תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת מה זה גרסת וינדוס 7 MSDN? ראיתי שהרבה מדברים עלייה. ועוד שאלה קטנה : אם אני עושה תיקון במחשב (שידרוג וינדוס אותו גרסה) זה ימחק לי את הכל? או שלא? ואם יש לי תוכנת הגנה שמותקנת על C:\Windows\system32 זה ימחק לי אותה?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , קניתי את המארז הזה, ובדף המוצר כתוב שהוא תומך מהצד ברדיאטור 360 וגם טכנאי אמר לי שכן. אבל יש שני בעיות .. 1. זה נראה שאני יצטרך לוותר על הארדיסקים HDD שלמעלה 2. גם כשפרקתי אותם עדיין הכרטיס מסך מפריע לו להיכנס ואני אציין שכתוב בדף המוצר שהמארז תומך עד לאורך של 450 MM והכרטיס 319 MM אני ממש אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
היי לכולם! בעבודה בWINDOWS 7 64BIT על DELL N3010 נייד חדש מופיעים לי מסכים כחולים באופן שרירותי. יש לציין שהמחשב הגיע ללא מערכת הפעלה ואני התקנתי אותה מול הדרייברים המקוריים שהגיעו עם הנייד. המחשב עבר בדיקת PRIME95 על BLEND במשך שעה ולא נמצאו תקלות מסויימות - הטמפ במהלך הבדיקה של המעבד היא 65 מעלות במקסימום, כמו כן נבדק ההרד דיסק ע"י תוכנת דיאגנוסטיקה של WD ולא נמצאה תקלה, לא ראיתי גם שהוא מייצר קבצי DUMP והספריית MINIDUMP לא מופיעה לי בתיקיית WINDOWS. נ.ב : אין לי אפשרות להריץ בדיקת MEMTEST משום שאין למחשב כונן דיסקים, אשמח אם תדריכו אותי איך אני אוכל לבדוק את הזיכרון מדיסק און קי. מאד אודה אם תוכלו לעזור לי למצוא את מקור הבעיה. בתודה מראש לכולם...
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר ושבוע טוב לכולם. כמו הבחור שכאן מחשב נייד HP PAVILIONDV6000 עם כמעט אותה בעיה רק בהתקנה לגרסה 1903 בווינדוו 10. התקנת העדכון נכשלה ולאחר מכן המחשב עושה ריסטרט וקשה לו להעלות את עצמו בלי שחזור מערכת... אני מקבל את שגיאה 0xc1900130. מה ניתן לעשות? אשמח לעזרה, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי חברים מה שלומכם? יש לי לוח של MSI דגם Z87-G45 Gaming. הכרטיס רשת הוא Qualcomm Killer e2200. הוא נודניק רציני. הוא נשאר לי בקטגורית : Speed & Duplex על 100mbps במקסימום כי משום מה ה- 1000mbps לא קיים כאשר במפרט גם של הלוח וגם של הכרטיס רשום 1000. ניסיתי לעדכן דרייברים, ניסיתי להחליף לדרייברים אחרים, אבל שום דבר לא מועיל. יש הצעות?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש את שני הצפצוצים של ההדלקה מאז שהמחשב אצלי אבל אין שום דבר שמופיעה על המסך זה אמור להיות כדבר פשוט ולי זה כיאלו תסבך ומלחיץ אותי תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שדרגתי למערכת הפעלה win 10 על מחשב נייד מסוג Toshiba satellite l505-141 לפני השדרוג פרמטתי אותו (הגיע הזמן), הבעיה היא שעכשיו אני לא יכול להפעיל את ה wifi ע"מ להפעיל wifi במחשב מסוג זה לוחצים על כפתור Fn+f8 ואז נפתח מה שנקרא Flash Cards. העניין הוא שאין לי יותר Flash Cards (חלק ממכלול של תוכנות הנקרא Toshiba utilities) משאלה ששלחתי לפורום של toshiba הבנתי כי הם אינם תומכים ב win 10 על מחשב נייד מהסוג הזה (בן 6 שנים). ולכן לא ניתן להוריד את ה utilities עבור win 10. זה מאד מרגיז משום שתכונה כל כך חשובה כמו הפעלת wifi חייבת להיות זמינה להפעלה תמיד. האם יש למישהו רעיון איך אני עוקף את הבעיה…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי 2 קונטרולרים של שיאומי בתקווה שאוכל לחבר אותם למחשב שלי ולהריץ אימולטורים עם משחקי PS1-2, N64 (יש לי עוד 2 של אקסבוקס עם USB) כי ראיתי מספר אנשים שעשו את זה ללא שום בעיה, אפילו עם 4. דוגמא אז מה שקורה בעצם זה שאני עושה PAIR לאחד מהם, הוא מתחבר ועובד מעולה. אני עושה PAIR לשני, הוא מתחבר לכמה שניות אפילו אפשר לראות שהוא מגיב על המחשב. ואז נכבה. לבד, מעצמו. עכשיו אם אני מחבר אותם בסדר הפוך אז שוב הקונטרולר שמחברים אחרון הוא נכבה אחרי כמה שניות (אז אפשר לשלול קונטרולר לא תקין) יש רעיונות מה זה יכול להיות, ולמה אני לא מצליח לחבר את שניהם בו זמנית? אגב, זה מחשב נייד - W10 התקנה נקייה. כרטיס רשת אלחוטי עם בלוטוס מובנה RTL8723AE …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני מחבר את הכרטיס ה"חדש" (הTNT2) אני לא רואה כלום על המסך... אני צריך להסיר את הדרייברים של הכרטיס הקיים? אם כן איך? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב חדש. ההתקנה של XP הייתה יחסית איטית, בשלב מסויים ההתקנה נתקעה. לאחר ניסיונות נוספים שלא עזרו החלטתי לפרמט את הדיסק הקשיח עם תוכנת PARAGON, בנוסף ביצעתי פעולה של בדיקת שטח הדיסק, אך הפסקתי את הפעולה באמצע (בגלל שזה לוקח מלא זמן) ע"י ריסט, מפני שהתוכנה לא הגיבה לבקשת הפסקת הפעולה פשוט המשיכה לבדוק את הדיסק. אחרי זה ניסתי שוב להתקין את XP ואז קיבלתי את ההודעה הנ"ל שחסר את NTLDR עשיתי חיפוש בנושא ובכל מקום הייתה התייחסות לתיקון הבעיה ע"י העתקת הקובץ לדיסק הקשיח בעזרת דיסק ההתקנה של XP ואו ליצור דיסק איתחול שבו יש את הקובץ כדי להעתיקו אל הדיסק הקשיח. לאתחל את המחשב עם דיסק התקנה של XP זה לא אפשרי מפני שחסר את הקובץ. אם הדיסק מפורמט אז מה יועיל העתקת הקובץ אל הדיסק הקשי…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי אנטי וירוס של avast, כשאני נכנסת אליו בדר"כ היה כתוב- מוגן, עם רקע ירוק. עכשיו אני נכנסת אליו וכתוב עם רקע אדום: "אתה לא מוגן!, פתור הכל (כפתור לחיצה) שירות הפעולה ברקע של Avast אינו פועל, הפעל כעת (כפתור לחיצה) כשאני לוחצת על "פתור הכל" וגם על "הפעל כעת" בשני המקרים זה מראה לי חלון קופץ שעליו כתוב "האם ברצונך לאפשר לתוכנית הבאה לבצע שינויים במחשב זה? " לחצתי על כן ואז פשוט לא קורה כלום !! אני לא יודעת מה לעשות ולא מבינה בזה חייבת עזרה דחוף !!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה גדולה כשה אני משחק ב מישחקים כמו Battlefield 2 ,Act of War Battlefield Vietnam ,helf life2 ,אחרי זמן קצר ה גרפיקה ניהיאת מכוערת והמסך נהיה שחור ו מיתחבה לי . לפמים הוא רושם לי vpu recover בלבלבבל ושהוא צריך לחבות את המחשב בבקשה אחים שלי תעזרו לי :'( יש לי: radeon 9800 pro 128mb amd 3000 64bit giaga ram motherbord abit יש לי מודם מותורולה sb 4200 יש לו חיבור גם ל usb ו גם לכרטיס רשת אבל יש לי רשת בבית והוא מכובר ל usb אתקנתי את כול הדריברים החדשים להכול וניסיתי ישנים ולא עזר המחשב חדש לפני 3 חודשים אני קבר מישתגע ומעבד תקווה לא יודע מה לעשות plz help :'(
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה בכרום. הוא מתרגם לי לבד אתרים אבל לאגלית-עברית. למשל את המילה HELLO הוא לא יחליף לשלום, הוא יחליף לSHALOM. זה מאוד מעצבן, איך מבטלים את זה? אני רוצה שהדפדפן יהיה באנגלית רגילה. הנה תמונה מהאתר IMDB עם הדוגמה:
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להוסיף את הכוננים הישנים שלי למחשב החדש. הבעיה שאין לי מספיק כבלים לחשמל במחשב. אז רציתי להוסיף כבל חדש, אבל לא סגור לאיפה מחברים אותו. האם ישירות לספק כוח? או שיש גם כזה יחידה קטנה שאפשר לחבר כבל אחר? תמונות להמחשה:
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, יש לי לפטופ asus vivobook 15 שקניתי לפי קצת פחות משנה, היום פתחתי אותו וחיברתי לו הרדדיסק אחר(הייתי צריך כמה קבצים ממנו) אחרי שהחזרתי הכל לקדמותו המשב לא נדלק יותר בלי שהכבל חשמל מחובר. אם אני מחר את הכבל ואני שם את העכבר על האיקון של הסוללה הוא כותב שהוא מחובר אבל לא מטעין (כתוב יש לי 98 אחוז) עם אני מנתק את הכבל המחשב נכבה ולא נדלק כל עוד לא החזרתי את הכבל. רציתי לדעת אם יש לזה פתרון ומה הסיכוי שהרסתי משהו בחומרה סוללה או את הלוח אם או לא יודע מה, או שהוא סתם השתגע בגלל חלפת ההרדדיסקים. וגם נסיתי להוציא את הסוללה והכבל להחזיק 30 שניות את כפתור הכיבוי ואז להחזיר הכל ועדין לא עבד. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! ישנה אצלי בעיה במחשב מזה זמן רב, שמדי פעם נמצאים אצלי ריסטרטים אוטומטים. בבדיקה בEvent Viewer נמצא כמה שדות שהופיעו כמה שניות אחר התקרית. לפני התקרית לא מצאתי משהו מלבד בעיה הנקראית Kernel Power שאומרת שהמחשב ביצע ריסטרט לא תקין... מצ"ב גם קובץ DUMP. והנה לפניכם: 1. BugCheck - idEvent-1001 - System - Provider …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם. קניתי הרדיסק (לא חיצוני) 2 טרה ודרך מחשב עם ווינדוס 7 העתקתי אליו תכולה של כמעט 2 טרה. העברתי את הכונן למחשב עם XP ולהפתעתי הכונן לא מזוהה בכלל. ב"ניהול דיסקים" אני רואה אותו אבל שם יש 1.28 לא מוגדרים (משהו עם GPT) והשארית ניתנת להגדרה ככונן חדש. אני פוחד לגעת שלא יימחקו לי כל הקבצים שבו. אשמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, הSSD שלי הרגיש לי קצת איטי וחיפשתי דרכים לסדר אותו ואחת הדרכים הייתה לעדכן את הBIOS. הורדתי גרסא חדשה של BIOS מהאתר של ASUS ( יש לי לוח אם ASUS PRIME B350 PLUS) , שמתי בUSB ועשיתי עדכון כמו שראיתי במספר מדריכים. העדכון נראה שעבר בהצלחה ולא הראה שום שגיאות,אך כשהמחשב ניסה לעשות BOOT,הלוגו של ASUS עלה,לאחר מכן מסך טעינה של ווינדוס וישר קפץ לי מסך כחול עם השגיאה ACPI BIOS ERROR. מאז לא הצלחתי לעשות משהו שסידר את זה ניסיתי להתקין גרסא אחרת של BIOS וקיבלתי עדיין את אותה שגיאה. ניסיתי לשים התקנה של ווינדוס על USB ולעשות אותו BOOTABLE,עלה הלוגו של הווינדוס וישר שוב קפצה אותה שגיאה אין לי מושג מה לעשות,אני ממש אעריך כל עזרה …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים מחשב חדש. הכל עובד טוב עד שאני מפעיל משחק (גי טי אי 5 - אין לי בינתיים משחקים אחרים). החליפו לי כבר כרטיס מסך והבעיה לא נפתרת. המשחק בקושי זז והתמונה "נגררת" ונמרחת. לפעמים גם הקול מקדים את התמונה. הביוס של הכרטיס מסך ושל הלוח אם מעודכן. מה עוד יכול להיות לא בסדר? אולי הספק לא מספיק חזק (למרות שאני בספק)? תודה לכל העוזרים מפרט המחשב (החלקים החשובים) מעבד: Phenom II x6 Six-Core 1100T Socket AM3 3.3Ghz Box לוח אם Asus -Crosshair IV Formula AM3, 890FX, DDR3 1333, ATI CrossFireX, X-Fi Audio, 1394a זכרונות Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM כרטיס מסך HD 6970 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E (asus דיסק קשיח Caviar Black 1TB 7…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי איתו קיטעים באודיו (http://www.up2me.co.il/images/80827901.png) ומה לא עשיתי בשביל לפתור את הבעיה (פירמטתי עדכנתי דרייברים הבאתי את המחשב לתיקון מאיפה שקניתי אותו והם אמרו שהם לא מצאו כלום אבל ליתר ביטחון הם איפסו את מערכת ההפעלה ואז אחרי זה עדכנתי שוב את הדרייברים אבל מפעם מהדיסקים שקיבלתי) ואז עשיתי קצת מחקר באינטרנט והם אמרו שם שהפתרון זה לעשות התקנה נקייה של ווינדוס 10 איך אני עושה את זה? וסליחה שאני כל פעם מטריד אתכם
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי את הDOK המוזכר לעיל וכאשר אני מנסה להעביר אליו קבצים- למחוק הוא פשוט נתקע או פשוט לא נותן לגשת לקבצים. לבצע אתחול הוא לא מאפשר וERROR CHECKING נתקע על ההתחלה כשמתקבלת הודעת שגיאה: WINDOWS WAS UNABLE TO COMPLETE THE DISK CHECK. מה ניתן לעשות, האם הוא אבוד? לעיתים הוא גם מראה שיש 0 MB זמינים ואז לאחר ניתוק וחיבור מחדש חוזר לעצמו. אם יש נתונים אחרים שצריך לתת בשביל לקבל תשובה אני אשמח אם תעדכנו אותי מה נדרש... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב לנובו IDEAPAD עם וינדוס 10 אנטרפרייז. כל קובץ אופיס שאני מוריד אני לא יכול לפתוח עד שאני לא עושה לו אישור למקור חיצוני. אני סטודנט וזה ממש מפריע שכל מצגת אני צריך מחדש להגדיר לו. איך אני יכול לאשר באופן תמידי? מצורפת תמונה ל"פרופרטיז" שאני צריך כל פעם להכנס וללחוץ Unblock.. עדכון: אני מחפש קצת בגוגל אבל אני לא מספיק מבין בזה כדי שזה יעזור לי, יש מצב שהפתרון קשור למשהו בהגדרות פה? (הגדרות שנכנסתי מפאוורפוינט)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
תקלה כזאת עוד לא ראיתי : היה לי כרטיס מסך GT 430 ושידרגתי אותו בכרטיס מסך GTS 450 , התקנתי את הכרטיס המחשב זיהה אותו אבל מאותו רגע הכרטיס קול על הלוח אם מת !!!! חשבתי בהתחלה הגדרות אבל לא !!!! הכרטיס קול פשוט מת המערכת הפעלה מזהה כרטיס קול אבל אי אפשר להתקין דרייבר !!! עשיתי אפילו פירמוט החזרתי את הכרטיס מסך הישן GT 430 ועדיין הכרטיס קול מת !!!! הספק כח היה פשוט רשום עליו SOLID אבל ב 12V רשום 24A שזה יפה מאוד !!! כדי שהכרטיס מסך יעבוד קניתי מתאם 6 פינים PCIE !!!! על הנייר הספק כח 500W אחרי שהלוח מת שמתי את הכרטיס מסך במחשב אחר לגמרי של HP עם ספק כח 250W ( משקל כבד מאוד ) של BESTEC עם 12V מצחיק 14A והכול עובד החלפתי את הלוח אם בחנות שמתי את הספק כח של HP בלוח התקין ולמרות…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בתמונה שצירפתי איך זה יתכן? זה חייב להיות באג. יש לי : i7-8700K 16RAM 1070 GPU
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
שאלה : במחשבי שמבוסס על חלונות 10 64 קיימים 3 USERS אני ADMIN אצלי ב-YOUTUBE אין לי שליטה כמעט על תזוזת הסרגל עם העכבר בסרט (משתולל וקשה לייצב מיקום)אצל 2 המשתמשים האחרים לא קיימת התופעה הנ"ל סיבות ופתרון ? משתמש בMICROSOFT EDGE
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-