תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
קניתי DOK SANDISK 8GB. בטעות הפסקתי את הפרמוט שלו באמצע ומאז אני לא יכול להשתמש בו. המחשב מזהה אותו אך מציין כי הוא לא מפורמט ומוגן מפני כתיבה, כך שלא ניתן לפרמטו. LINUX לא מזהה אותו. מה צריך לעשות בכדי להחזירו לחיים?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, כל פעם שאני רואה סרט במחשב ולא משנה באיזו תוכנה או באינטרנט עצמו, המסך שלי פתאום הופך לשחור ל - 5-6 שניות וחוזר, כמובן שהסרט מפסיק ורשום למטה "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" עשיתי כבר כל מה שעולה בדעתי, התקנתי כמה פעמים את הדרייבר של הכרטיס וזה לא עזר, אפילו פירמטתי את המחשב בגלל זה ועדיין יש את אותה הבעיה. בדקתי את הכרטיס שהוא יושב טוב בלוח והוא יושב טוב. אני כבר לא יודע מה לעשות. אם למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות אני יהיה מאושר. יש לי: WIN 7 כרטיס מסך: GEFORCE 9500GT טמפרטורת הכרטיס במאמץ - 75 מעלות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS דגם P5B. מע' הפעלה VISTA HOME PREMIOM 32BIT היום החלטתי לעדכן את הביוס דרך התוכנה היעודית של ASUS UPDATE עדכנתי את הגרסא האחרונה שיצאה אתחלתי את המחשב ואז הוא לא מצליח לעלות ואני מקבל הודעה: CMOS CHECKSUM BAD. OVERCLOCKING FAILED. PLEASE ENTER SETUP TO RE-CONFIGURATE YOUR SYSTEM נכנסתי לSETUP וניסיתי להתקין מחדש את הגרסא הישנה שנמצאת על ה-CD שקיבלתי עם הלוח אבל הוא מסרב להתקין אותה וכותב כי מדובר בגרסא ישנה. מה לעשות??
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה אני חייב שתעזרו לי יש לי מחשב כבר שנה ומאתמול כשאני ניכנס לאינטרנט ה cpu מגיע ל 100 או 90 % מה אנ י צריך לעשות זה מעט לי את המחשב רצחחחח ואין לי וירוס עשיתי סריקה יש לי אנטי וירוס kaspersky 6 והישתמשתי גם ב Ad-Aware SE Personal ומחקתי את כול הרוגלות שהוא מצא וזה אדיין עדיש בבקשה תעזרו לייי.! תודה שמעון .
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב המריץ Windows 7 גרסת 64 ביט. המחשב קופא לגמרי למשך מס' שניות מדי זמן רנדומלי, ללא כל קשר לפעולה שמתבצעת או לאו בו. אין כל הודעת שגיאה, לא מסך כחול. המחשב פשוט קופא ולאחר מס' שניות המצב חוזר לקדמותו. כיצד ניתן לאבחן את הגורם לזה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה : במחשבי שמבוסס על חלונות 10 64 קיימים 3 USERS אני ADMIN אצלי ב-YOUTUBE אין לי שליטה כמעט על תזוזת הסרגל עם העכבר בסרט (משתולל וקשה לייצב מיקום)אצל 2 המשתמשים האחרים לא קיימת התופעה הנ"ל סיבות ופתרון ? משתמש בMICROSOFT EDGE
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לאחר החלפת כרטיס מסך במחשב שלי, המסך מציג רק מסך שחור. מפרט: Intel i5 2500k Nvidia GTX 970 Corsair vx650 עד לפני החלפת הכרטיס, הכל עבד תקין, הכרטיס הקודם היה Nvidia GTX 650ti. ניסיתי להחזיר את הכרטיס הישן למחשב, אך עדיין אותו הדבר. המסך מציג את אותו הדבר, מסך שחור. ניסיתי לאפס את הביוס - אותו הדבר. ניסיתי להחליף ספק כוח שהיה לי בבית seasonic m520, אך אותו הדבר. הכרטיס המסך ''החדש'' היה במחשב שלי והיה תקין לפני החלפה. למישהו יש עוד רעיונות חדשים? תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני מחברת את הגלאסי אייס 5830 למחשב במצב daownloading ומחברת למחשב אני מקבלת הודעהnot usb device not recognizeid מה עושים??? תודה [ATTACH=CONFIG]9596[/ATTACH]
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי את הDOK המוזכר לעיל וכאשר אני מנסה להעביר אליו קבצים- למחוק הוא פשוט נתקע או פשוט לא נותן לגשת לקבצים. לבצע אתחול הוא לא מאפשר וERROR CHECKING נתקע על ההתחלה כשמתקבלת הודעת שגיאה: WINDOWS WAS UNABLE TO COMPLETE THE DISK CHECK. מה ניתן לעשות, האם הוא אבוד? לעיתים הוא גם מראה שיש 0 MB זמינים ואז לאחר ניתוק וחיבור מחדש חוזר לעצמו. אם יש נתונים אחרים שצריך לתת בשביל לקבל תשובה אני אשמח אם תעדכנו אותי מה נדרש... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, לאחרונה המחשב נתקע מדי פעם במשחקים. שמתי לב שבזמן שהמשחק נתקע, פעולת המעבד צונחת ל-0-2%. יש השערות למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה? בתודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי p4 2.4ghz לוח אם GigaByte 8s655fx 4 זכרונות של 256 כ"א. דיסק 80GB של מקסטור המחשב התחיל לעשות RESTART באופן רנדומלי, עד שהגעתי למצב שהוא לא מעלה את WINDOWS ונותן מסך כחול עם ההודעה בנושא. עד כה ניסיתי כמה אופציות פיתרון בהנחה שמדובר בתקלת תוכנה, הכנסתי הארד דיסק חדש במטרה לפרמט ולהתקין ווינדוס, ההתקנה מריצה את הדרייברים בהתחלה ולאחר כמה דקות (לפני אופציית פרמוט הדיסק) נותנת את אותו מסך כחול בדיוק. בהנחה שמדובר בתקלת חומרה: 1.הוצאתי את כל הזכרונות וניסתי להריץ את המחשב עם כל אחד מהם בנפרד בתקווה שאחד או יותר מהם דפוקים וזה כל הסיפור - לא עבד. 2.החלפתי את הכרטיס מסך - רק כדי לוודא שלא מדובר בזה. 3. הוצאתי והחזרתי את הבטריה של הלוח אם. 4. החלפתי קבלי IDE עוד לא עשית…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה סיבות יכולות להיות למחשב שלמראית עין עובד לא לשלוח אות למסך? עם לחיצה על כפתור ה-POWER כל המאווררים מופעלים כל הנורות דלוקות, נורת הבקרה של הלוח אם גם כן עובדת, אין ציפצופים, כל הרכיבים פרט ללוח אם נבדקו ונמצאו תקינים, המחשב נבדק על שני מסכים שונים (שניהם תקינים).
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע יש במדפסת רק דיו שחור לפי המידע שמסופק ע"י המדפסת הבעיה מתבטאת שאני מדפיס כתבות ובכל כמה שורות נעדרת מילה שהיתה אמורה להופיע בכתבה עצמה למשל "יוזמי החוק החליטו לאמץ את הצעתה " אז בפלט ההדפסה כתוב "החוק החליטו לאמץ את הצעתה " מעבר לזה לא מצאתי את האפשרות להדפיס רק בשחור. האם מישהו יודע אם יש אופציה כזו? מאחר ואני לא צריך צבעוני אלא רק שחור היה לי מדפסת ישנה שהיה אפשרות לבחור להדפיס רק בשחור תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה מאוד מוזרה. העכבר זה razer diamondback והמקלדת razer oranta. כשהמחשב כבוי אם סתם אני לוחץ על כפתור במקלדת או העכבר האורות נדלקים בהם בזמן שהמחשב כבוי. דרייברים מעודכנים משתמש בתוכנה של razer synapse במחשב הישן לא היה לי ככה עם הציוד הזה. נסיתי להחליף גם כניסות usb ולא עזר. לוח אם של gigabyte z370 aorus gaming 3. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! ישנה אצלי בעיה במחשב מזה זמן רב, שמדי פעם נמצאים אצלי ריסטרטים אוטומטים. בבדיקה בEvent Viewer נמצא כמה שדות שהופיעו כמה שניות אחר התקרית. לפני התקרית לא מצאתי משהו מלבד בעיה הנקראית Kernel Power שאומרת שהמחשב ביצע ריסטרט לא תקין... מצ"ב גם קובץ DUMP. והנה לפניכם: 1. BugCheck - idEvent-1001 - System - Provider …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר כשנתיים המאורר במחשב הנייד הישן שלי(esprimo mobile fujitsu siemens) הפסיק לעבוד וגרם לבעיית התחממות של המעבד,לאחר שחיברתי מאוורר חדש מאותו הסוג הבחנתי כי הוא פועל רק ב-2 שניות הראשונות של הדלקת המחשב ואחריו נכבה, המאורר עצמו מתחיל לפעול רק כשאני מפעיל את התוכנה speedfan בלי שום קשר להגדרות בה כי התוכנה עצמה לא מזהה את המאורר עצמו אבל הוא מתחיל לעבוד כשהתוכנה עובדת,מהי הסיבה שהוא פועל רק בשתי שניות הראשונות של ההדלקה והאם אפשר לתקן זאת כדי שהוא יפעל באופן קבוע?,אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה שכתבתי בכותרת זה מה שמופיע אצלי אחרי מדליק את המחשב יש לי קשיח מסוג HD103SJ בעל נפח של 1TB. הקשיח פועל, הוא חי וקיים. כשאני מדליק את המחשב משום מה הוא לא מזהה אותו, אבל דווקא הוא כן רושם בהתחלה את הסוג של הקשיח (יש זיהוי של הדגם, אבל לא מצליח לעלות דרכו את הווינדוס) אני כרגע הרכבתי את הקשיח השני שלי ואני משתמש בו. כשאני מחבר את שני הקשיחים ביחד הקשיח הזה לא מזוהה. למישהו יש מושג מה עושים? יש אולי תוכנה שיכולה לבצע תיקונים של הקשיח או לבדוק אותו? (אפילו שהווינדוס לא מזהה) *בדקתי כמה פעמים שהכל מחובר. הגדרתי אותו ב-BIOS שיעלה ראשון אבל לא עזר. תודה רבה.. אני מקווה מאוד ששום מידע לא יאבד לי.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין וינדוס 10 על מחשב DELL שהגיע עם FREE DOS (לינוקס מותקן). במהלך ההתקנה מחקתי את כל המחיצות שהיו בכונן חוץ ממחיצה בגודל חצי ג'יגה של המערכת, וניסיתי להגדיר את השטח כמחיצה חדשה, אבל מופיעה ההודעה: למערכת לא היתה אפשרות ליצור מחיצת מערכת חדשה" (שגיאה 0xc7da1b50). אני תקוע בגלל זה ולא יכול להתקין ווינדוס. הפיתרון היחיד שחשבתי הוא להוציא את ההארד דיסק ולפרמט אותו בחיבור למחשב אחר. האם מישהו יודע אם יש דרך יותר פשוטה? אני מעדיף לא להוציא אותו כי זה מחשב חדש ואני מעדיף לא לפתוח (ויכוחים של אחריות וכו') תודה רבה מראש לכל מי שיעזור..
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום קיבלתי את הH.D החדש של MAXTOR. אבל הWIN XP לא מצליח לזהות את הכונן, והביוס כן. וגם בדוס אין אפשרות להיכנס לכונן. הכונן על SLAVE. איך אני יכול לפרמט אותו או לעשות FDISK בWINXP?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה : יש לי מעבד ATHLON XP 1700+ 256 MB-RAM וכרטיס מסך GE-FORCE 2 GTS V770 32MB. וזה מה שאני לא מבין : כל משחק אצלי במחשב פועל חלק, שום תקלה גראפית. הפעלתי את התוכנה 3DMARK 2001 (לא SE), ברזולוציה 800X600X32 (הרזולוציה שאני משתמש כמעט תמיד), ואיזה ציון אני מקבל? 2800-2900 !!! מה לא בסדר אצלי? יש לי לוח אם GIGABYTE של מעבדי AMD יש לכם איזה רעיון? אהה ודרך אגב יש לי 2 מערכות הפעלה : XP PRO, WIN 98 הכל אצלי פועל מהר יותר בחלונות 98 אבל הציון שלו בתוכנה נמוך יותר מבחלונות אקס פי!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מחשב נייד Dell Latitude E5420 ממש לאחרונה החלפתי דיסק קשיח עקב קריסות חוזרות ונשנות ומסכים כחולים וכן בדיקות שהעידו על כשל בדיסק. עם הדיסק הקודם לא הצלחתי להפעיל את אופציית הדיאגנוסטיקה שבודקת את תקינות מכלול חלקי המחשב שיש באתר של דל בגלל שדי בתחילת הסריקה המחשב היה קורס. כעת לאחר החלפה ביצעתי בדיקה, אז הבדיקה המהירה יוצאת תקינה, אבל בדיקה מורחבת יוצאת עם כשל בכרטיס מסך, הן בבדיקה רגילה והן בבדיקת עומס. מצ"ב צילומי מסך. בעבר שהייתי מבצע בדיקות כאלה, היה שלב שבו רצו על המסך במשך כמה דקות כל מיני אנימציות כחלק מהבדיקה, וכעת מופיע משהו אחד ולאחר מכן המסך מדי פעם מנסה משהו ונכבה (אולי זה קשור לכשל). אציין שהמחשב עובד רגיל (אני לא משתמש במשחקי מחשב) בצורה…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב של אחי נדפק, היה מותקן עליו ויסטה שכל הזמן היה נכבה, המחשב פשוט כל הזמן היה נכבה, לקחתי אותו ללחץ אוויר ניקיתי וסידרתי שם הכל פיקס, לא עזר. ניסיתי לפרמט ולהתקין XP\7 אבל כל פעם שהייתי מגיע לשלב כלשהו בהתקנה\פירמוט המחשב היה מפעיל את עצמו מחדש\נכבה. עכשיו באותה מידה על מסך כלשהו הוא היה יכול להישאר בלי להיתקע ובלי כלום להיכבה שום דבר, רק במצבים המסוימים של ההתקנה. אני כבר לא יודע מה לעשות האם למישהו יש רעיון מה הבעיה\איך לסדר אותה? תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לוח אם abit i-n73v. כשאני מדליק את המחשב המאוורים עובדים, המנורות על לוח האם עובדות אבל לא רואים כלום על המסך. אין שום ציפצוף..גם כאשר הוצאתי את כרטיסי הזכרון. הוצאתי את הבטריה של הביוס וניתקתי מהחשמל ואין שינוי. (המחשב לא שלי אז אין לי יותר מדי מושג עליו) תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב. זו תקופה ארוכה שאני חווה את התופעה המכעיסה של כניסת המחשב משינה לפעולה באופן עצמאי ללא כל אפשרות שליטה על התופעה, כל העצות שניתנו בפורום בצעתי ועדין התופעה קיימת. צילמתי את המסך המסביר מי/מה הגורם לתופעה. האם יש מי שיכול לסייע לי ב"תרגום" המשמעות של מה שנכתב בממצא של התופעה כפי שמופיע בקובץ המצורף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש במחשב נייד לנובו עם 2 חיבורי USB2 ואחד 3, עם וינ 8.1. יש לי דונגל כרטיס טלוויזיה, כשאני מכניס אותו לUSB 2 הוא עובד נהדר, אבל ברגע שאני מכניס אותו לUSB 3 ומפעיל את VLC אני מקבל מסך כחול. כמו כן לא ניתן להעלות live usb דרכו, אלא רק דרך 2 היציאות של 2. האם זה בעייה בדרייבר של הUSB? והאם יש קשר ביניהם?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-