תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
-
The program can't start because OpenCL.dll is missing הדלקתי את המחשב וזה קפץ לי יש לי הרגשה שזה איכשהו קשור לכרטיס החדש שקניתי... 6870 של ATI.... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, שנייה לפני שאני קונה מחשב חדש (נייח) מתוך יאוש - אולי מישהו יוכל לעזור לי. לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל לרסט את עצמו באופן אקראי (בין אם בזמן מנוחה או בזמן עבודה). אני לא מבין גדול במחשבים, אבל לנקות אבק בתוך המחשב - אני יודע. גם להחליף רכיבים אני יודע... קראתי באיזה מקום שזה כנראה ספק, אז החלפתי ספק (שמתי ספק חדש). חשבתי שזה התחממות, אז שמתי מאוורר חיצוני מול המחשב (כאשר המחשב היה "פתוח" בלי דופן צד) ועדיין התופעה חזרה על עצמה. חשבתי שזאת בעיית וירוס, אבל אני לא מצליח להגיע למצב של סריקה מלאה, כי באיזה מקום בטווח הזמן של הסריקה -המחשב מתרסט... לפני חצי שנה היתה לי בעיה דומה ואז החלפתי את לוח האם, כך שאני מניח שזאת לא בעיה של לוח אם. ראיתי בתקלות דומות…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לצוות המומחים, המחשב הנייח שלי בן 6. שדרגתי לו את זיכרון ה RAM מ 2 ג'יגה ל 4 ג'יגה. קניתי שני כרטיסי זיכרון חדשים, זהים לישנים, והכנסתי אותם לסלוטים הפנויים. בתחילה הכנסתי רק כרטיס אחד חדש (בנוסף לשני הישנים שכבר היו) ובדקתי שהמחשב מזהה אותו ועובד טוב. אכן זיהה והמחשב עבד פיקס. כיביתי את המחשב, ניתקתי מהחשמל והכנסתי את הכרטיס החדש השני (כך שכל הארבעה היו מותקנים), המחשב נדלק אבל נתקע לזמן רב (לפחות 5 דק') על מסך " STARTING WINDOWS". לאחר שהווינדווס עלה, המחשב התנהג באיטיות מוגזמת: סמן העכבר זז בדיליי, תוכנות נפתחו במאמץ רב או לפעמים נתקעו מבלי להיפתח. עשיתי למחשב ריסטארט מס' פעמים במחשבה שזה יועיל אך המצב רק הלך והחמיר: הופיע מסך כחול והווינדווס בכלל לא עבר את שלב…
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום אתמול הוספתי עוד כונן SSD של CURCIAL מדגם M4 בנפח 64GB לאותו האחד הקיים אצלי חברתי אותו לפורט SATA3 6GB/S כמו קודמו והגדרתי בביוס של הלוח של GIGABYTE GA-Z68X-UD3-B3 XHD ו RAID במקום ACHI/IDE המערכת הפעלה עולה לי ממש לאט בזמן ה LOGON מישהו יודע מה התקלה ואיפה זה קשור אולי לביוס או משהו ד"א התקנתי את WIN7X64 ULTIMATE מחדש [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד של dell vosro 3750 עם כרטיס מסך Nvidia GeForce GT525M 1024MB כשאני מסתכל במאפיני הכטיס ומשחק קצת בהגדרות אני מגלה שהמסך שלי נמצא תחת כרטיס מסך של intel graphics 3000 ורק אם אני מחבר למחשב התקן אחר למשל את הטללוזיה שלי היא מופיעה תחת הכרטיס מסך Nvidia GeForce GT525M 1024MB שמחקתי את הדריבים של האינטל ונשארתי עם של הנודיה היה רשום לי אין התקנים תחת התקן זה מה זה אומר האם זה בסדר או שעשו שם בלאגן בהרכבת המחשב. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שפירמטתי. אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי לאחר הפירמוט. יש דרייבר לכרטיס רשת כמו שמופיע במנהל ההתקנים. הורדתי את הדייבר החדש ביותר שמצאתי בגוגל. לצערי תוכנה כמו Driver Genius למצאית דרייברים לא עוזרת כי אין לי חיבור לאינטרנט סוג כרטיס הרשת: Broadcom Netlink TM Fast Ethernal יש לי ווינדוס 32b XP... אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים .לא יודע מאיפה בא לי הדבר הזה -לא מצאתי אותו בהוספה הסרה וגם הרצתי סריקה עם תוכנות נגד רוגלות לא עזר זה האייקון עם הכלב הזה GAMES בשולחן עבודה וגם זה שמוצמד לשורת המשימות העפתי אותו מיליון פעם ואחרי כל הפעה מחדש זה חוזר.. מה זה הדבר הזה http://www.ufu.co.il/files/bo31ly3cbupvjw8ur1ub.jpg
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
חברים יקרים שלום, ברשותי מחשב יחסית ישן (מריץ xp 32 home) וברצוני להוסיף לו זיכרון. נכון להיוםמותקן על הלוח DIM של 512 וברצוני לשדרג ל 2G. על פי נתוני הלוח (intel D101GGC), על הלוח ישנם שני SOCKETS והוא תומך עד 2g, בזכרונות מסוג: DDR 400, DDR 333 . הזיכון שנמצא כיום הוא מסוג: DDR PC 300 200mhr Letency 2.5 FSB 1:1. מצאתי ב Ebay את הזכרונות הבאים: http://www.ebay.com/itm/1GB-2X-512MB-DDR-PC3200-PC-3200-400-MHz-Desktop-Memory-/370498398215?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item56436ce807#ht_2678wt_1163 אשמח לדעת האם הם מתאימים? אילו דגשים נוספים עלי לבדוק ולוודא על מנת להבטיח כי השדרוג יעבור בשלום. תודה רבה מראש (-:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של אסוס מדגם גיפורס 210 חלונות 7 אולטימט אני די בטוח שהכרטיס לא מתפקד כיאות, יש משחקים שהייתי צריך לשנות הגדרות בשביל שיפעל, למשל WOW העכבר נתקע ומבירור ברשת זאת בעית מתאם גרפי, שינוי הגדרה קטנה במשחק סידר את הבעיה אבל עדיין נראה לי שאם המתאם היה מותקן כיאות זה לא היה עושה בעיות. התקנתי את הדרייבר שהגיע עם הכרטיס והבנתי שהוא לא מעודכן אז הסרתי והתקנתי דרייבר מקורי מאנווידיה המעודכן שלהם, עדיין יש הרגשה שיש תמיכה לא תקינה. האם יש דרך לוודא זאת?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם חיבור מחשב עם כרטיס מסך GT520 לטלוויזיה מסוג SANSUI LD3211 באמצעות כבל HDMI. כאשר אני בוחר ברזולוציה של הטלוויזיה (1080P), שולחן העבודה גולש מהמסך ככה שאני לא רואה את השוליים שלו. כאשר אני משתמש בחיבור VGA באותה רזולוציה הכל נראה בסדר. ניסיתי עם שני כבלי HDMI שונים ובשניהם יש אותה בעיה, ככה שהבעיה היא לא בכבל. יש למישהו רעיון לפתרון? בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LG 1960TR כניסות DVI ו VGA ,מחובר ע"י כבל DVI ועובד מצויין. לאחרונה הייתי צריך לחבר אותו למחשב אחר שיש בו יציאה VGA בלבד. התברר שהמסך לא נדלק. ניסיתי לחברו למחשבים אחרים , כולל שלי - דרך VGA - לא עובד. רכשתי מתאם DVI TO VGA - לא עוזר.מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז כמו שהבנתם מהכותרת יש לי בעיה, הרכבתי מערכת חדשה והכל עובד פצצה. אבל משהו קטן מציק כשאני ב WIN7 לוחץ על כיבוי המחשב במקום לכבות הוא עושה ריסט מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מבין מה הולך פה יש לי מחשב יחסית טוב מעבד e8400 כרטיס 9800gtx+ asus p5ql-3 4gb ram corsiar 550wtt nzxt tempest כל המשחקים החדשים כימעט עם זה MW2 ו thegodfather 2 רצים חרא ב godfather המשחק רץ על הגדרות הכי גבוהות רזולוצייה 1680x1050 ומתי שמיסתובבים עם המכונית ה fps ירד מ 60 ל 55 במהירות!! והיה ממש תקיעה מתי שזה ירד,ב MW2 שמתי על אותה רזולוצייה הכל extra הכי גבוהה וגם שם שהיו הרבה יריות פיצוצים אש! ושהייתי רץ במקום עם הרבה קרח או אש המשחק היה מקרטע!! ממש איטי וה fps ירד מ 60 ל 35-45, המעלות ניראה לי בסדר מעבד במאמץ שתי הליבות 55 כרטיס מסך במאמץ 65 הארד דיסק 36 לוח אם 27 ו aux 41 יש בזה משהוא? דרייברים הכי מעודכנים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אתמול הרכבתי מחשב והייתי הפוך על עצמי לא שמתי לב למה שאני עושה . שמתי קבל יותר ממה שצריך ( אני חושב שקוראים לזה ככה , אני מדבר על הדבר הצהוב הזה זה שעומד על הלוח . הוא לא בהכרח צהוב) אז כנראה שבגלל זה נשרף המחשב .. היה ריח שרוף מהמחשב אני לא יודע בדיוק מאיזה חלק אני חושב מכיוון המעבד אבל מה שאני יודע שהלוח נשרף בוודאות . בקיצור יש לי אחרית ואני מחליף אותו , עכשיו רציתי לדעת אם המעבד גם נשרף , הוא עובד במחשב אחר השאלה היא אם הוא נפגם או משהו כי כשהוצאתי אותו שהלוח נשרף המעבד היה ממש חם . מדובר על מעבד Q6600 , הטרמפטורות שלו סבירות בדקתי ב , אוורסט ,HWMonitor טמפרטורה 45 פחות פחות או יותר השאלה שלי היא איך אפשר לדעת אם המעבד נפגם ייתן פחות ממה שהוא צריך האם יש דרך לב…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים נתקלתי בתקלה מוזרה, מדי פעם שאני מכניס דיסק לכונן המחשב פשוט קופא והביוס מתאפס. אחרי הפעלה מחדש הכל כאילו בסדר... למישהו יש רעיון ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני דיי חדשה אבל כרגע זה לא הנושא~ אני לא כ"כ מבינה במחשבים, ליתר דיוק, כמעט בכלל לא, לכן פניתי לפורום הזה. יש לי מחשב מאוד יש, פנטיום 4 למי שמכיר. [בקרוב יקנו לי חדש.] הבעיה שלי היא שכשאני מדליקה אותו, זה מראה לי מסך של פנטיום 4 הכחול, וזהו. נתקע על המסך הזה. לפעמים הוא טוען אבל רק מסך שחור עם מן קו לבן קטן מהבהב. אני לא יודעת מה לעשות או מה הבעיה.. האם ניתן לסדר זאת עד שיגיע החדש?
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, אני כבר יוצא מדעתי, מאז רכשתי את המחשב החדש שלי יש לי מסכים כחולים בכל פעם כותרת המסך הכחול שונה והינה הפרטים. לוח EP45 UD3LR F7 מעבד Q8400 זיכרון 2X 2G G-skill כ.מסך ATI 3600 silent ASUS נבדק על VISTA נבדק על windows 7 ושוב על VISTA ביצעתי memtest64 בלופ של 20 סריקות - נמצא תקין החלפתי כ.מסך - עדיין מסכים כחולים ביצעתי בדיקה של הרדיסק דרך התוכנה לבדיקה במצב דוס של WD - נמצא תקין לפעמים המחשב סתם קופא ולפעמים מסך כחול עם ספירה לאחור וריסט. לפני הצגת המסך הכחול המסך מקבל מלא צבעים בצורה מטושטשת למשך פחות מחצי שניה. המסך הכחול מופיע בזמן גלישה מאסיבית עם הרבה טאבים וחלונות ולרוב כשלוחצים על הקליק בעכבר אך גם לפעמים בבוקר אני שם לב שהמחשב עבר ריסט בעקבות מס…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, לפני מס' ימים רכשתי מחשב חדש, התקנתי ווינדוס 7 הכל עבד כשורה אבל מטעמי נוחות החלטתי לפרמט ולהתקין XP, הפורמט עבר בהצלחה אך כאשר אני מתחיל להתקין הוא מראה לי מסך כחול עם השגיאה: 0X0000000Aׁׂ )0X00000010, 0X0000002, 0X00000000ׂ) 0X8051AA58 IRQL NOT LESS OR EQUAL אז נאלצתי להתקין שוב ווינדוס 7 ושוב הכל פועל כשורה. מה יכולה להיות הבעיה? מה עליי לעשות על מנת להתקין ווינדוס XP? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שידרגתי תמחשב ועכשיו כשאני מחבר תכבל מהכרטיס מסך מובנה (החיבור הכחול) למסך בחיבור DVI, המסך נידלק אבל עושה שגיאה כזאת "INPUT VIDEO" משהו כזה. המחשב הוא: Intel 5300E GIGABYTE G41M-ES2L (קישור לפרטים על הלוח אם: http://skypc.co.il/sg_product~950030~10~0.htm) 160GB HITACHI מי שיכול לעזור לי בבקשה אני צריך עזרה ממש דחוף!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת יש לציין שהדיסק קשיח שלי הוא הSAMSUNG 500GB F3 אחרי שעידכנתי את הביוס הווינדוס שולח לי אותות אזהרה שהוא מצא בעיה בקשיח ויש לגבות את הקבצים שלי הורדתי את התוכנת בדיקה מהאתר של סמסונג סמסונג עשיתי את הבדיקה והכל היה על PASS אני ממשיך לקבל את האזהרות האלו מה הבעיה ומה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס בן פחות משנה. לא מזמן אני קיבלתי ארכיקטורות(רשמתי נכון?) במשחקים למשל BFBC2 אבל זה היה לכמה שניות, חוץ מה משחק רץ ממש טוב 30-40 FPS יציב. ועכשיו בזמן האחרון הכרטיס ממש על הפנים אני בקושי מריץ BFBC2, בקושי מריץ HON, שלא נדבר על SC2 עם ה10 FPS ב800X600 , ואני לא יודע מה הבעיה. יכול להיות משהו שם נשרף? אם כן מה הגיד לKSP כדי להחליף תכרטיס?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם כשאני נכנס למנהל התקנים הוא אומר ש2 הכוננים שלי עובדים בצורה תקינה והוא גם מזהה אותם והכל. אבל אף אחד מהם לא מצליח לקרוא דיסקים. בדקתי את הכבלים מאחורי הכונן וכמו שאמרתי מנהל התקנים אומר שהם עובדים בצורה תקינה. יש רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בומים מהדיסק הקשיח כל איזה כמה שניות הוא עושה בום בום בום זה רעש ממש מטריף והוא די חזק! זה מהדיסק הקשיח בוודאות פתחתי את המארז וזה מגיע ממנו 100%. לקחתי לאייבורי אמרו שהחליפו אבל עדין הבעיה נמשכת! הדגם הוא WASTERN DIGITAL 5001AALS. מה אפשר לעשות/לבדוק/לנסות? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב הוא עם מחלקים מובחרים ופועל טוב. אתמול הוא קפא 3 פעמים בהפרש של כשעה ורק ריסטרט עזר. היום אני כבר עובד כבר 3-4 שעות וברוך השם.. זה לא יכול להיות בגלל תוכנות שרצות כי תמיד רצות אותם תוכנות. אני חושב על קונן כשיח, עליו לא מתקנת מערכת הפעלה. קונן זה התחיל לעשות לי בעיות - יכול להיות בלל זה? בקונן זה מותקנות תתוכנות שרצות. מה יכול להיות? האם יש סיבה לדאגה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-