עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה מזה זמן מה המערכת שלי עושה בעיות.. מדי פעם המערכת שלי מקפיצה הודעת BSoD שממנה יכולתי לקחת את המידע: "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" לצערי ממה שחיפשתי לא מצאתי פתרון מועיל.. כמו כן מה שקורה בזמן הפעלת משחקים (לא מיידית אלא אחרי זמן מה) המקלדת והעכבר נכבים ואינם מגיבים, המסך מראה תמונה תקוע, מנורת הדיסקים הקשיחים במארז אינה מהבהבת כלל, רק המאווררים עובדים במארז, בספק הכוח והלדים של לוח האם.. הרצתי את OCCT: CPU: OCCT - בקושי עברה דקה וכבר יש הודעת שגיאה על המעבד.. הסתכלו במפרט שלי בכדי לקבל תמונת מצב שלה המערכת שלי. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by lior2009,

היי, לאחרונה התחילה לי בעיה שאני לא רואה כלום במסך, המסך שחור. המחשב נדלק, יש נורות, מאווררים עובדים אבל שחור... המסך תקין, בדקתי אותו עם מחשב אחר. חשבתי שהכרטיס מסך שלו לא תקין אבל חיברתי אחד אחר ועדיין אותה בעיה. ניסיתי גם לחבר את הכרטיס מסך שלי למחשב אחר והוא עובד. מה עוד יכולה להיות הבעיה? נתונים: לוח אם gigabyte ga-8s648 p-4 2.8ghz 512mb geforce fx5200

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by masteryoda91,

שלום לפני כחודשיים פרסמתי הודעה על הבעיה אך משום מה היא נעלמה אז אני כותב שוב עם עדכון לפני 4 חודשים קניתי מחשב חדש מפרט: לוח-אם: GIGABYTE EP45-DS4 מעבד:INTEL CORE 2 DUO E8500 3.16GHZ כטיס מסך:BFG 285GTX OC2 1GB 512BIT זכרון:A-DATA 4GB GAMING SERIES ספק: FSP 700W עכשיו הבעיה היא התחילה כיומיים אחרי הקניה עם משחקים :COD-2 ,COD-5 ,CRYSIS WARHEAD,CRYSIS,GTA4;LORD OF THE RINGS CONQUEST ועוד משחקים דומים.עכשיו הבעיה היא כל פעם שאני מריץ משחק לאחר 5-25 דקות הגרפיקה הופכת להיות מגעילה הצבעים משתנים יש ריבועים וכלי מיני רקעים לבנים כשענו לי על הבעיה אחד מהם קרא לזה ארטיפקטים. עכשיו ננתי את זה לבדיקה לחברה ששמנה הכטיס הגיעה לחנות זה חזר אחרי שבוע והם אמרו שהם הריצו על 3DMARK ואין …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. לפני התיקון שעשיתי לווינדוס הייתה לי תופעה של מסכים כחולים במשחקים אז עשיתי תיקון ועכשיו כל הזמן המשחקים קורסים ורושם לי ארור,אני יכול לשחק חצי שעה וזה יקרוס ולפעמים גם 2 דקות עדכנתי את כל הדרייבירם החדשים יש לי VISTA 64BIT עם כרטיס מסך 4850 אבל גם אחרי תיקון לווינדוס לא התשנה כלום ואני די עובד עצות בדקתי גם טמפרטורות הכול תקין ואני לא מוצא שום סיבה. יש הצעות? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  5. Started by togi,

אם יש למישהו מחשב שנתקע בצורה רנדומלית, לאחר ניקוי המחשב לגמריי מבחינת TEMP ודברים אחרים. המחשב עובד בסדר אבל נתקע כל מס' דקות רנדומליות. יכול להיות שזאת בעיה בספק כוחו - אפשר לבדוק ב BIOS. אבל אם הבעיה היא בלוח אם, איך אני יכול לבדוק את זה? גם דרך הBIOS?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by andav,

המחשב לא שלי/אצלי, אני מדבר בשם חבר. אתמול המחשב, לאחר שעבד הרבה זמן, החליט לעשות לעצמו ריסטרט. המסך פשוט נתקע, כלומר העכבר או המקלדת לא מתפקדים ולא נע כלום על הצג ולאחר בערך חצי דקה, המחשב מרסטרט את עצמו. היום בבוקר, לאחר שחברי פתח את המחשב, לאחר כ- 3-4 דקות, שוב המחשב נתקע ואז לאחר חצי דקה לערך, ריסטרט. מאז המחשב מכובה :-). אין מסך כחול, רק תקיעת המחשב/הצג ואז ריסטרט. האם זה יכול להיות וירוס? האם זה יכול להיות קשור לבעיית התחממות של המעבד?(אולי הוינטלטור שלו לא עובד, או שהמשחה הטרמית פחות טובה היום) כיצד אני יכול לבדוק חום של המחשב(איזו תוכנה טובה וחינמית ולא מסובכת, אם אפשר) ומהו החום התקין, שאליו אוכל להשוות את החום שאמדוד? אשמח אולי למדריך, אם יש. ובאופן כללי, אשמח ל…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום היום הכרטיס מסך המובנה(ASUS P5KPL-CM) במחשב של אחותי מת , אתמול המחשב עבד בסדר גמור וזהו היום הדליקו את המחשב כרגיל והוא פשוט נשאר דלוק אבל במסך כתוב "No Signal", חיברתי את המסך למחשב אחר והוא עבד לכן אני מבין שהבעיה זה הכרטיס מסך המובנה. השאלה שלי היא אם פשוט קונים כרטיס מסך זה יפתור את הבעיה לא?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום כמו שרשום בכותרת הספק כוח לא נדלק למרות שביצעתי את הקצר בין שני הרגלים אחד הירוק (בקרה) והשני השחור (אדמה) הסתכלתי על הפיוז והוא ניראה בסדר גמור רואים את החוט שעובר בתוכו. * לקחתי ספק אחר עובד לי כשאני מקצר אבל הוא דגם שונה בלי תוספת של ארבעה פינים מרובעים כפי שישנו בספקים לעיל. * בדקתי בספק התקין גם מתחים כשהוא מחובר סתם ככה ללא הקצר. יש כמה רגלים שפעילות ומציאות מתח הכבל הירוק מוציא 7 וולט ועוד אחד לא זוכר את שמו אולי אדום מוציא 5 וולט. מה עליי לעשות ישנם הצעות לבדיקות נוספות ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Impact,

כן, כשהמחשב מכובה, ה LED של ה HD דולק.. זו לא ממש בעיה, זה פשוט מוזר כזה.. כאילו, המחשב מכובה, אז למה הלד דולק? אוליי הספק מספק יותר מידי כוח? לא'דע.. הלד דולק באור חלש כזה, לא חזק כמו שאני מדליק את המחשב..

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by asaf20,

ערב טוב בהמשך לנושא הקודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421908.0 אני מתנצל על התגובה המאוחרת הייתי בטיול עם חברים בבולגריה. המחשב נכבה לאחר כמה דקות של משחק + , - כגון קרייסיס RA3 .ובאמצע התקנה של COD 5 ו GTA IV אמרתם לי להעלות תמונה של התוכנה ושם הספק כוח במדבקה כתוב Mono mode דגם : PSG600R-D תצלום של התוכנה http://www.uploadfileyou.com/viewer.php?file=40mkcx9810ldtceafl4e.jpg הפעלתי שיר,סרט,נכנסתי למשחק,הרצתי בדיקה של האנטי וירוס וספייבוט בתקווה שזה מאמץ אותו.. וצילמתי אשמח להמשך בעזרה.. תודה

• 10 תגובות
    • 5k צפיות
  11. Started by nir567,

שלום לכולם, אני מנסה להתקין ווינדוס xp על מחשב יחסית ישן [פנטיום 4, לוח אם: intel garibaldi] ומשום מה בשלב כלשהו(**) אני מקבל את המסך הכחול הידוע לשמצה שאומר שהמערכת צריכה לעשות ריסטרט כדי למנוע פגיעה בחומרה.. כמובן שדיסק ההתקנה עבד לי אין ספור פעמים, ניסיתי להתקין על האארד דיסקים שונים ועם כונני תקליטורים שונים ובכולם אני מקבל את המסך הכחול. **המסך הכחול מופיע מספר שניות אחרי שאני מאשר לעשות בוט מהכונן תקליטורים או בעת ההתקנה אחרי הפירמוט של הדיסק הקשיח. כמו כן היה מספר לא מבוטל של מקרים שבהם לא הופיע המסך הכחול כלל וההתקנה נעצרה באמצע כאשר לא יכלה להעתיק קבצי מערכת מסוימים כמו driver.cab תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by gargoil,

שלום לכולם! ברשותי מחשב עם 2 Gb ודיסק של 500 GB כרטיס מסך Geforce 6900 GT עם 5120 MB עליו. מערכת הפעלה ויסטה 32. לאחרונה כאשר הבן שלי משחק קרייסיס כרטיס המסך מצפצף וזה נשמע כמו צפצופי אזהרה. התופעה חוזרת המשחקים שונים שהא משחק. החלפתי את הדרייבר לחדש ביותר ושוב הבעייה חזרה. אני שוקל לפרמט ולהתקין מחדש אבל האם יש לי כאן בעייה של התחממות? או תקלה בכרטיס המסך? האם החלפת מערכת הפעלה תעזור לי?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by OzZzZz,

שלום לכולם! יש לי ספק SEASONIC SS-550HT 550W חדש בן חודשיים. רכשתי לאחרונה ATI Radeon HD 4890. לצערי ככל הנראה הספק לא מצליח וכשאני מפעיל את המחשב הכרטיס עובד על טורים גבוהים מאוד וככל הנראה הבעיה נובעת מהספק מה ששמת מוזר כי לפני שקניתי אותו המליצו לי כאן על הספק והזה שהוא בטוח יעבוד על הכרטיס הנ"ל. הלוח שלי בכל אופן הוא GIGABYTE GA-EP43-DS המעבד - q660. זכרון - 4 GB של קינגסטון. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by nadav_coh,

שלום, אני משתמש חדש כאן, אחלה פורום. יש לי בעיה במחשב ואני צריך עזרה. אולי סוף סוף המחשב יעבוד לי כמו שצריך אחרי כמה ימים. אז ככה.. הייתי על המחשב. ראיתי איזה סרט בצפייה ישירה. באתי לצאת מהסרט וכל המחשב נתקע לי. התוכניות היחידות שהיו פתוחות, זה האקספלורר, פוטושופ, אייסי ומסנג'ר. כל המחשב נתקע לי בעקבות התקיעה הזאת, ולא יכלתי אפילו לעשות סיים משימה. איזה 20 דקות בערך פלוס-מינוס לפני הפעלת הסרט שראיתי, התקנתי פוטושופ בעברית. קיצר הייתי חייב לעשות ריסטרט דרך הכפתור של המחשב למטה, ומאז הווינדוס לא עולה לי יותר. כשהמחשב עלה, אז היה לי מסך שחור וזה מה שהיה כתוב בו: Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key מה אני עושה במצב…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by dorian13,

יש לי דיסק קשיח WD 320G שהיה מותקן במחשב הקודם ועבד טוב. לדיסק יש פחות משנה. קניתי מחשב חדש חוץ מדיסק קשיח. חיברתי את הדיסק הקשיח והוא לא מזוהה בביוס. שמתי את הדיסק המצורף של הלוח אם, נתתי לו לפעול וזה מה שהוא רשם לי: IDE Drive doesn't exist or ALL primary partitions are occupied הלוח אם מסוג gigabyte GA-EP43C-DS3 הכונן אופטי מזוהה רק הדיסק הקשיח לא. (חיבור SATA) תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Ramonsito,

שלום, אני בטוח שזו בעיה נפוצה וגם ראיתי פה כמה דברים דומים, רק רציתי לוודא שהמקרה שלי גם ככה. אני מדליק את המחשב, המאווררים עובדים ושומעים שהוא נדלק אך לא קורה כלום על המסך. פתחתי את המחשב, ניקיתי אותו, הוצאתי והחזרתי את הרכיבים כי חשבתי שאולי הבעיה היא בלכלוך או חיבור לא טוב של הרכיבים אך זה לא שינה כלום. תקנו אותי אם אני טועה: המחשב נדלק - אז אני מניח שאין בעיה בספק חשמל. כרטיס מסך - גם אם הבעיה הייתה בכרטיס מסך, המחשב עדיין היה צריך לעלות משהו על המסך. המסך - תקין, בדקתי אותו והוא עובד. זכרונות - אין צפצוף התראה, ואני דיי בטוח שהם לא בעייתיים. לדעתי הבעיה היא בלוח אם, בדקתי לראות שאין קבלים שרופים או נוזלים וכולם בסדר, אבל כשאני מדליק את המחשב, לא עובר חשמל לעכבר ולמקל…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by NATANK0,

היום שבאתי להדליק את המחשב נייד שלי עלה מייד עם ההדלקה הודעת שגיאה כזאת "Error loading operating system" לא עשיתי משהו מיוחד במחשב אתמול הוא עבד מצויין והיום נהיה לי פתאום את השגיאה הזאת .. אני ישמח מאוד אם מישהו פה יוכל לעזור לי בבקשה לפתור את הבעיה הזאת

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by amir321,

שלום, יש לי מחשב ישן כ-6 שנים עם 2 יציאות USB מקדימה ו-4 מאחרונה. לאחרונה נתקלתי בבעייה שכאשר אני מחבר ל-USB מקדימה או לכמה יציאות USB מאחור המחשב מבצע restart כל פעם מחדש. האם הבעייה בלוח אם ? האם צריך להחליף אותו ? ברצוני לציין גם שבעבר היתה לי בעייה שהמחשב היה מבצע restart מיידי פעם וזאת "כנראה" בגלל המאוורר של הכרטיס מסך. אומנם החלפתי אותו ועכשיו המחשב עובד אבל נראה שעדין הוא כבד מיידי. מה דעתכם ?

• 10 תגובות
    • 878 צפיות
  19. Started by Impreza,

חבר שלי הביא לי מחשב לסדר שבו נמסר שהספק שרוף. המחשב לא לידי אז אין לי ממש מושג באיזה סוג מדובר, אני רק יודע שהמעבד של אינטל, הלוח הוא: Intel D102GG2 מובנה אוקי, בדיקה ראשונית אין בכלל נורה בלוח אם, ספק בטוח שרוף. הוא לקח ספק תקין שהיה לו בבית וחיבר. יש נורה בלוח. שלב ההדלקה: שום דבר לא קורה, אף מאוורר לא מסתובב כולל זה של הספק. אמרתי לו לנתק את החוטים שמתחברים מללוח PWR וכל אלה ולנסות לג'מפר ידני עם מברג הוא ניסה לעבור עליהם ולא קרה כלום. הוא אומר שהנורה של ה HDD_LED בצבע אדום נשארת דלוקה באופן קבוע שהחשמל מחובר לספק מה עוד אפשר לעשות? יכול להיות שהנורה של הלוח תידלק והלוח עצמו תקול?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by -Tal-,

היי, לאחרונה המחשב שלי נתקע מספר דקות אחרי שהוא עולה. בדר"כ אני עושה ריסטרט וזה מסתדר, אבל ביומיים האחרונים גם הריסטרט לא עוזר והמחשב לא עולה בכלל. הורדתי EVERST ובדקתי מעלות, אלה התוצאות: CPU: 68 Motherboard 40 HD1: 44 HD2: 38 המעבד הוא מעבד ישן P4 2.8GHZ והלוח אם הוא ASUS P4S800D.... השאלה היא - האם הטמפרטורה הנוכחית הינה תקינה או שזאת הסיבה לבעיה שלי? אני מקווה שפתחתי את הדיון במקום הנכון.... מעבדים, לוחות-אם וזכרונות תודה רבה

21. Started by Yarden,

קיבלתי את הכרטיס הבא:CLUB3D 4770 512MB GDDR5 HDMI Via Adapter . לאחר שחיברתי אותו למחשב והדלקת את המחשב המסך פשוט לא נדלק ולא מגיב בכלל,מה יכול לגרום לכך? יש לי ספק כח בחוזק של 500W

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  22. ניתקתי את ה-HDD ואת כונן ה-DVD. המעבד מותקן, כרטיס המסך מותקן, סטיק אחד של RAM מותקן, וספק הכוח מחובר לרכיבים (בלוח הוא מחובר בשני מקומות). כשאני מדליק את המחשב, אורות ה-PHASE LEDS נדלקים והמאווררים מסתובבים כמו שצריך - אבל לא נשמע שום צפצוף (הרמקול מחובר ללוח) והמסך נכנס למצב שינה. אין לי אפשרות לבדוק עם כרטיס מסך אחר, אבל ניסיתי עם סטיק הזיכרון השני, והבעיה נשארה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, הלכתי היום לעבודה,לא כיביתי אותו והמסך נכבה,עכשיו המסך פשוט לא מקבל אות ווידאו,המחשב נדלק ויש צפצוף,אני רואה שהביוס עולה והכל, אבל פשוט אין אות מהמסך,כשאני מכבה ומדליק עולה הלוגו של המסך וזה נראה שהבעיה לא במסך עצמו,יכול להיות שהכרטיס פשוט נדפק ??? הוצאתי אותו וניסיתי להריח אם יש ריח שרוף או משהו,ועדיין כלום,המאוורר מסתובב וכשאני מוציא את הכבל של החשמל הוא מצפצף,זה אומר שהוא מגיב, אולי לא מספיק.ניסיתי להחליף את הסלוטים של הזכרונות אבל עדיין אותו דבר,רק אות ווידאו לא מתקבל, יכול להיות שנדפק הכרטיס מסך ? ללא כל התראה ? יכול להיות לוח אם ? למרות שאני חושב שהוונדוס עולה והכל רק לא מתקבל אות. הכל עבד פיקס עד עכשיו. אילו דברים אני צריך לבדוק לפני שאני לוקח אותו לתיקון ??? …

• 10 תגובות
    • 11.6k צפיות
  24. Started by blue_wolf,

אז ככה מדובר במחשב פנטיום 4 סוקט 478 : נקראתי לבדוק את המחשב מכיוון שהוא סובל מאיטיות יתר+תקיעות . ולעיתים אין תצוגה(מחשב דולק ) בתור התחלה הצעתי לו להחליף מחשב הרי הוא בסה"כ מעוניין באינטרנט... (ומה שיש לו כרגע : WINXP 512MB GFORCE 5200 התקנה נקיה) כאשר פתחתי את המחשב לבדוק מאוררים וכו' , ראיתי שם כרטיס מסך עם קבלים נפוחים ו2 סטיקים של זכרונת DDR 1 256 MB עם מגעים חרוכים את הזכרונות ניקיתי, כולל סלוטים, מאורר של המעבד היה מרעיש, מאורר של הצ'יפסט לא עבד, החלפתי 2 מאוררים והצעתי לו להחליף כרטיס מסך ולשדרג את הזכרונות ללפחות 1 ג'יגה , הוא הביא את החלקים ועדיין המחשב לא נדלק ... אחרי כל ההצלבות האפשריות , הצלבתי מעבד שמתי לו במקום P4 3.0 שמתי CELERON 2.4 (הסקתי מזה שהמעבד ה…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by 10 eliko,

שלום רב . מקווה שזה הפורום הנכון .. ביעה היא .אחרי טעינת המערכת אחרי (הכדורים הנעים ).יש מסך שחור .לאחריו יש את מסך בריוך הבא . שאלתי היא .. 1 המסך השחור . 2 המסך ברןך הבא תקוע . לאחר מכן מערכת ההפעלה עולה . ב-msconfig -רק האנטי וירוס עולה . מערכת ההפעלה xpsp3. הדיסק נבדק עם תוכנה של היצרו -סמסונג. אנסה להעלות סירטון שממחיש את הבעיה (אם מותר ).. מעבד p4 +1gb זיכרון +כרטיס מסך radon 9200 se תודה

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים