תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לוח טוב עבור OC וחשבתי ללכת על ASUS. שני הדגמים שהזכרתי בכותרת אמורים להיות טובים ומלאי פיצ'רים (טוב נו, אולי לא כמו ABIT אבל גם טובים) במפרט של הלוחות מצוין בצורה מאד ברורה שיש נעילת תדר ל AGP/PCI אבל בכל ההסברים על ה-BIOS לא רואים שום דבר כזה וגם לא מזכירים את זה. המסקנה שלי היא שאין למישהו יש את הלוחות האלה ויכול להרחיב על העניין הזה ? אני מאמין שבלי זה תהיה לי בעיה להשתמש בהתקני S-ATA כי ידוע שהם מאד רגישים לסטיות תדר מעבר למה שמוגדר במפרט שלהם. מחכה לתשובות שלכם GURI
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
Buffer 2 MB כי אני מעוניין להוסיף עוד 80g האים יש דבר כזה בה ksp?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איפה אני משיג או קונה כבל כזה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בחכמתי הרבה, בזמן שניקיתי את המחשב, פירקתי את המאוורר ובטעות שברתי את אחד הפרופלורים שלו. עכשיו הוא מרעיש כמו האוטובוסים הישנים של אגד. לפני שאצא מדעתי, אנא עזרו לי ואמרו לי איפה אני משיג מאוורר חילופי. כרטיס מסך: Axle GT240 512MB אין לי בעיה לקנות באינטרנט בארץ או בחו"ל. אגב, נתקלתי במהלך חיפושי במאוורר שנקרא: Accelero L2 אך לא הצלחתי להבין אם הוא מתאים לכרטיס שלי. אמנם מצויין שם שזה מתאים ל- GT240 אבל לא כתוב שם שום דבר על תאימות ל- Axle. בנוסף אציין שאין לי סלוטים נוספים לקירור מקביל לכרטיס. תודה חברים...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במנהל התקנים אני לא רואה אותו אז סביר להניח שהוא סגור בביוס,אבל חיפשתי כל מה שקשור ל-LAN ואני לא מוצא זה יכול להיות רשום תחת שם אחר? תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
עדכון: לבסוף מצאתי בebay http://search.ebay.com/d850gb_W0QQfclZ4QQfrppZ50QQfsooZ1QQfsopZ1QQfstypeZ1QQmaxrecordsreturnedZ300 לקחתי את המחשב לבדיקה, כי הוא לא נדלק. המוכר אמר שהלוח אם מקולקל וגם הדיסק הקשיח (אבל יש לי דיסק קשיח אחר). הבעיה היא שזה לוח אם גריבלדי (garibaldi) של אינטל וזה דגם ישן. הוא אמר שזה יעלה לי 500 שקל כולל הרכבה, אך זו השקעה גדולה למחשב ישן. ידוע לכם איפה אפשר לנסות למצוא לוח אם גריבלדי מקורי של אינטל משומש? ניסיתי כבר לחפש בebay אבל לא היה שם לוח אם כזה. המוכר אמר שאין אפשרות לשים לוח אם אחר כי הזכרונות מבוססים על הטכנולוגיה של הגריבלדי. אז מה עושים? תודה,
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לחבר שלי נשברה אחת מיציאות הUSB בפרונט פאנל. אני מחר נוסע לתל אביב, ואשמח לדעת איפה ניתן להשיג כזה קיט (2 יציאות USB, אחת מעל השניה, סטנדרטיות לגמרי לכל מארז) בתשלום הוגן. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
רוצה לקנות חלקים ולהרכיב הכל ממש מאפס. תודה (עדיף מדריך בעברית...)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד asus rog stric gl503ge נשבר לי המסך אני יודע להחליף את המסך לבד אבל לא מצאתי איפה אפשר לקנות אותו אשמח אם אתם יודעים אם יש בארץ איפה לקנות או אפילו בחו"ל אם אפשרות של משלוח לארץ תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב הנייד שלי. קומפק פרסריו. הפין של הלוח-אם רופף קצת ולכן המגע עם המטען לא יציב ובנוסף הבטרייה כבר עשתה את שלה. שלחתי את אותו לתיקון במעבדה של HP (אין אחריות כבר) והם חזרו עם הצעת מחיר לתיקון בשמיים. את הלוח אם במקום לפתוח ולחזק את הפין הם מוכנים רק להחליף וזה עולה 2200 ש"ח. עבור בטרייה חדשה הם רוצים 700 ש"ח. עבור העבודה 300. גם אני לא מתקן את הפין אלא רק מחליף בטרייה זה יוצא 1000 ש"ח. מישהו יודע אולי: א. אם יש מקום אחר שבו אפשר לקנות בטרייה של נייד קומפק פרסריו? ב. אם יש מקום אחר שאפשר לקחת אליו את הנייד לתיקון ולא יעלה כל כך הרבה? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי, אז יש לי סוני VAIO 13 PRO שעושה מלאאאא בעיות. בגדול הוא מתחמם, מאבד את הכונן הקשיח ונתקע. לפעמים הוא סתם נתקע. יש מעבדה שיכולה לטפל בו, או שזה מקרה אבוד?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
איפה בתוכנה Win10PESE אני לוחץ כדי לאפס סיסמה לכניסה לווינדוס
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
34 0 שלום, Windows 10 ב settings-> network &internet ברשימת ה network נעלמה האפשרות wi fi !!! עד היום בבקר היא היתה קיימת. אין לי מודם ואני מתחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי. אני מקבל הודעת troubleshoot בזו הלשון: No internet access Your device is connected and can access other devices on your local network but may not be able to reach the internet. If you have a limited data plan you can make this network a metered co nectio or change other properties. כיביתי והדלקתי את המחשב אך wi fi לא חזר! המדפסת האלחוטית עובדת כשורה. מישה…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישו יכול להגיד לי אוליי איפה הביוס של הסוללה שאני יוצא כי המחשב פשוט לא עולה הוא נדלק אבל אין תצוגה במסך אין רעשים ואין ציפצופים תמונהה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שיש לי בעיה או בכרטיס מסך או בחיבור PCIE שלו על הלוח אם. איך אני יודע מי מהם עושה את הבעיה מבלי שיהיה לי כרטיס מסך נוסף לבדיקה או לוח אם נוסף לבדיקה? אשמח לרעיון...
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
המפרט של המחשב: Intel E6550 Gigabyte P965 DS3 לא יודע איזה REV. CORSAIR ValueSelect 2GB 800MHZ (1GBx2) Saphire 2600XT וזהו אני חושב. הכל התחיל לפני כמה שבועות, המחשב לא תמיד היה נדלק, המאווררים פעלו אבל חוץ מזה כלום לא קרה - כיבוי והפעלה מחדש היו פותרים את הבעייה. הרצתי MEMTEST וגיליתי שהזכרונות פגומים. הלכתי לחנות החליפו זיכרונות (הפעם MEMTEST לא החזירה שגיאות) והבעייה לא נפתרה. בזמן האחרון המחשב מתחיל להתרסק אחרי כל כמה זמן של עבודה, לפעמים שעות ולפעמים דקות. הורדתי ORTHOS הרצתי את בדיקת BLEND ומצורפת התמונה של מה שאני מקבל, לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות. [ מה עושה הבדיקה? מה אומרת התוצאה?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום : יש לי נייד inspiron 6400 שגם לפי המפרט שלו וגם לפי מיטב זכרוני הצלחתי לחבר אליו פעם מכשיר בלוטוט - אבל עכשיו הוא לא מציג אותו בDEVICE MANAGER . למי פתרונים ? אני עובד על XP SP2 אני מנסה לחבר אליו IMATE JAM
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אנשים עזרה בבקשה אני לא מצליח להכנס לביוס המחשב מתחיל עם צפצוף פנימי ואחרי כמה שניות עובר להתחלת הוינדווס אין שום אופציה להכנס לביוס ניסיתי ללחוץ על DEL אבל שום דבר לא עוזר חשוב לציין שאין בכלל מסך עם נתונים כגון זכרון כוננים וכו' כשהמחשב נדלק יש מסך שחור ואחריו מתחיל הוינדווס מה עושים?????
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מדובר במפרט העליון. הזכרונות נבדקו על לוח אחר, המעבד ולוח האם הוחלפו במסגרת האחריות. הבעיה מתרחשת רק כשאני מעלה את הזכרונות למהירות 1600 (שהם אמורים להיות מותאמים להם, כמו כן הם מכוילים לתזמונים המפורטים על גבי הזכרונות). אז קורס המחשב בOCCT (הוא מדווח שאחת הליבות פגומה). הוחלף בזמנו המעבד על סמך פירוט של התקלה בOCCT. עכשיו הוחלף הלוח לאחר בדיקה של החנות. הזכרונות נבדקו בלוח אחר (מבוסס 790) במתחים, במהירות ובתיזמונים המומלצים (אצלי המתח הוא 1.64 במקום 1.65 כי קפיצות המתח הן זוגיות בביוס שלי) ועמדו יפה בMEMTEST. אם כך, מה יכולה להיות הבעיה ובאיזה רכיב? יש איזושהי תוכנה שבודקת תקינות של הרכיבים מחוץ למערכת ההפעלה?
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
איפה יש דרייברים חדשים לווינדוס xp לכ.מסך voodoo 5500
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אני יודע שתגידו שזה לא הכי שווה וכו' וכו'.... אשמח בבקשה לשמוע ממכם איפה כדאי לי ללמוד קורס טכנאי מחשבים, המלצות וחוות דעת תתקבלנה בברכה ועדיפות לקורסים בצפון הארץ
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למה כאשר אני מסמן את כל הקבצים זה מראה לי 12 ג'יגה וכאשר אני עושה על c מקש ימני זה מראה לי 18 ג'יגה תפוס! ועשיית את מה שגנדלף אמר והקובץ הזה לוקח רק 700 מכה עכשיו אז זה לא מה שישנה. אני זוכר שפעם משהו אמר עוד כמה אפשרויות! דבר שני - איך אני בודק איזה service pack ל- office xp מותקן אצלי? תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 1 TB WD blue. כאשר מחברים אותו, שומעים את הדיסק מסתובב כרגיל אבל הראש עושה רעשי "טיקים" קבועים אחת לשנייה בערך, והדיסק בכלל לא מופיע בשום מקום במחשב. אבקש לקבל המלצה מחברים שהתנסו, למעבדה אמינה לתיקון. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
מדובר בכרטיס קול מובנה. באתר של creative אין אזכור לדריברים עבורו. באתר יצרן הלוח יש דריבר ישן (לא מדי, אבל לא הכי חדש). ב windows update יש עדכון, אבל אני מעדיף להוריד ZIP או EXE ולנבור (וגם לא רשום לאיזה גרסא זה מעדכן). ב softpedia יש דריברים אבל לא ברור איך המספור שם הולך. המלצות איפה אפשר למצוא באופן מסודר דריברים לכרטיס הזה ?
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-