תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום,עברתי מWIN 7 לWIN 10 וההארדיסקים התחילו ל"צרצר" - אני יודע שמדובר בHEAD PARKING, בWIN 7 יכולתי דרך CRYSTAL DISC INFO לבחור לבטל את האופציות אבל בWIN 10 למרות שיש לי הרשאת אדמניסטרטור האפשרות הזו כבויה("אפורה) בינתיים הLOAD UNLOAD CYCLE עולה בערכים שלו (בערך 010 כאלה ביום) האם מישהו נתקל בתקלה דומה כזו ומצא פתרון? למען הסר ספק:לא מדובר בתקלה בהארדיסקים (ישנם 4 כאלה והם היו תקינים במחשב הקודם,גם נתוני סמארט תקינים) אשמח לעזרתכם תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, חדש בפורום אבל קורא ותיק באתר הגיע אליי לוח של P3 עם כ. מסך מובנה, צ'יפסט של VIA ותושבת 370. יותר מזה אני לא יודע עליו משיחה עם מי שנתן לי אותו התברר שמפעילים את המחשב במסך אין סיגנל, בקשר לצפצופים הוא לא ממש זוכר ו\או יודע. כל המחשב כבר מפורק לגורמים ואני מתכוון להרכיב אותו אבל מכיוון שאני רוצה להחליף את הקבלים אני קצת מתעצל להרכיב לבדוק ואז לפרק ולהרכיב מחדש. ראיתי שני קבלים של 4700uF נפוחים ו'מזיעים' מלמעלה. האם יתכן שזהו הגורם לבעיה? חיפשתי נושאים דומים וראיתי שבדכ' בעיות של קבלים הן בעיות מסוג אחר כגון תקיעות המחשב וכו'. על הקבלים כתוב 6.3v, ידוע לי שישנם קבלים עם סימוני מתח אחרים כגון 20v 16v וכו', האם הם מתאימים? כמובן שאשמור על ערך קיבול 4700uF. …
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי במארז מאוורר אחורי 120MM שמחובר ללוח ב - 3PIN . משום מה הוא מחליט שהוא לא מעוניין להסתובב , על אף שבעת הפעלת המחשב , הוא מקבל מתח ( = הוא תקין ) , ולעיתים הוא מתחיל לעבוד רק לאחר זמן מה שהמחשב פועל . המפרט שלי מופיע בצד ימין , מתחת לפרופיל . לתשובותיכם המלומדות אודה . בברכה , yuuu .
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי לוח אם של ECS עם 533Hz וכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מצפצף מה לעשות בדקתי את הזיכרון אפילו שמתי חדש וזה לא עוזר מה לעשות מראש
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כי נגיד אני מחבר מחשב נייד לגלישה עם הנתב של הטלפון שלי THETHERING... אם חלונות רק תרצה היא תוכל להשתמש לי בכל חבילת הגלישה לעדכונים וכאלו. איך מסדירים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב עבר ניקוי יסודי בצורה זהירה, לאחר מכן חיברתי הכל העלתי את המחשב הכל נראה שעובד חוץ מהאינטרנט, הסתכלתי מאחורי המחשב המנורה איפה כבל הרשת מחובר אינה דולקת למרות שבמודם כן, כאני מנסה לפתור את הבעיה דרך הווינדוס זה רושם שצריך דרייברים - מוזר לי כי יש דרייברים, ואין לי להתקין דרייברים ללא אינטרנט. כרטיס הרשת שלי מובנה בלוח אם, ב device manager אין שום התראה או סימן קריאה. ולא נראה לי שנגעתי באזור בזמו הניקוי.. מה יכולה להיות הבעיה? מה ניתן אולי לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.768.3 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: c2 BCP1: 0000000000000007 BCP2: 000000000000113D BCP3: 0000000004060008 BCP4: FFFFFA8004BE5320 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini061315-01.dmp C:\Users\Lior\AppData\Local\Temp\WER-70777-0.sysdata.xml C:\Users\Lior\AppData\Local\Temp\WER4C5A.tmp.version.txt קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d המחשב לאחר פירמוט.. כל חצי שעה בערך המחשב קורס עם בלו סקריין. …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כשאני "מעיר" את המסך של המחשב אני נדרש להכניס את הסיסמה שפעם קבעתי, לפני ששולחן העבודה יכול לעלות. לא זוכר איך קבעתי את הסיסמה ומעוניין לבטל אותה כי רק אני משתמש במחשב. יש לי חלונות 10 , אם זה משנה. אשמח להדרכה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, לפני כשנתיים רכשתי מחשב נייד של לנובו מKSP באילת. יש לי עדיין אחריות. המחשב הנייד עושה בעיות עם חיבור של אוזניות אלחוטיות אליו ובנוסף הסוללה נשחקה (זה מה שכתוב במחשב באזור של הסוללה). בכל מקרה, ארצה לקחת את המחשב לתיקון מעבדה. למי לפנות? אין לי את הקבלה, אך שילמתי לKSP באשראי. האם לKSP יש מעבדה מורשית של לנובו? האם יש מקום אחר מורשה שאפשר לסמוך עליו? האם בגדר האחריות התיקון יהיה בחינם? (החלפת סוללה ותיקון חיבור האוזניות האלחוטיות למחשב הנייד) תודה רבה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
כרגע כאשר אני מדליק את המחשב אין שום תגובה הCD נדלקים (הלדים) לכמה שניות נכבים הנורה של הדיסק נדלקת ולא נכבת ואי אפשר לכבות את המחשב ריסאט אפשר לעשות הנורות שעל הלוח דולקות בצבע אדום הלוח MSI 6309 P3 667 אחריות על המעבד יש (אינטל) מה דעתכם יש טעם לרדוף אחרי איסטרוניקס או שזה הלוח דפוק
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
וזה נראה ככה : כל חומרה שאחבר ממקלדת פשוטה ועד לכרטיס קול חיצוני - לא קורא גם לא קולט שהתחבר משהו בכלל , וגם אם קולט משייך לו ישר פרופיל לא ידוע ולא נותן להתקין אותו כראוי למישהו יש מושג איך אני מאתחל את זה? אשמח לפתרונות שלא כוללים פירמוט תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי בעבודה מחשב עם 2 זוגות הארדיסקים בתצורות RAID0 כל זוג. קניתי SSD ושמתי עליו ווינדוס. אני לא מצליח לגשת למידע בכוננים הללו מאוד דחוף!!! תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעת הדלקת המחשב המחשב עוד לא נכנס לביוס הוא מראה לי dual bios חלון כזה (אני עם ביוס uefi) ואז הוא נכבה וככה חוזר חלילה פעמים או שלוש ורק אז נכנס לוינדוס עד אתמול הכל עבד בסדר מה שהשתנה זה רק החלפת קירור מ scythe mugen 2 ל noctua nh-d14 ערכתי בדיקות מאמץ ולא היו בעיות כלל לא היו לי תופעות של כיבוי או הפעלות מחדש את הכבלים החזרתי בידיוק לפי הספר ולפי איך שהיה מיקודם ( עשיתי שרטוט על דף) תודה לעוזרים מראש !!! יש השערות ?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יתכן ו-NERO אינה 'יודעת' להמשיך צריבה במולטי סשן שנצרב בתחילה עם תוכנה אחרת כמו WinOnCd ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מודדים טמפרטורה למעבד של הכרטיס הזה ? מאחר ואני מפעיל אותן ללא המאוורר האם קיימת סכנה שאשרוף אותו ביישומי 2D או שהוא פשוט יקרוס ?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מסך מחשב חדש וקיבלתי ספק כוח שלא מתאים לשקע בארץ. המסך עצמו תומך בתדר ובvoltage שבארץ. יש לי ספק כוח של המסך הישן אפשר להשתמש בו כספק כוח של המסך החדש או שזה לא יתאים?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי אני נואש, מתוסכל, מה לא.... יש לי בעיה, שאת הפיתרון לה אני לא יודע, ושאלתי והתייעצתי והלכתי אפילו למעבדות תיקון ואין, לא מצליחים למצוא לה פיתרון... אני מקווה שבתור מוצא אחרון תוכלו לעזור לי. אוקי נתחיל מהמפרט: יש לי לוח אם EPS43-DS3 ששידרגתי את הגירסת BIOS שלו דרך @BIOS ל-F9. יש לי ספק 700W של OCZ כרטיס מסך 4870X2 של ATI מעבד QX6700 של אינטל זיכרון של G.SKILL של F2-6400CL4D-4GBPI-B שזה שני ראמים שכל אחד זה 2GB, הם DDR2 800 PC2-6400 2GBX2 CL4-4-4-12 עכשיו... כל פעם שאני עושה ריסטראט, או מכבה את המחשב ואז מדליק אותו שאני צריך. המחשב נכנס למצב כזה שבו המחשב לא עולה, ופשוט הדברים הבאים קוראים, ואם אני לא לוחץ לחיצה ארוכה על הSHUT DOWN, זה פשוט יכול להמשיך ככה עד שימאס לי…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישו יכול להגיד לי אוליי איפה הביוס של הסוללה שאני יוצא כי המחשב פשוט לא עולה הוא נדלק אבל אין תצוגה במסך אין רעשים ואין ציפצופים תמונהה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניקיתי את המחשב שלי מקודם, כשחיברתי אותו מחדש בהתחלה עבד בסדר.. אבל לאחר בערך רבע שעה של עבודה פתאום קיבלתי מסך כחול, ובאותו רגע התחלתי להריח ריח שרוף.. הוצאתי מהר מהחשמל באתי לבדוק מאיפה הריח מגיע וראיתי שהמכרטיס מסך יוצא קצת עשן וחום גבוה.. כנראה כשניקיתי נתפסה שם חתיכת אבק גדולה שלא שמתי לב אליה שפגעה בפעולה הרציפה של המאוורר... בכל מקרה הוצאתי אותה, המחשב מחובר, הכל עובד פיקס, בדקתי גם טמפ' בEVEREST והיא על 44C הבעיה היא שעדיין יוצא ריח של פלסטיק שרוף , מבקש את עזרתכם האם להחליף כרטיס מסך או לעבוד ככה וזה יעבור עם הזמן? נ.ב - אני מאמין שהמפרט שלי כתוב בצד ימין
