עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by itay-ab11,

כשאני מעלה את המחשב, רגע לפני שהוא מגיע לוינדוס,הוא עושה ריסט. כשאני רוצה לפרמט,אני מגיע למסך הכל,הוא טוען את כל החומרה ומיד אחד כך המחשב נסגר. מהו הפיתרון? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  2. Started by ilanb0,

ברגע שאני מפעיל וורד, אני מקבל הודעה על בעיה והיישום נסגר. לאחר מכן מתקבלת הודעה נוספת לפיה "חלונות" יודיע לי על פתרון זמין, אבל איני מקבל כל פתרון. כרגע, לא יכול להפעיל וורד. מדובר באופיס 2016 על חלונות 10 (התכנות עם רשיון מקורי). מה עושים?

3. אהלן אני מנסה להתקין את הבקר הנ"ל ופשוט ללא כל הצלחה , הורדתי דרייברים מהאתר והוא לא מעדכן לי אותם בטענה שהדרייבר הוא לא SIGNED ולכן לא ניתן לעדכן, כל זה קורה בזמן התקנה של חלונות, מערכת הקבצים היא 64 ביט . אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי , ז הממש מתסכל כל העניין הזה . [br]פורסם בתאריך: 16.03.2011 בשעה 20:09:23 הנה תמונה של ה כרטיס תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by shlomo1441,

שלום. בעיה, כשאני מעביר קבצים מכונן לכונן זה מעביר לי במהירות של 10.2MB\S.יש לי SEGATA 500GB SATA הוצאתי להארד דיסק את הג'מפר שמגביל אותו ל1.5GB וזה עדיין מאוד איטי. מישהו יודע איפה אפשר להעלות את המהירות שלו? יש לי עוד הארד דיסק 80GB של WD בחיבור IDE ואותו סיפור.קצב העברה והעתקה 10.2MB\S. יש לי XP PRO SP3 למישהו יש מושג אך מעלים את המהירות? E8200 @2660@3120 Gygabyte p35 ds3l segata sata wd ide radeon 4850 ספק 500W

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by aka_katz,

שלום. רכשתי מחשב חדש עם לוח אם של גיגבייט מדגם B360M וכונן nvme של Adata דגם ASX600NP, ולא משנה מה אני מגדיר בביוס אני לא מצליח להתקין את הוינדוס, אני מגיע לשלב ההתקנה ורואה את הכונן אבל שאני בוחר בו להתקין הוא אומר שלא ניתן להתקין עליו וינדוס.. אנא עזרו לי, לא מבין מה הבעיה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by nadav_83,

שלום לכולם. הבעיה שלי היא כמו שכתבתי בכותרת. מקשי החיצים לא עובדים, אבל למשל מקש ESC עובד, ומקש DEL עובד (כדי להיכנס לביוס). גם הצירוף CTRL+ALT+DEL עובד. לפני שכל זה נדפק הייתי באמצע של התקנת עדכונים לווינדוס. העדכון נתקע ובסוף נאלצתי ללחוץ על ריסט. אגב, עכשיו הווינדוס עולה עם מסך ששואל האם להפעיל safe mode או להעלות את ווינדוס כרגיל, וגם במסך זה החיצים והאנטר לא עובדים. המקלדת היא מקלדת USB שמחוברת דרך מתאם למחבר רגיל של המקלדת. ניסיתי לחבר את המקלדת ישירות ל-USB אבל התגובה הייתה דומה. כשחיברתי את המקלדת למחשב אחר היא עבדה טוב (כולל החיצים) אשמח לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Mr.Angel,

אוקי יש לי כמה מאווררים במחשב. אחד לCPU אחד לכרטיס מסך אחד לספק ועוד אחד חופשי שבעיקרון הוא ה System Fan. עכשיו הורדתי תוכנה : SpeedFan. היא מראה לי כל מיני נתונים על הטמפרטורה בתוך המחשב ועל מהירות המאוררים. עכשיו FAN1 שזה המאוורר למעבד מראה ~4400RPM ומאורר FAN2 שזה המאוורר למערכת (נראה לי) מראה 0RPM עכשיו בצד יש לי TEMP1=51C TEMP2=31C עכשיו זה נראה לי קצת לא טוב שיש 51 מעלות בתוך המחשב שלי.... ונראה לי קצת מוזר שמאורר המערכת לא עובד (למרות שלא זכור לי אי פעם שהוא עבד... אולי פשוט לא שמתי לב) בכל מקרה רציתי לדעת מה עושים במקרה כזה והאם כדאי לנסות להפעיל את המאוורר של המערכת (ואם כן, כיצד ? ) תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by NM,

לפני כמה זמן המחשב שלי התחיל כל הזמן להפעיל את עצמו מחדש באמצע שאני משחק במשחקים מסויימים אז ניסיתי לשאוב אותו כדי לפתור את הבעיה והחלפתי אפילו את המשחה התרמית שלו אבל משום מה הוא התחיל לתפקד לי יותר לאט בטעינות של משחקים ובמשחקים עצמם או בכל דבר אחר כמו סרטוני וידאו באינטרנט ולפעמים הוא עדיין הפעיל את עצמו מחדש אבל בזמן האחרון לא. עשיתי אפילו סריקת וירוסים עם כמה תוכנות וזה שיפר את הביצועים שלו קצת אבל הם לא טובים כפי שהיו לפני שהתעסקתי איתו.

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  9. איך מעתיקים קבצי דיסק ניד לדיסק זהה

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  10. Started by dorsht,

היי. המפרט: AMD Phenom II X4 810 2.6@3.25Ghz Gigabyte GA-M770T-UD3P OCZ Platinum 2GB x2 CL7-7-7-24 1600Mhz 3 הרדיסקים בחיבור SATA (סמסונג 320GB וWD בנפחים של 640GB+1TB) 1 SSD של 128GB ASUS Nvidia GeForce GTX550Ti 1GB צורב DVD IDE של LG ספק כוח PC Power&Cooling 520W בעקרון, המחשב עובד לרוב כמו שצריך, אלא שלפעמים המחשב קופא. לפעמים הוא קופא מבחינת תגובות של עכבר, אבל המוזיקה ממשיכה להתנגן והמחשב משתחרר וחוזר לעבוד. לפעמים המחשב קופא לגמריי, לא חוזר להגיב, ואני נאלץ לכבות באופן ידני ולהדליק מחדש. לפעמים הוא קופא לגמריי (המוזיקה גם נתקעת) ואחריי כמה שניות משתחרר. בעבר מערכת ההפעלה הייתה מותקנת על הדיסק הקשיח של ה640GB, כיום היא מותקנת על הSSD. מדובר באותה מע…

• 76 תגובות
    • 50k צפיות
  11. שלום לכולם! קניתי עתה מאמזון הארד דיסק SSD של סאנדיסק ומשום מה איני מצליח להבין מדוע המחשב לא קורא את הדיסק קשיח הזה שנמצא עתה בקייס. קישור לדיסק קשיח: https://www.amazon.com/gp/product/B01F9G43WU?ref=em_1p_3_ti&ref_=pe_3730130_401658780 סוג הקייס: https://www.ebay.com/itm/ORICO-2139U3-CR-2-5-USB3-0-Transparent-5Gbps-SATA-HDD-Case-Hard-Drive-Enclosure-/292841385991?var=&ef_id=CjwKCAjw96fkBRA2EiwAKZjFTSHKX8goBLOnsuhik5yu81qVmFqPJ8d9OKakU8ARgsxxtXcXSgWsPRoCxUwQAvD_BwE:G:s תודה רבה

12. Started by Splashy,

יש לי תקלות מוזרות במחשב, לפעמים הוא עובד לאט ו/או נתקע, ולאחרונה התחילה בעיה מאוד מעצבנת שכ-50-70% מקבצי ה-RAR שאני מורידה מהאינטרנט יוצאים CORRUPTED. האם יכול להיות שחלק מהזכרונות פגומים או שאולי אחד מההרדיסקים? אודה לכל עצה. *עדכון* שמתי לב שזה קורה בקבצים של סדרה מסויימת שהורדתי, ממקורות שונים. ניסיתי להוריד ממקור חדש ועכשיו זה בסדר. לגבי הבעיות האחרות, ככל הנראה שזה קשור לבעיית תוכנה (זה קרה בעבר כבר במחשב הזה) אז עשיתי שחזור של הויסטה מגיבוי ACRONIS שעשיתי לפני כן ואני מקווה שזה יסתדר

