עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by xytkhi,

מחקתי את הביוס במחשב שלי הלוח אם הוא KT4AV של MSI וברור שמחקתי את הביוס מה עושים כדי לשחזר את הביוס? כמובן שמדליקים את המחשב לא הביוס הוא לא מזהה כלום, רק מקבל חשמל וזהו. גם דיסק BOOT לא עוזר וכו. מה עושים? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. specs: Acorp 6VIA81 Via Apollo Chipset P-III 450MHz Nvidia Riva TNT 2 32 MB Model 64 128 SDRAM 17" Liteon Creative Vibra 128-bit WD 20GB CD X 44 Teac 32x12x10 Windows XP Proffesional איזה בלאגן... קודם כל אני רוצה להבהיר שאני לא ניוב, אני משתמש מנוסה ביותר, ולא עשיתי שום דבר אם לא חשבתי שהוא יעזור. היום בצהריים, בגלל שנתקלתי בכמה בעיות במודם, החלטתי ללכת לביוס ולשנות שם משהו, אולי להעביר את המודם איי אר קיו. הגעתי למקום בביוס של ניהול איי אר קיו. שיניתי לmanual ואז יכולתי לשנות לכל מספר אייארקיו לשתי אפשרויות: או PCI/ISA PNP או LEGACY ISA. מסיבות לא ברורות שיניתי הכל לPCI/ISA PNP והפעלתי את המחשב. הכל היה בסדר, ורק הכ. קול נעלם כלא היה ממנהל ההתקנים. חזרתי לביוס והחזרתי א…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום. מוכרת לכם התופעה? "התקנתי לפני יומיים את הwindows מחדש והכל עבד כרגיל. יש לי במחשב שני ארדיסקים SATA - MASTER IDE - SLAVE אני מדליק את המחשב ושומע צפצוף מוזר מהארדיסק IDE המחשב הפסיק לזהות אותו לא בביוס ולא בwindows. הצפצוף קורה כאשר הארדיסק מקבל חשמל (לא משנה אם הכבל נתונים מחובר או לא) המחשב לא מזהה את הארדיסק גם כאשר הוא מחובר בעזרת מתאם IDE לUSB לאחד מיציאות הUSB של המחשב." שחזרנו דיסק כזה למצב של 100% ועוד רבים קשים ממנו. לעבודה מקצועית, מהירה במחיר הוגן -> 077-440-4806 http://www.whereismydata.co.il שחזור מידע מקצועי. הבדיקה חינם! מוזמנים לקרוא ממכתבי תודה שקיבלנו מלקוחות: http://www.whereismydata.co.il/Feedback תמונה של הצ'יפ המתחמם (שאר הצ…

• 10 תגובות
    • 5.1k צפיות
  4. Started by Liquidator,

אני לא יכול להיכנס לשום אתר עם אינטרנט אקספלורר זה פשוט נתקע ולא מגיב ואז רושם: תיאור: ‏‏ ניסיתי לאפס את הדפדפן אבל זה לא עזר כלל. ניסיתי לעשות תיקון וזה לא פעל. איך אני מסדר את הבעיה?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by סקיווקר,

לפני שנה נפלתי לסם (כלומר קניתי מחשב מאייבורי) מאז שקניתי אותו הוא לא מוכן לעשות ריסטרט, בהתחלה חשבתי שזה בעיה של הוינדוס או תוכנה כלשהי אבל אחרי שנה שהתקנתי שוב את הוינדוס מחדש ראיתי שהבעיה עדיין קיימת. תקופת האחריות שלי כבר פגה. בכל מקרה יש לדעתכם איזה פיתרון לעניין? לא ברור לי איך אני מצרף קובץ דיווח מפרטי מחשב כי לא ברור לי פה איך לצרף קבצים תודה למי שיכול לעזור!

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by superginiman,

יש לי מחשב P4 1.5 A עם לוח SG-71 ABIT ושאחותי שיחקה עליו היא אמרה שהוא נתקע ומאז שמנסים להדליקו יש ביפ ארוך שנעצר לשניה ואז ממשיך עוד פעם לכמה זמן וממשיך במעגל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by PayneBack3251,

שלום יש לי בעיה במסך שלי שכל הזמן הוא מהבהב וזה כנראה שהמסך עצמו לא דבוק טוב לפלסטיק שחזיק אותו הנה דוגמא שאם אני לוחץ על הפאנל שמסביב אז המסך נהיה בסדר ! השאלה איל אני יצמיד אותו לצמיתות ?! אני לא יכול להשאיר את היד שלי תקועה שם... |: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

8. Started by dj_poo,

http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=848p_neo-v זה הלוח 848p neo-v של MSI 478 עכשיו מהלוח יוצא לי power led 3 pinim hd led 2 pinim power sw 2 pini reset sw 2 pinim ואני לא יודע איך לחבר ללוח יש אפשרות למדריך אני הפכתי את הרשת לא מצאתי וזה לוח שהיה זרוק לי כאן כי שידרגתי לסוקט החדש ואני מביא את זה לחבר יש מצב לעזרה

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  9. Started by A-L-o-n,

עד עכשיו התעלמתי מזה... פתחתי כבר נושא לפני הרבה זמן, אבל הכל היה תקין ולא ידעתי ממה הרעש נובע. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=397911.0 זה הנושא הקודם... אני כבר לא יודע מה לעשות זה בררר מוזר והכל תקין בבדיקות. מפרט בצד.

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  10. Started by מיכלז,

יש לי בעיה הזיכרון הפיזי שלי ממש גבוה (משתמש ב 99% ) ואילו ה CPU שלי ממש נמוך מה אפשר לעשות כדי להוריד את הרמת שימוש. זה יוצר מצב שהמחשב שלי לא זז

• 10 תגובות
    • 6.8k צפיות
  11. ניסיתי עם כמה וכמה תוכנות אבל בחלק זה נתקע באמצע , בחלק זה אומר נכשל , יש איזו אלטרנטיבה אחרת לעשות בוטאבל ? דבר שני : אם אני במקום usb אשתמש בהארדיסק נייד להתקנת win7 זה אפשרי?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Snowball,

כאשר אני מנגן שירים , או סרטונים, המחשב פתאום עובד מאוד לאט, וקטוע, משמיע את השירים והסרטונים בצורה לא חלקה. מדובר במחשב חזק, 3.0 GHz prescott, 512 ram , כרטיס מסך 6600 PCIE. בדקתי בTASK MANAGER, והמעבד בIDLE 98% כך שאין עומס. בדקתי גם בmsconfig ואין שם תוכנות מיותרות. כמוכן לא רצות תוכנות שלוקחות משאבים מהמעבד. פתחתי את המארז ובדקתי אם המאורר של המעבד מסתובב, והוא אכן מסתובב, גם המאורר של כרטיס מסך מסתובב והכל נראה יחסית פיקס. מה יכולה להיות הבעיה? בחיים לא נתקלתי בכזה דבר מוזר!

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  13. שלום יש לי כרטיס מסך gforce6800 xt .... משום מה אף דרייבר חדש לא עובד לי חוץ מ 84.21 ששוחרר במרץ השנה.. כל פעם שניסיתי לעדכן לדרייבר חדש כולל האחרון 93.71 -(הכל הורדתי מהאתר של אנבידיה( אני מפעיל תמחשב מחדש אחרי ההתקנה והווינדוס פשוט מסרב לעלות ועושה כל שנייה ריסטרט טוב אז העלתי אותו במצב בטוח התקנתי שוב תדרייבר הישן ושוב הכל בסדר מזה הדבר זה בבקשה תעזרו לי אני רוצה לעדכן תדרייבר וזה לא נותן לי שום דרייבר אחר חוץ מהישן

• 10 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by OzZzZz,

שלום לכולם! יש לי ספק SEASONIC SS-550HT 550W חדש בן חודשיים. רכשתי לאחרונה ATI Radeon HD 4890. לצערי ככל הנראה הספק לא מצליח וכשאני מפעיל את המחשב הכרטיס עובד על טורים גבוהים מאוד וככל הנראה הבעיה נובעת מהספק מה ששמת מוזר כי לפני שקניתי אותו המליצו לי כאן על הספק והזה שהוא בטוח יעבוד על הכרטיס הנ"ל. הלוח שלי בכל אופן הוא GIGABYTE GA-EP43-DS המעבד - q660. זכרון - 4 GB של קינגסטון. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הי יש לי מחשב יחסית ישן. P4 2.4GHz, ולוח אם אינטל מסידרה 845. לפני שנה הוספתי זיכרון 512 ל-256 הישן שהיה לי, ולפני חצי שנה הוצאתי את ה 256 כי הוא התקלקל. אגב, הלוח אם תומך במהירות זכרון עד 333 והכרטיס שקניתי הוא במהירות 400~. לפני מס' חודשים שמתי לב שלפעמים המחשב פשוט נתקע: מצב freeze, לא מגיב לשום דבר כולל מקלדת ועכבר, והדרך היחידה להוציא אותו מזה זה ע"י ריסטרט מהכפתור בלבד. הוא יכול להתיקע באמצע עבודה/סרט, ולפעמים הוא אפילו לא עולה (כלומר נתקע עוד בדרך...) אני חשבתי שמדובר בבעיה של זיכרון או לוח אם. כדי לנסות לבודד את הבעיה פשוט הוצאתי את הזיכרון לפני מס' שבועות והחזרתי אותו לחריץ השני שבלוח אם. לשמחתי העסק עבד טוב ולא נתקע וחשבתי שהבנתי שהתקלה כנראה בחריץ הספציפי של הל…

• 10 תגובות
    • 5k צפיות
  16. שלום לכולם. ובכן, לא מדובר במחשב שלי, אלא של קרוב משפחה. המערכת הפעלה הייתה במצב מזעזע, על סף קריסה. כחלק מהניסיונות להצילה, התחלתי בתהליך של יצירת מחיצה נוספת לגיבויים. בהתחלה היו שתי מחיצות, אחת של מערכת ההפעלה והשנייה של כל המידע. ובכן, השתמשתי בתכנה Paragon Disk Manager כדי לאחד את המחיצות. לאחר שהאיחוד הושלם, עליתי לוינדוס, וראיתי שכל המידע שהיה חשוב (המחיצה הזו הייתה D:/), נעלם! מדובר בעבודות רציניות של כמה שנים. קודם כל כיביתי את המחשב, שלא יהיה שכתוב של המידע. מה אני יכול לעשות? חשבתי על לקחת את המחשב למעבדת שחזור נתונים מקצועית (ראיתי מקרים יותר קשים שגם בהם הצליחו לשחזר את המידע). תודה רבה מראש!

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  17. Started by m_a_t,

יש לי ספק 350Wלמחשב, מסקרנות טהורה (שהרגה את החתול והשביתה את המחשב שלי) ראיתי מתג בין שני החיבורים שעל הספק- והזזתי אותו (כשהמחשב היה מכובה). היה איזה הבזק וכשניסיתי להפעיל את המחשב הוא שבק חיים. מה לעשות? יכול להיות שהספק נשרף או משהו? כי כשהרחתי אותו לראות אם יש ריח של משהו שרוף או משהו לא הרחתי כלום.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Gimel,

חבר שלי קנה כרטיס 6800. רציתי לפתוח את הצינורות שלו וראיתי שיש לו דרייבר נורא ישן. התקנתי דרייבר חדש, שיחקנו 3 דקות ופוף! נשרף הספק והקפיץ את כל הבית... אני לא מאמין שיש קשר. מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by law89,

היי חברה בימים האחרונים, לעיתים כאשר אני מקליד במקלדת, או שלוקח כמה שניות עד שמופיע מה שהקלדתי או שלא מופיע. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

20. Started by motkesabari,

לא רואה את האפשרויות בלשונית adjust desktop size and position ,פעם ראיתי ועכשיו לא יודע מזה הבאג הזה..

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום לכולם קניתי עכבר חדש לפני משהו כמו יומיים... זה עם הכפתורים בצד של BACK ן FORWARD לדפדפן אינטרנט וזה עבד כמו שצריך גם אם לחצתי על הגלגלת כאשר העכבר מצביע ללינק מסויים הוא פתח לי אותו בדף חדש מאוד נוח לי הסידור הזה עם הBACK והFORWARD וזה שהגלגלת פותחת לי דפי אינטרנט חדשים בקיצור עכשיו עשיתי ריסט בשביל לעדכן את ווינדוס והכפתורים האלה הפסיקו לעבוד פתאום. שאני לוחת על BACK או FORWARD לא קורה כלום ושאני לוחץ על הגלגלת המצביע משתנה למן ריבוע כזה של חצים שמזיז לי את הדף אינטרנט למעלה ולמטה אם אני מזיז את העכבר בניגוד לפתוח לי דפי אינטרנט חדשים כמו שהיה קודם. בהגדרות של העכבר הכפתורים הצדיים האלה מוגדרים בתור BACK וFORWARD אבל כמו שאמרתי מסיבה כלשהי לא קורה כלום שאני לוחץ על…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by אונליין מחשבים,

מארז פוקסקון 2 דגמים : TSAA861 TLA 570A תודה .

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  23. שלום לכולם, כבר כמה חודשים טובים שאני חווה בעיה מעצבנת והיא שהמחשב פשוט לא מצליח לשמור על התאריך והשעה. הדבר הראשון שקופץ לראש הוא שסוללת ה-CMOS התרוקנה או התקלקלה. העניין הוא שהמחשב חדש יחסית (כמעט שנתיים) ואני לא רואה סיבה שסוללת CMOS תתרוקן תוך פרק זמן קצר יחסית, מה גם שהגדרות הBIOS נשמרות, לכן לא כל כך סביר לי שהיא התרוקנה או התקלקלה. עד לפני חודש הייתי יכול פשוט לעדכן ידנית את השעה לשעה העדכנית ואז המחשב היה מצליח לשמור על הזמן, אך לאחרונה השעה הולכת אחורה בזמן שימוש במחשב. הבעיה היא שהמחשב עם OC ואני לא רוצה לעשות OC מחדש אם אצטרך להחליף סוללת CMOS. האם ישנה דרך להחליף את הסוללה ללא איפוס הBIOS? אשמח לשמוע …

24. Started by d pro,

אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי GA-965P-DQ6 מארז Soprano VB1000SNS ספק Thermaltake 470W PFC יש בעיה עם החיבור של ה24 שרק כשהוא קצת בחוץ המחשב נדלק (ישר בלי הכפתור ) גם כשאני מחבר רק את 20 זה ככה זה עובד ככה שצד אחד בפנים ובאמצע יותר בחוץ איפה שהחץ בחוץ פינים 1 2 3 4 13 15 16 17 בפנים בערך ו11 12 23 24 גם http://files.tmp.co.il/2_t0l21197t.JPG והמסך ביינתים לא נדלק

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by -Tal-,

היי, לאחרונה המחשב שלי נתקע מספר דקות אחרי שהוא עולה. בדר"כ אני עושה ריסטרט וזה מסתדר, אבל ביומיים האחרונים גם הריסטרט לא עוזר והמחשב לא עולה בכלל. הורדתי EVERST ובדקתי מעלות, אלה התוצאות: CPU: 68 Motherboard 40 HD1: 44 HD2: 38 המעבד הוא מעבד ישן P4 2.8GHZ והלוח אם הוא ASUS P4S800D.... השאלה היא - האם הטמפרטורה הנוכחית הינה תקינה או שזאת הסיבה לבעיה שלי? אני מקווה שפתחתי את הדיון במקום הנכון.... מעבדים, לוחות-אם וזכרונות תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.