עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חברים יקרים! התחלתי - בדגש על התחלתי בביצוע אוברקלוק לא רציני וכעת המחשב מסרב להידלק - ברשותי לוח אקסטרים של אינטל - DP55KG ומעבד I5 750 ספק של SS 750 GOLD זכרונות XMS של קורסייר 4 GB מוגן 2 קירור ומארז CM 690 ADVANCE 2 התחלתי לבצע OC וכשהגעתי בערך ל3200 העלתי מתח במעבד ל1.4 כי המערכת לא הייתה יציבה, לפתע כבה המחשב וכעת הוא לא נדלק!!!1 אני לוחץ על ההדלקה והוא נותן זרם לשניה (מאוור נדלק למאית שניה אפילו פחות) ונכבה מיד... חיברתי ספק אחר אותה תוצאה.. הוצאתי זכרונות לא עזר השארתי רק אחד גם לא עזר.. ניתקתי כרטיס מסך וכלום.. הוצאתי סוללה לשעה וכלום ג'מפר נשלף החוצה לשחזור ולא עוזר.. המחשב בן שבוע.. אני די בטוח שהלך לוח האם או המעבד (או שלא??) אבל איך אני בודק מה הלך? א…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  2. היי, כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מחזיק אצבעות. ברב הפעמים המחשב עולה כרגיל, אבל בלי כל תמונה על המסך, המסך רושם "No Signal". בחלק מהמקרים לחיצה על כפתור ההדלקה מדליקה את הנורות במארז בדיוק לחצי שניה ולאחר מכן מתכבה, אם אנסה להדליק מחדש אתקל באותה הבעיה. אם המחשב עלה, ויש תמונה על המסך, הוא נדלק מחדש בפתאומיות אחרי כחצי שעה- שעה, היום בלילה הוא נדלק מחדש כ6 פעמים עד שנמאס לי ופשוט כיביתי אותו. המסך עובד כמו שצריך, עבד ברצף 4 חודשים מחובר ללפטופ. מפרט המחשב- לוח Gigabyte m57sli S4 מעבד AMD 4200+ AM2 כרטיס מסך PowerColor 4850PCS+ זכרונות Gskill 2X2GB ספק 400W של טרמלטק. תודה מראש לכל עזרה, אני באמת מבולבל ולא מבין מה הבעיה ואיך לבדוק את זה תודה ושבוע מצוין! -=עריכה=- שמ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yosef13,

שלום. יש לי בעיה במחשב. מעבד: amd athlon 3800 windows 7 ulimate 32 bit המחשב שלי עובד לאט, ולכן בדקתי במנהל המשימות על כמה המעבד וראיתי את זה: מצורפת תמונה למטה. נכנסתי לצג המשאבים וראיתי שפסיקות מערכת זה הבעיה. עכשיו רציתי לדעת איך אני מטפל בזה? תודה רבה. נ.ב. יש לי הפרש של 13 מעלות בין הליבות כשהמחשב במנוחה (50,37) תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ortheking93,

הייי היה לי הארד דיסק של החברה MAXTOR שהלך ושמעתי שזו חברה גרועה והטכנאי החליף לי לחדש כי לא נגמר האחריות אבל שוב פעם נהרס לי בגלל שיש תקיעות האם כדאי להחליף ל WESTERN DIGITAL ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by miki77,

שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב כול שנייה שאני ניכנס לאינטרנט או למשחקים יש לי שגיאה כזואת "internet Explorer נתקל בבעיה ועליו להיסגר אנו מתנצלים על אי-הנוחות" אוקיי נסתי לתקן לא הצליח לי עבר יום יומיים הכנסתי דיסק פרימוט למחשב הפעלתי מחדש אוקיי ואחר כך לא הצליח לפרמט כתוב כזה ABORT:10014 Cannot open" 1:3\GHOST\ MAL YHEB"

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by AcID-,

אהלן חבר'ה יש ברשותי מחשב כה: ASUS P5B Intel Core 2 Duo E6420 2GB KINGSTON DDR2 667 MANLI GeForce 7950GT 512MB WD 250GB 7200RPM ספק כח כלשהו 480W בכל מקרה לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב, וכעבור כמה שניות הוא מכבה את עצמו. יש פעמים שהוא מצליח להגיע עד הווינדוס אפילו(ווינדוס 7) ואז מכבה את עצמו ללא שום הודעה או מסך כחול. רוב הפעמים הוא פשוט מכבה את עצמו כשנייה עד 5 מהדלקת המחשב. ניסיתי להחליף ספק, ואפילו שני ספקים - אחד מהם ספק טוב של זלמן 600W. ככל הנראה אני חושב ששללתי בעיה של ספק כח. ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק את המעבד, הלוח והזכרונות עובדים ואפילו אז המחשה מכבה את עצמו. יש לציין שהחלקים נקנו לפני כ-3 וחצי שנים כך שאין שום אחריות. אני די אובד עצות ומקווה שמישהו יוכל לתת …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by יונתן4,

לאחר ששיניתי את ההגרות תצוגה במשחק CRYSIS ל - 1280X1024 המסך הושחר והופיע NO DVI SIGNAL וכמה שניות אחר כך המחשב נתקע. כיביתי ושהדלקתי הוא עבד ל-10 שניות ואז מופיע לי שוב NO DVI SIGNAL. חיברתי את המסך לחיבור ANALOG דרך לאפטופ והמסך עבד אבל אין לי יציאת ANALOG בכרטיס מסך אז אני לא יכול לבדוק דרך המחשב שלי. הייתה לי פעם את הבעיה הזו ובסוף שלחתי לתיקון את המסך והסתדר אבל כבר אין לי אחריות עליו. הבנתי שיש תוכנה לסידור DVI אבל אני לא יכול להפעיל אותה כי המסך לא עולה (המחשב עולה ועובד ומגיב למקלדת) שאני מנתק את המסך מהחשמל ללילה ומנסה בבוקר אז הוא עובד אבל מקסימום עד הלוגו של ווינדוז ואז מופיע לי שוב NO DVI SIGNAL יש אולי דרך לאתחל את המסך או לגרום לו לקלוט את הסיגנל? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. פירמטתי את הארדיסק זה לא עזר, כשאני משחקת למשל ב WOW זה מה שקורה: ראו תמונות.. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. היי, אתמול עבדתי על המחשב, הוא נתקע לי כמה פעמים, ואח"כ התשחרר, אבל גם פעם אחת נפל ונתן מסך כחול. היום באתי לפתוח את המחשב, אחרי מסך הטעינה, אני מקבל כל הזמן מסך כחול והמחשב עושה ריסטארט עד אין סוף. הווינדוס לא עולה. מדובר במחשב ישן יחסית, windows XP HOME. דיסק קשיח של hitachi deskstar לוח אם של ABIT זיכרון 512MB ניסיתי להוציא את שבב ה-CMOS ולהחזיר. ניסיתי להגדיר מצב כשל ב-BIOS. ניסיתי להוציא את הזיכרון ולהחזיר. הווינדוס, מצידו, לא עולה. מה עוד אפשר לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. במחשב של חבר, הHD התחיל לגסוס, הביוס נתקע , וכמובן שלא מזהה את הקשיח (גם קשיח אחר, תקין לחלוטין). כיוון שאני לא מאמין ברצף של צמד קשיחים שכושלים זה אחר זה,האם יש קשר לספק תקול שלא מצליח לספק 10W מסכנים לכונן? לצערי, אני עדין לא אבחנתי בעצמי את התקלה, והייתי שמח לדעת אם יש טעם לנסות כונן שלישי, או לגרור מחשב בכדי לבדוק את תקינות הקשיחים האחרים? ערכת השבבים היא P35, עם IC9R אם אני זוכר נכון. עצות יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by ofird,