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by oded900,

כל כמה דקות שהמחשב פועל גם בלי מאמץ הוא קורס , הוא לא נכבה,אלא יוצא למצב שינה, יותר נכון מצב קומה , כי אי אפשר להעיר אותו ובשביל להפעיל אותו מחדש צריך לנתק אותו מהחשמל. למישהו יש פיתרון לבעיה?יכול להיות שהבעיה היא בספק?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by 1moshiko1,

שלום לכולם! קודם כל אם ההודעה נמצאת במקום לא נכון, אז מצטער, חשבתי שזה יכול להתאים לפה יותר מאשר במקומות אחרים... אז ככה: יש לי בבית טלויזיה מסוג KAYA, בערך 29 אינצ'. יש איתה בעייה: כשמדליקים רואים רק פס באמצע המסך מימין לשמאל. הפס משנה את הצבעים שלו. יש סאונד. אני לא יודע מה קרה אבל אחיין שלי משחק הרבה בכפתורים. ניסתי את כל האפשרויות ואבל כלום לא קרה. אני יודע שיש איזה אופציה למתכנתים "לעשות" את הפס ה זה בשביל בדיקה. מישהו יודע איך? תודה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  15. Started by cKb,

אז ככה, יש לי לוח אם של ג'יגהבייט VTXH, שיש לו יציאת קול דיגיטלית מסוג SPDIF, ורמקולים של ALTEC-LANSING, עם כניסה דיגיטלית, SPDIF. בקיצור, הכל מחובר, עם כבל איכותי (מחברים מזהב, לאוהבי האודיו...). הבעייה, שכרטיס הקול מוציא קול מ_ק_ו_ט_ע. שומעים - לא שומעים - שומעים - לא שומעים... בערך כל שתי שניות יש קיטוע. ניסיתי הכל, הורדתי דרייברים ועשיתי כל מה שלא חשבתם עליו. שום דבר. אז השאלתי מחבר שלי כרטיס קול live value, שיש לו יציאת קול דיגיטלית, הכנסתי אותו (וכמובן שניטרלתי את הכרטיס שעל לוח האם בהגדרות הביוס), הורדתי דרייברים מעודכנים ל XP, וכל מה שאתם רוצים. ו...נחשו מה - ב ד י ו ק אותה הבעייה. שומעים - לא שומעים... בערך כל שתי שניות יש קיטוע. עברתי על כל ההגדרות. הכל בסדר. …

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. יש לי מחשב ישן סלרון 478 2GHZ@128KB עם לוח ASUS P4S333VM שמדליקים את המחשב הHDD לא נידלקים (לא עושים רעש) הנורה האדומה שלהם דולקת ולא מהבהבת וכנל הצורבים (לא ניפתחים) הנורה הירוקה (POWER) לא דולקת זה קרא אחרי שניסיתי להוצי את הקרור סטוק של אינטל למעבדי 478 יש את שני המקלות הלבנים האלה פתחתי את שניהם ראיתי שזה מסובך להוצי את המאוורר כי הוא רוקד איך שהוא וסגרתי אבל הקליפסים ניסגרו חזק ואז הגעתי למצב של הבריק הזה וגם ניתקתי מאוורר אחד כללי (לא קשור) מה אני עושה אין אפילו ציפצופים ואני לוחץ על הON/OFF המחשב לא ניכבה והריסט לא מגיב (אין כלום על המסך) מה לעשות לפרק אחד מהזכרונות (יש 2 של DDR) מזכיר לי משהוא ליפני 4 שנים שמת לי הפנטיום 2 שהיו צריכים להדליק ולכבות כמה פעמים עד …

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by me10me,

שלום, אשמח מאד לעזרה מכם! מזה מספר חודשים המחשב שלי עובד ON -OFF, הוא יכול לעבוד שבוע ללא תקלה בכלל והוא יכול ביום נתון להתקע מאז פעם ואז מתקבלות הודעות שגיאה משתנות, להלן חלק מהן במסכים כחולים: STOP: 0X00000008E(0XC0000090, 0X004B4BD8, 0XEE25885C, 0X00000000) Beginning dump of physical memory. ואחרי זה: The error was: IRQL_NOT_LESS_OR_Equal ***stop:0x0000000A (0x00000004,0x00000002,0x00000000,0x804EC29D) מה יכולה להיות הבעייה? שוב, ברגע שהמחשב לא עובד לפעמים רק כאחרי 80 לחיצות על פתיחה וסגירה, המחשב עולה בסופו של דבר ישר למסך ה- BIOS (לעיתים גם ב BIOS עצמו הוא נתקע). אודה מאד על פתרון!!

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  18. שלום רב לכולם אשמח לעזרתכם, ברשותי המפרט שבצד. היום כבר מהבוקר המחשב עושה ריסטים כל כמה זמן (מידי חצי שעה לערך) ללא סיבה ברורה, כלומר זה קרה גם סתם בלי שהרצתי כלום שרואים רק דסקטופ וכלום לא רץ ברקע,זה קרה גם באמצע משחק,וגם באמצע שיטוט בתקיות. בדקתי טמפ' בתוכנות core temp ,nvidia monitor , speedfan והכל נמצא תקין. פתחתי את המארז ובדקתי פיזית הכל נראה תקין , כל המאווררים עושים את תפקידם כראוי,אין אבק בשום מקום, כל החיבורים והכל נראה במקום, כלום. בהמחשב עושה ריסט אין שום הודעת שגיאה , שום מסך כחול,כלום. סיבה לא ברורה. מה אתם מציעים? אשמח לעזרתכם , תודה רבה. דניאל.

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  19. Started by idoyi,

יש לי את המשחק החדש need for speed most wanted והמשחק נתקע לי כזה...המכונית פתאום זזה לאט זה קורה כשאני מעלה את הרזולוצייה למעל 640*480 יכול להיות שהכרטיס מסך שלי כבר עייף למשחקים החדשים או שיש לזה סיבה אחרת?? (המפרט של המחשב שלי למטה) תודה...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by giliboy,

כשאני פותח את אקספלורר הפונטים שלי ממש גדולים כאילו אני ברזולציה 600*400 וזה מרגיז אך אני מחזיר את זה למצב הקודם?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by nim901,

מדי פעם המחשב מתכבה לי בלי קשר למה שאני עושה למה? וגם לפעמים שאני משחק ב ET הוא פתאום יוצא לי מהמחשק

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by o.m.l,

היום החלטתי שנמאס לי לראות את הכבלים במחשב שלי והתחלתי לסדר אותם שמתי איזולירבנד על הכבלים של הספק והסתרתי אותם אחרי זה שבאתי להדליק את המחשב הוא לא נידלק אני לוחץ על המפסק וכאילו הוא מת לא ניראה לי שהספק נישרף כי הלד של הלוח אם דולק(נכבה מתי שאני מוציא את הכבל של הספק) ???? עזרה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  23. Started by rani,

שלום יש לי לוח אם שתומך בSATA וגם יש לי דיסק קשיח שהוא גם SATA רק שאני מחבר אותו למחשב הוא לא נקלט (המחשב לא מזהה) בדקתי את כול החיבורים והם מחוברים מצוין כולל החשמל של SATA רציתי לשאול אם זה נובע מזה ש ה- HDD הוא על מכובה ב-ביוס וזה קשור אליו או משהו ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. דבר ראשון שלום לכולם אני חדש פה, קוראים לי שגיא ואני בן 21 עכשיו לבעיה יש לי מחשב פנטיום 4 1.5GHZ 478 עם מערכת הפעלה XP ו512DDRAM כ.מסךGEFORCE FX5200 ככל שידוע לי המחשב שלי מעולם לא סבל מבעיות חום כאלה או אחרות והוא עובד טפו טפו טפו פיקס. עד ש....היום בבוקר ובערב פעמיים הוא נכבה בצורה מסתורית... החלטתי להוריד את SPEEDFAN ואלה הנתונים שהיא מראה לי הבעיה שאני לא כל כך מצליח להבין אותה אז צירפתי תמונה כמו שאתם רואים בתמונה יש לי שם משהו שנקרא TEMP3 והוא די גבוה... עכשיו אני יודע שיש לי במחשב שני מאווררים על המארז ומעבד אחד על המעבד מן הסתם אז השאלה היא למה מתכוונת התוכנה למאוורר? ואם כן לאיזה מהם? צירפתי עוד תמונה שאולי תוכל לעזור דרך אגב פתחתי את המחשב ובדקתי…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ASTR4L,

שלום יש לי ווינדוס 7 64BIT מותקן על SSD. אני מנסה להתקין את הדריוור של ההתקן הבא "Intel® Management Engine Interface" הוא מתקין אבל נותן קוד שגיאה 10 This device cannot start. (Code 10) ניסיתי עידכון דריוורים לא עזר. לוח אם הוא ASUS MAXIMUS VI HERO

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.