני מנסה שום דבר לא מצליח... יש לי ווינדוס 7 דרך אגב... מי שיוכל לעזור לי אני מאוד אשמח!!!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרכבתי כמה מחשבים מאותו יבואן ומשהו מוזר קרה כולם איטיים ...אין הבדל משמעותי בינהם אולי 10 % בלחץ .. אבל לא יכול להיות הרי סלרון , או סלרון D , או AMD64 הם בעלי ביצועים שונים במהותם ... עם הסלרון יש לוח ECS 478 + ציפסט VIA עם הסלרון D יש לוח 478 ECS + צי'פסט INTEL עם וניס AMD64 3000 היה לוח ECS + ציפסט של ATI * לכולם ספקי כח ג'נרים ...של GYRO ואותם לוחות השאלה היא ככה 1 . או שהלוח הוא הבעיה ? ECS אבל הרכבתי מעבד נורפווד 2.66 FSB 533 על אותו מותג של לוח ועבד מצויין אז לא הגיוני ...FSB 533 2 . או שהספק כח הוא הבעיה ! לא מצליח לספק מתחים כמו שצריך למרות שבאברסט רשום שהכול תקין וגם בביוס .. 3 . או שהמעבדים חלשים :-[ 4 . או שהבעיה היא עם ספק האינטרנט "בזק בינלאומי " שהוא ספק…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני בעל אוזניות Razer megalodon 7.1 האוזניות עובדות בכל מחשב שיש לי, מלבד המחשב החדש שלי שקניתי אותו לפני שבוע. המחשב הוא עם לוח אם MSI H87 מה עשיתי עד עכשיו : התקנתי את כל הדרייברים שיש , ללוח אם ולאוזניות בפרט כולל עדכון פרייםוואר בדקתי בBIOS ש USB SUPPORT LEACGY עובד בדקתי שאין בעיה של חשמל גם בהתקן פרמטתי את המחשב מערכת הפעלה WIN 7 ENTERPRISE 64BIT משהו מוזר שהמחשב מזהה מלבד המקלדת שלי הוא מזהה לי התקן שלא קיים בכלל בשם HOLTEK USB PHONE בתור KEYBOARD שאני מחבר את האוזניות זה מעלה לי את הארור USB NOT RECOGINZED האוזניות חדשות לגמרי ועובדות בכל מחשב אחר, התסכול גדול! אשמח לעזרה,תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב והתקנתי עליו WINDOWS 10. מערכת הפעלה חמודה, אבל אני מעדיף הרבה יותר את הWIN 7.. במדריכים שמצאתי רשום איך לחזור מWIN10 לWIN7 לא איך להתקין את זה מההתחלה לגמרי.. מישהו שמתמצא בזה יכול לעזור בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש לפני שבוע וחצי המפרט: Intel i7 2600 MSI P67A-C45 HIS HD 6950 2GB 8GB G-SKILL CL9 (2x4gb) Samsung 32mb Cache 1tb OCZ Vertex 2 60GB (Temporary until I get my vertex 3) הבעיה היא, כאשר המחשב עולה (ביוס) אני שומע צפצופים. אני מקווה שזה יהיה ברור בכתב אבל זה הולך ככה beep-beep-beep-short pause-beep-long pause-beep כל הצפצופים קצרים, ואני מקבל קודים על המסך תוך כדי: 98 B4 99 A3 אחרי זה, המערכת הפעלה עולה באופן תקין והכול עובד טוב - אבל מצד שני עוד לא העמסתי עליו אז אם משהו נפגע יכול להיות שאני עוד לא מרגיש. האם כדאי לקחת אותו לחנות לבדיקה? האם זה תקין? אני מאוד אודה לכם אם תוכלו להגיד לי כמה שיותר מהר, כי אני רוצה בפסח לעבוד על המחשב, ואם יש תקלה אני…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, נתון: 1. מחשב אשר עבר פירמוט בעקבות בעייה בווינדוז 2. הארד דיסק חיצוני אשר מכיל קבצים לגיבוי כל הקבצים על ההארד דיסק החיצוני מועתקים בהצלחה לוינדוז חוץ מאילו אשר נמצאים בתיקיית מוסיקה. ההעתקה נתקעת. ביצעתי צ'ק דיסק, יצא תקין. ניסיון להריץ את הקבצים מהכונן, עובד. ניסיון להעתיק את הקבצים למערכת הפעלה אחרת (אובנוטו) נתקע. ניסיון להעתיק אותם למקום אחר בכונן, נתקע, ניסיון לדחוס התיקייה בכונן, נתקע. רעיונות יתקבלו בברכה, אוהד
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלומות , אני מעוניין לדעת אם התקלה הזו (בתמונה) היא נראת כמו תקלה בכרטיס הגרפי ? הנ"ל מופיע בזמן משחקי מחשב בשבוע האחרון , והוא תוקע את כל המחשב . לעיתים זה מופיע גם בהפעלה מחדש (כמו בתמונה) , אבל נעלם לו אחרי הפעלה חוזרת . המחשב עובד תקין כשהוא לא תחת מאמץ של משחקים , תודה מראש , ג'ו
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך DELL WFP2007 וממנו יוצא חוט USB למחשב ככה שהכניסות USB במסך יעבדו . מחובר למסך המקלט של העכבר והמקלדת ומידי פעם זה פשוט לא מגיב...מוציאים ומכניסים את החוט USB חזרה למקומו והופ הכל שוב עובד..והחוט הוא די חדש ממה יכולה להיות הבעיה?? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מאז ומתמיד המחשב שלי זיהה התקנים בלי בעיה ועבד כשורה. לפני כמה חודשים קניתי כוננים קשיחים חדשים (1TB HDD + 160GB SSD) ושמתי אותם במקום הקודם שאותו העברתי למחשב אחר. כמובן שזה אומר להתקין את המערכת הפעלה מחדש, וכך עשיתי. וובכן, התקנתי את המערכת (WIN 7) ללא בעיות והייתה לי בעיה שהדרייבר של לוג'יטק לא זיהה את העכבר (G700) בשום אופן. עשיתי מלא שיטות שהיו רשומות באינטרנט ואף אחת מהן לא עבדה, עד היום לא הצלחתי לגרום לדרייברים לזהות את העכבר! לעניין - באיזשהו שלב ביצעתי את אפשרות ה"תיקון" שנמצאת בדיסק של הווינדוס, זה לא תרם במיוחד. היום רכשתי לי מקלדת מכאנית של רייזר ועכבר חדש מבית רייזר, יאי! תתחדש לי! מה הבעיה? המחשב לא מזהה את העכבר ולא את המקלדת. מחקתי והתקנתי א…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני נכנסת ל-BIOS ומסמנת את CD-ROM ומפעילה מחדש את המחשב ע"מ שישאב משם את הווינדוס והוא לא מתייחס (המחשב ממשיך כרגיל...) למרות שניסתי גם דרך דיסק און קי ה-BIOS לא מתייחס אשמח לכל עזרה בנושא
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעתי שיש איזושהיא שיטה שאפשר לצרוב קצת יותר ממה שרשום על הדיסק עכשיו יש לי סרט שהוא 750 מגה ורציתי לשאול איך אפשר לצרוב את זה על דיסק של 700? ומה הכמות הסופית של מגה שאפשר לצרוב על דיסק? אם יש כזאת דרך מישהו יכול לספר לי עליה איך עושים את זה? נ.ב. אני משתמש בנרו 6 תודה רבה לעוזרים.. זה ממש דחוף לי אז אשמח אם תענו בהקדם
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-