תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני נתקל בבעיה מוזרה מאוד בניסיון להשתמש בדיסק קשיח שיש לי במחשב. יש לי SSD עליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס 10. יש לי כונן נוסף (D) המשמש כדיסק קשיח לאחסון בנפח 1TB. הבעיה: 1. הכונן אינו מופיע ב 'מחשב שלי'. 2. הכונן מופיע תחת הכותרת unknown בdevice manager.--> לאחר שאני מוחק את ה'מכשיר', מאתר מחדש הוא מופיע בשמו המלא ולאחר מספר דקות גם תחת 'המחשב שלי'. 3. לאחר שהכונן מופיע ואני רואה את התיקיות, לחיצה על אחת מהתיקיות או שפותחת את התקייה לאחר מספר דקות ואני מצליח לפתוח קובץ כמו תמונה גם לאחר מספר דקות או שאינה פותחת אותה ותוקעת את התהליך! #ניסיתי להחליף את המיקום שבו הכונן מחובר ולמספר דקות הייתה לי גישה לתקיות שפסקה תוך …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,יש לי שתי בעיות כשאני מחבר את הלפטופ לטלוויזיה למטרת צפייה בסרטים:1. הסאונד ממשיך להגיע מהמחשב ולא מהטלוויזיה.2. כשאני מקפל את המסך של הלפטופ (סוגר כלפי המקלדת), מסך הטלוויזיה משחיר והסרט מפסיק.החיבור נעשה בכבל HDMI, הלפטופ מסוג T460 של לנובו.תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מחליף רקע למחשב-הוא מתחלף. אבל כשאני עושה ריסטרט למחשב או מכבה אותו,הרקע המבאס הזה חוזר בשנית איך אני מטפל בזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני הרבה זמן שדרגתי לWINDOWS 10 (יותר נכון, הוכרחתי לשדרג) ולאחר העדכון פשוט הWIFI מתרסק כול הזמן , לפעמים יש ולפעמים אין.. אני יודע שזו בעיה ידועה וניסיתי למחוק את כול הדרייברים ולהתקין מחדש, מישהו יודע מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה של חלונות קופצים,בין היתר מאתרים מפוקפקים. התקנתי ad block plus וזה חסם אבל לא הכל.התקנתי בנוסף superantispyware בגירסה החינמית וזה ניקה לי את המחשב אבל עדיין יש לי חלונות קופצים,מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, עקב תאום לוקה בין מספר אנשים, יצא שיש לנו מחשב בעל לוח הכולל יציאות DVI וVGA בלבד, ומסך עם dp, mini-dp ו HDMI. למיטב ידיעתי, לא ניתן לחבר את המסך ללוח עם כבל DVI-DP, כשהDVI מחובר למחשב. האם קם בHDMI המצב דומה - לא ניתן לחבר כבל DVI/HDMI, או להשתמש במתאם בסגנון, כשחיבור הDVI הולך ללוח, וחיבור הHDMI הולך למסך? אשמח לתשובה מושכלת, לפני שאנחנו מחליפים לוח. חיפוש בגוגל הניב תוצאות מנוגדות. תודה רבה, נעם.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להפעיל משחק בפייסבוק דרך הכרום והוא כותב לי הודעה "לא ניתן לטעון את הפלאגין" שדרגתי את הadobe falsh player וגם לא עזר! מה צריך לעשות כדי שהמשחק יפעל ?
-
- 3 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
יש לי את הדרייבר של הSSD ופתאום כשאני מדליק את המחשב הוא כותב שהוא לא פעיל עשיתי פתרון בעיות של ווינדוס הוא הגיע לכמה דברים שלא כל כך הבנתי מה לעשות איתם השאלה מדוע פתאום הSSD הפסיק לעבוד ככה ומה הפתרון המחשב נקנה פחות מחצי שנה http://www.siz.co.il/my.php?i=dgkzo4lywtom.png http://www.siz.co.il/my.php?i=lnhy0immqdmg.png http://www.siz.co.il/my.php?i=mlyzn5w3mjyl.png
-
- 31 תגובות
- 6.9k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני כמה שעות אחדות הייתה לי הפסקת חשמל ברחוב שבו אני גר, המחשב כבה בפתאומיות. לאחר מכן , המעבד והכרטיס הגרפי שלי פעלו באופן מוזרה מאוד. המעבד שלי - 6700K והכרטיס הגרפי gtx 980 ti .יש לי גם קירור נוזלי 110hi לפני ההפסקת חשמל הכל היה בסדר. עכשיו לפי התוכנה Corsair link הטמפרטורת צלסיוס של המעבד היא "70-80" מעלות מה שלא הגיוני בכלל, כי כאשר אני מניח את היד שלי מעל המאווררים של הקירור הנוזלי המעבד לא חם בכלל. המאווררים מסתובבים במהירות של 2340 rpm ולא משנה איזה מוד אני משנה בתוכנה הם לא מפסיקים להסתובב כאילו המעבד שלי "במאמץ גבוה" למרות שהוא בכלל אמור להיות על איידל כי אני לא נכנסתי לשום משחק או תוכנה שתצטרך כוח עיבוד גדול. בנוסף שניסיתי להיכנס למשחק קל, י…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב מתנתק מהאינטרנט כל פעם שהוא נכנס לשינה ולא מתחבר חזרה עד שעושים הפעלה מחדש. אמרו לי שאם אני יהפוך את החיבור ללא זמין ואז לזמין זה יעשה אפקט של הפעלה מחדש אבל זה גם לא עוזר. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לתקן אותה ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מתנתק מהאינטרנט כל פעם שהוא נכנס לשינה ולא מתחבר חזרה עד שעושים הפעלה מחדש. אמרו לי שאם אני יהפוך את החיבור ללא זמין ואז לזמין זה יעשה אפקט של הפעלה מחדש אבל זה גם לא עוזר. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לתקן אותה ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! סיפור או אגדה אתם תחליטו. במחשב נייד סמסונג דגם RC-510 (שנת קניה 2011) לאחר שכיביתי את המחשב בערב בבוקר שלמחרת מופיע ההודעה OPERATING SYSTEM NOT FOUND. הדלקתי את המחשב מחדש ולחצתי על F2 בכדי להיכנס ל BIOS שם גיליתי שהוא לא מזהה את הדיסק הקשיח הוצאתי אותו וחיברתי למחשב נייח וגם שם הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. הלכתי וקניתי דיסק קשיח חדש. לאחר התקנתו אני מדליק את המחשב ונכנס ל BIOS ורואה שהכל תקין. יש חשבתי לעצמי !!! עכשיו אוכל להתקין את W7 אבל לצערי שמחתי בטרם עת אני מדליק את המחשב ושם את HBCD בשביל פירמוט וחלוקה של המחיצות ובמקום זאת על המסך מופיע 2 סימני קריאה ( ! ! ) נגעתי במחשב למטה והרגשתי שהוא קצת ח…
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
המחשב חדש, יותקן עליו וינדוז 7 64 ביט. במחשב יהיו: SSD של סמסונג 500 גיגה ( 850 EVO ), ודיסק נוסף, שחור של ווסטרן 5 טרה. במחשב יהיו גם 16 גיגה זיכרון ראם. 1. האם יש טעם לחלק את ה- SSD לשתי מחיצות, נניח בשביל משחקים, כדי שלא יותקנו תחת פרוגרם, או שזה לא משמעותי? ( אני מתכוון גם לעשות אימג ל- C עם אקרוניס, ככה שענין המשחקים והנפח שיתפסו, יהיה רלבנטי לגיבוי ). 2. האם המחשב שלי יצטרך PAGE FILE , אם כן, איזה גודל מומלץ, והאם להקצות זאת במחיצה הראשונה של ווסטרן, או להשאיר על ה- SSD?
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, המחשב שלי נשבר(המסך שבור לגמרי מפורק מהלפטופ), אבל נידלק המחשב. יש לי בהרדיסק תיקיות שאני צריכה. יש דרך להעביר את הנתונים? בבקשה דחוף. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד טוב, אז הכותרת טיפה מסובכת אז אני אסביר. שדרגתי לWINDOWS 10 לפני מספר חודשים ומאז עלה לי מאוד הפינג במשחקים מסוימים. זה הפך לכמעט בלתי נסבל. ניסיתי הרבה פתורנות שראיתי באינטרנט, רובם לגבי WINDOWS UPDATE, זה עזר טיפה אבל לא לגמרי. (אם יש לכם פתרונות נוספים אשמח לשמוע). חשבתי על לחזור לWINDOWS 7, אבל רציתי לדעת קודם משהו. אם אני חוזר לWINDOWS 7 עכשיו ובעתיד אני ארצה לחזור לWIN 10 זה יהיה אפשרי בחינם??
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי נקנה לפני שנה (כל החלקים חדשים). המחשב פשוט נדלק ומגיע למצב הזה שיש בתמונה הנ"ל ונתקע. אחרי ריסטרט הוא יכול לעבוד או להגיע לצורה מוזרה אחרת ולהתקע גם. כמו כן בזמן האחרון באמצע משחק, ה fps יכול לרדת בערך בחצי ולהשאר נמוך מהרגיל וכל הsound מתחרבש ונשמע מוזר. רק ריסטרט פותר בעיות אלו. התמונה השנייה מראה את החומרה של המחשב. אם צריך פרטים נוספים, אשמח לתת. תודה
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מנסה לחבר כבל אופטי בין המחשב לרסיבר כדי לשמוע סאונד 5.1 או לפחות סטריאו בסרטים.חיברתי ביציאת המחשב וברסיבר כבל אופטי, כיצד אני מגדיר ברסיבר לשמוע את הסאונד מכניסה זו ? רסיבר דנון AVR 3300. כרגע אני שומע דרך כבל HDMI שמחובר למחשב ולמסך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
לוח האם זה אסוס מקסימום הירו viii. קניתי כרטיס מסך חדש. כשבאתי להוציא את הישן לא הבנתי למה זה נתקע. משכתי בכוח ושמעתי משהו נשבר. רק אז הבנתי שעשיתי משהו חמור ביותר. האם הקליפס הזה קריטי? קניתי titan x pascal, שהוא כרטיס די גדול וכבד. השאלה אם מספיק בברגים מאחורה בשביל תמיכה. יש לי עוד 2 pcie slots בלוח אם, אבל 2 מהם נורא קרובים אחד לשני, ואני כן בונה על האפשרות לעשות sli בעתיד. מה אני צריך לעשות? רציתי להעלות תמונות אבל זה לא נותן לי משהו מה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי לפטופ מדגם Lenovo Yoga 13 , הסדרה הראשונה, לאחרונה התחילה לי בעייה בהעברת אודיו בזמן חיבור כבל HDMI, אני מצליח לקבל את התמונה אך לא את האודיו. כאשר אני נכנס להגדרות קול במחשב אני מקבל שהמחשב מזהה רק את ההתקן של הרמקולים של המחשב, ביצעתי הצגת התקנים זמינים ולא זמינים ורק הרמקולים מופיעים לי, גם בזמן חיבור הכבל HDMI. עד כה בשביל לפתור את הבעיה ביצעתי: * הגדרת ברירת מחדל של ה-BIOS * התקנה ומחיקה מחדש של הדרייברים גם של הכרטיס מסך וגם של השמע. יש לציין שהבעיה נובעת אך ורק מהמחשב ובדקתי מספר כבלים שכולם עובדים עם מכשירים אחרים אך לא עם המחשב. לצערי שאני נכנס לאתר תמיכה של לנובו ומנסה לבצע למחשב עדכון כללי בו המ…
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב נייד די חדש של hp יש משהו שמעסיק את הדיסק הקשיח הוא כל הזמן על 100% . כמובן שסגרתי הכל שום דבר לא עובד ועדיין אני רואה במנהל המשימות שהוא על 100% והמחשב איטי. איך אני יכול לדעת מה גורם לדיסק לעבוד ככה? אודה על כל עזרה/ עצה. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, למען האמת חשבתי קודם לשאול בקבוצה של באטלפילד, אבל מסתבר שעשו שינויים ואין יותר פורום באטלפילד? התחלתי לשחק במשחק, ובאופן מפתיע המשחק רץ מאוד חלק ויציב עם הכרטיס מסך שלי (GA GTX 770 4GB) ואני משחק על הגדרות בינוניות ב70-80 FPS מאוד בקלות. אך מצד אחד יש לי בעיית התחממות, הכרטיס מגיע ל81 מעלות ותרתי משמע מבשל לי את הרגל. זאת אחרי שניקיתי את הפילטרים של המארז והמאווררים כולם עובדים בעוצמה מלאה. לא ניקיתי את המחשב עדיין, לא היה לי זמן עדיין אבל בכנות אין בתוכו הרבה אבק מכיוון שאני מקפיד לנקות את הפילטרים של המארז אחת לחודש. האם זה "בריא" לכרטיס לעבוד בטמפרטורות כאלה לאורך זמן? האם בחום כזה הכרטיס יכול לבצע מנגנון אל כשל? הסיבה…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חברי הפורם חג שמח ובכן אני מקבל מדי פעם הודעה שה IP של המחשב לא חוקי ואו קיים במחשב אחר אני מאתחל המחשב ומכבה הראוטר כולל פותר בעיות אוטומטי ולא תמיד מצליח לי ואני עושה כל מיני נסיונות עד שחוזר המחשב לעבוד אשמח לקבל הדרכה לפתרון הבעיה יש לי ממערכת עלה WIN10 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שידרגתי לא מזמן את מערכת ההפעלה לווינדוס 10, הבעיה היא שכשאני מדליק את המחשב האזניות לא מזוהות. אני צריך לנתק אותן ולחבר אותן כדי שהמחשב יזהה אותן (razer megalodon USB). יש דרך לגרום למחשב לזהות אותן מבלי לנתק ולחבר כל פעם? אם זה משנה, הלוח אם הוא gigabyte z170-d3h. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם,הבעיה שלי היא כזאת:אני מחבר למחשב שלי (LENOVO G510) (עם מערכת הפעלה WIN7 32BIT) מיציאת הHDMI טלוויזיית LG ומעביר תמונה באופן מצויין.הסאונד אינו עובר לטלויזיה ולזה מצאתי פיתרון - עדכנתי את כ. המסך שלי (INTEL HD GRAPHIC 4600)אחרי התקנת הדרייבר הכל מצויין יש תמונה וסאונד אבל אחרי הפעלת המחשב מחדש או אחרי שהוא מתעורר ממצב שינה, הדרייבר החדש שהותקן אינו נשמר ואני חוזר לאותה הבעיה שיציאת הHDMI לא מעבירה סאונד.מישהו מכיר את הבעיה הזאת?אני ניסיתי את מזלי באתרים אחרים ללא הצלחה...אשמח למציאת פיתרון לבעיה.תודה, עומר.
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,לאחר כמה ימים שהמחשב דלוק,בהדרגתיות השימוש בראם עולה,לאחר כמה ימים - שלושה ארבעה ימים השימוש מגיע לסביבות ה99%. אני די בטוח שזה קרה לאחר העדכון הגדול של ווינדוס 10,לפני זה לא היו לי בעיות. מה אפשר לעשות?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-