תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, המארז שלי Antec Sonata III . בחזית המארז חיבור eSata. אני מגבה חומר לכוננים קשיחים פנימיים, אותם חיברתי עד היום באמצעות מתאם SATA to USB כאשר נדרשתי תמיד לחבר את השנאי לחשמל כדי שהכוננים יקבלו מתח (כוננים גדולים, 3.5 אינץ'). כדי להקל על עניין הגיבוי ולבצע גיבויים יותר במהירות, אני מתכוון להשתמש בחיבור eSata הקיים בחזית המארז. מצאתי כבל שמאפשר להעביר מתח חשמלי על גבי ה- eSata אך כתוב שהחיבור במארז חייב לתמוך בזה. כיצד אוכל לדעת האם החיבור במארז תומך בזה? חיפשתי ב- PDF באתר של Antec ולא מצאתי מידע בנוגע ל- Power over eSata אלא רק שיש eSata בחזית המארז... תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי, בעבר השתמשתי בתוכנה של PC WIZERD היא לא תומכת בוווננדווס 10, השאלה האם יש בווינדווס 10 כבר את הפיצ'ר הזה מובנה שאפשר לראות את הרכיבים של המחשב במלואם, או שצריך להתקין תוכנה אחרת
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום האנטי וירוס שלי לא הופעל (הפעלת אקטיבציה) יומיים וניראה לי שיש לי וירוס: 1) אני לא יכול לכתוב במקלדת רק בווירטואלית 2) אני לא יכול להעביר קובץ רק ליצור קיצור דרך 3) לחיצה כפולה על קובץ פותחת את המאפיינים של אותו קובץ במקום לפתוח את הקובץ עצמו 4) לחיצה על קישור בכרום בכל אתר מורידה לי קובץ HTML במקום להיכנס לאתר הפעלתי אנטי מזיקים (ANTI MALWARE) ואת האנטי וירוס של מיקרוסקופ אחרי הבעיות הנ"ל ולא עזר יש לי חלונות 7 אולטימטיבי ונראה לי שמיקרוסקופ לא תשחרר עוד עדכוני אבטחה למערכת ההפעלה הזאת. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום, יש לי וינדוס 10, בכמה חודשים האחרונים, המחשב נכנס למצב שינה ולא חוזר לעבודה כאשר אני נוגע בעכבר/מקלדת, אין שוםפ תגובה, המסך מתעורר אבל לא רואים כלום, יש כביכול חשמל במחשב אבל אני לא רואה ושומע כל תגובה מהארד דיסק, בסופו של דבר אני נאלץ לבצע reset ולהפעיל את המחשב מחדש וכמובן הוא מראה מסך של כיבוי לא תקין ומריץ בדיקה במשך כמה שניות וחוזר לעבודה. רעיון ממה נובעת הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום . קניתי מחשב לפני שנה הרצתי עליו הכל (משחקים. תוכנות .וכו) בצורה טובה ביותר - ועכשיו אחריי שנה שאני מפעיל משחקים כמו arma 3 או fallout 4 שנחשבים למשחקים כבדים מבחינת גרפיקה ודרישות הוא עושה לי כיבוי והדלקה מחדש כל פעם שאני נכנס למשחק אחריי שניה וחצי שאני בפנים . בדקתי את הנושא באינטרנט לעומק ..(לפחות ניסיתי ) אמרו לי לבדוק קודם כל את הכרטיס מסך עם תוכנה בשם fur mark , אז הורדתי אותה והפעלתי טסט על המחשב ואכן הוא קרס לי ולא עבר את הטסט .....הוא קורס לי ישר על ההתחלה ..... אז רציתי להיות בטוח שזה הכרטיס מסך ... (יש לומר שאין בעיה של טמפרטורה כי המאווררים של הכרטיס עובדים וגם של ה cpu ) אז ניתקתי אותו מהמחשב וחיברתי אותו למחשב של אחי שגם לו יש מחשב חז…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים. אעשה את זה קצר, לא מזמן התקנתי Windows 10 אין הרבה דברים שמותקנים על המחשב. שהמחשב עולה הנורה של ה HDD עובדת נונסטופ, בנוסף המחשב נשמע כמו מקרר ובכלל מתנהג כאילו אני מעמיס עליו ברמות מטורפות שבפועל עוד לא עשיתי כלום. רק אחרי עשר דקות הוא נרגע ומתחיל להתנהג כמו בן אדם יש רעיונות? windows חדש AVG מותקן FIREWALL מותקן CC CLEANER מריץ כל כמה ימים
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הי, יש לי דיסק SSD של סמסונג 120GB שעליו התקנתי את מערכת ההפעלה וכל התוכנות. אחרי שהוא התמלא והתמלא (לא שומרת קבצים עליו - אלא אלה יותר הגיבויים של ITUNES ושאר תוכנות שלא נותנות לי להגדיר כונן אחר לשמירת גיבויים). החלטתי להחליף לכונן גדול יותר. כאן התחילו הבעיות... עשיתי cloning מדיסק המקור לדיסק היעד. כמו שזה נראה כרגע - הוא העתיק את הדיסק המקורי בתור partition ושוב נראה שאין מקום (*לא מתאפשר לי להעלות את תמונה את תמונת המצב משום מה...). כמו כן, כשכל הכוננים מחוברים (יש לי עוד שני הארדיסקים רגילים) אז מערכת ההפעלה לא עולה עם ההדלקה, הדיסק SSD לא מופיע ב BIOS ברשימה שקובעת לאיזה דיסק לפנות בהתחלה, אבל כן מופיע במסך שבו אני צריכה לבחור מאיפה לעשות את ה BOOT. (נפתח לי חלון …
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייח שיש לו כבר כמה שנים. הוא משמש כמחשב המחובר לטלויזיה (מסך דרך hdmi בלבד). לאחרונה, המחשב נתקע הרבה לפני ביצוע בוט. רק אם אני נותן לו לנוח יום יומיים הוא עושה בוט ואז עובד בסדר בדרך כלל. מה יכולה להיות הבעיה? תודה נמרוד
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בעיה בדיסק הקשיח במחשב הזה, וכנראה אין מנוס מלהחליף את החלק. זה מראה בהפעלה של המחשב 301 FALIURE. לפי בירור באינטרנט מדובר בסוף סיפור. תוכלו להמליץ לי על כוננים קשיחים מומלצים ומתאימים למחשב? המעבד שלו - AMD II P340 Dual Core. תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, לפטופ של Asus עם Windows 8 הפסיק לעבוד.. כשמדליקים אותו מקבלים Error: File:\BCD Error Code: 0xc00000034 מערכת ההפעלה לא עולה. מה שחשוב זה לחלץ את התמונות על כונן C שנמצאות ב- My Pictures. הוצאתי את ההרדיסק של המחשב וחיברתי אותו למחשב אחר באמצעות NexStar Hard drive dock.. ישנן שני כוננים וירטואלים.. באחד מהם יושבת מערכת ההפעלה ושם גם נימצאות התמונות.. כשאני ניכנס ליוזר שבוא נמצאות התמונות ב- My Pictures שלו יש 0 קבצים ?! ועוד משהוא מוזר.. במחשב שלי הוא ש- 130GB תפוסים אך כשאני פותח את הכונן עצמו ומסמן את כל הקבצים (כולל הניסתרים) ועושה Propeties אני רואה שהם תופסים רק 46GB לאיפה נעלמו הקבצים? האם בגלל שמותקנת מערכת ההפעלה על כונן זה ישנה איזשהיא חסימה? שי
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
פתאום החל מהבוקר הוינדוס 10 לא עולה. הדבר הראשון שרואים זה את המסך השחור במראה מנוקד ומוזר. לאחר מכן יש בלוסקרין שבתחתית מופיע Video_TDR_FAILURE_ATIKMPAG. SYS האם מישהו מכיר את התקלה? האם מדובר בבעיית דרייבר כלשהי? הכרטיס מסך אגב הוא ati radeon hd 4800 יש לי אפשרות להכנס במצב בטוח למחשב אבל אני לא ממש יודע כיצד לפעול משם.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מחשב ניייד ASUS N56V Intel Core i7 (3rd Gen) 3630QM / 2.4 GHz 8gb ram 1600MHz HD 750Gb 7200 NVIDIA GeForce GT 650M - 2 GB DDR3 SDRAM os win10 עכשיו אולי יש מצב שהזדקנתי, אבל אני לא מוצא הגיון שפעם המשחקים עבדו לי על ULTRA והיום אפילו לא על איכות בינונית. במינימום אני מעדיף כבר לא להתקרב למחשב כי אני רק מתעצבן חיפשתי בהמון פורומים תשובה אבל לא מצאתי למה.. (המשחקים מוגדרים על כרטיס מסך של NVIDIA) (הבטרייה לצערי מתה אחרי כמה דקות, אבל הוא מחובר לחשמל באופן קבוע) תודה רבה ושבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מעבד : i7 4970k לוח אם : GA-Z97X-SLI LGA 1150 כרטיס מסך: ati r9 290 מערכת הפעלה: windows 10 אחרי שקבלתי עדכון לשדרוג הויינדאוס מ7.... ל windows 10 שדרגתי ומאז אני לא יכול להיכנס לביוס ניסיתי כבר הכול ... מי שמכיר את הבעיה בבקשה אני חייב עזרה... אפילו לפרמט אני לא יכול
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
איך אפשר לפתור?, דרך "עורך הרישום" לא נפתרה הבעיה!...(אני טכנאי מחשבים מתחיל,מבין עניין, פוינטרים יספיקו,)
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הביטס שלי מודיע על כך שהשתנו נתונים והם לא תואמים לחומרה וצריך לאשר או להחזיר נתונים ניסיתי לאפס את הלוח אם עם הסוללה ועכשיו זה מבקש אישור של האיפוס וכו ובכל המצבים האלה המקלדת האלחוטית שלי לא מגיבה וגם העכבר הלא אלחוטי לא מגיב יש דרך לעקוף את זה?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
המחשב היה מחובר לטלוויזיה דרך הכרטיס מסך (RADEON 6870) והכל עבד, כרגע יש רק תמונה ללא קול. הפעולות שבוצעו ולא עזרו: 1. הוצאה והחזרה של כרטיס המסך 2. חיבור בכבל HDMI אחר / ליציאה אחרת בטלוויזיה 3. רענון דרייברים של לוח האם / כרטיס מסך 4. בדיקת הגדרות OUTPUT לסאונד (מראה כאילו הוא כן עובד אבל בפועל לא). תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה הטלוויזיה לא מזהה את המחשב פעם עולה פעם לא עולה אני משתמש במתאם dviלhdmi זה עבד תקופה בסדר ואז פתאום אין אות רשום לי
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבוע טוב, רציתי לשאול מהשהו , לא שאני מזלזל בסטיקים בתמיכה טכנית של האתר שלכם ולא להיפגע אבל פשוט בעייתי להשתמש בהם כצורך סייען בפתרון תמיכה טכנית במחשבים ולכן אני מאוד אודה אם תמליצו לי או תפנו אותי בלינק לאתר שמכיל מדריך או סטיקים קצת יותר מפרט ללא תמונות חסרות (כמו שמופיע בסטיקים של הפורום הזה) ואם מישהו מכיר קובץ או מדריך שניתן להורידו למחשב או אתר אינטרנט בעברית (תמיד בעברית קשה יותר למצוא משהו ממש טוב) ואני מקווה שאני אמצא משהו באמת טוב אזי אני אודה לכם מאוד. תוך כדי סטיקים אני אנסה ללמוד וקצת לחדד כללים מסוימים לגבי פתרון בתקלות טכניות במחשבים. תודה ויום נעים, אדוארד.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מחשב חדש עם לוח אסוס H110-D3 כאשר אני מחבר את המסך בכבל מסוג DVI יש תצוגה בזמן הפוסט אבל ברגע שחלונות 8.1 מתחיל לעלות המסך הופך שחור. את העכבר רואים על גבי הרקע השחור. חיבור D-SUB עובד טוב וגם HDMI. האם זו בעיית הגדרה במאפייני התצוגה של חלונות או של המתאם הגרפי?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
המחשב נכבה לאחר פעולה כבדה יותר(ככה חושבת (לא נדלק אחכ אוטומטי) הוא עובד בכל התוכנות הגרפיקה ללא בעיה אבל כשאני מגיעה לתוכנות עריכת וידאו המחשב באמצע ייצוא/המרה מאפטר אפקט קרס לי מס' פעמיםזה מפרט המחשב Intel CORE I7 1366 QUAD 950 8M מעבד GA-X58A-UD3R GIGABYTE לוח אם GB8 DDR3 1333mhz kingston זיכרון 1TERA \ 1000gb 64mb WDדיסק מארז מחשב XClio A380 מארז CMPSU-750TX 750W CORSAIR ספק Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 SC 2GB-5כ. מסך לאחר שחשבתי אולי הבעיה במאוורים עשיתי בדייקה בתוכנה SpeedFan אני מבינה שהמאורר של המעבד הלך (לא נותן לי לצרף צילום מסך) core 0:56c core 1:54c core 2:56c ולשלושתם יש אויר של אש השאלה איזה גודל אני צריכה להזמין למארז XClio A380 (מצורך צילום מסך) ובכ…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עזרה איך מגלים שמעבד לא עובד? הדלקתי מחשב ומחשב עובד אבל לא עלה מסך וגם מקלדת ועכבר לא מראים לי שהם פועלים למרות נסיתי עם כמה יציאות usb מלוח אם ונסיתי עם ספק אחר עדיין אותו הבעיה ואפילו החלפתי לוח אם שני ואותו הבעיה. אפילו ניתקתי דסיק קשיח ssb והכל רק לוח אם מעבד וספק ואפילו נסיתי עם מקלדת ועכבר לא עובדים ובדקתי עם מקלדת ועכבר במחשב נייד וזה עובד. אפילו הוצאתי קירור מעבד והרגשתי מעבד מתחמם זה אומר שזה עובד? אבל לא עלה במסך מה בעיה זו? בחיים לא נתקלתי בעיה הכי מוזרה לקחת סיכון ולרכוש מעבד חדש ולבדוק אןו לשלוח למעבדה שיבדקו מעבד בלבד? תודה על המענה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע מה קרה אבל משום מה רב התוכנות שמותקנות אצלי "נעלמו" מהstart menu ואם אני מתחיל להקליד את השם שלהם אז הם מופיעות אבל עם אייקון בהיר במיוחד כשמריצים אותם אז הן עובדות כראוי מישהו יודע מה הסיפור ולמה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, קניתי מחשב נייד חדש לפני כשבוע lenovo z41-70 זה הדגם המדוייק: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16204 בגדול הכל פועל בסדר במחשב, והמטרה העיקרית של המחשב לא הייתה משחקים, איך מאחר והבנתי שהכ.מסך בו מספיק חזק ניסיתי להריץ את הCOD החדש המשחק רץ בסדר גמור, אך גם כשהורדתי את כל ההגדרות לLOW החום שנפלט מהמחשב הרגיש ממש לא תקין, וכל החלק השמאלי של המקלדת התחמם בטירוף עכשיו ברור לי שהמחשב יתאמץ במשחק כזה, השאלה היא אם חום גבוה כזה לא יגרום לנזק במשך זמן? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
המחשב נתקע לשניה פה ושם. העכבר לא זז והקול נמתח לשינה בעיקר בזמן צפיה ביוטוב אבל גם בעת האזנה לרדיו אינטרנטי. אז לא בטוח שזה קשור. זה קרה גם עם חלונות 8.1 (וגם עכשיו בחלונות 10). מה צריך לבדוק? יכול להיות שזה בגלל כונן ה-SSD שהמערכת מותקנת עליו? (C400 של MICRON)
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
- 1 follower
-
-
יום בהיר אחד הדלקתי את המחשב והתחילו בעיות איתחול . המחשב הוא נייח בן שנה פלוס עם כונן מערכת ssd ועוד כונן רגיל. לוח אם של אסוס. בביוס לפעמיים יש זיהוי כוננים לפעמים אין. מידי פעם המחשב היה מצליח לעלות רק אחרי הוצאת הסוללה של הביוס . הלך לוח אם? (יש אחריות יצרן 3 שנים). אשמח לעזרה לפני שהולך למעבדה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-