תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, מתחילת החודש בערך התחלתי לקבל את השגיאה "display driver stopped responding and has recovered". השגיאה מופיעה בדרכ בזמן גלישה באינטרנט (גם בכרום וגם בפייר פוקס) ודווקא כשאני מפעיל משחקים השגיאה הזאת לא מופיעה והכל עובד חלק. ניסיתי למחוק את הדריברים ולהתקין מחדש אך הבעיה ממשיכה. גם ניקיתי את המחשב למרות שאני לא מאמין שטמפרטורות זה הבעיה כי בזמן משחקים כבדים השגיאה לא מופיעה (כמו דום החדש). זה המפרט שלי: מעבד I5-4690 8 ג'יגה זיכרון nvidia GTX970 ספק כח Neo Eco 620W לוח אם GIGABYTE GA-H97-HD3 מה עוד אפשר לנסות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשבוע האחרון הוינדוס קרס כבר כמה פעמים היה לי וינדוס 10 (עידכון מ 7 ) שהגיע למצב של repairing disk errors ולא הצלחתי לתקן בשום דרך אז התקנתי וינדוס 7 שגם קרס אחרי יום . התקנתי וינדוס 8.1 עבד יום וחצי ואז קיבלתי הודעה של Missing operating system בהדלקה. התקנתי שוב וינדוס 7 כשמגיע לסוף ועושה ריסטרט המחשב עולה ושוב Missing operating system ניסיתי שוב להתקין קרה אותו דבר. בעיה בהארד דיסק ? הלך ? יש דרך לתקן את המצב ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לפני משהוא כמו חצי שנה עדכנתי את המחשב לwindows 10. זה מחשב נייד של Lenovo בן שנה-שנתיים בערך. המחשב עבד סבבה עד לפני כחודש. הקריסה הראשונה הגיע עם הודעת CRITICAL_SERVICE_FAILED והמחשב לא נתן לעלות יותר. גם הניסיונות לתקן את המערכת דרך התיקון שwindows מציע לא עזרו. חילצתי את המידע עם מערכת הפעלה שהעלתי מדיסק און קיי ועשיתי התקנה מחדש, מחקתי הכל והתקנתי מאפס. המחשב קרס כמה שעות אחרי שההתקנה הסתיימה אבל הצליח לעלות. עשיתי בדיקת chkdsk שעזרה ובאמת שבוע שלם לא הייתה קריסה. קיוותי שבזה פתרתי את הבעיה אבל עכשיו הוא שוב קורס עם ההודעה, MEMORY_MANAGEMENT. אני חושד שמשהו נדפק פיזית באחד הרכיבים, האם זה נכון? האם התקנה של windows 8 תפתור את הבעיה?…
-
- 10 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 6.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, לאחר תקלה הותקן לי מחדש 7WINDOW , אבל ב MICROFSOFT OUTLOOK לא מופיעים כתובות המייל של אנשי הקשר בפנקס הגכתובות. שמות אלה קיימים ב c:\Users\User\Contacts\ . כיצד משקמים את רשימת אנשי הקשר ? בתודה מראש אברהם
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום. כידוע, בניידים של לנובו יש אפשרות לנעול בהצפנת FDE את הגישה לדיסק הקשיח, באמצעות סיסמא המוגדרת בBIOS. החלפתי בנייד את הדיסק הקשיח, ועכשיו האופתיה הזו בBIOS פשוט - DISABLED. הגיוני - שכן דיסק חדש מהחנות לא מפורמט עבור FDE. מישהו מכיר כלי שיאפשר להתאים את הדיסק לאופציה השימושית הזו של מחשבי LENOVO?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אחרי התקנת תוכנה בשם designspark electrical, נמחק לי כל כונן D. הוא מופיע אבל הוא ריק ותוכנות שהותקנו בו כבר לא עובדות. נשארו שתי תקיות שקשורת לתוכנה שהתקנתי. לצערי, אין לי נקודות שיחזור במחשב. יש לי ווינדוס 10. יש למישהו פיתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
מחשב חדש , חלקים מהאריזות שלהם . כל החלקים חוברו (כנראה שלא) לפי הספר , ועדיין שאני מדליק את המחשב הוא מנסה לעלות אבל אז נכבה ומנסה שוב ושוב וכן הלאה , למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? המפרט : inter core i7 6700k 4.0Ghz 8MB Cache s1151 Arctic Freezer 7 Pro Rev .2 CPU COLLER DCA0-FP701-CSA01 GIGABYTE GA-Z170-HD3P LGA1141 , INTER Z170 , DDR4 , 2XPCI-E ' VGA ' DVI ' HDMI KINGSTON HYPERX FURY BLACK 2X16GB DDR4 2400MHZ Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5 PSU HCG-620 (RETAIL ANTEC THREE HUNDRED U3 Mid Tower Gamer Black Case (No PSU
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קיבלתי את המחשב החדש, אחרי כמה בעיות עם העכבר והמקלדת הכל נפתר, עכשיו הבעיה החדשה שצצה היא שכבר 8 שעות זה תקוע לי על "מחפש עדכונים" בהתקנה של וידנוס 10 וגם אחרי שביטלתי את ההתקנה ע"י ריסט כי כמובן הכל לוקח מיליון שנה למרות שיש לי מחשב מטוס עכשיו זה גם מחפש לי שעתיים עדכונים בוינדוס 7.... מה עושים? תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז אתמול הגיע אלי הGIGABYTE GTX 1070 G1 ומאז ההתקנה שלו כל פעם שאני מנסה לשחק משחק כלשהו לאחר כמה דקות המסך קופא או הופך לשחור או אפילו BSOD בפעם האחרונה ( nvlddmkm.sys VIDEO TDR FAILURE ) ניסיתי להגיע עם נציג של נווידיה לפתרון ללא הצלחה וכרגע אני מחכה שטכנאי מומחה שלהם יחזור אלי. האם למישהו יש פתרון להציע? כבר ניסיתי למחוק את כל הדרייברים הישנים בעזרת DDU ולהתקין חדשים אפילו ניסיתי כמה דרייברים מלפני כמה שבועות וכלום לא עזר, פרמטתי את המחשב ועדכנתי את הBIOS של לוח האם אך שום דבר לא פתר את הבעיה. ספק הכוח הוא: http://www.acbel.com/eng/Product.aspx?id=60&&sd=31&pid=256 750W תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
כל כמה זמן (פעמיים שלוש ביום), האינטרנט מפסיק לעבוד. אני הולך למרכז הרשת והשיתוף, עושה את האבחון בעיות של המחשב, ולרוב בינתיים זה עובד (כשזה לא עובד אני עושה ריסטרט למחשב וזה פותר תא הבעיה). מצורפת תמונה של מה שהמחשב מראה לי בסוף פתירת התקלה. לשותפה שלי בדירה זה לא קורה אף פעם. תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לשתף פה צורה די רדיקלית לנקות כרטיס מסך, מיותר לציין שאין לראות במה שאני כותב פה המלצה - כל אחד מתעסק עם המחשב שלו על אחריותו בלבד. כבר תקופה שמשחקים נתקעים לי על Sapphire Radeon HD 4870 XT, אפילו כשאני על 100% מאוורר שלו, פשוט כי לפי התוכנה שלהם, Trixx, ה-VRMים של הכרטיס עולים על 100 מעלות והליבה הגרפית על 90 מעלות. מה שפתר את הבעיה (והפיתרון היצירתי והרדיקלי) היה לשטוף את הכרטיס כמו שהוא בזרם חלש של מים, את כולו, ואחר כך לשים אותו באוטו שלי להתייבש (הרי הטמפרטורה באוטו בשמש די חמה, מעל 80 מעלות לפעמים, והכרטיס ממילא בנוי לעבוד בטמפרטורות האלה) כמה שעות. אחר כך, בשביל הביטחון הנוסף, עברנו על הכרטיס עם מפוח לחץ אוויר, הכנסנו למחשב והוא עובד. …
-
- 37 תגובות
- 8.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! חזרתי מחופשה יחסית ארוכה בה לא נגעתי במחשב בכלל וחזרתי להפתעה לא נעימה נכנסתי למשחק (overwatch לצורך העניין ) ואחרי בערך עשר דקות משחק המחשב נתקע והמסך הפך כחול ראו תמונה- אחרי שהמחשב עושה ריסטרט הוא נכנס למצב בוט ולא מזהה בכלל את הSATA.רק אחרי כמה ריסטרטים הוא מזהה. ניסיתי לערוך כל מיני בדיקות שונות לזכרון ולהארד דרייב ולא מצא שום בעיה בסופו של דבר החלטתי לפרמט את C drive-איפה שהווינדוס ממוקם והשארתי את D איפה שכל שאר הדברים אחרי הפירמוט ניסיתי שוב פעם להכנס למשחקים וזה עשה לי את אותה הבעיה לפני שאני קופץ למסקנות ומבזבז כסף רציתי לשאול מה דעתכם הבעיה? מה נראה לכם שגורם לזה? אני משתמש בWindows 10 pro x64 bit חשוב ל…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל האתרים בשימוש עם שם משתמש וביציאה מהם אני צריך להשים את הסיסמה מחדש. כל זה קורה אחרי שישחקתי קצת עם ההגדרות בחשבון אבטחה ב google, אבל אני לא זוכר איפה משנים חזרה. מישהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לאחרונה נשרף לי הספק והלוח אם איינני יודע אם הכרטיס מסך נשרף. אני מזמין מחשב חדש ורציתי לדעת במקרה והכרטיס מסך אכן נשרף אם אני ישים אותו במחשב החדש הוא יוכל לפגוע במערכת. אשמח לעזרה בנושא מאחר ואחרי חיפושים רבים לא הגעתי למסכנה בנושא זה.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
האם יש אפשרות שמירה בשם או חיפוש בדפדפן זה הרכבתי וינדוס 10 רק ב29/07 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וברכה, מדובר במחשב די חדש אשר לפתע החל להתפרק ממסכו. אני חושב שזה אולי בגלל שפתחתי את המסך עד הסוף לאורך זמן (בגלל שימוש במסך חיצוני) והחיבור של הצירים התעייף עד להתפרקות איטית של הציר מפלסטיק המסגרת, ובהמשך של חברו השני. עכשיו המסך מנותק לגמרי מציריו, חוץ מהכבלים באחד מהם שעדיין מחוברים. האחריות חלה רק על החומרה, מסתבר. השאלה היא עכשיו אם יש למישהו רעיון איך אוכל לקבע את הפלסטיק בחזרה לציר? תודה 10 נקודות לפותר שאלת הבונוס: של איזו חברה המחשב?...
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים יש לי מחשב נייד שהגיע עם windows 8 , כמובן שעדכנתי לwindows 10 ... ועכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב, לפני שאני מתחיל בפירמוט אני רוצה לדעת אם התקנה של הווינדוס החדש תהיה 10 או 8 (אני ממש לא רוצה לחזור ל8 הנורא) מישהו יודע ?
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
לפני כמה שעות היית בבית קפיצת מתח, והמחשב נכבה ונדלק אך שום מערכת לא עלתה גם לא ביוס. פתחתי את המחשב התחלתי לנתק רכיבים כרטיס מסך, הרדיסק ופתאום הביוס עלה, אחר כך שוב לא עלה. אחר כך חיברתי הכל חזרה והוא כן נדלק, אחרי זה הוא לא נדלק. אחרי כמה ניסיונות המחשב חזר שוב לעבוד. איך אפשר לאתר את הבעיה? שאלה נוספת, כשניסיתי להוציא את הכרטיס מסך קצת הסתבכתי, לחצתי על הפין\כפתור שעל הלוח אם בשביל לשחרר את הכרטיס מסך אבל הוא פשוט לא נלחץ. הפעלתי קצת כוח והוא נתלש יחד עם הכרטיס מסך. החזרתי חזרה את הכפתור\פין. - להבא מה הצורה הנכונה להוציא את הכרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאין לי מושג ממה היא נובעת. בזמן גרירת תיקייה בשולחן עבודה התמונה נמרחת כאילו הפריימים מאוד נמוכים, ובעת גלילה בעמוד אינטרנט מלא בטקסט יש ריצודים. בהתחלה חשבתי שהבעיה מהמסך שלי (acer v236hlbd) אז שמתי מסך ממחשב אחר (fujitsu ll3200t) וגם בו יש אותה בעיה (במחשב שממנו לקחתי את המסך אין את הבעיה) ככה ששללתי בעיית מסך. ואז פניתי לכיוון הכבל בהתחלה חיברתי כבך dvi מהכרטיס מסך החיצוני (HD 7950) עדיין זה קורה, אז כאפשרות אחרונה חיברתי כבל VGA מהכרטיס מסך המובנה למסך ועדיין זה קורה. אם יש למישהו מכם איזשהו מושג לגבי מה יכולה להיות הבעיה אני אשמח לעזרה. מצורף סרטון קצר שממחיש את הבעיה: https://youtu.be/uD3o_DEFQgU …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ב Windows 7 המנוח היה לי את המדיה סנטר ששימש אותי לצפות / להקליט שידורי טלויזיה דרך העידן+. מאז שהמחשב עודכן ל 10, התוכנה הזו נעלמה. יש דרך להתקין אותה? ניסיתי את הדרך שמציעים פה אבל זה לא באמת עובד, אני לא רואה שאחרי התהליך התוכנה נמצאת. אם יש למישהו שיטה שבאמת עובדת, יעזור לי מאוד. נ.ב. אני יודע שיש אפשרות להשתמש ב"קודי" אבל אני מחפש את המדיה סנטר דווקא.
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה, קניתי מחשב חדש, התקנתי וינדוס 7 מקורי על המחשב והתקנתי דרייברים של הלוח אם, באמצע ההתקנה המקלדת והעכבר הפסיקו לעבוד (בביוס הם עובדים וברגע שהוינדוס עולה הם מפסיקים לעבוד), מה אפשר לעשות? אי אפשר להשתמש במחשב. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים קרס לי הלוחם אם הקודם והחלפתי אותו בלוח אם אחר "חדש" שהיה לי בבית ללא שימוש. הלוח אם "החדש" בן 4 שנים וכבר אין עליו אחריות. לאחר התקנת וינדוס+ דרייברים על הלוח אם, וינדוס מציין כי חומרת אודיו לא מותקנת. במנהל ההתקנים אין חומרה לא מזוהה ולכן ההשערה שלי היא שהלוח אם דפוק. אשמח לחוות דעתכם בנושא. הלוחאם המדובר הינו b75m-d3v... יש לציין שעשיתי עדכון BIOS לגרסה האחרונה אבל זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, באחד המחשבים בבית לאחר הטיים אאוט של המסך (המסך נכבה) אז אי אפשר להדליק אותו חזרה. חשבתי בהתחלה שזו תקלה בסליפ מוד, נטרלתי אותו וזה לא עובד. הרבה פעמים (כמו עכשיו למשל) גם ריסט או ניתוק וחיבור לחשמל לא עוזר. המחשב עם כרטיס אונבורד, מחובר בHDMI. וכן, המחשב עובד (עושה קולות כאילו משתמשים רגיל). יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-