לאחרונה המחשב שלי לא מצליח להתעורר ממצב שינה S3 כמו פעם, אלא מבצע BOOT רגיל ( עם שגיאה של אתחול - כאשר WNDOWS שואל איך להתחיל - SAFE OR NORMAL) עשיתי שדרוג לBIOS, לא עזר וגם ניסיתי לחזור לDEFAULT לא עזר (אני אנסה להרדים בS1, נראה אם יעזור) חששות שלי 1) הוספתי עוד דיסק - אולי עומס על הספק ? 2) הבטריה של הCMOS לא תקינה? הספק של SEASONIC 350W זה ממש מפריע, כי זה HTPC שאמור להתעורר משינה כדי להתחיל הקלטות

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

בהתחלה הייתה הנורה שעל הלוח אם מהבהבת כשהוא נכבה פתאום ולא נדלק. התחלתי לקרוא ברשת על מה מרמזת הנורה המהבהבת והתגובות היו שהבעיה באחד מהגורמים הבאים: 1- ספק גוסס או 2 - לוח עם רגל אחת בקבר לכן נסעתי לחנות והבאתי ספק (500W אנטק) לבדיקה ועכשיו המצב נהייה יותר גרוע לאחר כמה פעמים של ניסיון הדלקה הסוללה נדלקת לשניה אחרי התקנת הספק ונכבת! הערה:הבדיקה נעשתה כשללוח מחוברים רק כרטיס מסך(וגם הוא הוסר על מנת לבדוק בלעדיו) זיכרון ומעבד! עיצותכים?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by yoavbd123,

אהלן, יש לי בעיה עם המחשב, לפני כמה שבועות הוא פשוט נכבה בלי סיבה מוגדרת. נתתי לו לנוח קצת ניקיתי אותו והכל הסתדר. הבעיה עכשיו שאני משוכנע שקשורה לקודמת היא שהמחשב לא ממש עולה ברגע שאני מנסה להעלות אותו שומעים את הרעש של הספק נכנס לפעולה, למשך כמה שניות נשמע קול של מתח חשמלי וכל הרכיבים מתחילים לעבוד, אבל... נראה כאילו כל כמה זמן יש איזה נפילת מתח או משהו כזה ולכן המחשב לא מצליח לעלות. אני כמעט משוכנע שהבעיה קשורה לספק כח , השאלה היא האם יש משהו ביתי שאפשר לעשות או שחובה לשלוח לתיקון... תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by boss,

יש לי אחריות הכל חיים אבל אחריות קבלו שבור דוגמא תמונה זה. http://www.ocztechnology.com/ocz-el-...ecial-eol.html תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Trael,

מפרט: E8400 P5Q GeForce 9600GT 2G Ram WD 1TB משתמש ב וינדוס XP SP3. הייתי כחודש לא בבית ואמא שלי ואחותי השתמשו במחשב, ובאחת מהפעמיים הן כיבו אותו[בד"כ הוא עובד 24/7/31] , וכשה ניסו להדליק מחדש, הוא לא נדלק, חזרתי וזאת הבעיה: בהדלקה של המחשב זה מראה לי את המסכים הרגילים של ההפעלהזכרון, CHIPSET וכו'], ואחרי שזה טען את ההארד דיסק, זה מראה לי מסך לבערך שניה-שתיים שבו כתוב Express Gate isn't installed on your computer,to continue press any key, ואחרי שניה הוא נעלם בכל מקרה גם אם אני לא לוחץ כלום, אחריו מופיע מסך שחור וזהו פה זה נגמר. לא, אפעם לא ניסיתי וגם לא מתכנן לנסות להתקין לינוקס. בחיים לא התעסקתי עם האקספרס גייט הזה ולא ניסיתי אפעם להתקין/למחוק או כל פעולה שהיא איתו,[כנ…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Gam3r,

שלום , אחר הצהרים שהיתי באמצע משחק לפתע המחשב קרס, לפני זה בבוקר לא היתה לי שום בעיה. לאחר מכן כשניסיתי לברר מה זה היה ולנסות להכנס למשחק שוב לראות אם זה חוזר על עצמו המחשב קרס עוד פעם - הוא קרס אפילו באמצע טעינת הווינדוס. לפני הקריסה התמונה נתקעת ומופיעים צורות אדומות על המסך , לדוגמא : http://eliad.org/viewer.php?id=1298748387.jpg ואחריו המסך הכחול : http://eliad.org/viewer.php?id=1298737154.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1298755801.jpg אני לא יודע עם הבעיה בכרטיס מסך או בראם ... תודה לעוזרים !

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום חברים. אשמח לשמוע מכם עצה כיצד להוכיח לטכנאים של ...... שהמחשב שנקנה מהם יש תקלה בלוח אם. המחשב כאמור באחריות. חומרת המחשב המדובר: לוח אם msi 7529 chipset intel g31 זכרון 2gb ceon מעבד אינטל CORE 2 DUE דיסק קשיח hitachi sata . כרטיס מסך ATI HD 3450 לראשונה הגעתי ללקוח. המחשב שלו לא נדלק ומערכת ההפעלה לא עלתה. לקחתי את המחשב למעבדה שלי .ביצעתי את כל בדיקות החומרה לדיסק זכרונות וכו הכל נמצא תקין. התקנתי מערכת הפעלה xp sp3 הכל נראה בסדר. המחשב הוחזר ללקוח ומייד בחיבור המחשב לרשת שלו החל לקרוס מקצר שנבע מכבל רשת לא תקין. כבל הרשת הוחלף הכל נראה בסדר . אחרי יום יומיים כבר החלו תלונות שהמחשב קורס למסכים כחולים. בפענוח עם תוכנת debugging למסכים הכחולים כל התקלות קשורות לת…

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. הסאגה ממשיכה... הדלקת המחשב הבוקר הביאה לתצוגה הבאה [ראו תמונה] https://picasaweb.google.com/lh/photo/R9BAtxU9IvM9Eg9Z69gr7iMw5X7ZbbdDLYD-_SOYAPA?feat=directlink אשמח אם מישהו יכול לעזור לי להבין מה העניין פה. תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by itay n,

טוב היום קיבלתי בשעה טובה את המחשב החדש שכולל כמובן כונן SSD כאשר אני פותח את המחשב שלי מופעים כל הכוננים חוץ מSSD איך ניתן לפתור את הבעיה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Pc_freak,

כשאני דולק את המחשב אני לא רואה שום מסך אבל פתאום רק כאשר המערכת הפעלה נפתחת המסך נדלק ככה שאין באפשרותי להכנס לBIOS או לעשות BOOT למשהו יש מושג מה זה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Bean,

שלום לכולם! קניתי מחשב חדש לפני שבוע וחצי המפרט: Intel i7 2600 MSI P67A-C45 HIS HD 6950 2GB 8GB G-SKILL CL9 (2x4gb) Samsung 32mb Cache 1tb OCZ Vertex 2 60GB (Temporary until I get my vertex 3) הבעיה היא, כאשר המחשב עולה (ביוס) אני שומע צפצופים. אני מקווה שזה יהיה ברור בכתב אבל זה הולך ככה beep-beep-beep-short pause-beep-long pause-beep כל הצפצופים קצרים, ואני מקבל קודים על המסך תוך כדי: 98 B4 99 A3 אחרי זה, המערכת הפעלה עולה באופן תקין והכול עובד טוב - אבל מצד שני עוד לא העמסתי עליו אז אם משהו נפגע יכול להיות שאני עוד לא מרגיש. האם כדאי לקחת אותו לחנות לבדיקה? האם זה תקין? אני מאוד אודה לכם אם תוכלו להגיד לי כמה שיותר מהר, כי אני רוצה בפסח לעבוד על המחשב, ואם יש תקלה אני…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. לוח אם של אינטל D946GZIS , קיבלתי אותו משומש לכן יכול להיות בהחלט שהוא לא תקין. בכל מקרה, הלוח מקבל מתח, נורה הירוקה שלו נדלקת, אבל כאשר מדליקים את המחשב מופיע רק נקודה (כמו נקודה של סוף משפט) בקצה השמאלי העליון של המסך וזהו. החלפתי מעבד + זכרונות ללא שינוי. הבעיה היא שאני לא בטוח ב 100% לגבי המעבד והזכרונות הללו. האם יש עוד משהו שאפשר לעשות? זה הלוח: http://www.intel.com/p/en_US/support/highlights/dsktpboards/d946gzis

• 10 תגובות
    • 5.2k צפיות
  23. קניתי לפני יומיים מחשב חדש. הכל עובד טוב עד שאני מפעיל משחק (גי טי אי 5 - אין לי בינתיים משחקים אחרים). החליפו לי כבר כרטיס מסך והבעיה לא נפתרת. המשחק בקושי זז והתמונה "נגררת" ונמרחת. לפעמים גם הקול מקדים את התמונה. הביוס של הכרטיס מסך ושל הלוח אם מעודכן. מה עוד יכול להיות לא בסדר? אולי הספק לא מספיק חזק (למרות שאני בספק)? תודה לכל העוזרים מפרט המחשב (החלקים החשובים) מעבד: Phenom II x6 Six-Core 1100T Socket AM3 3.3Ghz Box לוח אם ‏Asus -Crosshair IV Formula AM3, 890FX, DDR3 1333, ATI CrossFireX, X-Fi Audio, 1394a‎ זכרונות Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM כרטיס מסך ‏HD 6970 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E (asus דיסק קשיח ‏Caviar Black 1TB 7…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by sharonp,

בוקר טוב אנשים טובים! קבלתי מחשב חדש אתמול וניסיתי עם חבר להתקין את WIN XP SP3 עליו, וקבלנו הודעת שגיאה אחרי שהופיעה השורה setup is starting windows והיה כתוב שזוהתה בעיה וההתקנה הופסקה כדי לא לגרום לנזק ... והודעת שגיאה מתחת של STOP:0X0000007B חיברנו את המחשב הישן לבדוק שזה לא בעיה בדיסק התקנה והישן העלה את ההתקנה של הווינדוס כלומר עבד. כשלא הכנסו את הדיסק התקנה וסתם נתנו למחשב לעלות ולראות מה הוא יכתוב הוא כתב: PXE-E61: Media test failure check cable פתחנו גם את המארז לראות שהכל נמצא במקום וזה נראה שכן, ושהוא זיהה את ההארדיסק מהפישפושים שעשינו כשהמחשב עולה. יש למישהו רעיון למה זה קורה? עד שסוף סוף יש לי מחשב חדש (5 שנים ארוכות..) משהו חייב לא ללכת חלק תודה וש…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. שלום, הבוקר המחשב לא נדלק כרגיל. אני מנסה להדליק אותו, האורות נדלקים, המסך נשאר שחור, והמחשב מצפצף 3 פעמים. אני חושב שזה צפצוף ארוך ושניים קצרים, הפסקה,ושוב .. וככה ממשיך. פתחתי אותו, הוא היה מלא אבק, שאבתי וניקיתי כמה שאפשר. ניסיתי לדליק שוב, ולא היה שינוי. בכל מקרה כשמדליקים המאווררים מתחילים לפעול ואז אחרי שני סדרות של צפצופים, 3 ועוד 3, הם נכבים. האור של הלוח אם ממשיך לדלוק. הנה דברים שעשיתי אחר כך והתוצאות שלהם: ניתקתי את המאווררים. לא היה שינוי. גם כשהחזרתי לא היה שינוי. ניסיתי ללחוץ על הכרטיסים, הכבלים והחיבורים. עברתי על הכל. לא היה שינוי. הוצאתי את הכרטיס מסך, ניקיתי טוב. ניסיתי להדליק. אין שינוי. גם כשהחזרתי - אין שינוי. כנ"ל על כרטיסי הזיכרון. יש לי 2 כרטיסים, …

• 10 תגובות
    • 27k צפיות

דיונים חדשים בפורומים