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי את רדאון 9500 פרו של הרקולס ומשום מה חלק מהמשחקים מקרטעים לי! לדוגמא במשחק אנריל 2, המשחק עצמו עובד מצוין אבל בקרבות הFPS יורד לי ל10!!!(אני משחק לפני הקרבות בערך ב50 FPS) בבקשה מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? האם פרמוט יעזור? נ.ב תכלו בבקשה לתת לי קישור לדרייברים הכי חדשים שמתאימים לכרטיס מסך שלי(PBA) ? וגם CONTROL PANEL הכי חדש. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את הצורב מבית PLEXTOR PLEXTOR 40/12/40A MODEL: PX-W4012TA עכשיו מתי שאני צורב משהו לא משנה איך ה BUFFER שלי יורד ל 20 וקופץ בין 20 ל 40 ... מתי שאני מנתק את ה CDROM ה BUFFER על 100 יציב אבל אז אין לי CDROM. זאת לא בעיה ב CROM מכיוון שהוא פעל עם הצורב הישן שלי שהוא היה SCSI. החיבורים של ה IDE במחשב: Primary IDE Connector 1. IBM 60gxp 7200rpm 40gb - Master 2. MAXTOR 7200rpm 40gb - Slave Secondary IDE Connector 1. PLEXTOR PX-W4012TA - Master 2. ASUS x50 CdRom - Slave אני לא מוצא שיטה לתקן את הדבר הזה ניסיתי הכל כולל קריאת כל החוברת שקיבלתי עם הצורב. DMA ON הכל הכוננים. Windows2000 Professional , Service Pack 2.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי המחשב נכבה לי באמצע שהייתי באינטרנט, ומאז הוא לא נדלק שמדליקים אותו מקבלים ציפצוף של כשנייה, שקט של 2-3 שניות ושוב ציפצןף של שנייה.... שקט 2-3 שניות וחוזר חלילה על המסך רק כתוב שאין סיגנל ולבדוק את החיבורים.... ניסיתי ללחוץ את כל הכרטיסים פנימה ולחזק חיבורים.... אבל כלום מדובר במחשב די ישן רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הלוח GA-Z87X-UD3H וכרטיס המסך AMD HD6950 מתוצרת Gigabyte. כאשר הכרטיס מורכב על הלוח אני מקבל מספר צפצופים כאשר אני מדליק את המחשב המסמנים בעיה כלשהי עם כרטיס המסך והמחשב ממשיך לעלות רגיל בעזרת כרטיס המסך המובנה במעבד. כמו כן אני לא יכל להיכנס לביוס בזמן שהכרטיס מסך מורכב על הלוח. הדבר המעניין הוא ש Windows כן מזהה אותו במנהל ההתקנים אבל אני לא יכל להשתמש בו, המסכים לא מזוהוים. הכרטיס תקין לחלוטין ועובד על מחשב אחר ללא בעיה. כאשר אני מחבר כרטיס מסך אחר, nvidia gt630 לצורך העניין, המחשב עובד איתו בסדר ללא בעיות. ניסיתי לעדכן את הביוס לגרסה העדכנית ביותר אך זה אינו פתר את הבעיה. בזמן שאני ממתין לתשובה מ gigabyte יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. לפני מספר דקות סיימתי לנקות את המחשב שלי בצורה מאוד יסודית ,הכוללת פירוק של כל החומרה וניקויה מאבק ולאחר מכן הרכבתם של הרכיבים. משום מה אחרי שחיברתי את כל הכבלים למקומיהם (אני כמעט בטוח שחיברתי נכון). המחשב פשוט נדלק אך אני לא שומע את הצפצוף הקבוע שהיה לי בהדלקת המחשב והמסך אינו נדלק ומראה הודעת no single ,כמו שכבר אמרתי אני כמעט בטוח שחיברתי הכל נכון כולל את הכבלים של המסך. מה עושים? אין לי קצה חוט לפתור את הבעיה. תודה רבה , דוד
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני חדש באתר... קראתי עליו בעיתון פופיולר סייאנס. יש לי בעיה חמורה במחשב: אחרי שאני פותח את המחשב, לפעמים התצוגה קופאת,(במצב זה לפעמים המחשב עושה גם רעש טררר...) ואז אני צריך לעשות restart או שהוא קופא לשנייה או שבכלל לא ועושה בעצמו restart. הרעש המתואר הוא בדרך כלל מתחיל בדיוק כשהמחשב קופא והוא יוצא מהמסך או מהרמקולים. אבל לא תמיד יש רעש כזה... הלכתי לפחות 5 פעמים לטכנאי, הוא עשה פירמוט, החליף כמה חלקים אבל הבעיה לא נפתרה! אנא עזרו לי במהרה!! :s05:
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-