עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אבל בכרום הוא עובד מצויין תמונה מצורפת מה אני רואה בכניסה לאתר זה קורה לי רק באתר הזה

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  2. טוב , אנסה לקצר את הסיפור אז אני אכתוב בנקודות 1. במחשב PC הישן היה HD עליו הותקן במקור WIN7 HOME 32 BIT OEM. 2. שודרג בחינם ל WINDOWS 10 HOME 32 BIT 3. נקנה מחשב חדש , ה HD הועבר כמו שהוא למחשב החדש. הכל עבר חלק בלי בעיות (די מפתיע). האקטיבציה בוטלה (הגיוני). 4. עשיתי אקטיבציה מחדש (ולהפתעתי) זה עבד. 5. הורדתי את media creation tool ויצרתי התקנה של WIN10 HOME 64 BIT. 6. כשנשאלתי היכן להתקין את WIN10 64 BIT שמתי לב שה HD מחולק ל 3. 1. reserved partition 2. C 3. oem partition 7. בחרתי ב C 8. התקנה הסתימה , הכל עבר חלק , אקטיבציה המשיכה לעבוד. ולשאלה...מה זה oem partition ? האם האקטיבציה …

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. לא הצלחתי למחוק חשבון בחלונות 10 מקורי טעיתי לרשום משתמש חדש עם מייל לא נכון אני רוצה לרשום מחדש עם מייל שלי קבוע. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 23.5k צפיות
  4. שלום, כל פעם שאני מחבר מכשיר כלשהוא לאחת מהיציאות במחשב הוא כותב לי שהתקן זה יכול להשתמש בusb 2.0 לביצועים גבוהים יותר איך לפתור את זה?? אלה פרטי המערכת שלי Operating System: Windows XP Professional 32-bit SP3 CPU Intel Pentium E5300 @ 2.60GHz 38 °C Wolfdale 45nm Technology RAM ‎4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15) Motherboard MSI G41TM-E43 (MS-7592) (CPU 1) 32 °C Graphics DELL U2312HM (1920x1080@60Hz) 1024MB ATI Radeon HD 5600 Series (Gigabyte) 42 °C Storage 465GB SAMSUNG HD502HI (SATA) 30 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 Audio ATI High Definition Audio …

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by guy1000,

שלום לכולם, ההורים שלי קנו אתמול את המחשב מותג של lenovo הזה: http://ksp.co.il/?select=.269..1537.&list=1&sort=3&glist=1&uin=30003&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הבנתי שמחשבי מותג לא מביאים לך קוד ל-windows, ואני רוצה להתקין להם ssd על המחשב, ולהתקין שם windows 10 מחדש. השאלה אם זה אפשרי, כי לפי מה שהבנתי הם מגבילים את ה-windows לדיסק הקשיח שאיתו הגיע המחשב.. מישהו מכיר את זה? תודה! גיא

• 10 תגובות
    • 6.4k צפיות
  6. Started by eliranl1,

שלום לכולם, המחשב שלי היה בתיקון שבוע שעבר עקב תקלה בלוח אם של GIGABYTE מדגם GA-Z97-Gaming 5. לוח האם שלי הוחלף לחברה + דגם אחר כיוון שחזרתי למעבדה עקב תקלה בלוח אם בפעם ה-3 (אותו לוח אם שציינתי למעלה) והמחשב בקושי בן שנה וקצת. לאחר שיחה מאוד מעצבנת מול שירות הלקוחות של KSP, החליטו שצריך לבצע את השינוי אך ללא בחירתי משמע הובטח 10% יותר או פחות מבחינת איכות הלוח אל מול הלוח שהיה לי. לוח האם החדש שקיבלתי הוא MSI Z97 GAMING 5. בין אם הלוח טוב יותר מהקודם שלי או לא, אשמח גם כן לדעת מהניסיון שלכם. לאחר בדיקה שלי בתוכנה של MSI + יש לי צג דיגיטלי (פיצר על הלוח אם) שמראה את טמפרטורת המעבד שלי, ניראה שהוא דיי גבוהה. ללא מאמץ או אפיל…

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  7. Started by kilrah,

USB לא עובד ולא מזהה שום דבר, בהתחלה הבעיה הייתה באחד הפורטים ולאחרונה בשניהם, ניסתי לעשות איפוסים שונים ללא הצלחה יש למישהו רעיון? תודה

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  8. Started by iyehuda,

מה לא עשיתי נכון WIN7 מעבד I5 8G

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. מחשב ווינדוס 10 הפסיק לזהות את כונן הDVD. האם ניתן לבדוק אם זאת בעית תכנה ולתקן ללא איפוס?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by PeteRoy,

למה כל פעם שהדרייבר של NVIDIA עושה עדכון ההגדרה של OUTPUT DYNAMIC RANGE עובר למצב של LIMITED? כל פעם אחרי עדכון אני צריך להכנס שוב להגדרות ב CONTROL PANEL של NVIDIA ולשנות את זה חזרה ל FULL הצבעים ב FULL הרבה יותר טובים אז למה ההגדרה ברירת מחדל של הדרייבר זה LIMITED?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gabbay,

בוקר טוב, בעייה שנתקלתי בה בפעם הראשונה הבוקר. הדלקתי את המחשב והמסכים (אף אחד משלושת המסכים) לא קיבלו אות מהמחשב. אפשר היה לשמוע את הwindows עולה דרך הרמקולים. בשום שלב המסכים לא הראו דבר אפילו לא את הלוגו של הmotherboard. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by pakariel,

שלום, יש לי מחשב עם windows7 64bit ויש לי מקלדת microsoft wireless keyboard 3000 v2 ועכבר microsoft wireless mouse 5000. העכבר עובד תקין לגמרי בלי בעיה, המקלדת עובדת חלקית כלומר ניתן להעלות ולהוריד את הווליום דרך הלחצנים והכפתור של F נדלק ונכבה אבל כל האותיות והמספרים והלחצנים של alt,ctrl, del, enter וכ"ו לא עובדים בכלל * חיברתי את הסטיק למחשב אחר ואז המקלדת עבדה תקין לגמרי (ככה שאין בעיה במקלדת) וכמו שאמרתי כשהסטיק מחובר למחשב הזה העכבר עובד תקין (אין בעיה בסטיק) * לפני כחודש כבר קרתה לי התופעה הנ"ל ואז פירמטתי את המחשב ואחרי התקנה מחדש עבד תקין עד היום שהתופעה חזרה על עצמה * כשהיתה לי את התופעה בפעם הקודמת חיברתי מקלדת אלחוטית אחרת והיתה בדיוק א…

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. שלום. כאשר הערתי את המחשב שלי ממצב שינה, כמה שניות לאחר שהתצוגה הופיעה, הופיע המסך הכחול הבא: ================================================== Dump File : 062016-21652-01.dmp Crash Time : 20/06/2016 16:10:48 Bug Check String : KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Bug Check Code : 0x1000008e Parameter 1 : 0xc0000005 Parameter 2 : 0x835384c1 Parameter 3 : 0xa84cfae4 Parameter 4 : 0x00000000 Caused By Driver : ntkrnlpa.exe Caused By Address : ntkrnlpa.exe+1234c1 File Description : NT Kernel & System Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 6.…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by daniel86,

לא יודע אם זה הפורום הנכון, חשבתי על זה, יכול להיות שאלה מפגרת...אבל בכל זאת אשאל במחשב נייד, איך המסך מעבד את המידע מהמחשב ומציג אותו על המסך, לדוגמת מערכת ההפעלה, או המצלמה לצורך העניין...הרי ממה שאני מסתכל המסך לא מחובר בסוג של מוליך או כבל או בעצם בשום צורה למחשב עצמו. אז איך זה קורה? הרי יש גם מחשבים שהמסך מתנתק מהם...קיצר הבנתם את השאלה תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. ברשותי הרדיסק 2 טרה שבטעות הקצתי לכונן סי רק 50 גיגה, וכרגע לא נותר לי שם מקום, ולמעשה ההרד דיסק כמעט מלא ג במחיצה השנייה , ברשותי כונן 350 גיגה ריק ,וחשבתי להפוך אותו לכונן הראשי, ולהפוך את כונן ה2 טרה למישני ,איך אני עושה זאת עם מינימום עבודה?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  16. ההוי אנשים אמיצים ואמיצות גם, נתון: Intel Core i5 650 @ 3.20GHz Gigabyte Technology Co. Ltd. P55-S3 (Socket 1156) Windows 10 Pro 64-bit Computer type: Desktop כרטיס רשת עובד ותקין. ברגע שמחבר כרטיס הרחבה pci-e בשביל להוסיף כניסת usb 3.0 כרטיס רשת לא עובד ויש לי כאן גם כרטיס ישן יותר עם usb2.0 גם לא עובד איתו! אני מרגיש שחזרתי עם הדלוריאן לשנת 99! הושיעו! הושיעו! תודה אוהד

17. Started by Ymac,

שלום, רכשתי לוח אם, מעבד וזיכרון חדשים לגמרי ואני רוצה להתקין מחדש ווינדוס ולהעביר את המידע להתקנה החדשה - אני לא מדבר על תוכנות חלילה, אלא על מידע כמו סרטים תמונות ומסמכים. אני עובד במתכונת נפוצה של SSD + HDD כך שאפרמט את ה-SSD ופחות או יותר אשאיר את ה-HDD ללא פגע. השאלה איזה פעולות אני צריך לבצע שלא יהיו לי בעיות עם הרשאות גישה לקבצים שלי (שכביכול קשורים ליוזר אחר במחשב אחר, זכורות לי בעיות עם זה ממחשבים קודמים) או שפשוט אני מחבר את ה-HDD ומתחיל לעבוד כמו קודם? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by DykL57,

שלום לכולם. אני צריך בבקשה עזרה יש לי מחשב דיי חזק inter i7 4790 3.6GHz עם 16gb זיכרון יש לי 2 כונני דיסק קשיח: ssd שעליו מותכן הדפדפן והנגן. ואחד רגיל שעליו יש סרטים ושירים וכו' ואני עדין מרגיש שהוא בקושי זז. מה יכול להיות הבעיה?! משהו בהגדרות?

19. Started by NesheR16,

האם, ואיך ניתן לפצל מחשב אחד ל2 עמדות עבודה נפרדות? כל דרך יצירתית תתקבל בברכה המטרה היא לפצל מחשב ל2 מקלדות, 2 עכברים, 2 מסכים, ושכל אחד מהם יעבוד על יוזר משלו או אם יש דבר כזה אפילו על מערכת הפעלה נפרדת? (מעדיף להמנע מזה). לא התעסקתי עם זה, ומאמין שזה לא אפשרי אבל מעדיף לשאול עוד אנשים, תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Orel Ezhakian,

שלום חברים, אני מחפש מתאם HDMI לDELL XPS13 9350. החיבור במחשב: USB Type-C port with support for Thunderbolt 3 האם זה מתאים: http://www.ebay.com/itm/USB-C-Type-C-USB-3-1-Male-to-HDMI-Female-Adapter-Cable-For-LeTV-Phone-MacBook-12-/272276843895?hash=item3f64f6ed77:g:MzMAAOSwbYZXYlcf או אולי זה עדיף: http://www.ebay.com/itm/Hot-selling-type-C-to-USB-HDMI-Type-C-adaptor-for-new-macbook-/122018285332?hash=item1c68db4714:g:reoAAOSwjXRXX2Tk תודה מראש, אוראל

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  21. Started by Rusty Kuntz,

שלום, התקנתי מחשב חדש (לוח, מעבד, זכרון) לספק הישן שלי (בן כמה שנים טובות) ואני מקבל מתח לא יציב וטמפרטורה גבוהה במערכת לפחות ככה זה נראה בגרפים... ורציתי לדעת מה הסיבה? יש לציין שעד עכשיו הספק כח היה תקין ונתן מתחים טובים.

22. יש לי מחשב נייח עם המפרט הנ"ל. אני משחק ב Insurgency, Rust, Arma 3. אני נאלץ להוריד את הרזולוציה באופן משמעותי כדי למנוע תקיעות במשחק.האם שידרוג למעבד i7 יעזור? אם כן, האם נדרש שדרוג רכיב נוסף?תודה על העזרה!מעבד:Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Trayלוח אם:Gigabyte B85M-D2V LGA1150מארז:IPPON i04 case Gaming Beast WHITE with 2X 120mm fan + FSP HYPER 500זיכרון:Hynix DDR3 8GB 1600כרטיס מסך:- Gigabyte GTX970 4GB WindForce 3Xקשיח:Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3קשיח למחשב שולחני:SanDisk SSD X300 128GB

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. התקנתי hd חדש ועל הדרך עשיתי קצת סדר בחיווט. הדלקתי את המחשב שום כונן מלבד הssd שעליו המערכת לא מזוהה. איך שהוא הגעתי למצב שכל הכוננים מפורמטים, והכונן גיבוי שלי לא מזוהה. יש איזה שהוא מנהל אחסון חדש בווינודס 10 באמת לא הבנתי איך הגעתי למצב שהוא פרמט לי את כל הכוננים, וברגע שחיברתי את הכונן גיבוי הוא מקפיץ הודעה שיש בעיה באחסון. ניסיתי לחבר את הכונן גם במחשב אחר ואותה הבעיה. בלית ברירה פירמטתי אותו והוא חזר לעבוד, ואני כרגע מנסה לשחזר את הקבצים שהיו עליו. חשוב לציין שהוא היה תקין לפני זה. בקיצור כל המידע הלך, מה לעזאזל לא עשיתי בסדר? Sent from my XT1575 using Tapatalk

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי מחשב נייד HP Pavilion dv6-3050ej הסוללה במחשב שלי הלכה לעולמה, המחשב הגיע עם סוללה של 6 תאים בחיפוש אחר סוללה חדשה ראיתי סוללות חזקות יותר. רציתי לדעת אם אפשר להרכיב סוללה חדשה יותר של 12 תאים למשל או 9 תאים

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  25. שלום לכולם, ברשות אחותי מחשב די ישן בן 7. לאחרונה, בעת הדלקת המחשב, המסך לא מציג תמונה או מתחיל לרצד עם עליית וינדוס, ראו תמונה מצורפת. המסך השחור מופיע אחת למס' הדלקות (אציין שהמחשב עצמו נידלק), הריצוד מופיע בכל פעם לאחר כדקה/שתיים מרגע ההדלקה. בדקתי את המסך עם מחשב אחר, עובד בצורה תקינה לחלוטין (מחובר ב-DVI). למחשב יש כרטיס מסך. מישהו יכול בבקשה לייעץ מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.