תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
ברצוני להרכיב את הארדיסק של הסוני 3 למחשב ישן האים אני יכול להשתמש בו או שזה לא אפשרי אשמח ליעוץ
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
- 1 follower
-
-
מה הארור הזה אומר ? המערכת שקיבלה : P4 2.8ghz 800mhz presscot Asus P4P800SE 512mb ram 400mhz samsung gf 6800GT 256mb 256bit הארור בעצם אומר שחסר זכרון לא ? אני מתכנן במילא להרחיב את נפח הזכרון ל 1024 , זה יעזור ? זה על מה הארור ? (הארור התקבל בזמן הפעלת משחק f.e.a.r על 1024@max, יכול להיות שפשוט צריך יותר זכרון , כי האמת קיבלתי קירטועים) [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 946 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב אתמול התקנתי את הווינדוס וכל מה שצריך... אבל, אחרי כמה נסיונות כושלים להתחבר ל- mirc ועם רישום מתלווה שכתוב בו שיש לי סוס טרויאני במחשב, החלטתי להריץ אנטי וירוס. הוא לא מצא שום וירוס, טרויאן או כל דבר אחר, והחלטתי להריץ bps spyware remover שהוא גם מנקה סוסים טרויאנים. לאחר שהוא העיף לי כל מיני דברים והרבה, הפעלתי את המחשב מחדש, וכשהוא עלה הוא נתן לי שגיאה... ומה שהוא כותב זה ככה: exe.00004125 - שגיאת מערכת {אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר EGNSEngine.dll. התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. ד"א יש לי windows xp home edition אם זה עוזר בצורה כלשהי... הייתי גם מעלה את התמונה של הבעיה (למרות שכתבתי את הכל למעלה) אבל אני לא מצלי…
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב שלי לפני כחצי שנה: Gigabyte GA-8i945P-G Leadtek PX7600GT TDH Extreme, 256MB TwinMOS 512MB PC2-4300 512MB Dual Channel כשאני מריץ משחקים או 3dMark06 אני רואה ארטיפקטים. ממה שבדקתי, הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 50 מעלות ב- idle וזה עולה למקסימום של 70 מעלות (כשהרצתי 3dMark06). התקנתי את ה- Windows יותר מ-4 פעמים ועדיין אני רואה את הארטיפקטים... מישהו יכול לעזור פה? תודה... יניב
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
לאחר מס' דקות כשאני משחק ב- Age Of Empires 3 התמונה מיטשטשת, המסך נהיה שחור ואני מקבל מסך כחול עם הודעת שגיאה: 0x00000116 nvlddmkm.sys בדקתי אם זה קורה גם במקס פיין 3 והכול רץ שם חלק. ניסיתי להחליף מס' סוגים של דרייברים לכרטיס מסך ועדיין הבעיה נמשכת. מה אני מפספס? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ארטיפקטים על המסך מהרגע שבו windows עולה לראשונה. הבעיה נמשכת בערך יומיים שאחר כך אפילו לא הצלחתי לאתחל את המחשב, הוא פשוט נשאר במצב שבו המסך אפילו לא נדלק - כאילו אין שום אות מכרטיס המסך. בהתחלה הייתי בטוח שמדובר בבעיה בכרטיס המסך עד שכבר הייתי מוכן לקנות אחד חדש. קצת לפני הקנייה עשיתי בדיקה עם כרטיס מסך אחר שידוע לי שעובד מצויין. ועדיין המסך לא נדלק. לכן חשבתי על בעיית זיכרון והוצאתי והכנסתי את הזכרונות והפעלית מחדש. הפעם המחשב עבד (עם הכרטיס מסך המקורי) אבל בעיית הארטיפקטים נשארת. הארטיפקטים עצמם הם מן נקודות לא שמופיעות על המסך שבהתחלה לא נראות מזיקות יותר מידי אבל ברגע שאני עושה גלילה (הכוונה למשל page down) הכרטיס מסך המדובר דרך אגב הוא asus geforce…
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שורות של בעיות עם המחשב,בזמן האחרון החלה בעייה ספציפית. אני משחק בקרייסיס ..פתאום יש ארטיפקטים פסים מרובעים אלכסוניים בצבא סגול והמסך משחיר ל2-5 שניות.אני ממשיך ולשחק ואחרי כדקה או פחות זה קורה שוב. כמובן שלא ניתן להמשיך כך..ולכן אני כאן למען עזרה וייעוץ.המצב הזה קורה גם במשחקים אחרים כמו CS:S וכד'. בדקתי טמפ בעת התקלה : 76C 8800GT 60C Q6600 @ 2 .4GHZ .נראה תקין בלי.. עדכנתי דרייבר לכ.מסך. אז לפני שאני מתייאש ,מפרמט ומקווה לטוב..אשמח להצעות ! תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,הבעייה שלי כזאת: אחרי שאני משחק קצת במשחק מסויים (DIRT 3,CSS לדוגמא) נהייה לי ארטיפקטים על המסך לשנייה מלבנים אלכסוניים בצבע סגול ונעלם. אחרי כמה פעמים שזה קורה,נהייה דבר חדש. התמונה במסך קופאת ל2 שניות,אחרי זה המסך משחיק לגמרי לעוד 3 שניות ,ואז ממשיך כרגיל וחוזר חלילה כל דקה בערך -קפיאת תמונה לשנייה שתיים-מסך שחור לכ-3 שניות-המשך כרגיל.המשחק עצמו לא נתקע וגם לא הסאונד.אחרי שמסתיים כל התהליך הזה של ה 5 שניות בערך אני ממשיך כרגיל. אחרי כ 10 פעמים שקורה התהליך מגיע המסך הכחול ומסיים תעסק. זה מה שמופיע: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 116 …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשבועיים החלפתי לוח אם ומעבד ל- Asus z170 p-d3, i5 6600kוהתחילו לי ארטיפקטים בכל מקום(במשחקים,בווינדוס עצמו,בביוס עצמו אבל כמעט ולא שמים לב)http://imgur.com/mDbmEyP, הבעיהאז בהתחלה חשבתי זה הכרטיס מסך(MSI R9 390), ניתקתי אותו,מחקתי דרייברים עם DDU וחיברתי את המסך ישירות לכרטיס גרפי המובנה ושיניתי בביוס אבל זה לא עזר מכאן אני יודע שזה לא הכרטיס מסךניסיתי לוח אם אחר ,לא עזרהרצתי memtest64 במשך שעתיים לא נמצאו תקלות בזכירון (g.skill 16gb 1333mhz ddr3) ועבר את הבדיקהספק כוח(Seasonic g-650w) בספק שהבעיה בו כי הוא נקנה לפני 4 חודשים ועבד מעולה עד היום.החלטתי להריץ Intel diagnostic tool וגיליתי את זה, http://imgur.com/P2x8fFAאז רציתי לדעת האם המעבד הוא הסיבה לארטיפקטים.תודה…
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היה לי כרטיס מסך ישן... GEFORCE 2, התחמם מאוד מאוד!!!!!! ככה שאי אפשר לגעת בליבה מרוב חום.. הוספתי לו מאוורר, והוא קירטע כמה זמן... וינדוס הריץ בלי בעיות כמובן אבל במשחקים הציג ארטיפקטים נוראים! החלפתי אותו אתמול ל GEFORCE 5200 FX, הפעלתי B&W ועדיים יש ארטיפקים... נזכרתי שכיוונתי את הכרטיס על 85 HZ, וראיתי אפישהוא שהכרטיס הזה בנוי ל 75 HZ, אז כיוונתי ל 75HZ, ועדיין יש ארטיפקים גדולים! :nixweiss: בנוסף, הכרטיס בנוי ל AGPX8, הלוח שלי תומך ב AGPX4, אז בביוס כיוונתי ל AGPX4, אבל כשאני בודק בוינדוס, באפשרויות של הכרטיס הוא מראה לי שהוא עובד על AGPX2!!!!!! =\ למה!? הביוס דפוק?! :nixweiss: אשמח לעצות ודעות! :jump: :jump:
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, לפני שאתם ממהרים להעביר את הנושא ל"תצוגה וגרפיקה", הבעיה היא לא בכרטיס מסך! למסקנה זו הגעתי על כך שלקחתי את אותו כרטיס מסך במקרה מחבר שלי (יש לציין שאצלו אין ארכיפאקטים), חיברתי אצלי את הכרטיס מסך שלו ואכן הופיעו ארכיפאקטים. דברים שניסיתי בכל הנוגע למחשב: ניקוי חיבור AGP, פירמוט, אין טמפרטורות גבוהות מדי לכרטיס מסך גם בזמן משחק, עידכון דרייברים, כלום לא עזר! אשמח לעוד עצות.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי ממעבדת מחשבים לוח + מעבד שהם הגדירו כ 'לא תקין' ecs 761gx-m754 mobile athlon xp 1600 mhz 3000+ כשאני משתמש בדרייבר המתאים לכרטיס מסך sis יש ארטיפקטים של קו אנכי ברוחב 2 pix במסך. כשיש עומס הכי קטן אל מעבד (הזזת עכבר) זה הופך לכמה קווים וכתמים ביניהם / חוזר לקו בודד כשהמחשב ב idle זיכרון ? החלפתי לזיכרון ממחשב אחר שהיה עובד פרפקט - הכול נשאר אותו דבר כרטיס מסך מובנה ? אין לי כרטיס מסך אחר לשים לו דרייבר ? אם אני משתמש אם דרייבר של vesa במקום sis אז אין ארטיפקטים (ביצועים בהתאמה) בהתחלה החלפתי חומר קירור יבש במעבד ובצ'יפסט וחיברתי למתח במסך של ה post הלוח עשה updating nvram . . fail איפסתי הגדרות ביוס כמה פעמים והחלפתי סוללה - הסתדר מערכת ההפעלה עולה ועובדת ללא בעיו…
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עםם הכרטיס מסך ואני לא יודע מאיפה היא נובעת. כרטיס המסך הוא Hd4850X2 אין בעיה של חום (נמצא על 38C) ואני רואה ריבועים מוזרים על המסך בצבעים משונים, משתמש בdriver האחרון של ATI. עוד דבר מוזר קרה, חוץ מהריבועים, הכרטיס הפסיק לתמוך ב 3D acceleration. יש למישהו רעיון ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום כ''הטכנאי המשפחתי'' נפל עלי מחשב שמחובר לשני מסכים , במסך אחד מוצג מסך כחול שלצערי לא הצלחתי לשחזר על מנת לדעת מה הקוד ובמסך שני מה שנראה כמו ארטיפקטים ולאחר מכן המחשב נכבה ידנית ולא נדלק אלא צפצף ללא הפסקה ( המחשבה שלי התחממות ) בדקתי את המאווררים יוצא אוויר חמים(סטנדרטי ) לא רותח... המחשב רץ בfurmark במשך 6 שעות והכרטיס מסך (960 gtx 2gb ) היה על 71 מעלות קבוע במאמץ , ההגדרות היו על full hd 1080 ואנטיאליסינג 8. חיזקתי את הזכרונות.. המחשב נראה כתקין , העברתי ניקוי אבק בלחץ אוויר בקושי יצא משהו , כרגע מריץ memtest כמה דקות ואשאיר אותו כך לכל הלילה . לצערי אני לא מצליח להעלות סרטון או תמונה השאלה אם יש מחשבות ... מה יכול היה לגרום לבעיה ו…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כאשר אני משחק הרבה זמן במשחקי מחשב כבדים מתחילים להיות לי כל מיני ארטיפקטים מעצבנים. מופעים כל מיני פיקסלים מעצבנים ולא קשורים בכל מקום, המסך לפעמים הופך לשחור לכמה זמן ועוד כמה בעיות כאלה. אמרו לי שזה יכול להיגרם מהתחממות או מבעיות בספק כוח. בדקתי את החום, והכרטיס מסך מגיע ל77 מעלות מקסימום בזמן מאמץ. אז לא ניראה לי שזאת בעיה של חום. האם יש דרך כלשהי לבדוק אם הבעיה היא באמת בספק כוח? והאם יש עוד סיבה שיכולה לגרום לתופעה הזאת? *ניסיתי להתקין דרייברים שונים, לפרמט את המחשב ולנקות מבפנים ושום דבר לא עזר. מפרט: Intel E8400 GA-EP43-DS3L 9800GT 512MB 4G KIT DDR2 800 MHZ MUSHKIN EZCOOL 12CMF500W REAL תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
OK , אז ככה לפני כחודש, קניתי מחשב חדש מבוסס I7 6700 + STRIX GTX970 , ולאחרונה יש קטעים שמופיעים לעתים נדירות, אבל עדיין מופיעים, ארטיפקטים גסים ולאחר מכן פריז של המחשב שדורש אתחול מהכפתור במחשב, חשוב לציין שזה לא קרה לי פעם אחת בזמן מאמץ, אלא דווקא בזמן גלישה באינטרנט באתרים כמו פייסבוק ו-YouTube. עוד דבר שחשוב לציין באירוע של היום (15/06/16), המחשב כמעט חזר מזה, קרו הארטיפקטים, התצוגה נפלה וחזרה והווינדוס הציג לי פעם ראשונה, הודעה שהדרייבר של NVIDIA קרס והועלה מחדש, ואז שניה למחר כן היו שוב ארטיפקטים ופריז שהסתיים בתמונה המצורפת שאילצה אתחול. בנוסף צרפתי סרטון (שצולם בסלולרי שלי, מצטער מראש על האיכות) על פריז שקרה לפני כשבועיים: אשמח לעזר…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד שלי..התחלתי ב2.4 וזזתי כמה פעמים ל-2.2GHZ גם על 1.3-1.4V .. הופיעו לי הארטיפקטים בתמונות(צריך לגלול ימינה) הורדתי את האוברקלוק לגמרי והם עדיין מופיעים! אולי זה משהו אחר בכלל? יכול להיות שצריך להתקין מחדש את הכרטיס מסך כי הוא עובד ע"פ התזמונים שהעבד היה לפני האוברקלוק? למרות שהבעיה מופיעה רק במבחנים מסוימים בבנצ'ים (3D05-06) ולא משחקים.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הי, היום אחרי ששיחקתי פחות מדקה במשחק World Of Goo המחשב נתקע, קיבלתי הודעה מהמסך שאין Signal ועשיתי Reset. כשהמחשב נדלק בחזרה שמתי לב שיש ארטיפקטים על כבי צבעים כהים. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים מהאתר של ATI, עשיתי כמה Restarts כמובן, הוצאתי את הכרטיס(ATI X800XL) ניקיתי אותו, ווידאתי שהוא לא חם מדי על פי תחושה באצבעות, חיברתי אותו שוב, והווכחתי לראות שהבעיה לא נפטרה. למרות שיש לכרטיס אחריות ל-3 שנים מסתבר שהיא חלפה לפני כמה חודשים (מי היה מאמין שהמחשב הזה כבר יותר מבן 3? ) אז כמו שזה נראה עכשיו, כנראה שאני אצטרך לקנות כרטיס חדש. כמובן שזה לא יוצא מאוד נח כי אני רב הזמן בצבא, וכשאני חוזר הביתה אני לא עושה בו יותר מדי (למרות שאני חוזר הביתה כל יום אני חוזר די מאוחר …
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שידרגתי זיכרון במחשב lenovo thinkpad r500 נייד, היה לו 1GB והוא היה חנוק לגמרי עם כמות כזו קטנה. לקחתי זיכרון 2GB שהיה במחשב אחר שלי ופעל שם מצויין ושמתי בלנובו, עכשיו יש בו 3GB מאז יש קטע מוזר המתואר בתמונה.... מן ארטיפקטים מוזרים כאלו, פסים מאוזנים שיכולים להופיע בכל מקום, לפעמים באופן רנדומלי, אבל לפעמים גם לא, נגיד הם כמעט תמיד מופיעים בלחצני החלון שלמעלה (איקס,הגדל,מזער) וגם בצד ימין של החלון למטה. המחשב עבר פירמוט והבעיה עדיין ממשיכה. האמת לא מפריע לי יותר מדי, אבל אם יש פתרון פשוט אשמח לשמוע. הרצתי memtest ולא נמצאו שגיאות.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בערך כבר חודש יש לי המון ארטיפקטים ותקיעות בתצוגה, גם על הדסקטופ (לאו דווקא במשחקים) מלווה לפעמים בתקיעות רגעיות בתצוגה/מסך שחור לכמה שניות ואז חוזר. בנוסף- קריסות של הדרייבר של הכרטיס מסך לא הוספתי שום חומרה בתקופה האחרונה, הכרטיס זה HD5750, לפי הסנסור לא מתחמם שלשום התקנתי דרייבר חדש(12.4) לאחר הסרה מלאה של הקודם(Uninstall + DriverSweeper in safemode) והתופעה עדיין אותו דבר צירפתי פירוט על הקובץ dump לאחר ה-BS: Uploaded with ImageShack.us זה בטוח הכרטיס דפוק או שיש לכם רעיונות אחרים ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לא מזמן הוצאתי את הכרטיס מסך מהמחשב, החזרתי אותו ואז התחילו להיות לי ארטיפקטים בתצוגה (אני לא ממש זוכר אם הורדתי את ההיטסינק אז או לא)......... בכל מקרה, ניקיתי את החומר התרמי שבא עם הכרטיס, שמתי Arctic Alumina והחזרתי את ההיטסינק. הבעיה עדיין קיימת........... מה הבעיה? ליבה? זיכרונות? יש דרך לדעת? יש דרך לפתור? מדובר על MSI GF4 TI4400. תודה.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
בזמנו שמרתי על דיסקט (כן כן, דיסקט) קטן ומרובע קובץ וורד בעל ערך. אני מניח שמדובר בכונן 3.5 אינטש. לשמחתי הדיסקט נמצא פתאום (דברים מופלאים נמצאים כשעוברים דירה). ואפילו יש לי מחשב ישן שעובד ויש בו את הכונן המתאים. אבל המחשב לא מצליח לקרוא את הדיסקט. יש למשהו רעיון?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב נכבה בפתאומיות ויצא עשן מהספק כוח + אש. אם לא הייתי מוציא את השקע מהתקע סביר להניח שהאש הייתה ממשיכה. גיליתי שהכבל מתח פשוט נשרף ונאכל. האם זו תופעה נורמלית ? האם זה קשור לאוברקלוק או שאין קשר ? מדובר על ENERMAX MODU 425W + כבל מתח לא מקורי (ככה נראה לי,אבל לא בטוח שיש קשר). אגב קניתי כבל חדש ועכשיו זה עובד,אבל לפעם הבאה אני צריך לדאוג ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אם את\ה טנאי\ת איזה דיסקים תקחו איתכם ללקוחותיכם...? מה יכילו הדיסקים נא לפרט: איזה תוכנות עזר וכו... ;D
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב! קניתי לפני שבוע את המחשב הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe לוח אם v2MSI intel 945gcm5-f 7.1 ספק כוח LED 12CMF500W REAL EZCOOL דיסק קשיח 250GB 16MB SATA2 Westren Digital WD2500KS זיכרון 1.00GB RAM 667Mhz מערכת הפעלה Windows xp sp2 השקעתי ממיטב כספי בקניית מחשב זה ומסתבר שהוא לא פועל בצורה שציפיתי. הכל פועל כמו המהירות של המחשב הקודם שהיה לי (פנטיום 4 3GB) ואולי אפילו איטי יותר. המשחקים הכבדים לא פועלים חלק לגמרי, ולפעמים נתקעים לקטעים קצרים כשהמחשב חושב, דבר שלא ציפיתי שיהיה במחשב זה. השאלה שלי היא: האם ישנה במחשב חוליה חלשה (חומרה מסויימת) שגורמת לכולו לעבוד לאט מהרצוי? אם כן, איזה רכיב עליי ל…
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-