תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
קניתי לי GTX 1060, שיחליף את ה-GTX 570 המזדקן. חיברתי אותו וכאשר הדלקתי ראו את הלוגו של גיגבייט על המסך , נשמע צפצוף סטנדרטי (כמו של POST רגיל), אבל הוא נשאר על המסך הזה ואחרי מספר שניות (כ-10 שניות) נשמע עוד צפצוף קצר, מספר שניות לאחר מכן עוד אחד קצר וכך זה המשיך. מפרט: Intel Core I5 2500 3.3GHz Scythe KATANA 3 GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 (Kingston 4GB DDR3 1333MHz (2X Seasonic 620W S12II Micron C400 128GB Seagate Barracuda 7200.14 2TB Lancool PC-K57B LG X24 Dual Layer Sata Black רציתי לדעת מה נראה לכם שהבעיה? כמובן שחיבור החשמל מחובר, ניסיתי לשחק עם הזיכרונות והכרטיס בוודאות תקין. איפסתי ביוס, ניסיתי עם עוד כרטיס וגם עם הליבה ה…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס גרפי מובנה hd intel graphics 4600 יש לו 2 יציאות מהלוח אם - אחת HDMI והשניה DVI . האם ניתן לחבר 2 מסכים בו זמנית לכל יציאה שרק מסך אחד יעבוד בו זמנית ואני אוכל להחליט בלי לאתחל את המחשב איזו מסך יקבל את התצוגה של המחשב ? במידה וכן איך אפשר להחליף מסך תצוגה ? האם יש קיצור דרך מהיר דרך המקלדת ?
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב Asus Zenbook Pro UX501 ואני רוצה לפרק את המכסה כדי להחליף את הדיסק קשיח במחשב. אבל הבעיה שהמחשב הזה מאוד בעייתי לפירוק , היה לי DELL והיה לו רק בורג אחד וקליפסים ב-ASUS יש המון ברגים , פירקתי את כל הברגים אך מכאן והילך איך אני בעצם מרים את המכסה ?? אפילו כרטיס אי אפשר להכניס בדפנות כדי להרים את המכסה זה ממש צמוד והדוק הייטב יש איזה קומבינה או שיטה כדי לפתוח את המכסה כדי שאני לא ינסה בכוח וישבור את הקליפסים או משהו ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
המקלט קיבל מכה והתפרק (הפלסטיק), הצ'יפ עצמו מעט עקום גם. כשאני מנסה לחבר למחשב קופצת הודעה בסגנון של "ההתקן פגום", ומן הסתם הסט לא עובד. הייתי הולך וקונה סט חדש בלי לשבור את הראש אבל זה סט ארגונומי של מייקרופוסט שנקנה לפני חודשיים בערך ועלה לי 400 שקל... חבל לי לזרוק לפח. במיקרוסופט ישראל אמרו שאין להם חלקי חילוף ואין מה לעשות. "Sculpt Ergonomic Desktop " באינטרנט לא המצלחתי למצוא רסיבר גנרי כלשהו (כמו שיש ללוגיטק). יש דרך לפתור את הבעיה? או שהלך 400 שקל? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, רציתי להתייעץ איתכם : לפעמים המחשב שלי עובד בהספקים גבוהים (למעשה זה מה שקורה רוב הזמן) --> כתוצאה מכך הוא מתחמם מאוד. כשההספקים נורמליים הוא מתקרר והכל בסדר! מה ניסיתי לעשות כדי לפתור את הבעיה: להחליף מאוורר, להחליף sink heat, משחה תרמית . --> כלום לא עזר. הבעיה היא כנראה משהו בתוכנה, משאב יקר שגוזל אנרגיות מהמחשב. מצורפת תמונה להמחשה של ההספקים הגבוהים. כל עצה תתקבל בברכה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ישן (מתקרב לגיל 5 שנים) - Dell vostro 3450, מעבד i5, זיכרון 8GB. אני מתלבט אם להשקיע בשדרוג של הכונן הקשיח הישן, ולהחליף אותו בכונן SSD - או לקנות כבר מחשב חדש. מצד אחד, המחשב עדיין עובד בסה"כ בסדר ועונה על הצרכים הבסיסיים שלי (אינטרנט, סרטים...). מצד שני, הגיל נותן את אותותיו: - הסוללה מחזיקה בקושי שעה - המאוורר של המחשב מאוד רועש - אחרי שהחליפו לי אותו פעמיים, שיטוט בפורומי תמיכה של DELL מעלים שזו בעיה בדגם הזה, שמתאפיין בפעילות מקסימלית של המאוורר גם כשהטמפ' לא גבוהות במיוחד. - איטיות כללית (שאני מקווה לפתור חלקית באמצעות השדרוג ל- SSD). עלות שדרוג = בערך 750 ש"ח לכונן SSD חדש באר…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אהלן יש לי אלבום תמונות בעל שיתוף ציבורי בPICASAWEB ואני רוצה להוריד את כל התמונות בבת אחת - ולא תמונה תמונה מישהו יודע אם זה אפשרי ואיך? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לפני מספר ימים פנו אלי מספר אנשי קשר בפייסבוק שלי ושאלו אותי מה זה הקבוצה החדשה שפתחתי ולמה שלחתי להם בקשה לצרוף. מעולם לא פתחתי קבוצה בפייסבוק ולא שלחתי בקשה לצרוף. האם קרה למישהו מקרה דומה ? האם זה בהכרח וירוס או תקלה כשלהי ?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מרגיש שהוא לא מהיר כמו בעבר (בדיוק כשרכשתי לו SSD) הוא מהיר אבל לא מהיר ממש, האם כדאי לפרמט? יש לי 840 EVO וגם הנפח הפנוי שלו נהיה נמוך כבר. במידה ולא, באילו מצבים כן כדאי לפרמט?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך hd4870 וברצוני לחבר אותו ללוח האם במקום כרטיס המסך המובנה בלוח האם הבעיה היא: כאשר אני מחבר את כרטיס המסך ללוח האם ולספק הכח לא רואים כלום במסך (המאוורר של הכרטיס מסך עובד אבל לא רואים תמונה) אציין שספק הכח שלי הוא חדש ואיכותי עם 2 כבלי מתח pci-e אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Dell Vostro 3350 הכרטיס רשת נוראי. (עוד לא החלטתי אם בגלל ההוט בוקס או בגללו) בכל מקרה, אני רוצה לשדרג אותו לתקן AC. הכרטיס הנוכחי הוא intel centrino wireless-n 1030 ואני רוצה לקנות Intel 3160HMW 3160 Wifi Bluetooth 4.0 Wireless-AC 802.11 ac Mini PCI-E Wlan Card האם זה אפשרי? יש כרטיס אחר שמומלץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
בס"ד שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב, אני לוחץ על הלחצן להדליק אותו ואני שומע את המאווררים מתחילים לעבוד ולא שומע את הצפצוף, אחרי איזה 10 שניות שומעים את הצפצוף ואז אני רואה שהמסך מחשב נדלק אבל לא רואים כלום, סתם מסך שחור (רואים שיש אות לפי הנורה במסך). ואז אחרי כמה שניות הוא "מתכבה ונדלק" (שוב, אני יודע לפי האות של המסך וזה שאני שומע שוב את הצפצוף). אבל הוא לא מגיע אפילו לשלב של ההצגת שולחן עבודה. לפני שבועיים החלפתי ספק כוח והוסיפו לי 2 מאווררים למארז, בנוסף שדרגתי RAM מ8 ל16, של HYPERX, הוספתי את אותו סטיק בדיוק, אותו דגם ואותו הכל. החליפו לי את הספק כוח במסגרת האחראיות, הספק הוא CORSAIR VS650. זאת הייתה הבעיה עם הספק לפני: …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב נייד יש אופציה לשדרג כל מיני רכיבים(הוצאת כונן דיסקים או חלל ריק בתוך המחשב. השאלה שלי היא איך עושים את זה?(לאיפה מחברים,איך פותחים,איזה חלקים מתאימים?) תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. מחשב שלי בן פחות משנתיים. הכל עבד והיה מצויין. לאחרונה אחד המשחקים שאני משחק עבר "שידרוג" או לא יודע איך עוד להסביר את מה שקורה. המחשב מכבה לי בפתאומיות וכשאני מדליק אותו הוא מראה הזהרה על מצב ספק. (התמונה מצורפת) הורדתי CPUID. גיליתי די בוודאות שכשיש מעל ל 10 משתתפים מכל צד במשחק אז באמת מעבד מתחמם. ל 87C. קצת גוגל וגיליתי שזה טמפרטורה מוגזמת אפילו למעבדי K. שלא לדבר על S שיש לי. חידשתי משחה אך זה לא עשה הרבה, הוריד ב 5C בלבד. כרגע די ברור לי שאני חייב לשדרג לקירור טוב יותר ולא להשאר עם מקורי של אינטל. השאלה המרכזית היא האם יש איפשהו לוגים כדי לוודא שמחשב נכבה עקב טמפרטורה של מעבד? יש מצב שאחד לא קשור…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עבוד נייד עם מעבד Intel(R) Pentium(R) CPU B970 @ 2.30GHz ו 4 גיגה RAM האם ווינדוס 10 יתן ביצועים טובים יותר?(כמובן באופן יחסי למחשב) מצד אחד לא- כי מערכת הפעלה חדשה יותר תדרוש יותר משאבים מהמחשב, מצד שני אולי כן- אולי כך תיכננו אותה שתיהיה יותר קלה אשמח לתשובה והסבר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ישבתי לי לתומי, משחק WarThunder במחשב, ופתאום הכל קפא. לאחר עליית המחשב מחדש, הלוח אם השמיע צפצופים המעידים על בעיה בזכרון. התחלתי לשחק עם הזכרונות, לשנות מיקומים, ואפילו החלפתי את הזכרון בין מחשב למחשב. מצאתי סטיק אחד שגורם לבעיות הנ"ל. MEMTEST96+ נתקע איתו ב2:03 דקות. ככה זה? פשוט מת פתאום? בלי התראות? אחפש זכרון זהה לרכישה (כנראה מחו"ל) - פשוט הופתעתי מכך שהזכרון צפוי להתקלקל כך. הדגם הוא A-DATA 2GB DDR2 Vitesta 800+ CL4
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד בן שנתים בשבועיים האחרונים אני עובד איתו לפתע הוא נכבה בפתאומיות ללא סיבה. חשבתי שהוא מתחמם אבל אני עדיין רואה שהמאווריים עובדים. הוצאתי זיכרון שהוספתי לא מזמן.. אבל עדיין נכבה. חשבתי שזה במערכת הפעלה.. אבל גם בביוס נכבה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ש לי שני מחשבים זהים לחלוטין אחד מפורמט והשני קצת ישן , אני רוצה להביא דיסק קשיח חדש והשאלה היא האם ניתן להעתיק את הכונן במחשב המפורמט במדויק לכונן החדש כדי שהכל יעלה במחשב השני ? אני לא מדבר על IMAGE אלא על שכפול הכונן המפורמט האם ניתן ואיך ? מצאתי את הפיתרון שמצורף למטה כאן בפורום והוא מ 2012 , האם הוא רלוונטי ? 1. חבר את הדיסק ה"אחר" שמיועד להישאר במחשב הישן למחשב הישן בחיבור SATA ללוח האם יחד עם כונן ה-SSD הנוכחי. 2. תתקין EASEUS PARTITION MASTER בגירסה החינמית מפה: http://www.partition-tool.com/personal.htm 3. תפעיל בתוכנה את DISK CLONE WIZARD ותעקוב אחרי ההוראות (אחרי ההעתקה תנתק את ה-SSD ותשאיר את ה-דיסק ה"אחר" מחובר).
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מזורה , רזולוצית הכיתוב במחשב מאוד ירודה , לדוגמא אם אני פותח קובץ התקנה (כל תוכנה ) אז רואים בצורה מאוד נמוכה את הכיתוב , לא חד בכלל או אם אני נכנס לאיזה משחק , אז הכתוביות יכולות להיות גם ברזולוציה ירודה. אם אני פותח תוכנות נגיד אייטונס או כל תוכנה אחרת גם הכיתוב שלה ברזולוציה ירודה ולא חד ..כאילו אני על 800*600 כמובן שכל המחשב עובד ברזולוציה הכי גבוה וכל העדכונים של הכרטיס מסך מותקנים. אני משתמש במחשב נייד חדש Y700 של לנובו . תודה רבה לעוזרים יום טוב
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק שמשום מה ביום בהיר החליט שהוא לא גלוי למחשב כלומר הוא נמצא במנהל הדיסקים אבל אין לו אות, אם אני ישים לו אות אני אצטרך לפרמט אותו, איך אני משחזר מה שיש עליו? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
PC הפסיק לעלות לוח אם GA-B75M-D3H סוקט 1155 ניסיתי כל מה שידוע, לפרק את כל הרכיבים, לבצע CLR_CMOS. התופעה היא שהמחשב מציג את מסך הביוס הראשוני - מוצגות האפשריויות ללחוץ DEL, F9,F12 וכדומה אבל אז הוא מנסה להעלות את מסך הביוס הראשי כותב כתובת UEFI BIOS אבל לא מצליח להיכנס ונכבה. היות וניסיתי כנראה הכל וזה בעיה כנראה בלוח אם אני רוצה המלצה לחנות אמינה ומקצועית רצוי באיזור תל אביב שיטפלו לי במחשב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
יש לי בעיה דיי רצינית במחשב. לאחר ניסיון פירמוט (הצלחתי לעלות את ה-USB שיעלה ראשון בהפעלת ה-WINDOWS) וביצעתי המרה והכל לMBR , הגעתי לשלב ההתקנה בחרתי כונן C להתקין והוא התחיל בתהליך ההתקנה , באמצע ההתקנה היית שגיאה שלא ניתן להשלים את ההתקנה וכל השינויים בוטלו. כיבתי את המחשב והדלקתי אותו מחדש ואני כרגע ללא מערכת הפעלה במחשב. התקנתי על USB חדש ואחר מערכת הפעלה WIN 10 64 חדש הכנסתי למחשב מנסה לאתחל דרך ה-USB אבל אני מקבל את השגיאה הבאה אני אובד עצות מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קמתי בבוקר וראיתי שהמחשב עשה ריסט וקיבלתי את ההודעה שבתמונה ושמתי לב שהכונן השני נעלם. כיביתי את המחשב ושחזרתי מהעבודה והדלקתי אותו שוב, הארדיסק עשה רעשי טקטוק. הוא גם לא מזוהה בביוס. יש דרך לבדוק אם ניתן להחיות אותו או שהוא גמור?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם מדגם (ms-7360 (p35 neo . כל הרכיבים במחשב מלבד כרטיס המסך שהחלפתי (החלפתי לgt9500) הם הרכיבים המקוריים שמגיעים עם המחשב. רכשתי את המעבד Q9400 לאחר שבדקתי שהוא מתאים ללוח האם שלי והרכבתי אותו למחשב. בהתחלה כשניסיתי להדליק את המחשב הוא כלל לא נדלק (רק הדליק וכיבה את המאוררים ברצף), ועכשיו כשמפעילים אותו הוא מתחיל את הבוט ונתקע מיד בהתחלה כשהוא מראה את המסך של לוח האם (מצורפת תמונה). ניסיתי להיכנס לביוס על מנת לפרמט את המחשב מדיסק התקנה שהכנתי מראש והוא לא מגיב ללחיצת הDEL. עזרה? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 926 צפיות
-