תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
מוצג לי את זה במחשב השני שלי בבית, מה אני עושה? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני חדש כאן ויש לי בעיה...שאני פותח משחק זה עוצר לי את המחשב והליזר של העכבר מתחבה וזהו...מה אני יכול לעשות?...זה דחוף... :s05:
-
- 11 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 1 לא מיזמן חיברתי לו הארדיסיק חדש לבדיקה דגם שונה כנירא זה לא היה מתאים. אז החזרתי לישן ועכשיו המחשב לא פועל וכאשר אני מדליק ללא הארדיסיק אז הוא עולה ורושם שהוא לא מזהה את הארדיסיק מישהו יודע אם אולי חיברתי משהו או שנישרף משהו בתודה יקיר.
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, אני רציתי לעשות שימוש בלוח אם "חדש" שישב אצלי בניילונים ולשם כך ביצעתי שדרוג.רכשתי מעבד חדש יותר של AMD שאמור להתאים לסוקט של הלוח אם (BIOSTAR A770 A2+) אולם לאחר ההרכבה רק המאווררים מסתובבים ואין קול ואין עונה (גם לא צפצוף של המערכת שאומר שהכל בסדר,נאדה) ניסיתי לראות מה לא בסדר,הסרתי את המעבד החדש והתקנתי את הישן יותר שבוודאי יתאים (אם נניח לחדש יידרש עדכון BIOS) הסרתי את כל הכרטיסים (על מנת לפחות שיצעק לי ע"י צפצוף ארוך או משהו דומה שאין לי זכרון). עדיין נאדה. ניסיתי להחליף את הסוללה הקטנה (סוללת שעון מוגדלת) והוא נתן צפצוף מאד ארוך. אני שמח וטוב לב מכך שיש תקווה חיברתי כרטיס זכרון אחד בודד שאני יודע שעבד בעבר,כרטיס מסך ואת ההארדיסק.אולם כעת גם אין קול ואין עונה …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. תודה מראש לכל מי שנכנס בכדי לעזור לי, שיהיה חג שמח וחופשה נעימה לכולם. אוקיי, אז כמו שהכותרת אומרת, יש ברשותי את הצורב הבא PHILIPS SPD2412T, עכשיו לראשונה יצא לי להשתמש בו לפני כמה שבועות. כשצרבתי אז הכל היה בסדר, שני דיסקים ראשונים הוא צרב בסדר גמור, אומנם טיפה איטי ביחד לצורב של אחי ואחותי - 1 וחצי 2 דקות יותר.. אבל חוץ מזה הוא צרב בסדר גמור, עכשיו כאשר הצורב הגיע לצריבה השלישית, הוא פשוט נתקע ב13%, נתקע לחלוטין, ממש ככה המחשב לא זז ולא יכלתי להזיז אפילו את העכבר לאחר כמה דקות של תקיעה. עכשיו לאחר עוד כמה דקות המחשב פשוט ריסט את עצמו לבד, בהתחלה חשבתי תקלה לגיטימית, שקורה שהיה מתרחשת פעם ב.. חשבתי גם אולי בגלל שגלשתי באותו זמן (אבל חשוב לציין שרק גלשתי.. כ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפרמט את המחשב זה קורה לי, כונן d לא מאותחל ואני צריך לעשות לא איתחול מהווינדוס עצמו, איך אני עושה שהכונן יהיה מאותחל ועובד כרגיל בשלב הפירמוט ולא לאחר הפירמוט.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי מחשב חדש והמשחקים לא רצים טוב מפרט המחשב : AMD 3200 זיכרון G1 Mhz 400 דיסק קשיח : G80 SATA II כ.מסך G-Force 6800GS עם 256 זיכרון ו 256 Bit במהלך המשחק כל כמה שניות הוא נתקע לשנייה ואז ממשיך המשחקים שניסיתי הם : Far Cry, F.E.A.R , C&C Generals מה עושים? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הגדרתי בביוס עדיפות ראשונה לסידי צרבתי תקובץ ISO של התוכנה והתוכנה לא עולה מה צריך לעשות ? ואם צריך לעשות משהו כדי להפעיל אותה או שזה פשוט ישר עושה בוט כמו ההתקנה של וינדאוס?
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון, אם לא אז בבקשה להעביר אחרי שה9800GT התקלקל הלכתי לTMS ומימשתי אחריות הביאו לי אחד חדש אבל דגם אחר http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=76&sub_id=323 הישן היה http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=76&sub_id=216 שימו לב שיש הבדל בפרטים.. לא יודע אם זה משנה משהו, אבל גם אין לחדש שהביאו לי חיבור לספק טוב אמרתי ננסה אותו קודם, התקנתי את הדרייבר הכי חדש אבל המשחקים לא נכנסו, ממש שניה אחרי שאני נכנס למשחק המשחק נתקע ותוקע את כל המחשב.. ולפעמים גם מסך כחול חשבתי שזאת בעיה עם ספק הג'נרי שלי (500W) אז הבאתי אחד חדש של SEASONIC.. ונחשו מה אותו חרא, הבעיה היא לא בספק ניסיתי עם כרטיס מסך אחר 9600GT ועובד כמו סוס אז …
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מחשב פנטיום 4 עם לוח ECS-P4VXAD2 נידלק, עושה ספירה של זיכרון, קורא את הדיסקים ואז שאמור להגיע מסך ההפעלה של וינדוס פשוט לא קורא כלום נישאר כך .....מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני יותר מידי זמן שובר את הראש עם הקטע הזה. קניתי מחשב חדש (לא משהו מפוצץ) עם מסך LG l1750HQ Dvi וכרטיס מסך radeon x600 Dvi וכצפוי החלטתי לחבר את המסך ב DVI. זה המקום לציין שיש בכרטיס מסך גם חיבור רגיל. ברגע שהמסך מחובר לחיבור הרגיל הכל עובד מצויין אבל כשאני מנתק את החיבור הזה ומחבר את ה DVI המסך כאילו מתעורר לחיים ולא מציג כלום ואז כאילו הוא במצב המתנה (כאילו המחשב מכובה). ניסיתי לחבר את שני החיבורים וכאשר אני עובד על האנלוגי (יש כפתור על המסך שמאפשר לבחור ב source ) אז הכל סבבה. אבל ברגע שאני עובר ל digital אז שוב לא רואים כלום. חיבור ה DVI מתבצע באמצעות כבל מקורי שהגיע עם המסך ולא עם המתאם. אז אם יש למישהו רעיונות אני אשמח לשמוע
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעת ההדלקה אין תצוגה, נורת הHD נדלקת קבוע ולא משתנה גם אם המחשב נשאר דולק. ניתוק הכוננים (2 אופטיים ו2 הרדיסקים) גורם לנורה לא להדלק אך עדין אין וידאו- סיגנל. מעבד פנטיום 4 SLOT 478, לוח-אם V845DX (לא הצלחתי לזהות יצרן) חשבתי שהבעיה בלוח. יש עוד רעיונות לפני בזבוז 250 ש"ח?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן פחות משנה ולאחרונה כשאני לוחץ על כפתור ההפעלה לרוב אין שום תגובה, לפעמים הנורה של המחשב נדלקת לשניה ואז נכבית. וכשאני מנתק אותו מהחשמל ומחכה כמה שניות אז הכל עובד כרגיל. זה קורה רק לאחר שהמחשב היה כבוי כל הלילה. שהמחשב כבר פועל אז אין שום בעיה, אפשר לשחק, לצפות בסרטים הכל עובד פיקס. דברים שניסיתי: החלפתי בין כפתור הריסט לכפתור ההפעלה לוודא שזה לא הכפתור. ניתקתי את חיבור ה24 פינים, וחיברתי בחזרה, והמחשב עבד, מה שגורם לי לחשוד בלוח אם. עידכתי ביוס לגרסא האחרונה. מפרט: i7 4790K CORSAIR Vengeance Pro Red 16GB 2x8GB 2400MHZ RAM Asus Z97M-Plus Crucial 512GB MX100 Series ASUS GeForce GTX 760 2GB Seasonic X-Series 650W GOLD Modular Fractal Design Define Mini תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא יודע ממש מה הבעיה, רוב הפעמים שהמחשב נתקע זה כשהNOD32 מבצע עדכון. פתחתי את זה כאן כי אני חושב שזה בגלל המעבד אבל אני לא בטוח =\
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מקבל הודעה: [h=1]לא ניתן להתחבר אל accounts.google.com האמיתי[/h]יש כעת הפרעה בחיבור המאובטח אל accounts.google.com. נסה לטעון את הדף הזה מחדש בעוד מספר דקות או לאחר מעבר לרשת חדשה. אם התחברת לאחרונה לרשת Wi-Fi חדשה, סיים את ההתחברות לפני שתטען מחדש. אם היית מבקר כעת ב-accounts.google.com, היית עלול לשתף מידע פרטי עם תוקף. כדי להגן על הפרטיות שלך, Chrome לא יטען את הדף עד שיוכל ליצור חיבור מאובטח אל accounts.google.com האמיתי.
-
- 11 תגובות
- 6.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הריצודים הם לא קשים, אך ניתן להבחין בשינוי גם במחשב נייד וגם בדסקטופ שיש לי. לאחרונה קניתי U2311H וגם בו יש לעיתים את ההפרעות. מה שקורה זה שהמכונה פועלת שמים לב לריצודים, וכשמכבים אותה הבעיות חולפות. השאלה מה ניתן לעשות כדי למנוע מהמכונת כביסה לעשות הפרעות בחשמל?? זאת מכונה די ישנה ואני חושב שאולי כאן הבעיה.... האם כדאי להחליף אותה פשוט?שוב האם זה יפתור את העניין וזה לא משהו שיכול להיות קשור יותר לרשת החשמל בבית?.... מה עושים? להזמין חשמלאי? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב , ההרדיסק שלי , HITACHI 160GB IDE לא רוצה להתפרמט, בPARTITION MAGIC הדבר הבא נרשם על ההרדיסק : (זה ההרדיסק הראשון..) מה עושים על מנת לפרמט את ההרדיסק באופן יסודי , ולהתקין מערכת הפעלה כמו שצריך ? תודה לכל מי שיעלה בי מידע! אסף.
-
- 11 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אז ככה: זה התחיל מזה שאחת מכל 3 פעמים בערך שהייתי פותח סרט במדיה פלייר, זה היה נתקע ומוציא מסך כחול של DRIVER_NOT_LESS_OR_EQUAL, שזו (לפי מה שהבנתי) ההודעה הכי כללית שיכולה להיות........ אח"כ, כשהתחלתי לשחק פאר-קרי, כל כמה דקות של משחק המחשב היה מתחיל לקרטע, הגרפיקה נדפקת לגמרי והסאונד נתקע - כל זה למשהו כמו 5-7 שניות, ואז משחק רגיל. עכשיו מה הבעיה? אחרי 3 פעמים כאלו, המחשב היה נתקע לגמרי וזורק מסך כחול כמו הקודם (דרייבר_נוט_לס....). ובזמן האחרון, התופעות האלה ממשיכות, אבל הפעם עם מסך כחול של PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. ניסיתי לחפש על זה בגוגל, אבל לא מצאתי שום דבר נורמלי. אני מתחיל לחשוב שאולי זו בעיה חומרתית..... למישהו יש רעיון? מפרט: P4 2.4 HT FSB800 (512MB DDR 400 …
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעו עשיתי פירמוט קיצר הכל טוב התקנתי את כל הדריברים תוכנות משחקים וסימייתי עכשיו עשיתי את הפירמוט בחדר שלי והמחשב של אח שלי אז באתי להחזיר לו את המחשב וזהוא מאז הוא לא נדלק וכשעשיתי את הפירמוט הוא עשה הרבה ריסטרטים במהלך ההתקנות (לא סתם ככה ריסטרט כאילו שהוא מבקש ממני לעשות) אז תעזרו לי דחוף מה הבעייה כי אם אבא שלי יגלה אני מת
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יודע שהתקן החדש של המחשבים החדשים הוא USB2 אבל בכל זאת - חיברתי מצרמה דיגיטאלית למחשב>> להעלות תמונות וזה לא עולה הרבה יותר מהר = אותו קצב כמו במחשב הישן כשניכנסתי למנהל ההתקנים > לא ראיתי USB2 שם ברשימה החומרה יכול להיות שאני צריך להתקין דרייבר מיוחד? THX
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש איזו תוכנה שנותנת לך אינפורמציה מדוייקת עך כרטיס המסך? אני רוצה לראות אם קיבלתי פרו או לא.. לראות שלא עבדו עלי..
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור המחשב לTV יש לי R9000 64 MB הטלוויזיה שבחדר שלי ישנה ורואים בה שחור לבן תיארתי לעצמי שזה בגלל היותה ישנה ניסיתי על עוד TV שיש לנו בבית גם יחסית ישנה וגם שחור לבן היום בשעמום של יום כיפור החלטתי להעלות את המחשב לTV PILOT 29 אינץ' למעלה בתקווה לראות בא כמה סרטים אך להפתעתי זה גם היה בשחור לבן חשוב לציין שניסיתי כמעט כל דבר שינוי רזולוציות, קצבי ריענון, עומק צבע, אזורים (ניסיתי את כל האזורים). ניסיתי עוד הרבה דברים ושום דבר לא עבד. אז אני צריך עזרה דחוף בתודה גיא.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שתי ווינדוסים במחשב, שניהם 7 ( הייתי צריך שתיים כדי לבדוק דברים) בקיצור מחקתי את הראשונה, אבל כשאני מפעיל הוא נותן לי לבחור ואם לא תוך 30 שניות הוא בוחר בווינדוס המחוק אתמול הפעלתי את המחשב והלכתי לכמה דקות והוא בחר בווינדוס המחוק והציג לי ארור לחצתי אנטר המחשב עשה ריסטרט והציג מסך שחור סרטון: נכנעה (גם דיסק לא עולה וגם סייףמוד רק הביוס) אמרו לי להוציא את הארד דיסק ולפרמט במחשב אחר - עשיתי את זה ועכשיו יש מסך שחור לגמרי לכמה שניות והמסך מתכבה (המחשב פועל) בבקשה עזרה אין לי בעיה לנסות ולבדוק כל דבר שתגידו
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום... לאח שלי יש מחשב ובתוכו סטיק אחד של samsung 512mb ddr 400mhz והיום הוא קנה סטיק שני של v-data 512 ddr 400mhz והוא נתן לי לחבר אותם והם פשוט לא עובדים ביחד... |: שמישהו יעזור לי פה בבקשה.
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-