עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Omer DA,

כשאני פותח את המחשב קורים 3 דברים,אחד הוא שהמחשב מנסה להריץ את הבדיקה של הזכרונות ונתקע לפני הוא רושם memory tes אפילו לא רושם את כל המילה,ולפעמים הבדיקה רצה,כשהיא כבר רצה אז בסוף מופיעה ההודעה CPU is unworkable or has been changed please recheck CPU soft menu לא שיניתי כמובן כלום בנוגע למעבד וכאשר אני לוחץ F1 המחשב עולה כרגיל ועובד מצוין. מה יכולה להיות לדעתכם הבעיה? הבעיה הנוספת היא שלפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא נכבה לשנייה ומדליק את עצמו מחדש ורק אז מתחיל לעלות,אין לי מושג למה זה קשור אז אני אתן כבר את כל המפרט שלי: E7200 G.SKILL 2GB 800MHZ ABIT IP35-E NZXT 500W W.D 640GB SAMSUNG 250GB ATI 3850 256MB

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by adirss,

הכרטיס רשת של המחשב שלי נהרס וקניתי חדש כיבתי את המחשב התקנתי אותו והכל היה בסדר הדלקתי את המחשב מחדש שוב פעם ואז איך שנגמר הרצת הוינדוס ובא לעלות שולחן העבודה יש מסך כחול והמחשב נופל ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח והמחשב עולה עשיתי שחזור מערכת ולא עזר, מה עוד עשיתי גם lest good configorisn restro {סליחה על השגיאות כתיב} וגם לא עזר הוצאתי את הכרטיס ורק במצב בטוח המחשב עולה מה עושים תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום, אחרי איטיות והרבה זמן שלא רעננתי את המחשב - פרמטתי לפני שבועיים את המחשב והכל עובד מצוין חוץ מהקטע של הכיבוי מסך. אני לא רוצה שומר מסך ואני לא רוצה שהוא ייכבה לעולם. אם אני רוצה לכבות אני לוחץ על הכפתור של המסך. הבעיה שאחרי 20 דקות הוא נכבה, נכנסתי לאפשרויות צריכת חשמל מתקדמות שיניתי בכל התוכניות הקבועות את הכיבוי צג וגרום למחשב לישון ל- "אף פעם" וגם במתקדמות על שינה היברנטית וכיבוי דיסק קשיח הכל ל"אף פעם לא". הכל בסדר עד שאחרי כמה זמן פתאום הוא מתאפס וחוזר ל-20 דקות בחזרה. גם אם אני שם כיבוי אחרי 5 שעות הוא חוזר ל - 20 דקות. חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי לפתור את זה וממש לא בא לי לפרמט. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by fuichtva,

קיצרתי את הגמפר של הסוללה בלוח ובעוד הגמפר מקוצר המחשב נדלק, האם יתכן שזה גרם לקצר בלוח? כיון שמאז יש לי בעיה שהמחשב לא נדלק תמיד בלחיצה הראשונה על אף שהכל עובד אין דבר על המסך וגם לא נשמע הביף של האתחול ואז אני צריך לכבות ושוב להדליקפעם ופעמים נוספות ואז מערכת ההפעלה עולה? כמו-כן לאחר הביף הרגיל של האתחול יש עוד שנים קצרצרים- מה זה אומר? אני רוצה לציין שהמחשב עולה בסופו של דבר ועובד בסדר.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני לא מצליח לעבור את הבדיקה עם התוכנה 3DMark06 - הרצתי את התוכנה זה עבד איזה כמה דקות - ואחר כך המסך שלי התכבה (יש לי 960BF) כאילו המסך ניתק מגע עם הכרטיס מסך , זה קרה לי גם עם המשחק FEAR דרך אגב - AquaMark3 אני כן עבר . ואחרי שהמסך מתכבה - אין אפשר לעשות כלום - רק לעשות ריסט וזה מסתדר. מה יכולה להיות הבעיה ? מפרט : Enermax LIBERTY 400W, ACTIVE PFC AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra nVIDIA nForce4 Socket 939 Twinmos 1024MB DDR400 PC3200 LEADTEK WinFast PX7900 GT TDH Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת מה יכול לקרות עם מאפסים את ה BIOS אם יכול להגרם נזק? ומה צריך לעשות האחרי האיפוס אם צריך לכתוב נתונים או שאחרי שאני מרכיב את הבטריה אני מדליק את המחשב בלי לכתוב כלום והוא עולה רגיל?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by jfkk,

שבת שלןם ומברוך יש לי בעיה שמשגעת אותי . המחשב קופא לא ניתן לבצע שום דבר מלבד הפעלה מחדש (לדומא היום בבוקר אני רואה שהמחשב קופא שבלילה אף אחד לא נגע בו9 בדיקת וירוסים או רגולות בוצע על-ידי מספר תוכנות . בדיקת זיכרון בוצע על הרצה 8 שעות לא נמצא שגיאות מחשב לא מתחמם בצעתי סריקה עפ התוכנה pi מה זה אומר כיצד אני בעזרתכם אפשר לעלות על הבעיה תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום לכולם זו ההודעה הראשונה שלי פורום אני מקווה שאצליח לנסח אותה בצורה המובנת ביותר. אני עובד על פרויקט קבלתי מחשב פנטיום סלרון עם מעבד של 2.8 וRAM של 512 אין לי מושג אם זה פנטיום 3 או 4 אני מאמין ש3 בכל מקרה התקלה הראשונית במחשב הייתה שהוא היה נכבה באמצע העבודה לכן החלפתי לו ספק כוח לEZCOOL 400V אחרי שהחלפתי את הספק חשבתי שהמחשב יפעל כראוי אך מרגע ההדלקה שלו הוא מראה לי מסך שחור וריק והמסך מחשב מראה נורית ירוקה זה אומר שהוא עובד לדעתי נשרף הכרטיס מסך על הדרך עם הספק הישן מה דעתכם בנושא ומה עלי לעשות אשמח לקבל תגובות מכל אחד תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by law89,

היי. האם ניתן לחבר SSD שיש לו חיבור כזה למחשב שיש בו usb 3.2 gen 1? והאם קיים מתאם שמתאים ליציאות שאינן type c (היציאות הרגילות) שהן usb 3.2 gen 1 ו-usb 3.1 gen 1?

10. Started by sxs,

הורדתי, הסרתי את הקודמים, התקנתי את החדשים וכל התפריטים והתת-תפריטים שהיו לי ב Advanced אינם זה רק אצלי ככה?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by d.k.,

שלום, הבעיה שנתקלתי בה, היא שבזמן צריבת סרט קיבלתי מסך כחול ואתחול של המחשב, בהתחלה חשבתי שמדובר בקובץ פגום, כשזה קרה לי פעם שנייה (הפעם בזמן בדיקת קובץ אחר), ניסיתי להריץ את chkdsk אבל הוא נתקע לי באמצע הבדיקה. השאלה היא, האם מישהו יכול להמליץ לי תוכנה אחרת שיכולה לבדוק את הדיסק ולסמן סקטורים פגומים? תודה,

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by noaabraham,

שלום, מחשב נייד של DELL כרטיס מסך Intel HD Graphics family , יש יציאה של HDMI . יש לי מתאם של HDMI ו VGA. בפעם הראשונה כשחיברתי הכל היה תקין. ניתקתי פעם את את המתאם מהמחשב והוא יותר לא מזהה את המסך תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Peter Rabbit,

בזמנו שמרתי על דיסקט (כן כן, דיסקט) קטן ומרובע קובץ וורד בעל ערך. אני מניח שמדובר בכונן 3.5 אינטש. לשמחתי הדיסקט נמצא פתאום (דברים מופלאים נמצאים כשעוברים דירה). ואפילו יש לי מחשב ישן שעובד ויש בו את הכונן המתאים. אבל המחשב לא מצליח לקרוא את הדיסקט. יש למשהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. הי, אני מביא ציטוט מהודעה שפתחתי בפורום "ספקים", אני חושש שהספק הלך, רמזו שם שאולי זה הכרטיס מסך אז אני פותח כאן ומתחיל עם הציטוט: אנסה לתפוס את התקלה בוידאו ואפרסם. כמו מה התקלה נראית לכם? תודה עריכה: טוב, אין ספק שזה הספק.. המאוורר שלו בקושי זז, והמאוורר הרגיל בתוך המארז עדיין מתאמץ לעשות סיבוב וחצי, השאלה היא אם שווה לי לקנות ספק חדש או שמה הבעיה שתיארתי למעלה מראה על כישלון של עוד חומרה..??

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by xercise,

שלום לאחרונה אני נתקל בבעיה של המסך שכאשר אני משחק/בשולחן עבודה המסך מתכבה לפעמים חוזר לאחר כמה שניות או שלפעמים פשוט לא חוזר בכלל ורק לאחר כמה RESTARTS הוא חוזר לתפקוד רגיל לאחר בדיקה בEVENT VIEWER זה מה שהראה לי (תמונות מצורפות) למה הבעיה הזאת מופיעה ?? ואיך מתקנים למה זה משגע

16. Started by ido-nava,

אז ככה, אתמול שדרגתי לwindows 8 pro, וכל פעם שאני שומע שירים, רואה סרטים וכו', יש לי מין קפיצות כאלה בסאונד עצמו.. במוזיקה זה קורה, אך בתדירות נמוכה, לעומת בסרטים, שזה פשוט תוקע את התמונה גם... (מזכיר כמו לפני כ-5 שנים, אם היינו שמים סרטים בלי להתקין מקודדים...). ברגע הקפיצות והתקיעות, במנהל היישומים שמתי לב שצריכת המעבד עולה לכמעט 70%, ויישום בשם "פסיקות המערכת" לוקח את רוב הצריכה. ניסיתי להריץ את הקבצים ב Foobar, MPCHC, POTPLAYER, MEDIA PLAYER. המפרט של המחשב: Gigabyte EP35-DS3 Intel core2duo e7200 4GB DDR2 1066MHZ Creative X-fi Xtreme Audio Nvidia Geforce G210 אז ככה, התקנתי את הדרייבים המעודכנים של הכרטיס קול (המותאמים לוינדאוס 8 )שמחובר אנלוגית לרמקולים, בדקתי שבלו…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום רב! הזמנתי מלפני חודשיים חלקים לבניית מחשב והם סוף סוף הגיעו. האחרי שהרכבתי הכל, חיברתי כבל לספק כוח וכבל אייצ' די אם איי לכרטיס מסך ולמסך ולאחר מכן גם לכניסה של הלוח אם עצמו, אבל לא ראיתי שומדבר על המסך. המפרט: ספק כוח - סיסוניק פוקוס גולד 850w לוח אם - asus prime x570-p מעבד - ryzen3700x זיכרון - patriot 2X16GB ddr4 viper steel כונן קשיח - crucial 1TB m.2 SSD מארז- Cooler Master MB250 כרטיס מסך - Nvidia 1070gtx אז עקבתי אחרי מדריכים מהארינטרנט וחיברתי הכל, ניסיתי לחבר למסך וראיתי שהמאווררים של המעבד, הלוח אם עצמו ושל המארז גם מאחורה וגם מקדימה עובדים. האורות בתוך המחשב נראי…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Remus,

הי, יש לי לפטופ asus vivobook 15 שקניתי לפי קצת פחות משנה, היום פתחתי אותו וחיברתי לו הרדדיסק אחר(הייתי צריך כמה קבצים ממנו) אחרי שהחזרתי הכל לקדמותו המשב לא נדלק יותר בלי שהכבל חשמל מחובר. אם אני מחר את הכבל ואני שם את העכבר על האיקון של הסוללה הוא כותב שהוא מחובר אבל לא מטעין (כתוב יש לי 98 אחוז) עם אני מנתק את הכבל המחשב נכבה ולא נדלק כל עוד לא החזרתי את הכבל. רציתי לדעת אם יש לזה פתרון ומה הסיכוי שהרסתי משהו בחומרה סוללה או את הלוח אם או לא יודע מה, או שהוא סתם השתגע בגלל חלפת ההרדדיסקים. וגם נסיתי להוציא את הסוללה והכבל להחזיק 30 שניות את כפתור הכיבוי ואז להחזיר הכל ועדין לא עבד. תודה.

19. שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב מחבר. הוא אומר שהמחשב לא עובד ושהטכנאי חשד בלוח אם. חיברתי וניתקתי זיכרונות החלפתי בין שני כוננים קשיחים והספק כוח ששמתי לו לא תואם את החיבור בלוח אם (בלוח אם יש יותר זוגות של כניסות) אך בכל זאת המחשב נדלק. כשהדלקתי את המחשב לא הייתה תצוגה והמחשב לא צפצף. למחשב יש כרטיס מסך מובנה שעדיין לא ניסיתי אותו (כי אין לי כבל VGA). יכול להיות שזה הכרטיס מסך? אולי הספק כוח? הלוח אם? תודה רבה (:

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Dano,

יש לי בעיה כזאת: לאחר כמה זמן העבר והמקלדת בעצם נתקעים והמחשב פשוט נתקע. פירמטתי הכל והתקנתי וינדוס מחדש ועדיין יש תבעיה הזאת..אולי זה איכשהו קשור לביוס שלה מחשב? כי הוא דיי ישן... עזרה! :s05:

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Eliya,

המחשב עושה ריסטים פתאומיים שהוא במנוחה המחשב עושה ריסט בערך כל חצי שעה-שעה עשיתי בדיקות מאמץ ובדיקות טמפ' והכל תקין. לקחתי אותו למעבדה של החברה שקניתי ממנה את המחשב והם טוענים שהמחשב עבד להם כיום-יומיים שלמים בלי לעשות ריסט שלקחתי את המחשב בחזרה הביתה חיברתי את המחשב ושוב ריסטים לכן ניסיתי נקודה אחרת בבית לחבר את המחשב ולראות אולי זה בעית מתח או משהו כזה אבל גם בנקודה הנוספת בבית המחשב עשה ריסט מה עושים? נ.ב. יכול להיות שלאפס את הביוס יפתור בעיה זו?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. המחשב פעל בסדר גמור, כמה שעות אחרי ניסיתי להדליק אותו והוא נדלק והופיעה הודעה על המסך לזמן ממש קצר והוא נכבה, ככה בכל פעם שניסיתי להדליק אותו ועכשיו הוא פשוט נכבה בלי ההודעה אפילו. פתחתי אותו וניסיתי לנקות את האבק וראיתי שהכונן והזכרונות מחוברים בסדר אבל זה לא עזר. לא עשיתי בו שום שינויים בחודש האחרון. המחשב הוא ASUS N550JV עם ווינדוס 8 שקניתי לפני כמה חודשים. הוספתי תמונה של ההודעה שמופיעה לי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. האם יש כדאיות לרכוש את המוצר הזה (פורסם באתר HWZONE כרכישה כדאית במחיר אטרקטיבי במסגרת בלאק מאנדיי - המחיר הזול עדיין קיים) כאשר החיבור אצלי בבית הוא של פרטנר פייבר במהירות של 1 גיגה?

24. אז ככה הבחנתי בכך כאשר חיברתי מסך ונגעתי בטעות בDVI של הכרטיס מסך והוא חישמל אותי קצת... אותו דבר יש ליד הכונן אם אני נוגע בברזל של המארז ועכשיו זה כבר במקלדת, אם מישהו מכיר SIDEWINDER X6 אז בצד יש מקום כזה לUSB ושם אם נוגעים זה מחשמל קצת... לא יודע מה זה. עזרה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by aracer,

שלום, היום ניקיתי את המחשב שלי(עם ספראי אויר) ועכשיו שחיברתי אותו הוא לא נידלק, הכוונה הוא נידלק אבל הרעש שונה והמסך בכלל לא מזה שהוא מחובר למשהו. מה לעשות?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים