עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מה עושים? אגב,הדיסק שבור,כנראה. הוא בלט החוצה קצת והכנסתי אותו כי חשבתי שאם הוא יחזור פנימה אני אוכל לפתוח את הכונן,אבל לא. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  2. Started by menybo2,

קניתי מחשב חדש יש לי כרטיס מסך ati radeon 9200se יש לו יצאת TV רצית לדעת איך אפשר לראות טלווזיה במחשב??? אשמח לקבל תשובה בהקדם!

• 11 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by FFFF,

קניתי מחשב חדש.. קיבלתי את המחשב לפני שעתים עכשיו התקנתי איזה דריבר שמשהו נתן לי לכרטיס מסך! ושאני יורד עם הגלדלת יש איזה גל התמונה יורדת מי למעלה למטה מה זה?? זה איזה בעיה בדריבר

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  4. Started by Holography,

היי, בזמן האחרון כל משחק שאני משחק מוצג בצורה גרועה ואני צריך למחוק אותו, לדוגמת Juiced,Hitman 3 אך לא כאן העניין,כי את על המשחקים האלה אני יכול לוותר. (יש לציין שבדקתי אם דום3 עובד אצלי והוא עלה על מסך מלא ללא בעיות,אך בFPS נמוך אך זה כבר לא משנה) היום,יצא גילטי גיר XX רילוד קניתי את המשחק וגם בו אני נתקל בבעיה המוזרה. להלן תמונה: כפי שאתם רואים,אני רואה חצי מהמסך :\ בדקתי אצל שכן שלי וזה לא אמור להיות ככה. אתם יודעים לסדר את זה? -בתודה,XPloiT.Codebase

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  5. שלום המחשב שלי (AMD 2500) עבד לא משהו לאחרונה, אז חשבתי לפתוח אותו ולנקות קצת אבק מהמאווררים, כמו שאני עושה מדי פעם. אז פתחתי, הוצאתי את המאוורר של המעבד וניקיתי, וניקיתי גם את המאוור של הכרטיס מסך ועוד קצת, ניסיתי לחבר הכל שוב והופ - המחשב לא עולה. הוא עושה כמה צפצופים כאלה ונכבה. ניסיתי לפרק את המחשב אח"כ כמה שיותר, לראות מאיפה מגיעה הבעיה, עד שהגעתי למצב שמחוברים רק המעבד וזכרונות ללוח אם, ונתקלתי בתופעה משונה - כאשר הספק כוח היה מחובר עם שני החיבורים (הגדול והקטן) ללוח האם, אז הוא היה מצפצף ונכבה, אבל כשרק הגדול היה מחובר (ואני יודע שזה לא אמור לעבוד ככה) - אז המחשב עבד. לא שהוא עשה משהו במצב הזה, אבל הוא לא נכבה. בינתיים אני נאלץ להשתמש בפנטיום 3 של אחותי הקטנה :-\ י…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Tal14,

יש לי מסך Colortac, הוא לא מוכר בעלייה של המחשב(במסך השחור,לא בבחירת משתמשים) הוא מהבהב וגם במשחק קאונטר סטריק מה אפשר לעשות ? מהבהב הכוונה הבהובים שחורים כאלה שרואים חצי מסך לשנייה ואז לא רואים ואז שוב רואים לשנייה ואי אפשר לעשות כלום מה עושים ? תודה מראש *נ.ב בדקתי במסך אחר והכל עובד כראוי

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם אז ככה...קניתי היום קירור לציפסט NB. הקירור הוא של THERMALTAKE EXTREAM SPIRIT II עכשיו התחלתי להתקין אותו על הלוח שמופיע במפרט שלי...הכול הלך מצויין....חיברתי הכול הפעלתי את המחשב והוא לא עולה טובה אמרתי קורה ניסיתי לבדוק עם הכול מחובר ושוב לא עולה (לא עושה את הפיפ שצריך להיות והמסך מהבהב). אמרתי טוב בוא נבדוק את הזיכרונות(יושבים אצלי על DUAL) הוצאתי זיכרון אחד והופה עולה.....טוב ניסיתי את הסטיק השני אןתו הסלוט באם עולה...טובה ניסיתי את שנייהם לא ב DUAL אלה סתם ביחד....באם עולה.....מה מתברר שפתאום סתם ככה המחשב לא עולה כשהזכרונות שלי על DUAL!!!!ואז הוא עלה!!! אני ממש משתגע פה ויש לי תחושה שאיכשו דפקתי את הלוח וכתוצאה הוא לא נותן לי DUAL לעשות... הוא רושם BIOS R…

• 11 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by Posford,

הייתה הפסקת חשמל והמחשב נדלק לכמה שניות ונכבה. מהספק יש רעש מוזר כזה "פססססס..." והמאורר שלו לא נדלק. מה קרה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יודע שהתקן החדש של המחשבים החדשים הוא USB2 אבל בכל זאת - חיברתי מצרמה דיגיטאלית למחשב>> להעלות תמונות וזה לא עולה הרבה יותר מהר = אותו קצב כמו במחשב הישן כשניכנסתי למנהל ההתקנים > לא ראיתי USB2 שם ברשימה החומרה יכול להיות שאני צריך להתקין דרייבר מיוחד? THX

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מצורפים 2 קישורים לנושאים דומים שמצאתי בחיפוש באינטרנט שלא העלו פיתרון. זה מפריע לי, וזה צורך חשמל - מהסוללה של המחשב או מהחשמל דרך הספק ? TEAC optical ps/2 mouse Gygabyte 945p-s3 ואני לא רוצה להסתבך עם שום דבר כמו עדכונים שונים ללוח אם. תודה http://www.pcspot.co.il/community/viewtopic.php?t=8002&highlight=&sid=c873a817b204c7c7831da865f101c91d http://nana.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=779414&page=0&scrollTo=ReplyAnchor11294944#ReplyAnchor11294944

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  11. אחרי שהמחשב שלי לא עשה פוסט בהדלקה, והייתי חייב לעשות ריסטרט כמה פעמים כדי שיעלה (נפתח על זה נושא בפורום), לקחתי אותו לטכנאי שאמר שהבעיה כנראה בלוח. בינתיים אני לא ממש רוצה להשקיע בלוח חדש, אז נשארתי עם שלי. היום המחשב פשוט התחרפן! אני מדליק אותו (כמובן שהוא נדלק רק אחרי כמה ריסטרטים), הוא נותן לי את ההודעת שגיאה שכבר התרגלתי אליה, מציג את המסך של טעינת הווינדווס, ועושה ריסטסט לבד. כבר ניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק, הוצאתי את המחשב מהחשמל, ניתקתי את הסוללה על הלוח והחזרתי. עכשיו אחרי שעשיתי את זה, המחשב עלה, אבל הציג לי איזה שגיאה. אני לא רוצה ללחוץ Don't Send מחשש שהמחשב יעשה ריסטסט עוד פעם. מה עושים?![br]פורסם בתאריך: 26.03.2007 בשעה 15:55:16 חברה מצטער על ההקפצה אבל ז…

• 11 תגובות
    • 739 צפיות
  12. כל כמה דקות המחשב שלי נכבה כתוצאה מחימום יתר...מה אני עושה...? תודה...

• 11 תגובות
    • 671 צפיות
  13. נכנסתי לביוס עכשיו, סתם רציתי לראות מעלות. נכנסתי שם לראות כמה דברים וראיתי שב: AGP Aperture Size מסומן כ 64MB. הכרטיס מסך שלי הוא AGP, אבל 128MB, אני צריך לשנות את זה? או שזה לא קשור לכרטיס? תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 638 צפיות
  14. שלום אני צריך עזרה בקשר לכרטיס קול. חיפשתי בגוגל ובאתרים ולא מצאתי כלום.. =\ השם של הכרטיס קול הוא : analog devices ad1888 @ sis 7012 audio device ויש לי וינדוס אקספי פרו תודה!

• 11 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by aquas,

היי מישהי ביקשה ממני לעזור לה הבעיה היא שהדסקטופ כולל הטאסקבאר כמו שאתם רואים הפוכים ששמעתי על הבעיה , אז ניראה לי שהבעיה בהגדרה של המסך עצמו ניסיתי לשנות את זה דרך התפריט של המסך עצמו ולא בידיוק מצאתי יכול ליהיות זה בכלל בעיה של הגדרה בווינדוס , אבל חשבתי שזה בעיה של הגדרת המסך(למרות שהסבירו לי שזה קרה במהלך הקלדה ובלי קשר למסך) אז כתבתי את ההודעה בפורום הזה,יכול ליהיות אני טועה אודה לעוזרים מאוד!! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by er0101,

בעת ההדלקה אין תצוגה, נורת הHD נדלקת קבוע ולא משתנה גם אם המחשב נשאר דולק. ניתוק הכוננים (2 אופטיים ו2 הרדיסקים) גורם לנורה לא להדלק אך עדין אין וידאו- סיגנל. מעבד פנטיום 4 SLOT 478, לוח-אם V845DX (לא הצלחתי לזהות יצרן) חשבתי שהבעיה בלוח. יש עוד רעיונות לפני בזבוז 250 ש"ח?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום חברים , יש לי כרטיס nVidia Quadro FX 1100 תוך כדי עבודה (עבודה רגילה כמו גלישה שירים ... לא משחקים ... ) אני מקבל את ההודעה הזאת: לפי מה שאני מבין , הכרטיס מסך לא מקבל מספיק מתח מהספק כוח , אז הוא מוריד את הביצועים תוך כדי עבודה. זה אומר שאני צריך להחליף ספר כוח ? עד עכשיו הכל עבד בסדר גמור , מה קרה פתאום ???? תודה !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zilbero,

שלום לכולם, יש לי תקלה שהתחילה אתמול - אני משחק World Of warcraft ואחרי משהו כמו רבע שעה של משחק המחשב קופא ואחרי משהו כמו חצי דקה-דקה אני שומע את הסאונד מהמשחק ויכול לרשום דברים במשחק ( בלי לראות9 אבל המחשב לא חוזר לעצמו והפתרון היחיד הוא ריסט דרך הכפתור במארז. לא תמיד זה מאפשר להקליד אלא לפעמים זה פשוט תקוע. אם אני משתמש באפליקציה אחרת כמו teamspeak גם היא נתקעת ולא מגיבה - אני יכול למשל לשמוע משהו שמישהו אומר כאילו זה תקוע ופשוט חוזר על עצמו. אני עובד עם winXP 1280MB DDR400 RAM Nvidia Geforce 6200 LE 256MB HD80GM עם 10 GB מקום פנוי Athlon 3200+ S939 חבר אמר לי שייתכן שכרטיס המסך מתחמם יותר מדי והורדתי 3Dmark06 אבל לא רואים שם נתון כזה. גם עם everest אין מדיע על ה…

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  19. שלום .. יש לי בעיה מאז שהוספתי עוד אר דיסק למחשב יש לי בעיה של העתקת קבצים..! למשל שני מעתיק מדיסק למחשב קובץ אז הוינדווס עושה לי שגיאה ... וגם כשאני מוריד מהאינטנט.. ואר דיסק הראשון הוא מאשטר והשני סלב..! יש לי מחשב דיי ישןן ... של אינטל. מעבד 2400 לוח אם לא יודע איזה... כרטיס מסך ראדון 9800SE. גי'ה וחצי זיכרון ... תודה אנשים אל העזרה...!

• 11 תגובות
    • 727 צפיות
  20. שלום לכולם, סביר להניח שכל מי שמסתובב בפורום הזו פירק/הרכיב איזה חלק במחשב במו ידיו. אני בטוח שכולם שמעו כאן כל מיני כללים לגבי עבודה על המחשב החל מדברים כמו לנתק מהחשמל ועד לסדר הארקה לידיים. בסופו של דבר, תמיד יש כללים מוגזמים וכללים שבאמת כדאי להקפיד עליהם. בוא ננסה לבנות קובץ חוקים קטן וריאלי לגבי עבודה על המחשב, על מה אתם מקפידים שאתם עובדים על המחשב?

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by Asaf.Y,

ערב טוב , ההרדיסק שלי , HITACHI 160GB IDE לא רוצה להתפרמט, בPARTITION MAGIC הדבר הבא נרשם על ההרדיסק : (זה ההרדיסק הראשון..) מה עושים על מנת לפרמט את ההרדיסק באופן יסודי , ולהתקין מערכת הפעלה כמו שצריך ? תודה לכל מי שיעלה בי מידע! אסף.

• 11 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by assaf990,

נוד32 טוען שיש לי וירוס ששוכן בזיכרון. מקורו בקובץ services.dll בתקייה WINDOWS . הוא מבקש לאתחל את המחשב כדי להסיר את הוירוס אך כשעשיתי סריקה לאחר האילתחול התברר שהוא לא הסיר אותו מה עוד עשיתי: חיפשתי ידנית את הקובץ אך לא מצאתי אותו (אך הנוד32 תמיד מתריע על וירוס!) סריקות במצב בטוח עם: נוד32, אדוור, ספייבוט, HijackThis, aswcln , stng260 ולא עוזר.. מה ניתן לעשות? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Gilo2005,

בבקשה תעזרו לי לתקן את הסוס הטרונאיני הבא שום תוכנה ושם אנטי וריוס לא מצליחה למחוק אותו השם שלו הוא Win32.Trojan Downloader.Delf בבבבקשה תעזרו ליייייייייי

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by marosa,

יש למישהו מושג איך ניתן להפעיל חיישן טמפ' בלוח אם K8NF-9 של GIGABYTE?? ואם קיים בכלל חיישן כזה?? ב EVERSET אין לו זכר...

• 11 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים