תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
הי,יש לי לוח אם MSI G41TM-P33https://www.msi.com/Motherboard/G41TM-P33.html#hero-overviewכניסת PCI E מקצרת כשמכניסים כרטיס מסך, הכניסה המובנית של המסך רופפת וכניסות ה USB לא עובדות.אני רוצה לקנות לוח אם חדש ב KSP. האם הלוחות שמוכרים היום מתאימים בגודל למארז שיש לי?האם אני יכול להעביר ולהשתמש במעבד שיש לי (http://ark.intel.com/products/40478/Intel-Pentium-Processor-E5400-2M-Cache-2_70-GHz-800-MHz-FSB) ובזכרונות ?מדובר על לוח האם הראשון ברשימה:http://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&select=.1030..3..52.האם זה יתאים ?עד כמה מסובכת החלפת הלוח ?תודה
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
היי, אז אני אשמח לעזרתכם בבעיה מטרידה שאופפת את המחשב שלי לאחרונה. אני מדליק אותו, מאווררים מתחילים להסתובב , אבל אין POST לBIOS. פשוט נדלק. לפעמים אחרי חצי שעה/שעה הוא יכול לעלות פתאום. אז טיפה רקע למחשב. לפני בערך 4-5 חודשים הייתה לי בעיה של מסכים כחולים שפתאום נעלמה וחשדתי שזה הלוח אם. בגדול אני עובד עם שני הארד דיסקים, אחד SSD והשני SAMSUNG 500GB בן 4-5 שנים. הסיבה שאני מציין זאת היא שכשאני מחבר את שני ההארד דיסקים אז יש נטייה למחשב לא לעלות. אם הוא כן עולה אז בד"כ אינו מזהה את ההארד דיסק של הישן יותר של ה500GB. עכשיו זאת בעיה שהתחילה רק לאחרונה, אז אמרתי טוב בטח נדפק ההארד דיסק, אך זה לא נשמע לי סביר לגמרי בסופו של יום. קורה שהמחשב לו עולה גם…
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי. זה המפרט שלי המפרט: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Samsung sh-s223 צורב Fractal R4 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt Crucial SSD Solid Series 128GB CT128M4SSD כונן קשיח SSD Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s כונן קשיח אז ככה... כבר כמה שנים שיש לי את הבעיה הזו. ניסיתי להחליף הארדיסקים, אפילו קניתי …
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
עדכון: הבעיה נגרמת על ידי ShudtownKernelTime ארוך. מה זה יכול להיות? היי. יש לי מחשב שכבר הפעלתי בו Verbose shutdown (ברגע כיבוי אני רואה בדיוק את הפעולות שמתבצעות כמו גישה לpolicy וכו) והכיבוי הארוך נמשך רק אחרי כל הפעולות כשעל המסך מופיע Shutdown. למשל: אני מכבה את המחשב ומופיעים כיתובים: 1. Shutting down 2. Doing something to group policy 3. Closing services 4. עוד משהו.... 5. Shutting down ומכאן זה נמשך לנצח (שעות ארוכות) עד שנכבה. ב-Event viewer אני לא רואה משהו חריג. מערכת הפעלה Windows 7 Enterprise עם Encryption של תוכנת SecureDoc. יכול להיות הבעיה בתוכנת ה-Encryption? למרות ש-Bitloc…
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמה חודשים טובים שאני חווה בעיה מעצבנת והיא שהמחשב פשוט לא מצליח לשמור על התאריך והשעה. הדבר הראשון שקופץ לראש הוא שסוללת ה-CMOS התרוקנה או התקלקלה. העניין הוא שהמחשב חדש יחסית (כמעט שנתיים) ואני לא רואה סיבה שסוללת CMOS תתרוקן תוך פרק זמן קצר יחסית, מה גם שהגדרות הBIOS נשמרות, לכן לא כל כך סביר לי שהיא התרוקנה או התקלקלה. עד לפני חודש הייתי יכול פשוט לעדכן ידנית את השעה לשעה העדכנית ואז המחשב היה מצליח לשמור על הזמן, אך לאחרונה השעה הולכת אחורה בזמן שימוש במחשב. הבעיה היא שהמחשב עם OC ואני לא רוצה לעשות OC מחדש אם אצטרך להחליף סוללת CMOS. האם ישנה דרך להחליף את הסוללה ללא איפוס הBIOS? אשמח לשמוע …
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! אז ככה,אחרי שימוש ממושך במחשב שאני עושה alt+tab ממשחק למשל המחשב פתאום מתחיל להתאמץ לפתוח חלונות קיימים לוקח מלא זמן ואז שאני חוזר למשחק פתאום יש תקיעות וירידות fps ולא משנה מה אני עושה המשחק לא מסתדר,השאר לפעמים כן עד שאני עושה ריסטרט פרטים שאולי חשובים windows 10 8g ram 4570 core i5 770gtx 8g (ניסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש גרסא אחרת וזה לא עבד) מסך hp pavilion 23cw בנוסף ואולי זה קשור כשאני בפייסבוק,אחרי כמה זמן המסך הופך שחור לפחות מחצי שניה וחוזר חזרה כשאני עובר מעל סרטון שפועל אוטומטית. שמתי לב שאם אני עובר על הסרטון שוב זה שוב פעם עושה את זה עד שאני מזיז את הדף שוב ממש מוזר ואין לי מושג מה הבעיה ניסי…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מדובר באל פסק מדגם FSP Smart 1000 VA USB RJ45. בזמן האחרון שמתי לב שכאשר יש הפסקת חשמל בבית או שהפקק קופץ האל פסק לא עושה את עבודותו ובעצם המחשב מתכבה.האל פסק בן 3 שנים כמעט לא החלפתי לו סוללה אף פעם. מאז החיבור הראשוני שלו למחשב לפני 3 שנים לא הטענתי אותו. אני ניתקתי את האל פסק מהמחשב וחיברתי אותו לבד לחשמל ושמתי אותו על מצב טעינה (נורה ירוקה מהבהבת). לפי אתר היצרן האל פסק אמור להיות טעון במלואו לאחר 8 שעות גג ובזמן כתיבת השרשור הזה עברו כבר 24 שעות. לפי הבנתי כבר אין אחריות על המוצר הזה. מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
היי מיני פיסי כונן SSD 128 בשימוש 59 גיגה מתוף 118 גיגה זיכרון 8 גיגה מערכת הפעלה WIN 10 הבעיה: הפעלה ,נתקע על מסך שחור עם החץ/עכבר במסך כיבוי ידני עולה בפעם השנייה מה הבעיה ומה הפתרון אם יש ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שקיבלתי מהעבודה מדובר על LENOVO P70 הוא בא עם windows 10 pro אני מנסה להבין מה גורם למצלמה לפעול האם זה איזה "פיצ'ר" של לנובו....מה שאני חושב שאיזה איש IT משעומם וחטטן פשוט מתחבר מרחוק.... כיצד אפשר לברר? תודה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
התצוגה פתאום קפאה (מצ"ב תמונה) לאחר הפעלה מחדש המחשב עובד כרגיל.. מכיוון שזה קרה כשלא הייתי בבית, חיפשתי ב event viewer משהו שיכול להעיד על איזושהיא בעיה ולא מצאתי. מה יכולה להיות הבעיה? כרטיס מסך 7870XT, דרייבר 16.6.1 כמו כן הרצתי OCCT עם בדיקת שגיאות למשך חצי שעה, לא היו שגיאות אבל היתה איזה ירידה פתאום אחרי 15 דקות. צרפתי כמה תמונות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום רב במחשב הנייח (על וינדוס 10) שלי יש שני הארד דיסקים - אחד להפעלה של 500G ועוד אחד בו תמונות סרטים וכו של 1T לפתע ההארד דיסק של 1T לא מופיע למרות שבוך הDEVICE MANAGER הוא כן מופיע מה יכל לקרות ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע קניתי חלקים והרכבתי מחשב החלקים הם : Intel I5 6400 Gigabyte gigabyte b150m-d3h (ddr4 Corsair Vengeance LPX 1X4GB DDR4 2400MHZ CL14 WD Caviar Blue 1TB Antec 350w . לאחר הרכבה המחשב נדלק, הותקן windows 10 , לא הייתה שום בעיה או איטיות בהתקנה, הכל זרם כמו שצריך. שעה לאחר סיום ההפעלה ושימוש רגיל במחשב (דפדוף באינטרנט) המחשב לפתע קפא. לאחר לחיצה על כפתור הריסטרט המחשב פשוט נתקע על העיגול המסתובב בעליה של windows , נורת הדיסק דלקה קבוע וגם לאחר שעה המחשב סירב לעלות. כשניסיתי להכנס ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה המחשב נתקע באיזור הכניסה למחיצות הדיסק הקשיח. לקחתי דיסק קשיח שלי והתחלתי הת…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מחשב נייד דל דגם XPS13 בעל סוללה פנימית. הסוללה ברמת העקרון עובדת תקין, הבעיה היא שהתאים שלה התנפחו והיא פשוט הרימה את משטח העכבר. השאלה היא האם ישנה הגבלה בשימוש במחשב עם סוללה זו?. האם ישנו איזהו סיכון? תודה
-
- 11 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
ומרגיש בבית. פניתי ללוח הבקרה כדי לסלק את האורח הבלתי קרוא אך לא עולה בידי לסלק את הוירוס. יש לי ווינדוז10 ואין לי אנטיוירוס. ל win10 אין אנטיוירוס מובנה? מישהו נתקל ב "יו סיני" הזה? איך מתפטרים ממנו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, התקנתי את THE WITCHER 3 על המחשב שלי היום ומשום מה כל פעם שאני מפעיל אותו אחרי כמה דקות המחשב שלי פשוט עושה ריסטארט. לא הצלחתי לבדוק באינטרנט איך לבדוק את הטמפרטורה של המחשב אחרי שהוא קרס כדי לדעת אם זה בגלל זה, אז אני לא ממש בטוח. ניסיתי להסתכל בEvent Viewer וזה מה שאני מקבל: לא ממש הצלחתי להבין מה זה אומר. אני מניח שהבעיה היא בכרטיס מסך או מעבד או משהו כזה. אבל מה שמוזר זה שבדרך כלל אם אני מריץ משחקים כבדים מדי זה פשוט מוריד לי FPS. אבל לא מכבה לי את המחשב לגמרי. אני לא מקבל BSOD ואחרי שהוא נדלק לא מופיעה שום הודעה. ניסיתי להתסכל באשכול דומה שנפתח פה אבל לא ממש הצלחתי למצוא משם פתרון למקר…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפעמים אם אני משחק רואה סרטים או סתם בגוגל כרום המחשב או עושה הפעלה מחדש או הדרייבר של הכרטיס מסך קורס. מפרט המחשב: ספק:seasonic 520W כרטיס מסך:hd 7950 לוח אם: gigabyte f2a88xm-hd מעבד:amd a8-7600 זיכרונות:16GB של CRUCIAL SSD: crucial bx100 250GB בדקתי גם התחממות לא המעבד ולא הכרטיס לא התחממו יותר מדי. ניסיתי למחוק ולהתקין דרייברים של הכרטיס מסך וזה לא עזר. צירפתי תצלום מסך של המעלות והעלתי קובץ DMP של ההפעלה מחדש: https://mega.nz/#!Q4JUGQjT!qJc9-N-QavyNZhyH2ihgYPAVmnTuYK6-4dOgRs1u_ew
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אני לא חושב שזה קשור אבל אני התחיל מהתחלה. ביצעתי היום פירמוט למחשב, ואחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה הכל עבד טוב אפילו ביצעתי מספר הפעלות מחדש(שנדרשו בעקבות תוכנות או עדכונים). ואז בלי התראה מוקדמת אחרי ביצוע הפעלה מחדש יזומה המחשב החליט להיתקע במצב BOOT כאשר הוא תקוע על השורה שמציינת את סוג המעבד שלי. אין הודעת שגאה (ציפצוף לא יודע כי אין רמקול במחשב). מבקש את עזרה שלכם כבר ביצעתי מספר ניסיונות שלא עזרו. -ניתוק המחשב מהחשמל, אחרי שלא עזר אפילו ביצעתי איפוס ביוס גם לא עזר. - ניתקתי כרטיס מסך (המסך מחובר לכרטיס המובנה כמובן) - ניתוק זיכרונות ובדיקתם בניפרד. אשמח לעוד הצעות. אני לא מצליח להבין אך זה פתאום הופיעה. …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבל בכרום הוא עובד מצויין תמונה מצורפת מה אני רואה בכניסה לאתר זה קורה לי רק באתר הזה
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
טוב , אנסה לקצר את הסיפור אז אני אכתוב בנקודות 1. במחשב PC הישן היה HD עליו הותקן במקור WIN7 HOME 32 BIT OEM. 2. שודרג בחינם ל WINDOWS 10 HOME 32 BIT 3. נקנה מחשב חדש , ה HD הועבר כמו שהוא למחשב החדש. הכל עבר חלק בלי בעיות (די מפתיע). האקטיבציה בוטלה (הגיוני). 4. עשיתי אקטיבציה מחדש (ולהפתעתי) זה עבד. 5. הורדתי את media creation tool ויצרתי התקנה של WIN10 HOME 64 BIT. 6. כשנשאלתי היכן להתקין את WIN10 64 BIT שמתי לב שה HD מחולק ל 3. 1. reserved partition 2. C 3. oem partition 7. בחרתי ב C 8. התקנה הסתימה , הכל עבר חלק , אקטיבציה המשיכה לעבוד. ולשאלה...מה זה oem partition ? האם האקטיבציה …
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לא הצלחתי למחוק חשבון בחלונות 10 מקורי טעיתי לרשום משתמש חדש עם מייל לא נכון אני רוצה לרשום מחדש עם מייל שלי קבוע. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 23.5k צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני מחבר מכשיר כלשהוא לאחת מהיציאות במחשב הוא כותב לי שהתקן זה יכול להשתמש בusb 2.0 לביצועים גבוהים יותר איך לפתור את זה?? אלה פרטי המערכת שלי Operating System: Windows XP Professional 32-bit SP3 CPU Intel Pentium E5300 @ 2.60GHz 38 °C Wolfdale 45nm Technology RAM 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz (5-5-5-15) Motherboard MSI G41TM-E43 (MS-7592) (CPU 1) 32 °C Graphics DELL U2312HM (1920x1080@60Hz) 1024MB ATI Radeon HD 5600 Series (Gigabyte) 42 °C Storage 465GB SAMSUNG HD502HI (SATA) 30 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 Audio ATI High Definition Audio …
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ההורים שלי קנו אתמול את המחשב מותג של lenovo הזה: http://ksp.co.il/?select=.269..1537.&list=1&sort=3&glist=1&uin=30003&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הבנתי שמחשבי מותג לא מביאים לך קוד ל-windows, ואני רוצה להתקין להם ssd על המחשב, ולהתקין שם windows 10 מחדש. השאלה אם זה אפשרי, כי לפי מה שהבנתי הם מגבילים את ה-windows לדיסק הקשיח שאיתו הגיע המחשב.. מישהו מכיר את זה? תודה! גיא
-
- 10 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי היה בתיקון שבוע שעבר עקב תקלה בלוח אם של GIGABYTE מדגם GA-Z97-Gaming 5. לוח האם שלי הוחלף לחברה + דגם אחר כיוון שחזרתי למעבדה עקב תקלה בלוח אם בפעם ה-3 (אותו לוח אם שציינתי למעלה) והמחשב בקושי בן שנה וקצת. לאחר שיחה מאוד מעצבנת מול שירות הלקוחות של KSP, החליטו שצריך לבצע את השינוי אך ללא בחירתי משמע הובטח 10% יותר או פחות מבחינת איכות הלוח אל מול הלוח שהיה לי. לוח האם החדש שקיבלתי הוא MSI Z97 GAMING 5. בין אם הלוח טוב יותר מהקודם שלי או לא, אשמח גם כן לדעת מהניסיון שלכם. לאחר בדיקה שלי בתוכנה של MSI + יש לי צג דיגיטלי (פיצר על הלוח אם) שמראה את טמפרטורת המעבד שלי, ניראה שהוא דיי גבוהה. ללא מאמץ או אפיל…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
USB לא עובד ולא מזהה שום דבר, בהתחלה הבעיה הייתה באחד הפורטים ולאחרונה בשניהם, ניסתי לעשות איפוסים שונים ללא הצלחה יש למישהו רעיון? תודה
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-