תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
הבעיה מקורה בעדכון FIRMWARE ניסיון התקנה מחדש היה בפנים דיסק התהליך עדכון נתקע ומאז מגש הדיסקים לא נפתח והנורה מהבהבת והוא לא פועל באופן מוחלט. האם יש לכם רעיון איך לעזור במקרה הזה? הצורב הוא 2100s_core scsi של ימאה 16*10*40 . אני מאז שהוא התקלקל עשיתי מספר פורמטים והתקנתי בין היתר win 98se ו xp ונסיתי לעדכן מחדש אבל העידכון תמיד נכשל.העידכון אפילו לא מתחיל. הוא פשוט ניתקע וכל מה שנשאר לי לעשות זה ctrl+alt+delete בשביל לצאת מהחלון . הציעו לי לחפש גירסה קודמת של FIRMWARE אבל לא הצלחתי למצוא (הגירסה שהורדתי היא 1.0n). אם תוכלו תנו לי אתר שמשם אני אוכל להוריד קושחה ישנה. הציעו לי לעשות את העידכון בדוס אבל אני לא יודע איך. צריך עזרה בבקשה באופן דחוף....
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוקה לעזרה דחופה. המחשב השתגע לי. אתמול הוא התחיל להתקע ולא רצה לפתוח אף תוכנה. הוא הודיע לי שאין לי מספיק מקום בדיסק או מספיק זיכרון - שני הדברים לא נכונים זה מחשב חדש ויותר מ-70% מנפח הדיסק שלי פנוי. האנטי וירוס הודיע לי שיש לי המון וירוסים - שהצלחתי לנקות אבל המשיכו לחזור שוב ושוב.... ולכן החלטתי לפרמט את הדסיק ולהתקין מחדש את win2k. עשיתי התקנה חדשה עם פירמוט. פעמיים עשיתי התקנה ופעמיים הוא הודיע לי באמצע ההתקנה שהקובץ svchost.exe יצר טעיות ושהוא סוגר את התוכנה (וכל זה במהלךההתקנה). ההתקנה לא הייתה מוצלחת ועדיין אני מקבלת הודעות שגיאה של חוסר במקום או חוסר בזכרון. עשיתי ניקוי של קבצים במחשב, מחקתי תוכנות ממחיצות אחרות, ניקיתי קבצי tmp ניקיתי את ה-recy…
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, במהלך גלישה באינטרנט פתאום כול המסך מכבל מין קרעי צבע והוא נטקע, אני חייב לעשות RESET על מנת לעבוד איתו. בהתחלה התופעה הזאת הייתה שלאחר כמה שניות קרעי הצבע נעלמים ואני מקבל הודעת שגיאה: display driver stopped responding and has recovered ביצעתי התקנה של דרייבר מעודכן וזה לא עזר, מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי יחסית נהיה ממש איטי פרמטתי כמה פעמים ועדין הוא ממש איטי הקיצר אני חושד בהארד דיסק (הוא עבר די הרבה פרמוטים וחלוקה לכוננים-איך שלא קוראים לזה) וגם קרה לי כמה פעמים שקיבלתי הודע ה כזו כחולה שאומרת לי שווינדוס לא הצליח לכתוב על כונן c הקיצר יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לדעת האם זה בגלל הארד דיסק ואיך לדעת את מצבו? (יש לי אותו איזה 3 שנים (שידרגתי אותו -אז גם עליו יש אחריות 3 שנים?? (הוא של חברה wd (וויסטון דיגיטל) הבעיה שלי שאני לא זוכר לפני כמה זמן שידרגתי אותווו ואין לי איזה קבלללה -באאאסה זה לא ממש נראה לי אבל אפשר איכשהו לדעת כמה זמן הארד דיסק עובד??? או שתיעצו לי מה לעשותת (אני לא נראה לי יחליף הארד דיסקקקקקק-אז אל תציעווו חח) תודהה רבההה
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD ATHALON XP במהירות של 1700 ולפי המחשב הוא עובד לי רק על 1.11GB של הרץ למה זה קורה? ובביוס הופציות שיש לי שם CPU Speed הם או 1100 או 1446 (נראה לי) או Manuel מה אני עושה כדי לפתור את זה??!?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
כל משחק כל דבר במחשב נראה מוזר תראו את התמונה הזאת רואים את העיוותים האלה? ככה זה בכל המחשב... נראה לי משהו בכרטיס מסך.. Radeon HD 4850 . תעזרו בבקשה עריכה: זה מראה לי את הדבר הבא כל איזה חצי שעה/ שעה
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הצילו!!!! יש בראשותי כרטיס מסך HERUCLES TI-500 רצה הדבר והייתי צריך להחליף אותו באסוס TI רגיל, בקיצור לאחר ההחלפה ניסינו לשים דריוורים של אסוס אבל לא הלך משום מה והמחשב לא זיהה את הדריוורים לאחר ההתקנה והמשיך להשתמש בדיוורים הרגילים של XP (לא הרשמיים של NVIDIA) לאחר מכן החזרתי את הכרטיס שלי ושוב היתה הבעיה, עכשיו לא יכולתי להתקין את הדריוורים של נווידיה והוא לא זיהה אותם ונשאר בדריוורים של הווינדוז, בניסיון נואש עשיתי DISABLE לדריוור של הXP ולאחר ריסט המסך פשוט לא עולה!!! כלומר ברגע שאני מנסה להגיע לווינדוס, לאחר מספר בדיקות גיליתי ששום מצב לא מעלה את המסך, גם לא SAFE MOD וכדומה... אינני רוצה לפרמט את המחשב!!! מישהו יכול בבקשה לעזור לי ???
