עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום מחשב שנדלק ממצב שינה רושם reboot and Select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key בלחיצה על ENTER או ESC ההודעה חוזרת ALT+CNTRL+DELETE המחשב מאתחל ואז עולה הוינדואוס רגיל איך ניתן לפתור תקלה? תודה לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הי, כוונתי היא שהמחשב ממש קפוא ל 3 עד 5 דקות ואז הוא מתחיל לרוץ .... זה קורה ממש בהדלקת המחשב או בריסטרט האם זו בעיית חומרה או תוכנה. יש לי תחושה שזו בעיית חומרה ,אולי משך טעינת קבלים לא תקינים??? מה זה יכול להיות? תודה, רונן.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  3. שלום לחברי הפורום, בשנה האחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה ודי מעצבנת. מדי פעם כשאני מדליק את המחשב, לא נשמעים צפצופי BIOS ולא מתקבלת תצוגת מסך, אך כל המאווררים במחשב עובדים. אם אני מכבה את המחשב ומנסה שוב לאחר מספר שעות - לעיתים המחשב נדלק באופן תקין. ביומיים האחרונים לאחר מספר נסיונות כיבוי והדלקה כושלים ניסיתי את אחד הטיפים שהומלצו באתר: ניתקתי את כבל הכח מהספק ולאחר המתנה של דקה לחצתי על מתג ההדלקה כ- 10 שניות על מנת לפרוק את הקבלים / חשמל סטטי. הטיפ עבד והמחשב נדלק. מה זה אומר? איפה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? יש עוד תופעה מוזרה (ותיקה יותר) שאולי קשורה לבעיה שלעיל: כשמכבים את המחשב בצורה מסודרת באמצעות מער…

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. שלום יש לי הארד דיסק של ובסון דיגטאל דגם wd5000aacs שקניתי אותו בחודש פברואר השנה ואתמול הוא הפסיק לעבוד המחשב לא מזאה אותו גם בהתקנת VISTA\XP אבל הביוס מזאה אותו בדקתי את זה בעוד מחשב וגם שם זה לא עובד ויש לי שם מלא חומר שאני חייב אותו . תודה מראוש על העזרה ושבת שלום

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  5. Started by yoyo1040,

שלום קניתי מחשב חדש עם לוח אם EP45-DS3LR של גיגביט ובכול פהם שאני מחניס את המחשב למצב שינה הוא מצליח להכנס אבל ברגה שאני מפעיל את המחשב יש מסח כחול . נ.ב המחשב מריץ וינדוס 7 .

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  6. Started by sandra tamarov,

שלום קניתי מחשב נייד חדש של HP עם מערכת הפעלה WIN 10 ושמתי לב שהבהירות הכי גבוהה שלו עדיין חשוכה והצבעים לא אחידים מספיק (רואה הבדלים משמעותיים בין המחשב החדש לישן שלי שבו רואים הרבה יותר טוב עם בהירות גבוהה יותר) השאלה שלי היא אם יש דרך להגביר בהירות מעבר למה שיש במחשב / לשחק עם הצבעים שם ? תודה לעונים :)

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by zohar duran,

אני לא מצליח להבהיר את המסך למרות שהוא על הכי גבוהה בהגדרות המסך לא מבהיר הוא נשאר כאילו הוא לא מחובר לחשבל למרות שהוא כן מחובר והסוללה נטענת גם כשאני מוריד את הבהירות בהגדרות זה לא משתנה מדובר במחשב נייד דל אינספיריון

8. כרגע הבהירות במסך שלי כל 100 וזה די סיוט. כשאני מוריד למתחת לזה המסך מתחיל לקפוץ. יש לי מסך LCD של חברת chimei דגם cmv-743a

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by yuval_e,

לפעמים לאחר ביצוע restart (בין אם ע"י המחשב או אני) המחשב שלי מתחרפן: האור של המסך מהבהב, המחשב דלוק, ונראה שההרד-דיסק עובד, אבל המחשב לא עולה. הבעיה נפתרת ע"י hard reset (לפעמים דרושות כמה לחיצות). בא לי למות אם מישהו נתקל אי פעם בבעיות המוזרות שתיארתי, אשמח אם יעזור. יובל

10. Started by __MIKO__,

לאחר שעדכנתי את הדרייברים מלבד כאלה שלא ידעתי אם כלל הם צריכים דרייבר כמו הHD והמודם כבלים, שוב חוזרות הריסטרטים והמסכים הכחולים. אני מצרף לוג של המינידאמפ. מקווה שזה יעזור לכם לעזור לי [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  11. Started by ZigZag,

לאחר כמה בדיקות (העברת הכרטיס בין מחשבים שונים, החלפת דריוורים.....) הבנתי שהבעיה היא בכרטיס עצמו כנראה, אני מאוד מפחד שהבעיה נעוצה בOC שעשיתי לו, באמצעות RIVATUNER..... שעכשיו מסרבת לעלות..... האם יש איזושהי שיטה לעשות לו RESET לכל הדברים ששונו ???? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. לפני חודש בערך כתבתי את ההודעה הבאה http://hwzone.co.il/community/threads/524360-%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%92%D7%AA%D7%99-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%96%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93 החלפתי את הזיכרון של 2GB בשניים של 1GB, הכל עבד תקין אתמול, עד שבאמצע היום הופיעה לי המסך הכחול של השגיאה עם ההודעה הבאה: page_fault_in_nonpaged_area. מאז זה קרה כמה פעמים, אחרי מעט עבודה על המחשב והיום זה כבר לא הפעיל את השגיאה, אלא המחשב הגיע לשלב של הwindows ופשוט הפעיל את עצמו מחדש בלופים. החזרתי את הזיכרון הישן והכל עובד כרגיל. מה כבר יכולה להיות הבעיה, עכשיו?

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by Friedman,

מהשרשור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=251895.0 בדקתי את הטמפרטורות של המחשב ומצאתי לפי התוכנה שיש לי כי יש 2 מדדי טמפרטורה: 1. VPU TEMP - שנע בין 48-80 (לפי סטטיסטיקה של התוכנה) כאשר הממוצע הוא 65. 2. BOARD - שנע סביב ה 50 האם אלו טמפרטורות סבירות. רצויי לציין כי כל המאווררים עובדים ואף יש לי ביג טייפון שאמור לעשות עבודה טובה. תודה אייל

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by Boxster,

בהמשך לנושא הקודם שהמחשב מחליט לעשות ריסטרט מעצמו באמצע משחקים. ניקיתי את המחשב,האמת עכשיו המשחק רץ טיפה יותר זמן,אבל הכרטיס מסך מתחמם באמצע והטעות חוזרת על עצמה. הכרטיס מסך הוא ATI HD4850 ויש עליו מאוור של ZALMAN רק שהצבע הוא לא כחול אלא אדום,בסדר זה לא העניין. בדקתי טמפ' של הכרטיס מסך בלי מאמץ והיא נעה בין 48-51 מעלות,אני מאמין שהכרטיס מסך מתאמץ הוא עובר אפילו את ה62-65 מעלות וזה מה שגורם לריסטרט. יש עוד אפשרות להוריד טמפ' של הכרטיס מסך מלבד ניקוי אבק ולהגביר את מהירות המאורר של הכרטיס מסך ל100% מה שכבר עשיתי? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  15. אני מנסה להעתיק ספריות גדולות ממחשב ברשת חוטית להרד דיסק במחשב אחר ( כל ספרייה בין 20-50GB) המחשב מתחיל להעתיק מראה לי את הזמן (90דקות בקירוב...) אבל לאחר כרבע שעה-20 דקות אני מקבל הודעת שגיאה - ראו בתמונה למטה. ובנוסף לאחר הודעת השגיאה הוא לא מזהה את הדיסק הקשיח (שמחולק לשני PARTITIONS) - רק לאחר RESET למחשב הוא עולה בסדר כולל גישה לדיסק הקשיח. windows XP SP2 מעודכן. יש לי לוח ג'יגבייט GA-965P-DS4 4GB זיכרון מעבד Q6600 שני דיסקים קשיחים של WS 7200RPM רשת דרך ראוטר טוב (3COM) מחובר בכבל רשת. ספק כוח טוב. ( המחשב נקנה מתוך מחשבה של OC בעתיד...) בספריות של 100MB מעתיק בסדר גמור. ניסיתי לעדכן את הCHPISET ללוח אבל זה לא עוזר. האם הבעייה בחומרה או בתוכנה? האם בדיסק הקשיח? תודה…

16. שלום רב, כשאני מדליק את המחשב, עדיין בשלב ה- BOOT, נדלקת נורת כונן הפלופי 1.44 ונשמעים ממנו רעשים, כאילו הוא מחפש דיסקט. אין לי בעיה עם זה, זה היה תמיד, עוד שהיה מותקן וינדוס 98. אחרי שהתקנתי XP, גם בשלב שהוינדוס עולה כשהוא מציג לי את מסך "ברוך הבא", גם אז נורת הכונן נדלקת ונשמעים ממנו רעשים. גם כשאני מכבה את המחשב הנורה נדלקת ונשמעים ממנו רעשים. כל הפעולות מתרחשות ללא הודעות שגיאה כלשהם, המחשב עולה ומתכבה באופן תקין. איך להפסיק זאת? (אם צריך לשנות הגדרות בביוס, אודה לכם אם תכוונו אותי, מצורפת תמונה). תודה מראש, גיא.

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  17. כשאני מדליק את המחשב, בהתחלה כשהוא מריץ את הזיכרון ומפרט את הדיסק הקשיח + הכונננים יש הערה למטה שאומרת: Secondary IDE channel no 80 conductor cable installed עכשיו חיזקתי את כל כבלי ה IDE וללא שינוי. גם אין לי בעיה עם אף אחד מהכוננים. (יש לי DVD + צורב DVD). מה שכן, בזמן האחרון אני נתקל מידי פעם באתחולים פתאומיים של המחשב, בעיקר במשחקים - נראה לי שזה נגרם עקב חום המעבד הגבוה (אני קונה בימים הקרובים קירור חדש). יש למישהו רעיונות ? עריכה: שכחתי לציין שלא ביצעתי שום שינוי במחשב וההודעה הופיעה פתאום.

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  18. בהפעלת המחשב אני מגיע לחשבון משתמש ברגע זה העכבר והמיקלדת מפסיקים לפעול מה יכולה להיות הבעיה תודה

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  19. שלום יש לי בעיה שכאשר אני מפעל את המחשב מוצגות לי מספר הודעות שגיאה שאני צריך לסדר , לא ניתן להתקדם הלאה אלא אך ורק בלחיצה על כפתור F11. להלן מה שכתוב על גבי המסך: phoenix awardBIOS V.6.00PG *Primary IDE cannel no 80 conductor cable installed *Secondary IDE cannel no 80 conductor cable installed CPU is unworkable or gas been changed, please recheck- CPU SOFT MENU אז הבנתי שאין בשני הערוצים קבל בעל 80 גידים נכון אבל הכוננים יכולים לעבוד גם כן על כבל 40 גידים , אז איך משנים את זה . בקשר למעבד אין לי שמץ של מושג מה הם רוצים , המעבד לא השתנה והוא עובד מצויין , ננכנסתי לביוס במטרה לראות מה הבעיה אך לצערי לא הצלחתי להסתדר תודה

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  20. החלפתי לזכרון אחר-אותה בעי'ה. החלפתי לעוד זכרון והפעם המחשב לא עולה וגם לא משמיעה את הציפצופים. בעיה אולי בלוח, בקר זכרון שעל הלוח. אולי מעבד או בטריה פנטיום 4 1.4 לוח אינטל 845

• 5 תגובות
    • 4.7k צפיות
  21. Started by BlackShadow,

יש לי הארד דיסק של WD, 120 ג'יגה. פירמטתי את C והעלתי את ההתקנה של |WinXP. במקום להתחיל את ההתקנה, הוא כותב שההארד דיסק לא מזוהה, ושצריך לבדוק אם הוא מותקן כראוי. ההארד דיסק בטוח מותקן טוב, כי יכולתי להשתמש בו, לפרמט אותו וכו'. מה עושים? תודה.

22. אז ניתקתי מאוורר מאוורר והגעתי למסקנה שמאוורר הספק הוא המרעיש איך ניתן לסדר את זה בעיקרון ? אפשר לפתוח את הספק ? ניתן איך שהו לנתק את מאוורר הספק בצורה כל שהי בלי לפתוח כי גם אם אפתח שם את העסק איך שהו לא נראה לי שאצליח לסדר את זה משימון רגיל ... ??? תודה .

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  23. בווינדוס 10 קריין באנגלית התחיל לדבר על כל דבר שאני מבצע, איך מבטלים?

24. בווינדוס 7 יש תוכנה פנימית להקלטת קול ? איך מגיעים אליה ?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  25. לא יודע למה הכל בסדר ואז פתאום משום מקום מסך כחול הוא עושה Memory Dump ואני צריך להתחיל מחדש את המחשב...וזה קורה על בסיס יום יומי וזה גם לא כותב את הבעיה...מה אני צריך לעשות???

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.