תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום רב,אחרי צפייה בסרטים,כאשר אני מחבר כבל מהמחשב לטלוויזיה,כאשר בסוף הסרט אני מוציא את הכבל מהמחשב,המחשב בקושי זז,הוא פשוט תקוע לגמריי,צריך לעבור הרבה זמן עד שהוא מתחיל להגיב ,עכשיו הוא פשוט טס,זה התחיל לקרות מאז שדרוג לווינדוס 10,מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מספר עובדים מתלוננים שהאקסל "נתקע" (לא מופיעה הודעת שגיאה) זה קורה בגרסאות 2010 ו 2013.בסביבת עבודה של דומיין 2008 R2. הפתרון שאני מגיע זה לפתוח את מנהל המשימות עד שזה ישתחרר. הקבצים יושבים באחסון ברשת. ניסיתי לתקן את האופיס,עדכנתי עדכונים,בדיקת לוגים אבל זה לא עזר. אך ניתן לדעת האם הבעיה בקבצים עצמם או שיש בעיה אחרת ? האם יש כלי שיוכל לבדוק את הקבצים ? מדובר על קבצי אקסל בלבד!
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
משום מה כשאני רואה סרטוני יויטוב בכתבות באתר (HWzone) העמוד כל כמה דקות מתרענן ומפסיק לי את הסרטון. זה די מעצבן, אשמח לעזרה. זה לא קורה באתרים אחרים. WIN 8.1 , כרום בגרסתו העדכנית (48) .
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום אבקש עזרה. קניתי מולטימדיה לרכב וקיבלתי איתן נטסטיק חיברתי את הסים של הפלפון יש קליטה אבל אין אינטרנט, מה אני צריך לעשות? מה שקיבלתי זה HSDPA Wureless Data Card HSDPA USB Stick HSDPS 7.2mbps אודה לעזרתם של המבינים. אפשר גם להחזיר תשובה במייל qpon12@gmail.com
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי שתי טלוויזיות של סמסונג באותו החדר. LED 42" שמחוברת לממיר דיגיטלי, ומסך מחשב/טלוויזיה 23" שמחובר למחשב, הבעיה היא שכאשר משתמשים בשלט של הממיר הדיגיטלי זה גם משפיע על המסך מחשב, מכבה ומדליק אותו ושולט בווליום במסך שמחובר למחשב, יש דרך לגרום לשלם להפסיק להשפיע על המסך שמחובר למחשב? הדגם של המסך שמחובר למחשב הוא Samsung Syncmaster T23B350. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שהוא לא נדלק. מה שקורה שברגע שאני מדליק את המחשב המאווררים עובדים והמקלדת מוארת לשנייה ונכבית וזהו. המסך לא נדלק ולא המקלדת. המאווררים ממשיכים להסתובב וכדי לכבות את המחשב אני צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על לחצן הכיבוי(או לנתק את הספק) הבעיה הזו התחילה בתדירות עולה(כלומר מפעם ב 5 הדלקות לכל פעם) ניתקתי את כל הרכיבים על הלוח אם ניתקתי את כל הכבלים מהלוח אם(מלבד אלה ההכרחיים) ניסיתי להחליף ספק שום דבר עוד לא עזר
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי אני עובד עם חלונות 10 ויש לי 16 גיגה ראם DDR4 הזיכורנות למעבדים החדשים וכאשר המחשב עובד זמן אורך הזיכרון הפנימי עולה מעצמו בלי ששום דבר פועל עד שזה מגיעה למקסימום ושוב שום דבר לא פועל חוץ מהווינדוס עצמו יש למישהו מוגש מזה הבאג הזה? וכן נכנסתי לTASK MANGER והקובץ הכי גדול שם לוקח 120 מגה בערך ולא רואים לאן הזיכרון הולך
-
- 12 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב של dell והבאתי אותו למצב ריסט כמו שקניתי את המחשב, כי נכנס לי וירוס. עכשיו קניתי את המחשב עם ווינדאוס 8.1 ואז שהגעתי הבייתה קניתי מהאתר של מייקרוסופט 8.1 pro. ואחרי שעשיתי את כל הפירמוט והאתחול הזה, הווינדאוס חזר לי לנקודת ההתחלה של 8.1 רגיל איך אני עכשיו מעדכן אותו חזרה לpro? הרי זה לא הגיוני שקניתי ואין לי דרך....חיפשתי במייל קבלה שלהם אולי שלחו לי מספר כלשהו, אבל לא מצאתי
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום רב , הנדון – מחשב נייח עם ווינדוס 7 64 תקלה חוסר ב WINDOWS INSTALLER ותקלה במערכת . 1. תיאור המערכת והבעיות a. יש לי מחשב עם כונן ראשי SSD בנפח 128 GB אשר מתמלא כול הזמן . b. היות ולתיקון דיסק מערכת ההפעלה נדרשים קרוב ל 17 GB לא ניתן לבצע תיקון הדיסק הנ"ל בעזרת דיסק הווינדוס של מיקרוסופט . ( חייבת להיות שיטה אחרת לתיקון דיסק המערכת בעזרת הדיסק של מיקרוסופט .) c. איני רוצה לפרמט הדיסק הנ"ל מכיוון שיש עליו הגדרות רבות כמו הגדרת רשת ועוד – חייבת להיות דרך תיקון חכמה יותר אשר תאפשר תיקון הדיסק גם כאשר יש נפח פנוי של פחות מ 1 GB . d. ה WINDOWS INSTALLER ניזוק או אינו קיים יותר ולכן לא ניתן לקבל עדכונים עם כול הכר…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס קול מובנה של הלוח האם. *יש לציין שהמחשב גג בן חודשיים. ניסיתי להחליף כבל AUX אך לא עזר. חשבתי לחבר את האוזניות שלי לילה, השאלה אם יש איזשהו קובץ LOG במחשב שיכול לתת לי תשובות אם היה או לא היה ניתוק במהלך הזמן שאני לא על המחשב...
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש בערך רכשתי לוכד מדיה מסוג זה: http://www.amazon.com/AVerMedia-Technologies-Portable-Recording-Directly/dp/B00B2IZ3B0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1455223023&sr=8-2&keywords=avermedia+usb דרך אייבורי. הורדתי את הדרייברים של התוכנה והצלחתי לעשות stream ל-twitch.tv דרך התוכנה של הלוכד מדיה. הבעיה היא שאני מתחיל את הסטרים אני לא מצליח לשחק על יותר מ-60fps (ברשותי מסך 144hz) הסטרים מוגדר כ-720P עם ביטרייט 1700-2000. ברשותי 200 מגה הורדה ו5 העלאה. מצאתי סרטון מסויים של הבעיה (שהיא בעצם בעיית הגדרה, אך גם שאני משנה את זה, אני עדיין לא מצליח למשחק על יותר מ-60FPS (ראוי לציין שהמשחק מחייב אותי לשחק במצב wi…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז כרגע מחוברים לי למחשב שני כרטיסי ראם של 2GB כל אחד 1600HZ ASUS P8P67-mועכשיו השגתיעוד כרטיס של 4GB של חברה אחרת אבל הוא גם DDR3 ופועל על 1600HZ ניסיתי סתם לתקוע אותו באחד הסלוטים אבל כשעשיתי את זה המסך הפסיק לפעולמה הדרך הנכונה לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן חברים, המחשב שלי לצערי החל לעשות בעיות, להתקע לו מדי פעם לפעם. המחשב שלי בן 3 שנים, בעל מעבד i5-4570 3.2GHZ. מאז הבעיה ניסיתי להבין איפה הבעיה, וכאשר אני נכנס לדפדפן שמתי לב כי הCPU קופץ ל-50-70, והוא מתייצב רק לאחר זמן מה. לאחר הייצוב הוא נע בין 0% - 40% - אך ורק דפדפן ואנטי וירוס פועלים. האם זה תקין? את עניין התוכנה פסלתי, פרמטתי את המחשב וניסיתי להתקין 3 גרסאות שונות. האם תוכלו לכוון אותי על מה להסתכל? לאיפה לכוון? תודה רבה והמשך שבוע טוב!
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מאז שמכרתי את כרטיס המסך GTX970 המחשב שלי קורס בזמן גלישה בדפדפן וצפייה בסרט הסרתי את כל הדרייברים של NVIDIA וגם את הדרייבר של אינטל הסרתי והמחשב התקין אוטומטית את דרייבר התצוגה של אינטל לאחר הסרה וריסטרט מפרט: Gigabyte H97 D3H SSD 850 evo 500gb 32gb ddr3 1600mhz ram i5 4590 650w seasonic x gold
-
- 31 תגובות
- 3.4k צפיות
- 2 followers
-
-
ראיתי אשכול של מישהו שנכבה לו אחרי 3 שניות אבל לא הופיע שם הפיתרון. המסך של המחשב הבהב אתמול והיום כשהדלקנו אותו הוא עבד ל-2 שניות ואז החשיך. המסך עצמו עדיין עובד והאורות והכפתורים בו עובדים, אבל הוא לא מציג את התמונה. כל פעם שמנסים להדליק את המסך הוא מציג תמונה ל-2 שניות ומחשיך שוב.
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שבת שלום. אז ככה זה יהיה קצת ארוך כי אני רוצה לפרט לכם בדיוק מתחילת הבעיה ועד לרגע זה. זה המפרט הנוכחי שלי: - Mother Board: Asus Sabertooth X99- Processor...: Intel 5820K (@ 4.6 GHz, 1.316 V)- CPU Cooling.: קירור מים בבניה עצמית- RAM.........: G.Skill Ripjaws 4 32GB DDR4 2400mhz CL 13-13-13 - HDD 0.......: 256 GB Samsung EVO 840- HDD 1.......: Seagate ST2000DM001 2TB עם בלוק של EK- GPU.........:ASUS 980 TI- Power Supply: HEC COUGAR-1200CMX - Case........: NZXT switch 810 זו השגיאה שמתקבלת ב event viewer: - <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> - <…
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אחרי שעדכנתי לווינדוס 10 ניסיתי להתקין את הדרייבר של המדפסת אך לא הצלחתי (בד"כ זה אמור להיות אוטומטי). חשבתי שפשוט אין דרייבר למדפסת במערכת ההפעלה הזו, מאכזב. אבל אז חיברתי את הנייד ובו המדפסת כן עובדת בלי בעיות, וגם בו מותקן ווינדוס 10... אותה בעיה עם ג'ויסטיק אלחוטי של לוגיטק. למישהו יש הצעות, פתרונות? ממש לא בא לי לפרמט או להחליף שוב מערכת הפעלה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, התחלתי לא מזמן לשחק במשחק חדש The Elder Scrolls Online המשחק עובד חלק על 60 fps קבוע, אבל לפעמים המסך מתחיל לרצד בטעינה הראשית של המשחק או בטעינות של המפות (לא מרצד בזמן המשחק). אני יכול לשחק במשחק שעות וזה לא יקרה אבל כשזה קורה זה לא מפסיק עד שאני עושה ריסטרט למחשב ( זה ממשיך בווינדווס גם אחרי שאני יוצא מהמשחק ) זה אומר שאם אני רואה שזה מתחיל לקרות אני מבין שאם אני יוצא מהמשחק אני חייב לעשות ריסטרט. חשוב לי לציין שאני משחק בעוד משחקים כבדים יותר ועוד לא קרה לי דבר כזה. ככה זה נראה בווינדווס : וידאו בדקתי עם מסכים אחרים, אין הבדל. ניסיתי דרך HDMI ו DVI וזה קורה בשניהם. עדכנתי את הדרייבר של הכ…
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם... כל פעם שאני לוחץ על סמל הסוללה קופצת לי התוכנה המעצבנת של לנובו (בינתיים אי לא רוצה למחוק אותה) איך מבטלים את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב ולאחר התקנת הדרייבר של ATI אין לי סאונד דרך הHDMI אני מחובר למסך מחשב ראשי דרך חיבור DVI ומסך טלויזיה דרך חיבור HDMI ולפני הפירמוט הייתי משתמש ברמקולים של המסך טלויזיה ניסיתי לשנת את הAMD HDMI OUTPUT לברירת מחדל בהגדרות ועדיין אין שום סאונד מבחינת כבלים הכל מחובר כמו קודם אז לא אמורה להיות בעיה ניסיתי כבר למחוק את הדריברים ולהתקין מחדש וזה לא פועל כרטיס מסך HD5670 תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום בכרום פתאום כאשר אני מנסה לפתוח תמונה או סרטון בכרטיסיה חדשה, בעיקר תמונות שבעבר היו נפתחות לי בכרטיסיה חדשה יורדות לי למחשב למה זה קרה ואיך ניתן להחזיר את המצב לקדמותו ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום בלפטופ של דל, האפשרות להעיר את המחשב מהמקלדת האלחוטית, לא זמינה. יש לציין שעידכנתי את הביוס ואת כל הדרייבים. בנוסף הפעלתי את האפשרות מהביוס, רק ממנהל ההתקנים האפשרות אפורה ולא זמינה. חיפשתי בהמון פורומים ולא מצאתי פתרון. אודה לכם על העזרה.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב שאין לי מושג כיצד לפתור אותה. כאשר אני מוריד משחק למחשב(משחקים מגוף ראשון לרוב), אז כאשר אני מוזיז את העכבר במשחק שאחראי על התצוגה- התזוז משתנה מידי פעם. אני אסביר: לדוגמא במשחק יש עצים אז כשאני מסתכל על העצים התצוגת עכבר זזה מוזר, וכאשר אני מוזיז את העכבר למקום רנדומלי אחר זה זז בצורה רגילה(חלק). מקווה שהבנתם אותי זה קצת קשה לי להסביר מה עושים??? דחוף!!!!!
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול פירמטתי את המחשב לאחר תקיעות בתפריט ההתחל. לאחר כמה חיפושים ברשת זה נראה כבעיה בוינדוס 10 (כי הכול מתפקד כראוי). כאשר לחצתי על Format יצא לי הודעה בסגנון הבא: error:0x8004242d MBR/GPT או משהו כזה.. לאחר חיפושים בגוגל ויוטיוב עשיתי כמה פקודות בכדי להתגבר על התקלה דרך הCMD (לרבות המילה Clean) (תוך כדי שאני נזהר לא לסמן את הדיסק הקשיח עלוי נמצא מידע רב וחיוני). לפתע נעלם הדיסק קשיח ונשאר רק הSSD 840 EVO של סמסונג. עשיתי שתי מחיצות ולבסוף הופיע לי רק אחת והדיסק הקשיח נעלם גם מהביוס (הוא מעודכן) אבל! מופיע במנהל ההתקנים. מה עליי לעשות בכדי להחזיר את הדיסק הקשיח? אני מצרף כמה תמ…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-