תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
המחשב עובד. האם אפשר להשתמש בו בינתיים עד שהטכנאי יגיע או שהוא עלול להישרף?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאז שעברתי לWindows 10 מWindows 8.1 המשחק Counter Strike Global Offensive במחשב של אחי קורס לאחר כמה דקות ולאחר מכן מציג מסך אפור בלי אפשרות להיכנס למנהל משימות ושום דבר אחר והנורה של הדיסק קשיח גם היא לא מראה סימנים שהמחשב פועל המחשב נקנה לפני שנה והיה כבר בתיקון אצל וולקום מחשבים והם אמרו שהם לא מצאו דבר וששאלתי אותם אם אני יכול להראות להם את הבעיה הם אמרו שהרשת שלהם סגורה ואין מצב שהרשת שלהם סגורה כי ראיתי את אחד הטכנאים שלהם מוריד דרייבר מעודכן של נווידיה בWindows 8.1 הבעיה לא קרתה והמשחק עבד ברצף באופן תקין ניסיתי לפרמט וגם התקנתי את כל הדרייברים הדרושים ל10 ולא עזר דבר במחשב שלי למשל המשחק לא קורס וגם המחשב הזה נרכש באותה חנות ואני משתמש גם בווינדוס 1…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לפעמים כשאני פותח כמה קבצי אקסל במקביל, המחשב נתקע לי. זה קורה בכל מיני קבצים( יושבים על Netapp ברשת עם דומיין) .ניסיתי לבצע תיקון לאופיס אבל התופעה חזרה. מה עליי לעשות בנידון ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש מקשים כמו שצריך ללחוץ עליהם בכח כדי שהלחיצה תקלט מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשחי חיצוני של WD 500gb יש עליו שלושה סרטים . שניים מהם הוא לא מצלייח להעביר למחשב וגם שהוא מנגן אותם דרך הכונן הוא נתקע באמצע...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ווינדוס 10 יותר טוב/מהיר מ 7 ?
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי נכבה תוך כדי עבודה ולא נדלק שוב. הוא אפילו לא מגיע ל post. אודה לכם אם תוכלו להכווין אותי לבעיה: המפרט: i7 3770k asus p8z77 v pro gskill ripjaws 2x8gb 1600mhz seasonic g-550 gold sandisk extreme pro 480 gb wd green 2 tb sata3 מה ניסיתי עד כה: להחליף ספק. לאתחל cmos להחליף סוללה לג'מפר בלוח אם את מתג ההפעלה רק stick אחד של ram ב slot אחר לנסות דיסק אחד כל פעם ב slot אחר לנקות את הלוח אם נראה לי שזה הלוח אם אבל עוד לא יצא לי להתקשל במצב שהמחשב פשוט מת לחלוטין. אשמח לעזרה ותובנות נוספות. יום טוב, רן.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב u501 חדש של אסוס ומאז שקניתי אותו יש דיליי בוידאו, במיוחד שהוידאו במסך מלא, בין הקול והתמונה (הקןל מהיר יותר). הבעיה בכל אתר עם וידאו וגם בbs player ובו החלק שבשמאל למטה מרצד. ראיתי סרטון שלפיו יכול להיות שזוהי בעיה בתוכנה של הלוח אם אך לא הבנתי עד עכשיו איך בודקים מהו הלוח אם שיש לי ואיך אפשר לפתור את הבעיה.
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קיבלתי מייל (מנמען שאני מכיר) עם קובץ מצורף של וורד. הקובץ נפתח אולם בצד שמאל של הדף ישנם הערות (לא מעוניין לראות את ההערות).ראו צילום מסך. גם כשאני שולח להדפסה זה מדפיס עם אותן ההערות. רעיון מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפעמים כשאני פותח כמה קבצי אקסל במקביל, המחשב נתקע לי. זה קורה בכל מיני קבצים( יושבים על Netapp ברשת עם דומיין) .ניסיתי לבצע תיקון לאופיס אבל התופעה חזרה. מה עליי לעשות בנידון ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הWINDOWS UPDATE לא מעדכן לי כבר זמן מה עדכונים וגם שאני מנסה ידנית לעדכן הוא כותב לי את הדברים הבאים- לא הצלחנו לעבור למצב מקוון כדי להוריד את העדכונים. ננסה שוב מאוחר יותר, או שתוכל לבדוק כעת. אם עדיין אינך מצליח, ודא שאתה מחובר לאינטרנט. מה עושים במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא מזמן עדכנתי את המחשב הנייד שלי ל windos 10 מ windos 8.1. מאז העדכון שקע האוזניות (3.5mm) לא קולט שום אוזנייה או רמקול שנכנס אליו. ראיתי באינטרנט שזו תקלה נפוצה בקרב אנשים שעידכנו ל windos 10, מראים שם שיש כל מיני שיטות כמו לעדכן את מנהל ההתקן בכל מיני צורות שונות. ניסיתי כל דרך אפשרית בערך אבל כלום לא עוזר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול במהלך הסטרים ל-twitch, הופיע לי מסך כחול. לקצת יותר פרטים: מה יכולה להיות הבעיה? אני רואה ntoskrnl.exe+61347 זה קשור לדרייבר של nvidia? בכלל ה- bug check stringנשמע לי כמו בעיה במעבד? מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שנקנה לפני כשנה בערך (המפרט שלו מופיע בצד ימין אם זה משנה משהו) ורץ עם SSD וווינדוס 10. בכל מקרה, כשאני מכבה אותו אז הוא סוגר את הווינדוס, אני מקבל מסך שחור ואז לוקח למחשב עוד המון זמן עד שהוא מתכבה וזה יכול להגיע גם עד שעה. ניסיתי לחפש כל מיני פתרונות באינטרנט ומצאתי: 1) שזה קורה בעקבות כמות גדולה של קבצים זמניים - מחקתי, עדיין ממשיך. 2) שזה קורה בעקבות בעיה כלשהי עם הPage File, ניסיתי לעשות את מה שהם אומרים בלינק הזה, אבל הערך של אותו register כבר היה על 0 וגודל ה-Page File שלי מכוון לקצת פחות מ2GB. 3) מצאתי כלי כלשהו של ווינדוס כמו שמראים פה , ובאמת יש לי שם כמה וכמה אירועים, חלק מופיעים כ-Warning ועוד אחד כ-Critical (אפשר לראות שם א…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן,משום מקום אתמול התחילה לי בעיה במחשב שהמחשב לא מסוגל לטעון את הרזולוציה המקסימלית של המסך (1920x1200).המסך הוא Samsung T260HD.הכרטיס מסך HD 6870.ניסיתי לעדכן דרייברים ללא הצלחה, גם ב-Safe Mode.חשבתי שמדובר בבעית זכרונות אז הרצתי MEMTEST והכל היה בסדר.כשאני מפעיל Safe Mode המחשב עולה (לא ברזולוציה הטבעית כמובן). כשאני מפעיל את המחשב בצורה רגילה הוא מגיע למסך כניסה, אני שם את הסיסמה והוא פשוט מרסט את עצמו, צירפתי תמונה).כרגע מה שקורה זה שנעלם לי הדרייבר של המסך וגם של הכרטיס מסך.המסך עובד נהדר במצב טלויזיה (HDMI) אז ככה שלא נראה לי שהוא הבעיה.זו התופעה:http://up415.siz.co.il/up2/ymzymtznvwyh.jpegמה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתחבר למחשב שלי ברשת ממחשב אחר באמצעות חיבור RDP. לאחר שאני מגיע למחשב שלי, על האייקונים השתנו.כלומר, הסדר שלהם השתנה. האם יש דרך להחתחבר ב-RDP מבלי שזה יעשה בלאגן באייקונים ?י
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המחשב קופא לאחר פרק מן משתחרר בדיקת זיכרונות דרת מערכת ההפעלה -לא נמצאו שגיאות בדיקת דיסק עם התוכנה mhdd מערכת win7 4gb זיכרון בכעת הקפיאה העכבר עובד תודה מחשב לא מתחמם
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים , היה לי במחשב windows 8.1 ורוצה להעביר ל 7 אני בא להתרין את ה windows 7 וזה השגיאה שאני מקבל. "ל windows אין אפשרות להתקין קבצים נדרשים . ודא שכל הקבצים הנדרשים להתקנה זמינים והפעל מחדש את ההתקנה. קוד שגיאה: x800700010" מזה אומר? ספויילר
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
.איזו תוכנה חינמית הכי מומלצת לאיחוי קבצים ?
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אז ככה, אתמול נפרץ לאחי הקטן המחשב.גילינו על כך רק כשההאקר ניסה לגנוב לו דברים ממשתמש הSteam וקפצו לו התראות בטלפון.הרקע של המחשב פתאום השתנה לאפור ונשארו רק שני חלונות שאליהם הייתה לנו גישה.אחד מהם היה החלון של Steam והחלון השני היה חלון אפור שבו רשום שהאדמין של המחשב חסם לי את הגישה אליו ואני צריך להזין סיסמה שהאדמין הגדיר כדי לקבל גישה אל המחשב.כיביתי את המחשב כי חשבתי שזה סתם איזה באג ואכן המחשב עלה והצלחתי להכנס ופתאום קפצה לי הודעה מהאנטי וירוס שנמצאה תוכנה והועברה להסגר.לאחר דקה שאני מנסה למחוק את הוירוס שוב המחשב הועבר לחלון האפור הזה שמבקש סיסמה, לאחר 3 שניות קפץ עוד חלון של צ'אט שבו ההאקר התכתב איתי.זו השיחה:- Hello- What are you doing on my pc- You have 2 optio…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כחודש קיבלתי מחבר את הכרטיס מסך GTX970 G1 של גיגבייט, והרכבתי סביב הכרטיס הזה את המפרט הבא (המחשב מיועד למשחקים על רזולוצית 1080P) : I5 6500 Arctic freez 11pro Asus B150 Pro D3 4x4GB DDR3 1333Mhz ספק כח SEASONIC 620W חדש. וכונן 500GB 7200RPM של סמסונג, העניין הוא שהכונן כבר בן כ5-6 שנים, לקחתי אותו ממחשב ישן. כל הטמפרטורות נמוכות גם במאמץ של כלל הרכיבים, אבל במהלך משחקים כמו לדוגמה CSGO יש תקיעות של שנייה לערך ואז המשחק חוזר לעבוד, שנייה שבא המסך והסאונד קופאים, זה קורה בכל המשחקים אבל לא שמתי לב לשום בעיה מיוחדת כאשר מערכת ההפעלה עובדת או בזמן גלישה באינטרנט. יש דרך לבדוק את תקינות הכונן? …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה win 10 באחד הדיסקים במחשב 500GB כונן D המחיצות היו מחולקות אוטומטית כ490GB שהיה עליו מידע(סרטי ילדים ומשחקים) ועוד כ-10GB שעליו לא היה מידע, לטיפשותי ביצעתי איחוד של המחיצות מבלי לגבות את המידע כי לתומי חשבתי שאני בסה"כ יעביר את ה10GB כהמשך 490GB אבל לצער הילדים ושלי המידע נמחק. האיחוד בוצע ע"י מערכת ההפעלה בניהול דיסקים לא בתוכנת צד שלישי RECUVA בניסיון להציל מידע עם שימוש בתוכנת נרשם כי אין שום קבצים לשחזור שאלתי למומחים האם יש סיכוי להציל את המידע ???? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. רכשתי היום כרטיס מסך חדש ויש לי בעיות FPS Intek i3 3220 16GB RAM DDR3 Sapphire R7 360X Nitro ויש לי 150FPS בCSGO ו30FPS בGTA V שלפני זה היה לי 200FPS + בCSGO ו 50FPS בGTA V
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש עליו מותקן windows 10 הורדתי קובץ התקנה ששוקל 1.1GB כל פעם שההורדה מגיעה לסביבות ה 960MB קצב ההורדה יורד לאפס ומדי פעם יש קפיצות. ההורדה מתחדשת לכמה שניות ושוב הקצב יורד לאפס. יש לציין שהאינטרנט עובד תקין בכל שאר הדברים, זאת אומרת גם כשקצב ההורדה הוא 0 אני עדיין מסוגל לגלוש לאתרים ולהשתמש באינטרנט. אני מחובר דרך ווירלס. אשמח לעזרה לגבי הנושא. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום! למחשב לוקח כמה דקות להיכנס לאתרים. אתאר את הבעיה: כשמנסים להיכנס לאתר X, במשך כמה דקות הדפדפן לא מצליח להיכנס לאתר. ברגע שהאתר עולה, אפשר להיכנס לכל העמודים באותו domain בלי בעיה. למשל: כשאני מנסה להיכנס ל-ynet, זה לוקח כמה דקות, אבל ברגע שהאתר עולה, אפשר לגלוש בתוכו בלי בעיות, כלומר: להיכנס לכתבות וכדומה. זה קורה בכל אתר שאני מנסה לגלוש אליו. יכול להיות שיש בעיה בתהליך של ה-DNS Lookup? תודה! עדכון: כנראה שלא מדובר בבעיה ב-DNS Lookup: הכנסתי כתובות IP והבעיה בעינה...
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-