עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by wais,

פירמטתי את המחשב השני שלי, ואז כשניסיתי להתקין WIN XP (לאחר שסימנתי ב BIOS שהוא יקרא קודם מה CDROM) הוא הציג לי הודעה: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER (ניסיתי דיסקים שונים של WIN) איך פותרים את זה?

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  2. Started by stass,

אהלן, קניתי מחשב עם 6GB זכרון שעובד ב triple channel לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה, כ-10% מהמקרים בהם אני מדליק את המחשב אני מגלה שהביוס והווינדוס מזההים רק 4 GB בלבד. לאחר כיבוי והדלקה של המחשב (ריסטרט לא עוזר כאן) הביוס והווינדוס חוזרים לזההות את ה6GB שיש לי במקור הרצתי memtest86 במשך 7 שעות ללא כל שגיאה. אשמח אם יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. תקשיבו יש לי כבל IDE עכשיו יש עליו שתי יציאות כאילו שאפשר לחבר אליו שתי כוננים עכשיו תסבירו לי אם אני יכול להגדיר בכל יציאה מה שאני רוצה כאילו סלייב או מאסטר דוגמא: נגיד בקצה של הכבל מחובר סידירום ובאמצע צורב אז את הצורב אני יכול לשים מאסטר ואם אני רוצה אני יכול לשים את הסידירום במאסטר מקווה שהבנתם את שאלתי תודה מראש לכל העוזרר

• 11 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by war_dog,

אני גולש הרבה בפורם הזה... אבל רק עכשיו מצאתי לנכון להירשם... תראו, במחשבי מותקנים 2 דיסקים קשיחים maxtor 20gb 5400rpm ו WD 40gb 7200rpm. הכונן של מקסטור הגיע עם המחשב, ועליו מותקנת win xp pro. איתו אין בעיות. את הכונן של wd קניתי עם מגירה נשלפת בשבילו (קיבלתי אותה בחינם... אז למה לא להשתמש...), כמו כן גם עליו מותקנת win xp pro (אני צריך 2 מערכות הפעלה, אל תשאלו למה). עד עכשיו הכונן של wd עבד פיקס! בלי בעיות בכלל! אבל היום כאשר הדלקתי את המחשב קיבלתי הודעה מוזרה (ראה תמונה). (אני מניח שחשוב לאמר שהmaxtor הוא הide הראשי, והwd הוא הide המשני). ואף אחד מהכוננים לא עלה. אז ניסיתי להוציא את המגירה של הwd ולהדליק את המחשב, והכל פעל כמו שצריך. אז ניסיתי להחזיר את הwd ושוב עלתה א…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. נתחיל מזה שהביאו לי מחשב E2140 זיכרון 512 של 667MHZ ,כרטיס מסך מובנה על המחשב שאני לא יודע מהו בכלל 80 גי'גה מקום ואני מאמין שכולכם כאן מכירים את המעבדים של הE2140 . בקיצור השקעתי במחשב טיפה וקניתי כרטיס מסך של 8600GT של גי'גה בייט וגי'גה זיכרון של קינגסטון עלה לי קצת פחות מ1000 שקל . עכשיו השאלות שלי הם כאלו : 1. האם אני צריך לקנות ספק כוח בגלל הכרטיס מסך החדש שקניתי ? ואם כן אז איזה ? 2. האם בגלל שזה מעבד של E2140 אז היכולות של הכרטיס מסך ירדו ? ואם כן עדיף לשדרג אותו או משהו כזה ? 3. מה דעתכם על הכרטיס מסך שקניתי וקחו אותי בתור אחד שמשחק המון פיפא [מנהל ליגה כבר כמה שנים טובות במשחק] ומידיי פעם גם משחק משחקי אסטרטגיה נחמדים כמו Heroes וכאלו , האם הוא יספיק או שעשיתי …

• 11 תגובות
    • 741 צפיות
  6. שלושה הארד דיסקים: א'-120 ג'יגה ווסטרן דיגיטל ב'-80 ג'יגה סאיגיט בראקודה ג'-40 ג'יגה ווסטרן דיגיטל (כולם IDE) בד"כ רק הארד דיסק א' מחובר, אבל הוא כנראה נשרף (כשאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעת insert a working boot device יש לציין שהוא מג'ומפר כראוי וניסיתי גם במחשב אחר, אני גם לא מרגיש שההארד דיסק זז בכלל) הארד דיסק ב' עובד רק כשהוא מחובר על אותו כבל של הצורב ומג'ומפר כסלייב והצורב כמסטר וגם כשאני נכנס הוא נכנס למשתמש ועושה loading personal setting... וזאת עוד אחרי windows repair וכמובן-אותו דבר קורה גם בסייף מוד. (רק כשאני נכנס למשתמש שלי, כשאני נכנס לאדמין הוא עובד (בסייף מוד)) כשאני מחבר את ההארד דיסק למחשב אחר המחשב עולה אך לא מזהה את ההארד דיסק. הארד דיסק ג' עובד…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by 34N1A1N79,

התקנתי ווינדווס 10 ואני לא מצליחה לעדכן את השעון, הוא על זמן ירושלים 2+ ישראל, הכל בעברית, ניסיתי להעביר לשעון ידני, אח"כ שעון אוטומטי שוב כלום לא עוזר, הוא משתנה שאני משנה אותו ושוב חוזר לשעה אחרת לא קשורה בכלל 2. איך אפשר להעלים את הקוביות "מהנה ומעניין" ליד לחץ התחל, תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! יש לי לוח A8N-SLI Deluxe הלוח עובד מצויין אבל מה שמטריד אותי זה שהביאוס מציג כי מהירות הסיבוב של מאוורר הצ'יפסט היא 9375 סל"ד. האם זה תקין ? תודה !

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by croko,

שלום לכולם,יש לי מחשב עם לוח אם GA-H55M-D2H של GIGABYTEאני מנסה להוסיף לו זכרון כי יש לי רק 2G, עובד טוב רק לאטהוספתי זכרונות גם של 4G וגם 8G מהירות 1600 DDR3 והם לא עובדים,המחשב לא עולה אתם, הכנסתי אותם בנפרד וגם ביחד עם 2G שלי ,זכרונות טובים נבדקו במחשב אחר ועובדים בסדר.מה לעשות???

10. Started by asi_oz9,

אוקי שלום אז ככה הבעיה התחיל לפני 4 ימים המחשב שלי עושה הכול כמו שצריך ופתאום ניתקע לשתי דקות וממשיך זה קורה לי גם עכשיו שאני כותב תנושא אני כותב ואז המחשב ניתקע ואני ממשיך לכתוב ופתאום הוא מראה כול מה שכתבים למשל במשחקים זה נעצר לכמה שניות ואז רץ חלק וגם במשחקי רשת לא כבדים זה ככה יש לציין שזה לא קרה בעבר אני יהיה שמח אם תוכלו לעזור לי תודה אסי =] :

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אז ככה. יש לי מחשב Athelon 1.2 עם מודם 28,800 של US Robotics חיצוני. עד כה עבדתי עם המודם ללא שום בעיות, ובעיקר שיחקתי במשחקי רשת. לאחרונה התקנתי מחדש משחק שהייתי משחק לפני כמה חודשים בקביעות. מהירות החיבור במשחקים האלו די חשובה, אבל הם עדיין מתוכנתים כך שאפילו בפינגים גבוהים המשחק יזוז חלק אצל המשתמש, כדי למנוע כל מני "תקיעות" מעצבנות. המשחק שאני מדבר עליו כרגע הוא Counter Strike, אבל אני מבקש ממי שמבין בעניין לעזור לי בעניין כבכל תוכנה. זמן אמת חשוב מאוד במשחקים, ולכן אם יש נתק בתקשורת המשחק יעצר. כפי שאמרתי, שיחקתי במשחק במשך חודשים ואף פעם לא היה לי נתק תקשורת, פרט למקרים בודדים מסיבות טכניות כמו ניתוק הקו או הרמת הטלפון בבית. עכשיו התקנתי את המשחק מחדש ואני מנסה לשח…

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Valente,

שלום לכולם לאחר שידרוג ופירמוט המחשב (הוספת זיכרון והוספת כונן SSD המשמש ככונן C, בו מותקנת מע' ההפעלה Windows 7) אני חווה ירידה משמעותית בקצב הגלישה (ירידה של 90% !!!). המחשב (נייח) מחובר ישירות למודם ע"י כבל רשת. (אני לא משתמש בראוטר כלל). תשתית האינטרנט שלי: HOT והספק: Hot net במסלול של "100 מגה". כאשר אני מבצע בדיקת מהירות (באתרים שונים, בזק, 012, 013 Speedtest.net וכו') התוצאה המתקבלת היא: 9.5Mbps כאשר אני מחבר מחשב נייד, אחר, ישירות עם אותו כבל רשת, התוצאה שמתקבלת מראה כ 100Mbps. אציין שהמהירות הייתה בסדר גמור גם לאחר הפירמוט. כאשר אני מריץ בדיקת Windows Network Diagnostics, מתקבלת ההודעה הבאה: "Your computer appears to be correctly configured, but the device or res…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. אורח יקיר
    Started by אורח יקיר,

שלום, לאחרונה התקנתי VMware על המחשב על מנת להשתמש במערכת הפעלה אובונטו. לאחר התקנת מספר תוכנות על המערכת הפעלה (אובונטו), המערכת והתוכנות עבדו מאוד מאוד לאט. הבנתי שבגלל הקצאת זיכרון 1GB RAM המערכת יחסית איטית וכנ"ל גם המחשב שלי (יש לו סך הכל 6GB RAM). רציתי לשאול עד כמה אפשר להרחיב את הזיכרון RAM שלי במחשב? דגם: samsung RC520 אשמח לקבל ממכם המלצה על איזה חומרת RAM לקנות למחשב על מנת להגיע לביצועיים מקסימליים. תודה רבה.

14. Started by rotman,

שלום רב , במקום עבודתי יש לי מחשב שיש לו רק יציאות USB , המקלדת אליה התרגלתי ואיתה הכי נוח לי היא מקלדת PS2 , לכן רכשתי את המתאם הזה : http://cgi.ebay.com/PS-2-TO-USB-ADAPTER-CONVERTER-ADAPTOR-MOUSE-PS_W0QQitemZ330268734486QQihZ014QQcategoryZ45340QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אולם , כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא לא מזהה מקלדת (מדובר על win 2003 server ) , לאחר שאני מקיש על הרבה מקשים במקלדת אני מקבל הודעה שווידוס זיהה התקן USB לא מוכר. כמו כן , בבדיקה שערכתי על הלפטופ שלי (וינדוס ויסטה) גם הוא לא מזהה מקלדת כאשר אני מחבר את המתאם. מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by שמנואל,

שלום. במחשב פנטיום 2 ווינדוס 98 היה מותקן הכל ועבד בלי בעיות. התקנתי לילדה קומפי ופתאום הפסיק להשמיע קול. בדקתי וגיליתי שבמנהל ההתקנים פתאום אין דרייבר לכרטיס (לאן נעלם הדרייבר?). הורדתי לפי AIDA והתקנתי דרייבר ESS Sound Card ES1688 דרך מנהל ההתקנים, שזיהה את הדרייבר בתהליך שלא הייתה בו שום בעיה. למרות זאת אין קול ובמנהל המשיך להיות סימן שאלה. ברוב טפשותי עשיתי ריסט וכשעלה המחשב נעלם לגמרי התקן אודיו מממנהל ההתקנים וגם AIDA לא מוצאת אצלי כרטיס קול בכלל - כאילו ניתקתי אותו פיזית. מה לעשות ? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by kerr,

הייתי לפני כמה ימים בלאן.. (נסענו במונית המחשב היה בבגאז'....) משחזרתי אני שומע רעש מוזר דרך האוזניות.. כמו עיקצוציים כאלו. והרעש תמיד עוקב אחרי הסאונד שאני שומע.. אם לא שומעים שיר או כל משהו אחר אז הרעש לא קיים.. החלפתי את הכרטיס קול באחד אחר, והרעש עדיין קיים. ניסיתי אוזניות אחרות והרעש עדיין קיים, ניסיתי ברמקולים של המערכת וגם שומעים את הרעש הרעש בכל מקרה מגיע מהאוזניות או הרמקולים או כל אמצעי פלט אחר של הקול אז הבעיה לא באוזניות ולא בכרטיס קול.... ובכל זאת ממה זה יכול להיות ? זה יכול להיות אלף ואחד דברים אבל לי אין מושג... אם אתם יודעים משהו בנושא.. שתפו אותי !

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, אתמול כדור כדורגל נפל לי מהיד ,קיפץ על הרצפה ופגע בצידו של המארז בזמן שהמחשב היה דלוק. מאז המחשב מצפצף בהדלקת המחשב.. כמה הערות: 1.אחרי שהוצאתי את כל הכבלים ולחצתי על המפסק של הספק .. המחשב עלה . אך נתקע בשלב של החלון של הווינדוס,לפני הצגת שולחן העבודה, (ווינדוס 7) אחרי הפעלה מחדש, חזר לצפצף בלי הרף באותו אופן , 3 ארוכים 1קצר. הבנתי שזה מעיד על בעיה חומרתית של כרטיס המסך.. אך אני לא מוצא את כרטיס המסך על הלוך האם , כנראה מדובר במובנה? מדובר במחשב עתיק. זכור לי שלמחשב הזה היה כרטיס מסך נוידיאה אבל עכשיו אני לא רואה אותו ..(כנראה הוסר לפני הרבה זמן) תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 6.9k צפיות
  18. Started by LIRON1,

בוקר טוב, יש לי בעיה במחשב, אתמול באמצע שאני גולש באינטרנט קפץ לי מסך כחול כמו בתמונה, עשיתי פעמיים ריסט וכרגע המחשב עובד רגיל. מה אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by matteo,

אז ככה באתי לחבר שלי לבצע משימה פשוטה פירמוט אז ככה ניכנסתי לביוס עשיתי על מנת לפתור את כל הבעיות להחזור להגדרות ברירת מחדל ואז נכנסתי לבווט ועשיתי בוט פרום סי די עד פה סבבה הוצאתי לפני כן את הסוללה של הלוח אם (msi neo3) כדי לאתחל את הביוס(לא מצאתי את הג'אמפר) כשניסיתי להתקין את הדיסק של הוינדוס הוא כתב שלא מצא הארד דיסק אז סבבה ניתקתי את המחשב הוצתאתי את הדיסק וזה לא מעלה את הוינדוס עצמו וכותב משהו boot faild ותכניס משהו דיסק אתחול עכשיו נכנסתי לביוס בדקתי וברשימה של הבוט אי אפשר להכניס את ההארד דיסק כאילו הוא לא מזוהה מה הבעיה? בדקתי את כל הכבלים למרות שלא נגעתי בהם

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי כולם יש לי את מקסימוס פורמולה שתים מאחר וקניתי אותו אוני מרכיב את המחשב בחלקים עדיין אין לי מעבד נורמלי , Q כלשהו.. אבל מה שכן יש לי זה E2*** לפי ההגיון שלי מי שקונה לוח של 1300 שקל לא ישים מעבד כזה מעפן על הלוח כי הלוח הזה לא אמור ביכלל להיות ברמה של המעבד הנ''ל לכן הוא לא אמור לתמוך בו.. נכנסתי לASUS ורשום שלא תומך גם..... http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=2166&l1=3&l2=11&l3=709&l4=0 אני רוצה להיותך בטוח ... הוא לא תומך? כי אני אוכל סרטים שהוא תקול , למרות שניסיתי לשים את המעבד והמחשב נדלק רק אין פוסט .... הוא אכן לא תומך ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by anat1,

כשאני שמה רזולוציה טבעית 1920X 1080 של המסך אז הכל כזה מטושטש ויש מסגרת שחורה מסביב, אבל כשאני שמה 1680 1050X הכל חד וברור ואין יותר את המסגרת השחורה ,מה אני עושה לא נכון? זו המסגרת השחורה שאני רואה כשאני שמה על הרזולוציה הטבעית של המסך...וכשאני שמה רזולוציה אחרת אז אין את זה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by dorviper,

no hebrew sorry i have a torjan horse on my computer and i cant delete it... nod32 cant delte it and also adaware i tried deleting it on safe mode but it didnt work to what can i try next? or maybe i didnt do it right,how can i delete it? and i dont know if its related but i cant choose a picture as the desktop background only colors thanks in advance

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  23. Started by מורן-85,

בוקר אור, אתמול בערב הדלקתי אתה מחשב ולהפתעתי קפצה לי ההודעה הבאה :: [h=1]Power Surge On Hub Port: A USB device has exceeded the power limits of its hub port[/h]היו לי שם 2 אופציות ללחוץ על CLOSE או RESTART ניסיתי ללחוץ על שניהם וההודעה ממשיכה לקפוץ יש לי רק עכבר שמחובר לUSB 3.0 מאחורה וזהו מישהו מכיר/יודע/חווה את הנושא??

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by ng100,

25. קיבלתי את המחשב שלי חזרה. P4 2.6C IC7 512DDR 333 R9800P (חדש ) התעקם אחד הפינים של המעבד והיו צריכים לסדר, אז סידרו והוא פה! חיברתי הכל כמו שצריך, הפעלתי את המחשב והמאווררים נתנו קפיצה כאילו הכל עובד, אבל הוא נכבה. פשוט נדלק ונכבה, המסך אפילו לא מספיק להידלק והמחשב נכבה. STINGER אומר שזה הלוח אם... HELP!!

• 11 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.