עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לאחר עדכון ווינדוס 10 המערכת לא מתקינה דרייבר לכרטיס מסך עד מלפני העדכון הכל עבד מעולה בווינדוס 7 כרגע לא מתקין וגם לא מביא להתקין מחדש דרך אתר NVidia

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לכולם! כבר לא מעט זמן שאני לא מצליח לראות סרטים במחשב או ביוטיוב בדפדפן אקספלורר (בכרום רואים תקין). זה נראה כאילו יש זום כ"כ גדול על הסרט ובגלל זה התצוגה מטושטשת. כרטיס מסך: Gigabyte R9 280X. דרייבר: העדכני ביותר. נגן: BSPlayer. הבעיה לדעתי היא לא בדרייבר מכיוון שהבעיה התחילה עוד כשהייתי עם הדרייבר הקודם. במשחקים אין בעיה כזאת. אני שולל גם בעיה בסרט כי זה קורה לי בכל הסרטים וגם בכאלה שכבר עבדו כמו שצריך. מקווה לשמוע פיתרונות כי אני כבר מיואש. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. יש לי כרטיס מסך Gigabyte GTX1080 Ti, הורדתי מהאתר של Nvidia את הדרייבר ובחרתי Windows 10 64 Bit ו-1080 Ti. כשאני מתחיל להריץ את הדרייבר הוא בודק ואומר לי שהגרסה לא מתאימה לגרסת הווינדוס שלי, לי יש Windows 10 64 Bit Enterprise. מה עושים ? ניסיתי להוריד כמה פעמים ואותו הדבר.

4. Started by King Kong,

תופעה מוזרה קוראת לי לפעמים באמצע עבודה בדף האינטרנט העכבר נעלם לי הסמן שלו ואני מזיז את העכבר וכלום רק שאני לוחץ CTRL + ALT הוא מופיע , למה זה קורא ? יכול להיות שה USB דפוק ? או העכבר ? יש לי עד שבועיים יום להחזיר את לוח האם מה אתם אומרים ? יכול להיות שהמארז מקצר את הלוח ? ואז ה USB נדפק ? אני חייב לציין שזה קרה אחרי שבביוס הפכתי את ה USB2 ל ENABLE כי התקנה SP2

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ORBIT,

מחשב חדש. ההתקנה של XP הייתה יחסית איטית, בשלב מסויים ההתקנה נתקעה. לאחר ניסיונות נוספים שלא עזרו החלטתי לפרמט את הדיסק הקשיח עם תוכנת PARAGON, בנוסף ביצעתי פעולה של בדיקת שטח הדיסק, אך הפסקתי את הפעולה באמצע (בגלל שזה לוקח מלא זמן) ע"י ריסט, מפני שהתוכנה לא הגיבה לבקשת הפסקת הפעולה פשוט המשיכה לבדוק את הדיסק. אחרי זה ניסתי שוב להתקין את XP ואז קיבלתי את ההודעה הנ"ל שחסר את NTLDR עשיתי חיפוש בנושא ובכל מקום הייתה התייחסות לתיקון הבעיה ע"י העתקת הקובץ לדיסק הקשיח בעזרת דיסק ההתקנה של XP ואו ליצור דיסק איתחול שבו יש את הקובץ כדי להעתיקו אל הדיסק הקשיח. לאתחל את המחשב עם דיסק התקנה של XP זה לא אפשרי מפני שחסר את הקובץ. אם הדיסק מפורמט אז מה יועיל העתקת הקובץ אל הדיסק הקשי…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by jackhammer,

שלום לכולם. לפני כשבוע קניתי שלט אלחוטי של לוג'יטק F710. השלט עצמו מאוד איכותי ובנוי היטב. הבעיה שלו זה שכל כמה דקות החיבור האלחוטי שלו נופל לכמה רגעים. באותו רגע שהחיבור נפל זה כאילו הכפתור האחרון שנלחץ נשאר תקוע והמשחק ממשיך לבצע את פעולה הכפתור לכל אורך התקיעה. אף כפתור לא מגיב, אפילו לא כדי לעצור את המשחק. הנורה של ה MODE מהבהבת פעם או פעמיים בצבע אדום או ירוק (קצת קשה לראות בזמן שמרוכזים במשחק ופתאום השחקן שלך מתחיל לעשות שטויות אז אתה מנסה להלחם איתו....) ניסיתי לפנות לתמיכה של לוג'יטק אבל הם עדיין לא ענו לי, כבר 3-4 ימים... (אין להם תמיכה טכנית בלייב צ'אט???) מצאתי בקהילה שלהם את הדיון הזה http://208.74.204.120/t5/Logitech-G-Controllers/Wireless-Gamepad-F710-losin…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. למה כל פעם שאני משחק והאינטרנט פתוח זה כאילו כזה צולע כזה נתקע ועושה רושם כאילו כרטיס מסך לא יכול לסחוב את המשחק אבל כשאני מתמתק מהאינטרנט ומשחק אפילו אם 1000 תוכנות שפועלות זה עובד נורמאלי ..... ואילו אני מכבה את הכל ורק מתחבר לאינטרנט ומשחק זה עדיין אותו דבר...... ממש מוזר שרק כשאני מחובר יש לי את הבעיה וכשאני מנותק ואפילו רצות לי מלא תוכנות ואני משחק זה רץ נורמאלי

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אני לא מוצא איפה מה שירד כדי למחוק אותו , הוא תופס מקום של איזה כמעט 10 GB היה לי לפני הסרט מקום פנוי 12 GB הייתי מודע לזה ומה תופס, אבל עכשיו זה ירד ל3 GB בגלל הסרט המסריח הזה .הורדה דרך האתר מגה פשוט בעייתית. נסתי עם סיקלינר ,הוא מחק רק 400 MB הבקשה שלי שתעזרו לי ותגידו לי איך לאתר את הסרט או למחוק כדי שיהיה לי מקום. רק להגדיל לאיזה 11 GB זה יספיק תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by sgsg,

האם תקין שהמחשב שלי התחמם עד כדי כך שהוא גרם לעצמו לכבות ? כבר כמה זמן שאני מרגיש שהדל 1520 שלי מאוד חם באיזור הידיים ובעיקר מעל לכונן הקשיח. אני משתמש ב RMCLOCK והיום הרצתי תוכנה כלשהי (לא משהו שאמור לחמם בכוונה את המעבד) ונשאר עוד עמוד עם פלאש ברקע, עזבתי את המחשב וכשחזרתי הוא היה כבוי. אחרי שהדלקתי קיבלתי איזו הודעה על ספק הכוח ובדיקות שיש לבצע. האם זה תקין? אמנם חם בחוץ עכשיו, אבל לא צריך להיות חום קיצוני או משהו מאוד לא תקין כדי שהמחשב יגיע עד לטמפ' שהוא צריך לכבות את עצמו ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by ccc,

שמעו... יש לי Ti4600 לא באוברקלוקינג. אני משחק להנאתי קאונטר על 71 פריימים כבר 50 שנה ופתאום בסיבוב אחד זה ירד ל19.. ואני לא מבין למה ?! תודה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. היי, אתמול עבדתי על המחשב, הוא נתקע לי כמה פעמים, ואח"כ התשחרר, אבל גם פעם אחת נפל ונתן מסך כחול. היום באתי לפתוח את המחשב, אחרי מסך הטעינה, אני מקבל כל הזמן מסך כחול והמחשב עושה ריסטארט עד אין סוף. הווינדוס לא עולה. מדובר במחשב ישן יחסית, windows XP HOME. דיסק קשיח של hitachi deskstar לוח אם של ABIT זיכרון 512MB ניסיתי להוציא את שבב ה-CMOS ולהחזיר. ניסיתי להגדיר מצב כשל ב-BIOS. ניסיתי להוציא את הזיכרון ולהחזיר. הווינדוס, מצידו, לא עולה. מה עוד אפשר לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by KingYog,

שלום, ברשותי לוח אם Asrock Z68 extreme 4 כרטיס מסך:gtx460 וברצוני להפעיל את ה-virtue לפי מיטב הבנתי ה-virtu מאפשר בעצם להפעיל את הכרטיס היעודי וכרטיס המסך המובנה במעבד בעת ובעונה אחת כלומר לישומים שצריכים ביצועים, הכרטיס מסך יעבוד ועבודה רגילה כרטיס המסך המובנה יעבוד. כל מה שצריך לעשות זה לחבר את המסך ליציאה שעל הלוח אם וזהו. מערכת ההפעלה היא win7 64 bit. כל הדרביירים מותקנים ועובדים תקין כולל ה-virtu (לפחות כך נדמה) הבעיה היא כזאת, כאשר מחבר את המסך ללוח אם ומריץ משחקים הם זזים נורא לאט, כמובן שאם אני מחבר לכרטיס מסך הכל טס. כלומר ה-virtu לא עובד. ניסיתי את זה עם משחקים ועם ungine. ושום דבר לא גורם לזה שישומים שדורשים ביצועים יוכלו לעבוד מהכרטיס מסך המובנה במעבד. הגדרתי …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. כשאני לוחץ על "שנה הגדרות מתאם" נפתח עמוד ובו יש לי רק את ה אייקון local network connection איך אני מוסיף לעמוד את האייקון wireless network connection ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. יש לי בעיה לא בכל המשחקים בוא נגיד במשחקים שאני משחק יש לי ראידון 9700 פרו ואך שאני מפעיל סינון סטורפי נמשל .. רואים משהו חבלז ... הפעלתי על 4 אני מדבר בדידדפקט ... רואים הכל טוב אני מפעיל gta 3 עולה חלק הכל 5 דקות אחרי 5 דקות הכל מקרטע נתקע קופץ מגמגם ... בפיפא זה עובד חחלק כל הזמן .. אבל gta 3 אחרי 5 דקות אין מה לדבר . מה לעשות ?!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by ETB,

היום קיבלתי את הH.D החדש של MAXTOR. אבל הWIN XP לא מצליח לזהות את הכונן, והביוס כן. וגם בדוס אין אפשרות להיכנס לכונן. הכונן על SLAVE. איך אני יכול לפרמט אותו או לעשות FDISK בWINXP?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. יש לי כרטיס זכרון של מצלמה עם תמונות הכנסתי את הכרטיס למחשב ואחרי דקה שהוצאתי והחזרתי אני לא רואה שום תמונה בכרטיס והמחשב מראה לי שהכרטיס הצלחתי לראות את הקבצים אבל אני לא יכול לפתוח אותם אוטומטית אני צריך לעשות כל אחד פתח באמצעות יש דרך יותר פשוטה לעשות את זה ...עשיתי הצג קבצים מוסתרים והצג קבצי מערכת מוגנים ויש שם תיקיה עם כל התמונות בקבצים כאלה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by rivki1985,

המחשב נכבה לאחר פעולה כבדה יותר(ככה חושבת (לא נדלק אחכ אוטומטי) הוא עובד בכל התוכנות הגרפיקה ללא בעיה אבל כשאני מגיעה לתוכנות עריכת וידאו המחשב באמצע ייצוא/המרה מאפטר אפקט קרס לי מס' פעמיםזה מפרט המחשב Intel CORE I7 1366 QUAD 950 8M מעבד GA-X58A-UD3R GIGABYTE לוח אם GB8 DDR3 1333mhz kingston זיכרון 1TERA \ 1000gb 64mb WDדיסק מארז מחשב XClio A380 מארז CMPSU-750TX 750W CORSAIR ספק Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 SC 2GB-5כ. מסך לאחר שחשבתי אולי הבעיה במאוורים עשיתי בדייקה בתוכנה SpeedFan אני מבינה שהמאורר של המעבד הלך (לא נותן לי לצרף צילום מסך) core 0:56c core 1:54c core 2:56c ולשלושתם יש אויר של אש השאלה איזה גודל אני צריכה להזמין למארז XClio A380 (מצורך צילום מסך) ובכ…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. יש לי בעיה גדולה כשה אני משחק ב מישחקים כמו Battlefield 2 ,Act of War Battlefield Vietnam ,helf life2 ,אחרי זמן קצר ה גרפיקה ניהיאת מכוערת והמסך נהיה שחור ו מיתחבה לי . לפמים הוא רושם לי vpu recover בלבלבבל ושהוא צריך לחבות את המחשב בבקשה אחים שלי תעזרו לי :'( יש לי: radeon 9800 pro 128mb amd 3000 64bit giaga ram motherbord abit יש לי מודם מותורולה sb 4200 יש לו חיבור גם ל usb ו גם לכרטיס רשת אבל יש לי רשת בבית והוא מכובר ל usb אתקנתי את כול הדריברים החדשים להכול וניסיתי ישנים ולא עזר המחשב חדש לפני 3 חודשים אני קבר מישתגע ומעבד תקווה לא יודע מה לעשות plz help :'(

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by chaim_f,

שאלה בשביל חבר הוא מחק תוכנה ועכשיו מנסה להתקין גרסה אחרת כנראה שמה שהתוכנה משאירה במחשב מפריע להתקנה חדשה מה הדרך הכי קצרה ופשוטה למצוא ולמחוק מה - regedit את כל מה שנשאר? מ"ה ווינדוס 10 בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. היי שלום קניתי היום עכבר חדש של GPT (אופטי) כל הכפתורים עובדים, רק הבעיה שהגלגלת הכפתור האמצעי לא עובד ... ברגע שלוחצים עליו מופיע סימן של 2 חצים (למעלה ולמטה) אבל שמסובבים את הכפתור הוא לא מוריד למטה את העמוד ... (דרך אגב, לא קיבלתי דיסקט או משהו עם העכבר ... ) דבר נוסף, התחושה עם העכבר היא קצת תחושה "מוזרה", ניסיתי קצת לשחק בהגדרות של העכבר דרך לוח בקרה, ההרגשה המוזרה קצת הוטבה, אך עדיין ישנה הרגשה מוזרה, במנהל התקנים בחרתי את המאפיינים של העכבר ושם הגעתי למסך הזה, מה אני צריך להגדיר כאן ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. Started by YAel G,

היי לאחרונה המחשב שלי נתקע אחרי כמה דקות פעילות. מצאתי שהCPU גבוה ממש, מופיע ברשימה ntomjs.exe כמה פעמים, והוא תופס ממש הרבה. מה זה בדיוק, ואיך אפשר לבטל אותו לצמיתות??? תודה תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום לכולם, סתם עלה לי בראש... לפני כחודשיים ( בערך, לא זוכר מדויק ) התעוררתי וגיליתי שכרטיס המסך ולוח האם נדפקו. בכדי שזה לא יקרה שוב, החלפתי לוח אם ( ומעבד, ממחשב אחר בבית שלא בשימוש ), קניתי כרטיס מסך חדש וספק כוח איכותי של SEASONIC. הייתי בטוח שפה מפסיקות הצרות, רק בחיבור הראשון של הכונן הקשיח למחשב ( בעצם בהדלקה הראשונה ) הוא גם כן החליט למסור את נשמתו לבורא. מה הקטע של המחשב הזה? האם מדובר בצירוף מקרים? המחשב מחובר למתאם ( ל 3 חיבורים ), האם ייתכן וזה מקור הבעיה? סתם צירוף מקרים של 1 למיליון? :bash::bash::bash::bash:

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by guyst,

שלום לכולכם אז ככה, קניתי מחשב נייד חדש(מחודש) דרך EBAY. מדובר ב DELL PRECISION M4700. המחשב הגיע לפני כמה ימים ואני לא מצליח לגרום לו להתחבר לאינטרנט. פרטי המחשב: מערכת הפעלה: WIN7 64 PRO מתאם רשת אלחוטי: INTEL CENTRINO ADVANCED N6205 פרטי התקלה: - התחברות עם הכרטיס המובנה: המחשב מתחבר לרשת האלחוטית ויש סיגנל מעולה, אבל שום גלישה. גם לא ניתן להתחבר לראוטר. - כנ"ל עם מתאם חיצוני USB. - בחיבור קווי: גם אין כלום, והאייקון של החיבור(המחשב הקטן בסרגל למטה) מראה חיבור תקול. בין יתר הבדיקות שביצעתי עד עתה: פינגים ל 127.0.0.1, לראוטר, לגוגל מחזירים תשובות חיוביות. יש DHCP והמחשב מקבל כתובת לעצמו וגם רואה את הראוטר.(מקבל אוטומטית, וכן גם ניסיתי ידנית) חומת האש מנוטרלת. ניסיתי גם…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Alexkmr,

איך אני מאתר מה הבעיה?

25. היי, נתקלתי בבעיה מאוד חמורה עם המחשב, וגם בעיה די הזוייה שלא נתקלתי בה בחיים שלי. לחבר שלי יש מחשב שנקנה לפני איזה שנתיים, ועוד די בסיסי. עכשיו הוא מאוד רצה לשחק במשחק חדש שיצא אבל הכרטיס מסך שלו (8400 GS) מן הסתם לא עומד בדרישות. אז אמרתי לעצמי שאני אבוא עם הכרטיס מסך שלי ואתן לו לתקופה עד שהוא יסיים. אז באתי אליו, פירקתי את המארז, ואז באתי להחליף בין הכרטיסים ואז שמתי לב שאין לו מהיציאות של הספק יציאה ספציפית שמתאימה לכרטיס מסך שלי (8800 GT). אמרתי לעצמי שאני אקנה עוד מעט מתאם ובינתיים אני אחזיר לו את הכרטיס מסך בחזרה, אבל פה התחילה הבעיה המיסתורית הזאת: אחרי שחיברתי, באתי להלדיק את המחשב, המחשב נדלק, נכנס לווינדוס, וכעבור איזה 5-10 שניות פתאום מסך שחור! הנורית של המסך…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים