עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלומות , עברתי למערכת הפעלה 64 ביט (וינדוז 7) , והדפדפן של כרום (Version 54.0.2840.87 m -- 64-bit ) עושה לי צרות , עם אתרים כמו speedtest.net . ניסיתי להוריד את Adobe Flash , ולעשות לו enable ב- chrome://plugins -- אבל משהו שם לא מסתדר . כשפתחתי את תקיית הפלאש , לא היה שם הרבה (צד ימין של התמונה המצורפת) . אני פונה לכאן כי המדריכים שמצאתי ברשת היו לרוב לא מעודכנים . תודה מראש , ג'ו

2. Started by LIRON1,

שלום, לפני כשבוע קניתי את המחשב נייד LENOVO Z580 , התקנתי מערכת הפעלה ודרייברים הכי מעודכונים אבל מידי כמה דקות המסך מהבהב בלי סיבה. העניין שהוא מהבהב גם בSAFE MODE אפילו גם בשלב ה BIOS הוא מהבהב. זה נראה לי כמו כרטיס מסך תקול או בעיה במגעים האם זה מעיד על בעיה חומרתית וצריך לממש אחריות?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום עליכם. רכשתי היום כרטיס קול מדגם: Cmedia CMI8738 - 6CH ניסיתי להתקין את הדריבר אבל הוא לא מתקין אותו. ניסיתי מלא דרכים, מצב בטוח, ביטול הכרטיס על הלוח-אם וכל מה שהצלחתי למצוא בגוגל. לכן אני רוצה לדעת עם למישהו כאן יש ניסיון עם התקלה הזאת. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי יש לי לוח Abit NF7-S עם שני סטיקים של 512MB (סה"כ 1GB). הסטיקים מאותו היצרן ואותם הציפים. יש שלושה סלוטים לזיכרונות כמו בתמונה (התמונה לא שלי) כרגע הסיטיקים שלי יושבים שני הראשונים (השניים הקרובים יותר למעבד) האם אני צריך להזיז סטיק למקום אחר? או שאני צריך להגדיר רק משהו בביוס? תודה.... אלעד

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by S0ld13R,

התקנתי היום צורה ועשיתי שהסידירום יהיה מאסטר והצורב יהיה סלייב בג'אמפרים, ועכשיו כשאני נכנס למחשה שלי אני לא רואה את כונן הדיסקים הרגיל! וגם אני לא רוצה את הצורב :'( מה הבעיה? אני יודע מאוד למי שיעזור לי

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם אני משתמש בתוכנה אפטר אפקטס ושאני מנסה להגיע אל הכלי של הpuppet זה עושה לי שגיאה כזאת

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by malcolmx9,

קניתי אתמול מחשב חדש, מפרט מלא בצד. עד לפני כשעה הכל היה טוב ויפה עד שפתאום הווינדאוס התחיל לעשות ריסטרט לבד, בלי הודעה מוקדמת, בלי חלון כחול, פשוט בפתאומיות. ישר אחרי בדקתי את טמפ' המעבד בביוס והיא עמדה על 39, ולוח האם על 33. ריסטרטים קרו כמה פעמים אחרי גם... אם זה קשור, הפיירפוקס קורס המון בעצמו (מקבל הודעה של פיירפוקס שחלה תקלה וצריך לעשות לתוכנה ריסטרט). מה זה יכול להיות? אני די חושד בספק הכוח, אבל קשה לי להבין למה יום שלם הוא עבד בסדר?! עוד לא התחלתי לשחק במשחקים אגב, סך הכל עבד ברקע פיירפוקס וביטורנט...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by gargoil,

שלום לכולם! ברשותי מחשב עם 2 Gb ודיסק של 500 GB כרטיס מסך Geforce 6900 GT עם 5120 MB עליו. מערכת הפעלה ויסטה 32. לאחרונה כאשר הבן שלי משחק קרייסיס כרטיס המסך מצפצף וזה נשמע כמו צפצופי אזהרה. התופעה חוזרת המשחקים שונים שהא משחק. החלפתי את הדרייבר לחדש ביותר ושוב הבעייה חזרה. אני שוקל לפרמט ולהתקין מחדש אבל האם יש לי כאן בעייה של התחממות? או תקלה בכרטיס המסך? האם החלפת מערכת הפעלה תעזור לי?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by ofirdamr,

המחשב שלי עושה ריסט עצמאית, במצב מנוחה, עבודה לא משנה מה. עשיתי מה שצריך כדי שלא יעשה ריסט ויעשה מסך כחול, וגם עשיתי בדיקה בתוכנה S&M הכל יצא בסדר חוץ מהזיכרון. הרצתי בדיקה בMEMTEST והיו מלא שגיאות. כיביתי את המחשב, הוצאתי את הזיכרונות, על 1 כתוב PC2700 256DDR ועל השני כתוב PC2100 256. שניהם מיצרנים שונים. הכנסתי כל אחד בנפרד והרצתי בדיקה והכל היה בסדר. אם כך הבעיה היא העבודה שלהם ביחד. אולי זה משהו עם ההגדרות של הביוס אני לא יודע אולי מישהו יכול לעזור לי?

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  10. שלום רב, לפני מס' ימים רכשתי מחשב חדש, התקנתי ווינדוס 7 הכל עבד כשורה אבל מטעמי נוחות החלטתי לפרמט ולהתקין XP, הפורמט עבר בהצלחה אך כאשר אני מתחיל להתקין הוא מראה לי מסך כחול עם השגיאה: 0X0000000Aׁׂ )0X00000010, 0X0000002, 0X00000000ׂ) 0X8051AA58 IRQL NOT LESS OR EQUAL אז נאלצתי להתקין שוב ווינדוס 7 ושוב הכל פועל כשורה. מה יכולה להיות הבעיה? מה עליי לעשות על מנת להתקין ווינדוס XP? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by elad-r,

שלום, קניתי לפני יומיים מחשב חדש עם מעבד amd barthon 2500 ולוח אם - abit nf7 (rev 2) הבעיה שלי היא שהטמפ' של שניהם קצת גבוהה מידי ואני לא מבין למה... (אני לא עושה overclocking או משהו כזה) כשאני פותח את המחשב הטמפ' של המעבד היא בערך 42 ושל הלוח אם בערך 30 אבל אחרי 10 דקות המעבד כבר מגיע ל-48 מעלות בערך (גם הגיע ל-50) והלוח אם ל-36 מעלות.... יש לי מארז enermax עם 3 מאווררים רגילים (2 מאחורה ו-1 מקדימה על ההארד דיסקים) ועל המעבד יש את הגוף קירור והמאוורר שהגיעו איתו... יש סיבה שהטמפ' יהיו כאלה גבוהות? יש לי סיבה לדאוג מזה או שאלה טמפ' נורמליות? מה אני יכול לעשות עם זה?... תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  12. Started by shayzaguri,

שלום לכולם. כשאני נכנס למנהל המשימות--->ביצועים אז בצד השימוש בCPU הוא תמיד מעל 80 אפילו אם אני סתם שומע מוזיקה בלי לעשות כלום, או סתם גולש או אפילו מעביר תמונות. זה גורם לכל מיני תופעות לוואי כמו למשל לשירים להשמע בהילוך איטי כאשר אני מעביר בין תמונות או או אני מפעיל את האקספלורר. מה זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  13. מצ"ב תמונה. אני מקבל את המסך הזה בניסיון לכבות או להפעיל מחדש את המחשב. כמו כן עשיתי סריקת וירוסים ויש לפחות 6 כאלו..אבל באופן מוזר באמצע הסריקה פתאום אני נתקל באותו מסך גם כן לפני שהסריקה מסתיימת והווירוסים נמחקים (בערך ב- 62% של הסריקה)..אגב סריקה של ESET. האם זה חומר או תוכנה? איך לבדוק ומה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by shay_1,

שלום, יש לי מחשב נייד חדש (חודש אצלי) מדגם lenovo z40-70 עם מערכת הפעלה וינדוס 8 מקורי כמובן. רציתי לדעת איך אני מפרמט אותו? אין לי דיסק אין לי כלום ואני גם לא יודע איפה נמצא הסיריאל של הוינדוס. אמרו לי שהיום כבר לא מפרמטים עם דיסק יש אפשרות דרך המחשב,מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך עושים את זה? והכי חשוב איפה אני מוצא את הסיריאל כי בטוח הוא יבקש ממני במהלך הפירמוט. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by norbar,

המחשב חדש וכל המכללים חדשים וחזקים, הורכב ע"י טכנאי ע"פ מפרט שלי: לוח אם - ASUS P5K; כרטיס מסך - GEFORCE 8500; כונן WD 320; מערכת XP; תוכנות רגילות, 2G RAM. הבעיה: מתכבה מספר פעמים ביום גם תוך כדי עבודה, ולפעמים דולק רצוף מספר ימים. מחפש בעל נסיון עם תקלה דומה שפתר את הבעיה.

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by Asaf.Y,

יש לי לוח של ASUS P4T533 זכרון של סמסונג 256X2 RDRAM ומעבד 2.4 פרסקוט המאווררים מסתובבים אבל המסך לא נדלק.. יש פתרון?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. המחשב שלי עושה פול סרטים, מסכים כחולים, מלא מלא תקיעות סתם אפילו במשחקים ישנים כמו UT99 המחשב יכול סתם להתקע ללא תקנה. רוב הזמן אני צריך לעבור 20-30 מסכים כחולים עד שהמחשב עולה לי, רוב הפעמים זה מראה מסך כחול לשבריר שניה ואז עושה ריסטרט ואני לא מצליח לקרוא מה כתוב שם, משהו עם dump. בפעמים שזה לא עושה ריסטרט וסתם מראה מסך כחול זה אומר שיש בעיה עם ntoskrnl.exe ופעמים אחרות זה אומר שיש בעיה במלא allocation units. ברגע זה ממש אני מנסה להפעיל את האייסיקיו בפעם החמישית, כל פעם ווינדואס אומר לי שזה generated errors and will be closed by windows. יש לי ווינדואס 2000, athlon 1700+, 256 mg ram. איזה חלק במחשב עושה לי את כל הבעיות האלה, או איזה כלים יכולים לגלות מי עושה את הבעיות ה…

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  18. שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה שהמסך שלי קופא בין אם אני מדליק משחק ובין אם אני מדליק יותר מ 4-5 דפים של אינטרנט אקפלורר. היה לי כרטיס מסך 7100GS של ASUS ואצלו התחילה הבעיה, ההיתי מדליק משחק הכי פשוט שיש, אפילו MAPLE STORY (משחק של אחי לא שלי ;D), ולמרות זאת המסך קפא, אפילו הטריקים של ALT+F4 וגם CTRL+ALT+DEL לא עבדו. חשוב לציין שיש לכרטיס את הדרייברים הכי עדכניים כיום. לאחר ניסיון רבים החלטתי להעביר את החיבור לכרטיס המובנה של הלוח אם והפלא בפלא המחשב עובד בלי שום בעיות. אחרי מחשבה החלטתי לנסות כרטיס מסך אחר, אז קניתי את 8400GS של EVGA, התקנתי את הדרייברים החדשים ונסיתי עוד פעם, אבל... למרבה הפלא לא עובד, עדיין! אך עדיין אם אני מעביר את החיבור ללוח אם הכל עובד מושלם רק ב…

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  19. יש לי מחשב לא משו מיוחג אבל בסדר שאני וחבר עושים עליו ניסויים ולפני יומיים ניסינו לקחת כרטיס 6800עא של leadtek ולשים על מחשב החדש זה דרש הרבה התעסקות להזיז את הGF4 שהיה והכרטיס קול והכרטיס רשת וכשגמרנו אם זה חיברנו את המחשב מחדש ולחצנו על הכפתור הדלקה וכלום9 לא קורה זה ככה כבר 3 ימים ואני מתגעגע למחשב שלי.. אם מישהו יכול לעזור זה יהיה נפלא........ :'( :'( :'( :'(

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by מלי191,

שלום לעוזרים! ניסיתימלפרמט את המחשב שלי ונתקלת בהודעת שגיאה. מצורפת תמונה. מה אפשר לעשות?! תודה רבה מראש לעונים מלי

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by no nick,

שלום, אני לא בטוח שזה המקום הנכון אבל אני מקווה שכן.. יש לי בעיות קרטוע במחשב לאחרונה ותקיעה לזמן רב... זה גם מורגש בניגון מדיות למיניהן(אודיו-יש קטיעות, וידאו - קטיעות קול וקפיאת תמונה). זה מסתדר רק אחרי ריסט.. פרמטתי את המחשב אבל הבעייה עדיין קיימת. אני לא בטוח שזו בעיית חומרה לכן אני מצרף את רשימת התהליכים הפעילים אולי אחד מהם מהווה בעייה. המערכת שלי: ASUS P4S533 P4 2.4 GHz 512 MB WinXP pro SP2 מקווה שתוכלו לעזור לי.. תודה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by AMD 64,

שלום, האם שאני מכבה את המחשב דרך כפתור הריסט או דרך כפתור ה-OFF/ON (הכפתור שגם מדליקים איתו את המחשב,) ,או דרך המתג של הספק,זה הורס כלי מהחומרה של המחשב? ואן כן,אז מה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. תוכנה לבדיקת מעבד + הוראות _________________________ תוכנה לבדיקת זיכרונות + הוראות _________________________ תוכנה לבדיקת כרטיס מסך + הוראות _________________________

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by Integer,

אחרי הרבה נסיונות הבנתי מה הבעיה ב USB שלי... הוא פשוט לא מזהה התקנים שאין להם מקור כוח עצמאי (כמו מצלמות אינטרנט וכו') אז איך אני מתקן את הבעיה הזאת וממה היא נובעת...?

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  25. יש לי צורב של ריקו לא דגם חדש במיוחד בקיצור בזמן האחרון קרה פעם פעמיים שהוא לא היה מגיב והמנורה הייתה דולקת סתם... הכפתור לא היה פותח ולא סוגר, וגם לא החור הקטן שמכניסים דרכו סיכה רק הeject של וינדוס עזר אתמול זה קרה שוב רק שהפעם כלום לא עוזר, גם לא ריסט.. בבקשה עזרו לי, יש לי כמה צריבות דחופות

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.