תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי לוח אם Asrock Z68 extreme 4 כרטיס מסך:gtx460 וברצוני להפעיל את ה-virtue לפי מיטב הבנתי ה-virtu מאפשר בעצם להפעיל את הכרטיס היעודי וכרטיס המסך המובנה במעבד בעת ובעונה אחת כלומר לישומים שצריכים ביצועים, הכרטיס מסך יעבוד ועבודה רגילה כרטיס המסך המובנה יעבוד. כל מה שצריך לעשות זה לחבר את המסך ליציאה שעל הלוח אם וזהו. מערכת ההפעלה היא win7 64 bit. כל הדרביירים מותקנים ועובדים תקין כולל ה-virtu (לפחות כך נדמה) הבעיה היא כזאת, כאשר מחבר את המסך ללוח אם ומריץ משחקים הם זזים נורא לאט, כמובן שאם אני מחבר לכרטיס מסך הכל טס. כלומר ה-virtu לא עובד. ניסיתי את זה עם משחקים ועם ungine. ושום דבר לא גורם לזה שישומים שדורשים ביצועים יוכלו לעבוד מהכרטיס מסך המובנה במעבד. הגדרתי …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה סיבות יכולות להיות למחשב שלמראית עין עובד לא לשלוח אות למסך? עם לחיצה על כפתור ה-POWER כל המאווררים מופעלים כל הנורות דלוקות, נורת הבקרה של הלוח אם גם כן עובדת, אין ציפצופים, כל הרכיבים פרט ללוח אם נבדקו ונמצאו תקינים, המחשב נבדק על שני מסכים שונים (שניהם תקינים).
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, ברשותי מסך Xiaomi Curved 34 inch. תיאור התקלה: התאורה האחורית עובדת, אין שבר, סדק או פיקסלים מתים. המסך מזהה התחברות של מחשב אליו. אבל - אין תמונה, כולל OSD בלחיצה על כפתורי ההגדרות של המסך עצמו. מכירים מישהו שיכול לתקן את זה? מה טווח המחיר? האם אפשר לתקן לבד? תודה, דרור
-
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מחשב נייד Dell Latitude E5420 ממש לאחרונה החלפתי דיסק קשיח עקב קריסות חוזרות ונשנות ומסכים כחולים וכן בדיקות שהעידו על כשל בדיסק. עם הדיסק הקודם לא הצלחתי להפעיל את אופציית הדיאגנוסטיקה שבודקת את תקינות מכלול חלקי המחשב שיש באתר של דל בגלל שדי בתחילת הסריקה המחשב היה קורס. כעת לאחר החלפה ביצעתי בדיקה, אז הבדיקה המהירה יוצאת תקינה, אבל בדיקה מורחבת יוצאת עם כשל בכרטיס מסך, הן בבדיקה רגילה והן בבדיקת עומס. מצ"ב צילומי מסך. בעבר שהייתי מבצע בדיקות כאלה, היה שלב שבו רצו על המסך במשך כמה דקות כל מיני אנימציות כחלק מהבדיקה, וכעת מופיע משהו אחד ולאחר מכן המסך מדי פעם מנסה משהו ונכבה (אולי זה קשור לכשל). אציין שהמחשב עובד רגיל (אני לא משתמש במשחקי מחשב) בצורה…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה בעייה שהופיעה בזמן האחרון כשאני משחק אחרי פרק זמן מסוים זה מקטין את המשחק בלי סיבה וחוזר לdesktop, לא מופיעות לי הודעות או משהו בסגנון זה סתם מקטין וזה ממש מפריע. לפעמים זה מקטין וחוזר לבד למשחק ולפעמים אני צריך ללחוץ למטה על המשחק כדי שיחזור אליו. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כמה שעות אחדות הייתה לי הפסקת חשמל ברחוב שבו אני גר, המחשב כבה בפתאומיות. לאחר מכן , המעבד והכרטיס הגרפי שלי פעלו באופן מוזרה מאוד. המעבד שלי - 6700K והכרטיס הגרפי gtx 980 ti .יש לי גם קירור נוזלי 110hi לפני ההפסקת חשמל הכל היה בסדר. עכשיו לפי התוכנה Corsair link הטמפרטורת צלסיוס של המעבד היא "70-80" מעלות מה שלא הגיוני בכלל, כי כאשר אני מניח את היד שלי מעל המאווררים של הקירור הנוזלי המעבד לא חם בכלל. המאווררים מסתובבים במהירות של 2340 rpm ולא משנה איזה מוד אני משנה בתוכנה הם לא מפסיקים להסתובב כאילו המעבד שלי "במאמץ גבוה" למרות שהוא בכלל אמור להיות על איידל כי אני לא נכנסתי לשום משחק או תוכנה שתצטרך כוח עיבוד גדול. בנוסף שניסיתי להיכנס למשחק קל, י…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב עושה ריסטים פתאומיים שהוא במנוחה המחשב עושה ריסט בערך כל חצי שעה-שעה עשיתי בדיקות מאמץ ובדיקות טמפ' והכל תקין. לקחתי אותו למעבדה של החברה שקניתי ממנה את המחשב והם טוענים שהמחשב עבד להם כיום-יומיים שלמים בלי לעשות ריסט שלקחתי את המחשב בחזרה הביתה חיברתי את המחשב ושוב ריסטים לכן ניסיתי נקודה אחרת בבית לחבר את המחשב ולראות אולי זה בעית מתח או משהו כזה אבל גם בנקודה הנוספת בבית המחשב עשה ריסט מה עושים? נ.ב. יכול להיות שלאפס את הביוס יפתור בעיה זו?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלןם ומברוך יש לי בעיה שמשגעת אותי . המחשב קופא לא ניתן לבצע שום דבר מלבד הפעלה מחדש (לדומא היום בבוקר אני רואה שהמחשב קופא שבלילה אף אחד לא נגע בו9 בדיקת וירוסים או רגולות בוצע על-ידי מספר תוכנות . בדיקת זיכרון בוצע על הרצה 8 שעות לא נמצא שגיאות מחשב לא מתחמם בצעתי סריקה עפ התוכנה pi מה זה אומר כיצד אני בעזרתכם אפשר לעלות על הבעיה תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למה כל הזמן מערכת ההפעלה רצה ל PAGE FILE למרות שיש מלאה זיכרון בקושי 20% תפוס , " מאוחסן במטמון " הגיע ל 32GB משהו הזוי , אולי לבטל את ה PAGE FILE ? למה ה PF בנפח של 5 גיגה ? מחקתי את מאוחסן במטמון עם תוכנה RamMap אבל זה מעצבן .
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כמה בעיות במחשב שלי שאין לי דרך לטפל בהם (למרות שניסיתי אבל ללא הצלחה), יש לי את המפרט הבא: Intel i5 2500K 3.30GHz 6950 2GB CF 8GB RAM במשחקים יש לי בעיה של ירידות FPS וזה לא אמור להיות ככה ושאלתי את כל מה שאני יכול רק לשאול, אכן יש בעיה ואין לי מושג איך לטפל בזה, היה לי OC שהחנות TMS עשו לי (שהזמנתי מהם את המחשב) 4.30GHz קרה משהו למחשב והביוס עשה ריסטרט לעצמו או משהו כזה וה-OC נמחק וכל שאר הדברים שהיו בביוס או משהו כזה לא זוכר בדיוק, מה אפשר לעשות? לפנות ל-TMS שיעשו לי שוב? ואגב עוד בעיה של מסך כחול אני אצטט את הבעיה שכתבתי כאן בפורום: אגב היום שוב פעם ניסיתי לפתור את זה, במצב בטוח הסרתי את הדרייבר הנוכחי והתקנתי אחד ישן יותר (כל הדרייברים שהיו הם התאימו אז…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום, לאחרונה במחשב שלי ה CPU גבוה ,מה שגורם להאטת המחשב ולתקיעתו לעיתים ממה יכול לנבוע CPU גבוה חוץ ממספר גדול של תוכנות שפועלות בו זמנית? מצפה לתשובה במהרה בתודה, קובי
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המקלדת שלי נורא איטית ולמרות ששניתי את ההגדרות שלה להכי מהירות נראה כי אין שינוי... repeat delay נשאר אותו הדבר... ו repeat rate אפשר רק להאט.... זה מציק כי אני צריך לחכות שניה או 2 עד שהוא מתחיל להכפיל לי אותיות... יש פתרון לבעיה המציקה הזאת ?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה מה שאני מקבל בבדיקת מהירות. יש לי סיבים אופטיים 1 ג’יגה, מחובר עם כבל. בפועל אני מקבל פינגים גבוהים בכל משחק כמעט שאני משחק. יש משחקים שזה מראה לי שהחיבור שלי לא טוב, במשחק הספציפי הזה בקושי הרגשתי לאגים אבל זה מגביל אותי בהתחברות לחדרי משחק ואנשים נמנעים מלשחק איתי. במשחקים אחרים בעיקר משחקי FPS הפינגים שלי עוברים את ה100-200
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, היום קניתי כרטיס מסך gigabyte gtx 1660 super לאחר שהGPU הקודם שלי מת. כאשר אני הכנסתי את הכרטיס מסך למקום שלו בלוח אם והדלקתי את המחשב אני רואה את המסך של הbios אבל לא יכול לעשות שום דבר. המסך נשאר ככה כדקה ואז קורה reboot , נראה שהwindows מתחיל לעלות והמחשב פשוט נתקע. יש לי מחשב קצת ישן אבל הלוח אם אמור לתמוך בכרטיס הזה. הלוח אם שלי הוא ga-z77-d3h עם הbios הכי אחרון שיצא עבורו והמעבד i5-3570k. כאשר עליתי עם הonboard gpu אז בdevice manager הכרטיס מזוהה אבל מופיע עם משולש אזהרה - this device cannot find enough free resources that it can use. (code 12) . האם למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 3 לערך עם מעבד Q6600 זיכרון 4G במהירות 1066 דיסק של 320 , דיסק של 500 ודיסק של 1000. אני כמעט ולא מכבה את המחשב שלי ושמתי לב כי לאחרונה הוא נעשה איטי מאוד (כל עמוד לוקח כ 10 שניות להפתח) האינטרנט נתקע מספר שניות ולא עובר בין הלשוניות ותגובות המחשב מאוד איטיות. מה אפשר לעשות ואיפה יכולה להיות התקלה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי מחשב נייח לנובו בן 4 שנים לא מעלה מערכת הפעלה בהדלקה ראשונה ורק לאחר כיבוי והדלקה שניה פועל המחשב .מה יכולה להיות הסיבה ומה ניתן לעשות ? תודה ובשורות טובות אהוד
-
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, סתם עלה לי בראש... לפני כחודשיים ( בערך, לא זוכר מדויק ) התעוררתי וגיליתי שכרטיס המסך ולוח האם נדפקו. בכדי שזה לא יקרה שוב, החלפתי לוח אם ( ומעבד, ממחשב אחר בבית שלא בשימוש ), קניתי כרטיס מסך חדש וספק כוח איכותי של SEASONIC. הייתי בטוח שפה מפסיקות הצרות, רק בחיבור הראשון של הכונן הקשיח למחשב ( בעצם בהדלקה הראשונה ) הוא גם כן החליט למסור את נשמתו לבורא. מה הקטע של המחשב הזה? האם מדובר בצירוף מקרים? המחשב מחובר למתאם ( ל 3 חיבורים ), האם ייתכן וזה מקור הבעיה? סתם צירוף מקרים של 1 למיליון? :bash::bash::bash::bash:
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח seagate barracuda ופתאום הוא קורא ממש לאט למשל העברתי ממנו קובץ לכונן אחר והוא עולה ויורד מאפס ל16 מגה ואז ל3 מגה וחוזר לאפס, כאשר העברתי קובץ אליו אז הוא עבד רגיל. האם הכונן עומד למות או שזה בעיה שיש לה פתרון? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד של לנובו (Idealpad S540) יש לו תקשורת אלחוטית אבל הוא ללא כרטיס רשת, יש פתרון לאינטרנט האלחוטי נוסף (חוץ מחיבור עם כבל)? קישור למחשב: https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..9130..211..2639.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=70821&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בא לשחק בהגה של גיים פורט אז אני הולך לבדוק שהגיים פורט שלי מותקן במהל התקנים וזה מה שאני רואה This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system. Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device. עם סימן קריאה כזה... מה זה? הוספת התקני משחק לא עובדת בגלל זה... תודה רבה!!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחשב נייח, המחשב לא באחריות,אין אבק בכלל אני מקפיד על זה , הזיכרון מספיק,והאנטי וירוס לא מוצא כלום. באמצע גלישה או סרט ,פתאום המסך קופא וגם העכבר והמקלדת לא זזים או מגיבים ,ולא משנה מה עושה הוא נישאר תקוע, המחשב לא מתחמם בדקתי, והאפשרות היחידה להוציא אותו מהתקיעה, זה לנתק מהחשמל (כי באותו רגע לא מגיבים הכפתורים)
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד של LG X120 עם נטסטיק פנימי אריקסון F3507G. הבעיה היא שהווינדאוס (XP) מפסיק לזהות את המודם ורושם התקן USB לא מוכר לסירוגין, זאת אומרת דקה אחת מזהה אותו והוא יופיע במנהל ההתקנים בצורה תקינה, ודקה אחרי הוא יעלם משם! לבנתיים הפתרון היחידי שמצאתי הוא להתקין מחדש את ה-XP, כשעם התקנה חלקה הבעיה הזו נעלמת. היא חוזרת אחרי תקופת שימוש קצרה של כמה שעות (כבזמן הזה כבר ביצעתי עידכונים מלאים לווינדאוס והתקנתי תוכנות בסיס כמו פיירפוקס וכו'). מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ומונעים ממנה לחזור? להתקין מחדש את כל הווינדאוס פעם אחרי פעם לא יעיל, כשכמובן ניסיתי לפני להסיר את המודם ולהתקין אותו לבד מחדש אבל לא עזר. לבנתיים אני לא מבצע עידכונים לווינדאוס (למקרה שאחד מהם יוצר…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אז ככה, אתמול שדרגתי לwindows 8 pro, וכל פעם שאני שומע שירים, רואה סרטים וכו', יש לי מין קפיצות כאלה בסאונד עצמו.. במוזיקה זה קורה, אך בתדירות נמוכה, לעומת בסרטים, שזה פשוט תוקע את התמונה גם... (מזכיר כמו לפני כ-5 שנים, אם היינו שמים סרטים בלי להתקין מקודדים...). ברגע הקפיצות והתקיעות, במנהל היישומים שמתי לב שצריכת המעבד עולה לכמעט 70%, ויישום בשם "פסיקות המערכת" לוקח את רוב הצריכה. ניסיתי להריץ את הקבצים ב Foobar, MPCHC, POTPLAYER, MEDIA PLAYER. המפרט של המחשב: Gigabyte EP35-DS3 Intel core2duo e7200 4GB DDR2 1066MHZ Creative X-fi Xtreme Audio Nvidia Geforce G210 אז ככה, התקנתי את הדרייבים המעודכנים של הכרטיס קול (המותאמים לוינדאוס 8 )שמחובר אנלוגית לרמקולים, בדקתי שבלו…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפי מה שהבתי גם הסט וגם העכבר אמורים לעבוד עם אותו רסיבר (Unifying receiver) אבל זה לא מצליח. העכבר עובד רק עם המשדר שלו והסט עובד רק עם המשדר שהגיע איתו. מה צריך לעשות שהם יעבדו על אותו אחד? אני רוצה להשתמש במקלדת מהסט ובעכבר M705. תודה - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי תודה -
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-