תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם המחשב של הילד לפטופ חדש כחודשיים. עם win 10. פתאום לא ניתן להכנס לאתר ספציפי.(הייתה תקלת תשתית של הוט לפני יומיים שטופלה). בלפטופ אחר הכל תקין כך שהבעיה לא באתר עצמו ואולי לא בתשתית ולכן זה מוזר. לפני כשבועיים הכל היה בסדר בלפטופ בו קיימת הבעיה. בדקתי במספר דפדפנים (כרום, אדג' ופיירפוקס). מחקתי קוקיס, הסטוריה , ומטמון. עשיתי בעזרת חבר איפוסים ב cmd: אז גם Dns התאפס (ב cmd בהרשאות מנהל נרשם netsh winsock reset) דרייבר רשת התאפס ( בcmd כמנהל ipconfig /flushdns ) וניתקתי מהחשמל וחיברתי שוב מודם ועדיין יש בעיה. מה אפשר לעשות מאחר וזה אתר של משרד החינוך שם הילד צריך להגיש עבודות. הלפטופ השני …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, התקנתי כרטיס רשת חדש במחשב, ומא הכרטיס קול והכרטיס רשת המובנה על הלוח הפסיקו לעבוד, והכרטיס שהתקנתי גם הוא לא ממש עבד. הוצאתי את הכרטיס החדש, ועדיין הכל היה מחורבש. איפסתי את הביוס, וזה לא עזר. הכרטיסים שמחוברים מקבלים מתח ונדלקים כאני מחבר להם כבל... פירמטתי והתקנתי מחדש (הכרטיס היה מחובר בזמן ההתקנה ), ושום דבר לא עזר. הכרטיס רשת מוצג כלא עובד עקב CODE 12, בטענה שאין מספיק משאבים. הכרטיס קול מוצג כלא עובד עקב CODE 10, THIS DEVICE CANNOT START. חיפוש קליל העלה משהו על IRQ חופפים בין התקנים, אין לי שמץ מה לעשות עם זה. לפני שאני מפרמט שוב עם הכרטיס רשת מחוץ למערכת, יש לכם הצעות למה לנסות? המערכת: P4 williamette 1.5ghz ASUS p4t-m sound card: terratec dmx…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המודם של חברת issi וזה מה שכתוב אליו issi is61lv256
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי geforce 9500gt וברגע שאני מתקין את הדרייבר בגירסת 64 ביט יש לי מסך כחול בצד השמאלי של המסך הוא מופיע בשולחן עבודה במשחקים סרטים בהכול אי אפשר ליהפטר ממנו עזרה בבקשה
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חדר שיש בו כניסת רשת, אין בו כניסת טלפון רגילה, רציתי לשאול, האם ישנה אפשרות לחבר פקס דרכו (באמצעות מתאם כלשהו למשל) או שחייב להיות שקע טלפון בחדר אל מנת לחבר אותו אליו. בתודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. לא מזמן פירמטתי את המחשב שלי שמטרתו היא עיבור אודיו. בזמן העתקת קבצים או חיבור מחשב למחשב באמצעות כבל רשת המחשב פתאום מראה תצוגה מבולגנת של צבעים על המסך ולמרות זאת ממשיך לעבוד, לא קורס. כאשר אני מפעיל אותו מחדש לפעמים הוא חוזר למצבו הקודם ולפעמים הוא פשוט משמיע רעש כאילו בוא נדלק מחדש אך הוא לא מראה כלום על התצוגה. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב: עוד משהו שאולי יכול לעזור זה שמאז ומתמיד שאני מדליק את המחשב זה נראה ככה: [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית אחד בסלון אחד בחדר. בסלון אני מקבל מאה מגה ובחדר רק חמישים ניסיתי לנתק את כל המכשירים המחוברים בWIFI(פלאפונים טאבלטים וכו'.) ואני עדיין מקבל רק חמישים אז התקשרתי לתמיכה של הוט אמרו לי שיש לי כנראה איזה תוכנה שפועל ברקע ולוקחת לי את כל האינטרנט אז סגרתי הכול הכול הכול ועדיין אני גולש רק על חמישים. פעם הייתי יכול לגלוש על מאה מגה בלי בעיה. עכשיו ניסיתי לבדוק ב(CMD(netstat -o -n איזה תוכנות פועלות לי ברקע ומשתמשות באינטרנט אבל לא מצאתי שום דבר מיוחד הרוב היה תהליכים של Chrome. פתרונות מישהו? אני לא רוצה להגיע למצב של פירמוט המחשב.
