תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אז אתמול שיחקתי קצת MW2 ואחרי חצי שעה בערך המשחק התרסק (כמו שקורה לא מעט פעמים), ניסיתי להפעיל אותו מחדש התמונה נתקעה,הופיעו 20 קווים כחולים על המסך ונאלצתי לעשות ריסטרט. אחרי ההפעלה מחדש הכל מתחיל כרגיל, רואים את הסמל של ווינדוז והכל אבל אז המקלדת נכבית ומופיע מסך שחור - יש לציין שהמחשב עצמו נראה כאילו הוא עובד כרגיל, נורת המסך לא מתחלפת (עדיין יש אות?) והמאוורר של הכ.מסך ממשיך לעבוד והכל. ניסיתי לפתור את הבעיה בשיטת האלימינציה וכלום לא עבד. להלן מה שניסיתי: -הכרטיס עובד במצב בטוח או ללא דרייברים בתצוגת 265 צבעים 640X480 המזוויעה, הסרתי את הדרייברים בלוח הבקרה ובתוכנה חיצונית והתקנתי אותם מחדש (גם ניסיתי את הדרייברים שבאו עם הדיסק של הכרטיס). -התקנתי ווינדוס 7 על כ…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום בדיסק הקשיח יש לי אזור סי ודי. איזור סי עמוס ומתקרב לתפוסה מלאה. איך אני מעביר קבצים (ראיתי שקבצי מוסיקה וסרטים תופסים הרבה מקום והייי תי מתחיל איתם) מאיזור סי לדי ? ידוע לי שאפשר לעשות זאת בעזרת תוכנת טוטל קומנדר. יש לי אותה אבל אני לא יודע להשמש בה. אני מחפש את הדרך הפשוטה והבטוחה ביותר כדי שלא אגרום נזק. למה יש בעייה בהקלדה באתר שלכם ? צריך להקליד חזק ולאט כדי שהאותיות יתפסו
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קרה לי כבר כמה פעמים בזמן האחרון, שהמחשב פשוט קופא בלי לעבוד. זה קורה בדרך כלל שהמחשב לא מתאמץ, לא פתוחים משחקים כבדים או משהו כזה (במצב הגרוע - אימיול, אייסיקיו ואקספלורר) קשה לי לדעת למה זה.. אבל עלו לי בראש שתי אופציות: 1) עברתי לויסטה לפני כמה שבועות, אולי זה יותר מדי או משהו? (מפרט בצד) 2) כשאני משתמש במחשב, אני נוגע בגוף קירור של הצ'יפסט ובגוף קירור של הכרטיס מסך, והם ממש חמים מקווה שתעזרו לי, תודה
-
- 10 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא די ישנה אבל היא לא הפריע לי עד לא מזמן לפני 3-4 חודשים קניתי מדפסת וחיברתי אותה לUSB 2.0 שעל הלוח אם (יש לי 4 חיבורים USB 2.0 : שני חיבורים על הלוח ועוד 2 חיבורים ב PCI.. בנוסף עוד 3 חיבורים של USB1.1 ב PCI) אחרי שחיברתי את המדפסת גליתי ששני החיבורים על הלוח אם (לשני היה מחובר מודם ADSL) הפסיקו לעבוד....... מאז.. שני החיבורים על הלוח לא עובדים וכל השאר שב PCI כן עובדים.... השאלה שלי היא איך אני יכול לבדוק אם חיבורי ה2.0 USB שעל הלוח אם פגועים פיזית.... (כאילו שאי אפשר לתקן אותם כתוכנה)... עריכה יש לי עוד 2 חיבורי USB 1.1 בקידמת המארז וגם הם עובדים
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אחי יש לי בעייה הכונן שלי לא רוצה לקרוא את התקליטורים שאני מקבל עם החוברות של PC מגזין PC פלוס וכו' תקליטורים צרובים ותקליטורי שירים התקליטור מזהה וקורא מי יודע למה יש לי מערכת XP נ.ב. במחשב של אחי התקליטורים פועלים כרגיל תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שזה חום או אבק. אבל עקבתי אחרי הריסטים. וגיליתי שהמחשב עושה ריסט בידיוק כל שעה. כל 7:10 8:10 וכן הלאה וכן הלאה . . . אין לי מושג אם זה וירוס או הגדרות בXP . . ואם זה הגדרות שאני צריל לכוון . אז אפשר בבקשה הסבר איך אני מבטל את זה? (יש לי XP אנגלית). תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיה חמורה , לפני כמה זמן קניתי כרטיס קול AUDIGY והתקנתי , מאז ברגע שאני נכנס למשחק המחשב נתקע ומתחיל לצפצף . ניסיתי הכול דרייברים חדשים , פירמוט הכול , פשוט הכול!! . יש רעיונות ? אם מישהו יודע משהו בנוגע לבעיה זו בבקשה שיעזור לי !!!!! תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אתמול רכשתי בKSP מחשב חדש: CPU : I5 3570K MOBO:ASUS P8Z77-V PRO RAM:2X4GB SNIPER 1600 GPU:SAPPHIRE 7850 2GB PSU: THERMALTAKE 650w GOLD TOUGHPOWER WINDOWS 7 64BIT ULTIMATE לדאבוני, המחשב מסרב לקבל את הדרייבר של הכרטיס מסך, לא משנה מה אני עושה. תחילה התקנתי את הדרייבר שבא עם הכרטיס, זה נתן לי מסך מפוקסל עם הרבה חיתוכים לרוחב המסך. לאחר מכן, מחקתי את הדרייבר הנ"ל, והתקנתי אחד מעודכן יותר מהאינטרנט, והדרייבר פשוט לא מותקן.. כל פעם שאני מתקין את הדרייבר הוא נותן לי את הרישום של ההתקנה ובסוף Error message: Driver installation failed. אשמח לרעיונות, ובעיקרון עוד כ4 שעות~ אם לא אצליח, אאלץ לחזור לסניף ולבקש החלפה לכרטיס. תודה מראש, גל.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי נייד ACER C110. הוא מגיע על בלוטות' מובנה, וכדי להיות בטוח בזה יש מלמטה מדבקה על המחשב שכתוב עליה BLUETOOTH ומספר סידורי, כך שאני בטוח שיש בנייד BT. כנראה שהוא לא מזוהה עם הווינדוס.. מה עושים? מישהו מכיר דרייבר אונברסילי שיפעיל אותו? כי חיפשתי באתר ACER ולא מצאתי. תודה מראש! נ.ב: יש לכם אחלה פורום.
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קניתי מ-comp-il דיסק קשיח של מקסטור: 200 ג'יגה, 8 מגה קאש. חיברתי אותו למחשב וציפיתי לטוב. הדלקתי את המחשב, הדיסק התחיל להרעיש בצורה מוזרה והמחשב לא זיהה אותו מה שנחשב מוזר כי הדיסק הגיע עטוף ומוגן מחבטות. החלפתי כבל חשמל, כבל IDE, שיחקתי עם הג'אמפר וניסיתי לזהות דרך הביוס. נאדה. האם אין מנוס מהחלפת דיסק בן יום?
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לצוות המומחים, המחשב הנייח שלי בן 6. שדרגתי לו את זיכרון ה RAM מ 2 ג'יגה ל 4 ג'יגה. קניתי שני כרטיסי זיכרון חדשים, זהים לישנים, והכנסתי אותם לסלוטים הפנויים. בתחילה הכנסתי רק כרטיס אחד חדש (בנוסף לשני הישנים שכבר היו) ובדקתי שהמחשב מזהה אותו ועובד טוב. אכן זיהה והמחשב עבד פיקס. כיביתי את המחשב, ניתקתי מהחשמל והכנסתי את הכרטיס החדש השני (כך שכל הארבעה היו מותקנים), המחשב נדלק אבל נתקע לזמן רב (לפחות 5 דק') על מסך " STARTING WINDOWS". לאחר שהווינדווס עלה, המחשב התנהג באיטיות מוגזמת: סמן העכבר זז בדיליי, תוכנות נפתחו במאמץ רב או לפעמים נתקעו מבלי להיפתח. עשיתי למחשב ריסטארט מס' פעמים במחשבה שזה יועיל אך המצב רק הלך והחמיר: הופיע מסך כחול והווינדווס בכלל לא עבר את שלב…
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
ב"ה בלי הודעה מוקדמת,מצאתי את המחשב ככה.ניסיתי להדליק ולכבות,בדקתי את כל החיבורים מבפנים ומבחוץ ולמיטב ידיעתי הכל מחובר כיאות. אני לא יכול לדעת אפילו אם המחשב יכול להעלות את הביוס,אבל אני לא שומע את ה "ביפ" שהוא משמיע בדר"כ. אשמח מאוד לשמוע הצעות לפתרון,אני די נואש...ערב טוב
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום מסך מרצד בעת צפיה בסירטונים בפייס בוק דפדפן כרום ביטלתי האצת חומרה Win 7 תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב נדלק מראה את התמונה של לוח אם הכל עובד ורגע לפני עליית הווינדוס ניכנס מסך שחור וכתוב שם המון דברים והמחשב מבקש System Cd הלכתי למעבדת מחשבים והוא אמר לי שהדרך היחידה זה לפרמט לא איכפת לי לפרמט אבל יש שם 40 ג'יגה של תמונות חשובות של המשפחה אין אולי דרך להעתיק אותם? זה ממש דחוף תודה מראש לכל העונים
-
- 10 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ אתכם בקשר לתופעה מרגיזה. היום בשעות אחה"צ המחשב הפסיק לזהות התקני USB שחיברתי מקדימה, וגם הפסיק להשמיע קול, כאשר הוא פתאום לא מזהה את כרטיס הקול ולא מאפשר לי להתקין את הדרייבר מחדש. לוח האם הוא: Asus P5LD2-SE, המעבד הוא Core 2 Duo E6300 וכפי שכבר הבנתם, אין למחשב 3 שנים. לא מזמן החלפתי כרטיס מסך כי כרטיס המסך שלי הלך, שמתי במקומו ATI HD4350, לא צריכה להיות בעיה עם הספק כי זה ספק של HEC עם הספק 300W. מה לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אממ מצאתי הכי מתאים לפרסם את זה פה, אם זה לא מתאים אז אשמח אם תעבירו. יום בהיר אחד המחשב החליט לקרוס באמצע עבודה איתו. המחשב עולה ולאחר זמן מה המסך הופך שחור והמחשב עושה ריסטרט. נראה שכאשר דורשים מאמץ רב יותר מהמחשב אז הוא נוטה לקרוס מהר יותר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך אפשר לתקן את זה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי שלושה מסכי CRT 17" שאותם אני רוצה להפעיל במקביל. לראדון 9500PRO שלי חיברתי שניים ויש לי עוד כרטיס מסך RAGE II+ PCI שאליו רציתי לחבר את המסך השלישי. הבעיה מתחילה בזה שהWIN רוב הזמן בכלל לא רוצה לעלות כששני הכרטיסים מחוברים. הוא מגיע למסך הטעינה של הWIN, עובר אותו כביכול ואז אני רואה רק מסך שחור ושום דבר לא עוזר חוץ מריסט ידני. קרתה פעם אחת שהצלחתי להפעיל את המחשב נורמלי (לרוב אם אפשר להפעיל אותו זה רק במצב בטוח) אבל לא הצלחתי למצוא דרייברים מתאימים לRAGE PCI וגם לXP. אני ממש לא יודע מה לעשות פה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! לפני כמה ימים היה לי BSOD (יש לי VISTA ) , אחרי הרבה זמן (3 שבועות) של שימוש במחשב ללא כל תקלה . לא התקנתי שום דרייבר חדש לפני זה . ה BSOD קורה בזמנים לא קבועים מאז (עוד 4 פעמים) , אני לא הצלחתי לנתח את ה Minidump מכיוון שכנראה הסמלים ל WINDBG לא מתאימים עם VISTA. אם תוכלו לעשות את זה אני ישמח תודה אנשים !!! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
ניתקתי את ה-HDD ואת כונן ה-DVD. המעבד מותקן, כרטיס המסך מותקן, סטיק אחד של RAM מותקן, וספק הכוח מחובר לרכיבים (בלוח הוא מחובר בשני מקומות). כשאני מדליק את המחשב, אורות ה-PHASE LEDS נדלקים והמאווררים מסתובבים כמו שצריך - אבל לא נשמע שום צפצוף (הרמקול מחובר ללוח) והמסך נכנס למצב שינה. אין לי אפשרות לבדוק עם כרטיס מסך אחר, אבל ניסיתי עם סטיק הזיכרון השני, והבעיה נשארה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני זמן לא רב את המחשב הנ"ל -hp pavilion - 14-ce3006nj שקניתי התחשבתי בזה שיש לו יציאת של טייפ C ואני אוכל להשתמש גם ביציאה הזאת למסך המחשב וגם ב HDMI בפועל בטייפ C לא שווה כלום כי הוא רק מעביר נתונים ולא יותר מזה סתם כמו USB 2 עכשיו השאלה שלי אני משתמש ב HDMI ואני רוצה לחבר עוד מסך מחשב בנוסף האם זה אפשרי הבנתי שלמחשב הזה אין USB 3 האם זה נכון ? האם יש איזה פתרון זול וטוב באלי אקספרס ???
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש ברשותי כרטיס GFORCE FX 5500 , הוא לא עובד , אני מחבר אותו , המסך לא עולה והוא מצפצף לי "פי פיפ פיפ ואחרי כמה שניות שוב פי פי " מה הבעיה ? האם הכרטיס נשרף ואפשר להיפרד ממנו או שיש עוד סיכויי להחיותו?
-
- 10 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי מחשב נייד ויציאת הHDMI שלו נהרסה.. הלכתי לטכנאי ולא ניתן לתקנה.. עד עכשיו חיברתי את המחשב לLCD עם כבל HDMI ל HDMI וכך ראיתי סרטים. היציאה הנוספת שיש לי מהמחשב היא רק VGA. אך ב LCD אין לי כניסת VGA. עכשיו אני לא יודע מה כדאי לי לעשות.. הבנתי שלא ניתן לחבר VGA ל HDMI כי הראשון אנלוגי והשני דיגיטלי.. ישנה אפשרות לקנות כבל עם ממיר שימיר את האות שלו מאנלוגי לדיגיטלי אך עלותו כ 200 ש"ח. ישנה עוד אפשרות לחבר ביניהם?? האם חובה כבל עם ממיר כזה? אם לא ניתן בעוד דרך זולה יותר לחבר ביניהם אז אולי כבר כדאי לי לקנות רספברי פיי. עלותו זהה לכבל כ 200 ש"ח אומנם אצטרך לקנות לו הרחבה לזיכרון.. אך אוכל לחברו HDMI לHDMI ולראות כך סרטים שהורדתי בטלוויזיה. השאלה היא אם כן א…
-
- 10 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני שבועיים בערך המחשב של אמא שלי רץ מאוד איטי אז אמרתי שאוסיף לו זיכרון. היה 256Mb של זיכרון אז הוספתי עוד 256, העניין הוא שהוספתי סתם זיכרון ממחשב אחר וזה גרם לכך שנשרף המחשב. עכשיו אחי סידר את המחשב שם מחדש והכל עובד סבבה אבל גם כן מאוד איטי, אני רוצה להוסיף זיכרון ממחשב אחר. מהם התנאים להוספת זיכרון? כלומר, האם הם חייבים לשדר על אותו תדר (800MHz) למשל וכו'. איך אני יודע מה התדר של כל כרטיס? מה חשוב לפני שאני מוסיף זיכרון? איך אני יודע אם הוא מתאים ללוח אם? אנא ספקו לי את כל הפרטים כדי שאוכל להוסיף זיכרון ולא אשרוף את המחשב שוב חחח תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרמתי את המחשב והפכתי אותו כשהוא לא דלוק (לפניכן עבד) כשהדלקתי אותו הWIFI לא עבד יותר. במנהל ההתקנים כתוב שהתקן עובד כראוי. בנוסף אני חושב שנעלמה לי האפשרות של נטרול WIFI והדלקתו מ"ההגדרות מחשב", יש לי שם רק מתגים של בלוטוס ומצב טיסה ולא יודע משום מה אני חושב שהיה שם WIFI בעבר. תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב הוא נידלק אבל הוא רק מצפצף ולא עולה ניסיתי להחליף לו ספק כוח זיכרון ומעבד וחיברתי את המחשב ללא רכיבים מסביב ועדיין המצב נשאר אותו דבר האם הלוח אם נדפק?? ד"א הלוח נראה טוב אין עליו קבלים נפוחים.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-