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מזה בדיוק הרץ קראתי על זה זה אירועים לשנייה אבל למשל מה ההבדל בין הרץ שיש לדוגמא במפרט טכני על מעבד להרץ ומשדר wifi?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים קניתי כרטיס מסך radeon r7 360 ומשום מה כשאני מנסה להתקין את הדרייברים דרך הדיסק הוא כמעט מגיע לסוף ועוצר בלי שגיאה בלי כלום פשוט עוצר.ניסיתי להוריד דרייברים באופן ידני דרך האתר שלהם אבל גם זה לא עוזר.אשמח לדעת מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה תודה הכרטיס מסך הזה צריך חיבור pci-express 3 ובלוח האם שלי ישנו חיבור pci 2.0 הבנתי שזה אותו חיבור וזה מתחבר ככה. יש לי במחשב 2 תושבות אחת בצבע כחול אליה חיברתי את כרטיס המסך ואחת בצבע שחור שאין עלייה כלום-כרגע הוא מזהה רק את הכרטיס ה-onboard כיוון שלא עשיתי התקנה (כיוון שזה לא מסתיים) אני לא מבין גדול במחשבים ממש צריך עזרה מקווה שבאתי למקום הנכון. תודה.
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מי שמע מי יודע את קוד הפתיחה לממיר דיגטלי של חברת hot לצורך צפיה חופשית בכל הערוצים יש לי את הקודים לא יודע איך מבצעים את זה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מחשב חדש AMD 2500 Twinmos twister 2x256 3500 cl2 epox 8rda+ ver 2.1 volcano 11 compucase the blue with the white 80gb hdd and my old gf 4 ti4600 the hdd is old aswell, from the comp i used before בכל מקרה התקנתי הכל חיברתי הכל כמו שצריך סידרתי וזה אני בא להפעיל תמחשב בפעם הראשונה הוא רשם לי ב LCD הקטן של אפוקס שבמקום רמקול הוא מראה מה הבעיה C1 בדקתי במדריך, הוא רשם שזה בעיה בזיכרון, ניסיתי לשחק איתו קצת, להחליף דיממים וזה בכל מקרה אחר כך שהפעלתי תמחשב הוא עשה לשניה C1 ואז עבר ל B2 ואז מהר עבר ל 6F ואז עבר ל 7F ונשאר עליו לא מצאתי עליו מידע במדריך, בבקשה עזרה מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
זה קורה לעתים, שהוא מגיע לאחוזים כאלה וגורם להאטה.. יש לי 4 ג'יגה זכרון.. אי אפשר לגרום למשאבים ללכת לזכרון יותר ? לא יודע מה לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כונן חיצוני WD1600XMS00 כשאני מחבר אותו ל USB המחשב עושה קול של חיבור ומייד לאחריו ניתוק ואז שוב חיבור וחוזר חלילה. הכונן עובד במחשבים אחרים. לדעתי זאת בעייה של ספק כח, יכול להיות? תודה רבה על העיצות והתשובות המועילות oshri8
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש ובמחשב הישן יש לי 750GB קבצים על 2 דיסקים קשיחים חומר שאני רוצה להשתמש בו. האם אני יכול להתקין את הדיסקים האלה במחשב החדש ( דיסקים מלפני 8 שנים ) שאלה שנייה האם אני יכול לחבר 2 מחשבים למסך אחד כך שכל פעם אני אפעיל מחשב אחר .
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם G33M-S2L כרטיס זיכרון 1GB 800 של OCZ מעבד INTEL 7200 דישסק קשיח SATA של 250GB של WD וגשר דרומיICH9 מתחמם ממש. האם נתקלתם בתופעות כאלה או שיש לי פשוט לוח אם תקול.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל דבר שמצריך גרפיקה, גם אם הגרפיקה ממש ממש גרועה הוא פשוט מתחיל להרעיש, מספיק שאני עושה ALT + TAB בשביל שהוא יהיה שקט שוב. כרטיס מסך : ATI Radeon HD 5670. האם המחשב מלוכלך? או שהכרטיס מסך עושה צרות? אשמח להצעות לפיתרון! תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מחשב חדש (בן כחודש) לוח אם של גיגבייט, מפרט ופלט CPU-Z בהמשך, עם 64BIT WIN10 בימים האחרונים, כפעם ביום, בזמן עבודה או סתם גלישה באינטרנט הוא פתאום נתקע: שום דבר לא מגיב, אפילו לא כפתור הריסט. שמתי לב שהיו מלא עידכוני ווינדוס (שהצליחו) ביום שבו התחילו הבעיות, אבל משום מה הוא לא יצר RESTORE POINT אין DUMP של הקריסות, אין שום דבר ב EVENT LOG. מה זה יכול להיות? גם אם זו בעיית חומרה לדעתכם איך אני יכול למקד אותה? אני מאוד רוצה להימנע מפיתרון של "תתקין הכל מחדש" תודה! מפרט: מעבד: - Quad Core i7 6700 3.4Ghz + Gigabyte H170-D3H (DDR4) S1151 זכרון: 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 דיסק קשי…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
התרנתי ויסטה ורשום לי בקול hdmi שאין לי בכלל והדיסק של הדריבר קול לא תואם ויסטה מה עושים עכשיו אני לא שומע כלום הכרטיס קול מובנה על הלוח אם דגם 945P-G ניסתי להוריד מהאתר אבל עדיין לא עובד מה עושים????
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שאני מדליק את המחשב המסך אינו נידלק ישירות אלה נשמע ציפצוף ארוך ושתיים קצרים, ואז אחרי שאני לוחץ על הריסטרט המחשב עולה עם צפצוף תקין.. המסך מחובר עם מתאם שמגיע עם ה1950PRO. יש רעיונות?....תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, לא חשבתי שיש פורום יותר מתאים מפה ולכן אריץ את הרעיון בתקווה שלא יהיו התנגדויות. היום בעידן הפייסבוק יש לנו אפשרות להגיע לאנשים שלפני כן לא היו זמינים בצורה נגישה ולכן עלה לי רעיון לראש. להקים ארגון אחרי אוסף חלקי מחשבים/מחשבים ישנים/ציוד הקיפי , מרכיב/מעביר אותם ואלידציה ואח"כ מעביר אותם לאנשים נזקקים. אני חושב שבעזרת הפייסבוק נוכל להגיע להרבה אנשים שרוצים להיפטר ממחשבים/ לחברות הייטק שרוצות לעשות משהו טוב/ כל הבא ליד ומשם להעביר את המחשבים לאנשים שבאמת זקוקים. אז מכמה סיבות רציתי להתייעץ פה; יש מישהו שמעוניין להיות חלק מדבר כזה? לדעתכם זה רלוונטי בתקופתנו? מחשבים לא עולים הרבה והשאלה אם באמת יש צורך כזה? אני חו…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בעיה לגבי משחק - PRO EVOLUTION SOCCER 8. אני לא סגור שזה משו חומרתי, אבל אני שואל כאן על כל מקרה אולי בשביל לפסול. בתכלס זה המשחק היחיד שאני משחק, התקנתי מחדש את המשחק, גם דריבר אחרון של NVIDIA, כ.מסך 8500GT. הבעיה היא שאני נכנס למשחק, ובמקומות מסוימים במשחק הוא פשוט נתקע, אני לוחץ על הכפתור של הווינדוס, המשחק מתמעזר - כלומר לא נשאר על מסך מלא, ואז המשחק רץ כרגיל, אבל על מסך מלא, גם אם אני מחזיר הוא ייתקע במקום אחר. הסבר?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יום טוב לכולם... יש לי פנטיום 2.4 עם XP פרו בעברית... המחשב היה מתכבה לי באופן קבוע לאחר 15 דקות עבודה או בהפעלת סרט. כשפתחתי אותו מצאתי שהמאורר של הכרטיס מסך לא עובד - והחלפתי באחריות את הכרטיס לכרטיס חדש. כעת כל יישומי הוידאו עובדים בצורה נפלאה אבל לעיתים קרובות ובלי שום התראה המחשב מחליט לבצע איתחול באופן עצמאי. אין לי וירוסים או בלאסטר . מה יכולה להיות הבעיה? אולי ספק מזייף?
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר הכבל הנ"ל עבד היטב, פתאום עכשיו לאחר עדכון כלשהו של וינדוס יש לי בעיה (וינדוס 7 7000) והמערכת פשוט לא מוכנה לקבל את הכבל הנ"ל, אני כל פעם מקבל הודעה שזה לא מזוהה, צירפתי תמונות. אני לא יכול להעביר מידע אל המחשב עכשיו בגלל הבעיה המעצבנת הזו, מישהו יכול להגיד לי מדוע? נתקלתם במקרה בתקלה כזו? בהתחלה לא היתה בעיה כלל. אגב, הבעיה קופצת רק כשאני מחבר את הכבל עצמו לחיבור ה USB מקדימה של המארז, אפילו לא אל הפלאפון, ברגע שנכנס ה USB ההודעה קופצת...ככה שאפילו לנסות לחבר את המכשיר לא ניתן, והוא רק טוען לי את הסוללה... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-