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הנה תמונה מה רשום לי כשאני נכנס : המחשב שלי -> מאפיינים -> חומרה -> מנהל ההתקנים : זה הלוח-אם שלי : Gigabyte 8S655FX מה אני צריך בשביל לסדר את החיבור USB שלי שיהיה תקין ? (מערכת הפעלה WinXP) דרייברים חדשים ? כי אם כן אני אשמח לקבל דרייברים הכי עדכניים ללוח-אם שלי כי אני לא רוצה להסתבך עם הדרייברים...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה במחשב הקודם שלי כשה-SSD היו יחסית יקרים, רכשתי שני כוננים. אחד SSD בעיקר בשביל מערכת ההפעלה והשני רגיל בשביל השאר, פלוס עוד כונן SSD חיצוני שמכיל גיבוי. השיקול היה גם כלכלי וגם כדי להפריד את המערכת משאר החומר המותקן. לאור ירידת המחירים של ה-SSD מספר שאלות: 1. האם אתם ממליצים להמשיך עם תצורה של כונן אחד עם מערכת הפעלה וכונן נוסף לשאר? 2. אם יורד וירוס לכונן הראשון, האם הוא יכול להגיע לכונן השני? 3. האם עדיף לבצע גיבוי מכונן חיצוני או מכונן פנימי? היתרון של החיצוני הוא שאני יכול להעביר אותו למחשב אחר בקלות. החסרון הוא במהירות של הכונן. קניתי אחד סופר מהיר (קריאה וכתיבה של משהו כמו ג'יגה) אבל הבנתי שיש כונני NVMe שהרבה יותר מהירים. אנ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
ברגע שאני מדליק את המחשב יש את המסך השחור שבו מבוצעות בדיקות של הזכרון וכל השאר ואם אני לא לוחץ אנטר המחשב ישאר תקוע והוא לא יעלה משהו מה לא יודע למה זה קורה תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עכבר אלחוטי של A4tech, דגם RFSOP-35A. הוא אצלי כבר מעל שנה (קיבלתי אותו משומש מקרוב משפחה), ולא עשה עד עכשיו שום בעיות. בשבוע האחרון הוא מתחיל ממש לעלות לי על העצבים: מרגע עלית המחשב הוא עובד טוב והכל, ולאחר איזשהו פרק זמן (יכול להיות דקה ויכול להיות 3 שעות), הוא פשוט מפסיק להגיב. זה יכול להיות שסתם הסמן פתאום לא זז, ויכול לקרות אפילו באמצע גרירה - ואז האוביקט הנגרר פשוט נשאר תלוי באמצע הדרך... מרגע שהוא נתקע - כלום לא עוזר. ניסיתי להחליף בין 2 הערוצים שהוא פועל עליהם (בעכבר ובמקלט), ניסיתי לחבר אותו לטעינה דרך החיבור של העכבר ישירות ל-USB (העכבר בא עם כבל שמחבר אותו ל-USB, ואז הוא הופך לעכבר חוטי לכל דבר - יכול לפעול עם/בלי סוללות). הבעיה היא לא בסוללות - קודם כל הס…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש אפשרות להפוך את המחיצות מ FAT32 ל NTFS בלי לפרמט?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי ועכבר גלגלת לשניהם יש אותה בעיה כל כמה שניות הם לא מגיבים. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה כשאני מדליק את המחשב, מופיע לי מסך שחור וכתוב : no singal input/ זה מחובר לכרטיס מסך. ואם מחבר למטה את הכבל של המחשב , עולה מערכת ההפעלה אבל במקום לשולחן עבודה מופיע מסך שחור וכתוב :out of range/ רק כשמנתק מהחשמל כמה פעמים ,הכל עולה רגיל. זה מחשב בן 4 שנים עם וינדוס 7. זה קרה עוד בזמן האחריות. וכשלקחתי למעבדה משם רכשי KSP טענו שיש אבק על הכרטיס מסך.גם לאחר האחריות הבאתי טכנאי ,בדק את הכרטיס מסך ואמר שתקין ולקח 200ש"ח מה לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי חלקים ובניתי מחשב, לוח של אסוס tuf-b660m-plus wifif d4 מעבד i5 זכרון kingston fury kf43216bbk2/16 ספק antec ea650g pro וכמובן כרטיס מסך rtx 3070ti סיימתי לבנות, מפעיל, ונדלקת לי מנורה כתומה של הזיכרון ,לא מהבהבת ואין ציפצופים, פשוט תקוע על זה ולא עושה פוסט. הוצאתי את 2 הסטיקם של הזיכרון וניסיתי לעלות ואז הוא כן מצפצף והמנורה מהמהבת הכתומה. מה יכול להיות? בלוח חיברתי מחבר גדול עם צמה עבה וגם עוד חיבור ATX1 8 פינים נשאר לידו עוד מחבר של 4, אין לי בספק משהו שמתאים ורשום שם ATX2 לא יודע אם צריך לחבר אותו בכלל בכל מקרה תקוע
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה כל חודש בערך אני מנקה את המחשב מוצאי הכל ומחבר בחזרה והכל עובד אבל הפעם ניקיתי חיברתי אני מדליק את המחשב וזה נכנס לי לביוס ואז אני יוצאת וזה רושם לי "Turn off power and reinstall the jumper in normal mode position" הבנתי שזה משהו בדיסק קשיח חיברתי וניתקתי שוב וזה מחובר טוב וגם בביוס זה רושם לי שהוא מזהה את החומרה אבל הוא לא מפעיל אותה שהמחשב עולה משום מה מה אני עושה מה אני צריך להגדיר בביוס ? עזרה דחוף דחוף ויש לי לוח של INTEL של לפני 3 שנים ואני לא יודע את הגדם כי הגדם היה רשום לי במחשב בתוכנה איברסט טוב תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה לעוזריםםםם
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב לא שלי/אצלי, אני מדבר בשם חבר. אתמול המחשב, לאחר שעבד הרבה זמן, החליט לעשות לעצמו ריסטרט. המסך פשוט נתקע, כלומר העכבר או המקלדת לא מתפקדים ולא נע כלום על הצג ולאחר בערך חצי דקה, המחשב מרסטרט את עצמו. היום בבוקר, לאחר שחברי פתח את המחשב, לאחר כ- 3-4 דקות, שוב המחשב נתקע ואז לאחר חצי דקה לערך, ריסטרט. מאז המחשב מכובה :-). אין מסך כחול, רק תקיעת המחשב/הצג ואז ריסטרט. האם זה יכול להיות וירוס? האם זה יכול להיות קשור לבעיית התחממות של המעבד?(אולי הוינטלטור שלו לא עובד, או שהמשחה הטרמית פחות טובה היום) כיצד אני יכול לבדוק חום של המחשב(איזו תוכנה טובה וחינמית ולא מסובכת, אם אפשר) ומהו החום התקין, שאליו אוכל להשוות את החום שאמדוד? אשמח אולי למדריך, אם יש. ובאופן כללי, אשמח ל…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, לחבר שלי יש מחשב בו יש 2 הארדיסקים. אחד SATA והשני PATA. הוינדוס רואה אצלו את ה-PATA כ-C ואת ה-SATA כ-E. הוא התקין וינדוס על כונן E ועכשיו רוצה להסיר את כונן C לגמרי מהמחשב. אך כאשר הוא עושה את זה הוינדוס לא עולה ואומר שאין מאיפה לאתחל. [הוינדוס נמצא על E וה-C ריק לגמרי] איך גורמים ל-E להיות ה-SYSTEM במקום C? עריכה: שכחתי לציין שניסיתי לשנות דרך Disk Managment וזה פשוט לא נותן.
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אוקיי אז אחרחי מאמצים רבים כנראה גיליתי מדוע נוצרים המסכים הכחולים. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים דרך קבל רשת. כאשר אני מחבר את המחשב השני למחשב שלי כדי שהרשת תעבוד נוצרים מסכים כחולים. כשאני מנתק אותו מהמחשב שלי אין... מה עליי לעשות? ד.א אני כמעט בטוח שהקבל רשת תקין כי התחברתי איתו לאינטרנט דרך המודם של הכבלים ולא היו לי בעיות . אשמח לתגובות ...
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי דיסק מקורי של VISTA 64 BIT ULTIMATE ומחשב חדש לחלוטין. עשיתי BOOT FROM DVD ויש לי מסך שחור שכתוב בו מלא דברים ובסוף כתוב שהוא עושה BOOT מהDVD... אחרי כמה דקות המסך ניהיה שחור ואז כתוב עליו PCI PARITY EROR PRESS F1 TO CONTINUE F2 TO REBOOT כשאני לוחץ על F1 וF2 התמונה חוזרת על עצמה. יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P43-DS3L מעבד Q6600 4 ג'גה ראם וכרטיס מסך ראדאון 4870. מה שלא חדש במחשב הוא ההארד דיסקים שנישארו לי מהמחשב הישן שניהם מחוברים היטב (דרך IDE) מה עלי לעשות?
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום. נראה לי שהכרטיס מסך שלי נדפק - הוא מציג על גבי המסך צבעים מעוותים ומשובשים: הכל מופיע בגוון כחול-ירקרק, וצבעים אדומים הופכים לשחורים. גם האותיות בביוס, שבדר"כ הן בלבן, מופיעות בטורקיז. הבעיה לא במסך, בדקתי, וגם לא במערכת ההפעלה (כי הבעיה מופיעה גם בביוס). מה לעשות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. לאחרונה פקדו את ביתי כמה הפסקות חשמל ברצף, שגרמו כנראה לקלקול של הספק כח הג'נרי במחשב של אמא שלי. קניתי ספק חדש, וכשאני מחבר אותו ומדליק את המחשב, נדלקת רק המנורה של ה POWER בקידמת הפאנל וזהו. המאווררים לא פועלים, הדיסק קשיח לא פועל, הכוננים לא פועלים. כלום. מה הבעיה? יכול להיות שהספק לקח איתו גם את הלוח אם? לוח אם של ASROCK מעבד AMD Athlon X2 Dual-Core 3800+ כרטיס מסך OB ספק ג'נרי 450W
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני מדליק תמחשב בהתחלה יש לי תמונה של הלוח אם עם כל ה-fים של הביוס וכו'..ואז יש לי חלון שחור עם רשימה של דברים בלבן ואז למטה רשום באנגלית הזהרה משהו.עכשיו ניסיתי לצלם ולא הלך לי..אם מישהיו יוכל להגיד לי איך לצלם ואז אני יעלה תמונה זה יקל עליכם. ולאחר מכן בטעינת הווינדוס..יש את הסמל של הווינדוס ואז הוא נטען אז הקטע הזה לא עולה לי חלק אלה ב 3 קטעים כאלה... ודבר אחרון זה משום מה אני מתקין משחק באמצע ההתקנה נתקע המחשב >מדובר בכמה התקנות שונות..ועוד משחק אחרי ההתקנה הוא יוצא לי מהמשחק לשלח דוח שגיאות..כאילו יש איזה בעיה עם הווינדוס בקטע הזה לא?? תודה לעוזרים. יום טוב. התמונות בהודעה למטה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מרעיש בצורה מחרידה פתחתי את המארז והשארתי אותו פתוח.. אני מדליק את המחשב יש רעש לחמש דקות בערך ואז מפסיק.. מה לעשות ? תודה לכולם..
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, (חדש פה...) היום (עכשיו) פתחתי את המחשב שלי ועוד לפני שנטען הXP יש לי הודעה: boot and select proper boot device inseret boot media in selected boot device and press a key מה זה אומר? (ניסיתי לפרש אבל גם אחרי זה לא הצלחתי להבין) ומה עושים?? *כשאני לוחץ על מקש כלשהו במקלדת משתכפלת ההודעה...
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-