עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם לאחר כמה וכמה שנים עם התעסקות מינימאלית במחשבים, רכשתי מחשב דל חדש שמגיע עם מערכת הפעלה ווינדוס 10. לא קיבלתי מפתח מוצר, והרשיון להבנתי הוא משהו דיגיטלי שנמצא במחשב. שאלותיי בנושא: 1. בעתיד כשאצטרך לפרמט את המחשב בכדי לאתחל הכל מחדש, כיצד מבצעים זאת? האם נדרש DOK עם ווינדוס 10 או שיש לי במחשב איזושהי מחיצה עם גיבוי שתתקין את עצמה אוטומטית? 2. האם בעתיד כשאבצע פירמוט שכזה יש לי את המפתח מוצר והוא ידע אוטומטית לרשום את הווינדוס? עכשיו בפועל לא נדרשתי להכניס כלום, ובהתחברות לאינטרנט זה עשה הפעלה דיגיטלית 3. האם צריך לעשות חשבון מיקרוסופט? ראיתי שזה מומלץ בתהליך ההתקנה וככה הם שומרים את הרשיונות. השאלה האם זה נדרש/מומלץ היום? מעולם לא …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי, יש לי מחשב שמחובר לרסיבר עם כרטיס הקול של Realtek באמצעות כבל אופטי ועל אף שאני מצליח לקבל 5.1 בצפייה בסרטים, במשחקים אני רק נהנה משני ערוצים מהקצת שקראתי בגוגל אני מבין שזה לא אפשרי אם אין לך כרטיס קול חיצוני שתומך DD Live או לקנות רסיבר שאתחבר אליו באמצעות כבל HDMI .... מישהו נתקל/התגבר על הנושא הזה בעבר?

3. אפשרי לחבר 2 עכברים למחשב שיתפקדו בתור 2 עכברים ניפרדים ולא כאותו עכבר?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  4. הרכבתי מארז חדש וכנראה לא חיברתי טוב את שניי החוטים של הלדים של ההרדיסק והפאוור השאלה שלי היא האם אני לוקח סיכון אם אני מנסה לנתק ולחבר אותם מחדש תוך כדי עבודה של המחשב תודה .

• 8 תגובות
    • 549 צפיות
  5. שלום בכדי לשפר ביצועים בכלל גם למשחקים קלים וגם לסרטים 4K וגם לעבודה מאומצת של פתיחת טאבים מרובים מה כדאי להוסיף (או להחליף את השילוש). במחשב שלי יש לוח אם - GIGABYTE GA-H110M-S2PV DDR3 מעבד INTEL I3-6100 וזיכרון של 8G 1.להוסיף הארד דיסק SSD ? יש לי כיום 1T 7200 בלבד 2.להוסיף כרטיס מסך ? 3. להוסיף זיכרון ? תודה לעוזרים

6. יש לי מצלמת אינטרנט ושאני מדליק את המחשב אז גם הנורא של המצלמה נדלקת בלי שום תוכנה שקשורה אליה, פשוט המצלמה נדלקת ולא משדרת כלום, אפשר להפסיק את זה?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by Michael Zed,

עד לפני כשבוע,כאשר הייתי לוחץ על מקש ימני בעכבר הייתה לי האפשרות ללכת אל הגדרות כיוון רזולוציה של נוודיה,שבה יכולתי לכוון את גודל המסך ידנית. עכשיו כל מה שיש לי זה הסטנדרט. תצוגה , מיין לפי , רענן , הדבק , הדבק קיצור דרך , חדש , הגדרות תצוגה , והתאם אישית . איך אני מחזיר את הגדרות כיוון רזולוציה של נוודיה מחדש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by bar.dor,

שלום לכולם, התקנתי את ה- Windows 8.1 לפני כמה ימים, ואני צריך את העזרה מכם בקשר לקראק / אקטיבציה לווינדוס. ניסיתי די הרבה מדריכים דרך יוטיוב - שום דבר לא עזר. אשמח לעזרה. תודה רבה ושבת שלום! דור

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by תומר תומר,

היה לי ווינדוס 7 פרוץ ושידרתי ל10 ואני לא מצליח לעשות אקטיבציה ראיתי כבר 100000 מדריכים מישהו אולי מכיר את הבעיה ויודע לפתור? תודה לעוזרים

10. Started by patrik,

שלום רב יש לאחותי אקס פי התקנתי לה אתמול ויש לה בעיות... רשוםפ לה זיכרון ודברים כאלה עכשיו לי יש 768 sdram במחשב הישן ולה יש 192 ואני בטוח שזה בגלל הזיכרון(משום מה רשום לה שם) גם לפני שהוא אמר לי מה רשום ידעתי שיהיה לה בעיות עם כמות כזאת של זיכרון אז חשבתי להביא לה צג'יפ של 256 זה יעזור ויפתור הכל אני חושב מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by alexrebiner,

מספר עובדים מתלוננים שהאקסל "נתקע" (לא מופיעה הודעת שגיאה) זה קורה בגרסאות 2010 ו 2013.בסביבת עבודה של דומיין 2008 R2. הפתרון שאני מגיע זה לפתוח את מנהל המשימות עד שזה ישתחרר. הקבצים יושבים באחסון ברשת. ניסיתי לתקן את האופיס,עדכנתי עדכונים,בדיקת לוגים אבל זה לא עזר. אך ניתן לדעת האם הבעיה בקבצים עצמם או שיש בעיה אחרת ? האם יש כלי שיוכל לבדוק את הקבצים ? מדובר על קבצי אקסל בלבד!

• 3 תגובות
    • 5.3k צפיות
  12. Started by shaithebest,

החלפתי לוח חדש בגלל קבלים נפוחים\ הלוח הישן היה של FOXCON סוקט 775 DDR1 החדש הוא של ASROCK DDR2 SOCKET 775 מערכת ההפעלה מסרבת לעלות ואני לא יכול לפרמט בשום אופן (מה שיפתור את הבעיה) המערכת עולה ושאני לוחץ על START WINDOWS NORMALY הוא מרסטט מייד. לא נכנס לSAFE MODE ברור שאקספי לא יודע להבחין בין ציפסט לציפסט אז ניסיתי להכנס דרך ERD MINI XP כדי למחוק דרייברים אבל במנהל ההתקנים שם אני רואה רק דרייברים בסיסים כמו דיסק מקלדת עכבר וכדומה מישהו מכיר קומבינה איך אני מצליח להחיות את המתים בלי לפרמט? אגב בביוס ניסיתי הכל שום דבר לא עוזה מבחינת הגדרות. הדיסק הוא IDE בלי ג'אמפרים יעני מאסטר תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ga17,

שלום. הסרתי את תוכנת קאזה לייט בעברית דרך הסרת תוכנות......ואז פתאום אני לא מצליח להעלות את האקספלואר...אני נותן עליו דבאל קליק...הוא טוען לשנייה בדיוק,ובכל זאת לא עולה. אני מניח שיש קשר בין הסרת הראזה לייט לבעיה שעלתה לי..... אנא עיזרו לי הנושא קריטי....תודה

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  14. Started by pini51,

הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את האינטרנט אקספלורר 6. למרות שאיתחלתי מחדש את המחשב האקספלורר החדש לא עלה. ברשותי תוכנת הפעלה חלונות 98 בעברית. מה יכולה ליהיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  15. האקספלורר נפתח, בשורת המשימות למטה הוא מופיע אבל כשהוא נפתח הוא יוצא מחוץ למסך - מה אפשר לעשות? תודה

16. Started by Gold shark,

שלום יש לי במחשב שני אר דיסקים 1 וויסטון דיגיטאל ואחד של מקסטור המקסטור בנפח 200 והוויסטון 120 והוא מקצתור שלי עושה ראשים מוזרים כמו הפנטיום שתים הישן והיופ מישום מה הוא עושה רעש של מכה והמחשב נתקע וחזר לעבוד ככה איזה 5 דקות ואז נתקתי אותו וחיברתי הדלקתי תמחשב והוא עושב עדיין קזה רעש אבל בזמן ההדלקה והמחשב עובד איטו אל הפנים !!! אז בכלל הוצאתי עכשיו השאלה שלי היא עם צריך להחליף הוא שיש משהו עשות?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  17. כשאני מנסה לחבר את האר דיסק למחשב הוא פתאום לא עובד והנורה של ההתחברות שלו לא דלוקה בכלל. כלומר אין קול של התחברות למחשב כלל. מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לזה לפעול מחדש?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  18. Started by Ymac,

שלום, שלשום גיליתי במפתיע, שארבעה מחיבורי ה-USB האחוריים במחשב שלי פשוט הפסיקו לעבוד. גיליתי את ה שמצלמת האינטרנט שלי לא עבדה, והייתי בטוח שהבעיה בה, אבל בחיבור לפורטים הקדמיים היא עבדה! חקירה עמוקה יותר גילתה שמתוך 8 חיבורי USB אחוריים (ששה USB 3 ושניים USB 2) ארבעה חיבורי USB 3 לא עובדים. We've got to go deeper! אז מקריאה באתר של MSI (יצרנית לוח האם שלי, אגב, מדובר ב-BigBang MPOWER Z77) נראה שבאמת ארבעת הפורטים המתפקדים כנראה תחת הבקר של הצ'יפסט, והארבעה ה"מתים" (זצ"ל) תחת בקר של חברת "Renesas" שמעולם לא שמעתי עליה. ב-Device Manager אין שום התראה, אני יודע שזו לא מערכת ההפעלה כי כבר עבדתי עם המצלמה תחת ווינדוס 10. דרייבר לבקר הזה אין ממש, וניתן למצוא רק עד לווינדוס 7 64…

• 20 תגובות
    • 6.6k צפיות
  19. היי, יש לי לפטופ של ASUS שבו יש 2 דיסקים קשיחים אחד SSD עם 22GB השני רגיל עם 750GB התקנתי על ה SSD את מערכת ההפעלה (וינדוס 7) עכשיו אני רוצה שהדיסק הגדול יתפקד כראשי (כלמור שכל ההתקנות הורדות וכד' ישמרו עליו) ושה SSD ישאר רק עם מערכת ההפעלה כדי למנוע עומס עליו (הוא ככה קטן מאוד) איך אפשר להגדיר זאת ??? תודה מראש עינב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by naor222,

שלום, הייתי היום אצל חבר שלי ובאנו לפרמט לו את המחשב הגענו למקום הזה שרואים את הכוננים מחקנו אותם ואז לחצנו להתקין את NTFS בכונן וזה מראה שזה טוען כזה ואז זה מגיע ל100% וכותב שיש בעיה בארד דיסק זה אומר שהוא פגוע משהוא כזה וזה לא נותן להתקין את הWINDOWS מה עושים ? .. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  21. Started by אלטמן חנוך,

שלום. הארד דיסק שלי לא עובד כלומר אני מחבר למתח חשמלי והוא לא מגיב הם משהוא מכיר פתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  22. Started by יניב קופר,

ארד דיסק עושה רעש מוזר בזמן הורדת קבצים. כמו פאנצ'ר

23. Started by jonys1982,

היי, יש לי דיסק 2 טרה של WD שאני לא זוכר ממי רכשתי, האם אפשר לדעת לפי הסיריאלי האם יש עליו עדיין אחריות ? 2.0TB S/N; WCAZA5935091

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  24. שלום. יש לי מחשב חדש ושאני מחבר את הארדיסק החיצוני ומדליק תמחשב לא עולה הווינדס זה עולה רק עד התמונת מסך של הלוח אם לבחור ביוס וכו' וכו'.. אני זוכר שיש דרך בביוס עם הפעלת המחשב הוא יקרא את הארדיסק הפנימי ולא את החיצוני ראשון נכון? ואז ככה הוא יעלה את הווינדוס רגיל וכו'.. אך הביוס הזה קצת חדש לי בעיניים ואני לא יודע איפה זה בידיוק אם מישהיו יוכל לעזור לי איפה זה נמצא איך זה נקרא וכו'... לוח אם ep45ds3 מעבד q6600 . תודה.

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  25. שלום. מוכרת לכם התופעה? "התקנתי לפני יומיים את הwindows מחדש והכל עבד כרגיל. יש לי במחשב שני ארדיסקים SATA - MASTER IDE - SLAVE אני מדליק את המחשב ושומע צפצוף מוזר מהארדיסק IDE המחשב הפסיק לזהות אותו לא בביוס ולא בwindows. הצפצוף קורה כאשר הארדיסק מקבל חשמל (לא משנה אם הכבל נתונים מחובר או לא) המחשב לא מזהה את הארדיסק גם כאשר הוא מחובר בעזרת מתאם IDE לUSB לאחד מיציאות הUSB של המחשב." שחזרנו דיסק כזה למצב של 100% ועוד רבים קשים ממנו. לעבודה מקצועית, מהירה במחיר הוגן -> 077-440-4806 http://www.whereismydata.co.il שחזור מידע מקצועי. הבדיקה חינם! מוזמנים לקרוא ממכתבי תודה שקיבלנו מלקוחות: http://www.whereismydata.co.il/Feedback תמונה של הצ'יפ המתחמם (שאר הצ…

• 10 תגובות
    • 5.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים