תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום אשמח לקבל עזרה הבאתי מחשב מחבר הוא אמר לי שצריך פירמוט וכו היה מסך שחור וכתוב משהו עם boot . לקחתי אותו וכשהגעתי לבית לא ראיתי כלום על המסך החלפתי שני מסכים וכולם לא נידלקים. המחשב נפל לי כשלקחתי אותו לרכב אך לא רציני לא מגבוה . מה ניראה לכם ? למה אין תצוגה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משום מה בשלושה ימים האחרונים אני מקבל את ההודעה "סייר windows הפסיק לפעול" כל הזמן, אפילו בהפרשים של 30 שניות (כל פעם הוא עושה לסייר הפעלה מחדש). אין לי מושג למה זה קורה. יש לי את הויסטה 4 חודשים וזה אף פעם לא קרה לי. ההודעה יכולה להופיע לאחר סגירת המדיה פלייר, לאחר סגירת תקיית קבצים, סתם פתאום. יש לי ויסטה ultimate בעברית.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום ! שמי אור ויש לי בעיה במחשב של אחי. לאחי יש מחשב נייד מחברת IBM thinkpad t30 זהו הדגם. בזמן האחרון כל פעם שהיינו מדליקים את המחשב, הייתה בעיה, בפתיחת החלונות ועליית שולחן העבודה הייתה הודעה שאומרת שצריך לכוון את השעון והתאריך. תמיד צריך לכוון מחדש. בעליית המחשב רוב הפעמים היו מוצגות שגיאות של מסך שחור ואירור למעלה שאומר שצריך לכוון גם את התאריך והזמן. הייתי נכנס לפעמים להגדרות המחשב ומכוון מחדש אבל כל פעם זה היה משתנה למרות ששמרתי. חיפשתי את הבעיה באינטרנט והבנתי שזה סימן שהבטריה של משהו או ביוס\מעבד חלשים וזמנם תם. הייתי שמח לקבל עוד מידע על הדבר ומה אפשר לעשות בנידון. עוד כמה נקודות לציון: *המחשב היה דולק רוב השעות ביממה, ובקושי הוא היה כבוי. *הוא 90% מהזמן גם שהוא…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייח היום ויקח כמה ימים עד שאסלול נקודת אינטרנט קווית. הראוטר נמצא רחוק מהמחשב אבל ללפטופ יש אינטרנט מצויין, האם ניתן לחבר בכבל את הלפטופ למחשב ולתת לו אינטרנט? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח בן כ- 6 שנים, עם לוח אם של GIGABYTE וספק כוח 400W של HEC. ברוב המקרים המחשב לא נדלק בכלל כאשר כל הציוד ההקפי מחובר אליו, אך כאשר אני מנתק את הכבלים מאחורה האחוזים של ההצלחה שלו להדלק עולים משמעותית, אם כי זה לא 100% הצלחה בהדלקה. מדובר בעיקר בכבל של הכרטיס רשת, אך לפעמים גם כשהוא לא מחובר המחשב לא נדלק, וגם להפך, כשהוא מחובר המחשב מצליח להדלק, אולם לעיתים רחוקות. ברגע שהמחשב נדלק הוא עובד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. האם ניתן לחבר SSD שיש לו חיבור כזה למחשב שיש בו usb 3.2 gen 1? והאם קיים מתאם שמתאים ליציאות שאינן type c (היציאות הרגילות) שהן usb 3.2 gen 1 ו-usb 3.1 gen 1?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בעיה גדולה כשה אני משחק ב מישחקים כמו Battlefield 2 ,Act of War Battlefield Vietnam ,helf life2 ,אחרי זמן קצר ה גרפיקה ניהיאת מכוערת והמסך נהיה שחור ו מיתחבה לי . לפמים הוא רושם לי vpu recover בלבלבבל ושהוא צריך לחבות את המחשב בבקשה אחים שלי תעזרו לי :'( יש לי: radeon 9800 pro 128mb amd 3000 64bit giaga ram motherbord abit יש לי מודם מותורולה sb 4200 יש לו חיבור גם ל usb ו גם לכרטיס רשת אבל יש לי רשת בבית והוא מכובר ל usb אתקנתי את כול הדריברים החדשים להכול וניסיתי ישנים ולא עזר המחשב חדש לפני 3 חודשים אני קבר מישתגע ומעבד תקווה לא יודע מה לעשות plz help :'(
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר הפסקת חשמל פתאומית כשמדליקים את המחשב מופיע מסך הSETUP של הביוס וכשיוצאים מהמסך עם/בלי שמירה המסך מוחשך ומופיע הודעה NO SIGNAL חשבתי שכרטיס המסך הלך אבל זה לא מסביר את מסך ה SETUP של הביוס בכל פעם שמדליקים את המחשב איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הסוללה וכלום לא השתנה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם! בעבודה בWINDOWS 7 64BIT על DELL N3010 נייד חדש מופיעים לי מסכים כחולים באופן שרירותי. יש לציין שהמחשב הגיע ללא מערכת הפעלה ואני התקנתי אותה מול הדרייברים המקוריים שהגיעו עם הנייד. המחשב עבר בדיקת PRIME95 על BLEND במשך שעה ולא נמצאו תקלות מסויימות - הטמפ במהלך הבדיקה של המעבד היא 65 מעלות במקסימום, כמו כן נבדק ההרד דיסק ע"י תוכנת דיאגנוסטיקה של WD ולא נמצאה תקלה, לא ראיתי גם שהוא מייצר קבצי DUMP והספריית MINIDUMP לא מופיעה לי בתיקיית WINDOWS. נ.ב : אין לי אפשרות להריץ בדיקת MEMTEST משום שאין למחשב כונן דיסקים, אשמח אם תדריכו אותי איך אני אוכל לבדוק את הזיכרון מדיסק און קי. מאד אודה אם תוכלו לעזור לי למצוא את מקור הבעיה. בתודה מראש לכולם...
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבוע טוב כבר תקופה מסויימת שאני עוקב אחר התופעה .. ושמתי לב לזה רק בזמן האחרון .. שהבעיה מגיעה מהמסך ! בהתחלה חשבתי שזה מגיע מהכרטיס מסך היה לי 580 GTX שהחלפתי ל HD7950 ( אבל זה היה יותר שדרוג בגלל BF4 והכמות זכרון שהוא דרש ) , בכל אופן.. הרעש הוא רעש של טייייי ( כמו רעש לבן ) .כמו במסכים הישנים CRT ששמים על HZ גבוהה יש רעש מוזר >> אז הורדתי ל 59HZ ועדיין יש את אותו רעש..:\ מה יכולה להיות הסיבה לכך ? תודה !! נ.ב המסך שיש ברשותי בן שנתיים אולי .. יש טעם להפעיל אחריות ? יכול להיות שיבדקו אותו לא יעלו על זה , אתם יודעים , שבודקים בעיות פתאום אין בעיות חחח *להחליף כבל ? אני עם DVI .. צריך לקנות DP ...או משהו .. לא מאמין שזה יעזור ..
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם, לאחר כשבוע שלא היה בשימוש, הועבר הכונן לדירה אחרת ושם התחיל הברדאק.. הוא לא מזוהה לי יותר ע"י המחשב, יש הרגשה שהוא כאילו "תקוע" צילמתי את הסרטון אבל לא רואים שהאור מהבהב. בעבודה הרגילה שלו האור אמור לעלות ולרדת. יש למישהו רעיון מה קרה או איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש כונן חיצוני של WD מהבהב ולא עובד
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הסיפור? אני נתקל בזה בשתי תוכנות כשאני מפעיל אותם, התוכנות ניידות אך תקינות - נבדקו במחשב אחר. ניידות אחרות כן עובדות. ווינדוס 7 חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות רלוונטיות.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב חדש. ההתקנה של XP הייתה יחסית איטית, בשלב מסויים ההתקנה נתקעה. לאחר ניסיונות נוספים שלא עזרו החלטתי לפרמט את הדיסק הקשיח עם תוכנת PARAGON, בנוסף ביצעתי פעולה של בדיקת שטח הדיסק, אך הפסקתי את הפעולה באמצע (בגלל שזה לוקח מלא זמן) ע"י ריסט, מפני שהתוכנה לא הגיבה לבקשת הפסקת הפעולה פשוט המשיכה לבדוק את הדיסק. אחרי זה ניסתי שוב להתקין את XP ואז קיבלתי את ההודעה הנ"ל שחסר את NTLDR עשיתי חיפוש בנושא ובכל מקום הייתה התייחסות לתיקון הבעיה ע"י העתקת הקובץ לדיסק הקשיח בעזרת דיסק ההתקנה של XP ואו ליצור דיסק איתחול שבו יש את הקובץ כדי להעתיקו אל הדיסק הקשיח. לאתחל את המחשב עם דיסק התקנה של XP זה לא אפשרי מפני שחסר את הקובץ. אם הדיסק מפורמט אז מה יועיל העתקת הקובץ אל הדיסק הקשי…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה חדשה במחשב. הוא פשוט קופא וזהו... אבל נגיד אם אני שומע מוזיקה עדיין שומעים אבל אי אפשר להפסיק אותה והוא לא מגיב כמו מת רק העכבר זז. ואז הוא קופא לגמרי. זה קורה בערך כל שעתיים- שלוש ולא קבוע. המפרט בצד. הטמפרטורות נבדקו והם בסדר, המעבד 38-42 כרטיס מסך 47-48 וכו'... לא גבוהות כ"כ. השאלה מה יכולה להיות הבעיה. אולי הזכרונות? וגם זה הגיוני שפעמיים נדפקו לי ווינדוסים שהתקנתי כל חודש בערך פתאום חסר קובץ המחשב לא עולה לאחר יום שהוא עבד פיקס. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי אנטי וירוס של avast, כשאני נכנסת אליו בדר"כ היה כתוב- מוגן, עם רקע ירוק. עכשיו אני נכנסת אליו וכתוב עם רקע אדום: "אתה לא מוגן!, פתור הכל (כפתור לחיצה) שירות הפעולה ברקע של Avast אינו פועל, הפעל כעת (כפתור לחיצה) כשאני לוחצת על "פתור הכל" וגם על "הפעל כעת" בשני המקרים זה מראה לי חלון קופץ שעליו כתוב "האם ברצונך לאפשר לתוכנית הבאה לבצע שינויים במחשב זה? " לחצתי על כן ואז פשוט לא קורה כלום !! אני לא יודעת מה לעשות ולא מבינה בזה חייבת עזרה דחוף !!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, לפני חודש וחצי קניתי מחשב חדש ( amd athlon 2500+, gigabyte 7VAX-A, radeon 7000,Samsung DDR400) ולפתע המסך כבר לא נדלק. ההרגשה שלי שזה דווקא לא המסך, אלא המחשב. כשאני מדליק אותו הנורית בקרה של ההארד דיסק הקשיח נדלקת למס' שניות, אחריה הנורית של ה- DVD וזהו. המחשב נתקע - לא צפצופים, לא רעשים, לא כלום. מה יכולה להיות הבעייה ? ותודה על כל עזרה שתבוא מכם.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! ישנה אצלי בעיה במחשב מזה זמן רב, שמדי פעם נמצאים אצלי ריסטרטים אוטומטים. בבדיקה בEvent Viewer נמצא כמה שדות שהופיעו כמה שניות אחר התקרית. לפני התקרית לא מצאתי משהו מלבד בעיה הנקראית Kernel Power שאומרת שהמחשב ביצע ריסטרט לא תקין... מצ"ב גם קובץ DUMP. והנה לפניכם: 1. BugCheck - idEvent-1001 - System - Provider …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לפטופ חלונות 10 של HP והוא רוצה לעשות עדכון BIOS. יש איזשהו סיכון לקבצים או לכל דבר על המחשב? הדגם הוא HP ProBook 440 G4.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
עקב הצורך לחדש את הרכיבים המשמעותיים במחשב שלי, החלפתי SSD והוספתי ראם במקום הראם הקודם SSD עובד מצויין אך כשאחרי שאני מרכיב את הראם, יש שגיאת מסך כחול, אך מציג את פרטי הראם בביוס כשאני מחזיר לראם הקודם, הכל עובד היטב. פרטים: מחשב TOSHIBA לוח אם בסיסי של אינטל (היכולת הרחבה של הלוח אם תומך עד 8GB ) ווינדוס 10 האחרון (ביוס מעודכן) הראם הקודם היה 4GB DDR3 1,333 MHz הראם החדש 8GB DDR3L 1600 MHz האם טעיתי במוצר המתאים? איזה מוצר הייתי צריך לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי 2 קונטרולרים של שיאומי בתקווה שאוכל לחבר אותם למחשב שלי ולהריץ אימולטורים עם משחקי PS1-2, N64 (יש לי עוד 2 של אקסבוקס עם USB) כי ראיתי מספר אנשים שעשו את זה ללא שום בעיה, אפילו עם 4. דוגמא אז מה שקורה בעצם זה שאני עושה PAIR לאחד מהם, הוא מתחבר ועובד מעולה. אני עושה PAIR לשני, הוא מתחבר לכמה שניות אפילו אפשר לראות שהוא מגיב על המחשב. ואז נכבה. לבד, מעצמו. עכשיו אם אני מחבר אותם בסדר הפוך אז שוב הקונטרולר שמחברים אחרון הוא נכבה אחרי כמה שניות (אז אפשר לשלול קונטרולר לא תקין) יש רעיונות מה זה יכול להיות, ולמה אני לא מצליח לחבר את שניהם בו זמנית? אגב, זה מחשב נייד - W10 התקנה נקייה. כרטיס רשת אלחוטי עם בלוטוס מובנה RTL8723AE …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, הSSD שלי הרגיש לי קצת איטי וחיפשתי דרכים לסדר אותו ואחת הדרכים הייתה לעדכן את הBIOS. הורדתי גרסא חדשה של BIOS מהאתר של ASUS ( יש לי לוח אם ASUS PRIME B350 PLUS) , שמתי בUSB ועשיתי עדכון כמו שראיתי במספר מדריכים. העדכון נראה שעבר בהצלחה ולא הראה שום שגיאות,אך כשהמחשב ניסה לעשות BOOT,הלוגו של ASUS עלה,לאחר מכן מסך טעינה של ווינדוס וישר קפץ לי מסך כחול עם השגיאה ACPI BIOS ERROR. מאז לא הצלחתי לעשות משהו שסידר את זה ניסיתי להתקין גרסא אחרת של BIOS וקיבלתי עדיין את אותה שגיאה. ניסיתי לשים התקנה של ווינדוס על USB ולעשות אותו BOOTABLE,עלה הלוגו של הווינדוס וישר שוב קפצה אותה שגיאה אין לי מושג מה לעשות,אני ממש אעריך כל עזרה …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה בכרום. הוא מתרגם לי לבד אתרים אבל לאגלית-עברית. למשל את המילה HELLO הוא לא יחליף לשלום, הוא יחליף לSHALOM. זה מאוד מעצבן, איך מבטלים את זה? אני רוצה שהדפדפן יהיה באנגלית רגילה. הנה תמונה מהאתר IMDB עם הדוגמה:
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב יש לי מחשב גיימינג חדש יחסית (כחצי שנה). זמן רב שהמחשב עושה בעיות בתצוגה של משחקים ואף בוידיאו לעיתים. הבעיות מתבטאות באופן של לאגים קצרים של חצי שנייה או פחות אך מתמשכים. רמת ה"לאגים" הללו משתנה ממשחק למשחק. אך ניכרת בכולם. דוגמא: במשחק heros of the storm כל תזוזת הדמויות והאפקטים נתקעות לשנייה או פחות. עליי להגיד שיש מחשב נוסף בבית על אותו רשת אינטרנט, שבו המשחקים והמדיה השונה פועלים כראוי. המחשב נשלח לתיקון פעמים, הוא עבר הרצה של כל הרכיבים במחשב, אך לטענתם לא נמצאה כל תקלה במחשב. האם מישהו עבר משהו דומה בעבר? או מישהו יודע איזה חלק במערכת עליי לבדוק או למה יכולה להיות קשורה הבעיה בתוך המערכת הכוללת? וכמובן האם ניתן לפתור אותה? תודה מראש וערב טוב CPU: Intel® Co…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה אני חייב שתעזרו לי יש לי מחשב כבר שנה ומאתמול כשאני ניכנס לאינטרנט ה cpu מגיע ל 100 או 90 % מה אנ י צריך לעשות זה מעט לי את המחשב רצחחחח ואין לי וירוס עשיתי סריקה יש לי אנטי וירוס kaspersky 6 והישתמשתי גם ב Ad-Aware SE Personal ומחקתי את כול הרוגלות שהוא מצא וזה אדיין עדיש בבקשה תעזרו לייי.! תודה שמעון .
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-