תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
האם חוץ מהמחיר יש הבדל בין ספק genric (שונות) לספק למשל שלenermax? האם הספק משונות יכול לעשות בעיות מסויימות? כגון רסטרטים,שריפת המחשב בהפסקת חשמל ועוד? למשל האם יש הבדל בכוח של ספק משונות שהוא 350 watt לספק של enermax שהוא 350 watt? תודה רבה לעזורים ;D
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המקלדת שלי נורא איטית ולמרות ששניתי את ההגדרות שלה להכי מהירות נראה כי אין שינוי... repeat delay נשאר אותו הדבר... ו repeat rate אפשר רק להאט.... זה מציק כי אני צריך לחכות שניה או 2 עד שהוא מתחיל להכפיל לי אותיות... יש פתרון לבעיה המציקה הזאת ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב כל כמה דקות מתכבה לגמרי ונלדק מחדש. מתכבה ממש כמו שלוחצים על ה power כמו בקצר חשמל נגיד ואז נדלק מחדש לבד. מה זה יכול להיות ? גם בדקתי ואין קבצי mini dumps ? אז זה לא בעיית תוכנה או וירוס ? יכול להיות שמשהו בבית עושה לי קצר ומכבה את המחשב ? מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. כאמור יש לי מעבד asus p5rd1-vm ואני מקבל שגיאה לאחר שאני מסיים לפרמט שאומרת: ''the disk or cd may be damage'' רציתי לדעת מה עליי לעשות? אמרו לי שאני צריך להחליף מRaid ל IDE בביוס אבל סרקתי את כל הביוס ולא מצאתי help ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צילמתי בזמן גלישה באינטרנט http://up414.siz.co.il/up1/m24dmm1einjk.jpg הנה המפרט שקניתי וקיבלתי את המחשב לפני 4 שבועות: מעבד אינטל: Intel Core i5 4590 Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600MHz CL9 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 מארז: Antec GX500 Window ס…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם יש אפשרות להפוך את אחד החיבורים מה6 האחוריים של הסאונד שיוציא את אותו סאונד כמו הירוק? נגיד את החיבור השחור, אני יודע שזה בעיקור למערכות סראונד, השאלה אם אפשרי להמיר את זה. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי שיש איזושהיא שיטה שאפשר לצרוב קצת יותר ממה שרשום על הדיסק עכשיו יש לי סרט שהוא 750 מגה ורציתי לשאול איך אפשר לצרוב את זה על דיסק של 700? ומה הכמות הסופית של מגה שאפשר לצרוב על דיסק? אם יש כזאת דרך מישהו יכול לספר לי עליה איך עושים את זה? נ.ב. אני משתמש בנרו 6 תודה רבה לעוזרים.. זה ממש דחוף לי אז אשמח אם תענו בהקדם
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה לא בכל המשחקים בוא נגיד במשחקים שאני משחק יש לי ראידון 9700 פרו ואך שאני מפעיל סינון סטורפי נמשל .. רואים משהו חבלז ... הפעלתי על 4 אני מדבר בדידדפקט ... רואים הכל טוב אני מפעיל gta 3 עולה חלק הכל 5 דקות אחרי 5 דקות הכל מקרטע נתקע קופץ מגמגם ... בפיפא זה עובד חחלק כל הזמן .. אבל gta 3 אחרי 5 דקות אין מה לדבר . מה לעשות ?!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב נקנה לפני שנה ועד לפני מספר שבועות לא יצר רעשים. עכשיו הוא מרעיש מאוד ואין לי מושג מאיזה חלק הרעש..הוא מרעיש בעיקר בכמה הדקות הראשונות שמפעילים אותו ואח''כ הוא ממשיך אך ברעש נמוך יותר. זה נשמע כמו מאוורר. ניקיתי את המחשב עם מברשת מבפנים ובאמת יצא הרבה אבק וגם ניקיתי את הפתח התחתון שמנקז את כל האבק החוצה ועדיין הוא עושה רעשים. מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה זה גרסת וינדוס 7 MSDN? ראיתי שהרבה מדברים עלייה. ועוד שאלה קטנה : אם אני עושה תיקון במחשב (שידרוג וינדוס אותו גרסה) זה ימחק לי את הכל? או שלא? ואם יש לי תוכנת הגנה שמותקנת על C:\Windows\system32 זה ימחק לי אותה?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, הסיפור שלי הוא כזה: לפני מס' חודשים נשרף לי הכ.מסך ולאחרונה החלפתי אותו. שמתי לב שמאז המחשב לא קולט שום אוזניות שאני מנסה לחבר אליו (אין לי מושג אם זה קשור). בכ"מ, חיפשתי הרבה זמן על כל מה שאפשר לעשות עם הבעיה הזאת ואת האמת שניסיתי כמעט הכל (עידכנתי, מחקתי, הנמחתי לגרסא יותר ישנה, ניסיתי אפילו להפעיל תמחשב בלי הכ.מסך ואפילו פירמטתי) ושום דבר לא עבד. בסופו של דבר הגעתי לפורום הזה בתקווה שתוכלו לעזור לי. אני מצרף לכאן שתי תמונות שעשויות לעזור לכם להבין את המצב שלי. תודה מראש על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי לאחרונה בבעיה של מסך כחול מלווה בריסטרט, במחשב הנייח שלי. נתחיל עם כמה פרטים על המחשב: לוח - MSI P965 NEO מעבד E6600 מערכת הפעלה WIN7 64bit הכל התחיל לפני כמה חודשים. המחשב החל להציג את המסך הכחול מלווה בהפעלה מחדש, או לעיתים פשוט קפא. בהתחלה חשבתי שמדובר בהתחממות של המעבד, ובדיקה הראתה שאכן הטמפ' גבוהה. החלפתי את המשחה הטרמית, והטמפ' ירדה לסביבות ה 45-50 מעלות, הבעיה עדיין לא נפתרה. התחלתי לעשות נסיונות לברר את הבעיה - החלפתי זכרונות (ווידאתי שהם תקינים), בדקתי שגיאות לדיסק הקשיח - לא נמצאו סקטורים פגומים. פירמטתי את המחשב ועברתי מוינדוס XP 64bit לוינדוס 7. במהלך התקנת מערכת ההפעלה הייתה לי שוב נפילה או 2, לבסוף הצלחתי להתקין את הוינדוס. גם הפו…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב המסך נשאר דלוק במקום להיכנס למצב שינה. מה עושים? כרטיס מסך GTX 1060 Ti מסך: Dell 2209WA
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי איתו קיטעים באודיו (http://www.up2me.co.il/images/80827901.png) ומה לא עשיתי בשביל לפתור את הבעיה (פירמטתי עדכנתי דרייברים הבאתי את המחשב לתיקון מאיפה שקניתי אותו והם אמרו שהם לא מצאו כלום אבל ליתר ביטחון הם איפסו את מערכת ההפעלה ואז אחרי זה עדכנתי שוב את הדרייברים אבל מפעם מהדיסקים שקיבלתי) ואז עשיתי קצת מחקר באינטרנט והם אמרו שם שהפתרון זה לעשות התקנה נקייה של ווינדוס 10 איך אני עושה את זה? וסליחה שאני כל פעם מטריד אתכם
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום למומחים, ברצוני לרכוש מקלדת Bluetooth דגם K810 במחשב שלי NUC INTEL רשום: Wireless Intel® Dual Band Wireless-AC 8260 • 802.11ac, Dual Band, Wi-Fi + Bluetooth 4.2 • Supports Intel® Wireless Display 6.0 (WiDi האם זה אומר שיש לו התקן Bluetooth buildin ? השאלה שלי,אם אני מדליק את המחשב ולוחץ על מקש F1 או כל מקש שהוא כדי להגיע ל-BIOS האם המקלדת תגיב ? כלומר האם ה-Bluetooth פעיל לפני שמערכת ההפעלה עולה ? תודה מראש ושבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב הישן שלי עשה לי בעיות שהוא היה נכבה בפתאומיות או נכנס למצב שינה ולא נדלק בעבר. המחשב היה פשוט נדלק, מפעיל מאווררים וכל מה שצריך, ואחרי כמה רגעים היה נכבה ומפעיל את עצמו מחדש אחרי כמה שניות של המתנה לאותו מצב של מאווררים וכיבוי עצמי בלופים. קניתי מחשב חדש ובישן שמתי דיסק קשיח אחר והבעיה לא הופיע לתקופה קצרה, ועכשיו הוא שוב באותו מצב. אני לא מצליח לעלות על הבעיה כי אין צפצופים ושינוי של מיקום הזכרונות לא עוזר, איפוס הביוס לא עוזר. למישהו יש רעיון מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להתחבר עם המחשב נייד לאינטרנט של הפלאפון שלי. מחשבים אחרים מצליחים לגלוש על האינטרנט של הפלאפון שלי והמחשב שלי מצליח להתחבר לאינטרנט של פלאפונים אחרים. דגם המחשב- HP Pavilion g series, דגם הפלאפון- LG G4. מצורפת תמונה עם החומרה המותקנת של כרטיס הרשת. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עקב הצורך לחדש את הרכיבים המשמעותיים במחשב שלי, החלפתי SSD והוספתי ראם במקום הראם הקודם SSD עובד מצויין אך כשאחרי שאני מרכיב את הראם, יש שגיאת מסך כחול, אך מציג את פרטי הראם בביוס כשאני מחזיר לראם הקודם, הכל עובד היטב. פרטים: מחשב TOSHIBA לוח אם בסיסי של אינטל (היכולת הרחבה של הלוח אם תומך עד 8GB ) ווינדוס 10 האחרון (ביוס מעודכן) הראם הקודם היה 4GB DDR3 1,333 MHz הראם החדש 8GB DDR3L 1600 MHz האם טעיתי במוצר המתאים? איזה מוצר הייתי צריך לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי , יש לי ספק כח פשוט כתוב עליו SOLID ב 12V קראתי שרשום 27.5A מסילה אחת 500W במקום לעבוד עם הכרטיס גרפי מעבד רציתי לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס של NVIDIA כדי לעבוד עם 2 מסכים במקביל הכרטיס מסך 107 W המעבד 55 W סה"כ 162W זאת אומרת לא משנה איזה ספק כח אני אשים 162W הוא אמור לתפוס יש לי 2 כוננים קשיחים , DVDRW , זכרונות לוח זה לא אמור לקחת הרבה W סה"כ 200W גג . 162W חלקי 12V יוצא 13.5 A אמפר בהנחה שה 27.5 שלי לא הכי יציב וזה 20 או 15 A אני עדיין באיזור הנכון , אני עדיין מפחד להתקין את הכרטיס מסך עם הספק כח הזה יש סיכון ? ה 107W זה במאמץ במשחקים נכון ? אני אשתמש בכרטיס אך ורק לאינטרנט וסרטים אז אני מאמין שהכרטיס מסך לא יגיע ל 107W אפילו פחות
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי מארז חדש (FD core 3000 usb3.0), כאשר אני מחבר את הDOK מסוג Patriot Super sonic XT 32gb לשקע של הUSB 3 ומתחיל להעתיק אליו אז אחרי כמה שניות ההעתקה מפסיקה והווינדוס מתחיל לעשות קולות של חיבור וניתוק USB. זה קורה גם כשאני מחבר ללוח אם וגם כשאני מחבר לפאנל הקידמי. כשאני מחבר את הDOK לשקע של USB2 הכל בסדר. מפרט נמצא בצד. תודה רבה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כשנתיים עם מעבד E5400 ללא התרעה מוקדמת המחשב לא "עולה". תאור - א. לאחר הפעלת המשחב מתחילה פעולה אך בסופה יש מסך שחור. ב. בניסון להעלות WIN במצב בטוח, מתחילות לרוץ שורות של פקודות אך בסופו של דבר המחשב נתקע. ג. ניסיתי לעשות בוט, יחד עם דיסק ההתקנה של ה WIN, הדיסק לא הצליח לתקן קבצים, וכאשר ניסיתי להתקין מחדש, המחשב העתיק קבצים במשך כמה דקות, כתב כי הוא מאתחל את ה WIN אבל אז נתקע. לא מצאתי כל אפשרות אחרת לעשות פורמט. השאלה - מה עשויה להיות הבעיה? אם זו בעיית חומרה, למה המחשב עולה או מנסה להתחיל בכלל עם ה WIN? אם זו בעיית תוכנה למה ה WIN לא מתקן את עצמו עם דיסק ה WIN?? יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק את המחשב ולקנות חדש?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, בעת לחיצה על אייקון לחיצה כפולה בשולחן העבודה, או לחיצה בודדת בסרגל כלים של "הפעלה מהירה", נפתחים כמה חלונות יחד וזה משגע אותי. הדבר לא קורה בעת לחיצה על לחצני הקיצור במקלדת. החלפתי עכבר, התופעה נעלמה לחלוטין ואז העכבר הפסיק לעבוד אחרי חודש (לא הגיב ללחיצות אבל המצביע זז). החלפתי לאחד אחר והוא עבד טוב עד עכשיו, שוב נפתחים יחדיו מס' חלונות. המחשב אחרי סריקת וירוסים/רוגלות/שגיאות/איחוי. אני חושב שיש פה משהו שדופק את העכברים אחד אחד. למישהו יש רעיון? (חלונות XP). תודה, גיא.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסאגה ממשיכה... הדלקת המחשב הבוקר הביאה לתצוגה הבאה [ראו תמונה] https://picasaweb.google.com/lh/photo/R9BAtxU9IvM9Eg9Z69gr7iMw5X7ZbbdDLYD-_SOYAPA?feat=directlink אשמח אם מישהו יכול לעזור לי להבין מה העניין פה. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנהדר. לאחר המון לימודים בפורום זה, הפנמתי שיש גם להשקיע במחשב, ולא רק לקבל ממנו. החלטתי לפנות לבעיית האבק (אוי - האבק!). בעקבות הניקוי, הייתי אמיץ מאוד והחלטתי לפרק את הראדיאטור והמאוורר שעליו, מן המעבד. לאחר קריאת כתבה זאת [http://hwzone.co.il/guides/as_apllying] היה נדמה לי שהמצב של המעבד שאותו אני מנקה [ראו תמונות] רחוק מלהיות קרוב למצב הרצוי (אני מדבר על מצב המשחה הטרמית). עם זאת, יכול להיות שאני טועה, ולכן אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא. אם אכן אני צודק, ואתם ממליצים למשוח את המעבד מחדש (עם משחה טרמית), אז הייתי רוצה לדעת - מהיכן רוכשים משחה טרמית (חנות מחשבים, בניין, בית)? בנוסף, אם כבר אנחנו כאן, מה דעתכם על מצב הקירור הכללי שבמחשב זה …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מחבר את כבל הHDMI ל DVI מהטלויזיה למחשב. HDMI™ Connectivity If your DTV supports HDMI (High Definition Multimedia Interface) and your AMD Radeon™ graphics card has a DVI connection, you can connect the DTV to your computer. The DVI output of some AMD Radeon graphics cards is capable of audio processing and is composed of both video and audio signals. In this case, you only need a DVI-to-HDMI adapter and an HDMI cable to connect to an HDMI-capable DTV. The DVI output of pre-AMD Radeon 2000 series graphics cards supply video only. To connect this type of graphics card to an HDMI-capable DTV, you need a DVI-to-HDMI adapter and an HDMI cable to s…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-