עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by poltergeits,

יש שניים מהיום והם מקריסה באמצע משחקים אחרי שעדכנתי את הדריוורים החדשים של אנוידיה המחשב ללא אוברקלוק . תודה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 712 צפיות
  2. שלום לכם, כאשר אני מפעיל את הסימולטור או משחק אחר לאחר מספר דקות המסך קופא, המוזיקה נשמעת כמו דיסק תקוע ולאחר מס' שניות מופיעה הודעה שגיאה ושהתוכנה חייבת להיסגר או שהמחשב עושה ריסטרט. בבדיקת dxdiag - direct3d מופיעה שגיאה בבדיקה 9 (מצורף צילום), העניין הוא שהתקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך הרצתי בדיקה והכל היה בסדר. אך לאחר ריסטרט הכל חזר לאחור. הדרייברים מעודכנים , כרטיס, ביוס צ'יפסט, הטמפ' תקינות. תודה מראש לכל אחד אשר יוכל לעזור גמר חתימה טובה, עופר מפרט: intel e6300 core 2 duo לוח: gigabyte ga965ps3 זכרון: 2gb כרטיס מסך:gigabyte 7900 gt [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  3. Started by abyss20,

מצטער שלא עניתי לפני אבל הצלחתי להכניס את הזרונות והצלחתי לחבר את כל השאר אבל יש לי בעיה אחרת כשאני מדליק את המחשב יש צפצוף אחד שאני לא יודע מה הוא אומר ולא כתוב בחוברת ההפעלה עליו יש לי לוח DFI 975X/G אבל המחשב כן נדלק ולא מראה שןום אזהרה ודרך אגב יש למישהו מדריך טוב מה עושים אחרי שמסיימים את התקנת החומרה איך מתקינים את הווינדוס

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by moshe20,

יש לי מעבד עם E6300 עם מאוורר סטוק והטמפ במנוחה 72 מעלות מה לעשות?? אה כן והסינק קר יש לי מארז וספק גינרי האם כדאי להחליף האם זאת יכולה להיות הבעיה בדקתי בשני תוכנות + ביוס

5. Started by Boy,

5 דק' אחרי שאני מדליק את המחשב קופצת לי 'שגיאה'[error],ואז המחשב שלי מפסיק לתפקד והכל מתחיל להתקע והאינטרנט מתנתק ואני לא יכול לגלוש או להיות ב-ICQ. מישהו מכיר את השגיאה הזאת?! איך אני יכול לפתור את הבעיה? ,כבר נמאס לי מזה! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  6. Started by nir007,

הלוח אם אז הבטריות שלו מנופחות אבל לא יוצא חומר.. והבעיה היא שכול איזה חצי שעה המחשב מתכבה.. מה הבעיה? (חשבתי אולי היתחממות או בגלל הלוח..) דעתכם?

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  7. ערב טוב לכולם!!! ברצוני לקדוח חור אוורור למאוורר 120ממ אך ניתקלתי בבעיה שאני לא מוצא את המקדח כוס המתאים הכי קרוב שמצאתי זה 114 ממ רציתי לשאול האם לפי דעתכם זה מספיק ??? תודה רבה לעונים...

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  8. Started by King Kong,

תוכנה MEM TEST יכולה לזייף ? הרצתי אותה שעתיים והיא לא מצאה שגיאה בזיכרון ... אבל אני עדיין חושד

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by alia,

יש בכלל חיה כזאת-וירוס בביוס?זה מה ששני טכנאים משני מעבדות שונות אמרו לי . ואני חשבתי שאולי עדכון ביוס ימחק הוירוס. דבר שני,אפשר בבקשה קישור\מדריך לעדכון ביוס עם awdflash תודה ושבת שלום

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי חבר'ה .. לאחרונה היתחדשתי בספק כוח חדש ( ראו מפרט ) , כי חששתי מהספק הקודם שהיה לי jsp-tech Ezcool 420 מעפן . חשבתי שהוא זה שעושה לי בלאגן במחשב . והסיפור הוא.. שלפני בערך חודש התחילו תועפות ריסטים למחשב , פשוט המחשב כיבה עצמו אוטו והדליק אחרי מס' שניות ושוב כיבה והדליק - שיגעון! החלטתי לקנות ספק חדש לפתור את הבעיה , חכיתי חודש הייתי בלי מחשב ובלי ספק .. את הספק שלחתי לחבר שלי שיבדוק אותו על פנטיום 4 ( דור ראשון 1.4 ) ואני חכיתי למשכורת שתיכנס בכדי לקנות את החלקים . והפעם ..עבדתי מאז שהתקנתי את הספק החדש - ליבריטי - בערך .. 4-5 ימים , ודווקא הבוקר בשעה 10:48 משהו כזה לפי ( event viewer ) אני רואה כמה תקלות מוזרות שלא שמתי לב , אני לא בטוח שזאת בדיוק הבעיה אב…

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  11. איך אפשר לבדוק את זה ? חוץ מלהרכיב לוח אם תקין אחר

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  12. נחתו עליי מספר נייידים עם כוננים קשיחים מפורמטים. לניידים אין כונן תקליטורים או דיסקטים, יש לכם רעיונות יצירתיים כיצד אתקין ווינדוס XP על כל אחד מהם? תודה רבה. זה יעזור לי מאד מאד......

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  13. שלושה הארד דיסקים: א'-120 ג'יגה ווסטרן דיגיטל ב'-80 ג'יגה סאיגיט בראקודה ג'-40 ג'יגה ווסטרן דיגיטל (כולם IDE) בד"כ רק הארד דיסק א' מחובר, אבל הוא כנראה נשרף (כשאני מדליק את המחשב אני מקבל הודעת insert a working boot device יש לציין שהוא מג'ומפר כראוי וניסיתי גם במחשב אחר, אני גם לא מרגיש שההארד דיסק זז בכלל) הארד דיסק ב' עובד רק כשהוא מחובר על אותו כבל של הצורב ומג'ומפר כסלייב והצורב כמסטר וגם כשאני נכנס הוא נכנס למשתמש ועושה loading personal setting... וזאת עוד אחרי windows repair וכמובן-אותו דבר קורה גם בסייף מוד. (רק כשאני נכנס למשתמש שלי, כשאני נכנס לאדמין הוא עובד (בסייף מוד)) כשאני מחבר את ההארד דיסק למחשב אחר המחשב עולה אך לא מזהה את ההארד דיסק. הארד דיסק ג' עובד…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by redead,

בAMD 3200 שלי הטמפ היית בסביבות ה30 מעלות ועכשיו בAMD 4200 DUAL 939 החדש שלי כולל מאורר חדש מקורי של AMD הטמפ עומדת על איזה 38 מעלות.. האם זה בסדר? מתי צריך להתחיל לדאוג ולבדוק עיניינים.?

• 11 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by ITSIK86,

יש לי כרטיס מסך 7900GT עם הדרייבר הכי חדש עכשיו בכל המשחקים כמעט יש לי עיווטים בגראפיקה לא דברים רציניים אבל עדיין כל מיניי קווים כאלו על המסך ודברים מוזרים זה התחיל מלפני 5 ימים בערך... יש מצב זה בגלל הOC שעשיתי? אולי זה יותר מידיי עבור הכרטיס? יש לי מהירויות של 1450--550 אבל הOC בכלל מלפני חודש והבעיה התחילה רק בימים האחרונים..

• 11 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by amirn,

המחשב שלי (בן 4 שנים בערך, P4 2.4 1GB) התחיל בשבועות האחרונים לאתחל את עצמו מדי פעם (בממוצע פעם ביומיים). האיתחול קורה גם שאני לא ליד המחשב, והמחשב לא עובד שונה מהרגיל הטמפרטורות נמוכות - אז זו לא הבעייה. יש לי ספק כוח של HEC 300W שמחובר לUPS - בלוג של ה UPS אין כלום מיוחד ה XP לא מגיע למסך כחול ולא רושם כלום ל EVENT LOG למרות שהוא אמור בדקתי וירוסים וSPYWARE - נראה נקי יש לי הרגשה שזה איכשהו קשור לHARD DISK או לצורב DVD.... אבל אין לי רעיון למה רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  17. Started by -LosNir-,

שלום, היום קיבלתי את הלוח החדש שלי (945P S-3). הרכבתי את המחשב והפעלתי, עבד מעולה. רצתי להתקין Windows - אך נתקלתי בבעיה: לאחר טעינת כל הדריברים בהתחלת ההתקנה, כשרשום "Setup Starting Windows", מופיע מסך כחול. (0X000000A5). ניסיתי להסיר פלופי, להעביר סלוטים לכרטיס מסך וכו'.. שום דבר לא עזר. השגיאה מדברת על בעיה ב ACPI. לינק לכתבה במיקרוסופט: http://support.microsoft.com/kb/314830 מפרט: Intel Pentium D 2.8Ghz 805 Gigabyte 945P-S3 Reversion 1.0 Twinmos 512MB * 2 DDR2 667Mhz ATI 3D RAGE * בקשר לכרטיס מסך, מסתבר שהכרטיס שלי (7600GS) נאבד בדואר, אז אני משתמש בכרטיס PCI ישן :-X (יש מצב שזה הבעיה?) אשמח לעזרה, אני כבר מיואש :-\

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by DarkMoh,

שיחקתי לי במשחק.. נתקע באמצע פתאום ועשה ריסט... עבר לחלון שעושה בד"כ SEARCH FOR BOOT CD בהתחלה של המחשב עשה FAILED TO BOOT PLEASE INSERT SYSTEM CD עשיתי ריסט.. ומעכשיו לא מופיע כלום על המסך. [שוםדבר, מסך שחור] מה לעשות? ;-; עריכה: מדבר עכשיו ממחשב אחר בבית

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by t_elad,

לחבר שלי יש בעיה במחשב. המחשב מאתחל את עצמו כל הזמן, מיד לאחר המסך של בחירת מצב הפעלה של WINDOWS (מצב בטוח, רגיל וכל השאר). המחשב היה מחובר לאימיול יממה שלמה, יכול להיות שנפגע מוירוס. מה לעשות???

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  20. Started by D.r Bit,

שלום לכולם המחשב שלי פתאום לדפוק לי BSOD :'( :'( הוא רושם לי NO_MORE_IRP_STACK_LOCATIONS (STOP***:0X00000035(0X81207008,0X00000000,0X00000000,0X0000000 הצילו מה יכולה להיות הבעיה ? עם זה יעזור הותקן למחשב דיסק קשיח חדש של 80 גיגה WD 2 מגה באפר המחשב הזה זה פנטיום 3 1000

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום רב, מדובר על המחשב במפרט שבצד. שהאימיול רץ ברקע ומוריד קבצים, לאחר מס' שעות המחשב מבצע ריסט לעצמו. ברקע עובדים גם תוכנות כמו איי סי קיו, מסנג'ר, אנטי וירוס, פירוול וגם חלון אחד של דפדפן האקספלורר. בזמן שהאימיול פועל, מרגישים שיש עומס כבד על המחשב. בבדיקה ב- "מד המשאבים" רשום שיש 20% משאבים פנויים, וזה יכול להגיע גם עד ל- 10% משאבים פנויים אם פותחים עוד חלון בדפדפן. אין וירוסים או רוגלות, עומס החום בכל הרכיבים תקין וכל המאווררים עובדים. מצורפת תמונה של טמפ' המחשב במאמץ, ושל הודעה מוזרה שקיבלתי הרגע. מה הבעיה לדעתכם? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by shay767,

שלום אני חדש פה... המליצו על לי על הפורום הזה אז ככה.. יש לי בעיה במחשב עם CPU FAN SPEED יש לי מחשב יחסית חדש (3 חודש) INTEL CORE2 CPU 6300, 1.83 GHZ ויחד עם זה יש לי את התוכנה (אני חודש של המעבד) שנקראת CoreCenter עכשיו.. שהמחשב עולה התוכנה מראה לי שיש בערך 1700 CPU לאחר כמה דקות זה יורד דרסטי ל800 ואז המחשב מתחיל לצפצף ולהשתגע. בתכלס אני לא מרגיש שהמחשב איטי והוא עובד סבבה פרט שאם אני משחק באיזה משחק אז שם אני מרגיש את האיטיות של המחשב, אני לא מפעיל איזה כמה מערכות ביחד ואין לי הרבה דברים על המחשב.. יש למישהו מושג מה זה אמור להביע כי זה קצת מתחיל לעצבן אותי העלתי תמונה של התוכנה עם הנתונים שלה : http://www.2send.us/picture.php?file=52b0fcff41.bmp תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 731 צפיות
  23. כמה זמן אפשר להשאיר את המחשב פעיל לדוגמה אחרי שבוע שהוא פתוח צריך לתת מנוחה?? או מה כי אני לא רוצה להתעלל במחשב..

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yotamavi,

התקנתי את המחשב החדש עם הכרטיס הזה והתקנתי דרייברים וDX9 מהדיסק שהביאו איתו.. ניסיתי להפעיל משחק שהגיע הם הכרטיס (SPELL FORCE2) וכמעט קיבלתי התקף לב...רואים במשחק גרוע...לבן דוד שלי יש X300 ורואים יותר טוב.. מה אני צריך לעשות?

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  25. Started by vwgolf,

יש לי את ההכרטיס קול 7.1 קישור לאתר החברה לדגם הכרטיס http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=14066 מהרגע שיש לי אותו קצת יותר מחצי שנה כל פעם שאני מתקין אותו פיזית במחשב ואז מתקין דרייברים המחשב נקתע אחרי מספר דקות פשוט הכל נעמד כמו תמונה ואני חייב ללחוץ ריסט. עשיתי עדכונים מהאינטרנט וזה לא עזר לי הבעיה נמשכת כבר ניסו להחליף לי את הכרטיס שוב ושוב וזאת לא הבעיה כנראה לדעתי זה משהו בדרייברים או התנגשות אבל אין לי מושג איך לטפל בזה ומה לעשות... המפרט של המחשב שלי הוא: amd3500 2GB DDR 400 לוח אם gugabyte sli nforce 4 hd 200 sata מערכת הפעלה win xp pro sp2 heb תודה מראש. לירון.

• 11 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים