תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
לי יש מסך LCD של LG צריך לנקות אותו אבל לא יודע עם מה מותר
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד של LG X120 עם נטסטיק פנימי אריקסון F3507G. הבעיה היא שהווינדאוס (XP) מפסיק לזהות את המודם ורושם התקן USB לא מוכר לסירוגין, זאת אומרת דקה אחת מזהה אותו והוא יופיע במנהל ההתקנים בצורה תקינה, ודקה אחרי הוא יעלם משם! לבנתיים הפתרון היחידי שמצאתי הוא להתקין מחדש את ה-XP, כשעם התקנה חלקה הבעיה הזו נעלמת. היא חוזרת אחרי תקופת שימוש קצרה של כמה שעות (כבזמן הזה כבר ביצעתי עידכונים מלאים לווינדאוס והתקנתי תוכנות בסיס כמו פיירפוקס וכו'). מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ומונעים ממנה לחזור? להתקין מחדש את כל הווינדאוס פעם אחרי פעם לא יעיל, כשכמובן ניסיתי לפני להסיר את המודם ולהתקין אותו לבד מחדש אבל לא עזר. לבנתיים אני לא מבצע עידכונים לווינדאוס (למקרה שאחד מהם יוצר…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את המחשב הנייח שלי לטלוויזיה בשביל לצפות בסרטים. עד היום עשיתי את זה פשוט --> לקחתי את המחשב הנייד לסלון,חיברתי אליו את הכבל HDMI שיוצא מן הטלוויזיה שלי ובנוסף חיברתי מן כבל כזה של השמע שיוצא מן הרסיבר אל המחשב הנייד בשביל שיהיה סאונד. איך אני עושה זאת עם המחשב הנייח ? 1)יש כבל HDMI ארוך ? אני חייב אחד כזה כי אני מתכוון להעביר את החוט מן החדר שלי אל הסלון דרך חור בקיר. 2)ציינתי שבנוסף חיברתי גם כבל סאונד שיוצא מן הרסיבר אל המחשב הנייד בזמנו.. אז לאן אני אמור לחבר אותו במחשב הנייח ? לחור שממנו מחוברים הרמקולים של המחשב ? 3)האם גם כבל סאונד כזה ניתן למצוא ארוך ? פשוט כל הכבלים שיש לי בסלון הם קצרים. יש לי כרטיס מסך HD5850. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשבוע קניתי שלט אלחוטי של לוג'יטק F710. השלט עצמו מאוד איכותי ובנוי היטב. הבעיה שלו זה שכל כמה דקות החיבור האלחוטי שלו נופל לכמה רגעים. באותו רגע שהחיבור נפל זה כאילו הכפתור האחרון שנלחץ נשאר תקוע והמשחק ממשיך לבצע את פעולה הכפתור לכל אורך התקיעה. אף כפתור לא מגיב, אפילו לא כדי לעצור את המשחק. הנורה של ה MODE מהבהבת פעם או פעמיים בצבע אדום או ירוק (קצת קשה לראות בזמן שמרוכזים במשחק ופתאום השחקן שלך מתחיל לעשות שטויות אז אתה מנסה להלחם איתו....) ניסיתי לפנות לתמיכה של לוג'יטק אבל הם עדיין לא ענו לי, כבר 3-4 ימים... (אין להם תמיכה טכנית בלייב צ'אט???) מצאתי בקהילה שלהם את הדיון הזה http://208.74.204.120/t5/Logitech-G-Controllers/Wireless-Gamepad-F710-losin…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי איתו קיטעים באודיו (http://www.up2me.co.il/images/80827901.png) ומה לא עשיתי בשביל לפתור את הבעיה (פירמטתי עדכנתי דרייברים הבאתי את המחשב לתיקון מאיפה שקניתי אותו והם אמרו שהם לא מצאו כלום אבל ליתר ביטחון הם איפסו את מערכת ההפעלה ואז אחרי זה עדכנתי שוב את הדרייברים אבל מפעם מהדיסקים שקיבלתי) ואז עשיתי קצת מחקר באינטרנט והם אמרו שם שהפתרון זה לעשות התקנה נקייה של ווינדוס 10 איך אני עושה את זה? וסליחה שאני כל פעם מטריד אתכם
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, אתמול שדרגתי לwindows 8 pro, וכל פעם שאני שומע שירים, רואה סרטים וכו', יש לי מין קפיצות כאלה בסאונד עצמו.. במוזיקה זה קורה, אך בתדירות נמוכה, לעומת בסרטים, שזה פשוט תוקע את התמונה גם... (מזכיר כמו לפני כ-5 שנים, אם היינו שמים סרטים בלי להתקין מקודדים...). ברגע הקפיצות והתקיעות, במנהל היישומים שמתי לב שצריכת המעבד עולה לכמעט 70%, ויישום בשם "פסיקות המערכת" לוקח את רוב הצריכה. ניסיתי להריץ את הקבצים ב Foobar, MPCHC, POTPLAYER, MEDIA PLAYER. המפרט של המחשב: Gigabyte EP35-DS3 Intel core2duo e7200 4GB DDR2 1066MHZ Creative X-fi Xtreme Audio Nvidia Geforce G210 אז ככה, התקנתי את הדרייבים המעודכנים של הכרטיס קול (המותאמים לוינדאוס 8 )שמחובר אנלוגית לרמקולים, בדקתי שבלו…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני 5 דקות שמעתי מוזקיה ורציתי לראות סרט, אז עשיתי סטופ למוזיקה והפעלתי את הסרט, אבל בסרט לא היה קול!! הפעלתי סרט אחר אבל גם בו לא היה קול. לחצתי play במוזיקה וגם היא לא פועלת פתאום. סגרתי את המדיה פלייר והפעלתי מחדש וקיבלתי את ההודעה הזו: http://img212.imageshack.us/my.php?image=64393155xq0.jpg חשבתי אולי זה בעיה ברמקולים, אז חיברתי אוזניות אבל גם בהן לא שומעים כלום. הלכתי לדרייבר של הכ. קול וניסיתי לעשות הדגמת אודיו תלת מימדי אבל ברגע שלחצתי play החלון נסגר. יש מצב שסתם ככה פתאום הלך לי הכ. קול?? ----עריכה----- משהו מוזר.. הפעלתי מחדש את המחשב ופתאום הקול עובד
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחשב חדש. ההתקנה של XP הייתה יחסית איטית, בשלב מסויים ההתקנה נתקעה. לאחר ניסיונות נוספים שלא עזרו החלטתי לפרמט את הדיסק הקשיח עם תוכנת PARAGON, בנוסף ביצעתי פעולה של בדיקת שטח הדיסק, אך הפסקתי את הפעולה באמצע (בגלל שזה לוקח מלא זמן) ע"י ריסט, מפני שהתוכנה לא הגיבה לבקשת הפסקת הפעולה פשוט המשיכה לבדוק את הדיסק. אחרי זה ניסתי שוב להתקין את XP ואז קיבלתי את ההודעה הנ"ל שחסר את NTLDR עשיתי חיפוש בנושא ובכל מקום הייתה התייחסות לתיקון הבעיה ע"י העתקת הקובץ לדיסק הקשיח בעזרת דיסק ההתקנה של XP ואו ליצור דיסק איתחול שבו יש את הקובץ כדי להעתיקו אל הדיסק הקשיח. לאתחל את המחשב עם דיסק התקנה של XP זה לא אפשרי מפני שחסר את הקובץ. אם הדיסק מפורמט אז מה יועיל העתקת הקובץ אל הדיסק הקשי…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להיכנס לאתר ויזה כאל בכתובת הזו: https://services.cal-online.co.il/ בכל הדפדפנים אני מקבל את ההודעה שהגישה נדחתה: The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. Your support ID is: 5446797020694971774 מצד שני, אם אני נכנס לאתר בדפדפן אופרה עם VPN יש לי גישה לאתר. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי המאוורר האחורי במארז עושה המון רעש (לא רעש של מאוורר תקול, אלא מאורר שעובד בעוצמה מלאה) לפי אתר היצרן, המאוורר צריך לעבוד על 1000RPM אבל מסתבר שהוא עובד על 1150 אני מעדיף שהוא יעבוד על 800RPM ולא ירעיש ככה ניסיתי בביוס להגדיר את המאוורר על "Silent" או על "ידני" (הכי נמוך), לא עזר ניסיתי להחליף מ FAN3 ל FAN4, לא עזר יש למישהו רעיונות?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 3 לערך עם מעבד Q6600 זיכרון 4G במהירות 1066 דיסק של 320 , דיסק של 500 ודיסק של 1000. אני כמעט ולא מכבה את המחשב שלי ושמתי לב כי לאחרונה הוא נעשה איטי מאוד (כל עמוד לוקח כ 10 שניות להפתח) האינטרנט נתקע מספר שניות ולא עובר בין הלשוניות ותגובות המחשב מאוד איטיות. מה אפשר לעשות ואיפה יכולה להיות התקלה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באתי להדליק את המחשב ופתאום הוא לא עולה.. אני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב נדלק אבל אני לא רואה כלום על המסך ואני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך עובד חזק מאוד ברקע כל שאר המאוורים עובדים כרגיל אבל המחשב לא עולה..ופשוט במסך כתוב no signal אמרתי שיש מצב וזה המסך אז חיברתי מחשב אחר למסך והמסך עבד ככה שזה לא המסך.. המערכת שלי היא מעבד q6600 לוח אם GIGABYTE P35-DS3L זיכרון 4 GB KINGSTON כרטיס מסך BFG 8800 GT OC 2
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Gigabyte GTX1080 Ti, הורדתי מהאתר של Nvidia את הדרייבר ובחרתי Windows 10 64 Bit ו-1080 Ti. כשאני מתחיל להריץ את הדרייבר הוא בודק ואומר לי שהגרסה לא מתאימה לגרסת הווינדוס שלי, לי יש Windows 10 64 Bit Enterprise. מה עושים ? ניסיתי להוריד כמה פעמים ואותו הדבר.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד של דל. לאחרונה הוא לא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט אלחוטי(גם כשניסינו לחבר כבל של אינטרנט הוא לא נתן). לא שיניתי שום דבר בהגדרות.. מצורפת תמונה של מה שמופיע כשמנסים להתחבר. תודה מראש New Doc 39.pdf
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS A7V133 ומעבד DURON 1.3MHZ והמחשב נתקע לי אחרי הטבלה שמראה את כל נתוני המחשב. ניסיתי לעשות LOAD BIOS DEFAULTE אבל זה עדין לא עזר מה יכולה להיות הבעיה!!??? צריך עזרה דחוף!
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, בשבוע שעבר התחדשתי במחשב חדש. אני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם (BLKDH67CL) את הכרטיס רשת האחלוטי (של LEVEL ONE) לקחתי מהמחשב הקודם שבו לא היו שום בעיות. שמתי לב שבעת האזנה למוסיקה, גם דרך היציאה של הלוח אם וגם דרך החיבור מהפאנל הקדמי של המארץ אני שומע רעשים סטטים כל הזמן. חשבתי שזה בעיה בחיבורים אבל חיברתי הכל מחדש והבעיה עדיין קיימת. שיחקתי גם בהגדרות של כרטיס הקול וזה לא עזר. התחלתי לנתק דברים.. וכשעשיתי DISABLE על הכרטיס רשת אלחוטי - כל הרעשים פסקו. בטח יש איזו התנגשות אבל זה מאד מוזר כי הכרטיס רשת מחובר לאנטנה שנמצאת בערך מטר מהמחשב, וגם במחשב הקודם היה את אותו סידור רק לוח אם אחר והכל עבד כרגיל. מישהו שמע על בעיה דומה ומכיר איזה פתרון? הבעיה באמת בלוח אם?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר התקנת WINDOWS 98SE בלוח GIGABYTE 60XT שהחלונות עולה יש קובץ ב CONFI.SYS שמפעיל HIMEM I386 ומתקבלת הודעה שהמחשב לא יכול לבצע זאת כי יש לא בעיית מיפוי זיכרון.... חוץ מישה הכל עובד מצויין. מה משמעות הבעיה ומה הגורם לה ???
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה קצת מטומטמת, אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית באשכולות קודמים..... אני מתכנן לקנות דיסק קשיח נוסף (WD 160G SATAII JS) בנוסף לדיסק קשיח (SAMSUNG 120G SATA) הקיים. איך אני מתקין אותו ומה אני צריך להגדיר כדי שה WIN XP SP2 יזהה אותו ? תודה מראש 8)
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אני מנסה לשנות את המנוע חיפוש שלי לגוגל בדפדפן כרום, אבל הוא לא נותן לי משום מה הנה תמונת מצב איך אני משנה את הברירת מחדל הזאת של tasearch? מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, התקנתי כרטיס רשת חדש במחשב, ומא הכרטיס קול והכרטיס רשת המובנה על הלוח הפסיקו לעבוד, והכרטיס שהתקנתי גם הוא לא ממש עבד. הוצאתי את הכרטיס החדש, ועדיין הכל היה מחורבש. איפסתי את הביוס, וזה לא עזר. הכרטיסים שמחוברים מקבלים מתח ונדלקים כאני מחבר להם כבל... פירמטתי והתקנתי מחדש (הכרטיס היה מחובר בזמן ההתקנה ), ושום דבר לא עזר. הכרטיס רשת מוצג כלא עובד עקב CODE 12, בטענה שאין מספיק משאבים. הכרטיס קול מוצג כלא עובד עקב CODE 10, THIS DEVICE CANNOT START. חיפוש קליל העלה משהו על IRQ חופפים בין התקנים, אין לי שמץ מה לעשות עם זה. לפני שאני מפרמט שוב עם הכרטיס רשת מחוץ למערכת, יש לכם הצעות למה לנסות? המערכת: P4 williamette 1.5ghz ASUS p4t-m sound card: terratec dmx…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה, לא קריטית אבל היא מעצבנת. אחרי שהמחשב שלי נכבה (ומכבה את המאווררים) יש השהייה של כמה שניות ואז הוא נדלק שוב. יש למישהו רעיון?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! כניסות ה-USB במחשב לא פועלות: ניסיתי להכניס עכבר/דיסק און קי ובשני המקרים לא קרה כלום, כלומר גם הנורה על העכבר/דיסק און קי לא נדלקה, ולפי מה שאני מבין מזה - אין שום חיבור, גם לא פיסי. לפני שאני שולח את המחשב לתיקון אני רוצה לדעת האם ייתכן שזה קורה בגלל אי התקנת הדרייברים של לוח האם שקשורים ל-USB? או שבכל מקרה לפחות חייבת להדלק נורה במכשיר כשמחברים אותו ואם יש בעיית דרייברים הנורה כן תדלק אבל המכשיר פשוט לא יזוהה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום הרכבתי את המחשב החדש שקניתי והוא עושה לי ריסט כל 2 שניות. את המחשב קניתי בחלקים זכרון G.SKILL 2*1024 לוח אם P5B-E. מעבד E6600. עשיתי אתחול של הביוס וזה לא עזר. מישהו נתקל בבעיה? איך אני פותר אותה? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משחק ב GTA ולאחר כמה דקות פתאום יוצא צליל של אמבולנס מהמחשב. ב- Task Manager רשום שה- CPU Usage ממש גבוה, קרוב ל- 100% איך אני יכול להוריד את ה- CPU Usage ???
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
בעיה שאני לא מצליח להבין את המקור שלה: יש לי מחשב עם לוח אם של Gigabyte Z77X שקניתי לפני יותר משנה, איתו קניתי סט זכרונות של 8GB. לפני מספר חודשים התחילו כל מיני בעיות מוזרות ומסכים כחולים ולקח לי בערך שבוע עד שהבנתי שהבעיה היא בזיכרונות. לאחר בדיקה מקיפה שכללה הצלבה של כל הזכרונות בכל הסלוטים נמצא כי רק אחד הזכרונות דפוק (את הבדיקות עשיתי עם Windows Memory Diagnostics). מימשתי את האחריות לכל החיים, לקח כמה זמן שלקח ובסוף קיבלתי זוג זכרונות חדש. התקנתי אותו והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש באותה הזדמנות. לאחר יותר מחודשעבודה עם הזכרונות החדשים ללא שום בעיה פתאום החלו אותם בעיות שהיו לפני, כל מיני מסכים כחולים, תוכנות קורסות וכל מיני הפתעות. עשיתי שוב את אותן בדיקות מקיפות והנ…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-