עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by noaabraham,

שלום, מחשב נייד של DELL כרטיס מסך Intel HD Graphics family , יש יציאה של HDMI . יש לי מתאם של HDMI ו VGA. בפעם הראשונה כשחיברתי הכל היה תקין. ניתקתי פעם את את המתאם מהמחשב והוא יותר לא מזהה את המסך תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by ORrrr,

קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש (מפרט). לפני כן היה לי GF2mx שאתם יכולם לתאר איזה הבדל אמור להיות ביניהם.. אז ככה, כמה דברים. דבר ראשון: תוצאת 3dmark 8760 - שלדעתי אפילו למפרט שלי זה נמוך.. FPS in cs - כל הגדרות הדריברים לא נגעתי זה איך שזה היה - יורד לי לפעמים ל 40 פריימים.. קרוב לכרטיס מסך הקודם שלי.. ויותר מזה, בחלק מהמשחקים אני רואה אני חושב שהביצועים אמורים להיות הרבה יותר טובים.. מישהו יודע מה הגורם לאי נצילות הכרטיס?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by GaLmgnT,

שלום! לאחרונה התחילו לקפוץ אצלי מסכים כחולים שחייבו ריסטרט למחשב. הצלחתי לעצור את הריסטרט האוטומטי והעתקתי את הפרטים של הבעיה, אך אין לי מושג איך להמשיך מכאן :-\ העתקתי את הקוד שהופיע לי, אבל הבנתי שאם מופיע שם של קובץ הוא מספיק כדי לפתור את הבעיה, אז: NETIO.SYS - Address 8c7b5ea1 base at 8c7af000, Datestamp 4a5bbf63 אשמח לעזרה בנושא! עריכה: אחרי שהורדתי את התוכנה שבסטיקי הצלחתי להוציא פרטים נוספים, אבל עדיין אין לי מושג איך לקרוא את זה/מה לעשות עם זה. Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck D1, {0, 2, 0, 8c7c4ea1} Unable to load image \SystemRoot\system32\DRIVERS\Rt86win7.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for Rt86wi…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by law89,

היי. האם ניתן לחבר SSD שיש לו חיבור כזה למחשב שיש בו usb 3.2 gen 1? והאם קיים מתאם שמתאים ליציאות שאינן type c (היציאות הרגילות) שהן usb 3.2 gen 1 ו-usb 3.1 gen 1?

5. שלום משום מה אחרי בערך חצי שנה שהפריצה עבדה פתאום הוא אמר שהיא נגמרה(היא לא אמורה להיות תלויה בזמן כי במחשב אחר היא עובדת כבר יותר זמן) אז התקנתי אותה שוב(windows loader) ואז הופיע לי פתאום מסך של boot בעלייה שאין לי תמונה שלו אבל הופיע בו: windwos 7 server windows 7 (no slic) windows xp loader helper ואולי עוד שורה או שתיים שאני כרגע לא זוכר וזה גם לא כזה משנה זה וינדוס 7 רציתי לסדר שזה לא יופיע יותר בעליית המחשב ואמרתי שאני אנסה להסיר את הפריצה להתקין שוב מאז לא עולה לי בכלל המחשב ומופיע המסך הבא שעולה כל פעם מחדש ומרסט את עצמו תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. תודה שנכנסתם ושאתם מנסים לעזור. יש לחבר שלי בעיה מאוד גדולה במחשב, הנה ההודעה שהוא ביקש ממני לכתוב: נתחיל מהמפרט הטכני של המחשב: לוח אם: SoyoUSA SY7VCA, תומך עד AGP x4 Chipset: VT82C694X (VIA) כרטיס מסך: NVidia GeForce 4 440MX שני הארד דיסקים, שני סידירומים (אין קשר אליהם, לכן אני לא מפרט) כרטיס טלוויזיה FlyVideo2000 כרטיס קול Genius Sound Value Maker 5.1 ועכשיו לבעיה, אני אסביר את המצב כאילו אני מתקין Windows XP מחדש: לאחר ההתקנה, הכל מוגדר בעזרת הדרייברים של XP. מתקין DirectX9, מפעיל DXDiag, הולך לטאב ה-Display, ולוחץ על Test Direct3D. קיימת תקלה, המחשב מציג את הקוביה, אך אינו מסובב אותה (בכל הבדיקות, DX7-9). מתקין דרייבר של NVidia, בניסיון של כ-5 גרסאות אחורה מהאחרו…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by aracer,

שלום, היום ניקיתי את המחשב שלי(עם ספראי אויר) ועכשיו שחיברתי אותו הוא לא נידלק, הכוונה הוא נידלק אבל הרעש שונה והמסך בכלל לא מזה שהוא מחובר למשהו. מה לעשות?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום לכולם , בדרך כלל אני לא מכבה את המחשב , שלשום החלטתי לכבות את המחשב ולתת לו לנוח לאחר תקופה ארוכה . אתמול אני מנסה להדליק אותו , המחשב נדלק , לא עובר את המסך השחור בהתחלה כותב לי שגיאה כזאת : "Master hard disk error" press F1 משהו כזה , וזהו , המחשב לא עולה לי ....? מישהו יודע מה הבעיה , ואיך ניתן לפתור אותה ? תודה רבה , אור.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by adirss,

הכרטיס רשת של המחשב שלי נהרס וקניתי חדש כיבתי את המחשב התקנתי אותו והכל היה בסדר הדלקתי את המחשב מחדש שוב פעם ואז איך שנגמר הרצת הוינדוס ובא לעלות שולחן העבודה יש מסך כחול והמחשב נופל ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח והמחשב עולה עשיתי שחזור מערכת ולא עזר, מה עוד עשיתי גם lest good configorisn restro {סליחה על השגיאות כתיב} וגם לא עזר הוצאתי את הכרטיס ורק במצב בטוח המחשב עולה מה עושים תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by BMWE,

שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש. לוח אם Asus H110M-K. מערכת הפעלה win 10. המחשב נקנה עם HDD SSD 250G ואליו אני רוצה להוסיף HDD 500G מהמחשב הישן בחיבור SATA. כאשר מדליקים את המחשב, הוא מזהה את שני הדיסקים, אך כאשר עולה מערכת ההפעלה, לוקח לה יותר זמן לעלות כאשר הדיסק השני מחובר לעומת כאשר יש את ה SSD וכן ה HDD השני לא מזוהה. אשמח לעצות מה ניתן לעשות. החיבורים בלוח אם הם SATA1 ה SSD ו SATA2 ה HDD.

11. Started by xytkhi,

מחקתי את הביוס במחשב שלי הלוח אם הוא KT4AV של MSI וברור שמחקתי את הביוס מה עושים כדי לשחזר את הביוס? כמובן שמדליקים את המחשב לא הביוס הוא לא מזהה כלום, רק מקבל חשמל וזהו. גם דיסק BOOT לא עוזר וכו. מה עושים? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by ABL,

פרטי המערכת שלי בפרופיל.. משום מה כל משחק שאני משחק לפעמים בשלבים שונים של המשחק פתאום יש מסך כחול ויש ספירה עד 100 ואז המחשב עושה ריסטרט. המשחקים שיש לי הם BIOSHOCK CRYSIS WARHEAD DEAD SPACE ועוד כמה... רק אנריל3 ופר קריי2 לא נתקעו (עדיין). הדרייברים מעודכנים כל המערכת עברה מבחני עומס ועברה בהצלחה הכל מה נראה לכם הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. הי, אני מביא ציטוט מהודעה שפתחתי בפורום "ספקים", אני חושש שהספק הלך, רמזו שם שאולי זה הכרטיס מסך אז אני פותח כאן ומתחיל עם הציטוט: אנסה לתפוס את התקלה בוידאו ואפרסם. כמו מה התקלה נראית לכם? תודה עריכה: טוב, אין ספק שזה הספק.. המאוורר שלו בקושי זז, והמאוורר הרגיל בתוך המארז עדיין מתאמץ לעשות סיבוב וחצי, השאלה היא אם שווה לי לקנות ספק חדש או שמה הבעיה שתיארתי למעלה מראה על כישלון של עוד חומרה..??

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by shahar07,

של האוטלוק, מה עושים ? כל התיקיות ומיילים חשובים היו שם

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום רב! הזמנתי מלפני חודשיים חלקים לבניית מחשב והם סוף סוף הגיעו. האחרי שהרכבתי הכל, חיברתי כבל לספק כוח וכבל אייצ' די אם איי לכרטיס מסך ולמסך ולאחר מכן גם לכניסה של הלוח אם עצמו, אבל לא ראיתי שומדבר על המסך. המפרט: ספק כוח - סיסוניק פוקוס גולד 850w לוח אם - asus prime x570-p מעבד - ryzen3700x זיכרון - patriot 2X16GB ddr4 viper steel כונן קשיח - crucial 1TB m.2 SSD מארז- Cooler Master MB250 כרטיס מסך - Nvidia 1070gtx אז עקבתי אחרי מדריכים מהארינטרנט וחיברתי הכל, ניסיתי לחבר למסך וראיתי שהמאווררים של המעבד, הלוח אם עצמו ושל המארז גם מאחורה וגם מקדימה עובדים. האורות בתוך המחשב נראי…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Tundord,

שלום לכולם לפני מספר ימים, אחרי ריסט לא מתוכנן (החתולה ישבה לי על כפתור ההדלקה :)) המחשב התחיל להיות איטי מאוד. עשיתי בנצ'מאר http://www.userbenchmark.com/UserRun/4332513 וכפי שהוא מראה אז המעבד בקושי מתפקד. המפרט שלי - http://i.imgur.com/pdo5vIT.jpg?1 CPU - http://i.imgur.com/li7lWxX.jpg?1 אגב פתחתי את המחשב, יש קצת אבק אבל כל המאבררים שצריכים לעבוד עובדים והטמפרטורות תקינות. יש משהו שאני יכול לעשות בבית או שאני צריך לפנות למעבדה? תודה לעוזרים )

17. טוב אז ככה : יש לי מעבד ATHLON XP 1700+ 256 MB-RAM וכרטיס מסך GE-FORCE 2 GTS V770 32MB. וזה מה שאני לא מבין : כל משחק אצלי במחשב פועל חלק, שום תקלה גראפית. הפעלתי את התוכנה 3DMARK 2001 (לא SE), ברזולוציה 800X600X32 (הרזולוציה שאני משתמש כמעט תמיד), ואיזה ציון אני מקבל? 2800-2900 !!! מה לא בסדר אצלי? יש לי לוח אם GIGABYTE של מעבדי AMD יש לכם איזה רעיון? אהה ודרך אגב יש לי 2 מערכות הפעלה : XP PRO, WIN 98 הכל אצלי פועל מהר יותר בחלונות 98 אבל הציון שלו בתוכנה נמוך יותר מבחלונות אקס פי!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. סוג מערכת ההפעלה : professional XP 2002 SERVICE PCK3 סוג הדפדפן : Opera סוג כרטיס המסך : NVIDIA AMD ATHLON )TM( 64X2 DUAL +CORE PROCSS 6400 RAM 2.00GB 3.21GHZ מסך כחול אין לי מושג איך להביא לכם את אותו, אז צילמתי במצלמה. ובגדול זה מה שיצא בגלל הפלש זה הדבר הזה: STOP: OXOOOOOOD1(OXB4CDOOO4CDOOO4,OXOOOOOOO2,OXOOOOOOO1,OXB9B8F75( NVNRM.SYS - ADDRESS B9B8F75C BASE AT B9B85000 DATESTAMP לצערי זה כל מה שיכולתי לראות. מידע כללי : היו הפסקות חשמל פה ושם בגלל מזג האויר החורפי, לפני כשבוע לערך היתה לי מקלדת של מייקרוסופט. המקלדת התקלקלה אז החלפתי אותה במקלדת של TEC שעולה 80 שח לערך באופיס דיפו. שמתי לב שזה התחיל בעת שניגנתי מוזיקה במדיה פלייר, אז המחשב עשה איתחול, ככה זה קרה כמ…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by XEON123,

שלום למומחים, ברצוני לרכוש מקלדת Bluetooth דגם K810 במחשב שלי NUC INTEL רשום: Wireless Intel® Dual Band Wireless-AC 8260 • 802.11ac, Dual Band, Wi-Fi + Bluetooth 4.2 • Supports Intel® Wireless Display 6.0 (WiDi האם זה אומר שיש לו התקן Bluetooth buildin ? השאלה שלי,אם אני מדליק את המחשב ולוחץ על מקש F1 או כל מקש שהוא כדי להגיע ל-BIOS האם המקלדת תגיב ? כלומר האם ה-Bluetooth פעיל לפני שמערכת ההפעלה עולה ? תודה מראש ושבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by אהרון נוריס,

אני לא יכול ליצור תיקיה חדשה בווינדוס 8.1 משהו אולי יודע משהו על זה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. הכל על המקסימום, 100% ניסיתי הכל, עידכנתי דרייברים, ביטלתי אפקטי שמע וכו' עדיין לא מבין מה הבעייה פה, זה לא היה ככה לפני. לוח אם: GIGABYTE Z390 GAMING X מערכת הפעלה Windows 10 עדכנית דרייברים כאמור עדכניים יש למישהו ניסיון עם זה? אולי יש אפשרות אולי לעלות מעל 100% כמו שיש בנגני מדיה (VLC למשל)?

22. הרכבתי מערכת מבוססת AMD ASROCK 990 EXTREME 3 AMD PHENOM 2 X4 965 C3 3.4GHZ COOLER MASTER 212X HYPER 2X4 GB G.SKILL 1333MHZ SNIPER SAPPHIRE HD7950 3GB OC DP CORSAIR CX750W ANTEC P280 SEAGATE 1TB 7200RPM LG DVDRW X24 הסתכלתי במדריך של הלוח יש שם הנחייה לגבי כרטיס מסך יחיד , שמומלץ לשים על PCIE2 כשאני שם את הכרטיס מסך על החריץ הרחבה הוא נוגע בצורה קצת מלחיצה על החיבור של הSATA בלוח אם (זה כרטיס מסך DUAL PLATE) השאלה היא אם זה כזה משנה אם אני אחבר את הכרטיס מסך בPCIE2 או PCIE3 מבחינת מהירות עבודה או בכלל אם יש חשיבות לחריץ הרחבה ראשי שיהיה PCIE2 או PCIE3 ? ובנוסף כשהכרטיס מסך על חריץ PCIE2 הוא מעל לסוללה של הביוס , אני מניח שזה כרטיס מסך שמתחמם... , זה לא עלול להזיק ? כמו כן …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by APV,

שלום יש לי בעיה במחשב והיא: המחשב יחסית חדש קניתי אותו לפני חצי שנה עד שנה בערך זה המפרט של המחשב: ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 10/22/2009, 14:25:52 Machine name: USER-E3358229AE Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD System Model: MS-7519 BIOS: Default System BIOS Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz (2 CPUs) Memory: 3072MB RAM Page File: 425MB used, 4530MB available Windows Dir: C:\WINDOWS Di…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Eliya,

המחשב עושה ריסטים פתאומיים שהוא במנוחה המחשב עושה ריסט בערך כל חצי שעה-שעה עשיתי בדיקות מאמץ ובדיקות טמפ' והכל תקין. לקחתי אותו למעבדה של החברה שקניתי ממנה את המחשב והם טוענים שהמחשב עבד להם כיום-יומיים שלמים בלי לעשות ריסט שלקחתי את המחשב בחזרה הביתה חיברתי את המחשב ושוב ריסטים לכן ניסיתי נקודה אחרת בבית לחבר את המחשב ולראות אולי זה בעית מתח או משהו כזה אבל גם בנקודה הנוספת בבית המחשב עשה ריסט מה עושים? נ.ב. יכול להיות שלאפס את הביוס יפתור בעיה זו?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by assaf17,

אז ככה - היום הגיע המחשב החדש שקניתי.. הכל עובד פיקס עד שאני מחבר את הכונן (WD MY PASSPORT 2.5 1TB) המחשב עושה שהוא מחפש את הדרייבר שלו ונכשל, ככה באופן קבוע ניסיתי להעביר בין הUSB3 לUSB2.. ניסיתי לחבר אותו גם מאחורה וגם מקדמה.. בסוף התוצאה הסופית היא אותה תוצאה למישהו יש רעיון איך לפתור את העניין? תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים