עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zipdrive,

ככה לפתע פתאום, בערך בגיל שלוש, יומיים לאחר התקנת windows 7, נראה שכרטיס המסך שלי החליט לשבוק חיים. מרגע שמדליקים את המחשב, לא רואים כלום מלבד תפזורת פיקסלים צבעוניים, כפי שניתן לראות בסרטון שצילמתי. אגב, בזמן boot, הפיקסלים יותר גדולים, כיאה לגרפיקת ascii. מישהו נתקל במשהו כזה? חבר אמר לי שכבר שמע על בעיה של כרטיסי 8800GT + win7 64 + יותר מ2GB זכרון. חוץ מלהגיד שלום יפה לכרטיס (שעושה אותו דבר גם במחשב של אשתי, גם הוא עם win7 64) יש מה לעשות?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by avihiavihi,

שלום חברים, נשבר לי מסך LCD של המחשב הנייד והחלפתי אותו במעבדה שכונתית ליד הבית. הבעיה היא כשהוא חזר אלי גיליתי שהמסך מרצד קלות בעיקר כשהרקע של האתר בו אני גולש או התמונה על שולחן העבודה כהה. חזרתי לחנות הוא אמר אל תעבוד ליד פלורסנט וגם תמיד יש הבהוב קל בLED (יש לציין שיש לי את המחשב לפני שנשבר המסך כבר שנה וחצי ואף פעם לא ראיתי תקלה שכזו). האם יש למישהו רעיון מה הבעיה או מה אפשר לעשות? כי הערס מהתיקון השכונתי לא מתכוון להחליף לי לחדש ואם אני רוצה אז הוא יחזיר לקדמותו רק שזה יעלה לי 150 ש"ח (חצוף!!! הוא אמר אחריות לשלושה חודשים). אשמח לתשובה בהקדם כדי שאדע איך לפעול.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by smalery,

שלום יש לי בעיה קטנה במחשב. אחרי עבודה של בערך 10 דקות, העכבר נתקע. חיברתי מחדש את העכבר (בUSB) והוא עדין לא עבד. ניסיתי עכבר אחר וגם לא מגיב. עשיתי ריסט -> לא מגיב. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by vitali02,

שלום לכולם וחג שמח! הבעיה היא שכל הזמן המחשב עושה קולות של טיק טיק טיק ככה כמה שניות באותו זמן המחשב נתקע שמתי לב שזה חוזר באופן קבוע בהדלקת המחשב במסך WELCOME וגם כשחיפשתי עידכונים זה עשה את הטיקים ותוקע את המחשב ויש תמיד שגיאה של העידכונים ואין אפשרות למצוא עידכונים. בבקשה תעזרו לי!!

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by yonatanph,

דבר ראשון - יש לי radeon x1950 pro ללא שום OC (לא לכרטיס מסך ולא לשאר הרכיבים במחשב). כבר כמה זמן שיש לי בעיות במשחקים עתירי גרפיקה (COD4,AC, וכו') שבהם לאחר כמה זמן אני מתחיל לראות וקטורים של המשחק שאמורים להיות בלתי נראים (למשל קו שיוצא מהעין של הדמות ומייצג שדה ראייה, קו שיוצא מהראש של הדמות ומייצג את התנועה/תנוחה של הדמות וכו') לפעמים גם באגים אחרים, ויש לי גם הרבה קריסות. עדכנתי דרייברים וDX ואפילו (ללא שום קשר לבעייה הנכחית) פירמטתי את המחשב לאחרונה. לא חשבתי אף פעם לבדוק טמפ' של הכרטיס בגלל שאני לא מבצע OC וזה פשוט לא משהו שאני בודק. רק היום פתאום "נפל לי האסימון" שהתקלות מתרבות וגדלות בצורה שיכולה להיות מוסברת ע"י טמפ' גבוהה מידי בכרטיס מסך. לפני כמה דקות שיחקתי …

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אוקי אז ככה שלשום אבא שלי התעורר בבוקר אחרי עבודה וכשהגיע לפתע הרגע שהוא ניגש למחשב והתחיל להשתמש בו ובידיוק אחרי 5 10 דקות הוא טוען שהמחשב נכבה לו ולא נדלק מאז ויש לציין שהכפתורים power ו rest דלוקים בכחול כזה אך המאוררים הארדיסק והכל הכל לא פועל ולא נותן תרחיש של רעש כאילו דממה ובמסך רשום not input יש לציין שניסיתי להוציא את המחשב מהחשמל לא עזר חיברתי לשקע אחר גם בחדר אחר גם לא עזר החלפתי לכבל אחר גם לא עזר אז אם הספק הלך אז איך הכפתורים של ה ppwer ו rest כן דלוקים שזה מראה שהמחשב כן מקבל מתח מהספק אחרת לא היו נדלקים המנורות הללו שציינתי את שמם יש לציין עוד שפתחתי את המחשב ולא הרחתי שום ריח של משהו שרוף ולא התנתק שום כבל מהספק ללוח וגם המחשב לא קיבל מכה ולא נפל כלום כלו…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. המחשב התחיל להשמיע רעשים מוזרים בסאונד. כאילו שומעים רגיל אבל מקורטע ממש כמו בעיית מגעים כזאת.. עכשיו מה שעשיתי זה דבר ראשון בדקתי את 2 הסלוטים של האודיו במחשב. (מקדימה ומאחורה), לא השתנה כלום, אותה בעיה. ניסיתי גם לחבר אוזניות בשביל לבדוק שהבעיה היא לא ברמקולים עצמם ואכן הבעיה היא במחשב ולא ברמקולים כי גם באוזניות היו את הרעשים. בסופו של דבר ניסיתי לעשות Uninstall לדריברים של הכרטיס קול והתקנתי מחדש, אך עדיין - אותה בעיה. הכרטיס קול מובנה על הלוח אם. הלוח: ‏P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI של ASUS. מערכת הפעלה Win XP Pro. מה זה עוד יכול להיות? חומרה או תוכנה? חשוב לציין שהמחשב חדש (בן חודש) ולא הותקן עליו כמעט כלום מלבד כמה משחקים ותוכנות.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by thbyrby,

שלום אין לי שיג ושיח עם כל הנושא של המיחשוב ,מחשב אינטרט וכו.., לא מבינה כלום חוץ מלתפעל דברים בסיסים וינדוב אקסל וכו' עלי לעבור תואר ראשון ודורשים ממני לכתוב מאמרים , סיכומים , להגיש עבודות וכו'..וכנראה שאין לי ברירה עלי להיות מחוברת לאינטרט, לצורך כתיבת המאמרים והכתבות רכשתי מחשב נייד מחברת אסוס עם חיבור אינטרנט אלחוטי, השאלה מה עושים כדי להתחבר... ממי קונים ? מה קונים? מהירות גלישה? אני מעונינת אינטרנט לתווך זמן קצר ואח"כ להתנתק , יש דבר כזה ? יש עוד שאלות שלא שאלתי?! אשמח לקבל עזרה מקצועית שיהיה לכולנו בשורות טובות

9. Started by den...b,

שלום יש לי בעיה בוינדוס 10 שהתחילה לי מהיום הראשון שהתקנתי אותו בשורה של ההתחל כל האייקונים החליפו מקום ניסיתי להחליף ערכות נושא ולסדר מחדש את השורה וכלום לא עוזר הוינדוס עצמו בעברית ושיניתי אותו לאנגלית דרך ההגדרות (שהשינוי עצמו היה ממש גרוע וחצי וינדוס היה עדיין בעברית ) זה הסתדר ואחרי יומיים חזר שוב ומאז העדכון האחרון שהיה גם הכול חזר לעברית . קודם כל האם יש לכם רעיונות איך אפשר לסדר את זה? מבחינת מחשב נייד שרוב השימוש שלו גלישה סרטים ואופיס (מידי פעם משחקים )יש יתרון של הWIN-10 על הWIN-7 ? כבר כמה זמן שאני חושב לחזור ל7 לי עוד שאלה די מפגרת , ההוינדוס שיש לי כרגע הוא חוקי מהמחשב הקודם שלי שבמקור היה של 7 ואז ש…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אם קניתי מחשב חדש וכולו הלך לי , האחריות תחליף לי הכל לחדש? או שעושים עם זה בעיות.?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by skippy22,

שלום, רכשתי ריפטר חדש. בשביל מחשב נייח בחדר אחר. בהתקנה בחרתי בריפיטר מוד (REPEATER MODEׂ) הריפיטר לא מחובר ישירות בכבל, אלא, באלחוטי (יש למחשב כרטיס רשת). לפני ההתקנה המחשב הראה לי רשת בשם של הריפטר, ובסיומה של ההתקנה, המחשב הראה לי את השם המקורי של הרשת, אבל עם קליטה טובה יותר. הבעיה היא שהאינטרנט עובד מאוד מאוד לאט לעומת מחשב אחר בבית. בגם בבדיקה עם ספיד טסט, התוצאות הן הרבה יותר נמוכות. וגם לאחר כמה זמן, אין בכלל אינטרנט. ניסיתי גם לחבר את הריפיטר למחשב ישירות עם כבל רשת, אך במקרה הזה, המחשה מוצא את הרשת ולאחר כמה שניות, מתנתק, מחפש שוב את הרשת, וחוזר חלילה. האם למישהו יש פתרון? תודה רבה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. יש לי מחשב ווינדוס 10 ואני רוצה ליצור פקודות משלי בcmd ראיתי את הדיון של עכשיו מה אני צריך לכתוב בcmd כדי לראות את הפקודה שלי?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by asaf7,

שלום יש אצלי בעיה בדירה שמקשה על חיבור של אינטרנט רגיל. אני מתעניין ברכישת נטסטיק ויש לי כמה שאלות: מהיר מספיק לגלישה רגילה של משתמש ממוצע? (יוטיוב, פייסבוק, וכו') בריא? בכל זאת רשת סלולרית.. קרינה... שקול לקרינה מפלאפון? אמין? אינטרנט רציף בלי קריסות וכדומה? עוד דברים שאני אמור לדעת? יתרונות חסרונות כנגד חיבור סטנדרטי (ספק תשתית)? תודה אסף

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכולם לא מזמן בן דודי נתן לי לסדר לו את המחשב שהפסיק לעבוד אחרי בדיקה קצרה גיליתי שהבעיה היא הכרטיס מסך שלא עובד |(המחשב עולה והמסך נשאר שחור)לאחר בדיקה עם כרטיס מסך תקין הכל עבד כראוי רציתי לחנות קרובה קניתי כרטיס מסך חדש מדגם ati hd 3450 סתם משהו פשוט בהתאם לשימושים וליושנו של המחשב החזרתי להם את המחשב ולאחר שבוע - שבועים אותה הבעיה בדיוק המחשב חזר אלי והבעיה היא אותו דבר!! אז מה יש מצב שפשוט הכרטיס מסך דפוק בפעם השנייה או שזה משהו יותר עמוק כמו הלוח אם ששורף אותו או משהו כזה ואיך כמובן אני יכול לבדוק את זה תודה רבה לכל העוזרים

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. לאחרונה לפעמים לפני שהאקס-פי עוד עולה אני מקבל מסך בצבע כחול שכתוב : ואני מתנצל מראש על טעויות כי אני רושם מהזיכרון זה היה רשום לשנייה ונעלם... win xp has detect a problem שורה הבאה לא הספקתי לקרוא ואז היה רשום משהו can damge your computer ... so win xp must restart ואחרי ריסט הוא עובד טוב... אבל אז אני מקבל הודעה "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" , והקספרסקי proactive defence מדווח שקובץ בשם dumprep.exe בתקייה system32 מנסה לעשות משהו.... (זה לא קובץ מזיק....אל דאגה,זה קובץ מערכת מוכר ) וזה בעצם לדעתי ה"שיחזור" הזה שההודעה מדברת עליה. סרקתי בקספרסקי אבטחת אינטרנט 6(מעודכן ובגרסא הכי חדשה....) סרקתי גם ב spybot וגם ב ad-aware ..אין כלום . חשבתי אולי יעזור....אז …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by law89,

היי חברה. 1. מה הדרך הכי טובה לנקות מאווררים של מחשב? לפרק אותם? ספריי לחץ אוויר? מה בנוגע לחלקים אחרים? האם ניתן להשתמש בספריי לחץ אוויר? 2. שמתי את היד בטעות היכן שהיתה המשחה טרמית. זה נראה לא כל כך טוב כרגע. עד כמה זה מסובך לבצע תיקון? קודם צריך להוציא איך שהוא את מה שיש שם כרגע? ושאלת בונוס - האם מישהו נתקל בתקלה בוינדאוס 11 שכשהוא נכנס לראות תמונות, אם לוחצים על האיקס כדי לסגור את החלונית, לא קורה כלום?

17. Started by Kirma,

כאשר ניסיתי להדליק את המחשב היום קרה דבר מוזר לפני שעתיים המחשב היה תקין, כיביתי אותו והלכתי עכשיו שאני חוזר ומנסה להדליק אותו הוא נלדק לכמה שניות, עובר את ה BOOT (הספיקר עשה ביפ אחד) ואז המחשב התכבה ונכנס ללופ כזה מתכבה ונלדק ברצף בלי הפסקה * כל פעם שהוא נדלק הוא עושה את הביפ היחיד (שמציין שהכל תקין) ואז נכבה ! ניסיתי קודם כל לפרק את כל הסטיקים של הזיכרון + כל חיבורי ה SATA שמתי סטיק אחד של זיכרון בסלוט הראשון - אותו בעיה חיברתי סטיק אחר של זכרון בסלוט 2 - אותו בעיה שמתי ג'אמפר במטרה לאפס את הביוס - אותו בעיה (חשוב לציין שראיתי שהביוס התאפס בגלל שהלוגו של הביוס הופיע במקום ה פוסט הרגיל של ה "TAB") הוצאתי את ה CMOS לכמה שניות והופה, המחשב נלדק ! למישהו יש מושג מה הבעיה …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by shahar1212,

שלום לכולם שמי שחר ויש לי בעיה שאני מחשק במשחקים המחשב שלי נכנס למצב שינה אחרי כמה דקות אף פעם זה לא קרה לי זה משהו חדש לי ואני לא יודע איך לסדר את זה התקנתי דרייברים וכיביתי את המצב שינה ואת הכיבוי התצוגה יש לי כרטיס מסך:nvidia geforce 9600gt ומערכת הפעלה:WIN7 64BIT תודה שחר

19. יש לי מחשב די מיושן בבית... P-4-640-3.0 GHZ-2MB-prescott Asus P5VD1-X 1 Gb DDR HEXON-TECH PC3200 Sapphire Radeon X300 עם מארז של E-Bbox, עם חלון מהצד שעל החלון יש מאוורר קטן המארז נורא רועש, והמחשב עובד קצת לאט הסתכלתי על הטמפרטורות אבל זה בגדר הנורמלי, לא חם בכלל רק שאת הכרטיס מסך אני לא מצליח לראות את הטמפרטורה שלו.. יש למישהו מושג איך אפשר? בכל אופן השאלה שלי היא כזו, האם אם אני אוסיף למחשב נניח עוד איזה 2 ג'יגה זיכרון זה ישפר במעט את ביצועי המערכת ואולי אפילו בטיפה את המהירות תגובה? והאם יש טעם להחליף מארז? אני לא יודע את מקור הרעש, אבל זה רעש די מציק, חשבתי שזה המאוורר צד אבל לא נראה לי, זה יכול להיות הספק כח... הוא די ג'נרי אני חושב , אני לא יודע בדיוק איזה סוג לא…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by dolevzora,

טוב תשמעו המחשב שלי זז שיא הלאט עכשיו השאלה שלי אם אפשר לעשות משהו אחר חוץ מלפרמט ? ואם אני מפרמט אני יכול לעשות שזה לא ימחק תיקיות מסוימות ? כי גם יש לי דרייברים וכאלה ואם זה ימחק אני יצטרך לעשות מחדש ויש לי עוד שאלה מה עדיף למחשב בינוני windows 7 או vista

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. באחד המחשבים(דיסק מערכת הוא WD RAPTOR 36GB 10,000 RPM , הוא דיי מהיר בד"כ) יש בעיה- החומרה בו כ"כ טובה וחזקה- אך פעולות בסיסיות נהיו ממש איטיות. לאחרונה זה החריף- הדלקת המחשב אורכת כ 5-6 דקות,בזמן קריאה הדיסק עושה רעשים כ"כ חזקים שעד החדר השני שומעים,ובלי קשר כל הפח של המארז מרעיז ממנו... אתמול התקנתי תוכנה (לא כבדה) לקח לו חצי שעה לסיים התקנה. אני עורך וידאו איתו, ועובד עם DOCK חיצוני בחיסור ESATA- בתוכנת העריכה הוידאו מהדיסק החיצוני מקרטע בזמן ניגון, שלא נדבר על עריכה. עשיתי ניסוי-העתקתי חומר וידאו ל C כדי לראות אם ניתן לערוך- קובץ של 4 גיגה של וידאו- לקח לו 50 דקות ("זמן נותר" התחיל ב 3 דקות והתחיל לעלות בקפיצות- 15-20-30). החומר שהועתק ל C אפילו לא מתנגן טוב במדיה פלי…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי בעיה עם רמקולים שלי Yamaha YST-M100 אילו זוג רמקולי Desktop מצויינים שקניתי בזמנו מ=Plonter. ובכן אחד מהם נפך על הריצפה באדיבותו הרבה של החתול שלי.. כן כן... והכבל המחבר בין הרמקולים נתלש מאחד הרמקולים. בקיצור המחבר שלו אבוד! האם אתם מכירים (בבקשה!!! תגידו כן) סוכן / יבואן של Yamaha בארץ? משיהו שמייצג אותם ושאני אוכן למצוא אצלו חלפים מקוריים? זה בסה"כ כבל שצריך להחליף כי הרמקול בסדר גמור. אודה לכם על עזרתכם...! תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. טוב אז ככה ראשית כל הלוח אם שיש לי הוא 8IPE1000MK מבוסס על הצ'יפסט Intel 865PE הגרסא הקודמת שהייתה לי היא f9 ורציתי לעדכן ל-f13 האחרונה שהייתה. הורדתי את העדכון של הביוס מכאן: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-8IPE1000MK.htm הכנסתי אותו לתוך דיסקט ופעלתי לפי ההוראות של המדריך שנמצאות כאן: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Support/BIOS/HowToReflash/pdf/flashbios_qflash.pdf בחרתי בחלק השני כי הלוח אם שלי הוא לוח אם עם ביוס אחד ולא 2. פעלתי לפי ההוראות עדכנתי את הביוס ובסיום זה אמר לי שהעדכון עבר בהצלחה לחצתי על יציאה ושישמור ויעשה ריסט. נכנסתי לווינדוס והכל עבד מ-ע-ו-ל-ה. ואז נזכרתי שאני צריך גם לעשות את פעולות 6-7 כמו שכתוב במדריך (בח…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by dvdvdv,

שלום וברכה, מדובר במחשב די חדש אשר לפתע החל להתפרק ממסכו. אני חושב שזה אולי בגלל שפתחתי את המסך עד הסוף לאורך זמן (בגלל שימוש במסך חיצוני) והחיבור של הצירים התעייף עד להתפרקות איטית של הציר מפלסטיק המסגרת, ובהמשך של חברו השני. עכשיו המסך מנותק לגמרי מציריו, חוץ מהכבלים באחד מהם שעדיין מחוברים. האחריות חלה רק על החומרה, מסתבר. השאלה היא עכשיו אם יש למישהו רעיון איך אוכל לקבע את הפלסטיק בחזרה לציר? תודה 10 נקודות לפותר שאלת הבונוס: של איזו חברה המחשב?...

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. Started by קובידון,

שלום רב לכל חברי הפורום, לאחרונה במחשב שלי ה CPU גבוה ,מה שגורם להאטת המחשב ולתקיעתו לעיתים ממה יכול לנבוע CPU גבוה חוץ ממספר גדול של תוכנות שפועלות בו זמנית? מצפה לתשובה במהרה בתודה, קובי

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים