עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by benhalaf,

אני משחק ב GTA ולאחר כמה דקות פתאום יוצא צליל של אמבולנס מהמחשב. ב- Task Manager רשום שה- CPU Usage ממש גבוה, קרוב ל- 100% איך אני יכול להוריד את ה- CPU Usage ???

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. Started by nik55,

יש לי LG CD REW CCE-8527B המחשב לא מסוגל להטעין את הדרייבר טוען שהפייל מושחת או איננו קיים מה עושים??

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. הלוח אם שלי - DG15 A15 חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצוא. תודה רבה

4. Started by Omega81,

בעיה שאני לא מצליח להבין את המקור שלה: יש לי מחשב עם לוח אם של Gigabyte Z77X שקניתי לפני יותר משנה, איתו קניתי סט זכרונות של 8GB. לפני מספר חודשים התחילו כל מיני בעיות מוזרות ומסכים כחולים ולקח לי בערך שבוע עד שהבנתי שהבעיה היא בזיכרונות. לאחר בדיקה מקיפה שכללה הצלבה של כל הזכרונות בכל הסלוטים נמצא כי רק אחד הזכרונות דפוק (את הבדיקות עשיתי עם Windows Memory Diagnostics). מימשתי את האחריות לכל החיים, לקח כמה זמן שלקח ובסוף קיבלתי זוג זכרונות חדש. התקנתי אותו והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש באותה הזדמנות. לאחר יותר מחודשעבודה עם הזכרונות החדשים ללא שום בעיה פתאום החלו אותם בעיות שהיו לפני, כל מיני מסכים כחולים, תוכנות קורסות וכל מיני הפתעות. עשיתי שוב את אותן בדיקות מקיפות והנ…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. יש לי מדפסת משולבת HP עם ראש דיו שחור 21 (זה מספר הדגם). מכיוון שהראש הישן לא עבד דיברתי עם החברה והם שלחו לי ראש חדש במקומו, אבל מה, גם החדש לא עובד והמדפסת לא מוציאה דיו שחור בהדפסות. השתמשתי בפונקציית ה"העתקת מסמך" ככה שלא היה צורך בדרייברים או תוכנות כאלה ואחרות ככה ששללתי את האופציה הזאת. הראש עצמו חדש לחלוטין אבל כשאני מוציא אותו מהמדפסת הוא לא מוציא צבע, כלומר אם אני נוגע בו עם חתיכת נייר הוא יבש לחלוטין. הראש הצבעוני לעומתו כן מוציא צבע אם נוגעים בו עם נייר. אז איך בעצם אני יודע אם הבעייה במדפסת או בראש? האם הבדיקה שעשיתי (לגעת בראש עם נייר) מספיק טובה כדי לדעת בוודאות שזה הראש דפוק?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by T3,

שלום, בימים האחרונים שמתי לב שאני בתוך המשחק DOOM המחשב מרעיש ממש , בדקתי מעלות וזה מה שראיתי מטורף... זה קורה לי רק במשחק הזה אני משתמש במנוע VULKAN. יש מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. קניתי מחשב חדש, ויחד עם כרטיס המסך קיבלתי משחק בסגנון DOOM. הבעיה שלאחר רבע שעה בערך שהמשחק פועל הוא לפתע מקפיא את כל המסך והמקלדת מתכבה ואיאפשר לעשות שום דבר חוץ מRESET. ממה נובעת הבעיה ?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by eyal,

יש לי msi ge force 3 ti 200 ויש לי דרייוור ישן האם הדרייוור הזה טוב? Version: 28.32 Size: 8.4 MB Self Extracting Installer Release Date: 3/21/2002 ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום, אני לא יודע אם זה בעיה או לא אבל זה די מעצבן - בימים האחרונים , המחשב נכנס למצב של שומר מסך (מסך שחור) והכל טוב אבל כשאני לוחץ על המקלדת\עכבר זה נשאר על מסך שחור (הוא לא יוצא ממצב של power saving להיות פועל כרגיל ולהציג תמונה. הוא נשאר על מנורה כתומה [של כפתור הכיבוי\הדלקה שלו] ואם אני מנסה להדליק את המסך ע"י לחיצה על כפתור הכיבוי\הדלקה שלו הוא עושה נורה כחולה לכמה שניות ושוב נכנס לsaving power [נורה כתומה]) כפתור הריסטארט של המחשב לא פועל במצב הזה ורק כפתור הכיבוי של המחשב פועל .. המסך הוא U2312HM כרטיס מסך HD7950 (שלא עושה בעיות) לא נגעתי בשום הגדרות אז מה זה יכול להיות? עריכה: הנה סרטון שצילמתי : View My Video

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by itamar960,

אהלן אני מנסה לשנות את המנוע חיפוש שלי לגוגל בדפדפן כרום, אבל הוא לא נותן לי משום מה הנה תמונת מצב איך אני משנה את הברירת מחדל הזאת של tasearch? מה לעשות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by daniel2019,

שלום מחשב נייד Dell Latitude E5420 ממש לאחרונה החלפתי דיסק קשיח עקב קריסות חוזרות ונשנות ומסכים כחולים וכן בדיקות שהעידו על כשל בדיסק. עם הדיסק הקודם לא הצלחתי להפעיל את אופציית הדיאגנוסטיקה שבודקת את תקינות מכלול חלקי המחשב שיש באתר של דל בגלל שדי בתחילת הסריקה המחשב היה קורס. כעת לאחר החלפה ביצעתי בדיקה, אז הבדיקה המהירה יוצאת תקינה, אבל בדיקה מורחבת יוצאת עם כשל בכרטיס מסך, הן בבדיקה רגילה והן בבדיקת עומס. מצ"ב צילומי מסך. בעבר שהייתי מבצע בדיקות כאלה, היה שלב שבו רצו על המסך במשך כמה דקות כל מיני אנימציות כחלק מהבדיקה, וכעת מופיע משהו אחד ולאחר מכן המסך מדי פעם מנסה משהו ונכבה (אולי זה קשור לכשל). אציין שהמחשב עובד רגיל (אני לא משתמש במשחקי מחשב) בצורה…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by jfkk,

שבת שלןם ומברוך יש לי בעיה שמשגעת אותי . המחשב קופא לא ניתן לבצע שום דבר מלבד הפעלה מחדש (לדומא היום בבוקר אני רואה שהמחשב קופא שבלילה אף אחד לא נגע בו9 בדיקת וירוסים או רגולות בוצע על-ידי מספר תוכנות . בדיקת זיכרון בוצע על הרצה 8 שעות לא נמצא שגיאות מחשב לא מתחמם בצעתי סריקה עפ התוכנה pi מה זה אומר כיצד אני בעזרתכם אפשר לעלות על הבעיה תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by xytkhi,

מחקתי את הביוס במחשב שלי הלוח אם הוא KT4AV של MSI וברור שמחקתי את הביוס מה עושים כדי לשחזר את הביוס? כמובן שמדליקים את המחשב לא הביוס הוא לא מזהה כלום, רק מקבל חשמל וזהו. גם דיסק BOOT לא עוזר וכו. מה עושים? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by love-its-my-name,

יש לי מדפסת של אספון דגם 900 ונגמר לי הצבע הצבעוני. המדפסת היא מדפסת להזרקת דיו וכל פעם לפני שמדפיסים היא בודקת את הכמות המדוייקת של הצבע ועכשיו, לאחר שנגמר הצבעוני, איני יכול להדפיס עוד דפים אפילו שהגדרתי שזה ידפיס רק בשחור לבן... אני לא רוצה צבועני אלא פשוט "לצלם" [סריקה והדפסה] כמה דפים ואני לא הצלחתי למצא דרך לגרום למדפסת לא לבדוק הפעם את כמות הנוזל הצבעוני או לעבוד על המדפסת ולגרום לה "לחשוב" כאילו קיים צבע צבעוני. למי שעדיין לא הבין - דיו שחור יש. אשמח אם תענו לי במהרה משום שזה ממש חשוב לי [חומר שסרקתי מקלסר שעל החומר הזה יש לי מחר בערב מבחן באוניברסיטה ואת הקלסר, היום, אני לא אוכל להשיג]. בתודה מראש, GSD.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. כשאני מעתיק קבצים גדולים (4-5GB) המחשב מעתיק בהתחלה מהר וככל שמתקדמים לסוף הקובץ המהירות יורדת עד מצב שבסוף הקובץ החלון נתקע לי 5דקות על "5 שניות נותרו" במחשבים אחרים הרבה יותר חלשים עם אותו disc on key המהירות כפולה ויותר.מה אפשר לעשות? תודה מראש לכל העוזרים בהתחלה המהירות היא 100-120 MB/S כשלאחר שהגענו לחצי קובץ המהירות יורדת בהדרגה עד 5 MB/S

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by קובידון,

שלום רב לכל חברי הפורום, לאחרונה במחשב שלי ה CPU גבוה ,מה שגורם להאטת המחשב ולתקיעתו לעיתים ממה יכול לנבוע CPU גבוה חוץ ממספר גדול של תוכנות שפועלות בו זמנית? מצפה לתשובה במהרה בתודה, קובי

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Meturlal,

היום לאחר שהמחשב דלק כשעה, התמונה במסך הפכה להיות בגווני צהוב (ראו תמונה מצורפת). התופעה לא חולפת, אלא אם מכבים את המסך ואז הוא עובד כרגיל לכמה דקות ושוב הופך לצהוב! איך אפשר לבדוק אם הבעיה בכרטיס המסך או במסך עצמו? וכמובן מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? המסך (כפי שניתן לראות בתמונה) הוא LG Flatron F700B בן שנה וחצי. כרטיס המסך הוא Abit Siluro 4800 (מבוסס על Geforce4 Ti4800). בתודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. המקלדת שלי נורא איטית ולמרות ששניתי את ההגדרות שלה להכי מהירות נראה כי אין שינוי... repeat delay נשאר אותו הדבר... ו repeat rate אפשר רק להאט.... זה מציק כי אני צריך לחכות שניה או 2 עד שהוא מתחיל להכפיל לי אותיות... יש פתרון לבעיה המציקה הזאת ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אהלן אנשים. לפני חודש בערך הצבתי הודעה באחד הפורומים שאני מעוניין במחשב חדש ועזרו לי להרכיב מפרט שברובו נשאר כמו שהוא. מעבד: Intel E8500 זיכרון: Corsair 2X2GB @ 800MHz לוח אם: Asus PN5-D מעבד גרפי: Gigabyte 9800GTX 512MB כונן: 500GB ABYS Western Digital מארז: CoolMaster 690 קירור: Zalman 9500CNPu ספק כוח: Thermaltek 750W בעיה מס' 1 המחשב היה נכבה באמצע משחק. החלפת ספק כוח פתרה את הבעיה. ספק כוח מקורי HEC600W. בעיה מס' 2 ויסטה 32 נתקע מדי פעם. רק RESET היה אפשרי. התקיעות היו באופן רנדומלי. זה יכל לקרות 2 דקות אחרי איתחול המחשב או אחרי שעתיים של עבודה. קרה לרוב בעבודה בסביבת המערכת הפעלה ולא במשחקים. יומיים לפני הבעיה השלישית המערכת תפקדה ללא בעיות לאחר עידכון דרייברים לכ…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. לפני 5 דקות שמעתי מוזקיה ורציתי לראות סרט, אז עשיתי סטופ למוזיקה והפעלתי את הסרט, אבל בסרט לא היה קול!! הפעלתי סרט אחר אבל גם בו לא היה קול. לחצתי play במוזיקה וגם היא לא פועלת פתאום. סגרתי את המדיה פלייר והפעלתי מחדש וקיבלתי את ההודעה הזו: http://img212.imageshack.us/my.php?image=64393155xq0.jpg חשבתי אולי זה בעיה ברמקולים, אז חיברתי אוזניות אבל גם בהן לא שומעים כלום. הלכתי לדרייבר של הכ. קול וניסיתי לעשות הדגמת אודיו תלת מימדי אבל ברגע שלחצתי play החלון נסגר. יש מצב שסתם ככה פתאום הלך לי הכ. קול?? ----עריכה----- משהו מוזר.. הפעלתי מחדש את המחשב ופתאום הקול עובד

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Ilanit Bogatirov,

אני רוצה לקנות מחשב נייד של לנובו (Idealpad S540) יש לו תקשורת אלחוטית אבל הוא ללא כרטיס רשת, יש פתרון לאינטרנט האלחוטי נוסף (חוץ מחיבור עם כבל)? קישור למחשב: https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..9130..211..2639.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=70821&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אהלן, יש לי מחשב נייד של דל. לאחרונה הוא לא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט אלחוטי(גם כשניסינו לחבר כבל של אינטרנט הוא לא נתן). לא שיניתי שום דבר בהגדרות.. מצורפת תמונה של מה שמופיע כשמנסים להתחבר. תודה מראש New Doc 39.pdf

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by noaabraham,

שלום, מחשב נייד של DELL כרטיס מסך Intel HD Graphics family , יש יציאה של HDMI . יש לי מתאם של HDMI ו VGA. בפעם הראשונה כשחיברתי הכל היה תקין. ניתקתי פעם את את המתאם מהמחשב והוא יותר לא מזהה את המסך תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. בס"ד שלום חברים, סידרתי מחשב בחסדי ה', עבד שבוע פיקס. רק הבאתי תרסיס לניקוי מגעים וניקיתי איתו את הלוח, לאחר חצי שעה הדלקתי והמחשב לפתע לא נדלק. היה תזזז קטן ומאז אין כלום, שום צפצוף! המעבד הלך או הלוח? יש פתרון? כל החיים ניקיתי מלא לוחות ולא קרא לי דבר כזה מעולם. הספק כח נדלק עם החוט הירוק והשחור. יכול להיות שעדיין הספק כח הוא הבעיה? גם אותו ניקיתי להבדיל מפעמים קודמות.

25. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב מזה כבר כמה חודשיים, אני רק לא סגור אם זה בעיית חומרה או תוכנה, הבעיה : כשאני מפעיל מוזיקה במחשב המוזיקה מתנגנת אבל לא ברצף זה כאשר השיר על המחשב ובמידה אני שומע אותו בYOUTUBE השיר עובד בכמה שניות הראשונות ולאחר מכן מפסיק כנ''ל על סרטונים בFACEBOOK ובYOUTUBE אני באמת כבר לא חושב על פתרונות עדכנתי דריברים החלפתי אוזניות בדקתי את זה בכמה דפדפנים החלפתי חיבורים של כרטיס הקול במקום החיבור של הפרונט חיברתי מאחור יש לציין שכאשר שיר מחליט שהוא עובד הוא עובד עד הסוף ,כנל על הסרטונים זה קורה מידי פעם בקיצור עוד רעיונות לפני שאני זורק את המחשב מהחלון? המחשב וותיק בן חמש לפחות אבל החומרה מצוינת , הלוח אם ASUS P5QC מעבד E8400 כרטיס מסך 260GTX 3G DDR2 …

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים